Išlaisvinkite save ir demokratines šalis nuo priešiškų dvasių

TEMOS: Pranašystė apie Vidurio Rytus – Kodėl žmonių sukurtos problemos neturi sprendimų – Kaip Vakarai eskaluoja konfliktą Vidurio Rytuose – Kodėl žmonės yra pasiryžę vienas kitą žudyti – Nesate atsakingi už tai, kaip kiti žmonės išreiškia savo protą – Negalite užjausti visų iš eilės – Ką turite padaryti, kad pakiltumėte – Vidinės dvasios yra suformuojamos ir reaguoja poromis – Žmonės yra įstrigę tarp dviejų dvasių – Šablonas, kurį galite sau pritaikyti – Viena dvasia gali matyti savo priešingybės trūkumus – Neprisiriškite prie tam tikro išorinio rezultato – Transcenduokite reakcinius vidinių dvasių šablonus – Naudokitės įrankiais išlaisvinti save ir pasaulį – Logiški klausimai apie situaciją Ukrainoje – Lėktuvo MH17 virš Ukrainos numušimas – Išsilaisvinkite nuo iliuzinio priešiškų dvasių pasaulio

Pakylėtoji Motina Marija per Kim Michaels, 2014 metų rugpjūčio 19 d.

Mano mylimos širdys, aš esu Motina Marija, pakylėtoji mokytoja, kuri tarnauja Dangiškosios Motinos Žemei tarnystėje. Man yra įmanoma suderinti savo sąmonę su skausmu ir kančiomis, kurios tvyro visoje Žemėje. Nedarau to dažnai. Neskatinu ir jūsų to daryti, nes galite labai greitai būti prislėgti skausmo šūksnių, ateinančių iš įsikūnijime esančių žmonių, iš elementalių karalijos, ir net iš pačios Motinos Žemės kūno.

Tačiau retkarčiais iš tiesų yra būtina pažvelgti į pasaulį ir pažiūrėti, kur yra situacijos, kurios kelia daugiau skausmo nei įprastai. Yra būtina, retkarčiais, leisti savo dėmesiui susikoncentruoti ties dalykais, kuriems reikalingi jūsų prašymai, jūsų invokacijos, jūsų šaukiniai, jūsų dieviško sprendimo vizualizavimas, kuris galėtų išspręsti žmonių sukurtą problemą, neturinčią jokio žmogiško sprendimo.

Pranašystė apie Vidurio Rytus

Tad pradėsiu šį mokymą nuo situacijos Vidurio Rytuose aptarimo, kur matote jau ne vienerius metus besitęsiantį pilietinį karą, o dabar Irake matote situaciją, kuri artėja prie pilietinio karo. Mano mylimieji, norėčiau atkreipti jūsų dėmesį į pranašystę, kurią išsakiau 2008 metų sausio 1-ąją, ir todėl paprašysiu pasiuntinio paskaityti ištrauką iš to diktavimo:

„Jeigu nuosaikūs žmonės islame galiausiai nepakils ir nepasisakys prieš ekstremizmą – na tai tuomet taps neįmanoma sustabdyti konflikto augimo, kuris, tikrąja to žodžio prasme, suplėšys islamo pasaulį į gabalus. Ir galite pagalvoti, kad tai gali atvesti prie karo prieš Vakarus, bet sakau jums, tai nebus karas prieš Vakarus. Nes kai jau katė bus ištrūkusi iš maišo, prasidės didelės vidinės kovos tarp islamo šalių, ir todėl joms labai mažai bebus likę energijos, ginklų ir dėmesio, kuriuos galėtų skirti kovai prieš Vakarus, nes labiausiai jiems rūpės pirma nužudyti savo pačių brolius. Galiu jus užtikrinti, kad islamo pasaulis gali pažirti šipuliais ir potencialiai gali išnykti ištisos šalys, suskildamos į mažesnes vietoves, kurių kiekvieną valdytų tam tikras karo vadas, priešiškai nusiteikęs prieš visus kitus. Tokio chaoso potencialas iš tiesų egzistuoja islamo pasaulyje, kuris po savęs, tikrąja to žodžio prasme, paliktų išdegintą žemę, sugriautus miestus ir kultūras, beveik nušluotas nuo žemės paviršiaus.“

Mano mylimieji, jūs čia matote šios pranašystės išsipildymo pradžią. Ištisi miestai buvo nušluoti nuo žemės paviršiaus; ištisos kultūros buvo priverstos bėgti iš ten, kur žmonės gyveno šimtus metų. Nėra jokio džiaugsmo matyti išsipildžiusią pranašystę, tačiau yra tam tikras realizmo pojūtis, kuris turi atsirasti pasaulio šalyse.

Jau anksčiau sakiau, kad neįmanoma primesti vakarietiško stiliaus demokratijos Vidurio Rytams. Tačiau Vakarų šalys turi suprasti tai, ko jos iki šios akimirkos nėra supratusios, tai yra, kad negalite su žmonėmis Vidurio Rytuose elgtis taip pat, kaip jūs vieni su kitais elgiatės Vakarų pasaulyje arba šiuolaikiniame, išsivysčiusiame pasaulyje. Šis idealas, kad galėsite išspręsti konfliktą taikiomis derybomis, paprasčiausiai negalioja žmonėms Vidurio Rytuose. Tai ką tuomet Vakarų šalys turėtų daryti? Ką gi, iš tiesų?

Kodėl žmonių sukurtos problemos neturi sprendimų

Tai yra žmonių sukurta problema. Ši problema nebuvo sukurta šiuolaikiniais laikais. Ši problema nebuvo sukurta Vakarų šalių, nors yra žmonių islamiškose šalyse, kurie visada rodo pirštu į Vakarus. Esą Vakarų šalys kažkokiu tai būdu yra atsakingos už šią situaciją, tačiau tai yra klaidingas atsakomybės jausmas.

Jokiu būdu neneigiu, kad Vakarų šalys visą laiką, bent jau praėjusį šimtmetį, mėgino daryti įtaką įvykiams Vidurio Rytuose. Neneigiu, kad egzistuoja milžiniškos tarptautinės pasaulinės korporacijos, kurios mėgino daryti įtaką šalims. Neneigiu, kad Vakarų šalys nori išsaugoti nenutrūkstamą naftos tiekimą iš Vidurio Rytų. Aš tik sakau, kad Vakarų demokratinėms šalims reikia nustoti jaustis atsakingomis už konflikto sustabdymą, kurio jos nesukūrė, nepaisant visos retorikos, ateinančios iš tam tikrų islamo ekstremistų. Vakarų šalys nėra atsakingos už dabartines kančias Vidurio Rytuose.

Kaip jau anksčiau sakiau, nerasite žmonių ant šios Žemės, kurie būtų labiau tarpusavyje susiskaldę už arabų žmones ir bendrai žmones Vidurio Rytuose. Būtent šią problemą turėjo spręsti islamas: sustabdyti kovas tarp arabų žmonių. Tačiau to neįvyko. Kaip galite aiškiai matyti, islamu buvo pasinaudota sunitų ir šiitų frakcijoms sukurti, bet taip pat ir kitoms frakcijoms. Kiek yra šių frakcijų, mano mylimieji? Aš, žinoma, galiu jas suskaičiuoti, tačiau jų yra yra tiek daug, kad daugumai įsikūnijime esančių žmonių net nebūtų įmanoma jų visų atsekti, kadangi jos pastoviai įgija naujus pavidalus, keičia savo pavadinimus, daro tą ir daro aną.

Susiskaldymas yra problema, šis susiskaldymas, kuriame esate pasiruošę iš eilės žudyti savo brolius ir seseris, kad pasiektumėte tai, ką laikote trokštamu tikslu. Galite sakyti, kad tai yra Dievo valia sukurti islamo valstybę, paremtą Šarijos įstatymu. Galite sakyti, kad šis tikslas yra toks svarbus, jog bet kokios priemonės tai pasiekti yra automatiškai pateisinamos. Netgi galite tikėti, kad jos yra pateisinamos Dievo akyse ir kad jis jus apdovanos už tai, kad darote jo darbą Žemėje, tačiau jūs klystate. O kadangi esate visiškai paklydę, tampate Dievui besipriešinančių jėgų įrankiu. Nėra kito būdo tai pasakyti, kai kalbame realistiškai.

Kaip Vakarai eskaluoja konfliktą Vidurio Rytuose

2008 metais sakiau, kad nuosaikiems žmonėms arabų šalyse reikia pabusti ir pasistengti būti išgirstiems. Ar jie tai padarė? Jie mėgino tai padaryti, tačiau ar jie tai padarė iki tokio taško, kad tai būtų padarę didelį poveikį regionui? Ne, jie to nepadarė, mano mylimieji. Tad turi būti kvestionuojamas visas šis mentalitetas, jog tikslas gali pateisinti priemones. Ir tuomet turite sąžiningai pamatyti, jog islamas, judaizmas, krikščionybė ir kitos religijos bei politinės filosofijos buvo naudojamos tikslui apibrėžti, dėl kurio tampa pateisinama žudyti savo brolius ir seseris.

Būtent ši sąmonė turi būti pripažinta ir apie ją turi būti kalbama. Mano mylimieji, būtent šios sąmonės įveikimas yra vakarietiško stiliaus demokratijų pagrindas. Ši sąmonė buvo įveikta iki kritinio laipsnio, nes kitaip demokratijos nebūtų galėjusios būti sukurtos ir nebūtų išgyvenusios tiek ilgai, kiek išgyveno. Tačiau Vakarų šalys nenori pripažinti, kad progresas, kuris buvo padarytas jų pasaulio dalyje, nebuvo padarytas islamiškose šalyse Vidurio Rytuose, ir būtent dėl to negali būti deramasi lygiomis sąlygomis su tokiais žmonėmis. Tai ką tuomet Vakarai gali daryti? Mes, žinoma, nepalaikome karinės intervencijos, tokios kaip invazija į Iraką, tačiau jie bent jau gali nustoti tiekti ginklus ir paskolas, kurie leidžia šioms kovoms prasidėti ir tęstis be jokios pabaigos.

Mano mylimieji, kaip taip gali būti, kad nedidelė grupelė žmonių tokioje šalyje kaip Sirija ir Irakas staiga gali gauti tokią gausybę ginklų, kad gali su jais kariauti prieš įsigalėjusią ir gerai apginkluotą vyriausybę, kuri turi apmokytą ir ganėtinai nemažą kariuomenę? Argi tai būtų įmanoma, jeigu jie negautų tų ginklų iš kažkokio tiekėjo už jų šalies ribų? Ir apie tai, mano mylimieji, Vakarų pasaulyje nebuvo noro sąžiningai ir atvirai kalbėti.

Iš dalies taip yra dėl to, kad ir pats Vakarų pasaulis užsiima įvairių grupių pasaulyje ginklavimu, nes jie vis dar tebeturi šios sąmonės liekanų, teigiančios, kad tikslas gali pateisinti žudymą ir pateisina ginklų tiekimą tiems, kurie yra pasiruošę žudyti. Tai privalo liautis, ir aš tikiuosi, kad dvasingi žmonės išsakys prašymus ir laikysis vizijos, kad įvyks didelis ginklų pardavinėjimo visame pasaulyje apnuoginimas, o taip pat bus apnuoginta, kaip su visu tuo yra susijusios vyriausybės net ir Vakaruose.

Ar matėte per kelis pastaruosius metus, kaip net ir Amerikos šalis patyrė gėdą dėl nutekintos informacijos? Negi nemanote, mano mylimieji, kad negalėtų būti daugiau informacijos, kuri galėtų būti nutekinta? Sakau jums, egzistuoja kalnai informacijos, kuri galėtų būti nutekinta ir kuri potencialiai turėtų būti nutekinta. Pačios vyriausybės nenori atlikti reikalingo apsivalymo ir pripažinti, kad negalite, viena vertus, teigti, jog esate laisva šalis su demokratine valstybės valdymo forma, ir tuo pat metu užkulisiuose tiekti ginklus įvairioms grupėms, kurios nėra ištikimos demokratiniams idealams ir tiesiog siekia laikino pranašumo, būdamos pasiryžusios žudyti, kad tai pasiektų.

Ir laikas nuo laiko vyko taip, kad demokratinės šalys kūrėsi sunkią karmą – ir jeigu kalbėtume sąžiningai, nė viena kita šalis demokratiniame pasaulyje nesusikūrė sunkesnės karmos už Jungtines Valstijas – tiekdamos ginklus įvairioms grupėms, kurios neturi jokios pagarbos gyvybei. Ir kiek ilgai demokratinės vyriausybės, demokratinė valstybės valdymo forma galės išlikti, jeigu bus praradusi pagarbą gyvybei, jeigu ji pagarbą gyvybei nustums į šalį siekdama kažkokio laikino tikslo?

Kodėl žmonės yra pasiryžę vienas kitą žudyti

Kas yra šis pasiryžimas žudyti, kad pasiektumėte kažkokį tikslą? Tai, mano mylimieji, yra tiek Dangiškosios Motinos, tiek Dangiškojo Tėvo iškreipimas. Ir čia jūs, žinoma, matote, kad Motina yra fizinė karalija. Tai yra ta plotmė, kurioje dalykai tampa įkūnyti fiziniais įvykiais. Ką daro žmonės? Jie žiūri į situaciją, kokia ji šiuo metu yra fizinėje oktavoje. Remdamiesi tuo, ką šiuo metu patiria, jie nusistato tikslą. Daugeliu atvejų jie susiduria su nemaloniomis aplinkybėmis, kurios jiems kelia skausmą arba kitus nepatogumus, ir nori ištrūkti iš skausmo. Todėl suformuluoja tikslą, grindžiamą laikinomis aplinkybėmis, kurias jie šiuo metu mato. Tai yra Motinos iškreipimas, kadangi Motina turėtų būti visiškoje dermėje su ilgalaikiais, amžinais Tėvo tikslais. Koks yra ilgalaikis Tėvo tikslas? Tai yra, kad visi žmonės Žemėje pakiltų savo sąmonėje.

Ilgalaikis Tėvo tikslas nėra sukurti islamo valstybę, kuri užkariautų visą pasaulį, ir ilgalaikis Dievo tikslas taip pat nėra sukurti krikščionišką valstybę, kuri atverstų visą pasaulį. Ilgalaikis Tėvo tikslas yra, kad bet kokios aplinkybės Žemėje tarnautų tikslui, kuris yra vienintelis tikslas Žemėje, tai yra, tikslui pakelti sąmonę. Toks yra tikslas.

Dievas neturi kažkokio specifinio fizinio tikslo, kurį pasiekti būtų jo aukščiausia valia. Istorijos eigoje tiek religinės, tiek politinės filosofijos buvo naudojamos apibrėžimui sukurti, kuris sako: „Štai toks yra aukščiausias, viršiausias, absoliutus tikslas, kas turėtų ir neturėtų vykti Žemėje.“ Tai yra Tėvo iškreipimas, kuomet jūs paimate šią absoliutaus tikslo idėją ir sakote: „Islamo valstybės, komunistinio pasaulio, krikščioniškos šalies ar netgi demokratinių ir laisvų šalių įtvirtinimas pasaulyje yra toks svarbus, kad tai reikalauja nustumti į šoną pagarbą gyvybei.“ Tėvo visuotinis, absoliutus tikslas Žemės planetai yra, kad žmonėms būtų leidžiama naudotis savo laisva valia, kol jiems bus gana tam tikros patirties ir jie pasakys: „Mes norime daugiau.“

Dabar yra įmanoma pasakyti, kaip daugelis žmonių sakė šimtmečių bėgyje: „Bet ar tai tuomet nereiškia, kad turėtume leisti žmonėms daryti viską, ką jie nori, į tai nesikišdami?“ Ir tai, mano mylimieji, yra tiksliai tai, ką jūs turėtumėte daryti; neturėtumėte kištis į vidinius šalies ar žmonių grupės reikalus. Žinoma, dabartinėje Žemės situacijoje jums yra būtina gintis nuo tų kitų žmonių, kurie kišasi į jūsų ir jūsų šalies reikalus. Tad, deja, yra būtina turėti tam tikrą gynybos formą. Nesakau, kad tai yra pateisinama iš aukščiausios perspektyvos. Sakau, kad tai yra būtina, siekiant užkirsti kelią didesnei katastrofai, tačiau tai yra dviašmenis kardas. Tai yra labai subtili pusiausvyra, ir būtent į tai noriu atkreipti jūsų dėmesį.

Nesate atsakingi už tai, kaip kiti žmonės išreiškia savo protą

Nėra taip, kad mes, pakylėtieji mokytojai, čia sėdime ir teisiame Žemės šalis juodai baltu teismu. Vėlgi, egzistuoja ši sena tendencija, norėjimas turėti šią juodai baltą perspektyvą, kurioje galėtumėte pažvelgti į bet kokią situaciją ir sakyti: „Tai yra teisinga. Tai yra klaidinga. Tie žmonės klysta, o mes esame teisūs. Kadangi esame teisūs, yra pateisinama daryti tai, ką mes darome, idant sustabdytume tuos, kurie klysta.“

Mano mylimieji, tai yra Dievo valia, kad laisvai valiai Žemėje būtų leidžiama reikštis. Kartais tiesiog turite stovėti ir žiūrėti į visas šias šalyje vykstančias kovas, kurios tiesiog perplėšia šalį pusiau. Žinau, kad galite priimti humanitarinę perspektyvą ir sakyti: „Kada tai tampa tarptautinės bendruomenės atsakomybė eiti ir, pavyzdžiui, sustabdyti žudymus ir kankinimus, kuriuos matėte Sirijoje ir Irake?“ Bet matote, vėlgi, kartais tarptautinė bendruomenė turėtų leisti šiems įvykiams rutuliotis, tačiau šalys turėtų daryti viską, kas įmanoma, siekdamos sustabdyti ginklų tiekimą į šias šalis.

Tai, žinoma, nėra paprasta problema. Vėlgi, nesakau, kad egzistuoja lengvas sprendimas. Tiesiog sakau, kad suvokimas turi pakilti į aukštesnį lygmenį, kuriame suvokiate, jog tikslas negali pateisinti priemonių. Tai reiškia, kad šiuolaikinei, demokratinei šaliai yra būtina suvokti, kad jeigu savo šalyje esate pasišventę ieškoti taikaus konflikto išsprendimo, negalite eiti ir naudoti jėgos ir smurto šalyje ar vietovėje, kuri dar nėra pasiekusi jūsų sąmonės lygmens.

Privalote liautis jaustis atsakingais už tuos žmones, kurie vis dar tebegyvena viduramžiškoje proto būsenoje ir dar jos neišgyveno iki to taško, kuriame jiems būtų gana ir jie užsinorėtų daugiau. Tai yra testas, su kuriuo šiuo metu susiduria šiuolaikinės šalys, ir su šiuo testu joms potencialiai teks susidurti dar vieną ar du dešimtmečius. Reikia tikėtis, kad jos pakils virš šio testo dar nepraėjus šiam laikui, tačiau jeigu to nepadarys, matysite vis daugiau ir daugiau šių žmonių sukurtų konfliktų, problemų ir žiaurumų, kurie regimai neturės jokio sprendimo.

Matote, mano mylimieji, Motinos iškreipimas yra pasiryžimas žudyti vardan kažkokio pranašesnio tikslo. Tai yra vienas Motinos iškreipimas, tačiau kitas Motinos iškreipimas yra, kad su savo gailesčiu nueinate tiek toli, kad mėginate užkirsti kelią bet kokioms kančioms. Abu šie Motinos iškreipimai kyla iš nesugebėjimo suvokti absoliučios Laisvos Valios Įstatymo prigimties. Pagal Laisvos Valios Įstatymą jūs neturite teisės jėga sutrukdyti kitiems žmonėms naudotis savo laisva valia. Omega aspektas yra, kad jūs nesate atsakingi už kančių sušvelninimą ar pašalinimą, kurias sukėlė žmonių naudojimasis savo laisva valia. Tai yra labai sunkus testas, kurį mes visi, kurie pakilome, turėjome išlaikyti.

Negalite užjausti visų iš eilės

Ir pats Jėzus su tuo susidūrė, nes iš tiesų buvo pasiekęs sąmonės būseną, Kristaus pasiekimų lygmenį, kuriame turėjo gebėjimą išgydyti kiekvieno sutikto žmogaus fizinius negalavimus. Nebuvo nė vieno žmogaus tarp dešimčių tūkstančių žmonių, kuriuos Jėzus sutiko per savo trejus metus trukusią misiją, kurio jis nebūtų galėjęs išgydyti. Jėzus dažnai jautė užuojautą matydamas kitų žmonių kančias ir norėjo palengvinti tas kančias pagydydamas tą žmogų.

Savo misijos pradžioje jis iš tiesų, keletą kartų, pagydė žmones vedinas gryniausios užuojautos. Ir tiktai vėliau – ir vėlgi, aš suvaidinau tam tikrą vaidmenį padėdama jam tai suvokti – jis suprato, kad yra žmonių, kurie, kad ir kokias kančias jie kęstų, neturėtų būti išgydyti. Nes tiktai patirdami kančias jie galiausiai pasieks tašką, kuriame jiems bus gana patirti gyvenimą per šį buvimo auka filtrą, vedantį į nesibaigiančias kančias. Ir tiktai tuomet jie ryšis pradėti prisiimti atsakomybę už save, pažvelgs į save ir tars: „Ką galiu pakeisti savyje?“

Tiek daug žmonių, kurie kenčia, nuolatos savo išorėje ieško sprendimų ir savo kančių palengvinimo. Visatoje, kurioje viešpatauja laisva valia, jūsų kančios niekada nėra sukeliamos išskirtinai kitų žmonių. Bet dabar turite būti atsargūs ir naudotis savo įžvalgumu.

Visatoje, kurioje karaliauja laisva valia, dažnai būna taip, kad jūs negalite kontroliuoti kitų žmonių veiksmų, ir jie gali ateiti ir prieš jus panaudoti jėgą. Ir vis dėlto, dalykas, kurio turėtumėte savęs paklausti, yra toks: „Kas mano sąmonėje privertė mane prisitraukti prie šios situacijos? Yra žmonių pasaulyje, prieš kuriuos kiti nenaudoja prievartos. Tai kodėl tuomet aš prisitraukiau prie tokios situacijos, kurioje prieš mane yra naudojama prievarta? Ką turiu pasimokyti iš šios situacijos? Ką turiu pamatyti savyje, kas mane laiko įkalintą šiuose reakciniuose šablonuose, kuriuose reaguoju prieš kitus, kurie naudoja prieš mane jėgą? Kas yra manyje, kas neleidžia man išsilaisvinti ir gyventi be šios priespaudos?“

Ką turite padaryti, kad pakiltumėte

Mano mylimieji, kaip pakylate? Pakylate suvokę, kad šio pasaulio princas negali jūsų priversti likti šiame pasaulyje. Šio pasaulio princas negali jums užtrenkti pakylėtosios būsenos karalystės vartų. Kaip pasiekiate tašką, kuriame šio pasaulio princas nieko jumyse neranda? Tiktai ryždamiesi pažvelgti į save ir savęs paklausdami: „Ką šio pasaulio princas randa manyje, kas jam suteikia priėjimą prie mano sąmonės, kas verčia mane galvoti, kad yra kažkas, ko negaliu paleisti? Ir būtent dėl to, kad negaliu to paleisti, nesu laisvas pakilti.“

Matote, mano mylimieji, tie iš jūsų, kurie turite potencialą pakilti po šio gyvenimo, turite pažvelgti į Jėzaus gyvenimą ir jo žodžius. Turite pakilti virš to mano anksčiau šiais metais taip pavadinto „gerai jauskis“ dvasingumo ir turite suvokti, kad Jėzaus dvasingumo forma nebuvo radikali, nebuvo ekstremistinė; ji tiesiog buvo realistiška. Jėzus buvo realistas, suvokdamas, kad kai tai yra jūsų paskutinis įsikūnijimas ir jūs siekiate užsitarnauti savo pakylėjimą, turite žengti žingsnius, kurie gali pasirodyti ekstremalūs paprastiems žmonėms, esantiems „jauskis gerai“ sąmonėje. Būtent dėl to jis jums sakė atleisti septyniasdešimt septynis kartus, ryžtis prarasti savo gyvybę, kad galėtumėte sekti Kristumi, kitaip tariant, turite ryžtis atiduoti bet kokius prisirišimus prie bet kokių dalykų šiame pasaulyje, kad galėtumėte sekti Kristumi. Tai yra vienintelis būdas, kuriuo jūs asmeniškai galėsite užsitarnauti savo pakylėjimą.

Tai taip pat yra vienintelis būdas, kuriuo pasaulio šalys, labiau išsivysčiusios šalys, galės ištrūkti iš šio liūno, kuriame siekiate išspręsti žmonių sukurtas problemas žmonių sukurtomis priemonėmis. Argi nesuvokiate, kad jeigu labiau išsivysčiusios demokratinės šalys nori ištrūkti iš šios tendencijos, kurioje jaučia privalančios reaguoti į viską, kas vyksta Vidurio Rytuose ir kitur, jos turi pakilti aukščiau savo sąmonėje? Jos turi pakilti į aukštesnį lygmenį, kuriame nebebūtų įtraukiamos į visus šiuos konfliktus, kurie vyksta pasaulyje. Kitaip pririšite save daryti tai, ką darė Jungtinės Valstijos su savo invazija į Iraką, kuri, manau, jau visuotinai buvo pripažinta kaip klaida. Negalite toliau to daryti, nes yra pernelyg daug šalių, kurios yra taip stipriai atsilikusios, kad demokratiniam pasauliui tiesiog nebūtų įmanoma, jis neturėtų nei priemonių, nei pinigų kovoti visus šiuos mūšius.

Ką jūs galite padaryti? Jūs galite pakelti save, kad ir ką kiti bedarytų. Tai yra žingsnis, kurį galite žengti, kai asmeniškai pakylate virš šito mano taip pavadinto „gerai jauskis“ dvasingumo, kuriame būdami galvojate: „Viskas yra gerai“. Jūs pažvelgiate į situaciją pasaulyje, tuomet pažvelgiate į savo reakciją į tai, ir atliekate labai kritišką įvertinimą.

Kaip iš pradžių sakiau, jums yra būtina pamatyti, kas vyksta pasaulyje, kad žinotumėte, kur nukreipti savo prašymus. Tai taip pat gali galioti jūsų asmeninei situacijai, liečiančiai žmones, kuriuos sutinkate. Pamatote, kad yra tam tikri žmonės, kurie yra įstrigę tam tikrame šablone. Išsakote prašymus, kad jie būtų išlaisvinti arba pagydyti. Galite imtis veiksmų, pakalbėdami su jais apie tai, tačiau visada privalote gerbti jų laisvą valią ir nesiekti priversti jų kažką rinktis. Jeigu jaučiate, kad turite prisirišimą ir norą pasiekti tam tikrą rezultatą pakeisdami kitus žmones, tuomet turėtumėte žinoti, kad tai bus tas kablys, kuriuo šio pasaulio princas pasinaudos pririšdamas jus prie šio pasaulio.

Vidinės dvasios yra suformuojamos ir reaguoja poromis

Mano mylimieji, leiskite man jums duoti gilesnį mokymą apie tai, kaip tai veikia ir kodėl tai yra taip svarbu. Mes kalbėjome apie daug dalykų metams bėgant, galinčių jums padėti suprasti šablonus savyje, kurie jus laiko įstrigusius, įkalintus šiame pasaulyje. Mes kalbėjome apie ego. Per kelis pastaruosius metus mes taip pat kalbėjome apie vidinių dvasių sukūrimą. Ankstesnėse dispensacijose mes kalbėjome apie taip vadinamą tūnotoją ant slenksčio, kurį galima laikyti vidine dvasia, laukiančia ant slenksčio, kuriame pakylate į naują sąmonės lygį.

Tačiau, kad galėtumėte pakilti, pirma privalote įveikti tūnotoją, tą dvasią, kuri siekia jus išlaikyti dabartiniame lygmenyje. Kol nepamatysite to tūnotojo ir neišrišite įsitikinimo, kuris suteikia jam kablį jūsų sąmonėje, negalėsite pakilti. Tai tiesiog yra dar vienas žodis vidinėms dvasioms pavadinti. Aš čia norėčiau atkreipti jūsų dėmesį į tai, kad mes dabar iš tiesų perdavėme aukštesnį mokymą už mokymą apie tūnotoją, kadangi tūnotojas buvo pristatomas kaip viena būtybė, vienas darinys, viena dvasia. Kalbėdami apie vidinių dvasių sukūrimą mes sakėme, kad jos visada yra sukuriamos poromis. Tai yra labai svarbus mokymas, apie kurį turėtumėte pamąstyti, ir štai kodėl.

Tarkime, kad stebite savo reakcijas į tam tikrus kitus žmones arba į tai, kas vyksta pasaulyje. Tarkime, pavyzdžiui, nesileisdami į asmeniškumus, kad žvelgiate į islamo ekstremistus, kurie tyčia žudo žmones tam, kad sukeltų siaubą. Tarkime, kad jūs labai dėl to pergyvenate ir sakote: „Tai yra absoliutus blogis! Mūsų valdžia turėtų pasiųsti kareivius arba lėktuvus, kad tai sustabdytų. Šie žmonės turėtų būti nužudyti, nes akivaizdu, jog jie nesiliaus žudyti kitų žmonių.“ Ir aš čia specialiai nekalbu apie išorinę situaciją. Kalbu tik apie jūsų reakciją. Noriu, kad suprastumėte, kaip tai yra susiję su dvasių kūrimu poromis.

Žmonės yra įstrigę tarp dviejų dvasių

Egzistuoja pasaulinė dvasia, kuri verčia žmones tikėti, jog tikslas gali pateisinti priemones, ir todėl yra pateisinama naudoti jėgą tikslui pasiekti. Būtent tai matote žmonėse Irake. Jie visiškai atidavė savo laisvą valią šiai pasaulinei dvasiai. Jie maitina savo energija šią dvasią, ir energija, kuri yra paleidžiama, kai jie žudo ir kankina kitus žmones, taip pat yra sušeriama tai dvasiai. Jie pajunta laikiną įgalinimo jausmą darydami tai, ką daro, tačiau galiausiai tai išsunkia iš jų energiją ir jie jaučiasi vis prasčiau ir prasčiau.

Ir vis dėlto, mano mintis čia yra tokia: tai yra viena dvasia. Ji neegzistuoja izoliacijoje. Ji buvo sukurta kartu su kita dvasia. Pirmoji dvasia sako, kad yra gerai naudoti jėgą ir žudyti kitus žmones tikslui pasiekti. Ką sako priešinga dvasia, mano mylimieji? Ji sako, kad pirmoji dvasia klysta. Priešinga dvasia sako, kad žmonės, kurie įkūnija pirmąją dvasią, turi būti sustabdyti, net ir jėga, jeigu būtina.

Argi nematote, arba bent jau nepradedate matyti, kaip žmonės individualiame lygmenyje, ir netgi nacionaliniu lygiu, netgi pasauliniu lygiu, buvo pagauti šiame tarp dviejų dvasių vykstančiame žaidime? Kai kurie žmonės tapo visiškai apakinti ir užvaldyti pirmosios dvasios, o tuomet kiti pamatė tų žmonių įvykdytus žiaurumus. Jie pajautė užuojautą ir kaip tai yra neteisinga. Nesakau, kad tai nėra neteisinga. Tačiau šie žmonės tuomet sureagavo į tai sakydami: „Mums yra pateisinama nužudyti tuos žmones, kurie daro tai, kas neteisinga.“ Argi nematote, kad šitai darydami, šitaip reaguodami jie tiesiog atsiveria priešingos dvasios, kuri yra priešinga pirmajai dvasiai, užvaldymui? Ir dabar abi pusės šiame konflikte maitina savo energijomis šias dvasias.

Šablonas, kurį galite pritaikyti sau

Na o dabar, leiskite man su tuo pereiti į asmeninį lygmenį, leiskite man pakalbėti iš asmeniškai šį pasiuntinį paliečiančio lygmens, kuris nuo 2009 metų susidūrė su labai tiesiogiai tam tikrų žmonių vykdomu puolimu prieš jo asmenybę ir reputaciją. Iš pradžių jis į tai reagavo taip pat, kaip tai darytų dauguma žmonių. Jis suvokė, kad tai, ką jie daro, yra neteisinga. Jis jautė, kad jie yra neteisūs, jis norėjo, kad jie liautųsi. Tačiau jis nedarė vieno dalyko: nesiėmė veiksmų, jėga grįstų veiksmų tai sustabdyti. Jis galėjo įsitraukti į kovą prieš šiuos žmones, galėjo mėginti įrodyti, kad jie yra neteisūs, tačiau sugebėjo save sustabdyti ir to nedaryti. Tačiau jis nesugebėjo neleisti sau į tai reaguoti, ir būtent į tai noriu atkreipti jūsų dėmesį. Kas sukėlė jo reakciją? Tai buvo priešinga dvasia tai dvasiai, kuri vertė kitus žmones jį pulti.

Mano mylimieji, tai yra šablonas, kurį galite pritaikyti sau. Prisiminkite, jūsų tikslas yra: „Aš noriu užsitarnauti savo pakylėjimą. Norėdamas užsitarnauti savo pakylėjimą, turiu įveikti visas vidines dvasias savo esybėje. Norėdamas įveikti vidinę dvasią, turiu ją pamatyti. Koks yra pats efektyviausias būdas pamatyti savo vidines dvasias? Pamatant, kaip aš reaguoju į kitus žmones. Jeigu mane trikdo tai, ką kiti žmonės daro, jeigu esu prisirišęs, jeigu vėl ir vėl suku tuos įvykius savo galvoje, jausdamas, kad šie žmonės turėtų būti sustabdyti, šie žmonės turėtų pasikeisti, jie turėtų būti priversti pamatyti ką daro, ir aš turiu pamėginti priversti juos tai pamatyti.“ Mano mylimieji, kiekvieną kartą, kai matote šią reakciją, tai yra jūsų vidinė dvasia, reaguojanti į dvasią, kurią matote kituose žmonėse.

Viena dvasia gali matyti savo priešingybės trūkumus

Yra sakoma, kad yra labai lengva matyti trūkumus kituose. Jėzus kalbėjo apie tai, kad matote krislą savo brolio akyje, bet nematote rąsto savojoje. Na, iš tikrųjų čia galėtume sakyti, kad matote dvasią savo brolio akyje, tačiau nematote dvasios savyje. Kodėl nematote?

Priežastis, dėl kurios matote dvasią savo brolyje, yra ta, kad žvelgiate per jumyse esančios dvasios suvokimo filtrą. Kadangi žiūrite per filtrą, negalite matyti, jog tai yra filtras. Todėl negalite matyti dvasios, kuri gali pasislėpti už filtro. Ar suvokiate, mano mylimieji, kaip tai veikia? Ryžkitės pažvelgti į save. Kiek kartų labai gerai sugebėjote matyti, ką kiti žmonės daro ne taip? Kiek kartų save matėte atrandant argumentus: „Jie tai daro blogai. Jie neturėtų šito daryti. Jie turėtų būti priversti tai suvokti, ir jie turėtų būti priversti pasikeisti.“

Mano mylimieji, kai prie kitų žmonių ėjote su šia proto būsena, kad jie turėtų būti priversti pamatyti ką daro, kiek kartų jums pavyko juos pakeisti? Egzistuoja priežastis kodėl, ir mes jau davėme apie tai mokymus, tačiau norėčiau vėl į tai atkreipti jūsų dėmesį. Kodėl taip yra, kad negalite jų įtikinti, jog esate teisūs?

Taip yra dėl to, kad jie žiūri į situaciją ir į savo pačių elgesį per savo vidinės dvasios suvokimo filtrą. Jūs galvojate, kad žiūrite į tai neutraliai, kad turite teisingą matymą, kad jūs matote realybę, tačiau taip nėra. Jūs žvelgiate į situaciją per savo dvasios suvokimo filtrą. Jūsų dvasia yra nė kiek ne geresnė už kitą dvasią. Jos abi buvo sukurtos tuo pačiu metu, kadangi jos buvo sukurtos kaip pora. Ir priežastis, kodėl galite matyti trūkumus kituose žmonėse, yra būtent ta, kad niekas geriau nemoka pamatyti trūkumų priešingoje dvasioje už jūsų turimą dvasią.

Kai turite dvi dvasias, kurios buvo sukurtos kaip pora, argi nėra logiška, kad viena dvasia gali matyti visus trūkumus kitoje dvasioje ir atvirkščiai? Jūs žiūrite į situaciją per vienos dvasios suvokimo filtrą, kuri mato visus trūkumus dvasioje, kurią turi kitas žmogus. Žinoma, kitas žmogus žiūri į situaciją per tos dvasios suvokimo filtrą ir ta dvasia gali matyti visus trūkumus jūsų dvasioje ir jūsų dvasios išsakomuose argumentuose. Ar kada nors šie protai dėl ko nors sutars, mano mylimieji?

Ne, kadangi priešingos dvasios niekada negali dėl nieko sutarti. Jūs dar niekada, per visą visatos istoriją, nematėte dviejų dvasių, kurios būtų susėdusios drauge ir tarusios: „Žinai ką? Manau, kad mes čia viską darėme ne taip. Tiesiog prisėskime ir sutarkime.“ Tai, mano mylimieji, niekada neįvyksta. Tačiau du žmonės gali tai padaryti, jeigu kiekvienas iš jų – kiekvienas iš jų – ryžtasi transcenduoti savo vidinę dvasią. Jeigu abu transcenduoja savo dvasią, štai tuomet gali įvykti žmonių protų sutarimas. Dvasios niekada nesutars, tačiau žmonės gali tai padaryti, kadangi žmonės yra daugiau už dvasias. Šitai, mano mylimieji, tikiuosi, kad sugebate suvokti.

Neprisiriškite prie tam tikro išorinio rezultato

Ką jūs turite padaryti? Turite pažvelgti į savo reakciją ir paklausti: „Kas yra mano dvasia?“ Ir tuomet turite išsakyti prašymus man, ar bet kuriam pakylėtajam mokytojui, kuris yra artimas jūsų širdžiai, turite paprašyti savo Kristaus AŠ, savo AŠ ESU Esaties: „Parodyk man dvasią!“ O tuomet turite sąžiningai nuspręsti: „Aš noriu pamatyti dvasią! Net jeigu tai man sukeltų laikiną skausmą ir gėdą, noriu pamatyti dvasią, nes noriu judėti pirmyn.“ Kodėl jūs norite judėti pirmyn? Nes esate pasišventę gyvenimui.

Ar pamenate, kad Jėzus sakė: „Palikite mirusiems laidoti savo numirėlius“, „jeigu negersite Kristaus kūno ir kraujo, neturėsite savyje gyvybės“ ir „aš atėjau, kad visi turėtų gyvenimą, kad apsčiai jo turėtų“. Kas yra gyvenimas? Gyvenimas yra procesas, mano mylimieji.

Gyvenimas yra nesibaigiantis sąmonės transcendavimo procesas. Tai yra Tėvo aukščiausia valia – nesibaigianti sąmonės transcendencija per laisvą valią. Štai kodėl sakiau: „Tai nėra Dievo valia, kad būtų pasiektas kažkoks specifinis fizinis rezultatas Žemėje.“ Ar suvokiate, kad gyvenimo procese negali būti jokio absoliutaus ar galutinio rezultato? Bet koks rezultatas tėra tik dar vienas žingsnis nesibaigiančiame savitranscendencijos procese. Todėl gyvenimas niekada nesustoja. Tiktai ego ir dvasios nori sustabdyti gyvenimą. Tiktai jie nori koncentruotis į rezultatą.

Argi nematote, kad viena dvasia yra sukuriama pasiekti specifinį rezultatą Žemėje, o priešinga dvasia yra sukuriama neleisti materializuotis tam pasirinkimui? Todėl jos niekada tarpusavyje nesutars, o žmonės, kurie yra jose įstrigę, niekada nesusitaikys. Gali būti žmonių, kurie jus puola. Jie gali niekada nepasikeisti. Jie gali likti įstrigę toje puolančioje dvasioje visą šį likusį įsikūnijimą. Tačiau tai nėra jūsų rūpestis, kadangi Laisvos Valios Įstatymas yra sukurtas užtikrinti, jog jie gaus tai, ką išsiunčia. Tas pats įstatymas taip pat užtikrins, kad jūs gausite tai, ką išsiunčiate. Jeigu išsiunčiate kažką per dvasią, kuri priešinasi kitų žmonių dvasioms, tuomet jūs kuriate jėga grįstą impulsą, kuris grįš jums atgal.

Transcenduokite reakcinius vidinių dvasių šablonus

Dalykas, kurį turite padaryti – jeigu norite pakilti – yra liautis siųsti jėga grįstus impulsus. Turite liautis siųsti bet kokius dalykus per šių dvasių filtrą, ir todėl turite liautis kažkam priešintis. Jūs čia nesate, mano mylimieji, kad kam nors priešintumėtės jėga. Jūs čia nesate tam, kad materializuotumėte specifinį fizinį rezultatą.

Mano mylimieji, šis pasiuntinys neseniai apturėjo diskusiją su žmogumi, kuris tvirtai tikėjo ir gynė idėją, kad galite akimirksniu pakeisti savo sąmonę ir tuomet jūsų problemos išnyks. Ši idėja priklauso mano taip vadinamo „gerai jauskis“ dvasingumo sričiai. Na ir dabar, yra tikra tiesa, kad jums reikia keisti savo sąmonę. Jums iš tiesų reikia stengtis labiau susikoncentruoti į širdį. Apie tai nekyla nė klausimo. Tačiau aš čia noriu jums parodyti, kad nusivylimas yra aštriausias ginklas velnio arsenale.

Yra daug, daug žmonių Žemėje, kurie negali akimirksniu pakeisti savo sąmonės, kadangi, kaip šis pasiuntinys sakė, jie turi tiek daug iškreiptos energijos savo energetiniame lauke, kad ji juos nepaliaujamai traukia į senuosius šablonus. Ir jeigu jie nedirbs su šios energijos transmutavimu, nebus laisvi. Ir jeigu jie nesistengs atrasti dvasių, kurios juos skatina laikytis savidestrukcinių įsitikinimų, jie nebus laisvi.

Kas nutinka, kai ateinate ir sakote: „Tu tiesiog pakeisk savo sąmonę. Būk pozityvus. Koncentruokis į širdį.“ Žmonės negali to padaryti ir tuomet jie jaučia: „Na, jeigu kiti žmonės gali tai padaryti, ir jeigu šie žmonės yra teisūs ir tik tiek man ir tereikia daryti, matyt su manimi yra kažkas ne taip.“ Ir tuomet jie nusivilia, jie gali palikti Kelią, arba gali toliau mėginti juo eiti, tačiau viduje vis tiek jaučiasi su trūkumais.

Tai, mano mylimieji, yra dar viena dvasia. Egzistuoja dvasia, kuri sako: „Tu turėtum tiesiog sugebėti nuo viso to nueiti ir apsimesti, kad niekada nepadarei nieko blogo. Niekada neiškreipei jokios energijos ir tau nereikia jos transmutuoti.“ O tuomet yra priešinga dvasia, kuri sako: „Jeigu negali to padaryti, su tavimi yra kažkas ne taip, arba kažkas ne taip yra su keliu, arba kažkas ne taip yra su šiuo ar anuo guru.“

Tad, vėlgi, matote, kaip šios dvasios yra specialiai kuriamos viena kitai priešintis, kad jeigu nebūsite įstrigę vienoje dvasioje, būsite įstrigę kitoje, ir bet kuriuo atveju būsite pasmerkti. Mano mylimieji, atėjo laikas pakilti virš šio reakcinio šablono, pažvelgti į šias dvasias ir tarti: „Pasitrauk nuo manęs, Šėtone. Nenoriu nė vienos iš jūsų savo esybėje, nei tos, nei priešingos, nei trečios su jos priešingybe ir taip toliau.“

Naudokitės įrankiais išlaisvinti save ir pasaulį

Atėjo laikas, ir mes paruošėme jus duodami jums visus mokymus ir įrankius, kuriuos jums perdavėme, kad jūs galite žengti tą žingsnį, jeigu norite. Mano mylimieji, mes dabar, nuo 2002 metų, perdavėme pakankamai mokymų ir pakankamai įrankių per šį pasiuntinį, kad kiekvienas, kuris juos taikys turėdamas pasiryžimą keistis, pamatys išliekančius rezultatus.

Negaliu jums garantuoti, kad jeigu seksite išoriniais mokymais ir naudositės įrankiais, automatiškai pasieksite pokytį sąmonėje. Galiu tik garantuoti, kad jeigu taikysite mokymus ir įrankius pasieksite tašką, kuriame tebus absoliučiai minimalus pasipriešinimas jums reikalingam sprendimui priimti, jums reikalingam pokyčiui sąmonėje pasiekti. Staiga galėsite pamatyti šį dvasių žvėryną ir pradėsite sakyti: „Aš tavęs nebenoriu. Ir taip pat nenoriu tavo priešingybės. Jūs abi, pasitraukite iš mano esybės.“ Šitai, mano mylimieji, yra jūsų asmeninis potencialas būti laisvu. Tai taip pat yra geriausias būdas, kuriuo jūs galite padėti bendrai situacijai Žemėje ir padėti labiau išsivysčiusioms šalims transcenduoti būtent šį šabloną, kuriame reaguojate prieš kažką kitą. Argi nematote, kaip tai vyksta vėl ir vėl?

Logiški klausimai apie situaciją Ukrainoje

Pažvelkite į situaciją Ukrainoje. Rusiškai kalbantys žmonės ir žmonės Rusijoje atsidavė ir buvo apakinti vienos dvasios, tačiau dauguma žmonių Ukrainoje yra apakinti kitos dvasios. Jie vieni kitiems priešinasi, užuot sugebėję atrasti kitokį sprendimą, kuris transcenduotų senuosius šablonus. Mano mylimieji, kad ir kaip mes nepalaikome Rusijos kišimosi į Ukrainą, taip pat turėtų būti pasakyta, kad Ukraina prisitraukė šią situaciją. Tai įvyko, vėlgi, dėl to, kad nebuvo pakankamo noro transcenduoti to, kas sena.

Mano mylimieji, tai tiesiog negali būti logiška, kad tokia didelė šalis kaip Ukraina – su tokiu potencialu, kurį turi, su visais savo gamtiniais ištekliais – negali turėti tvarios ekonomikos. Tai nėra logiška. Taip tegali būti dėl to, kad egzistuoja elitistinė tendencija, kurioje tam tikri žmonės siekia išnaudoti populiaciją. Populiacija leido tam vykti, nes nenorėjo prisiimti atsakomybės už save ir savo šalį. Jie nenori transcenduoti, kaip jau anksčiau kalbėjau ir kaip apie tai kalbėjome keletą kartų, sovietinės eros sąmonės, tos sąmonės, kurioje jaučiatės pavergti išorinės jėgos.

Lėktuvo MH17 virš Ukrainos numušimas

Mano mylimieji, leiskite man trumpai pakomentuoti numušto keleivinio lėktuvo virš Ukrainos įvykį. Tai turėtų būti įvykis, kuris visus šokiruotų ir paskatintų suvokti, kad visa ši situacija turi būti įvertinta iš naujo ir į ją turi būti pažvelgta iš aukštesnės perspektyvos.

Kaip taip gali būti, kad egzistavo ginklas, kuris galėjo numušti taip aukštai danguje skrendantį lėktuvą, jog jis tikrai negalėjo – jokiais įmanomais būdais – kelti grėsmės toms dviem frakcijoms Ukrainoje? Neįmanoma teigti, kad šis lėktuvas galėjo būti laikomas karine grėsme kažkam Žemėje ir jie tuomet gindamiesi pašovė šį lėktuvą, skrendantį 9 kilometrų aukštyje.

Tad jūs tegalite samprotauti, kad kažkas specialiai pašovė tą lėktuvą, žinodami ką daro, kad tai nebuvo karinis lėktuvas, ir todėl tai turėjo būti civilinis lėktuvas. Na o dabar turėtų būti užduotas klausimas, kodėl kas nors tai darytų? Kokioje proto būsenoje esantys žmonės galėjo tai padaryti, žmonės, kurie davė ginklus ir žmonės, kurie davė savo ekspertus ir suteikė apmokymus, leidusius valdyti šią ganėtinai sudėtingą ginklų sistemą?

Taip pat turėtų būti užduotas klausimas, kodėl tam tikros jėgos Ukrainoje nenori leisti tarptautinei bendruomenei ateiti ir ištirti sudužimo vietos ir surinkti civilių kūnus, kurie buvo brutaliai ir be jokio reikalo nužudyti. Jeigu teigiate, kad tai padarė kiti, kodėl priešinatės tarptautiniam tyrimui, kuris nustatytų priežastį? Jeigu žinote, kad priežastis nesate jūs, kodėl turėtumėte priešintis šios katastrofos ištyrimui? Kodėl, mano mylimieji?

Išsilaisvinkite nuo iliuzinio priešiškų dvasių pasaulio

Daviau jums daugiau nei pakankamai viename mokyme, ir grįšiu kažkada ateityje duoti jums galbūt labiau pakylėjančią žinią. Tačiau, vėlgi, jeigu nematote šios žinios kaip pakylėjančios, turiu jums pasakyti, jog taip yra dėl to, kad patiriate šią žinią per tam tikrą dvasią.

Iš tiesų, visi iš pakylėtųjų mokytojų ateinantys dalykai yra realizmo išraiška, o realizmas visuomet pakylėja. Realybė išlaisvina jus nuo iliuzinio priešiškų dvasių pasaulio.

Aš esu Dvasia, laisva, pakilusi Dvasia. Neturiu priešiškos dvasios, nes mes, pakylėtieji mokytojai, neturime priešininkų, kad ir ką tam tikros dvasios žemesnėse karalijose beteigtų. Mes esame Dievuje laisvos Būtybės, ir tapome Dievuje laisvomis Būtybėmis transcenduodami visas priešiškas dvasias.

Tad tokios vizijos laikausi dėl jūsų, ir esu pasiruošusi padėti jums laikytis jos sau. Jums tereikia paprašyti. Motina Marija, AŠ ESU.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2014 Kim Michaels