8 | Jūsų tikrasis aš tebėra tyras

Pakylėtieji Mokytojai Elohimai Tyrumas ir Astrėja, per Kim Michaels 2009 sausio 02 d.


Tyrumas ir Astrėja, Astrėja ir Tyrumas, Ketvirtojo Spindulio Elohimai. Mes čia esame dėl to, kad jūs užsitarnavote Tyrumo Elohimo Buvimą, savo pasiryžimu nuskaistinti save, mano mylimieji. Jūs ryžotės pažvelgti į netobulus įvaizdžius duomenų bazėje, išmesti tuos, kurie jus riboja, ir pakilti virš jų. Tiktai netyrumai gali sutrukdyti jums būti tuo, kuo jūs iš tiesų esate Dievuje. Vienas iš pačių efektyviausių ginklų, kuriuo naudojasi siekiantieji kontroliuoti žmones Žemėje, būtent ir yra įstumti žmones į įvairius netyrumus ir iškraipymus – ir tuomet priversti juos galvoti, jog jie privalo tai prisiimti ir jų pareiga yra laikytis į tai įsikibus. 

Kaip laikydamiesi įsikibę į Žemę galėsite patekti į Dangų?

Ir kaip pavyzdį paimkime taip plačiai Vidurio Rytuose paplitusį įsitikinimą, kad, jeigu kažkas jus nuskriaudė, jūs privalote atsakyti tuo pačiu. Turite siekti atkeršyti, turite laikytis negatyvaus, teisiančio požiūrio į tą kitą žmogų ar į tuos kitus žmones, į tą kitą rasę, į tą kitą šalį, į tą kitą religiją. Privalote laikytis įsikibę to negatyvumo, nes jis kažkokiu tai būdu kada nors padės jums patekti į Dievo karalystę. Argi nematote, kad visi dvasiniai mokytojai, tarp jų Mahometas, Mozė, Abraomas, Jėzus, Buda, Lao Dzė ir visi kiti dvasiniai mokytojai nuolat kartojo, jog norėdami įžengti į Dievo karalystę privalote paleisti tai, kas žmogiška, privalote paleisti žmogiškus netyrumus. 

Ir kaip žmonės gali toliau tikėti, kad laikydamiesi įsikibę netyrumų, ir laikydamiesi įsikibę netobulo kitų žmonių įvaizdžio, jie įgis teisę įžengti į Tyrumo Karalystę? Jie, žinoma, tuo netiki taip, kaip aš čia išsakiau. Jie niekada apie tai net nemąstė tokiu būdu, kaip aš čia išsakiau, nes juos suklaidino netikri mokytojai, akli vadai, sakydami, kad jiems nėra būtina giliai mąstyti apie savo įsitikinimus ir pažvelgti, ar šie įsitikinimai yra nuoseklūs, ar jie yra logiški, ar jie iš tiesų atitinka jų religijos šventraščius, kuriuos jie teigia išpažįstantys. Tiek daug žmonių Žemėje tapo taip stipriai užgulti, jie leido savo pasąmonės duomenų bazei taip stipriai persipildyti visais tais netyrumais, kad nesugeba aiškiai mąstyti apie save, apie gyvenimą, apie savo tikėjimą ir savo religiją. 

Dvi netyrumo formos

Netyrumas pasireiškia dviem pagrindiniais pavidalais. Pirmiausia egzistuoja tėvo iškreipimas, netyrų įvaizdžių, idėjų ir įsitikinimų pavidalu. Ir tuomet egzistuoja motinos iškreipimas, netyrų jausmų, netyros energijos pavidalu. Žinoma, kai žmonės priima netyrą įsitikinimą arba įvaizdį, jie tampa pažeidžiami generuoti netyrus jausmus. Ir tuo pat metu jie mano, jog dėl šio netyro įsitikinimo jų netyrus jausmus galima šiuo atveju pateisinti. „Tie kiti žmonės iš tiesų yra prieš Dievą, ir todėl yra pateisinama jų nekęsti ir siekti jiems atkeršyti.“

Nėra jokio kito kelio, mano jie. Jie yra taip stipriai užgulti šių netyrų įsitikinimų ir netyrų jausmų derinio, susiraizgiusių tarpusavyje ir vienas kitą pastiprinančių, laikančių sielą užhipnotizuotą, nepajėgiančią pajudėti, kad tiesiog nesugeba atsitraukti ir tarti: „Kodėl mes tai darome? Kodėl toliau tai darome praėjus 5000 metų nuo to laiko, kai viskas prasidėjo? Kodėl? Kodėl Vidurio Rytuose vis dar tebevyksta karas? Kodėl karai Vidurio Rytuose vyko visą žinomą istoriją? Kaip tai galės kada nors pasikeisti, kol laikysimės šių netyrų jausmų, šių netyrų įsitikinimų?“

Vidurio Rytai yra toks pasaulio regionas, kuriame egzistuoja didžiausia netyrumo, netyrų įsitikinimų, netyrų jausmų, neapykantos, pykčio ir keršto koncentracija. Egzistuoja tikėjimas, kad viena žmonių grupė yra pranašesnė už kitą, kad jų religija yra pranašesnė už visas kitas, kad jie kažkokiu būdu yra išrinktieji žmonės. Kad ir kaip jie besielgtų, Dievas juos įleis į savo karalystę ir netgi pasiųs į pragarą tuos, kurie nepriklauso jų rasei ar religijai, bet iš tiesų elgiasi pagal savo religijos priesakus. Šie žmonės nesugeba matyti, kad jie patys nesielgia pagal savo religijos priesakus, iš tiesų leisdami vešėti tiems netyriems jausmams, kuriuos jų pačių religija aiškiai smerkia – arba sako, kad jie nėra priimtini Dievo akyse.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Kaip bendrauti iš širdies.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2009 Kim Michaels