Atėjo laikas priimti besąlyginį Kristaus atleidimą

TEMOS: „Man tavęs nereikia, Jėzau“ – Ką Vokietijos žmonės pasisiūlė parodyti Europai – Tikrasis Kristaus atleidimas – Tautinės valstybės atgyveno savo naudingumą – Atėjo laikas vokiečiams paprašyti atleidimo

Pakylėtasis Mokytojas Jėzus, 2011 spalio 29 d. per Kim Michaels. Šis diktavimas buvo perduotas pasiuntiniui važiuojant automobiliu per šiaurės Vokietiją.


„Deutschland über alles!“ kaip buvo sakoma tais laikais, kai kolektyvinė Vokietijos sąmonė buvo užgrobta vieno individo ir jį supusios žmonių grupės, kuriems pavyko sukurti tokį didelį melo rūką, kad jie iš tiesų sugebėjo sukurti energetinį sūkurį, įtraukusį į save beveik visos šalies kolektyvinę sąmonę.

Kai tai nutinka, ir tai iš tiesų nutiko daugelyje šalių prieš tai ir po to, labai mažai žmonių turi pakankamai stiprų individualumą eiti prieš srovę, pasipriešinti kolektyvinėje sąmonėje atsiradusiam verpetui. Ir tuomet matote, kaip jie yra įtraukiami, ir matote juos stovint kariniuose paraduose ir klausant kalbų, pakeliant savo dešinę ranką ir bejausmiais veidais, ir tuščiomis akimis šaukiant: „Heil Hitler!“

„Man tavęs nereikia, Jėzau“

Galite galvoti, jeigu augote ne Vokietijoje, kad tai sukėlė kažkokia Vokietijos žmonių charakteryje egzistuojanti yda. Netgi galite taip galvoti būdami užaugę Vokietijoje. Tačiau aš sakau jums, kaip sakiau prieš 2000 metų, kai vaikščiojau Žeme būdamas Jėzumi: „Neteiskite, kad nebūtumėte teisiami!“ Nes yra taip lengva sukurti dualistinį standartą ir pritaikyti jį kitų žmonių teisimui, tuo pat metu atsisakant ieškoti rąsto savo akyje. Tai iš tiesų yra seniausias egzistuojantis žaidimas, seniausias ego žaidimas, nes jį pradėjo žaisti puolusios būtybės prieš kelias ankstesnes sferas iki šios.

Tad jeigu trokštate nusileisti į šią sąmonės būseną ir teisti, aš, Jėzus, gerbiu jūsų laisvą valią. Nes žinau, kad kai įžengiate į tą sąmonės būseną – kurioje teisiate, smerkiate ir žeminate kitą žmogų pagal savo susikurtą standartą arba pagal jūsų religijos apibrėžtą standartą – na tai šitaip jūs iš esmės sakote man: „Jėzau, man tavęs šiuo metu nereikia, man nereikia tavo Kristaus įžvalgumo, man nereikia Kristaus įžvalgumo, kuris leidžia man matyti, kad visa gyvybė yra viena. Ir todėl visi žmonės yra lygios vertės ir turi lygias galimybes save transcenduoti. Ir todėl man nereikia suvokti, kad jeigu iš tiesų noriu pakelti save, turiu siekti pakelti kitus. Nes nusprendžiau, jog noriu patirti, ką reiškia būti aukščiau už kitus, juos žemindamas.“

Nes argi nematote, kaip šitai labai aiškiai buvo įkūnyta visoje nacistinėje eroje, kuomet naciai sukūrė iliuziją, jog Vokietijos žmonės priklauso pranašesnei rasei? Tačiau jie tai galėjo padaryti tik apibrėždami kitą rasę kaip pusiau žmones, ne žmones. Tad argi tai nėra ekstremaliausia iliuzija, kuri vyksta dualistinėje sąmonėje? Ir todėl, jeigu norite taikyti tokį patį dualistinį teisimą – vertybinį vertinimą, kurį taikė naciai ir juos už virvučių tampę lėlininkai, – na tai tuomet leisiu jums šitai daryti.

Ką Vokietijos žmonės pasisiūlė parodyti Europai

Tačiau jeigu ryšitės, parodysiu jums aukštesnę Kristaus proto viziją, kurioje galėsite pradėti matyti, kad kai žmonės kažką įkūnija, tai nebūtinai yra dėl kažkokios ydos. Bet taip yra dėl to, kad tie žmonės pasisiūlė prisiimti ir išreikšti tam tikrą sąmonės būseną, kad kiti galėtų tai pamatyti. Ir kad jie tuomet galėtų pademonstruoti pavyzdį, kurį pasauliui būtų sunku ignoruoti.

Nes jeigu sąžiningai pažvelgsite į Europos žemyno istoriją – nors tai nereiškia, kad Europos žemynas šiuo atžvilgiu buvo unikalus, tačiau susikoncentruokime į Europą šios diskusijos vardan, – tuomet matote, kad Europa turi istoriją, kuri tęsėsi ne vieną šimtmetį, kuomet tam tikros šalys išsiugdė pranašumo jausmą ir tikėjimą savo ypatingu pašaukimu, ir jos jautė turinčios teisę jėga pavergti kitus ir pasiskelbti tam tikros teritorijos valdovais.

Ir todėl matote, kad ekstremalus scenarijus, kurį matėte suvaidintą Vokietijoje, taip pat galėjo būti suvaidintas, ir jis iš tiesų švelnesne forma buvo suvaidintas, ir keliose kitose Europos šalyse. Argi nėra akivaizdu, kad Britanijos imperija taip pat tikėjo turinti kažkokį pranašumą, dėl kurio ji turėjo absoliučią teisę pavergti kolonijas? Argi nematote, kad tais laikais daugelis žmonių Britanijoje manė, kad vienas britas yra geresnis už dešimt užsieniečių, ar kad ir koks tai būtų buvęs skaičius jų individualiame prote?

Tad matote tą pačią tendenciją Prancūzijoje, Austrijos-Vengrijos imperijoje ir, kaip Sen Žermenas minėjo, Švedijoje. Matėte tai Ispanijoje, matėte tai Italijoje, matėte tai Graikijoje. Ir todėl, argi taip pat nematote, kad, norint pasiekti suvienytą Europą, ši sąmonės būsena privalėjo būti apnuoginta? Tačiau atsižvelgiant į ilgą istoriją, kurioje įvairios šalys įkūnijo šią sąmonę niekada jos rimtai nekvestionuodamos, argi nematote, kodėl Karminė Valdyba nusprendė, jog yra būtina leisti smūgiams Skaudžių Smūgių Mokykloje tapti tokiems skaudiems, kad jų praktiškai nebūtų įmanoma ignoruoti?

Tikrasis Kristaus atleidimas

Tad argi negalite pradėti nauju žvilgsniu vertinti Vokietijos žmonių aukos, ryžtantis tapti centriniu šios sąmonės apnuoginimo tašku? Ir galbūt galite pradėti atleisti, kaip Vokietijos žmonės pradėjo atleisti, bet iš tiesų dar neatleido. Nes jie tapo puolusiųjų sąmokslo aukomis, kaip Sen Žermenas ką tik kalbėjo kitoje sienos pusėje, kad kartą padarę tam tikrą klaidą, niekada negalėsite jos išpirkti.

Tačiau, mano mylimieji, kokia buvo centrinė Kristaus žinia, kai aš prieš 2000 metų atėjau į Žemę? Ji iš tiesų skelbė, kad nėra nieko, iš ko negalėtumėte būti atpirkti per Kristaus šviesą ir meilę. Ir todėl aš, Jėzus, iš tiesų esu čia, ir nukreipiau savo moterišką ir vyrišką pasiuntinius būti čionai šią valandą, kad paleistume didelį šviesos impulsą, idant Vokietijos šalis galėtų nubusti ir iš tiesų galėtų pradėti priimti atleidimą, kuris yra įmanomas per Kristų. Ir kurį aš, ir Marija Magdalena kartu su manimi, siūlome Vokietijos šaliai.

Tai nereiškia, jog nesiūliau jo anksčiau, tačiau siūlau jį nuo šios dienos stipresne išraiška nei kada nors anksčiau, vildamasis, kad daugelis Vokietijos žmonių pradės su tuo susiderinti ir pradės rimtai tirti praeitį, kaip dar niekada jos netyrė. Nes jeigu nepažvelgiate į praeitį ir nepripažįstate, kad jums reikalingas atleidimas, tuomet kaip galite paprašyti atleidimo? O jeigu neprašote atleidimo, negalite jo gauti. Nes nėra taip, kad kažkokia būtybė danguje, ar tai būtų Jėzus ar Dievas, neduoda jums šio atleidimo. Nes Atleidimo Dvasia nuolatos lyja ant teisiųjų ir neteisiųjų, kaip ir saulė pastoviai šviečia visiems, kurie nori gauti jos spindulius. Ir todėl, atleidimas yra siūlomas visiems, tačiau daugelis jį atstumia, nes savo protuose tapo puolusių būtybių ir jų mąstymo aukomis, jog norint gauti Kristaus atleidimą, privalote išpildyti tam tikras sąlygas.

Na, aš sakau jums, jog tai yra puolusių būtybių melas, kurį aš, Jėzus, sudaužau, sudaužau, sudaužau, sudaužau šią dieną ir paleidžiu keturiems vėjams. Ir aš taip pat jį sudaužau eterinėje ir dvasinėje karalijose. Sudaužau šią sąmonę, kad visi galėtų matyti, jog Kristus yra atleidimas, absoliutus ir besąlyginis atleidimas. Nėra tokios klaidos, kurią galėjote būti padarę, nėra tokio veiksmo, kurį galėjote būti padarę, už kurį jums negalėtų būti atleista, kai priimate Kristų, kai priimate Kristaus tikrovę vietoj antikristo netikrovės.

Ir todėl aš sakau: „Pakilkite, vokiečiai, nes jūs padarėte didelę pažangą, siekdami įveikti pranašumo sąmonę. Jūs ryžotės priimti nuolankumą, jūs ryžotės tapti komandiniu žaidėju, ryžotės daug ką padaryti po susivienijimo nukritus Geležinei Uždangai. Ir jūs ryžotės ištiesti ranką ir dėti dideles pastangas dėl Europos Sąjungos išsaugojimo.“

Tai nereiškia, jog tai visada buvo daroma be savanaudiškų paskatų, ir vis dėlto, tai buvo daroma. Ir iš tiesų buvo parodytas didelis nesavanaudiškumo laipsnis. Ir todėl dabar sakau: „Pakilkite, ne į pranašumą, bet į faktą, kad visa gyvybė yra viena, į didesnį pripažinimą, kad save iš tiesų galite pakelti tiktai keldami kitus.“ Nes jeigu mėginsite save iškelti žemindami kitus, ateis momentas, kai visi bus pažeminti, taip pat ir jūs.

Tad tai yra sąmonė, kurią sudaužiau, šį puolusių būtybių melą, kad galite būti pranašesniu žmogumi, kol galvojate, kad kažkas kitas yra menkesnis. Nes iš tiesų, te didžiausias tarp jūsų būna visų tarnas – per pripažinimą, kad visi yra viena. Ir todėl save keliate tiktai siekdami iškelti Visus.

Tautinės valstybės atgyveno savo naudingumą

Tad pabuskite, ištieskite ranką ir pripažinkite, kad egzistuoja didelis potencialas įtvirtinti regioninį sąmoningumą aplink Baltijos jūrą, ir vokiečiai čia turi suvaidinti savo vaidmenį, ištiesdami ranką šalims Rytuose ir Baltijos šalims, kurias anksčiau Vokietija buvo okupavusi. Tad ištieskite ranką su nauja Bendradarbiavimo Dvasia ir vienovės jausmu. Idant galėtų būti įtvirtintas regionas, kuris įveiktų susiskaldymus, kuriuos matote įkūnytus nacionalinių sienų pavidalu, tų nacionalinių sienų, kurios iš tiesų buvo dirbtinai nubrėžtos ir todėl jau seniai atgyveno savo naudingumą.

Nes Europa ir pasaulis dar nesuvokė, jog su Antrojo Pasaulinio Karo pabaiga tautinės valstybės atgyveno savo naudingumą. Tai buvo įkūnyta Europos padalijimu į rytų bloką ir vakarų bloką, kuomet šalims tapo būtina peržengti save, nes nė viena šalis viena pati nebūtų sugebėjusi atsilaikyti prieš grėsmę, ateinančią iš kito bloko.

Tad argi nematote, jog tai, vėlgi, yra Skaudžių Smūgių mokyklos reiškimasis? Tačiau atėjo laikas suvokti, kad net ir Skaudžių Smūgių Mokykla išmoko jus vertingos pamokos, kai ryžtatės transcenduoti ir pažvelgti į mąstymą, kuris jus privertė gauti skaudžius smūgius, ir tuomet tarti: „Kodėl mes norime toliau mokytis iš skaudžių smūgių? Gal geriau ryžkimės pažvelgti už smūgių ir pažvelkime į savo sąmonę ir ką šie skaudūs smūgiai siekia apnuoginti, priversdami mus nueiti su jais į kraštutinumą.“

Tad paleidžiu didelę tikrojo Kristaus atleidimo šviesą, besąlyginio atleidimo, kuris netgi leidžia žmonėms jį persekioti, ir visokiais būdais meluojant piktžodžiauti mano vardu, dalyvaujant toje dramoje, kurioje žmonės įkūnija savo sąmonės būseną iki tokio kraštutinumo, jog daugelis pradeda ją matyti. Ir todėl, kaip anksčiau sakiau, atleidimas yra raktas Motinos Metų iniciacijoms išlaikyti. Nes sakau jums, tai, už ką neatleidote, yra tai, į ką laikotės įsikibę.

Ir jeigu norite pereiti į Šventosios Dvasios Metus ir tekėti su Dvasia net ir toliau už šiuos ateinančius metus, tuomet negalite kabintis į jokius praeities dalykus. Nes tai bus akmuo jums po kaklu, kuris jus prislėgs. Ir tuomet kunkuliuojantys Dvasios vandenys pradės tekėti aplink jus. Ir darysis vis sunkiau ir sunkiau atsilaikyti prieš jų traukimą, kol pradėsite jausti atsidūrę sūkuryje, verpete, ir Dvasios vandenis imsite laikyti savo priešu, o ne didžiausia galimybe savitranscendencijai.

Atėjo laikas vokiečiams paprašyti atleidimo

Ir todėl, aš taip pat sakau Vokietijos žmonėms: „Atėjo laikas jums grįžti ir pažvelgti į tas senas šmėklas iš Antrojo Pasaulinio Karo ir iš dar anksčiau. Atėjo laikas jums sąžiningai pažvelgti į praeities veidrodį, kad galėtumėte pradėti laisvai ir atvirai apie tai kalbėti, idant galėtumėte greitai per visa tai pereiti, per keletą metų.“

„Nes sakau jums, yra daug darbo, kuris turės būti padarytas per ateinantį dešimtmetį Europoje, ir jūs, Vokietijos žmonės, turite didelę galimybę būti transcendencijos dalimi, kuri bus įkūnyta Europos žemyne. Tad ryžkitės sau atleisti ir ryžkitės paprašyti atleidimo iš kitų, kad galėtumėte duoti jiems galimybę suteikti šį atleidimą ir judėti toliau, arba atstumti jį ir likti praeityje.“

Jūs savęs nepažeminate prašydami atleidimo, nes iš tiesų, prašymas yra galimybė tiems, kurių prašote. Ir todėl, ryžkitės suvaidinti ir šią žaidimo dalį prašydami. Nes atėjo laikas, kuomet Europa gali pažvelgti į Antrąjį Pasaulinį Karą ir pagaliau jį transcenduoti. Tad pasakiau, ką norėjau pasakyti per šį pasiuntinį, ir tai yra atlikta.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2011 Kim Michaels