Atviresni debatai apie vyrų ir moterų vaidmenis

Temos: Fanatizmas ir vyrų bei moterų santykiai – Vyrų ir moterų vaidmenų pakeitimas – Nauji debatai apie lygybę – Kalbėjimas apie seksą – Aukščiausias meilės santykių potencialas – Jaunimo iniciatyva be maištavimo – Tradicinio požiūrio kaina – Kaip demonai naudojasi santykiais energijai vogti – Šalies tikslas – Seksualinio pasitenkinimo poreikis

Pakylėtoji Mokytoja Venera per Kim Michaels, 2017 metų gegužės 5 d. Šis diktavimas buvo perduotas konferencijoje Seule, Korėjoje.


AŠ ESU Pakylėtoji Mokytoja Venera, ir kaip supratote iš mokymo, kuris buvo perduotas mano mylimo Sanat Kumaros paskutinėje konferencijoje, mes natūraliai esame susirūpinę dėl fanatizmo. Kai atėjome iš Veneros, mes atėjome su meilės liepsna, ir vienas iš ekstremaliausių anti-meilės pasireiškimų, kuris egzistuoja Žemėje, iš tiesų yra fanatizmas.

Fanatizmas ir vyrų bei moterų santykiai

Na ir dabar, mano mylimieji, yra, žinoma, būtina išsakyti prašymus šioms puolusioms būtybėms ir demonams, kurie buvo sukurti iš fanatizmo, surakinti. Norint pasiekti visišką pergalę prieš šias fanatizmo jėgas ir iš tiesų įveikti fanatišką mąstymą, mums taip pat reikia laikytis Omegos principo. Matote, mano mylimieji, būtų įmanoma pakankamam pakylėtųjų mokytojų mokinių skaičiui išsakyti prašymus, kurie leistų pakylėtiesiems mokytojams surakinti visus fanatizmo demonus ir tamsos jėgas šioje planetoje. Mes taip pat galėtume, jūsų prašymų dėka, įgyti galimybę paimti tam tikras puolusias būtybes iš įsikūnijimo, kurios įkūnijo fanatišką mąstymą. Tačiau vien tai savaimiškai neužtikrintų, kad visa žmonija (ar bent jau žemesnė įsikūnijime esančių žmonių dalis) automatiškai išsivaduotų iš fanatizmo mąstymo. Todėl, kad šis mąstymas yra labai subtilus ir kai kuriose pasaulio dalyse, kai kuriose žmonių grupėse jis yra labai giliai įsišaknijęs.

Kad ir kaip gali pasirodyti keista, Omega aspektas, siekiant įveikti šį mąstymą, iš tiesų yra randamas pačiame asmeniškiausiame santykių tarp žmonių lygmenyje, ypač santykiuose tarp vyro ir moters – meilės santykiuose. Matote, mano mylimieji, fanatiškas mąstymas yra anti-meilės išraiška. Kur prasideda anti-meilė? Na, ji prasideda santykiuose tarp vyrų ir moterų.

Tiesiog nebūtų įmanoma įtraukti šalies arba didelės grupės žmonių į fanatišką mąstymą, jeigu jie turėtų tikrą meilės pojūtį pačiame asmeniškiausiame lygmenyje – šeimoje, meilės santykiuose. Galite pažvelgti į šalių, tokių kaip Vokietija praėjusio amžiaus ketvirtajame dešimtmetyje, praeitį, ir pamatysite, kad egzistavo tam tikra dinamika tarp vyrų ir moterų – ne tarp visų, bet iš tiesų tarp daugelio. Tai reiškė, kad asmeniniai santykiai, namai, šeima, nebuvo meilės išraiška, kokia galėjo būti. Egzistavo meilės stygius tarp vyrų ir moterų, kadangi jie buvo užrakinti tam tikruose vaidmenyse. Jeigu jie nebūtų buvę užrakinti tuose vaidmenyse, jeigu būtų egzistavusi meilės tėkmė, tuomet jie nebūtų buvę pažeidžiami fanatiško mąstymo, kurį ant jų užmetė šis tamsos jėgų, puolusių būtybių įrankis – Adolfas Hitleris.

Galite grįžti į Sovietų Sąjungą ir vėlgi matysite, kad Rusijoje, iki bolševikų revoliucijos, nebuvo šio laisvo meilės tekėjimo tarp vyrų ir moterų. Tai buvo dalis priežasties, kodėl tiek daug žmonių Rusijoje nugrimzdo į fanatišką mąstymą po to, kai bolševikai užgrobė valdžią, būdami pasiruošę žudyti savo tautiečius tokiais dideliais mastais.

Tą patį galite matyti Kinijoje iki ir po Mao įvykdyto valdžios užgrobimo ir Kultūrinės Revoliucijos, bei po to vykusių masinių žudynių. Galite pažvelgti į šiandieninę Šiaurės Korėją ir matysite, kad čia egzistuoja dinamika tarp vyrų ir moterų, kuri stabdo laisvą meilės tekėjimą. Ir tuomet jūs, žinoma, galite pažvelgti į Pietų Korėją ir galite matyti, kad nors ši problema nėra įkūnyta tokiu dideliu mastu kaip Šiaurės Korėjoje, jūs vis tiek turite čia situaciją, kurioje vyrai ir moterys buvo užrakinti tam tikruose vaidmenyse, ir tai jiems neleidžia tarpusavyje turėti laisvo meilės tekėjimo.

Vyrų ir moterų vaidmenų pakeitimas

Kaip, mano mylimieji, gali egzistuoti laisvas meilės tekėjimas tarp vyro ir moters, jeigu nei vyras, nei moteris nelaiko vienas kito lygiais? Jeigu vyras buvo programuojamas nuo ankstyvos vaikystės, kad jis tam tikrais atžvilgiais yra pranašesnis už moterį, ir jeigu moteris buvo programuojama užimti paklusnią poziciją santykiuose ir visuomenėje, kaip tarp jų galėtų egzistuoti laisvas meilės tekėjimas? Tai tiesiog neįmanoma, mano mylimieji.

Iš pakylėtojo lygmens mes matome, kad norint, jog įvyktų taikus Korėjos susivienijimas, yra būtina, kad Pietų Korėjoje atsirastų naujas suvokimas apie būtinybę pakeisti vyrų ir moterų vaidmenis. Turite atvirai kalbėti apie vyrų ir moterų vaidmenis ir todėl labiau priartėti prie taško, kuriame vyrai ir moterys galėtų būti lygūs ir galėtų turėti santykius, kurie būtų paremti lygybe, idant jie galėtų turėti tą laisvą meilės tekėjimą tarpusavyje.

Tai, žinoma, taip pat yra potencialas, kurį mes matome, nors pasakysime, kad šiuo metu nesame taip optimistiškai nusiteikę šiuo atžvilgiu kaip tam tikrais kitais klausimais, į kuriuos atkreipėme jūsų dėmesį šios konferencijos metu. Mes suvokiame, kad žmonės buvo taip stipriai užrakinti šiuose tradiciniuose vaidmenyse, kad bus labai sunku, ypač vyresnei kartai, netgi diskutuoti šia tema. Tačiau mes taip pat matome, kaip jau anksčiau sakėme, kad atnešėme tiek daug jaunų žmonių į įsikūnijimą Korėjoje, jog, tiesą sakant, yra įmanoma, kad gali atsirasti atviresni debatai šia tema, kadangi šie jauni žmonės nėra taip stipriai užrakinti šiuose vaidmenyse, jie nėra taip susirūpinę dėl šių vaidmenų išpildymo, ir todėl jie turi lygesnį arba vienodesnį požiūrį į vyrus ir moteris. Mes prašome jūsų, kurie esate dvasios mokiniai, išsakyti su tuo susijusius prašymus, kad atsirastų naujas suvokimas.

Nauji debatai apie lygybę

Mes žinome, kad jau kalbėjome apie būtinybę suteikti moterims lygybę. Tikiuosi, jog suvokiate, jog tai peržengia taip vadinamos fizinės arba politinės lygybės ribas. Esmė čia nėra kurti įstatymus, mano mylimieji. Esmė yra sukurti debatus, laisvus debatus visuomenėje, kuriuose pradėtumėte atvirai kalbėti apie kai kurias iš šių problemų, kurios iki šiol buvo tabu arba apie kurias tiesiog nebuvo kalbama. Nebuvo nė vieno žmogaus, kuris būtų bent sugebėjęs aiškiai parodyti, kad egzistuoja problema ir kokia tai yra problema. Tad nebuvo nė vieno žmogaus, kuris būtų bent sugebėjęs suformuluoti pagrindą debatams. Matote, mano mylimieji, kartais žmonės gali būti taip apakinti tam tikro vaidmens, kad jie netgi negali užduoti klausimų, kurie atvertų galimybę vykti debatams šiuo klausimu.

Žinoma, jau vyksta tam tikrai debatai apie vyrų ir moterų vaidmenis, tačiau jie buvo pernelyg įsprausti į šabloną, sekdami tuo, ką matėte Vakaruose, kur jie koncentravosi į įstatymais užtikrinamą lygybę darbo vietoje ar politinėje arenoje. Mes čia nekalbame apie kvotų sukūrimą, kokia verslo lyderių dalis turėtų būti moterys ar kiek lyderių švietimo institucijose turėtų būti moterys. Mes čia kalbame apie tai, kad turite eiti tiesiai į namus ir pažvelgti į santykius tarp vieno vyro ir vienos moters, kurie yra susituokę arba tiesiog gyvena artimuose santykiuose.

Kaip šie du žmonės gali bendrauti tarpusavyje ir atrasti didesnę laisvę išreikšti vienas kitam meilę, idant santykiai būtų paremti meile ir neštų meilės bangas per visą santykių laikotarpį? Pernelyg dažnai matote (žinoma, ne tik Korėjoje, bet ir daug kur pasaulyje), kad du žmonės įsimyli ir nusprendžia susituokti. Kai susituokia, jie staiga suvokia, kad santuoka yra kalėjimas, ir jie į jį įžengė apie tai nežinodami. O dabar, kai jau yra susituokę, jie yra užrakinti vaidmenyse, kurie yra taip griežtai apibrėžti, kad jiems beveik nėra erdvės kvėpuoti. Staiga, šis euforiškas įsimylėjimo jausmas pradeda išgaruoti, užuot, kaip idealiai turėtų įvykti, transformavęsis į gilesnį meilės tarp vyro ir moters jausmą. Mums reikia, kad išsakytumėte prašymus, idant augtų suvokimas apie būtinybę apie tai kalbėti ir sukurti situaciją visuomenėje, kurioje galėtumėte laisvai kalbėti apie santykius tarp vyrų ir moterų.

Mes, žinoma, suvokiame, kad tai (kaip įvyko daugumoje kitų šalių, kuriose buvo padarytas didesnis progresas šioje srityje) pradės ir pagrinde įgyvendins moterys, kurios, bendrai paėmus, turi didesnį atvirumą kalbėti apie asmenines problemas ir jausmus. Todėl prašome jūsų išsakyti prašymus, kad šios moterys Korėjos visuomenėje būtų apsaugotos, išlaisvintos ir pažadintos, kurios, jeigu dar nepradėjo to daryti, turi potencialą išeiti į priekį ir pradėti šiuos debatus. Taip pat yra nepaprastai svarbu išsakyti prašymus, kad šios moterys – ir kai kurie vyrai, kurie taip pat gali dalyvauti šiuose debatuose, galintys pakelti tai į nacionalinį lygmenį – įgytų drąsos ir išdrįstų peržengti tradicinius tabu.

Kalbėjimas apie seksą

Pavyzdžiui, kaip galite kalbėti apie santykius tarp vyrų ir moterų, nekalbėdami apie seksą, apie kurį kalbėti tradiciškai visoje Azijoje buvo tabu. Tai yra netgi tokiame lygmenyje, kai, nors negalite apie tai kalbėti viešai (kas yra viena), bet net ir vyrai ir moterys negali apie tai kalbėti tarpusavyje daugelyje Azijos šalių.

Mano mylimieji, ką mes vėl ir vėl sakėme esant dvasinio kelio pagrindu? Na, tai yra, kad imate suvokti problemas, imate aiškiau jas matyti, ir tuomet galite priimti geresnius sprendimus, remdamiesi savo išsiplėtusiu suvokimu. Jeigu nebus atvirumo netgi kalbėti apie problemą, kaip tuomet galėsite pereiti šį procesą? Jeigu paimsite Jėzaus mokymą apie Kristiškumą, pamatysite, kad jis kalbėjo, jog kai imate pakilti į aukštesnius sąmonės lygius, pasiekiate tašką, kuriame pradedate vis labiau ir labiau koncentruotis į vienovę. Mano mylimieji, visi žmonės turi tam tikrą vienovės troškimą, ypač tie, kurie yra aukščiau 48 lygmens, jie ilgisi vienovės su kažkuo už savo ribų. Tai yra dalis varomosios jėgos, kuri jus skatina eiti dvasiniu keliu. Jūs kažko ilgitės, ilgitės vienovės su kažkuo už savo ribų, kadangi suvokiate, jog tiktai užmezgę ryšį su kažkuo už savo ribų, galėsite ištrūkti iš uždaros savo proto sistemos, iš savo ego, savo išorinio proto, savo linijiško, analitinio proto.

Ar suvokiate, mano mylimieji, kad vos tik pakylate virš 48 lygmens, yra labai svarbu įsisąmoninti vienovės vaidmenį, vienovės su kažkuo didesniu už jūsų atskirąjį aš. Turėdami tai omenyje, argi nematote, kad aukščiausias santykių tarp vyrų ir moterų potencialas yra tai, kad jų meilės santykiai vestų į dvasinį augimą, nes jie įtvirtintų tam tikrą vienovės laipsnį vienas su kitu? Kai vyras ir moteris santykiuose turi tam tikrą vienovės laipsnį vienas su kitu, jie tuomet gali tarnauti atskaitos tašku vienas kitam. Jie vienas kitam suteikia vienovės patyrimą, peržengiantį asmeninį atskirąjį aš, ir tai tuomet gali atvesti į dvasinį augimą.

Aukščiausias meilės santykių potencialas

Aukščiausias meilės santykių potencialas yra, kad jie iš tiesų taptų panašūs į guru-čelos santykius, kuriuose vyras ir moteris abu yra guru ir abu yra čelos. Kartais vienas iš jų prisiims guru vaidmenį, kitais kartais – kitas. Todėl su šia tarpusavio sąveika jie padės vienas kitam augti, ir tuomet įtvirtinę tam tikrą tarpusavio vienovės laipsnį, jie taip pat pradės įtvirtinti vienovę su savo AŠ ESU Esatimis, net jeigu nežinos termino „AŠ ESU Esatis“ ar nieko nežinos apie pakylėtuosius mokytojus. Jų santykiai vis tiek taps dvasinio augimo varikliu.

Tad tai yra aukščiausias potencialas, kurį galite vizualizuoti ir dėl kurio galite išsakyti prašymus. Taip pat turite suvokti, kad kultūra, kurią jūs turite iš esmės visame pasaulyje, tačiau taip pat ir čia, Pietryčių Azijoje, yra visiškai tam priešinga, kadangi buvo sukurti – ir tai buvo įkvėpta puolusių būtybių – šie barjerai tarp vyro ir moters, kad jie negalėtų įtvirtinti šios vienovės. Matote, mano mylimieji, ko reikia, kad galėtumėte įtvirtinti vienovę su kažkuo už savo ribų? Reikia, kad ryžtumėtės peržengti savo pačių proto ribas. Kai tiek vyras, tiek moteris buvo programuojami nuo ankstyvos vaikystės, jog būdami vyru privalote išpildyti tam tikrą vaidmenį, o būdami moterimi privalote išpildyti kitą vaidmenį, ir kol jie abu yra absoliučiai susitapatinę su šiais vaidmenimis ir nemano, kad galėtų juos sulaužyti, kaip tuomet jie galės peržengti vaidmenis ir įtvirtinti vienovę?

Matote, kai egzistuoja gėda, susijusi su jums iš anksto apibrėžto vaidmens peržengimu, negalite turėti laisvai tekančių santykių. Kaip vyras ir moteris galės įtvirtinti vienovę, kuri privalo būti spontaniška, jeigu jie jaus, kad yra gėdinga peržengti kažkokio nustatyto elgesio ribas ar kažkokio nustatyto būdo kalbėtis vienas su kitu ribas?

Ar suvokiate, mano mylimieji, kad augdami jūs esate labai labai stipriai veikiami savo tėvų? Būdami mažais vaikais esate linkę pamėgdžioti savo tėvus ir esate linkę manyti, kad būtent taip turite elgtis. Pažvelkite, kaip jūsų tėvai bendraudavo vienas su kitu, kaip jie vienas su kitu kalbėdavosi jūsų akivaizdoje, ir jūs manote, kad būtent taip vyrai ir moterys turėtų vieni su kitais kalbėtis. Nežinote, kaip jūsų tėvai kalbėdavosi vienas su kitu privačioje erdvėje, tačiau dažnai darote prielaidą, kad privačioje erdvėje jie kalbėdavosi taip pat kaip ir prie jūsų.

Manote, kad tai yra vienintelis būdas, kuriuo vyras ir moteris gali bendrauti, ir daugumai jūsų tai reiškia, kad užaugote su tėvais, kurie iš esmės sukūrė jums įspūdį, jog jie neturi asmeninių santykių. Jie buvo tarsi du atskiri žmonės, gyvenantys tame pačiame name, kurie rūpestingai vaidino savo vaidmenis ir labai saugojosi neperžengti tų vaidmenų ribų. Tai dar labiau galėjo būti sustiprinta jūsų senelių, ir todėl tai yra kultūra, kuri buvo perduodama iš kartos į kartą.

Jaunimo iniciatyva be maištavimo

Na ir dabar, kaip sakiau, yra daug žmonių (ir, žinoma, daugelis jūsų esate tarp šių žmonių), kurie įsikūnijo Korėjoje šiuo metu, kadangi jie turi potencialą sulaužyti šį šabloną ir pastūmėti visuomenę į priekį. Mes jūsų prašome išsakyti prašymus dėl šių žmonių, kad jie išeitų į priekį ir padarytų savo balsą girdimą debatuose. Mes taip pat jūsų prašome, dar kartą (kaip sakėme vakar) išsakyti prašymus, kad jauni žmonės atrastų būdą komunikuoti su vyresne karta, idant vyresnė karta nejaustų didesnės grėsmės nei yra absoliučiai būtina. Egzistuoja būdas atvirai ir tiesiai kalbėti, tuo pat metu išlaikant tam tikrą pagarbą ir būnant diplomatišku, kuomet jūs išsakote savo jausmus, savo mintis, savo įsitikinimus, nekaltindami vyresnės kartos.

Kaip jau anksčiau kalbėjome, buvo laikas, kai Vakaruose vyko jaunimo maištas, tačiau, deja, to judėjimo lyderiai didžiąja dalimi buvo kontroliuojami puolusių būtybių. Nuo pat pradžių jie sukūrė konfrontacinį požiūrį, kuomet išėję į viešumą pradėjo kaltinti vyresnę kartą, kaltino isteblišmentą, kad jis elgiasi neteisingai ir siekia juos suvaržyti. Jums yra labai svarbu laikytis vizijos ir išsakyti prašymus, kad jauni žmonės pakiltų į daug aukštesnį požiūrį, kuriame jie nekaltintų, jie nesakytų, kad kažkas yra blogai, bet tiesiog pasakytų, kad jiems senasis požiūris nėra priimtinas požiūris. Jie turi naują požiūrį, jie turi naują perspektyvą, ir nori turėti galimybę laisvai apie tai kalbėti ir laisvai gyventi savo gyvenimą ir kurti savo santykius taip, kaip jiems atrodo teisinga.

Mano mylimieji, tai gali atnešti pokytį, kuomet bent tam tikras populiacijos segmentas staiga pamatys būtinybę diskutuoti šiais klausimais. Jie staiga sugebės suvokti, kad nebuvo laimingi, nejautė pilnatvės savo santykiuose. Jie jautėsi įkalinti savo santuokose. Jie jautė, kad nėra meilės, nėra jokio augimo jų santykiuose, ir todėl jie bus atviri iš tiesų pradėti diskutuoti apie aukštesnį būdą vienas su kitu bendrauti santykiuose.

Moterys išdrįs išeiti į priekį ir tarti: „Bet kodėl turėčiau būti uždaryta į tokį vaidmenį, jeigu jis man nesuteikia laimės ir kūrybinės pilnatvės? Kodėl privalau būti tarnaite santykiuose, jeigu turiu potencialą būti daug aktyvesnė, daug kūrybiškesnė?“ Kai moterys pradės sąžiningai apie tai kalbėti, pamatysite, kad vyrai taip pat ryšis pripažinti, kad jie taip pat jautėsi įkalinti tradiciniame vyro vaidmenyje, ir jie norės ieškoti būdų atrasti didesnę pilnatvę.

Matote, mano mylimieji, galėtume sakyti, kad kiekvienas žingsnis, kuris yra žengiamas į priekį, visada turi tam tikrą ir neigiamą pusę. Labai gerai žinau, kad visuomenėje atsiras tokių, kurie sakys, jog šeima yra vienetas, ji yra visuomenės pagrindas, ir šios idėjos, apie kurias kalbu, atves prie to, ką matėte Vakaruose, kuriuose šeima buvo destabilizuota, santykiai pradės griūti ir baigsis skyrybomis, vienišomis šeimomis, vienišomis motinomis, iš visų jėgų besistengiančiomis sudurti galą su galu, vaikai bus tampomi ten ir atgal tarp skirtingų šeimų, atsiras mišrios šeimos ir visos tos problemos, kurias matote Vakaruose.

Tradicinio požiūrio kaina

Visų pirma, tai neprivalo atvesti prie visų šių problemų. Žinoma, bus žmonių, kurie išsiskirs, jeigu paleisite senąjį požiūrį į santuoką kaip į kažką, kas niekada negali būti išardyta. Turite pripažinti du dalykus: visų pirma, tradicinį vaidmenį, kuriame, kai jau esate susituokę, turite likti susituokę visam gyvenimui, kadangi egzistuoja tokia didelė gėda, susijusi su skyrybomis, jog niekas negali jos ištverti. Tai taip pat turi didelę kainą. Didelė kaina yra tai, kad egzistuoja tam tikras procentas moterų, prieš kurias tiesiogiai smurtauja jų vyrai. Tos moterys neturi praktiškai jokio išsigelbėjimo senoje sistemoje. Jos neturi su kuo pasikalbėti, nes visa kaltė visada yra suverčiama moterims, kad jos nesugeba patenkinti savo vyrų. Praktiškai nėra atvirumo pripažinti, jog visada yra taip, kad jeigu vyras fiziškai smurtauja arba žodžiais koneveikia savo žmoną, tai nėra žmonos kaltė, nes tai vyksta dėl to, kad vyras turi psichologinių problemų.

Nesakau, kad nėra santykių, kuriuose žmona taip pat turi psichologinių problemų, tačiau jeigu vyras tiesiogiai smurtauja, būtent jo psichologinės problemos yra šio smurto priežastis. Žinoma, jūs turite suvokti, kad, daugeliu atvejų, smurtas kyla iš frustracijos. Frustracija kyla iš jausmo, kad esate įkalinti, kadangi negalite rasti išeities iš situacijos, tačiau taip pat negalite joje gyventi ir nematote, kaip galėtumėte ją pakeisti. Tad, vėlgi, ar suvokiate, kad yra būtina inicijuoti debatus, net jeigu reikėtų sumokėti kainą išaugusiomis skyrybomis ir šeimų žlugimu su visomis iš to išeinančiomis pasekmėmis?

Taip pat turite suprasti, kad, žvelgiant iš dvasinės perspektyvos, daugeliui dvasingų žmonių yra būtina turėti daugiau nei vienus santykius savo gyvenime, kad galėtų patirti maksimalų augimą. Nesakau, kad tai galioja visiems, tačiau turi atsirasti suvokimas, kad daugeliu atvejų jūsų pirmoji santuoka bus paremta karma, ir todėl gali ateiti laikas, kai ši karma dabar jau bus išrišta. Todėl, kad pasiektumėte maksimalų augimą link Kristiškumo, jums gali būti būtina judėti toliau ir arba nebeturėti jokių santykių, arba užmegzti santykius, kurie nebūtų paremti karminėmis aplinkybėmis, ir todėl juose galėtumėte pasiekti aukštesnį vienovės su savo partneriu laipsnį, ir todėl tai galėtų būti į augimą vedantys santykiai.

Jeigu kalbėtume visiškai realistiškai ir grįžtume prie to, ką anksčiau sakiau apie santykių potencialą būti dvasinio augimo varikliu, dažnai būna taip, kad kai du žmonės turi didelę karmą tarpusavyje, jų santykiai negali tuo būdu funkcionuoti. Kai kuriose situacijose, kai jau yra subalansavę karmą, abiem pusėms būtų geriau judėti toliau. Žinoma, visada egzistuoja potencialas, kad du žmonės, po to, kai subalansavo savo karmą, gali atrasti naują būdą tarpusavyje bendrauti, idant laisvos meilės tekėjimas nebebūtų blokuojamas karmos, kuri dažnai labai apsunkiną vienovę, meilės išreiškimą ar netgi laisvą bendravimą.

Tiesiog turi atsirasti pripažinimas, kad kai kuriais atvejais yra būtina žmonėms turėti keletą santykių per gyvenimą, ir žmonės turi būti išlaisvinti tai pajausti, kad jie galėtų tekėti su savo intuityviais impulsais. Aš, žinoma, suprantu, kad kai kurie žmonės tuo piktnaudžiaus ir pasinaudos tuo kaip dingstimi palikti santykius, kuriuose jie nenorėjo stengtis tirti savo psichologiją, kad santykiai galėtų funkcionuoti. Vėlgi, mano mylimieji, nėra nieko, ką mes jums galėtume duoti, ko kai kurie žmonės negalėtų iškreipti, tačiau tas faktas, kad žmonės kažką iškreips, nereiškia, jog tai turėtų būti stabdoma. Matote tiek daug pavyzdžių, kaip didesnės laisvės suteikimas žmonėms buvo panaudotas netinkamai, tačiau negi tai yra dingstis neduoti jiems tos laisvės? Dingstis tai yra tik tuo atveju, jeigu esate puolusi būtybė, kuri niekada nenori duoti žmonėms laisvės.

Suprantate, mano mylimieji, kad net jeigu žmonės iš tiesų piktnaudžiauja laisve, tai vis tiek jiems suteikia patyrimą, kurio jiems, dėl kažkokios priežasties, reikia, kol sugebės atrasti aukštesnę perspektyvą. Net ir tai, kas vyksta Vakaruose, kur daugelis eina iš santykių į santykius, galiausiai gali atvesti šiuos žmones į aukštesnį supratimą ir aukštesnę viziją. Tai neprivalo būti taip chaotiška, ir būtent dėl to galite išsakyti prašymus dėl labiau subalansuoto požiūrio, kad jums nereikėtų kartoti klaidų, kurios jau buvo padarytos.

Suprantate, kad kai atsiranda naujas suvokimas pasaulio mastu, visada yra tam tikros šalys, kurios pirmosios susiderina su pokyčiais, ir kai jos tai įgyvendina, jos dažnai tai įgyvendina, sakykime taip, sunkiuoju būdu, jos tai įgyvendina reliatyviai nesubalansuotu, reliatyviai nebrandžiu būdu. Atsiradus didesnei patirčiai, gali atsirasti nauja šalių grupė, kurios su tuo susiderina, tačiau jos nekartoja pirmosios grupės klaidų. Jos gali priimti brandesnį požiūrį. Egzistuoja potencialas, kad sugebėsite atrasti brandesnį požiūrį čia, Korėjoje, ir jums nereikės kartoti tų pačių klaidų, kurias matote Vakaruose.

Kaip demonai naudojasi santykiais energijai vogti

Prašau jūsų išsakyti prašymus, kad įvyktų už viso to slypinčių demonų surakinimas, tų demonų, kurie absoliučiai nori išsaugoti tradicinę šeimos struktūrą, kadangi ji iš tiesų leidžia jiems sutrukdyti tiek vyrų, tiek moterų Kristiškumui, nes laiko juos įkalintus šiuose vaidmenyse. Ji leidžia jiems blokuoti jų dvasinį augimą. Ji taip pat sukuria šią frustraciją, šį jausmą, kad esate įkalinti, ir tai leidžia demonams siurbti žmonių energiją.

Galite matyti daug, daug santykių, mano mylimieji, kuriuose, žvelgiant iš paviršutiniško lygmens, iš išorinės perspektyvos, žmonės atrodo turintys idealius santykius pagal tradicinį apibrėžimą. Tačiau pažvelgę į jų asmeninį gyvenimą, pamatysite, kad jie dažnai uja vienas kitą ir netgi tam tikrais būdais smurtauja vienas prieš kitą emociškai. Tai, žinoma, leidžia demonams ir padarams siurbti žmonių energiją ir jie dažnai kursto juos dar labiau ginčytis ir nesutarti, ar netgi skatina šį vienas kitam rodomą atšiaurumą arba atstumo jausmą, kuris taip pat verčia žmones iškreipti savo energiją ir paleisti šią iškreiptą energiją, kuria tamsos jėgos tuomet gali maitintis.

Egzistuoja tam tikri labai galingi demonai, kurie nenori, kad tai liautųsi. Taip pat egzistuoja tam tikros puolusios būtybės identiteto karalijoje, kurios nenori, kad tai liautųsi, kadangi jos dirbo tūkstančius metų, kad sukurtų šiuos iš anksto apibrėžtus vaidmenis vyrams ir moterims, ir jos nenori, kad šis jų tvarinys būtų sunaikintas.

Tad tuomet galite išsakyti prašymus dėl puolusių būtybių mentalinėje karalijoje surakinimo, nes būtent jos sumąsto šiuos labai sofistiškus, labai gudrius argumentus, kad tai sugriaus visuomenę, jeigu išardysite tradicinę šeimos struktūrą. Jos sakys, bent jau tarp eilučių, kad nėra svarbu, jog vyrai ir moterys kenčia savo dabartiniuose vaidmenyse, kadangi yra svarbiau išsaugoti bendrą visuomenės stabilumą. Šitai, mano mylimieji, kaip jums tiek daug kartų sakėme, yra skiriamasis puolusių būtybių bruožas. Jos nori sukurti sistemą ir nori sakyti, kad šios sistemos išsaugojimas yra daug svarbesnis už žmonių, kurie gyvena sistemoje, laimę ir gerovę. Jos nori sakyti, kad jų sistema yra pati sau tikslas.

Šalies tikslas

Mano mylimieji, koks yra šalies tikslas? Ar tai yra laikyti visus jos piliečius įkalintus vaidmenyse, kurie juos daro nelaimingais ir nepatenkintais? Na, jeigu esate puolusi būtybė, sakysite: „Taip, būtent toks yra šalies tikslas. Tikslas yra laikyti žmones įkalintus, kad jie būtų mūsų vergais ir mes galėtume iš jų melžti energiją.“ Jeigu esate pakylėtasis mokytojas, sakysite, kad tikrasis šalies tikslas yra gerinti psichologinę, dvasinę piliečių gerovę ir suteikti jiems pačias geriausias galimybes išreikšti savo dvasinį, įgimtą, Dievo suteiktą kūrybiškumą. Geriausia tai bus ne tik žmonėms, geriausia tai bus ir šaliai. Todėl šalis, kurioje dauguma žmonių jaučiasi nepatenkinti ir jaučia frustraciją dėl savo kasdienio gyvenimo, negali išpildyti savo aukščiausio potencialo. Ji negali atnešti kūrybiškų sprendimų, mano mylimieji.

Tik įsivaizduokite, apie ką mes anksčiau kalbėjome, apie verslus, kuriems reikia būti kūrybiškesniems, kad jie galėtų prisitaikyti prie besikeičiančio verslo klimato planetiniu mastu. Tiesiog įsivaizduokite, mano mylimieji, kad paimame vieną didžiausių korporacijų Korėjoje, kuri kažkokiu būdu suvokė šią būtinybę būti kūrybiškesniais. Jie nusprendė, kad sukurs pačią kūrybiškiausią darbo aplinką, kokią tik sugeba sugalvoti. Jie sukuria šią aplinką, ir užuot samdę žmones tradiciniu būdu, jie ieško visur, kur tik gali, siekdami atrasti pačius kūrybiškiausius žmones Korėjos visuomenėje, ir pasamdo šiuos žmones. Jie juos patalpina šioje aplinkoje ir taria: „Na o dabar, būkite kūrybiški.“

Dabar įsivaizduokite, kad visi šie žmonės yra suaugę ir yra susituokę, ir jie gyvena asmeniniuose santykiuose. Namuose, savo santykiuose, jie yra užrakinti tradiciniame vaidmenyje, nėra jokio laisvo meilės tekėjimo jų santykiuose, nėra jokio kūrybiškumo jų santykiuose. Kaip šie žmonės gali turėti šitokią nekūrybišką situaciją savo namuose ir tuomet atėję į darbą staiga persijungti ir tapti kūrybiškais? Matote, mano mylimieji, viskas veikia kartu. Kai atsiversite laisvam energijos tekėjimui asmeniniuose santykiuose, atsiversite kūrybiškumui visose visuomenės srityse. Kai žmonės turės laisvą tekėjimą savo asmeniniuose santykiuose, jie nešis tai su savimi į visas savo veiklas.

Seksualinio pasitenkinimo poreikis

Mano mylimieji, daviau jums daug peno pamąstymui, tačiau iš tiesų noriu pabrėžti, kad turi vykti laisvos ir atviros diskusijos. Turite išsakyti prašymus, kad tie, kurie gali skatinti šias diskusijas, išdrįstų išeiti į priekį. Jums taip pat reikia, kaip pakylėtųjų mokytojų mokiniams, laikyti labiau ilgalaikės perspektyvos viziją. Labai gerai žinote, kad daugeliu atvejų, žmonės, kurie pradeda diskusijas tam tikroje srityje, neturi pusiausvyros, jie yra labiau radikalūs, labiau linkę į ekstremizmą ir yra linkę provokuoti, ir todėl gali sugalvoti labiausiai papiktinančius, nesubalansuotus argumentus. Mes jūsų prašome, kaip dvasios mokinių, laikytis aiškesnės vizijos, kad yra būtina pereiti šią audringą fazę, jog galėtumėte išsivaduoti iš senųjų tabu. Mes jūsų prašome laikytis vizijos ir išsakyti prašymus, kad labai greitai žmonės atrastų labiau subalansuotą, brandesnį būdą diskutuoti apie šias problemas.

Suvokiate, mano mylimieji, kad kai tik prasideda naujos diskusijos, egzistuoja galingos jėgos, kurios nori kuo greičiau jas nutildyti. Kartais reikia ganėtinai nesubalansuotų ir radikalių, provokuojančių žmonių, kad būtų galima įveikti šį pasipriešinimą ir staiga atsiranda kiti žmonės, kurie gali išeiti į priekį ir sakyti: „Mes manome, kad yra geresnis būdas diskutuoti šiuo klausimu.“

Mes jūsų prašome laikytis vizijos ir išsakyti prašymus, kad žmonės išdrįstų kalbėti apie šiuos klausimus, kurie dažnai būdavo tabu. Kaip sakiau, seksualumas buvo tabu daugumoje Azijos šalių, kaip jis ne taip seniai buvo tabu ir Vakarų šalyse. Yra būtina, mano mylimieji, kalbėti apie seksą, kadangi tradiciniai vaidmenys, kurie buvo apibrėžti vyrams ir moterims, iš tiesų įkalina tiek vyrus, tiek moteris situacijoje, kurioje jie nesijaučia patenkinti savo seksualiniais santykiais.

Kodėl matote tokį didelį prostitucijos mastą Korėjoje? Kam vyrams reikėtų vaikščioti pas prostitutes, jeigu jie būtų patenkinti namuose? Jūs iš tiesų negalite gauti pasitenkinimo būdami vyru, jeigu neturite moters, kuri būtų lygi jums. Ji tuomet tampa tiesiog įrankiu, tačiau tai, ilgalaikėje perspektyvoje, nesuteikia pasitenkinimo. Tad vyras ilgisi kažko kito. Jis nežino, ko ilgisi, tad mėgina eksperimentuoti ir eiti kitur. Tačiau, vėlgi, pradėjus vykti brandesnėms diskusijoms, kuriose vyrai ir moterys galėtų pradėti atvirai apie tai kalbėti, gali įvykti nauji pokyčiai.

Yra būtina pripažinti, kad moterys taip pat nebuvo patenkintos. Vyras gali būti fiziškai patenkintas, o moteris nebūti patenkinta. Tačiau vyras nebūtinai bus emociškai, dvasiškai patenkintas, ir jis nebus patenkintas emociškai ir dvasiškai tol, kol jo moteris taip pat nebus patenkinta, tiek fiziškai, tiek emociniame, dvasiniame lygmenyje. Jeigu nebus pradėta nevaržomai diskutuoti apie tai, kaip vyrai ir moterys galėtų tarpusavyje bendrauti kitokiu būdu, tiek namuose, tiek lovoje, mano mylimieji, negalėsite išsivaduoti iš šios labai galingos jėgos, kuri nori laikyti žmones įkalintus šiuose vaidmenyse.

Jums reikia, kaip pakylėtųjų mokytojų mokiniams, iš pradžių patiems ryžtis pažvelgti į šias problemas savyje. Nesakau, kad būtinai turėtumėte tarpusavyje apie tai diskutuoti, tačiau taip pat nesakau, kad negalite to daryti. Turite laikytis vizijos, kad atsiras tie drąsieji, kurie išdrįs išeiti į priekį ir, vėlgi, jie galės išsakyti, kaip jie patiria situaciją. Kodėl jie jaučiasi nepatenkinti ir kokius pokyčius jie norėtų pamatyti savo santykiuose.

Daugelį žmonių tai privers nepatogiai jaustis, ir jaučiu, kad kai kurie iš jūsų jau jaučiasi nepatogiai. Ir vis dėlto, egzistuoja būtinybė pereiti šią fazę, kurioje žmonėms yra sukeliamas nepatogumas. Ilgalaikėje perspektyvoje tai yra vienintelis būdas jiems pakilti aukščiau, kad jie galėtų jausti tikrą pilnatvę kaip laisvos dvasios, būdami laisvi išreikšti save tiek namuose, tiek darbe, tiek visuomenėje. Būtent to mes jums norime, ir iš tiesų tikiuosi, kad jūs trokštate to sau, nes kitu atveju, žinoma, mes ne ką galėsime dėl jūsų padaryti.

Mano mylimieji, dar kartą jums dėkoju už buvimą atviromis durimis, kuomet mes galėjome naudotis čakromis, bent jau tų iš jūsų, kurie nejautėte pernelyg didelio diskomforto, ir spinduliuoti labai galingą energijos postūmį arba impulsą į kolektyvinę sąmonę, šitaip padrąsindami kai kuriuos iš tų žmonių, kurie jau mąsto apie šiuos klausimus, kurie jau yra pozicijose, kuriose gali pradėti šias diskusijas. Mes nuoširdžiai tikimės, kad pamatysime tai ateinančiais metais. Dėkoju jums už jūsų dėmesį ir jūsų pasiryžimą būti atviromis durimis, spinduliuojant Aukso Amžiaus sąmonę Korėjoje ir Azijoje.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2017 Kim Michaels