Pagilinkite savo įžvalgumą tarp to kas tikra ir netikra jūsų prote ir pasaulyje

Pakylėtasis Mokytojas Padma Sambhava per Kim Michaels, 2024 metų sausio 7 d. Šis diktavimas buvo perduotas 2024 metų Naujųjų metų vebinare: „Būkite Taikos Liepsna besikeičiančiame pasaulyje“.


AŠ ESU Pakylėtasis Mokytojas Padma Sambhava. Ar atkreipėte dėmesį į tai, ką pakartojote 81 kartą mano šaukinio refrene? Žemė – miražas, nieko tikro čia nėra. Pamąstykite apie reakciją į šį teiginį. Vakaruose daugelis žmonių tuo abejotų, nes jie sakytų, jog gi tikrai materialus pasaulis yra tikras, ir tai, ką jums rodo jūsų juslės, yra tikra, ir tai, ką jums sako mokslas, yra tikra. Tačiau Rytuose sulauktumėte kitokios reakcijos. Daugelis žmonių sakytų, remdamiesi Rytų filosofija, kad tai yra tikra tiesa. Tačiau priežastis, dėl kurios jie tai sakytų, yra ta, kad jie mano, jog tiktai tai, kas niekada nesikeičia, tiktai tai, kas yra amžina, yra tikra, ir jie mano, kad jokie formą turintys dalykai, jokie diferencijuoti dalykai nėra tikri.

To, kas tikra, apibrėžimas

Na ir dabar, jūs taip pat galite matyti, kad nepaisant to, ar žiūrėtumėte į tai iš Rytų ar iš Vakarų perspektyvos, žmogiškajam ego sukyla reakcija į šį teiginį, nes žmogiškasis ego, atskirosios savastys yra paremtos dualizmu ir atskirtimi, jos yra paremtos prielaida, teiginiu, tikėjimu, patirtimi, kad tai, ką žmogiškasis ego apibrėžia kaip tikrovę, yra tikra. Kodėl ego sukyla ši reakcija? Todėl, kad aukščiausias ego tikslas yra pasiekti amžinumą per kontrolę. Ego sukūrė šią dualizmu paremtą pasaulėžiūrą, ir jis turi tikėti, kad ji yra tikra, nes būtent pasaulėžiūra suteikia jam pojūtį, jog jis kontroliuoja savo paties likimą ir gali neribotam laikui užsitikrinti savo išgyvenimą. Jeigu šis realybės jausmas yra kvestionuojamas, tai taip pat reiškia, kad yra kvestionuojamas ego pojūtis, jog jis viską kontroliuoja, ir yra kvestionuojamas pats ego egzistavimas.

Tai taip pat, žinoma, galioja ir puolusioms būtybėms, kurios yra visiškai susitapatinusios su savo ego ir todėl tiki, kad tai, ką jos paskelbia esant tikra, ir yra tikra. Galite rasti daugybę tokių pavyzdžių, pažvelgę į pasaulio istoriją, žmones, kurie paskelbė, kad kažkas yra tikra, ir tuomet jie ėmė veikti taip, tarsi tai būtų tikra. Galite rasti ištisas imperijas, kurios buvo pastatytos ant tam tikrų idėjų, apibrėžtų puolusių būtybių aukštesnėse karalijose, kuriomis tikėjo įsikūnijime esantys žmonės, net ir įsikūnijime esančios puolusios būtybės, ir jie veikė remdamiesi šiomis idėjomis, sukurdami ištisas imperijas ant šių idėjų.

Susidūrimas su realybe

Daugelis šių idėjų rėmėsi tam tikrų žmonių grupių pranašumu prieš kitus. Tai gali būti išreikšta religine kalba – jie yra išrinktieji Dievo žmonės, tai gali būti išreikšta kitais būdais, kad jie tiesiog turi teisę, nes yra stipriausi ir gali priversti kitus jiems paklusti, kaip tuo tikėjo Romos imperija, arba tai gali būti kažkokia istorinė būtinybė, kad komunistai yra pranašesni už kapitalistus, nes istorinė būtinybė reikalauja, jog komunizmas užvaldytų Žemę. Yra daug šių versijų, tačiau kai pažvelgiate į istoriją, ką matote? Visos jos atėjo ir išėjo. Kai kurios išgyveno ilgesnį laiką, kai kurios gyveno tik trumpą laiką, tačiau jos visos arba išnyko, arba prarado didžiąją dalį savo įtakos. Kodėl taip yra? Taip yra todėl, kaip jau anksčiau sakėme, kad Žemė yra realybės simuliatorius. Galite naudotis dualistine sąmone, kad susikurtumėte pasaulėžiūrą, ir galite save įtikinti, kad jūsų pasaulėžiūra yra tikra, ir kurį laiką Žemė regimai patvirtins ir pagrįs jūsų pasaulėžiūrą. Tačiau dėl antrojo termodinamikos dėsnio ateis toks momentas, kai jūsų pasaulėžiūra pradės byrėti, kadangi, kaip daug kartų paaiškinome, kai susikuriate pasaulėžiūrą iš dualizmo, ji tampa dualistiniu poliumi, kuriam egzistuoja priešingas dualistinis polius, ir tarp jų egzistuoja konfliktas, kuris galiausiai juos sunaikins, sunaikins juos abu.

Matote, tam tikra prasme, realybės simuliatorius yra sukurtas kurį laiką suteikti jums bet kokį patyrimą, kokio tik norite, tačiau ne amžinai. Kitaip tariant, negalite visam laikui tapti įkalinti savo patyrime. Ir kaip sakėme, net ir puolusios būtybės negali visam laikui būti įkalintos savo patyrime, kad jos gali apibrėžti realybę. Tikroji visų amžių mistinių mokymų žinia yra ta, kad protas gali tapti uždara, save pagrindžiančia sistema, kuomet jūs iš savo proto vidaus galite patirti, jog iliuzija yra tikra, tačiau pasaulyje egzistuoja procesai, sukurti padėti jums išsilaisvinti iš šio patyrimo, kai jau būsite jį kurį laiką patyrę.

Pamatymas, kas yra tikra ir netikra

Kodėl yra svarbu apie tai mąstyti 2024 metais? Na, sakėme, kad šio vebinaro tikslas yra būti Taikos Liepsna besikeičiančiame pasaulyje. Ką tai reiškia, kad pasaulis keičiasi? Na, tai, žinoma, reiškia daug dalykų. Bet vienas iš dalykų yra tai, jog pasaulis pereina į fazę, kurioje vis daugiau ir daugiau žmonių pradės pripažinti, ką aš ką tik pasakiau, žmogiško proto polinkį susikurti uždarą, save pagrindžiančią sistemą, ir kad egzistuoja procesas, kuris galiausiai ir neišvengiamai sudaužo tą realybės jausmą.

Kitaip tariant, galite kuriam laikui susikurti realybės jausmą, tačiau negalite jo išsaugoti amžinai. Būtent tai jūs matysite ne tik 2024 metais, bet ir vėliau, nes vyks pagreitintas procesas, kuomet žmonių iliuzijos regimai kurį laiką bus patvirtinamos, tačiau tuomet jos pradės griūti, kad žmonės galėtų pamatyti tokį ekstremalų savo įsitikinimų įkūnijimą, jog jie galėtų pamatyti viso to absurdiškumą. Tad pamoka, kurią turi pradėti integruoti aukščiausi dešimt procentų žmonių 2024 metais ir vėliau, yra būtinybė atskirti tarp to, kas yra tikra ir netikra.

Žinoma, galime sakyti, kad tai visada buvo iššūkis, tačiau šis iššūkis niekada nebuvo didesnis nei bus nuo šiol, nuo šios akimirkos.

Kvestionuokite atgyvenusį realybės jausmą

Ir galite matyti, kai pažvelgiate į pasaulį, kad jame yra žmonių, žmonių grupių, šalių, net ir visa žmonija, kurie tai įkūnija. Žmonės paima tam tikrą pasaulėžiūrą ir įkūnija ją tokia ekstremalia forma, jog tai tampa vis labiau ir labiau akivaizdu. Ir kai žiūrite į šiuos pavyzdžius šiandieniniame pasaulyje ir palyginate juos su tuo, ką matėte istorijoje, matote, jog yra neišvengiama, kad šie pavyzdžiai, kuriuos matote šiandien, atsidurs ten pat, kur atsidūrė visi kiti pavyzdžiai iš istorijos.

Jie sutrupės. Realybės jausmui mes iššūkį realūs fiziniai įvykiai, idėjos, arba žmonės, pakėlę savo sąmonę, ir Kristaus būtybės, kurios prabils, ir tai bus sudaužyta į šipulius, ir žmonėms reikės atrasti naują realybės jausmą. Tai bus didžiausias iššūkis žmonijai nuo šio momento į ateitį, nes tiek daug žmonių laikosi įsikibę pasaulėžiūros, realybės jausmo, kuris ne tik kad yra atitrūkęs nuo realybės, bet ir yra atgyvenęs. Kitaip tariant, Žemės judėjimas į priekį pralenkė šiuos požiūrius, į kuriuos žmonės kabinasi, ir būtent dėl to jie turi juos išreikšti vis ekstremalesniais būdais. Galime įvardinti daugybę tokių pavyzdžių. Galime paimti Rusiją ir matyti, kad tai, ką Putinas padarė Ukrainoje, tiesiog yra Rusijos kolektyvinio mąstymo įkūnijimas, jų tikėjimo Rusijos didybe, Rusijos imperijos teisingumu, Rusijos imperijos teise primesti savo valią kitoms šalims ir įsiurbti jas į imperiją. Tai yra, kaip Motina Marija sakė, imperijų amžiaus pabaiga, tačiau tai turėjo būti dar kartą išvaidinta ekstremalia forma, kad tie, kurie to dar nepamatė, ir tai galioja ne tik Rusijos žmonėms, galėtų pamatyti viso to absurdą.

Kitas pavyzdys yra Izraelis ir tai, kas šiuo metu vyksta Izraelyje. Tarp žydų paplitęs tikėjimas, jog kadangi jie yra išrinktieji Dievo žmonės, jie sau gali taikyti aukštesnį standartą nei kitiems žmonėms. Jie gali apibrėžti savo standartą, ir jiems nereikia gyventi pagal tuos idealus, kurie yra randami šiose demokratinėse šalyse, kurios remia Izraelį. Ne, jie gali apsibrėžti savo pačių idealus ir jie turi teisę ginti Izraelio valstybę, nes nieko nėra svarbiau nei ginti Izraelio valstybę. Galite tai matyti Brexit, britų tikėjime, kad jie gali verstis ir be Europos, ir jiems netgi bus geriau be ES. Na, ir kur jie yra dabar? Daugelis žmonių jau pradėjo suvokti, kad tai nebuvo geras žingsnis. Ir tik laiko klausimas, kada įvyks lūžis ir Britanijos šalis turės priimti sprendimą: „Ar pripažinsime savo klaidą ir grįšime į ES, ar priešingai, kaip darėme tai praeityje, toliau demonstruosime savo užsispyrėliškumą, eidami ta kryptimi, kurią žinome esant klaidinga?“

Galite matyti tai reiškiantis Amerikoje, ypač aplink Trampą, kuris yra akivaizdus pavyzdys žmogaus, tikinčio, jog gali apibrėžti realybę. Nepaisant visų įrodymų, jokie įrodymai iš tiesų nėra svarbūs, nes jeigu jis sako, jog rinkimai buvo pavogti, vadinasi, taip ir yra, ar bent jau šalis turėtų tai patvirtinti ir pripažinti. Dar reikės pažiūrėti, ar atsiras pakankamai amerikiečių, kurie tuo patikės ir savo balsais sugrąžins jį į postą, ar jis bus išbalsuotas iš politinio proceso kartą ir visiems laikams. Matote tai vykstant pasaulyje daugelyje šalių.

Matėte tai neseniai Lenkijoje, kur po aštuonerių metu PiS vyriausybės žmonės išrinko naują valdžią. Ir matote tai kitose šalyse, kuriose šie populistiniai lyderiai, arba autokratiškesni, diktatoriški lyderiai išsikėlė save, praktiškai norėdami monopolizuoti šalių politinį procesą. Tačiau jiems visiems yra pradedamas mesti iššūkis, ir šis iššūkis tik didės ateinančiais metais. Matėte Irane, kaip moterys pradėjo mesti iššūkį šiai vyrų dominuojamos dvasininkijos realybei, ir pamatysite tai netgi dar daugiau Irane ir kitose šalyse, kaip tam bus metamas iššūkis.

Matote Kinijoje, kaip įvaizdžiui, jog Kinijos ekonomika yra nepažeidžiama, rimtą iššūkį pradeda mesti realybėje vykstantys įvykiai, ir komunistų partija nebegali tiesiog paskelbti, kad štai kaip veikia Kinijos ekonomika, ir jie bus priversti pripažinti, jog nepaisant komunistinės partijos ideologijos, ekonomika funkcionuoja pagal tam tikrus dėsnius, kurių jokia ideologija negali nustelbti.

„Žemė – miražas, nieko tikro čia nėra“

Galite sakyti, jeigu pažvelgtumėte į praeitį, kad tai visada buvo iššūkis žmonijai. Tačiau kolektyvinei sąmonei kylant, tai tampa vis didesniu iššūkiu. Matote tai dvasinėje sferoje, kaip jau anksčiau minėjome, kur jūs dabar turite ištisą susikūrusią kultūrą, atsiradusią aplink šią non-dualizmo idėją, kuomet žmonės sako, kad savastis yra netikra, pasaulis yra netikras, niekas nevyksta. Ką turiu omenyje, kai savo šaukinio refrene sakau: „Žemė – miražas, nieko tikro čia nėra?“ Argi regimai to nepatvirtinu, net ir šio tradicinio Rytų požiūrio, kad tiktai Brahmanas yra tikras, o pasaulis yra regimybė?

Na, taip ir ne. Kas yra tikra? Na, iš pradžių pamąstykime, ką galime užtikrintai laikyti netikrove. Ir netikrove užtikrintai galime laikyti idėjas, regimybes, kurios buvo sukurtos, remiantis dualistine sąmone. Tačiau net ir čia turime būti atsargūs, nes negalime tiesiog sakyti, kad bet kokia idėja, kuria tiki arba apibrėžia dualizme esantys žmonės, automatiškai yra netikra. Žinoma, žmonės turi gebėjimą atlikti tam tikrus pasaulio stebėjimus. Mokslas tai pavadino gamtos dėsniais, religijos tai vadina Dievo dėsniais, ir, žinoma, pasaulis remiasi tam tikrais principais. Net ir Karlas Marksas sugebėjo įžvelgti tam tikrus principus visuomenėje ir ekonomikoje ir todėl, negalime sakyti, kad visi marksistinės filosofijos aspektai yra netikri. Lygiai taip pat galime matyti, kad ir kapitalistinė ideologija nėra visiškai neturinti tikrovės, nors ji dažnai būdavo apibrėžiama valdžios elito, kuris nori išsaugoti ir išplėsti savo valdžią. Egzistuoja tam tikri principai, kaip veikia ekonomika. Nebūtinai galite sakyti, kad visa tai yra netikra, tačiau iš tiesų galime sakyti, kad pasaulėžiūros elementai, kurie turi tam tikrą realybę, vis dėlto yra paveikti ir iškreipti bei sudarkyti bendros pasaulėžiūros, kuri visada iškelia tam tikrą puolusių būtybių elitą į piramidės viršūnę. Visada egzistuoja vertybinis vertinimas, žmonijos dalijimas į tuos, kurie yra menkesni, ir į tuos, kurie yra pranašesni. Tai buvo išreikšta įvairiomis skirtingomis formomis istorijoje – ir tai yra išreiškiama įvairiomis skirtingomis formomis šiandien.

Tačiau jūs matote visuose šiuose mano minėtuose pavyzdžiuose, tiek praeities, tiek dabarties, kaip žmonės, kurie galvoja galintys apibrėžti realybę, visada save laiko pranašesniais už plačiąją populiaciją. Tiesą sakant, tai galioja daugeliui pasaulio universitetų, pasaulio akademinių ratelių, kurie mano galintys apibrėžti, jog mokslinis materializmas yra tikrovė. Kai pripažįstate, jog dualistinė sąmonė gali paimti tam tikrus faktus ir jais pasinaudoti, kad patvirtintų akivaizdžiai netikrą pasaulėžiūrą, tuomet galime sakyti, kad nors šių filosofijų ir pasaulėžiūrų elementai gali turėti tam tikro tikrumo, arba jie gali būti paremti realybe, visa pasaulėžiūra yra atitrūkusi nuo realybės.

Realybės simuliatoriaus realybė

Ką tuomet galime laikyti tikra? Ar tik Brahmanas, nediferencijuotas Brahmanas yra tikras? O gal yra kažkas tarp pasaulio ir Brahmano, arba dualizmo pasaulio, dualistinės pasaulėžiūros, kas yra tikra? Na, ką mes sakėme? Pasaulį galima palyginti su realybės simuliatoriumi. Galime sakyti, kad pasaulio tikslas yra suteikti savimonę turinčioms būtybėms, egzistuojančioms simuliatoriuje, tam tikrą patyrimą. Egzistuoja tam tikros išorinės aplinkos, apibrėžtos simuliatoriaus. Net ir šie virtualios realybės akiniai, kuriuos matote Žemėje, jie turi tam tikrą programavimą, su kuriuo žmonės gali sąveikauti. Ir virtualios realybės akinių programa nebuvo sukurta žmogaus, kuris dėvi akinius, ją sukūrė kažkas, esantis už žmogaus, dėvinčio akinius, proto ribų. Lygiai taip pat, Žemės realybės simuliatorius nebuvo užprogramuotas žmonių; jį užprogramavo būtybės, kurios turi aukštesnį sąmonės lygį už žmones.

Ką galime laikyti tikra? Na, pasaulio tikslas yra suteikti savimonę turinčioms būtybėms, kurios yra pasaulio viduje, patyrimą. Kaip sakėme, egzistuoja du galimi patyrimai realybės simuliatoriuje. Pirmiausia yra panirimo patyrimas, kuomet jūs visiškai pasineriate į pasaulį ir tvirtai tikite, kad patiriate tikrą pasaulį, kad tai, ką jums rodo jūsų juslės, yra tikra. Būtent tai dauguma žmonių Žemėje vis dar patiria ir tuo tiki. Ir jie jaustų didžiulį nenorą tai kvestionuoti. Taip, jie sakys: „Na, tai, ką atrado mokslas, kas peržengia to, ką galime matyti savo juslėmis, ribas, tai taip pat yra tikra.“ Kai kurie kiti sakys: „Taip, bet tai, ką mums sako mūsų religijos per dangišką apreiškimą, tai taip pat yra tikra“. Ir vis dėlto, tai yra panirimo patirtis, kad tai, ką jūs patiriate savo prote, turi šią tikrumo aurą, šią tikrumo regimybę.

O tuomet, kai jau kurį laiką esate patyrę tą panirimo patyrimą, sekantis patyrimas yra nubudimo patyrimas. Ir kaip įvyksta nubudimo patyrimas? Jis įvyksta, nes jūs pradedate, palaipsniui ir iš lėto, kvestionuoti realybės jausmą. Atkreipkite dėmesį į tai, ką pasakiau, jūs nekvestionuojate realybės, jūs kvestionuojate realybės jausmą. Kai pereinate į nubudimo fazę, kaip galite kvestionuoti realybės jausmą, kurį turite, kurį iki šiol turėjote realybės simuliatoriuje? Tiktai pradėję suvokti, kad egzistuoja protas už jūsų proto ribų.

Ryšio užmezgimas su kažkuo, kas egzistuoja už jūsų proto ribų

Jūsų protas nėra vienintelis protas, jis nėra savaimiškai egzistuojanti sistema, uždara sistema. Kad galėtumėte kvestionuoti realybės jausmą, kurį jums duoda jūsų protas, jūsų proto viduje, privalote užmegzti ryšį su kažkuo, su kažkokiu protu, kuris būtų už jūsų proto ribų ir būtų didesnis už jūsų protą. Būtent apie tai kalbėjome sakydami, kad Sąmoningasis AŠ gali išlipti iš proto ir užmegzti ryšį su savo AŠ ESU Esatimi, su pakylėtaisiais mokytojais arba su Kristaus protu. Ir tai tuomet mums suteikia pagrindą pamatyti, kas yra tikra. Galime sakyti: „Tai, kas buvo apibrėžta realybės simuliatoriuje esančių žmonių, remiantis tuo, ką jie patiria realybės simuliatoriaus viduje, per savo jusles arba per tam tikras idėjas – tai nėra tikra. Tačiau parametrai, kurie buvo užprogramuoti į realybės simuliatorių ir esamos aplinkos simuliatoriuje egzistavimas – kuri nebuvo sukurta simuliatoriuje esančių būtybių protų – lyginant su tuo, ką šios būtybės mato savo protų viduje, tai yra tikra.“

Kitaip tariant, nubudimo patyrimas įvyksta tuomet, kai pradedate kvestionuoti realybę, kurią projektuoja jūsų protas, ir užmezgate ryšį su kažkuo už savo proto ribų, kas jums atrodo labiau tikra. Kadangi esminis realybės simuliatoriaus tikslas yra suteikti jo gyventojams patyrimą, iš pradžių – panirimo patyrimą, o po to – nubudimo patyrimą, galime sakyti, kad kai pradedate busti, patiriate kažką už savo proto ribų. Ir tai yra tikra, lyginant su tuo, kas yra sugeneruojama proto viduje. Galime sakyti, kad Žemės planeta yra tikra. Jūsų AŠ ESU Esatis yra tikra. Pakylėtieji mokytojai ir visa dvasinė karalija yra tikra.

Save transcenduojanti realybė

Na ir štai čia Rytų filosofija ir netgi šiuolaikiniai non-dualistai nesutiktų ir jie išsakytų šį labai, labai intelektualų teiginį. Nes, nors kai kurie sakys, jog pasaulis iš tiesų neegzistuoja, kad tai yra nulinis proto kūrinys, kiti sakys: „Ne, pasaulis turi tam tikrą egzistenciją. Jis tiesiog nėra tikras. Tai yra regimybė. Jis turi tam tikra substanciją, tačiau ji nėra tikra.“ Ir viso to priežastis, ateinanti iš Rytų filosofijos ir Vedų, ir netgi iš dar seniau, yra šis tikėjimas, kad tiktai tai, kas yra amžina, gali būti tikra, o tai, kas yra amžina, niekada negalėtų keistis. Kai pažvelgia į pasaulį ir mato, jog jis keičiasi, jie samprotauja: „Pasaulis neturi aukščiausios tikrovės. Jis gali turėti kažkokį laikiną egzistavimą, tačiau jis nėra tikras, nes jis keičiasi.“

Ir kaip visada sakėme, tai yra pragaištinga klaida Rytų filosofijoje. Todėl, kad niekur nėra nieko, kas nesikeistų. Todėl, pagal šį apibrėžimą, nieko nėra amžino. Tačiau egzistuoja būtybės, kurios pasiekė amžinumą, nemirtingumą, pakildamos. Ir kai pakylate, jūs iš tiesų esate tikri, bet nesate nesikeičiantys. Nesate amžini toje būsenoje, su kuria pakilote. Jūs pastoviai transcenduojate save. Ir todėl, vienintelis būdas tai išspręsti, yra suvokti, kad viskas keičiasi, ir todėl realybė save transcenduoja. Tiktai tai, kas save transcenduoja, yra tikra. Tai, kas nesikeičia, negali būti tikra, todėl, kad nėra nieko, kas nesikeičia.

Amžino ir nekintančio Brahmano iliuzija

Vėlgi, galite sakyti, kad egzistuoja amžinas Kristaus sąmonės aspektas, kuris visada yra paremtas vienove su Kūrėju, tačiau net ir Kūrėjas transcenduoja save. Būtent dėl to jis ir pradėjo kurti. Matote, vėlgi, amžinumas, nekintamumas, niekur neegzistuoja, nei formų pasaulyje, nei už jo. Tai tiesiog yra koncepcija, kuri buvo sukurta dualistinio proto, stebėjusio pasaulį, kuriame viskas keičiasi, ir tuomet projektuojančio, jog priešingybė turi būti kažkas, kas nesikeičia. Ir todėl jie sako, kad Brahmanas yra aukščiausia realybė, nes Brahmanas yra vienas, ne du, ir Brahmanas nesikeičia. Bet jeigu Brahmanas yra vienintelė realybė, kaip atsirado pasaulis? Jeigu nieko nebuvo, tik Brahmanas, iki pasaulio egzistavimo, kaip atsirado pasaulis?

Na, jis turėjo atsirasti dėl to, kad Brahmanas privertė jį atsirasti, ir Brahmanas jį privertė atsirasti iš savo paties esybės ir substancijos. O tai reiškia, kad Brahmano esybė ir substancija yra įaustos į pasaulį. O kadangi pasaulis keičiasi, tai reiškia, kad Brahmano esybė ir substancija keičiasi. Jau vien šis faktas, kad egzistuoja kažkoks pasaulis, kuriame jūs turite kažkokį jo suvokimą, reiškia, kad Brahmanas negali būti nekintantis. Ir galbūt tikslas, kurį Brahmanas turėjo kurdamas pasaulį, buvo transcenduoti save. Tad matote klaidą, pragaištingą klaidą Rytų filosofijoje.

Yra projektuojama, jog yra kažkas, kas yra amžina ir nesikeičia, nes tai yra nediferencijuota. Tačiau tai yra dualistinio proto projekcija, kuris visada mąsto priešingybių kategorijomis. Kur yra logika, kad paimate šią filosofiją, Advaitą, „ne du“, ir sakote: „Tai yra virš dualizmo, tai yra non-dualizmas.“ Ne, tai tiesiog yra subtilesnė dualizmo forma.

Subalansuota perspektyva į savo realybės jausmo kvestionavimą

Ar yra kažkas, kas būtų absoliučiai tikra? Taip, savitranscendencijos procesas. Kai pakylate, nebesate pavaldūs dualistinei sąmonei. Esate pakilę virš dualizmo iliuzijų ir todėl matote, kad jūs dabar esate tikra būtybė. Tačiau jūs taip pat matote, kad nebūsite ta pati būtybė už sekundės nuo dabar, nes plaukiate su Gyvenimo Upe. Esate susietosios kilmės dalis, judate pirmyn Dievo inicijuotame procese. Ir šis procesas yra tikras. Būtent procesas yra tikras. Ne galutinis rezultatas, ne kažkoks aukščiausias ar galutinis rezultatas, kurį žmonės gali apibrėžti kaip proceso išdavą. Štai ką matote, kai pakylate. Ir būtent to nesugebate matyti iš dualistinio proto. Būtent to nesugeba matyti puolusios būtybės, kol yra įstrigusios puolusioje sąmonėje, ir kadangi negali užmegzti ryšio su realybe, jos mano galinčios apibrėžti realybę.

Ką darote, būdami žmogiška būtybe Žemėje? Štai jūs čia, jūs pradedate matyti šias idėjas, pradedate suvokti šias idėjas. Jūs įžengėte į nubudimo fazę. Na, jūs priimate subalansuotą požiūrį ir einate subalansuotu keliu. Galite matyti žmones, kurie yra dvasios mokiniai, ir jie yra pernelyg užsidegę daryti progresą, nes nori pasiekti kažkokį galutinį persilaužimą į aukštesnę sąmonės būseną. Jie mėgina dangų užimti jėga, kvestionuodami kiekvieną savo realybės jausmo aspektą, kokį tik gali sugalvoti. Ir kai kurie taip praranda pusiausvyrą, jog praranda suvokimą, kas yra tikra ir netikra, galiausiai atsidurdami psichiatrinėje. Arba jie atsiduria budistų vienuolyne arba urve Himalajuose, kur jų būklė nėra laikoma psichine liga, bet dvasinio progreso ženklu.

Ką galite padaryti, kad to išvengtumėte? Na, visi mūsų mokymai ir įrankiai, kuriuos mes jums davėme, iš tiesų yra sukurti suteikti daugumai žmonių subalansuotą požiūrį, kuomet jūs kvestionuotumėte savo realybės jausmą po truputį, ne visą iš karto, bet kad palaipsniui pakeistumėte savo realybės pojūtį.

Matote, jeigu iš tiesų norėtume apibrėžti, kas yra Sąmoningasis AŠ, turėtume sakyti, kad tai yra savasties jausmas. Tai nėra savaimiškai egzistuojantis savasties jausmas. Tai yra toks savasties jausmas, kuris save mato santykyje su kažkuo kitu. Galiausiai, Sąmoningasis AŠ gali pradėti į save žiūrėti santykyje su AŠ ESU Esatimi. Tačiau daugumos žmonių Žemėje Sąmoningasis AŠ į save žiūri santykyje su išorine aplinka ir išoriniu protu, su trimis aukštesniaisiais kūnais.

O ėjimas dvasiniu keliu reiškia, kad Sąmoningasis AŠ palaipsniui išsivaduoja nuo susitapatinimo su išoriniu protu ir pasauliu, perkeldamas savo tapatumo jausmą į AŠ ESU Esatį, į savasties pojūtį: „Aš esu iš AŠ ESU Esaties. Aš esu AŠ ESU Esatis.“

Dangaus užėmimas jėga

Bet jeigu žengsite per daug žingsnių, perdėtai kvestionuodami savo savasties jausmą, nebūdami susijungę su AŠ ESU Esatimi ar savo dvasiniais mokytojais, pakylėtaisiais mokytojais, galite atsidurti šioje niekieno žemėje, ne Dievo žemėje, nesavastingumo žemėje, kurioje nežinote, kas esate, nežinote, kas yra tikra ir netikra. Ir todėl galite patirti tapatumo krizę, kurioje negalite atskirti tarp to, kas yra netikra ir kas yra tikra, nes pradedate kvestionuoti: „Viskas pasaulyje privalo būti netikra.“ O tai nėra, ko mes mokome ar kada nors mokėme.

Yra guru, tiek Rytuose, tiek Vakaruose, kurie mėgina savo mokinius pravesti per labai greitą procesą, kad jie tariamai galėtų labai greitai pasiekti aukštesnį sąmonės lygį. Tačiau šie guru dažnai yra puolusios būtybės, kurios pačios mėgino užimti dangų jėga ir mėgina priversti kitus žmones daryti tą patį. Ir paprastai tai atveda prie katastrofiškų pasekmių, kuomet šie žmonės arba praranda savo realybės pojūtį, arba įgyja kažkokį gebėjimą manipuliuoti materija ir manipuliuoti kitų žmonių protais, ir jie mano, kad tai yra dvasinių pasiekimų ženklas. Kai tuo tarpu realybėje tai yra ženklas, rodantis pasiekimus kairiajame, kontrolės kelyje.

Pusiausvyros radimas

Tad jūs savo prote galite pripažinti būtinybę kvestionuoti savo realybę, savo realybės pojūtį po mažą žingsnelį vienu metu. Ir jeigu studijuosite mokymus, kuriuos mes perdavėme, jeigu naudositės mūsų perduotais įrankiais, galėsite tai daryti laipsniškai. Ir jeigu norėtumėte čia atrasti kažkokį žmogišką elementą, tuomet pažiūrėkite pasiuntinio YouTube video, kuriuose jis kalba apie pusiausvyrą, ir tiesą sakant, visuose dalykuose, apie kuriuos kalba, jis demonstruoja subalansuotą požiūrį į dvasinį kelią. Nes kodėl jis yra pasiuntinys? Todėl, kad atrado tam tikrą pusiausvyrą, ypač nuo tada, kai tapo pasiuntiniu. Kodėl jis vis dar tebėra pasiuntinys? Todėl, kad išsaugojo ir netgi išplėtė savo pusiausvyros jausmą. Būtent dėl to jis nėra atviras visoms šioms konspiracijos teorijoms, kurios neturi pusiausvyros. Būtent dėl to jis nėra atviras kai kuriems šiems pamišusiems teiginiams, kad čia nieko nėra, niekas čia nevyksta. Nes jis turi šį vidinį pusiausvyros jausmą, leidžiantį jam pažvelgti į išorinę idėją ir pajausti: čia kažkas ne taip, čia nėra pusiausvyros.

Daugelis jūsų turite tą patį arba galite greitai tai išvystyti. Kai priimate sąmoningą sprendimą to siekti, subalansuoto požiūrio į savo realybės kvestionavimą, savo realybės jausmą. Visada turite turėti kažką, į ką galėtumėte įsikabinti. Jūsų dabartiniame savasties jausme yra kažkas, kas yra tikra, nes jums reikia turėti realybės pojūtį, kadangi kitaip negalėsite funkcionuoti. Jūs jį keičiate palaipsniui, kol pasiekiate tašką, kuriame įgyjate gilesnį realybės pojūtį iš savo AŠ ESU Esaties ir pakylėtosios karalijos, nei įgytumėte iš materialaus pasaulio ir savo emocinio, mentalinio ir identiteto protų. Tačiau net ir tuomet, net kai esate 144 sąmonės lygyje, jūs vis dar turite realybės pojūtį, pririštą prie jūsų identiteto, mentalinio, emocinio protų ir jūsų fizinio kūno bei fizinio pasaulio, nes vis dar turite gebėjimą funkcionuoti pasaulyje. Nėra taip, kad kai pasiekiate 144 sąmonės lygį, galite tik sėdėti urve ir ištisas dienas medituoti į Dievą. Galite gyventi visiškai aktyvų gyvenimą 144 sąmonės lygyje. Mes niekada nesakėme, jog kad galėtumėte pasiekti aukščiausią sąmonės lygį, turite tapti atsiskyrėliu.

Buvimas atviromis durimis aukštesnei realybei

Jėzus pakilo po savo labai aktyvios tarnystės. Gautama grįžo, po to kai užsitarnavo savo pakylėjimą, ir mokė dar daug metų. Kaip galite funkcionuoti pasaulyje? Privalote jausti, kad kažkas pasaulyje yra tikra, nes to nesukūrė jūsų protas ar kitų žmonių protai. Ir todėl, galite būti atviromis durimis tarp pakylėtosios karalijos ir nepakilusios karalijos, kuomet galite plaukti su Gyvenimo Upe, galite leisti Šventajai Dvasiai, savo AŠ ESU Esačiai, pakylėtiesiems mokytojams, išreikšti save per jus pasaulyje. Ir būtent to mes jums norime, ne tik 2024 metais, bet ir toliau, kad galėtumėte būti atviromis durimis išreikšti kažką, kas ateitų iš už jūsų išorinio proto ribų.

Neturėtumėte šio pasiuntinio laikyti išimtimi, bet pavyzdžiu, pavyzdžiu to, ką jūs visi galite padaryti. Tai nereiškia, kad darysite tai tokiu pačiu būdu kaip pasiuntinys, nereiškia, kad priiminėsite diktavimus, bet kad būsite atviromis durimis Dvasios tekėjimui per jūsų protą, išreiškiančiai save taip, kad žmonės nesugebės pasakyti, jog tai ateina iš kažkur kitur. Arba galbūt jie sugebės tai pasakyti, tačiau jums nereikia to atvirai išsakyti. Pasiuntinys privalo tai daryti, nes tai yra vaidmuo, kurį jam paskyrėme, ir jis sutiko vaidinti šį vaidmenį. Tačiau daugumos jūsų Dangiškajame Plane nėra tai įrašyta, ir todėl jums reikia atrasti, kas tai yra, kaip jūs galite būti atviromis durimis savo konkrečioje aplinkoje su savo konkrečia kilme. Ir, žinoma, jūs esate tie, kurie turite sąmoningą mūsų mokymų suvokimą, jūs galite tai daryti sąmoningai. Tačiau, žinoma, yra daug kitų žmonių, su kuriais mes dirbame, kurie nežino apie pakylėtuosius mokytojus, jie nežino apie šiuos išorinius mokymus, tačiau jie vis tiek gali palaipsniui pradėti tarnauti atviromis durimis ir kai kurie, žinoma, jau tarnauja atviromis durimis.

Realybės apibrėžimas ar realybės atradimas

Būtent tai pakeis pasaulį, kad vis daugiau ir daugiau žmonių taps atviri išreikšti realybę, kuri yra už dualistinio proto ribų. Ir visiems šiems žmonėms, pradedant puolusiomis būtybėmis ir baigiant žmonėmis įsikūnijime, kurie mano, kurie vis dar tebemano, kad gali apibrėžti realybę, jūs galėsite išreikšti, kad: „Ne, žmonės, žmogaus protas, dualistinis protas, negali apibrėžti realybės, ir galvojimas, kad galite tai padaryti, visada veda prie katastrofos.“

Todėl žmonės privalo ieškoti už savo proto ribų ir siekti aukštesnio proto, nes negalite apibrėžti realybės žmogiškame lygmenyje. Realybė yra apibrėžiama aukštesniame lygmenyje, o žmogiškame lygmenyje jūs tegalite su ja susijungti. Negalite apibrėžti realybės, galite atrasti realybę.

Ir būtent toks bus iššūkis 2024 metais, ypač šiuose demokratiniuose rinkimuose arba nelabai demokratiniuose rinkimuose. Iššūkis yra žmonėms pamatyti skirtumą tarp tų žmonių, kurie mano galintys apibrėžti realybę, kurie mano, kad jeigu kažką paskelbs, kad būtent tai yra taip, ar bent jau, kad šalis turėtų galvoti, jog tai yra taip, ir tų žmonių, kurie yra pasiryžę peržengti savo protą, ieškodami aukštesnės realybės.

Aukštesnės galimybės pasirinkimas

Ką mes vėl ir vėl kartojome? Demokratija yra valstybės valdymo forma, paremta pripažinimu, kad visi žmonės turi tam tikras teises, kurios nebuvo apibrėžtos valdžios, nes jas apibrėžė aukštesnė valdžia, esanti virš Žemės. Ir tai yra valdžios vaidmuo, demokratinės valdžios vaidmuo, palaikyti tas teises, jas užtikrinti, užtikrinti, kad jos nebūtų pažeidžiamos, ir ypač užtikrinti, kad nedidelis elitas negalėtų pažeisti plačiosios populiacijos teisių. Toks yra demokratinės valdžios vaidmuo.

Kai demokratinė valdžia pradeda tikėti, jog ji gali apibrėžti žmonių teises pagal savo pasaulėžiūrą, kad ir kokia tikra ji jiems atrodytų, tai yra demokratijos griūties pradžia, ir būtent tai žmonėms reikia pamatyti. Ir tuomet jie sugebės pasirinkti geresnius lyderius. Daugeliu atvejų tai nebus idealūs lyderiai. Galite neturėti pasirinkimo tarp žmogaus, kuris gyvena visiškose iliuzijose, ir žmogaus, kuris neturi jokių iliuzijų. Jums gali tekti rinktis tarp kandidatų, kurie turi įvairaus lygio iliuzijų. Nėra taip, kad turėsite idealų pasirinkimą, tačiau vienas iš jų bus geresnis pasirinkimas už kitą.

Galite laikytis vizijos, galite išsakyti prašymus, kad žmonės pasirinks aukštesnį pasirinkimą, ir tuo būdu galite atlikti didžiulę tarnystę visuomenei, aukso amžiaus įkūnijimui, bet taip pat ir savo pačių augimui. Nes jums, žinoma, taip pat reikia ryžtis pripažinti, kad ir jūsų protas negali apibrėžti realybės. Ir kai kurie pilnai to dar nesuvokė, ar tai būtų pakylėtųjų mokytojų mokiniai ar kiti dvasingi žmonės. Jie pilnai nesuvokė, kad jūsų protas negali apibrėžti realybės.

Padma Sambhavos pasiūlymas

Tad dabar, džiaugsmingai užsklendžiu jus Taikos Liepsnoje, kuria AŠ ESU. Ir tikiuosi, kad šioje Taikos Liepsnoje galėsite paleisti visas žmogiškas nuomones, nes tuomet galėsiu su jumis dirbti. Ką aš ir darysiu.

Ir todėl, duodu priesaiką, kad tie iš jūsų, kurie paimsite mano mantrą, „OM AH HUM, VADŽRA GURU PADME SIDHI HUM“*, ir kalbėsite ją devynis kartus kiekvieną dieną, aš dirbsiu su jumis tol, kol kalbėsite šią mantrą devynis kartus per dieną, padėdamas jums pagilinti savo įžvalgumą tarp to, kas yra tikra ir netikra pasaulyje ir jūsų pačių psichologijoje.

Todėl, būkite užsklęsti mano Taikos Liepsnoje.

*Kimas įrašė video, kuriame demonstruoja mudras, arba rankų gestus, Padma Sambhavos Maha Mantrai, OM AH HUM, VADŽRA GURU PADME SIDDI HUM.

Padma Sambhavos Maha Mantra, OM AH HUM, VADŽRA GURU PADME SIDHI HUM, kalbama 9 kartus su mudromis.

Padma Sambhavos Maha Mantra, OM AH HUM, VADŽRA GURU PADME SIDHI HUM su mudromis. 33 kartai.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2024 Kim Michaels