Kodėl totalitarinės visuomenės galiausiai žlunga

TEMOS: Materijai formą suteikia informacija – Elitas, kuris yra aukščiau Dievo įstatymų – Nustokite siųsti jėga grįstus impulsus – Dvi šalys vienoje – Laisva ekonomika nėra nei kapitalistinė, nei komunistinė – Klestėjimą lemia sugeneruojamo turto kiekis – Kaip istorijoje žlugdavo totalitarinės visuomenės – Tyčinis neišmanymas leido elitui kontroliuoti Sovietų Sąjungą – Rusijos žmonės ir savivalda – Vidiniai prieštaravimai sukelia visuomenių žlugimą – Visuomenės ir evoliuciniai ciklai – Grubia jėga paremtos visuomenės – Karminė Valdyba valdo karmos grįžimą – Šiandieninėje Rusijoje egzistuojančios sąlygos – Jokios delsos Rusijos grįžtančiai karmai – Rusijos žmonės turi potencialą būti kūrybiški ir nusipelnyti pagarbos – Potencialūs pokyčiai, su kuriais susidurs Rusija – Niekada nėra per vėlu išsakyti prašymus

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija per Kim Michaels, 2014 metų balandžio 07 d.


Mano mylimos širdys, AŠ ESU Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija. Ateinu su jumis dar kartą pakalbėti ir ketinu pakomentuoti įvairius klausimus, kuriuos norėčiau iškelti į dienos šviesą šiuo metu. Mano šių kalbų tikslas nebūtinai bus duoti jums amžinus, nesenstančius mokymus; mano tikslas yra pakomentuoti tam tikras sąlygas, kurios šiuo metu yra svarbios iš visuotinės, pasaulinės perspektyvos. Noriu jums parodyti, kaip mes, pakylėtieji mokytojai, žiūrime į Žemę ir į šiuo metu vykstančius įvykius.

Materijai formą suteikia informacija

Leiskite man pirmiausia pakalbėti tema, apie kurią kalbėjau paskutiniame savo mokyme, tai yra, apie dvasingus žmones Žemėje ir iššūkius, su kuriais jūs susiduriate. Kalbėjau apie būtinybę atidžiai rinktis, kokią informaciją priimate. Jeigu pažvelgsite į paskutinius mokslo padarytus atradimus subatominės fizikos srityje, pamatysite, kad mokslininkams darosi vis labiau aišku, kad bazinis vienetas, bazinis veiksnys, apsprendžiantis formų pasaulio formą yra informacija.

Sakiau, kad viskas yra sukurta iš Materijos šviesos ir kad Materijos šviesa gali prisiimti bet kokią formą. Taip pat mokiau, kad Materijos šviesa neprisiima formos pati savaime. Ją turi paveikti sąmoninga, savimonę turinti būtybė, kuri suprojektuoja tam tikrą matricą ant Materijos šviesos. Ši matrica yra užpildoma energija, šitaip suteikiant Materijos šviesai galią prisiimti formą, tačiau matricos formą apsprendžia informacija, kuri buvo naudojama jos kūrimui.

Egzistuoja du formų pasaulį sudarantys elementai: egzistuoja judėjimas arba energija, ir tuomet yra dizainas, forma arba informacija. Dalykai įgyja tam tikrą formą dėl informacijos, kuri buvo naudojama ant Materijos šviesos projektuojamai matricai kurti. Tai, žinoma, vyksta pačiame giliausiame energijos virtimo materija lygmenyje, tos energijos, kuri gauna pradžią dvasinėje karalijoje, cikliškai pereina per identiteto lygmenį, po to pereina į mentalinį lygmenį, o tuomet į emocinį lygmenį, ir galiausiai kerta ribą ir pereina į materialių dažnių spektrą.

Gali atrodyti, tarsi egzistuotų didžiulis atstumas tarp subatominių dalelių karalijos ir žmonių, gyvenančių Žemėje, kasdienybės. Būtent dėl to, kad atrodo, jog egzistuoja toks didžiulis atstumas, žmonės, net ir mokslininkai, dar nepadarė logiškų išvadų, ir ką iš tiesų reiškia šie moksliniai atradimai. Jeigu atsitrauktumėte nuo savo kasdienių rūpesčių ir pažvelgtumėte į mokslo padarytus atradimus, pamatytumėte, kad čia tegalima padaryti tik vieną išvadą. Jeigu viską, net ir pačiame pamatiniame formų pasaulio lygmenyje apsprendžia informacija, tuomet žmonėms nėra svarbesnio dalyko, kaip grįsti savo gyvenimą kuo geriausia įmanoma informacija.

Elitas, kuris yra aukščiau Dievo įstatymų

Dabar jums tampa įmanoma pažvelgti į istoriją ir matyti labai aiškią tendenciją. Galite matyti ne vieną visuomenę, kurios buvo taip vadinamos totalitarinės visuomenės. Mes, pakylėtieji mokytojai, sakytume, kad vienas iš totalitarinės visuomenės apibrėžimų galėtų būti toksai, kad tai yra tokia visuomenė, kurioje nedidelis elitas valdo plačiąją populiaciją. Elitas sugebėjo užimti poziciją, kurioje turi ypatingą statusą, ypatingas privilegijas. Jis gali daryti dalykus ir išsisukti su tokiais dalykais, kurių paprastas žmogus, plačioji populiacija negali daryti. Elitas yra aukščiau visiems taikomų įstatymų.

Mes, žinoma, perdavėme mokymus apie puolusias būtybes, kurios sukilo prieš Dievą kitoje karalijoje ir dabar yra nupuolusios per keletą karalijų ir atėjusios į šią paskutinę sferą su absoliučiu maištu prieš Dievą ir Dievo neigimu. Šios puolusios būtybės įsikūnijime ne tik kad mėgina išsikelti save virš visuomenės įstatymų; jos iš tiesų mėgina išsikelti save ir virš gamtos dėsnių. Jos mėgina išsikelti save kaip privilegijuotą elitą, ir joms Žemės gamtos dėsnių keliami reikalavimai yra apeinami, nes žmonės vergauja, kad suteiktų jiems privilegijas. Žinoma, egzistuoja tam tikri gamtos dėsniai, kurių jos nesugebėjo apeiti, nors iš tiesų mėgino tai padaryti, tiek šiandien, tiek ankstesniais, labiau pažengusiais amžiais, kaip pavyzdžiui, Atlantidoje. Jos iš visų jėgų mėgino įveikti mirtingumo dėsnį, kad galėtų užsitikrinti savo fizinio kūno ilgaamžiškumą.

Nustokite siųsti jėga grįstus impulsus

Egzistuoja limitas, kiek toli jos gali su tuo nueiti. Kad ir kokias technologijas ir chemines medžiagas mėgintų naudoti, egzistuoja limitas, kiek galite prailginti fizinio kūno gyvenimą. Priežastis tam yra labai paprasta. Tai yra vadinama Priežasties-Pasekmės Dėsniu arba Karmos dėsniu.

Kai jūs, kaip individas, sugeneruojate jėga grįstą impulsą, kurį išsiunčiate į kosminį veidrodį, tai yra, į keturis materialios visatos lygmenis, šis jėga grįstas impulsas bus sugrąžintas jums atgal. Sugrįžęs jis iš tiesų gali apriboti jūsų fizinio kūno gyvenimo trukmę. Ir labai mažai ką tegalite padaryti, kad to išvengtumėte. Na, yra kai kas, ką galite padaryti. Galite nustoti siųsti jėga grįstus impulsus, tačiau tai, žinoma, tiems, kurie yra įstrigę puolusioje sąmonėje, yra labai sunku padaryti. Jie tuomet jaustųsi taip, tarsi visas jų gyvenimo pagrindas išslystų jiems iš po kojų. Jie jaustų, kad jų valdžia ir kontrolė gyvenimui išnyktų.

Jeigu pažvelgsite šiek tiek giliau, pamatysite, kad šie žmonės, kurie save išsikėlė į valdžios pozicijas, tiki, kad jeigu jie turi valdžią kitiems žmonėms, tuomet tai reiškia, jog jie turi aukščiausią valdžią, tai reiškia, kad jie taip pat turi tam tikrą valdžią gamtos dėsniams ar netgi Dievo dėsniams. Tai yra, žinoma, kuo jie tiki sąmoningame lygmenyje. Gilesniuose lygmenyse realybė yra tokia, kad šios būtybės žino, jog neturi visiškai jokios valdžios Dievo dėsniams ar gamtos dėsniams. Jausdami dėl to pyktį ir frustraciją, jie mėgina sukurti laikiną jausmą, kad turi valdžią ir kontrolę, turėdami valdžią kitiems žmonėms ir visuomenei. Jie mėgina čia Žemėje sukurti laikiną karalystę kaip pakaitalą tai karalystei, kurios žino negalėsiantys turėti, nepalikę puolusios sąmonės.

Galite matyti daug visuomenių, kuriose jiems pavyko susikurti tokią laikiną karalystę Žemėje. Atrodė, tarsi tam tikram lyderiui pavyko nebaudžiamam daryti vieną niekšybę po kitos ir niekas negalėjo jo sustabdyti. Atrodė, tarsi egzistavo nedidelis elitas, palaikantis lyderį, ir jie turėjo ypatingas privilegijas, kurios niekada negalėjo būti prarastos ar atimtos iš jų.

Būtent dėl to, kad egzistuoja tam tikras delsos faktorius tarp to momento laike, kai pasiunčiate jėga grįstą impulsą, ir kai grįžtamasis srautas grįžta jums iš fizinės visatos, iš kosminio veidrodžio, iš tiesų gali atrodyti, tarsi tam tikras lyderis ir tam tikra valdžios elito grupė gali susikurti karalystę čia Žemėje, kuriai regimai negali grasinti jokia jėga čia Žemėje. Tokioms jėga grįstoms karalystės nebūtinai turi grasinti kažkokia jėga Žemėje; jai neišvengiamai grėsmę sukels grįžtamasis srautas to, ką jie išsiunčia.

Dvi šalys vienoje

Kokiomis priemonėmis šios valdžios elito grupės naudojasi išsikeldamos save į privilegijuotas pozicijas? Kai žvelgiate į tai iš paviršutiniškos perspektyvos, galite matyti, kad jie, žinoma, naudojasi fizine jėga, dažnai jie naudojasi karine galia, politine galia arba ekonomine galia, ir taip, žinoma, iš tiesų ir yra. Jeigu pažvelgsite į visuomenę, kuri yra valdoma nedidelio elito, pamatysite, kad jie pasinaudojo savo pozicija susikurti būsenai, kurioje iš esmės vienoje šalyje egzistuoja dvi šalys. Kiekviena kaip koherentiškas vienetas egzistuojanti šalis privalo turėti įstatymus. Tačiau elitistinėje šalyje egzistuoja oficialūs įstatymai, kurie yra knygose ir kurie, tariamai, galioja visiems žmonėms, o tuomet taip pat egzistuoja neoficialūs įstatymai, kurie galioja vien elitui. Tai reiškia, kad nors didžioji populiacijos dalis privalo laikytis oficialių įstatymų, elitas gali išsisukti ir jų nesilaikyti.

Oficialieji įstatymai, žinoma, yra sukurti taip, kad žmonės būtų priversti vergauti elitui ir kol žmonės laikysis tų įstatymų, jie palaikys status quo, kuriame elitas turi valdžią. Žmonės negali išsilaisvinti iš elito jungo laikydamiesi oficialių įstatymų. Kiekvienas, kuris mėgina paprieštarauti elitui, elito gali būti lengvai pavadinamas maištininku, įstatymo negerbiančiu asmeniu. Kaip įdomu, kad tie, kurie patys rodo visišką nepagarbą įstatymui, pirmieji rėkia, kad kiekvienas, protestuojantis prieš jų elitistinį valdymą, pažeidžia įstatymą.

Tad tokioje elitistinėje visuomenėje buvo sukurta nelygybės būsena. Egzistuoja nelygybė tarp elito ir plačiosios populiacijos. Gali egzistuoti, ir kai kuriose labiau šiuolaikinėse elitistinėse visuomenėse iš tiesų egzistuoja, tam tikra žmonių grupė, kartais dar vadinama vidurine klase, ir šiai žmonių grupei status quo iš tiesų yra naudingas. Jie neturi elito valdžios ir privilegijų, tačiau kadangi yra tik laipteliu žemiau už elitą, jie turi daugiau galios ir daugiau privilegijų nei plačioji populiacija.

Tad dabar jūs turite tokią kaip ir buferinę zoną tarp elito ir plačiosios populiacijos, ir tai gali daryti slopinantį poveikį plačiosios populiacijos troškimui nusimesti elito jungą. Dauguma plačiosios populiacijos narių kažką pažįsta, galimai ir iš savo šeimos rato, kas priklauso taip vadinamai vidurinei klasei. Jie netgi gali patys svajoti ir turėti ambicijų iškilti į tą klasę. Ir staiga yra sukuriamas tam tikras nenoras trikdyti status quo, nors tai neneša jokio gėrio plačiajai populiacijai, žmonėms individualiai gali pavykti iškilti į vidurinę klasę, kurioje gyvenimas bent jau yra pakenčiamas, jeigu ir nėra labai malonus.

Ši nelygybė prieš įstatymą, žinoma, dar plačiai yra žinoma korupcijos vardu. Galite pažvelgti į bet kokią visuomenę šiandieniniame pasaulyje ir galite pasinaudoti bendrais korupcijos indeksais, kurie buvo išvystyti tarptautinės bendruomenės. Galite pažvelgti į labiausiai korumpuotas šalis, ir iš karto galite žinoti, kad tai yra šalys, kuriose nedidelis valdžios elitas yra įgijęs didžiausią kontrolės laipsnį. Kuo didesnis kontrolės laipsnis, tuo didesnė yra korupcija.

Žinoma, yra atvejų iš istorijos, kai tai nebūtų galioję, dėl tos paprastos priežastis, kad nebuvo pakankamai prieinamos informacijos apie korupcijos lygį. Taip pat yra atvejų, kai korupcija nereiškia vien pasikeitimo pinigais. Esmė čia nėra, kad elitas perka paslaugas iš visuomenės tarnautojų. Esmė yra, kad šios paslaugos yra užsitikrinamos kitais būdais, kuriuos nėra taip lengva atsekti, kadangi nevyksta piniginiai mainai. Bendrai paėmus, jeigu pažvelgsite į bet kurią visuomenę, matysite, kad kuo didesnis yra korupcijos laipsnis, tuo mažiau laisvės, teisių ir klestėjimo turi plačioji populiacija.

Laisva ekonomika nėra nei kapitalistinė, nei komunistinė

Turėtų būti akivaizdu, kodėl elitistinėje visuomenėje plačioji populiacija negali turėti laisvės ir teisių. Tačiau kodėl ji negali turėti klestėjimo? Taip yra dėl to, kad elitistinėje visuomenėje jūs negalite turėti iš tiesų klestinčios ekonomikos. Kodėl taip yra? Taip yra dėl to, kad vienintelis būdas turėti iš tiesų klestinčią ekonomiką yra turėti laisvą ekonomiką.

Galėjote pastebėti, kad jau seniai vyksta debatai apie dviejų pastarąjį šimtmetį kariaujančių ekonominių sistemų – komunizmo ir kapitalizmo – privalumus ir trūkumus. Taip pat galite žinoti, kad mes, pakylėtieji mokytojai, nelaikome kapitalizmo tuo, kuo jį dažnai teigia esant žmonės Vakaruose, tai yra, laisva ekonomika. Kapitalizmas yra elitistinė sistema, kurios tikslas yra sukoncentruoti turtą ir privilegijas į nedidelio elito rankas. Dažnai paklydusių žmonių Vakaruose yra teigiama, kad kapitalizmas ir laisvos rinkos ekonomika yra vienas ir tas pats, tačiau yra toli gražu ne taip. Laisvos rinkos ekonomika yra tokia, kurioje ekonomika yra laisva, tai reiškia, kad niekas joje neturi ypatingų privilegijų. Nėra jokios galimybės pirkti paslaugas iš politikų, kad jūsų verslas galėtų sėkmingiau konkuruoti už kitus verslus, nes jis būtų apsaugotas įstatymu, kai tuo tarpu kiti verslai nebūtų.

Kapitalizmo istorija, žinoma, yra nedidelių elito grupių ar netgi individų istorija, kurie siekė pakirsti demokratinės sistemos ir laisvos rinkos ekonomikos pagrindus, išsipirkdami arba užsitikrindami ypatingas privilegijas sau ir savo verslui. Šalyse, kurios turi savo taip vadinamą laisvą, demokratinę konstituciją, yra žymiai sunkiau užsitikrinti tokias privilegijas. Nors ekonomika Vakaruose yra akivaizdžiai manipuliuojama valdžios elito, tai negali vykti tuo pačiu laipsniu, kaip tai gali vykti labiau totalitarinėje visuomenėje, kokia buvo Sovietų Sąjunga, Kinija ar nacistinė Vokietija, ar kitos atvirai totalitarinės visuomenės, kurias matėte istorijoje.

Klestėjimą lemia sugeneruojamo turto kiekis

Tad noriu jums čia parodyti, kad klestėjimo lygį, kuriuo mėgaujasi plačioji populiacija, lemia turto, kuris yra sugeneruojamas konkrečios šalies ekonomikos, lygmuo. Turto lygmenį, kurį sugeneruoja bendra šalies ekonomika, apsprendžia tai, kiek laisva yra ekonomika. Kuo labiau totalitarinė yra visuomenė, tuo mažiau turto galės būti ir bus sugeneruojama. Kuo didesnę korupciją randate visuomenėje, tuo mažiau bendro turto sugeneruos tos visuomenės ekonomika. Jūs, vėlgi, galite pažvelgti į tam tikrą šalį ir pažvelgti į korupcijos lygį, galite pažvelgti į vidutinio žmogaus toje šalyje pragyvenimo lygį, ir galėsite aiškiai matyti iš tarptautinių istorinių statistikų, kad kuo didesnis yra korupcijos lygmuo, tuo žemesnis yra vidutinio žmogaus pragyvenimo lygis. Žinoma, galite šen ir ten rasti laikinų išimčių, tačiau ilgalaikė, bendra tendencija rodo egzistuojantį labai aiškų ryšį.

Ir priežastis čia, žinoma, yra tokia, kad jeigu palygintumėte ekonomiką su mašina, tuomet korupcija yra tai, kas kelia pasipriešinimą mašinai arba mašinos intertiškumą. Žinote, kad jūsų automobilio variklis gali nenustoti veikti tik dėl to, kad visos jo vidinės detalės yra padengtos tepalų sluoksniu. Tepalų sluoksnis mažina metalinių dalių, kurios trinasi viena į kitą, pasipriešinimą. Tepalams pasibaigus, vidinis pasipriešinimas variklyje didės tol, kol variklis gergždamas sustos ir nustos veikti. Jeigu į variklį įpilsite substanciją, kuri neveiks kaip tepalai ir nemažins pasipriešinimo, o funkcionuos labiau kaip klijai, didinantys pasipriešinimą, tuomet variklis taip pat uždus.

Tad korupcija yra tas pats kaip pilti sirupą į savo automobilio variklį. Užuot turėję laisvai tekančią ekonomiką – kurioje žmonės darytų tai, kas iš tiesų veikia, kas iš tiesų tarnauja kitiems žmonėms – dabar yra įvedamas dirbtinis elementas. Staiga viskas tampa daug sunkiau, ilgiau užtrunka ir daugiau kainuoja. Dėl šios vidinės inercijos egzistuoja viršutinė riba turto lygmeniui, kuris gali būti sugeneruotas toje šalyje. Kuo didesnė yra korupcija, tuo žemesnis yra turto lygmuo, kurį gali sugeneruoti šalis.

Kaip istorijoje žlugdavo totalitarinės visuomenės

Jeigu sąžiningai pažvelgsite į istoriją, pamatysite tai visose totalitarinėse šalyse. Kai kuriais atvejais šalys laikinai sugebėjo to išvengti, taikydamos tam tikras dirbtines priemones, pagrinde įvesdamos užsienio kapitalą. Tačiau jeigu paimtumėte šalį kaip izoliuotą vienetą, pamatytumėte, kad korupcijai augant, elitizmui augant, bendras, visuotinis turto lygis, kuris yra naudojamas toje šalyje, krenta. Tai neišvengiamai atveda prie žemesnio pragyvenimo lygio vidutiniam toje šalyje gyvenančiam žmogui. Kai pragyvenimo lygis tampa pernelyg žemas, atsiranda pagrindas populiacijos maištui ir elito nuvertimui.

Būtent tai įvyko feodalinėse Viduramžių Europos visuomenėse. Tai tai pat įvyko ir kitose visuomenėse istorijoje. Ir taip pat, žinoma, gali nutikti taip, kad vidinės inercijos lygmuo pasidaro toks didelis, kad ekonomika nebesugeba savęs išlaikyti, ir todėl šalis žlunga per vidinę inerciją, kurią ji sukūrė savo ekonomikoje. Mašina gergždama sustoja, variklis nustoja veikti ir šalis sugriūna iš vidaus.

Pats ryškiausias šio proceso šiuolaikiniais laikais pavyzdys, žinoma, yra Sovietų Sąjunga. Kodėl žlugo Sovietų Sąjunga? Todėl, kad jos ekonomika nebepajėgė savęs išlaikyti, iš dalies dėl vidinės inercijos, o iš dalies dėl į pačią sistemą įdiegto neišvengiamo poreikio išlaikyti labai aukštą karinio pasirengimo lygmenį ir agresyvumą prieš išorinį priešą, kuris buvo apibrėžtas sistemoje. Jau pagal apibrėžimą komunistinė šalis yra kito tipo sistemos, vadinamos kapitalistine sistema, priešė, ir tai neišvengiamai veda į karinę konfrontaciją. Tai, žinoma, kuria milžinišką įtampą komunistinės sistemos ekonomikoje. Tačiau ne išorinis priešas sukelia šalies žlugimą; jį sukelia vidiniai prieštaravimai ir pačios sistemos inercija.

Kodėl duodu šį ilgą mokymą apie šias jėgas? Todėl, kad šiuo metu vienas iš reikšmingiausių įvykių, žinoma, yra situacija Ukrainoje. Nuo to laiko, kai perdaviau paskutinį savo diktavimą, matėte, kaip Rusiją įsiveržė į Krymą ir užėmė jį karine jėga. Nebuvo jokių tiesioginių kovų, tačiau tai vis vien buvo karinis užgrobimas. Kas už to slypi? Kas už to slypi, kad man kalbant, tam tikros grupės Rytų Ukrainoje šiuo metu vykdo smurtinius visuomeninių pastatų užgrobimus? Kas slypi už Rusijos karinių pajėgų telkimo prie Rytinės Ukrainos sielos ir bendro sutarimo, kad tai gali būti žingsnis į kai kurių dalių ar visos Rytų Ukrainos, o galbūt net ir visos Ukrainos užgrobimą?

Tyčinis neišmanymas leido elitui kontroliuoti Sovietų Sąjungą

O už to iš tiesų slypi psichologinis veiksnys, psichologinė yda, kaip galėtume sakyti. Jau anksčiau sakiau, kad kai elitas užvaldo visuomenę, jie iš tiesų panaudoja išorines priemones, jėgą, karinę ir ekonominę jėgą. Tačiau tikrosios, gilesnės priemonės, kurios leidžia elitui įsitvirtinti savo privilegijuotoje pozicijoje, yra informacija, o tiksliau informacijos stygius arba dezinformacija. Jeigu nusileistumėte į patį giliausią puolusios psichologijos lygmenį, pamatytumėte, kad ji jau pačia savo prigimtimi yra paremta dezinformacija. Galėtume sakyti, kad dezinformacija yra tikslios informacijos stygius; tačiau tai nėra pasyvus stygius. Tai yra tyčinis, sąmoningas ir agresyvus stygius, kuomet tikra informacija yra specialiai slepiama arba neigiama, pasitelkiant dezinformaciją, netikrą informaciją, kuri yra skleidžiama ir yra teigiama, jog tai yra tikra informacija. Todėl tai nėra pasyvus neišmanymas, tai yra tyčinis neišmanymas.

Visa Sovietų Sąjunga buvo pastatyta ant šio tyčinio neišmanymo. Karlo Markso teorijos ir jų interpretacijos, kuriomis užsiėmė Leninas, buvo paremtos tyčine dezinformacija. Bet kuri komunistinė visuomenė yra paremta tyčine dezinformacija. Bet kuri kapitalistinė visuomenė yra paremta tyčine dezinformacija. Net ir taip vadinamoje demokratinėje šalyje valdžios elitas gali egzistuoti tik dėl to, kad žmonės nežino, ką jie daro užkulisiuose. Ir vis dėlto, tokioje šalyje kaip Sovietų Sąjunga, dezinformacija buvo vykdoma daug platesniu mastu nei bet kurioje demokratinėje šalyje.

Kodėl, jūsų manymu, egzistavo slaptoji policija? Kodėl, jūsų manymu, kaip galite tai matyti iš istorinių faktų, Sovietų Sąjungos užgrobtos šalys turėjo būti prievarta pavergtos, 20% jų populiacijos išnaikinant koncentracijos stovyklose, šitaip siekiant sutrukdyti joms sukilti ir paskleisti informaciją, kuri galėtų grasinti tolesniam Sovietų Sąjungos egzistavimui? Kodėl, jūsų manymu, egzistavo tokia griežta spaudos kontrolė Sovietų Sąjungoje? Kodėl, jūsų manymu, kai ši kontrolė buvo atšaukta, tai labai greitai atvedė prie Sovietų Sąjungos žlugimo?

Rusijos žmonės ir savivalda

Taip tiesiog nutiko dėl to, kad vienintelė priežastis, dėl kurios Sovietų Sąjunga sugebėjo išlikti tiek ilgai, kiek išliko, buvo ta, kad žmonės Sovietų Sąjungoje neturėjo informacijos apie faktą, kad Vakarų pasaulyje viskas nėra taip blogai, kaip tą teigė režimas. Vietoj to, vidutinis žmogus Vakarų pasaulyje mėgavosi kylančiu pragyvenimo lygiu, apie kurį Sovietų Sąjungos piliečiai galėjo tik pasvajoti. Tiesą sakant, dauguma Sovietų Sąjungos piliečių net negalėjo svajoti turėti tokį pragyvenimo lygį, kuriuo mėgavosi vidutinis žmogus Vakaruose. Ir taip buvo tik dėl to, kad vidutinis žmogus Sovietų Sąjungoje neturėjo apie tai nė menkiausio supratimo, ir todėl nemaištavo prieš juos pavergusią sistemą.

Būtent dėl didžiulės dezinformacijos, kuri Sovietų Sąjungoje egzistavo iki pat jos pabaigos ir net iki pat šių dienų, buvo daug žmonių Sovietų Sąjungoje, o ypač Rusijoje, kurie nesuprato vidinių jėgų ir prieštaravimų, atvedusių prie Sovietų Sąjungos žlugimo. Net ir iki pat šių dienų yra daug žmonių tarp Rusijos populiacijos ir netgi – liūdna man tai sakyti – tarp Rusijos lyderių, tiek politinių lyderių, tiek lyderių žiniasklaidoje, kurie nesupranta ir nenori pripažinti, kokia buvo tikroji Sovietų Sąjungos žlugimo priežastis.

Kodėl taip yra? Taip yra dėl to, kad Rusijos žmonės, kaip jau anksčiau apie tai kalbėjome, nenori prisiimti atsakomybės už savęs valdymą. Yra labai lengva susirasti išorinį priešą, kuris jiems grasina, ir tuomet jie privalo rasti stiprų lyderį, kuris galėtų sustabdyti išorinę grėsmę. Tarp Rusijos žmonių egzistuoja tendencija, apie kurią jie iš tiesų nenori žinoti. Jie nenori žinoti, kas iš tiesų vyksta jų šalyje.

Tai buvo galima kažkiek suprasti sovietiniais laikais, kadangi jie neturėjo priėjimo prie informacijos, tačiau šiandien pakankamai žmonių Rusijoje turi priėjimą prie interneto, ir todėl jie turi priėjimą prie išorinių informacijos šaltinių. Tačiau dauguma žmonių tuo nesinaudoja. Jie tiesiog nenori žinoti. Jie nori koncentruotis į savo kasdienį gyvenimą ir tuomet nori tikėti, kad jų lyderiai darys tai, kas yra geriausia jiems ir jų šaliai. Jie iš tiesų nori tikėti, kad jų šalies valdžios elitas darys tai, kas yra geriausia žmonėms, o ne kas yra geriausia jiems patiems.

Vidiniai prieštaravimai sukelia visuomenių žlugimą

Mano mylimieji, kada gi šios planetos istorijoje matėte valdžios elitą, kuris būtų daręs tai, kas yra geriausia žmonėms, o ne jiems patiems? Labai retai, jeigu iš viso kada nors tai matėte. Ar turime dar kartą pakartoti įžymųjį Einšteino pasakymą, kad jeigu toliau darote tą patį dalyką tikėdamiesi kitokių rezultatų, esate pamišę? Pamišimas yra tikėti, kad galėsite leisti nedideliam elitui perimti savo šalies ekonominį variklį ir vis tiek galėsite sulaukti augančio pragyvenimo lygio vidutiniam piliečiui. Pamišimas yra tikėti, kad galite leisti nedideliam elitui kontroliuoti žiniasklaidą, kontroliuoti jums prieinamą informaciją, ir kad tai vis tiek atves prie augančio pragyvenimo lygio vidutiniam žmogui. Pamišimas yra tikėti, kad galite leisti savo šaliai turėti vieną didžiausių korupcijos lygių pasaulyje ir manyti, kad tai atves prie augančio pragyvenimo lygio vidutiniam žmogui.

Tai tiesiog negali įvykti, nes tai prieštarauja gamtos dėsniams ir ekonomikos dėsniams. Tai prieštarauja istorijos dėsniams. Sovietų Sąjungos žlugimą sukėlė ne išorinis Vakarų priešas. Sovietų Sąjungos žlugimą sukėlė vidiniai prieštaravimai ir vidinė inercija, grįsta faktu, kad ekonomika nebuvo laisva. Taip iš dalies buvo dėl komunistinės sistemos, kuri ribojo, dėjo specifinius suvaržymus ekonomikai, tačiau taip pat didele dalimi taip buvo dėl korupcijos, kuri uždėjo praktinius limitus turto lygiui, kuris galėjo būti sugeneruotas.

Šiandien Rusijoje yra žmonių, kurie dėl tyčinio neišmanymo nepripažįsta, jog Sovietų Sąjungą sužlugdė ne išorinis priešas, o vidinis pačios sistemos priešas. Šie žmonės svajoja sukurti naują Rusijos imperiją, kuri būtų galinga ir visi ją gerbtų, ir ji, jų įsitikinimu, būtų panaši į Sovietų Sąjungą. Jiems rusų kilmės žmonės Kryme tebuvo įrankis didesniame žaidime. Rusijos kilmės žmonės Rytų Ukrainoje tėra įrankis, kaip ir kitur gyvenantys Rusijos kilmės žmonės. Elito nariams visiškai nerūpi vidutinis žmogus. Jie tesiekia atkurti imperiją, kuri jiems suteiktų galios ir kontrolės jausmą.

Visuomenės ir evoliuciniai ciklai

Mano mylimieji, jeigu iš tiesų atsitrauktumėte nuo detalių ir pažvelgtumėte į bendrą paveikslą, kas iš tiesų įvyko žlugus Sovietų Sąjungai? Viename lygmenyje įvyko „Ideologijų amžiaus“ mirtis. Pasaulyje egzistavo įvairios imperijos, kurios buvo paremtos tam tikra mąstymo sistema, tam tikra ideologija. Jūs iš tiesų turėjote katalikų imperiją, kuri buvo užvaldžiusi didžiąją Vakarų Europos dalį viduramžiais. Turėjote komunistinę imperiją. Turėjote kapitalistinę imperiją Vakaruose.

Kai žlugo Sovietų Sąjunga, mirė ne vien komunizmas; taip pat mirė ir kapitalizmas. Ir dalykas, kuris nebuvo plačiai suprastas, tiesą sakant, beveik nėra jį supratusių žmonių, yra, kad Sovietų Sąjungos žlugimas iš tiesų žymėjo erą, kurioje buvo leidžiama šioje planetoje egzistuoti ideologinėms imperijoms. Žmonės nesupranta, kad Sovietų Sąjungos žlugimo iš tiesų nesukūrė ir nesugeneravo pačioje Žemėje egzistuojančios jėgos. To reikalavo aukštesnės jėgos, kurias galėtume pavadinti kosminėmis arba dvasinėmis jėgomis.

Didžioji Karminė Valdyba, kuri prižiūri Žemės evoliuciją, turi laipsnišką žingsnis-po-žingsnio planą gyvybės srautų Žemėje evoliucijai. Šis planas turi tam tikrą lankstumą laiko atžvilgiu, tačiau jis nėra lankstus ciklų atžvilgiu. Žmonijos evoliucija yra edukacinis procesas. Kaip matote edukacinėse Žemėje egzistuojančiose sistemose, egzistuoja tam tikri lygmenys. Egzistuoja darželio lygmuo, kuriame vaikai susiduria su tam tikrais testais, tam tikrais egzaminais, tam tikromis iniciacijomis. O tuomet yra aukštesnis lygmuo, kuriame jie gauna aukštesnius testus. Po to eina gimnazija, o po to universitetas.

Grubia jėga paremtos visuomenės

Žemiausias lygmuo, kurį matėte nesenoje istorijoje, buvo amžius, kuriame buvo leidžiama kurti imperijas remiantis grynai vien karine jėga. Tai buvo amžius, kuriame matėte Romos imperiją. Matėte hunus, Atilą Huną ir Čengischaną. Matėte kitus didžius užkariautojus, kurie mėgino sukurti imperijas be jokio ideologinio pagrindo, tiesiog turėdami troškimą kažką užkariauti gryniausia fizine jėga. Karminė Valdyba leido tam vykti, nes buvo nuspręsta, jog žmonijai reikia pamatyti šio sąmonės lygmens reiškimąsi, kuomet esate pasiruošę kažką užgrobti jėga.

Žmonėms turėjo būti leista pamatyti, kas iš to išeis ir kaip, pavyzdžiui, jėga paremta imperija, kokia, pavyzdžiui, buvo Romos imperija, pati sukūrė savo priešus, kas baigėsi taip vadinamu barbarų įvykdytu Romos užkariavimu. Tačiau iš tiesų pati Romos imperija sugeneravo jėga grįstą impulsą, kuris natūraliai buvo atspindėtas kosminio veidrodžio ir todėl tai atvedė prie jėgos atsiradimo, kuri buvo trūks plyš pasiryžusi sunaikinti Romos imperiją, kaip kad Romos imperija buvo pasiryžusi užkariauti visą pasaulį. Tačiau dažniausiai nėra suvokiama, kad Romos imperija iš tiesų nebuvo sunaikinta šios išorinės jėgos. Ją sunaikino vidinės jėgos, pačios imperijos sugeneruota inercija. Būtent ši vidinė inercija padarė ją pažeidžiamą išorinės jėgos užkariavimui. Jeigu nebūtų egzistavusi vidinė inercija, nebūtų galėjęs įvykti joks išorinis įsiveržimas, kuris būtų turėjęs kokių nors šansų nukariauti ar sunaikinti Romos imperiją.

Tad buvo amžius, kai Karminė Valdyba leido šioms imperijoms atsirasti. Tokiai imperijai pradėjus formuotis, jos karmos grįžimas būdavo kuriam laikui atidedamas, nes jai buvo leidžiama tam tikru laipsniu išreikšti savo agresyvią intenciją, pademonstruojant žmonėms, kas gali įvykti naudojant grynai fizinę jėgą. Imperijai pasiekus tam tikrą išsivystymo lygmenį, Karminė Valdyba tuomet grąžindavo sugeneruotą karmą, ir tai, daugumoje atvejų, atvedė prie ganėtinai greito tos imperijos žlugimo.

Šis imperijų statymas naudojant gryną fizinę jėgą, šis ciklas, kai tai buvo leidžiama, baigėsi maždaug renesanso laikais, kai matėte pakilimą į aukštesnių principų laikymąsi. Tačiau šių aukštesnių principų laikymosi pasekoje žmonijai taip pat tapo įmanoma išvystyti ideologijas, kurios turėjo agresyvesnę intenciją nei anksčiau, ir būtent tai atvedė prie komunizmo susiformavimo. Žinau, kad taip pat egzistavo ir kitos ideologinės imperijos, tarp jų ir katalikų imperija, tačiau supraskite bendrą čia vykusią tendenciją.

Buvo laikas, kai žmonija perėjo iš darželio pakopos, kuriame ji matė imperijų vystymąsi, naudojant gryną fizinę jėgą, į aukštesnę pakopą, kuriame ji matė imperijų vystymąsi per ideologijas. Vėlgi, buvo nutarta, kad žmonijai turi būti leista pamatyti tai vykstant fiziškai, kad žmonės galėtų įsisąmoninti šio metodo ribotumus. Tad tuo noriu pasakyti, kad Sovietų Sąjungai iš tiesų buvo leista susiformuoti, nes buvo atidėtas į šalį tam tikras momentinis karmos grįžimas, tos karmos, kuri buvo sugeneruota ankstyvaisiais Sovietų Sąjungos metais ir dešimtmečiais. Tai iš dalies buvo padaryta, siekiant leisti Sovietų Sąjungai suvaidinti savo vaidmenį kitos ideologinės imperijos sustabdyme – nacistinės ideologijos.

Karminė Valdyba valdo karmos grįžimą

Karminė Valdyba iš tiesų leido Sovietų Sąjungai augti, atidėdama į šalį dalį karmos grįžimo. Žinoma, tai buvo padaryta tik siekiant leisti žmonijai pamatyti fizinėje plotmėje šio sąmonės lygmens rezultatą. Kai Sovietų Sąjunga pakankamai suvaidino savo vaidmenį, Karminė Valdyba vėl atvėrė karminį grįžimą, kurį buvo sugeneravusi pati Sovietų Sąjunga. Tad būtent šis karminis grįžimas atvedė prie Sovietų Sąjungos žlugimo. Karminis grįžimas sustiprino veiksnius, apie kuriuos kalbėjau, kalbėdama apie vidinį pasipriešinimą, kuris privertė ekonomiką sustoti.

Čia jums duodu aukštesnę kosminę perspektyvą į tai, kaip viskas veikia Žemėje. Galite manyti, kad žmonės viską kontroliuoja. Šio ir ankstesnių amžių valdžios elitai visada tikėjo kontroliuojantys tai, kas vyksta Žemėje, tačiau yra toli gražu ne taip. Viską kontroliuoja Karminė Valdyba, dėl tos paprastos priežasties, kad jeigu Karminė Valdyba nesulaikytų žmonijos karmos grįžimo, dauguma visuomenių Žemėje jau seniai būtų žlugusios. Potencialiai ir visa planeta būtų galėjusi būti susprogdinta, ir joje nebebūtų likę jokių tolesnių galimybių statyti kokias tai imperijas. Galėtume sakyti, kad tam tikra prasme puolusios būtybės kontroliuoja, kadangi jos gali sugeneruoti karmą, kuri galėtų išsprogdinti visą planetą, tačiau Karminė Valdyba turi galimybę sulaikyti tos karmos grįžimą edukaciniais tikslais.

Šiandieninėje Rusijoje egzistuojančios sąlygos

Kur suku su šiuo ilgu mokymu? Tiesiog parodau jums, kad dabartinė Rusijos vadovybė, įskaitant ir Vladimirą Putiną, turi iškreiptą supratimą apie tai, kas sukėlė Sovietų Sąjungos žlugimą. Šis iškreiptas požiūris verčia juos laikytis įsitikinimo, kad Rusijai grasina išorinis priešas ir todėl turi būti leidžiama atsirasti vidinei jėgai, kuri kontroliuoja žmones. Pernelyg daug Rusijos žmonių taip pat laikosi šio požiūrio, ir būtent dėl to tai tampa įmanoma. Todėl Vladimiras Putinas ir už jo stovintys žmonės, ar bent jau kai kurie iš jų, siekia atkurti imperiją, kurią visi taip pat gerbtų, kaip gerbė, jų manymu, Sovietų Sąjungą.

Šie žmonės iš tiesų tiki, kad Sovietų Sąjunga buvo tvari imperija, kuri būtų galėjusi išlikti, jeigu jai to padaryti nebūtų sutrukdęs išorinio priešo įsikišimas. Jie taip pat tiki, kad Sovietų Sąjunga ir karinė Sovietų Sąjungos galia suteikė Rusijos žmonėms viso likusio pasaulio pagarbą. Jie tiki, kad pagarba ateina iš baimės. Jie tiki, kad būdas priversti kitus žmones jus gerbti, yra priversti jūsų bijoti. Taip yra dėl to, kad Rusijos žmonės turi tendenciją gerbti tik tokius lyderius, kurių bijo.

Sakiau, kad egzistuoja kosminės jėgos, prieš kurias negali atsilaikyti jokia žemiška imperija. Kad ir kokia galinga ji būtų, ji negalės atsilaikyti prieš savo padarytų darbų karminį grįžimą. Jokia imperija negali to padaryti, dėl tos paprastos priežasties, kad kuo galingesnė imperija tampa Žemėje, tuo galingesnį ji siunčia jėga grįstą impulsą į kosminį veidrodį. Kosminis veidrodis ne tik kad atspindi tai, ką jūs išsiunčiate, jis atspindi tai padaugindamas. Kuo galingesnę sukursite imperiją Žemėje, tuo galingesnį karminį grįžimą sau susikursite. Kuo daugiau galios turėsite, tuo greitesnis bus jūsų žlugimas. Vienintelis dalykas, kuris gali užkirsti tam kelią, kaip ką tik paaiškinau, yra kad Karminė Valdyba gali specialiai kuriam laikui sustabdyti jūsų karminį grįžimą, tačiau tai bus tik kuriam laikui.

Ką Vladimiras Putinas ir už jo stovintys lyderiai siekia šiandien padaryti? Jie siekia sukurti Rusijos imperiją, kuri būtų galinga ir ją gerbtų visas likęs pasaulis, kadangi pasaulis bijotų ne tik karinės jos galios, bet ir Rusijos nenuspėjamumo. Tačiau ar Vladimiras Putinas turi ideologiją? Ne, neturi. Jis nesiekia atkurti komunistinės imperijos, nes net ir pats netiki komunizmu.

Jokios delsos Rusijos grįžtančiai karmai

Buvo laikas, kai karmiškai buvo leidžiama atsirasti ideologinėms imperijoms. Šis laikas praėjo. Ką siekia daryti Putinas? Jis siekia sugrįžti į ankstesnį ciklą, kuriame imperijos buvo kuriamos vien fizine jėga, tačiau šis ciklas baigėsi jau labai seniai, tai reiškia, kad nebėra karminio grįžimo atidėjimo jūsų jėga grįstiems impulsams.

Tad štai ką jums čia sakau: Karminė Valdyba neatidės karminio grįžimo jokiems agresyviems veiksmams, kurių imsis Rusija, ar tai būtų Ukrainoje ar kur nors kitur. Nebėra malonės periodo. Egzistuoja tam tikra delsa, nes reikalingas tam tikras laikas, kol jūsų jėga grįstas impulsas persisuks per keturis materialios visatos lygmenis, tačiau niekas neatidės karminio grįžimo.

Rusija savo veiksmais Kryme sugeneravo jėga grįstą impulsą. Tai, ką jie darė dar anksčiau, palaikydami Janukovičiaus vyriausybę Ukrainoje, taip pat sugeneravo jėga grįstą impulsą. Tai, ką jie daro kurdami neramumus rytinėse Ukrainos provincijose, yra jėga grįstų impulsų generavimas. Viskas, ką jie nuo dabar darys, visi agresyvūs veiksmai generuos jėga grįstą impulsą, ir per reliatyviai trumpą laiko tarpą tai grįš padauginta Kosminio Veidrodžio, ir smogs Rusijai bei Rusijos vadams pilna jėga.

Deja, tai taip pat reikš, kad smūgį patirs ir Rusijos populiacija, kuri, dėl savo nenoro žinoti, leido tam įvykti. Jie tyliai sėdėjo ir leido vykti laisvos spaudos erozijai Rusijoje. Jie tyliai sėdėjo ir leido korupcijai išaugti iki tokio lygmens, kad korupcija dabar yra netgi didesnė nei buvo Sovietų Sąjungos laikais. Visa tai vyko vadovaujant Vladimirui Putinui, net ir tais metais, kai jis nebuvo prezidentu, tačiau buvo prezidentu užkulisiuose. Nors nenoriu nustatyti specifinės datos, pranašauju, kad šis Rusijos istorijos ciklas ilgai netruks. Mes jau peržengėme kritinį grįžimą, kai buvo sugeneruota pakankamai jėga grįstų impulsų, kurie, kai sugrįš į fizinę karaliją, atves prie greito Vladimiro Putino ir už jo stovinčių žmonių galo.

Tad galite, kelerių metų bėgyje, tikėtis dramatiškų pokyčių Rusijoje. Mes prašome tų iš jūsų kurie esate atviri mūsų mokymams, laikytis vizijos ir išsakyti prašymus, kad šie pokyčiai įvyktų kuo taikesniu būdu. Mes jūsų prašome laikytis vizijos, kad Rusija neįsitrauks į karinę konfrontaciją, kuri tegalėtų turėti katastrofiškas pasekmes Rusijai. Mes taip pat jūsų prašome laikytis vizijos, kad Rusija sugebės išlipti iš savo dabartinio žemyn traukiančio sūkurio be didelių vidinių neramumų ir sukilimų. Tai yra įmanoma, tačiau tai pareikalaus pokyčio kolektyvinėje sąmonėje, ir šių pokyčių smaigalyje, kaip ir visada, privalo stovėti dvasiškai sąmoningiausi žmonės.

Rusijos žmonės turi potencialą būti kūrybiški ir nusipelnyti pagarbos

Kaip sakiau paskutiniame savo mokyme, mes, pakylėtieji mokytojai, labai mylime Rusijos žmones. Mes iš tiesų matome nuostabų Rusijos ir Rusijos žmonių ateities potencialą. Tačiau tai yra kūrybinis potencialas; tai nėra jėga grįstas potencialas. Mes matome įvykių eigą, kurioje Rusijos šalis pakils ir atskleis savo pilną kūrybinį potencialą, kuomet Rusijos žmonės įgis pagarbą, kurios taip stipriai trokšta – nors tai padarys ne per jėgą, ne priversdami kitus žmones jūsų bijoti, o paskatindami juos žavėtis jūsų kūrybiškumu, jūsų kultūra, jūsų žmogiškumu.

Sovietų Sąjunga buvo nežmogiška imperija. Rusijos žmonėms teko iškęsti daug nežmoniškumo, tačiau tie, kurie iškenčia daug nežmoniškumo, turi potencialą pasikeisti ir pakilti savo žmogiškume. Tai yra tikrasis visų žmonių potencialas, kurie buvo pavergti ir persekiojami. Tai yra (skliausteliuose) aukštesnis ir žydų žmonių potencialas, kuris dar nesunoko dėl Izraelio valstybę valdančio baime paremto elito. Vėlgi, baime valdantį elitą jūs turite ir Rusijoje, ir jis stabdo Rusijos žmonių žmogiškumo atsiskleidimą.

Jeigu pažvelgsite realistiškai, pamatysite, kad Rusija trokšta būti gerbiama Vakarų, tačiau nesupranta, kad Vakarai yra paremti pagarba individualioms visų žmonių teisėms. Jie nėra paremti pagarba elito jėgai, nes gerbia visų teises. Jeigu jūs save demonstruojate kaip jėga grįstą elitistinę visuomenę ir manote, kad galėsite priversti Vakarus jus gerbti per jėgą, priversdami juos jūsų bijoti, darote klaidą.

Vakarai jus ims gerbti, kai jūs imsite gerbti individualių teisių ir laisvių principus, ant kurių jie statė savo visuomenes, kai kuriais atvejais, šimtus metų. Šitai jie iš tiesų gerbs, ir jie gerbs jus už tai, kas esate, nes visas Vakarų mąstymas yra paremtas pagarba individualiai žmogiškai būtybei, kaip turinčiai prigimtinę vertę. Vakarai yra grįsti tikėjimu individualaus žmogaus gerumu ir kūrybiškumu. Kai jūs, Rusijos žmonės, pradėsite laisvai išreikšti tą gerumą ir tą kūrybiškumą, štai tuomet iš karto sulauksite pagarbos, kurios trokštate. Siekimas priversti žmones jus gerbti per baimę, niekada nebus veiksmingas. Jis tik privers juos prarasti jums pagarbą ir tuomet jūs taip pat prarasite pagarbą sau, kai jūsų jėga grįsti nuotykiai žlugs, kaip tai neišvengiamai nutiks.

Potencialūs pokyčiai, su kuriais susidurs Rusija

Galėsite matyti ateinančiomis savaitėmis, mėnesiais, net ir metais, kad dabartinei Rusijos valdžiai regimai sėkmingai pavyks užiminėti teritorijas, įtvirtinant save kaip galią, kurios niekas negali ignoruoti. Tačiau šiek tiek labiau ilgesnėje perspektyvoje pamatysite, kaip ji sugrius pati ant savęs, ir tai turės rimtas pasekmes Rusijos pozicijai pasaulyje, Rusijos ekonomikai ir vidutiniam Rusijos piliečiui. Ir situacija nepasitaisys tol, kol Rusija nepradės priimti visų laisvės ir lygybės, padarydama galą valdžios elitui, jų spaudos kontrolei ir korupcijai, kuri egzistuoja visuose Rusijos visuomenės lygmenyse.

Tai pareikalaus didžiulių pokyčių, tačiau mes, pakylėtieji mokytojai, laikome tyrą viziją, kad šie pokyčiai yra įmanomi. Tai yra įmanoma. Mes prašome jūsų, kurie esate dvasingi žmonės, tiek pačioje Rusijoje, tiek už jos Ribų, laikytis šios vizijos ir išsakyti prašymus, kad šie pokyčiai įvyktų ne tik eteriniame ir mentaliniame lygmenyse, bet taip pat būtų atnešti ir į emocinę bei fizinę karalijas.

Egzistuoja būtinybė išsakyti prašymus dėl Rusijos ir buvusių sovietinių respublikų emocinio kūno nuskaistinimo, kad iš jo būtų išvalytos visos šios liekanos, visi šie padarai ir dvasios, kurie buvo sugeneruoti Šaltojo Karo metu. Egzistuoja būtinybė išsakyti prašymus, kad būtų sustabdyti ir sudeginti baimės sūkuriai, kurie dabar buvo iškelti į paviršių, ne tik Rusijoje, bet taip pat ir daugelyje buvusių sovietinių respublikų.

Niekada nėra per vėlu išsakyti prašymus

Tai niekam nėra naudinga, nes tai priverčia visur esančius žmones turėti užtemdytą vertinimą ir priiminėti baime grįstus, laikinus sprendimus. Aš anksčiau jūsų prašiau išsakyti prašymus dėl apnuoginimo, kad būtų apnuoginta viskas, kas turi būti apnuoginta, ir kaip matote, šie prašymai buvo sėkmingi, nes atskleidė bent tam tikras gilesnes Rusijos vadovybės intencijas, kad Vakarų lyderiai galėtų įveikti šią dešimtmečius trukusią iliuziją, jog Rusija yra pasiruošusi tapti normalia šalimi, demokratine šalimi, paremta pagarba žmonių teisėms, kitų šalių teisėms ir pagarba tarptautiniams įstatymams.

Tai nebūtinai buvo naivi iliuzija; tai buvo, kaip sakėme, tyros vizijos laikymo išraiška. Egzistavo galimybė, kad Rusija jau galėjo būti atlikusi šį perėjimą. Jis buvo užvėlintas, ne tik šio vieno žmogaus, nes Vladimiras Putinas iš tiesų nėra toks galingas, kaip norėtų jus įtikinti, tačiau tai buvo užvėlinta didžiosios Rusijos žmonių daugumos nenoro keisti savo sąmonę, kaip paaiškinau tiek čia, ir kaip taip pat buvo paaiškinta ankstesniuose diktavimuose, kurie buvo perduoti Rusijoje ar apie Rusiją.

Niekada nėra per vėlu. Tėra laiko klausimas, kiek karminio grįžimo reikės Rusijos žmonėms pamatyti, kol jie ryšis pakeisti savo sąmonę. Mes tikimės, kad tai bus mažiausias įmanomas karminis grįžimas, ir tikimės, kad jūs taip pat tam laikysite viziją. Visiškai nenoriu kelti baimės šalyje ir žmonėms, kurie jau ir taip yra prislėgti baimės. Tačiau tikiuosi, jog aiškiai pasakiau, kad nė viena šalis negali išvengti karminio grįžimo, kai Karminė Valdyba nenori atidėti šio grįžimo.

Mano Mylimieji, turiu dar daug dalykų, kuriuos noriu jums pasakyti, tačiau tebūna kol kas gana to, ką pasakiau, ir aš grįšiu su kitu mokymu, kuriuo tikiuosi galėsiu perduoti labiau pakylėjančią žinią.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2014 Kim Michaels