Taikos Liepsnos įtvirtinimas Žemėje

Pakylėtasis Mokytojas Arkangelas Urielis per Kim Michaels, 2024 metų sausio 6 d. Šis diktavimas buvo perduotas 2024 metų Naujųjų metų vebinare: „Būkite Taikos Liepsna besikeičiančiame pasaulyje“.


AŠ ESU Arkangelas Urielis, ir esu čia, kad įtvirtinčiau Taikos Liepsną Žemėje, ne vienoje konkrečioje vietoje, bet labiau kaip liepsną, kuri yra paskleidžiama per kolektyvinę sąmonę, ypač, bent jau kol kas, emociniame žmonijos kūne.

Ką šiuo metu patiria Žemė? Na, kelerius metus joje kaupėsi vis daugiau baimės emociniame kūne. Kai pažvelgiate į kolektyvinę sąmonę, matote, kad joje palaipsniui vis daugėjo baimės energijos. Žinoma, jau labai ilgą laiką egzistavo labai dideli baimės rezervuarai emociniame kūne.

Baimės sūkuriai

Tačiau įvyksta taip, kad baimei augant, iš pradžių jūs matote bendrai išaugusią baimės energiją, o tuomet jūs matote laipsnišką baimės koncentravimąsi tam tikrose vietovėse, ir tuomet palaipsniui matote, kad sūkuriai pradeda formuotis toje baimės energijoje, ir tai galiausiai gali pavirsti tarsi verpetu, kuris ima sūkuriuoti ir suktis, ir todėl pradeda į save traukti visų žmonių emocinius kūnus, kurie yra atviri šiai konkrečiai baimės rūšiai.

Tad jūs matote pradedančius formuotis tam tikrus sūkurius, ir mano liepsna yra skirta neutralizuoti šiuos sūkurius. Aš, žinoma, negaliu, nenoriu eiti prieš žmonių laisvą valią, tačiau duosiu jiems galimybę pajausti, kad visada egzistuoja alternatyva šiai baime paremtai reakcijai – kad pasidavimas šiai baime grįstai reakcijai nėra neišvengiamas, ir kad baigtis, kurios žmonės pradeda bijoti, taip pat nėra neišvengiama.

Jeigu pažvelgsite į šios planetos istoriją, jūs, žinoma, matysite daug, daug kartų, kai matėte susiformuojant šiuos baimės sūkurius. Ir kokia yra to pasekmė? Na, daugeliu atvejų, tai yra, kad palaipsniui žmonių emociniai kūnai tampa vis labiau ir labiau įaudrinti. Žmonių saulės rezginio čakros yra vis labiau ir labiau užpildomos šia baimės vibracija, kol saulės rezginio čakra pradeda suktis priešinga kryptimi nei yra normalu.

Tai gali, didesniu mastu, atvesti prie to, kad ištisos žmonių grupės, ištisos šalys, net ir ištisi viso pasaulio populiacijos segmentai yra įtraukiami į tokią baimės matricą – ir tai palaipsniui gali išvystyti šį susijaudinimo jausmą, kuris tampa toks intensyvus, kad žmonės nebegali jo pakelti. Jie negali su juo gyventi. Ir daugeliu atvejų tuomet nutinka taip, kai žmonės pasiekia šį tašką, kuriame negali su juo gyventi, jie tampa atviri tiems, kurie žada, kad jie galės padaryti kažką geriau. Ar kad yra būtina padaryti kažką drastiško, imtis prieš kažką smurto, kad būtų galima pagerinti situaciją.

Na ir dabar, jeigu pažvelgtumėte pačiame individualiausiame lygmenyje, kas priverčia kai kuriuos žmones pasiduoti smurtui ir fiziškai smurtauti prieš kitus žmones? Tai juos daryti paskatina būtent ši susikaupusi baimės energija saulės rezginio čakroje, kuri galiausiai pasiekia šį krescendo, intensyvumą, kurio žmonės nebegali pakelti. Ir todėl, nesuprasdami kodėl, nepriėmę jokio sąmoningo sprendimo, jie išsilieja per smurtą. Tai vyksta individualiame lygmenyje. Tai daug kartų vyko kolektyviniame lygmenyje, net ir su didelėmis grupėmis žmonių. Jie tampa tokie susijaudinę, kad nebegali to pakelti, ir todėl tampa atviri tiems, kurie skatina revoliuciją arba karą.

Galutinio sprendimo troškimas Vidurio Rytuose

Galite pažvelgti į situaciją, kuri vyksta, kuri šiuo metu vystosi Vidurio Rytuose, kur matote, kad per pastaruosius daugelį metų, aš net neišsakysiu tikslaus skaičiaus, vyko šis kaupimasis kolektyvinėje Palestinos žmonių sąmonėje. Jokiu būdu nesakau, kad tai yra vien jų kaltė. Tai atėjo kaip atsakas į Izraelio taikomą politiką ir veiksmus. Aš tiesiog atkreipiu jūsų dėmesį, kad vyko šis kaupimasis kolektyvinėje sąmonėje. Tai pamažu atvedė prie Hamas organizacijos susiformavimo, tam tikrų lyderių šioje organizacijoje iškilimo, kurie tuomet jau prieš kurį laiką nusprendė palaipsniui kaupti jėgas iki to momento, kai galėtų įvykdyti šį smurtinį išpuolį prieš Izraelį, kurį jie, savo protuose, tikėjo būsiant galutiniu smūgiu, galėsiančiu pakeisti situaciją.

Matėte, kaip palaipsniui vis daugiau ir daugiau palestiniečių buvo įtraukti palaikyti šį tikslą, kol energijos intensyvumas pasiekė tašką, kuriame jie nebegalėjo jos pakelti, nebegalėjo jos sulaikyti, ir todėl įvykdė išpuolį. Na ir dabar, tuo pat metu, jūs taip pat matėte žydų šalyje palaipsniui augančią įtampą ir frustraciją tarp nuosaikesnių ir labai konservatyvių ortodoksų žydų, tad tenai įtampa taip pat augo. Žinoma, kai įvyko išpuolis iš Hamas, įtampa buvo paleista, kaip jūs dabar matėte, matuojant bet kokiais įprastiniais žmogiškumo standartais, neproporcingu atsaku.

Matote, kad abiejose pusės kaupėsi šis troškimas padaryti kažkokį galutinį veiksmą, atnešti kažkokį aukščiausią sprendimą, netgi kažkokį galutinį sprendimą, kaip pastebėjo kai kurie žmonės. Hamas tikėjosi suduoti tokį mirtiną smūgį, kad juo arba būtų sunaikinęs Izraelio valstybę, ar bent jau pakeitęs Palestinos žmonių situaciją. Ir tuo pat metu kai kurie žmonės Izraelyje troško atrasti šį galutinį sprendimą palestiniečių problemai, ir jūs galite žiūrėti į šią situaciją iš tam tikros perspektyvos.

Galite mėginti, būdami pašaliečiu, racionalizuoti. Ir būtent tai, žinoma, jūs matote Vakarų šalyse, matote tai Arabų šalyse. Jie mėgina atrasti racionalias priežastis. Tačiau šios situacijos varomoji jėga nėra racionalūs žmonės ar apskritai racionalus mąstymas. Varomoji jėga čia yra kolektyviškai susikaupusi baimės energija saulės rezginio čakroje. Ir būtent tai sukėlė dabartinę situaciją. Galite naudotis kokia tik norite logika, kokiais tik norite racionaliais samprotavimais, ir sakyti: „A, tai turėjo būti tas, arba tai turėjo būti anas.“ Ir galite nurodyti įvairius veiksnius, ir nėra taip, kad šie veiksniai nedaro tam tikros įtakos. Tačiau jeigu žiūrėsite tik į šiuos veiksnius, niekada nesugebėsite iki galo suprasti, kodėl šitai įvyko.

Baimės ir neapykantos dvasiniai nuodai

Negalėsite atsakyti į šį klausimą, kodėl kai kurie šie dramatiški įvykiai įvyko, jeigu nepažvelgsite į energijos kaupimąsi. Matote tai visose konfliktinėse situacijose, ir būtent dėl to mes šios konferencijos temą parinkome: „Būkite Taikos Liepsna.“ Energija, apie kurią kalbu, šios energijos kaupimasis, šis pyktis, ši neapykanta, šis kažkokio drastiško sprendimo troškimas, yra dvasiniai nuodai. Tai tiesiog yra energija, kuri veikia kaip nuodai žmonių energetiniame lauke, ir ypač jų saulės rezginio čakroje. Tai yra tas pats kaip užnuodyti nuodais savo fizinį kūną.

Jūs, pavyzdžiui, žinote, kad jeigu apsinuodysite išgerdami nuodų, bus tik laiko klausimas, kada šie nuodai pasieks tokią koncentraciją, kad sukels stiprią kūno reakciją, galbūt net kūno mirtį. Ir lygiai taip pat yra su šiais anti-taikos dvasiniais nuodais. Jie palaipsniui kaupiasi, kol pradeda formuotis sūkurys, ir kai pradeda formuotis sūkurys, tie, kurie yra silpni, tie, kurie yra atviri tiems nuodams dėl savo individualios psichologijos, yra įtraukiami į sūkurį. Ir jie nesugeba savęs sustabdyti, ir galiausiai pasiekia tašką, kai vienintelis sprendimas, kurį gali matyti, yra smurtas, ir tai yra problema, kurią matote visame pasaulyje.

Kai įvyksta konfliktas, arba kai jis baigiasi, pasirodo racionalūs intelektualūs žmonės su savo linijiškais, analitiniais protais. Jie pažvelgia į situaciją ir jie žiūri: tas įvyko, buvo ta sąlyga, šie žmonės padarė tą, anie žmonės pasakė aną, ir jie mėgina atrasti racionalų paaiškinimą konfliktui. Ir nėra taip, kaip sakiau, kad racionalūs veiksniai nedaro įtakos. Tačiau galite rasti situacijas, kuriose randate labai panašius veiksnius, kurie kelia įtampą tarp žmonių ir tai neatveda prie smurto, ir todėl ne vien racionalios priežastys sukelia smurtą. Tai padaro besikaupianti energija, kol galiausiai silpno proto žmonės nebesugeba savęs sustabdyti ir išsilieja pykčiu, neapykanta ir smurtu. Taip yra su visais konfliktais.

Baimės energijos kaupimasis

Žinoma, kartais būna taip, kai galite matyti, kad vienas žmogus tapo tuo instrumentu, įtraukusiu visą šalį į sūkurį, kol ėmė atrodyti, kad karas yra vienintelė racionali išeitis. Tai nutiko su Adolfu Hitleriu XX-ojo amžiaus ketvirtojo dešimtmečio Vokietijoje. Tai nutiko įvykiuose, atvedusiuose prie Pirmojo Pasaulinio Karo. Tai nutiko įvykiuose, atvedusiuose prie visų karų, kuriuos tik kada nors matėte, įskaitant, žinoma, ir karą Ukrainoje.

Jau kurį laiką vyko šis laipsniškas įtampos augimas Rusijoje, tačiau tuo pat metu taip pat vyko tam tikras įtampos augimas Ukrainoje, kadangi Ukrainoje egzistavo įtampa tarp prie rusų linkstančios populiacijos dalies ir prie Vakarų linkstančios populiacijos dalies. Rusijoje egzistavo ši įtampa tarp Putino ir jo vyriausybės, kuri buvo pavergusi žmones ir užgniaužusi žmonių geresnio gyvenimo troškimą. Ir Putino bei jo rėmėjų protuose vyko šis vystymasis, kuomet jie palaipsniui pradėjo tikėti, kad turi imtis kažkokių lemiamų veiksmų situacijai pakeisti, nes jautė, kad praranda savo valdžią ir jie bijojo prarasti savo valdžią, ir todėl jautė, kad privalo imtis drastiškų veiksmų situacijai pakeisti.

Ir jūs tai matote, kai pažvelgiate į daugelį situacijų praeityje. Tai ne visada tapdavo karo priežastimi, tačiau dažnai tai tapdavo karo priežastimi, kad įsigalėjęs valdžios elitas imdavo bijoti prarasti savo valdžią, ir todėl jie imdavosi šių drastiškų, smurtinių veiksmų, siekdami sukurti kažkokį pokytį, kuris, jų protuose, galėtų atnešti kažkokį lemiamą, galbūt galutinį sprendimą bet kokiai problemai, kurią jie apibrėžė savo protuose. Ir štai čia, vėlgi ateina tie racionalūs žmonės ir jie žiūri į tuos žmones ir mėgina atrasti, kokia buvo Putino motyvacija įsiveržti į Ukrainą. Tačiau negalite to suprasti racionaliai, nes galiausiai, kibirkštis, kuri tai įžiebė, buvo vis didėjanti baimė prarasti valdžią.

Tą patį matote Izraelyje su Netanjahu, kuris taip pat bijojo prarasti valdžią, netgi bijojo būti persekiojamas dėl korupcijos. Ir štai čia atsirado šis pretekstas iš Hamas įstumti Izraelį į šią akivaizdžiai nesubalansuotą reakciją, akivaizdžiai neproporcingą, akivaizdžiai nežmonišką veiksmą, ir dabar jūs matote, kaip niekas Izraelyje iš tiesų nebežino, kaip tai sustabdyti. Tarsi riba buvo peržengta ir visa šalis dabar čiuožia žemyn. Visi, ar bent jau daugelis žmonių, žino, kad tai nėra gera kryptis, tai nėra teisingas atsakas, tačiau kol kas niekas nežino, kaip pasakyti stop, kad nebegalime toliau ristis šia nuokalne. Tuo pat metu, matote augančią įtampą Arabų šalyse, kuriose žmonės artėja prie taško, kuriame jie taip pat tampa labai įsiaudrinę ir jaučia: „Mes privalome imtis lemiamų veiksmų prieš Izraelį ir Izraelio problemą.“ Ir šitai, žinoma, turi potencialą atvesti prie didesnio konflikto.

Šios konferencijos tikslas

Mūsų tikslas su šia konferencija yra, kad jūs, kurie esate pakylėtųjų mokytojų mokiniai, galėtumėte padaryti tai, ką galite padaryti, ir ką mes, kartu su jumis, galime padaryti, kad sustabdytume šį nuslydimą į platesnį karą Vidurio Rytuose, ir taip pat pašalintume dalį energijos ir tamsos jėgų už Rusijos agresijos ir kitų situacijų pasaulyje, kurios palaipsniui vystosi.

Tai, žinoma, yra svarbi konferencija. Esame dėkingi, kad tiek daug iš jūsų nusprendėte dalyvauti, ir jūs čia iš tiesų galite atlikti didžiulę tarnystę. Nes kaip Motina Marija jau keletą kartų paaiškino, egzistuoja tokie momentai, kai pasaulis yra atsidūręs viename iš šių lūžio taškų, kuriame jis gali pasukti vienu arba kitu keliu, ir skirtumas, ar jis pasuks vienu ar kitu keliu, nėra toks didelis. Ir būtent dėl to net ir nedidelis skaičius žmonių, esančių atviromis durimis mums paleisti šią Taikos Liepsną, gali pastūmėti pasaulį geresne kryptimi nei kitu atveju būtų galėję įvykti. Nesakau, kad galėsite kažkam užkirsti kelią, nes galiausiai laisvai valiai turi būti leidžiama viešpatauti. Tačiau jūs iš tiesų galite palengvinti žmonėms ir šalims priimti sprendimus, kurie atneš geresnius rezultatus nei potencialiai galėjo atnešti.

Kas yra Taikos Liepsna?

Kas yra priešnuodis dvasiniams nuodams? Na, žinoma, tai yra dvasinė Taikos Liepsna. Tai yra supratę labai mažai dvasingų žmonių. Kas yra dvasinė liepsna? Yra suprantama, kad mažai žmonių tai suprato, kadangi jūs esate fiziniame įsikūnijime labai tankioje planetoje. Jūs žiūrite iš savo perspektyvos taško, būdami įsikūnijime. Jūs žiūrite per kolektyvinę žmonijos sąmonę. Net ir būdami pakylėtųjų mokytojų mokiniu, kai siekiate ryšio su mumis, siekiate susijungti su mumis pakylėtoje karalijoje, susijungti su Taikos Liepsna, jūs vis dar tebežiūrite iš savo perspektyvos taško. Ir iš savo perspektyvos taško jūs žiūrite per tą kolektyvinės energijos lauką, kolektyvinę sąmonę, kuri yra taip stipriai paveikta dualistinės sąmonės, dualistinių poliariškumų.

Ir tai yra dalykas, apie kurį mes tiek daug kartų anksčiau kalbėjome, kad žmonės susikūrė mentalinį Dievo įvaizdį ir suprojektavo jį ant Dievo, tad jie garbina netikrą dievą, kuomet jie paėmė savo žmogiškas savybes ir suprojektavo jas ant Dievo, šitaip sukurdami Senojo Testamento dievą – piktą senį danguje. Ir būtent šitai, žinoma, nutinka nenatūralioje planetoje. Paimate nenatūralias sąlygas, kurias matote planetoje, kurias patiriate planetoje, ir projektuojate jas ant dvasinės karalijos.

Kai išgirstate Taikos Liepsnos koncepciją, ką darote? Pažvelgiate į konfliktą, smurtą, kuriuos matote Žemėje, taikos nebuvimą, kurį matote Žemėje, ir projektuojate, kad Taikos Liepsna yra viso to priešingybė. Ir galėtume sakyti, kad tai, ką iki šiol pasakiau, gali sustiprinti šį įvaizdį, nes argi nesakiau, kad Taikos Liepsna yra anti-taikos dvasinių nuodų priešnuodis? Argi tuomet neatrodo, kad Taikos Liepsna turėtų būti anti-taikos priešingybė? Tačiau, nors tai yra suprantama, mes, šioje konferencijoje, prašome jūsų palypėti aukščiau, ne tik savo supratime, bet ir savo Taikos Liepsnos patyrime.

Galėtume sakyti, kad mūsų šios konferencijos tikslas yra labiau ne duoti jums suprasti Taikos Liepsną, o leisti ją patirti. Nuo ko galime pradėti? Na, galime pradėti nuo suvokimo, kad priešnuodis veikia kaip priešnuodis ne dėl to, kad jis yra nuodų priešingybė. Dualistinė sąmonė sukuria poliariškumą tarp dviejų priešingybių – karo ir taikos, gėrio ir blogio, teisingumo ir klaidingumo. Tačiau kokią vertę pakylėtieji mokytojai turi jums, kurie esate įsikūnijime? Vertė jums yra ta, kad mes esame pakilę virš dualistinės sąmonės. Mes netelpame į dualistinę pasaulėžiūrą. Žinoma, žmonės gali įtraukti ir žmonės įtraukė, tai darė net ir pakylėtųjų mokytojų mokiniai, jie įtraukė pakylėtųjų mokytojų koncepciją į dualistinę pasaulėžiūrą. Tačiau tikroji pakylėtųjų mokytojų vertė yra ta, kad mes esame aukščiau už ją.

Todėl, mes esame atskaitos taškas, nuo kurio atsiremdami galite ištraukti save virš dualizmo. Tačiau tai veikia tik tuomet, jeigu naudojatės mumis kaip atskaitos tašku ištrūkti iš dualizmo, užuot įtraukę mus į dualistinę pasaulėžiūrą, kaip Jėzus, pavyzdžiui, paaiškino apie Petro sąmonę, ir kaip kiti Mokytojai apie tai kalbėjo daugelį metų, per kuriuos mes kalbėjome apie dualistinę sąmonę per šį pasiuntinį. Ir tas pats yra su Taikos Liepsna. Yra suprantama, kad jūs į ją žiūrite iš dualistinės perspektyvos. Tačiau aukštesnis potencialas yra jums suvokti, kad dvasinė liepsna, Dievo liepsna nėra jokios Žemėje apibrėžtos savybės priešingybė. Ji yra aukščiau už bet kokias Žemėje apibrėžtas savybes. Ji transcenduoja bet kokias savybes. Ir kodėl taip yra? Todėl, kad dvasinė liepsna egzistavo daug seniau už dualistinę sąmonę ir dualistinius poliariškumus. Dvasinė liepsna yra aukščiau dualistinių poliariškumų.

Įsivaizduokite ledyną ant aukšto kalno, ledą, kuris tirpsta. Ledyno papėdėje atsiranda upė, kuri teka žemyn nuo stačių kalno šlaitų. Tačiau tam tikrame taške upė susiduria su kliūtimi, kuri perskiria upę į dvi vagas, ir upė nuteka skirtingomis kryptimis. Viena jos atšaka atsiduria vienoje kalnų grandinės pusėje, o kita atsiduria kitoje pusėje. Jeigu žiūrėtumėte į tai iš kalnų papėdėje esančios lygumos, sakytumėte, kad tai yra dvi upės, ir galėtumėte būti amžinai įsitikinę iš tos perspektyvos, kad tai yra dvi atskiros upės. Tik jeigu atsektumėte upes už jų pasidalijimo taško, pamatytumėte, kad tai yra viena ir ta pati upė. Jūs, žinoma, galėtumėte pasinaudoti moksliniais metodais, analizuodami vandenį ir pamatydami, jog tai yra tas pats vanduo, tos pačios cheminės sudėties vanduo. Ir vis dėlto, jūs iš tiesų to nežinotumėte, kol nepamatytumėte, kad štai čia upė pasidalija, ir kad upės šaltinis yra aukščiau dviejų upių, atsiradusių po pasidalijimo.

Na ir dabar, žinoma, dvi upės neatrodo kaip priešingybės, tad šis palyginimas yra ribotas. Ir vis dėlto, supratote mintį. Dvasinė liepsna egzistavo dar iki atsirandant bet kokiems pasidalijimams. Nėra jokio pasidalijimo Taikos Liepsnoje ir Taikos Liepsna neturi priešingybės. Mes, žinoma, taip pat ir ankstesnėse dispensacijose kalbėjome apie Dievo savybių iškreipimus. Ir tam tikra prasme, taip, galime sakyti, kad egzistuoja Dievo taikos savybė, ir yra daug smurto Žemėje, kuris yra akivaizdus taikos būsenos iškreipimas. Tačiau anti-taika, kurią matote Žemėje, nėra Taikos Liepsnos priešingybė. Anti-taika, kurią matote Žemėje, yra dualistinės taikos savybės priešingybė.

Dualistinė taikos savybė ir anti-taika

Kitaip tariant, kai kažką iškreipiate, jūs nesukuriate priešingybės Dievo savybei. Jūs sukuriate dualistinį poliariškumą. Jūs sukuriate du poliariškumus. Anti-taiką, kuri yra akivaizdžiai dualistinė, tačiau net ir dualistinė anti-taikos priešingybė taip pat yra dualistinis iškreipimas. Tai nėra dieviškoji taikos savybė.

Būtent tai jūs iš tiesų matote Žemėje. Ir kaip jūs galite tai matyti? Kaip jūs galite tai pastebėti pasaulio istorijoje? Tik pažvelkite, kaip dažnai kažkoks lyderis įsitraukdavo į karą, sugebėdavo įtraukti žmones į galvojimą, kad karas yra būtinas, ir tai būdavo pagrindžiama tuo, kad yra būtina kariauti karą, nes šitaip bus pasiekta taika. Tačiau, žinoma, karas niekada negali atvesti prie taikos aukštesne prasme. Būtent tai kėlė grėsmę Žemės sunaikinimui, prieš mums čia leidžiant įsikūnyti puolusioms būtybėms ir avatarams.

Pirminiai Žemės gyventojai sukūrė tokią suvienodintą visuomenę, kad nebuvo jokių karų, konfliktų ar didelio masto smurto. Egzistavo tai, ką jūs, iš dualistinės perspektyvos, vadintumėte taika. Tačiau tai buvo dualistinė taika. Tai buvo jėga paremta taika, ir todėl, ar su dualistine taikos savybe nueitumėte į kraštutinumą, ar su dualistine anti-taikos savybe nueitumėte į kraštutinumą, abu šie kraštutinumai tegali atvesti prie visos planetos sunaikinimo. Skiriasi tik būdas, kaip tai įvyksta – per smurtinį konfliktą ar per lėtesnį nuosmukį.

Turite pradėti, ir kiti mokytojai, žinoma, taip pat tai pakomentuos, tačiau turite pradėti kvestionuoti savo taikos supratimą ir suvokti, kad tai nėra anti-taikos priešingybė. Taikos Liepsna nėra kieno nors priešingybė. Ji neturi priešingybės. Būtent dėl to ji yra priešnuodis. Bet matote, priešnuodis ji yra tiek dualistinei anti-taikos savybei, tiek dualistinei taikos savybei, netikrai taikai, ir todėl, kai kviečiate Taikos Liepsną, ji gali, kai kuriais atvejais, turėti poveikį, sudegindama energijos sūkurius, kurie veda prie smurto. Tačiau ji taip pat sutrikdys netikrą taiką, kurią žmonės susikūrė per jėgą. Ir galite paklausti: „Kaip yra įmanoma sukurti netikrą taiką per jėgą?“ Na, jūs tai padarote, užgniauždami dialogą, kuris galėtų atvesti prie išrišimo.

Nors gali atrodyti, kad kai kurie žmonės, kai kurios šalys siekia priversti atsirasti taiką ar taikų abipusį egzistavimą, jeigu tai yra padaroma užgniaužiant skirtumus, užgniaužiant dialogą, atsisakant mėginti išspręsti skirtumus ir pasiekti konsensusą, tuomet tai iš tiesų yra anti-taikos būsena. Ji gali būti vadinama taika, daugelis žmonių į tai gali žiūrėti kaip į taiką, tačiau tai nėra dieviška taikos savybė, ir todėl tai nėra taika.

Taikos Liepsnos patyrimas

Matote, taika yra daugiau nei smurto nebuvimas. Taika yra energija, liepsna. Žinoma, daugelis žmonių Žemėje, didžioji dauguma žmonių Žemėje, šito nesuprastų, nes jie niekada nepatyrė dieviškos taikos savybės. Jūs, žinoma, galite tai suprasti intelektualiai, tačiau tai iš tiesų nepadarys jokio skirtumo jūsų gyvenime, kol nepatirsite Taikos Liepsnos.

Ir toks yra mūsų šios konferencijos tikslas, ne tik kad tiesiog suprastumėte, bet kad patirtumėte Taikos Liepsną. Aš esu Arkangelas Urielis ir saugau tą dvasinę Taikos Liepsną Žemei. Tai reiškia daug, daug dalykų, daug daugiau, nei čia paaiškinsiu, tačiau tai reiškia, kad manęs niekas Žemėje nepajudina. Jokios anti-taikos regimybės negali manęs pajudinti, joms neįmanoma manęs pajudinti. Aš esu čia, dvasinėje karalijoje, ir esu nepajudinamas jokiems dalykams Žemėje. Ką jūs galite padaryti, būdami įsikūnijime esančiomis būtybėmis? Jūs galite atverti savo širdį ir savo saulės rezginio čakrą gauti mano Taikos Liepsną. Tačiau, kad galėtumėte tai padaryti, jums taip pat reikia būti nepajudinamiems jokiems dalykams Žemėje, ir tai yra tema, kurią pratęsti leisiu kitiems mokytojams, nes, žinoma, yra daugiau dalykų, ką galime pasakyti šia tema.

O kol kas, reiškiu savo dėkingumą už jūsų pasiryžimą susirinkti per internetą, kuris vis dar tebėra fizinis ryšys, ir kolektyviškai būti atviromis durimis mano šiam milžiniškam Taikos Liepsnos perdavimui, kuri bus dar labiau sustiprinta per šią konferenciją, jums kalbant invokacijas ir šaukinius, ir jums klausantis kitų mokytojų, idant galėtume sukurti didžiausią įmanomą momentumą šių metų pradžioje, kurie iš tiesų bus pasirinkimo metai žmonijai – renkantis tarp pykčio spiralės eskalavimo ir žmogiško pykčio bei žmogiškos priešingybės, kad ir kuo žmonės ją laikytų, transcendavimo.

Tad dabar, su dėkingumu užsklendžiu jus Taikos Liepsnoje, kuria AŠ ESU. Būkite šia Taikos Liepsna Žemėje, būkite inkaru šiai Taikos Liepsnai, būkite atviromis durimis šiai Taikos Liepsnai.

Taika. Taika. Taika. Taika. Taika. Taika. Taika. Taika.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2024 Kim Michaels