Skrieti ant bangos ar į ją atsitrenkti

TEMOS: Karminis metų ciklas – Karmos transmutavimas ir Naujų Metų pradžia – Karma yra energijos srautas – Karma yra galimybė – Keistis visada įmanoma – Kas nutinka su Naujųjų Metų pasižadėjimais – Išnaudokite savo galimybę – Supraskite, ką reiškia progresyvus mokymas – Pažinkite mane tokį, koks esu šiandien – Noras, kad dvasia paklustų materijai – Ciklai nesisuka ratu – 2015 metų iššūkiai – Naudokitės meilės energijomis, kad pakiltumėte virš baimės – Minčių vaizdinys 2015 metams – Skriekite ant bangos – Naujų mokymų perdavimas

Pakylėtasis mokytojas Gautama Buda per Kim Michaels, 2015 metų sausio 1 d.

AŠ ESU Pakylėtasis Mokytojas Gautama Buda. Kodėl žmonės pasaulyje švenčia Naujuosius Metus su tokiu entuziazmu? Jie tai daro dėl to, nes giliai jų psichikoje slypi tikėjimas, net ir žinojimas, kad įmanoma viską pradėti iš naujo.

Karminis metų ciklas

Todėl išmintinga turėti ciklą, kuris būtų švenčiamas reguliariais intervalais. Beveik visi žmonės patiria, kad, metams artėjant į pabaigą, jie jaučia tam tikrą svorį, tam tikrą sunkumą. Taip yra dėl to, kad Karmos Valdovai leidžia planetinei karmai, kuriai tais metais atėjo laikas, nusileisti per keturias oktavas sinchroniškai keturiems metų ketvirčiams.

Kaip dauguma iš jūsų žinote, karma nusileidžia į identiteto oktavą pirmajame ketvirtyje, į mentalinę oktavą – antrajame ketvirtyje, į emocinę – trečiajame, ir galiausiai į fizinę – ketvirtajame ketvirtyje. Po trijų mėnesių, per kuriuos turėjo susidurti su į fizinį lygmenį nusileidžiančia karma, žmonės būna pavargę. Jie jaučia svorį, jaučia naštą, ir ilgisi naujos pradžios.

Ir jie gauna naują pradžią kiekvienais metais, nes mes dabar grįžtame atgal, kad sekančių metų karmos porcija galėtų pradėti leistis į eterinį lygmenį. Dauguma žmonių to nejaučia, nes jų sąmonė nėra pakankamai aukšta, kad sugebėtų suvokti savo pačių proto identiteto lygmenį.

Ir karmos leidimasis nėra vienintelis vykstantis dalykas. Mes, pakylėtieji mokytojai, nenorime sudaryti įspūdžio, kad gyvenimas žemėje ar net ir karmos balansavimas yra niekada nesibaigiantis ratas. Tai yra neteisinga ne tik Budos mokymų, kuriuos daviau, bet ir induizmo bei kitų rytietiškų mąstymo sistemų interpretacija.

Reinkarnacija nėra vien ilgas ciklas, kurio pabaigoje iš esmės atsiduriate ten, kur pradėjote. Tai suprantama interpretacija, kai žmonės žinojo tik tiek, kiek žinojo senesniais laikais. Jie galėjo stebėti dangų ir matyti, kad žvaigždžių judėjime egzistuoja tam tikri pasikartojantys ritmai, o taip pat, aišku, ir planetose bei mėnulyje. Kaip jums parodė mokslas, visata nejuda ratu. Ji plečiasi, ir ji plečiasi greitėjančiu tempu, ir todėl judėjimas nevyksta ratu, judėjimas vyksta spirale.

Bėgantys gyvenimo metai taip pat yra spiralė, ar bent jau turi potencialą tapti spirale, kuri kiltų aukštyn. Tai nutinka tuomet, kai pasinaudojate šia galimybe, kuri ji iš tiesų ir yra, kai karma leidžiasi per visas keturias oktavas, užuot iš karto atėjusi į fizinį lygmenį. Dauguma žmonių, žinoma, nežino apie šią nepaprastą malonę. Jie nepastebi karmos, kol ji nepradeda leistis į fizinę oktavą ir ją pasidaro žymiai sunkiau ignoruoti. Daugelis net ir nesupranta, kad tai yra karma, tačiau jie bent jau jaučia šios naštos svorį. Jie tai gali priskirti faktui, kad trumpėja dienos, tačiau, šiaip ar taip, jie tai jaučia.

Karmos transmutavimas ir Naujų Metų pradžia

Jūs, kurie esate dvasiškai sąmoningi žmonės, turite nuostabią galimybę, naudodamiesi invokacijomis ir šaukiniais, transmutuoti karmą trijose aukštesnėse oktavose, prieš jai pasiekiant fizinį lygmenį. Tokiu būdu galite įžengti į paskutinį metų kvadrantą, į paskutinį ketvirtį neturėdami jokios asmeninės karmos, kuri turėtų nusileisti į fizinę karaliją. Vis dar galite jausti tam tikrą dalį pasaulinės karmos. Netgi gali būti taip, jog esate prisiėmę šią karmą dėl kitų ar dėl pasaulio, tačiau tai bent jau nėra jūsų asmeninė karma, su kuria susiduriate. Net ir tą karmą, kurią tais metais prisiėmėte subalansuoti už kitus, galite subalansuoti dar jai nepasireiškus fiziniame lygmenyje.

Kodėl žmonės leidžia petardas ir kitus fejerverkus Naujųjų Metų naktį? Kodėl mums reikia tų griausmingų pokšėjimų? Kodėl mums reikia tų šviesų, nušviečiančių dangų tik kelioms sekundėms? Kiekviena iš jų turi skirtingas funkcijas. Kai buvo pradėta petardų leidimo tradicija, egzistavo tikėjimas, kad garsūs pokšėjimai išbaidys piktas dvasias. Šis tikėjimas nėra vien tik prietarai.

Egzistuoja tam tikri padarų tipai, tarp jų net ir išsikūnijusios sielos, kuriuos gali išgąsdinti garsus triukšmas. Jie, žinoma, gali sugrįžti po kelių dienų, bet dažnai kuriam laikui jie būna išgąsdinti ir pabėga. Žinoma, galingesnių demonų taip lengvai šiais garsais neišgąsdinsite, todėl tai turi ribotą efektą, tačiau tai gali prisidėti prie žmonių jaučiamo optimizmo po Naujų Metų.

Šį optimizmą taip pat skatina tai, ką simbolizuoja fejerverkai. Jų pasirodymas yra beveik efemeriškas. Jie staiga pasirodo ir išnyksta, o tai simbolizuoja keletą dalykų. Paviršiuje, tai simbolizuoja, kad žmonių jaučiamas optimizmas greitai praeina. Jie pamato šviesos blykstelėjimą, pajunta pakylėjimą dvasioje, sušunka „ooo“ arba „aaa“, ir pasijunta šiek tiek lengvesni, pamatę šviesą. Tai tetrunka trumpą akimirką. Daugumai žmonių, pamatytos šviesos poveikis praeina taip pat greitai kaip ir vizualinė patirtis, tačiau už to slypi gilesnė prasmė. Bet kuris greitai praeinantis reiškinys, ar jis būtų sukurtas žmogaus, ar pamatytumėte jį gamtoje, gali simbolizuoti, kaip juda jūsų galimybė kelti savo sąmonę.

Karma yra energijos srautas

Kiekvienais metais, kai karma pradeda leistis, karma nėra, kaip daugelis žmonių galvoja, bausmės forma. Ji iš tiesų yra galimybė, nes karma sukuria energijos srautą. Šis srautas greitas, jis visą laiką juda ir jį gali būti sunku pagauti sąmoningu protu. Galite jį pamatyti kelioms akimirkoms, kaip matote fejerverkus danguje, bet vos tik į jį sukoncentruojate žvilgsnį, jis dingsta.

Jeigu galėtumėte jį pagauti, galėtumėte skrieti ant bangos, skrieti su šiuo srautu ir judėti pirmyn su juo per visus metus. Matote, Mano Mylimieji, egzistuoja tendencija, vėlgi, ateinanti iš Rytų religijų, kuri nori pavaizduoti karmą kaip kažką, kas nutinka JUMS, jei ne kaip bausmė, tai visgi kaip kažkas, kas jums primetama, ką turite įveikti, kaip kažkas nemalonaus, ko verčiau išvengtumėte. Tai kažkas, kuo jums reikia pasirūpinti, reikia subalansuoti, reikia įveikti, kad galėtumėte judėti toliau – ar bent jau šitaip mąsto dauguma dvasingų žmonių.

Aš jums norėčiau duoti kitokį požiūrį į karmą. Karma yra srautas. Ji turi momentumą, energiją ir kryptį. Tai srautas, kurį jūs sukūrėte praeityje. Tradiciniai mokymai apie karmą sako, kad praeityje jūs kažką padarėte, pagalvojote arba kažką pajautėte, ir tai išsiuntė energijos impulsą, kuris jums dabar sugrąžinamas. Jeigu ši karma yra tai, ką dauguma žmonių vadina „negatyvia karma“, tai tuomet tai yra našta, kurią jums kažkokiu būdu reikia subalansuoti.

Karma yra galimybė

Daugelis žmonių galvoja, kad vienintelis būdas subalansuoti negatyvią karmą yra patirti kažkokią nelaimę, galbūt patirti tą patį dalyką, kurį padarėte kitiems, kai susikūrėte šią karmą. Net ir daugelis pakylėtųjų mokytojų mokinių mano, kad karma yra našta, ir kad jie turi ją transmutuoti kalbėdami invokacijas bei šaukinius. Tai kažkas, ko jūs verčiau jau išvengtumėte arba kuo greičiau atsikratytumėte. Tačiau iš tiesų karma yra bausmė arba našta tik tuomet, kai jūs jai priešinatės. Vietoj to, jūs galite pakeisti savo požiūrį į karmą ir pradėti žvelgti į ją kaip į galimybę.

Karma yra energija. Jūs labai gerai žinote, kad jeigu vandenyne gulėsite netvirtame laivelyje ir ant jūsų užgrius didelė banga, o jūsų laivas bus pasuktas į bangą ne tuo kampu, arba jo konstrukcija nebus teisinga, tuomet banga gali apversti jūsų laivą. Taip pat žinote, galbūt ne iš asmeninės patirties, bet turbūt esate matę, kad, jeigu turite banglentę ir žinote, kaip skrieti ant bangos, banga jus ne tik neš, bet skriedami ant jos patirsite didžiulį džiaugsmą. Kai kuriems tai netgi tampa dvasine patirtimi, nes skriejimas ant bangos yra toks pat greitai pralekiantis dalykas, kaip ir fejerverkų stebėjimas.

Šie gamtos ciklai, dvasiniai ciklai, net ir karminiai ciklai nėra greitai pralekiantys. Jie greitai pralekia tik tuomet, kai jų nepagaunate, kai jiems priešinatės ir kai norite jų išvengti. Kai apsigręžiate, pakeičiate savo perspektyvą, nusprendžiate, jog norite juos matyti ir matyti juos kaip galimybę, tuomet pamatote, kad grįžtanti karma suformuoja didžiulę bangą, turinčią galią ir momentumą. Jeigu skriesite ant šios bangos, ji ne tik jus neš, bet jūs net ir patirsite džiaugsmą balansuodami karmą.

Karma nėra bausmė, ji yra galimybė. Jūs galite ją paversti bausme – šią teisę jums duoda Laisvos Valios Įstatymas. Tačiau ji pati nėra bausmė. Ji, kaip ir viskas materialioje visatoje, yra tai, kuo jūs ją paverčiate. Jeigu jūs ją paverčiate bausme, jai priešindamiesi, tuomet ji jums taps bausme. Visata yra veidrodis, kaip jums daugybę kartų sakėme. Jeigu norite patirties, kurioje už praeities darbus ir karmą būtumėte baudžiami, jūs gausite šią patirtį. Jeigu norite pozityvios patirties, kurioje mokytumėtės skrieti ciklais ir pasukti momentumą savo naudai, tuomet tai bus jūsų patirtis, ir netgi realybė.

Keistis visada įmanoma

Kas yra realybė? Tai ne kas kita kaip suvokimo filtras, bent jau tol, kol tebesate įsikūnijime nepakilusioje sferoje. Kai pakylate, nustojate naudotis suvokimo filtrais. Viską patiriate tiesiogiai, ir jūsų patirtis yra realybė.

Turėtume pasakyti, kad, žinoma, net ir pakylėtieji mokytojai gali turėti tam tikrą suvokimo platformą. Pavyzdžiui, visi spindulių Čohanai yra susikoncentravę į savo individualų spindulį ir į viską žvelgia iš tos perspektyvos. Tai jų suvokimą nuspalvina tam tikra spalva, tačiau tai nėra toks pat nuspalvinimas, kokį patiriate kol dar nesate pakilę.

Kai, būdamas pakylėtuoju mokytoju, pasiekiate Budos pasiekimų lygmenį, galite lengvai pažvelgti už šio spindulių nuspalvinimo, ir viską suvokiate, o tiksliau, patiriate be jokių filtrų. Jeigu esate Čohanas, pasiekęs Budos lygmenį, ką pasiekę dabar yra keletas jūsų Čohanų, galite žiūrėti į situaciją iš savo spindulio perspektyvos, tačiau tai nereiškia, kad negalite kada tik panorėję šią perspektyvą palikti.

Kodėl tiek daug žmonių daro pasižadėjimus Naujiems Metams? Taip yra dėl to, kad giliai viduje jie jaučia, jog įmanoma pasikeisti, įmanoma pagauti ir skrieti ant naujos, naujo ciklo bangos. Tai taip pat yra troškimas patirti kažką nauja. Šis gilus, vidinis įsitikinimas, kad progresas yra įmanomas, ir troškimas jį atnešti, yra viso žmonijos progreso šerdis, tiek individualaus, tiek ir kolektyvinio.

Jeigu tu, kaip žmogus, prarandi tikėjimą, kad naujas ciklas yra įmanomas, arba prarandi norą jį patirti, tuomet turėtum paprašyti perkėlimo į kitą planetą. Jeigu tu, kaip pakylėtasis mokytojas, prarandi tikėjimą, kad pokyčiai Žemėje yra įmanomi, kad ir kaip šiuo metu žmonės elgtųsi, tuomet taip pat turėtum paprašyti perkėlimo į kitą planetą. Ir iš tiesų yra pakylėtųjų mokytojų, kurie pasiekė tą tašką, kuriame ėmė jausti, jog jie jau užtektinai savo dėmesio ir energijos skyrė Žemei.

Net ir būdami pakylėtuoju mokytoju galite norėti, kad jūsų pastangos duotų didesnius rezultatus. Šiuo atžvilgiu, Žemės planeta yra nelengva planeta. Jūs gerai žinote, kaip gali būti sunku įsikūnijime Žemėje, tačiau galiu jus užtikrinti, kad net ir pakylėtiesiems mokytojams, kurie dirba su Žeme, tai yra nelengva planeta. To daugiau nebejuntate, kai pasiekiate Budos pasiekimų lygmenį, tačiau kol tai pasiekia, pakylėtajam mokytojui gali būti sunku išlaikyti viltį ir entuziazmą pokyčiams, matant kaip žmonės vėl ir vėl kartoja savo senus įpročius. Matote, kaip žmonės pradeda turėdami geriausius ketinimus, taip kaip ir daugelis žmonių per kiekvienus Naujuosius priima naujus pasižadėjimus, ir tuomet matote, kaip greitai jie vėl nuslysta į senus įpročius.

Kas nutinka su Naujųjų Metų pasižadėjimais

Kodėl žmonės priima pasižadėjimus? Nes jie turi troškimą keistis, bet taip pat dėl to, kad jaučia palengvėjimą, dėl tų priežasčių, apie kurias kalbėjau anksčiau. Energijos pasikeičia. Pati Naujųjų Metų šventė gali suardyti arba išgąsdinti kai kuriuos į juos įsikibusius padarus, ir staiga jie patiki: „Šį kartą man pavyks! Šiais metais aš įvykdysiu savo Naujųjų Metų pasižadėjimą!“ Pradėjus leistis karmai ir jiems sugrįžus į savo kasdieninę rutiną, grįžus kai kurioms jų energijoms ir išsikūnijusiems padarams, jie vėl pasiduoda tiems patiems seniems įpročiams. Lyg būtų pamiršę savo Naujųjų Metų pasižadėjimus. Lyg nieko nebūtų įvykę.

Tai, kaip pakylėtasis mokytojas, jūs matote daugelyje kitų situacijų gyvenime. Jūs matote, kaip žmonės gauna malonę, gauna ryžtą ir kryptį. Jų karma atidedama į šalį ir, kurį laiką, jie turi troškimą keistis, turi intenciją keistis ir optimizmą, kad gali pasikeisti. Ir tuomet jie nuslysta atgal į senus įpročius. Tai mes matome nutinkant net ir tiems, kurie žino apie pakylėtųjų mokytojų egzistavimą.

Mes matome daugybę kartų, kaip jie randa mokymą arba nueina į kokį nors renginį, arba sukalba didžiulį kiekį šaukinių ir invokacijų. Jie stengiasi, jie kelia savo sąmonę, ir tai mus, daugeliu atveju, paskatina atidėti dalį jų karmos kaip galimybę. Tuomet, po kurio laiko, jūs nuslystate atgal į senus įpročius ir pamirštate.

Ir jūs galbūt pakilote šiek tiek aukščiau, bet užuot tęsę savo kilimo aukštyn momentumą, priėmėte savo naują lygį kaip savo naują ekvilibriumą. Mes matėme daugybę pakylėtųjų mokytojų mokinių, įvairiuose mūsų remiamuose judėjimuose, kurie atrado organizaciją, atrado mokymą, atrado šviesos iškvietimo galią, ir ėmė visu tuo naudotis su dideliu entuziazmu, dažnai ne vienus metus. Bet po kurio laiko, jie pradeda prarasti savo varomąją jėgą, jų entuziazmas ir džiaugsmas ima blėsti.

Kai, būdamas pakylėtuoju mokytoju, matote tai vykstant vėl ir vėl, galite pradėti jausti vos ne tai, ką Žemėje vadintumėte nusivylimu ar vilties praradimu. Iš tiesų pradedate jausti poreikį patirti kitokią planetą, kurioje energijos būtų lengvesnės, ir todėl žmonės joje galėtų lengviau išlaikyti aukštyn kylančią spiralę.

Išnaudokite savo galimybę

Tai ypač dažnai nutinka tiems, kurie pakilo ne taip seniai. Jūs patys dėjote nepaprastas pastangas, kad užsitarnautumėte savo pakylėjimą. Dabar, kai jau esate pakylėti, jaučiate didžiulį užsidegimą padėti kitiems žmonėms. Galvojate, kad jeigu tik jie sužinotų apie mokymus, jei tik jie sužinotų apie šaukinius ir invokacijas, jei tik dalis jų karmos būtų atidėta į šalį, jie patirtų tokį pat užsidegimą ir norą pakilti, kaip ir jūs patyrėte.

Kai matote, kaip lėtai jie reaguoja, kaip nečiumpa tos galimybės, kaip nepuola ja naudotis, galite pradėti jausti kažką beveik panašaus į nekantravimą. Jūs taip norėtumėte pamatyti, kaip žmonės naudojasi jiems suteikta galimybe. Visiškai suprantama, kad naujas pakylėtasis mokytojas gali taip jaustis.

Galiu jus užtikrinti, kad viena svarbiausių, kada nors pakylėtųjų mokytojų duotų knygų, yra Pakylėtosios Mokytojos Guru Ma perduota knyga: „Negerk savo Kool-Aid“ [Don’t Drink Your Own Kool-Aid]. Ši knyga turi daug aspektų, daug lygmenų, ir reprezentuoja nepaprastą galimybę. Guru Ma išliejo visą savo širdį, protą ir esybę į ją iš pakylėtosios karalijos. Ji apibendrino visas savo pastangas per visus tuos metus ir netgi per daugelį įsikūnijimų, atvedusių ją į pakylėjimą. Jai nėra lengva matyti, kaip daugelis jos buvusių mokinių arba visiškai ignoravo šią knygą arba padėjo ją į šalį net neskaitę, būdami įsitikinę, kad ši knyga negali būti tikra.

Supraskite, ką reiškia progresyvus mokymas

Ką sakiau, kai buvau įsikūnijime? „Netikėkite niekuo, kas neracionalu; neatmeskite nieko kaip neracionalaus, pirma gerai nepatikrinę.“ Šis polinkis atmesti gerai nepatikrinus yra viena didžiausių kliūčių, su kuria mes, pakylėtieji mokytojai, susiduriame Žemėje.

Ir tai netgi yra viena didžiausių mūsų sutinkamų kliūčių tarp tų, kurie save vadina pakylėtųjų mokytojų mokiniais, bet nenori suprasti, kad, taip kaip karma yra galimybė, taip ir mūsų perduodami mokymai yra galimybė. Gali būti, kad šiandien kartojame kai kuriuos dalykus, kuriuos sakėme praeityje, tačiau šiandien taip pat kalbame apie naujus dalykus, apie kuriuos praeityje nekalbėjome.

Jei pasinersite į tam tikrą mąstyseną, galite paimti praeityje duotus mokymus ir apibrėžti juos kaip aukščiausią standartą. Tuomet galite sakyti, kad viskas, kas išeina už šių mokymų ribų ir prieštarauja praeityje duotiems mokymams, turi būti klaidinga. Jeigu tai darysite, atsiskirsite nuo aukštyn kylančios mūsų perduodamų mokymų spiralės, nes mūsų perduodami mokymai yra progresyvūs.

Kaip galime padaryti savo mokymų perdavimą progresyviu? Pasakydami kažką, kas išeitų už to, kas buvo pasakyta praeityje, ribų. Tai reiškia, jog kartais mes mesime iššūkį tam, kas buvo pasakyta praeityje, idant išpurtytume žmones iš jų įsisenėjusių įpročių. Tai taip pat reiškia, kad kartais mes turime pasakyti dalykus, kurie beveik prieštarautų tam, ką sakėme praeityje. Jeigu, paėmę mūsų praeityje duotus mokymus, pavertėte juos uždara dėžute, kaip kitaip, jeigu ne papurtydami truputį, ištrauksime jus iš šitos dėžutės? Jeigu esate taip prisirišę prie dėžutės, kad atmetate naują mokymą jo net nepatikrinę, kaip galime jus šiandien pasiekti?

Pažinkite mane tokį, koks esu šiandien

Būdami pakylėtuoju mokytoju, esate vienovėje su šia nesustojančia Gyvenimo Upe, sukuriančia visos visatos ir visų, už jos esančių sferų, aukštyn kylančią spiralę. Mes nuolatos judame kartu su šia aukštyn kylančia spirale. Kaip mes tai darome? Nuolatos transcenduodami savąjį aš. Nėra kito būdo. Tai reiškia, kad aš esu Gautama, Buda, pakylėtasis mokytojas, kalbėjęs per kai kurias ankstesnes dispensacijas. Aš esu tas pats mokytojas, tačiau aš nesu tas pats aš, kuris buvau prieš 10, 20 ar prieš 2500 metų. Aš transcendavau save nesuskaičiuojamą daugybę kartų per 20 ar per 2500 metų.

Jeigu norite mane pažinti, turite mane pažinti tokį, koks aš esu šiandien. Negalite manęs pažinti, koks aš esu šiandien, per praeityje duotą mokymą. Štai kodėl tiek daug tų, kurie save vadina budistais, naudojasi mano prieš 2500 metų duotu mokymu faktiškai tam, kad tarp savęs ir manęs pastatytų sieną.

Jie nenori manęs pažinti kaip pakylėtojo mokytojo. Jie mane nori pažinti tik kaip tam tikros jų budizmo pakraipos sukurtą Budos įvaizdį. Jie nenori manęs pažinti kaip gyvojo mokytojo. Jie nori garbinti stabą, ir nori tikėti, kad garbindami šį stabą per atstumą, jie vieną dieną galiausiai pasieks nušvitimą arba Nirvaną.

Kaip pasieksite nušvitimą, leisdami kažkam kitam kažką už jus ar dėl jūsų daryti? Nušvitimas yra vidinis procesas. Tai yra jūsų savasties jausmo pokytis, kuomet nustojate ant savęs krauti mentalinius įvaizdžius ir išdrįstate pažvelgti į save be jokių filtrų, ir patiriate savo AŠ ESU Esatį tokią, kokia ji iš tiesų yra, koks jūs iš tiesų esate.

Kaip pažinti Budą? Transcenduojant tendenciją žiūrėti į mane per filtrą, pasirengus patirti mane tokį, koks esu. Galite paimti praeityje duotą mokymą, kuris buvo duotas prieš 25 ar 2500 metų, ir jeigu pasinaudosite šiuo mokymu, kad susisietumėte su manimi, ir, pakilę virš šio mokymo, patirtumėte mano buvimą, tuomet tas mokymas gali jums padėti mane pažinti.

Jeigu paverčiate šį mokymą uždara dėžute, stabu, mentaliniu įvaizdžiu, suvokimo filtru, tuomet tas mokymas tik dar toliau jus nustums nuo tiesioginės patirties ir suteiks jūsų ego visas jam reikalingas priežastis šiai patirčiai atstumti. Man daug labiau patiktų, kad visi žmonės, kurie save vadina budistais, turėtų atviras ausis išgirsti tai, ką aš čia ką tik pasakiau, ir veiktų pagal tai. Suprantu, kodėl daugelis jų negali to padaryti, nes jie dar nėra pasiruošę pažinti mane tokį, koks aš esu, ar pažinti Budos prigimtį savyje. Bet tikiuosi, kad tie, kurie save vadina pakylėtųjų mokytojų mokiniais, bus atviresni pažinti mane tokį, koks aš esu. Jeigu pažintumėte mane tokį, koks aš esu šiandien, kodėl tuomet nenorėtumėte tekėti kartu su mokymu, kurį perduodu šiandien?

Noras, kad dvasia paklustų materijai

Taip lengva, kai tebesate įsikūnijime, nuslysti mažyčiais, labai subtiliais ir tokiais beveik nepastebimais žingsneliais į sąmonę, kurią Jėzus apibūdino šiais žodžiais: „Eik šalin nuo manęs, Šėtone!“ Tai yra sąmonė, kuri nori priversti dvasią paklusti materijai.

Kaip transcenduosite sąmonę, kurioje šiuo metu esate? Negalite pakelti savęs už plaukų. Negalite išspręsti problemos iš tos pačios sąmonės būsenos, kuri šią problemą sukūrė. Negalite transcenduoti vienos sąmonės būsenos, naudodami tą pačią sąmonės būseną. Štai kodėl žmonėms yra reikalingi pakylėtieji mokytojai.

Jeigu negausite impulso iš dvasios, negalėsite pakilti virš savo senojo aš. Šis iš dvasios ateinantis impulsas privalo pranokti ir mesti iššūkį jūsų dabartinei sąmonės būsenai – nes kitaip jis negalės jūsų iš tos sąmonės būsenos ištraukti. Argi tai nelogiška?

Jeigu reikalausite, kad impulsas iš dvasios atitiktų mentalinius įvaizdžius, iš kurių sudaryta dabartinė jūsų sąmonės būsena, tai kaip tuomet dvasia galės jums padėti? Kaip mes, pakylėtieji mokytojai, galėsime jums padėti transcenduoti savo dabartinę sąmonės būseną, jeigu norite, kad prisitaikytumėme prie jūsų mentalinių įvaizdžių, apibrėžiančių, kokie mes turėtumėme būti ir ką mes turėtumėme sakyti?

Žinau, kad sakėme tai anksčiau skirtinguose kontekstuose. Esu tikras, kad aš arba koks kitas mokytojas sakys tai ir ateityje. Kiekvieną kartą, kai tai sakome, keli žmonės supranta. Kiekvieną kartą, kai tai sakome, tie, kurie tai sugeria, bet ignoruoja arba atsisako veikti pagal tai, susikuria karminį impulsą, kuris pas juos sugrįš ir, arba padidins jų naštą, arba suteiks jiems galimybę skrieti ant bangos. Net jei tai padidins jų naštą, tai vis tiek sudrums jų ekvilibriumo jausmą, ir šis sutrikdymas gali priversti juos keistis, nes jie nebegalės ilgiau tverti.

Ciklai nesisuka ratu

Ar žinote, kad banga vandenyne juda sukdamasi ratu? Jei sugebėtumėte padaryti bangos pjūvį, pamatytumėte, kaip vanduo juda ratu. Įmanoma tokiame rate įstrigti. Tuomet galite suktis bangos rate tol, kol prigersite, nes negalėsite iškilti aukštyn.

Kaip banga sugeba judėti per vandenyną? Ją į priekį stumia iš judėjimo ratu gimęs momentumas. Mes, pakylėtieji mokytojai, norėtume, kad visi mūsų mokiniai skrietų ant ratu besisukančio judėjimo, užuot įstrigę šio judėjimo viduje, kuriame būdami nedarote jokio progreso. Ar suprantate mano mylimieji, ką mėginu pasakyti?

Tiek daug dvasingų ir religingų žmonių šioje Žemėje supranta, kad egzistuoja ciklai, tačiau jie juos mato besisukančius ratu. Apeinate metų ratą ir grįžtate į savo pradinį tašką. Einate ratu per daugelį įsikūnijimų, vien tam, kad sugrįžtumėte į nieką, į savasties praradimą. Gyvenimas progresuoja ne taip. Natūraliuose procesuose judėjimas ratu neegzistuoja.

Judėjimas ratu, sugrąžinantis jus į tą patį tašką, įmanomas tik sistemoje, kurioje veikia laisva valia. Dauguma sistemoje gyvenančių būtybių, pavertė savo protus uždaromis sistemomis, ir todėl jie vis iš naujo ir iš naujo kartoja tas pačias patirtis su vis didėjančiu intensyvumu, kol galiausiai jiems pasidaro gana ir jie užsinori judėti toliau.

Kodėl žmonės jaučia tokį optimizmą per Naujuosius Metus? Nes tikisi, kad sekantys metai bus geresni už praėjusius, kad bus kažkas naujo. Bet kaip gali būti kažkas naujo, jeigu kartojate tuos pačius įpročius, kuriuos turėjote praeitais metais? Tuomet tai tiesiog bus ratu besisukantis judėjimas ir jūs sugrįšite į savo pradinį tašką. Kažkas naujo gali būti tik tuomet, kai pasikeliate, kai pakylėjate save aukštyn ir išlaikote pusiausvyrą ant banglentės, skriedami ant bangos. Argi tai nėra akivaizdi logika?

2015 metų iššūkiai

Matote, mano mylimieji, iš mano, kaip Budos, perspektyvos, tai yra akivaizdi logika. Aš, žinoma, žinau, kad jūs nematote – nesuvokiate – mano žodžių taip, kaip suvokiu aš. Jūs juos suvokiate per proto, kuris visuomet gali rasti pretekstą, kodėl nereikia keistis, filtrą.

Norite, duosiu paprastą ego apibrėžimą? Tai tas jūsų proto aspektas, kuris visuomet randa priežastį, kodėl neturėtumėte keistis. Nieko nesakysiu apie metus, kurie praėjo, nes jie praėjo. Nieko daugiau nebegalima padaryti 2014 metams. Jie buvo kokie buvo.

Pasakysiu keletą dalykų apie 2015. Kaip turbūt prisimenate, nuo 2013 metų sausio pirmos dienos ši planeta įžengė į ciklą, kuriame kiekvieni metai įneš planetą į vieną iš septynių spindulių iniciacijų. Du tūkstančiai tryliktieji buvo Pirmasis Spindulys. Praėję metai buvo Antrasis Spindulys, o 2015 metai bus Trečiasis Meilės Spindulys.

Su kokiomis iniciacijomis susidursite jūs ir visa planeta ateinančiais metais? Yra du būdai į tai reaguoti. Turite galimybę skrieti ant meilės bangos, kuri risis per šią planetą trijose aukštesniosiose oktavose. Taip pat turite galimybę neskrieti ant bangos, bet tuomet turėsite kovoti su meilės iškraipymais. Šių iškraipymų, žinoma, yra daug, tačiau pagrindinis jų yra baimė.

Yra du keliai, kuriais galite keliauti 2015 metais. Galite arba skrieti ant meilės bangos arba galite ridentis smurto baimės bangos viduje. Galiu jus užtikrinti, kad 2015 metai bus didelių iššūkių metai, bet ne tiek fizinėje plotmėje vyksiančiais įvykiais, kiek baime, kurią generuos suvokiama tam tikrų įvykių rizika. Ką matėte 2014? Matėte Ebolos epidemiją. Tikėtina, kad 2015 metais bus dar didesnė baimė, ne tik Ebolos baimė, bet ir kitų lengvai galinčių plisti ligų baimė. Bet atminkite, jog nesakau, kad šios ligos būtinai pasklis fiziniame plane. Sakau, kad bus baimė.

Ką matėte 2014? Išaugusius karus ir konfliktus, nuo Vidurio Rytų iki Afrikos, nuo situacijos Ukrainoje iki didėjančios įtampos tarp Rusijos ir to, ką Rusija vadina Vakarais. Tikėtina, jog šios įtampos ir toliau augs 2015 metais. Nesakau, kad egzistuoja daug didesnė fizinio karo rizika nei praeitais metais, tačiau bus didesnė tokio karo ir konflikto baimė.

Ir, žinoma, tuomet dar yra ekonomika, dėl kurios praeitais metais nebuvo išreiškiamas didelis susirūpinimas, tačiau šis susirūpinimas išaugs 2015 metais. Vėlgi, nesakau, kad būtų labai didelė fizinių problemų rizika ekonomikoje, tačiau bus daug daugiau baimės dėl ekonomikos.

Naudokitės meilės energijomis, kad pakiltumėte virš baimės

Aš jūsų, kaip pakylėtųjų mokytojų mokinių, prašau vieno dalyko – įsisąmoninti galimybę skrieti ant meilės bangos, užuot įgriuvus į baimės sūkurį, į baimės ratą. Naudokitės savo invokacijomis ir šaukiniais, kad išlaikytumėte savo energijas virš baimės lygio. Esame dėkingi, kad žmonės išreiškė norą išpildyti Motinos Marijos prašymą ir kalbėti reguliarią vigilę, per kurią kalbėsite šaukinius visame pasaulyje tą pačią dieną tuo pačiu laiku arba savo atitinkamos laiko juostos laiku, kaip jums išeis.

Ir tai iš tiesų gali padėti išvengti daug fizinių katastrofų, tačiau visų pirma, tai padės jums patiems pakilti virš baimės lygio. Jeigu norite padaryti maksimalų poveikį planetai, kurį mes norėtume, kad padarytumėte, tuomet jums reikia išlikti pakilus virš baimės šiais ateinančiais metais. Mes jau perdavėme mokymus apie meilę ir invokacijas bei šaukinius meilės iškvietimui. Mes, žinoma, perduosime dar vieną knygą su mokymais ir invokacijomis, tačiau ši knyga bus labiau nesenstanti, ir jums nereikia jos laukti, kad galėtumėte pradėti kviesti daugiau meilės ir meilės energijų.

Minčių vaizdinys 2015 metams

Koks yra minčių vaizdinys šiems ateinantiems 2015 metams? Meilė dažnai yra asocijuojama su rožine spalva, tačiau meilė savo intensyviausiu pavidalu yra rubino spalva, kuri, kaip žinote, yra lazerio spindulio spalva. Minčių vaizdinys, kurį jums duodu šiems ateinantiems metams, yra, kad aukštai virš Žemės – galite tai įsivaizduoti kosmoso erdvėje, arba galite tai įsivaizduoti eterinėje karalijoje – sėdi Budos figūra. Šis Buda yra išlietas iš permatomos medžiagos, kuri nėra stiklas, bet primena stiklą. Ši medžiaga yra rubino spalvos. Egzistuoja pakylėtasis mokytojas, vadinamas Rubininio Spindulio Buda, tačiau ne šis mokytojas laikys dvasinę pusiausvyrą šiam minčių vaizdiniui. Aš būsiu tas, kuris prisiimsiu Budos Rubininio Spindulio aspektą ir laikysiu planetą savo proto pusiausvyroje šiais ateinančiais metais.

Visa tai veiks taip: aš esu ten aukštai, kad ir kur mane įsivaizduosite, kaip šis rubininis Buda. Aš nesėdžiu užmerktomis akimis, mano akys atmerktos. Galite įsivaizduoti mane kaip žmogų atmerktomis akimis, arba galite įsivaizduoti vieną akį mano kaktos centre, ir kad ši, trečioji akis, yra viską matančioji akis.

Savo vizijos galia galiu nukreipti Rubininio Spindulio intensyvią meilės energiją į bet kokią situaciją Žemėje. Kadangi egzistuoja Laisvos Valios Įstatymas, negaliu to daryti pats vienas. Man reikia žmonių, esančių įsikūnijime, kurie susisietų su mano Rubininio Spindulio aspektu. Vizualizuokite, kad jūs esate Rubininio Spindulio Buda fizinėje oktavoje, ir esate vienovėje, arba esate bent jau susiję, su manimi – Rubininio Spindulio Buda eterinėje oktavoje.

Jūs tuomet pirmiausia susikoncentruojate į vienovės užmezgimą su manimi, o tada nukreipiate Rubininio Spindulio lazerinį šviesos pluoštą iš mano akių į tam tikrą situaciją Žemėje. Nereikia to paversti įmantriu ritualu, tačiau laikas nuo laiko turėtumėte apie tai prisiminti. Galbūt paskirkite kelias minutes, sukalbėję invokaciją ar šaukinį, vizualizuoti mane, vizualizuoti save, ir tuomet matykite kaip aš, jūsų dėmesio tilto dėka, siunčiu Rubininio Spindulio šviesą.

Bet atkreipkite dėmesį – jūs nevadovaujate šviesai. Jūs esate tik tiltas, per kurį šviesa gali tekėti į fizinę oktavą. Tai reiškia, kad viskas, ko man iš jūsų reikia, yra jūsų dėmesys. Man nereikalinga jūsų nuomonė, jūsų jausmai, jūsų baimės, jūsų mintys, kas turėtų ar neturėtų toje situacijoje pasikeisti. Kuo neutralesni galėsite būti, tuo daugiau šviesos galės tekėti per jus.

Pasistenkite suprasti, kad raktas į Budiškumą yra neprisirišimas. Būkite kuo labiau neprisirišę prie tos situacijos, į kurią sutelkiate savo dėmesį – ir į kurią taip pat sutelkiate mano dėmesį. Aš esu neutralus viskam, kas vyksta Žemėje.

Galbūt neutralus nėra geriausias žodis. Galbūt neprisirišimas nėra geriausias žodis. Galbūt nėra tokio žodžio, kuris galėtų apibūdinti Budos proto būseną, nes Budos neįmanoma aprašyti žodžiais, tačiau aš turiu naudotis žodžiais, kad jūsų protas žinotų, apie ką kalbu. Būkite kuo neutralesni, kuo labiau neprisirišę, kuo universalesni toje situacijoje. Tiesiog leiskite šviesai dirbti savo darbą ir nesiekite jai vadovauti! Jūs tiesiog nukreipiate savo dėmesį į situaciją ir leidžiate man vadovauti šviesai per jūsų dėmesio tiltą.

Skriekite ant bangos

Šitaip galite suteikti didžiulę pagalbą kartu su savo šaukiniais ir invokacijomis. Žinoma, yra visiškai įmanoma, kaip sakė Motina Marija, kad 500 žmonių kartu kalbėtų rožinius ir šaukinius. Ar tai įmanoma pasiekti praktiškai, dar reikės pažiūrėti, ar atsiras pakankamai žmonių, kurie paims šį deglą ir dės šias pastangas. Žinoma, yra gerai pradėti šį procesą, ir tuomet, reikia tikėtis, kad sugebėsite išlaikyti ir išvystyti momentumą, pritraukdami vis daugiau ir daugiau žmonių ir kurdami šią aukštyn kylančią spiralę.

Tikiuosi, kad daviau jums apie ką pamąstyti ne tik šiems ateinantiems 2015 metais, bet taip pat metams bei dešimtmečiams, laukiantiems ateityje. Tai jus gali taip pakeisti. Galite pradėti skrieti ant grįžtančios karmos bangos, užuot vėl ir vėl jį ją įgriūdami.

Žinoma, jeigu jums patinka griūti į bangas, neturiu jokių prieštaravimų jūsų norui tai patirti. Tiesiog noriu, kad žinotumėte, jog skrieti ant bangos yra reali galimybė. Jeigu norėtumėte tai patirti, tiek aš, tiek ir visi kiti mokytojai su dideliu džiaugsmu ištiesime jums ranką, kad galėtumėte užlipti ant mūsų mokymų banglentės ir jums būtų lengviau mokytis laikyti pusiausvyrą.

Kaip mėginau paaiškinti, mes labai dažnai matėme, kaip mokiniai, atradę mokymą, puola į kokį nors kraštutinumą, kuriame netenka pusiausvyros. Žinote, net jei ir nesate to darę, kad, jeigu ant banglentės neišlaikysite pusiausvyros, įgriūsite į bangas. Mes norėtume, kad mūsų mokiniai skrietų ant bangų, užuot į jas įgriūvę. Jeigu ir jūs to paties norite, tuomet, manau, galėsime kartu dirbti šiais ateinančiais metais ir toliau.

Naujų mokymų perdavimas

Ir su šia mintimi dėkoju jums už jūsų dėmesį, už jūsų norą studijuoti ir taikyti mokymą, už jūsų norą prisidėti prie šio mokymo sklaidos ir prie pasiuntinio gebėjimo perduoti šį mokymą į fizinę oktavą. Galite pažvelgti į interneto svetaines, perduotas per šio vieno asmens protą. Galite pažiūrėti į knygas ir klausti savęs: „Kiek dar mokymų mes esame pasiruošę perduoti?“

Šis pasiuntinys taip pat savęs to klausdavo, tačiau dabar jis jau nustojo tai daryti, supratęs, kad yra dar daug, labai daug mokymų, kuriuos mes trokštame perduoti. Jis netgi nenori žinoti, kiek tas daug yra, nes gali būti pernelyg sunku net įsivaizduoti, kiek tam reikės skirti laiko ir dėmesio. Nesakysiu aš ir jums, kiek tas daug yra, tik pasakysiu, kad mes dar daug ką norime perduoti į fizinę oktavą.

Neturime daug protų, kurie galėtų būti indu šio mokymo perdavimui. Suteikite šiam protui galimybę išnaudoti savo sugebėjimus, kurie jame buvo vystomi ir kuriuos jis yra pasiruošęs panaudoti. Iš tiesų, jeigu mokymas nebus perduotas, kaip galės įvykti pokyčiai, tačiau lygiai taip pat, jeigu šis mokymas nebus priimamas ir taikomas, tuomet pokyčiai taip pat negalės ateiti.

Kiekvienas iš jūsų yra vienodai svarbus kaip pasiuntinys. Nekelkite nė vieno ant pjedestalo, bet priimkite visus kaip unikalius ir unikaliai svarbius individus, kokie jūs ir esate. Svarbu, kartais, pripažinti, kad turite kažką reikšmingo, kad dėjote pastangas, kad padarėte progresą. Tai jums gali padėti išlaikyti momentumą ir atgauti entuziazmą, kuris galėjo šiek tiek pasimesti kasdienės rutinos sūkuryje.

Galiu jus užtikrinti, kad mes, tie, kurie pakilome iš Žemės, visi žinome, kokia sunki gali būti kasdienė rutina tokių tankių energijų planetoje. Nelengva užduotis eiti dvasiniu keliu Žemėje. Nelengva užduotis užsitarnauti savo pakylėjimą Žemėje. Bet kaip įrodžiau aš, tai yra įmanoma, ir kaip mes visada sakome: „Ką vienas padarė, visi padaryti gali.“

Ir negaišdamas daugiau laiko, linkiu jums džiaugsmingų Naujųjų Metų. Gautama AŠ ESU!

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2015 Kim Michaels