Šiva sudaužo anti-individualumo matricą

TEMOS: Dvasinės arogancijos jėgos laukas – Tamsos portalo sudeginimas – Vientisumas už chaoso – Gaujos sąmonės pavojus

Pakylėtasis Mokytojas Šiva, 2012 birželio 22 d. per Kim Michaels. Šis diktavimas buvo perduotas Tiananmenio aikštėje Pekine.


Šiva AŠ ESU, ir atėjau čia atlikti galingo veiksmo, išvalydamas juodąją magiją, kuri buvo sukurta ir palaikoma tarp šio mauzoliejaus Pirmininkui Mao ir to paties pirmininko portreto, kabančio virš Uždraustojo Miesto įėjimo. Jeigu galėtumėte matyti savo vidiniu žvilgsniu, pamatytumėte, kad nuo portreto iki Mauzoliejaus oru eina arka, o kita arka driekiasi po žeme.

Dvasinės arogancijos jėgos laukas

Tarp jų pulsuoja intensyvaus negatyvumo energijų gijos, sudarančios sūkurį – beveik kaip portalą – kuris atsiveria į astralinę plotmę, idant vaikštantys šiuo keliu iš Rytų į Vakarus būtų katapultuoti į tą astralinės plotmės lygmenį, kuriame egzistuoja komunistinio užgrobimo ir Kinijos istorijos įrašai. Ir tenai yra tie įrašai apie milijonus nužudytų žmonių, brutaliai ir negailestingai nužudytų diktatoriaus, kurio varomoji jėga nebuvo užuojauta ar meilė žmonėms, kaip jis pats teigė, o intensyvi dvasinė puikybė ir puolusių būtybių arogancija, mėginusių „nudažyti visą visatą raudonai“, kaip jis pats sakė.

Kokia arogancija žmogui šioje mažytėje dulkelėje, vadinamoje Žeme, rimtai tikėti, jog jis gali paveikti visą visatą. Kokia arogancija, aš sakau!

Tad visa ši šalis buvo paveikta šio mąstymo, kad jie yra visatos centras, kad jie užima ypatingą vietą ir turi teisę sulaukti ypatingo pripažinimo iš kitų šalių.

Šis tamsos jėgų jėgos laukas – ši kruopščiai kurta juodoji magija, šis juodosios magijos portalas, kuris buvo kuriamas ištisus dešimtmečius – bus akimirksniu sunaikintas Šivos, nes aš esu visko, kas tamsu, naikintojas. Tačiau naikindamas tai, kas yra tamsu, esu šviesos žmonėse išlaisvintojas, idant jie galėtų atpažinti šią šviesą, galėtų nuspręsti ją dauginti, ir todėl galėtų pakilti aukščiau, kartu pakeldami ir savo šalį.

Tamsos portalo sudeginimas

Šiva, AŠ ESU. Sudeginu šiuos įrašus dabar. Sudeginu visą šį portalą. Aš dabar sklendžiu aukštai virš atmosferos, ir iš šios pozicijos paleidžiu galingą Šivos Liepsnos veikimą. Leisdamasi ji pasidalija į žaibo tvyksnius, kurie žiebia į portretą ir į tą buvusio diktatoriaus balzamuotą kūną, sudegindami visus jo įrašus, palikdami vien tuščią fizinį kiautą, idant žmonės galėtų ateiti ir pamatyti tą kiautą ir pajaustų tuštumą savo širdyse – nes nieko neliko už šio tuščio kiauto.

Tad kokia tai yra arogancija balzamuoti diktatorių ir viešai jį demonstruoti, kaip tai buvo padaryta su Leninu Maskvoje. Ar matote, kad dar niekada rašytinėje istorijoje nebuvo civilizacijos, kuri šitokiu būdu būtų sudievinusi savo lyderius? Tačiau tuo pat metu komunistinė ideologija teigia, kad Dievo nėra ir dieviškumo nėra nė viename žmoguje. Tad negi yra sunku matyti nenuoseklumą, egzistuojantį tarp komunistinės ideologijos ir komunistinės valstybės veiksmų?

Aš esu žmonių išlaisvintojas, kadangi išlaisvinu jų viziją pamatyti šiuos nenuoseklumus, idant jie staiga nubustų ir suvoktų: „Tai nėra teisinga. Tai nevibruoja su tuo, ką jaučiame savo širdyse. Gyvenimas yra daugiau nei tai. Yra kažkas daugiau, ką galima suprasti, negu šitai.“ Ir šitaip, iš tiesų, jie gali būti pažadinti ir įstatyti į naują kelią.

Vientisumas už chaoso

Galite manyti, kad tai ką girdite fone, yra chaotiškas minios keliamas triukšmas, tačiau aš jums sakau: Aš esu Šiva, ir man chaosas neegzistuoja. Aš visada žinojau realybę, slypinčią už taip vadinamos „chaoso teorijos“, kurioje yra sakoma, kad drugelio sparnų plastelėjimas gali padaryti bangomis sklindantį poveikį per tarpusavyje susietą sistemą, tuo būdu sukeldamas reikšmingą įvykį kažkokioje tolimoje vietoje.

Sakau jums, jog tai yra realybė. Žmonija yra viena tarpusavyje persipynusi visuma. Vienam individui kažkur pakėlus savo sąmonę, tai bus nedidelis poveikis, jeigu žvelgsime į tai kaip į izoliuotą vienetą. Jis bus ne reikšmingesnis už drugelio sparno plastelėjimą. Ir vis dėlto, sakau jums, jog dėl to, kad Žemė yra tarpusavyje susijusi ir viskas yra tokioje chaoso ir judėjimo būsenoje, matysite, kad net ir ši milžiniška sistema gali reaguoti į labai mažus impulsus, ir būtent dėl to kiekvienas individas yra reikšmingas.

Ką visada mėgino daryti komunistų partija ir komunistiniai lyderiai? Ištrinti individualumą, nes kažkuriame lygmenyje jie žino, koks jis yra pavojingas. Ir ką jie mėgino pastatyti į jo vietą? Jie mėgino sukurti gaujos sąmonę, kurioje visi paklūsta gaujai ir niekas nedrįsta išreikšti jokio individualumo.

Gaujos sąmonės pavojus

Ir iš tiesų matote tai čia, Kinijoje, kurioje tiek daug žmonių nuolankiai priėmė komunistų užvaldymą ir po to sekusį brutalumą. O tuomet matėte, kai sukilo studentai, nes išdrįso pripažinti savo individualumą, kas numalšino šį sukilimą? Tai, vėlgi, padarė gaujos sąmonė, kuri atėjo su savo kulkosvaidžiais ir brutaliai iššaudė tuos, kurių jie netgi nelaikė žmonėmis. Ir kaip galėjo laikyti, juk jie apskritai net nemąstė.

Jų protai buvo užvaldyti gaujos sąmonės ir jie tiesiog vykdė įsakymus. Ne tik fizinius įsakymus, jie taip pat sekė demonais, kurie buvo juos užvaldę ir spaudė kulkosvaidžių gaiduką, taikydami juos į ką? Žinoma, demonams visiškai nerūpi žmonės, nes jie tenori pralieti kraują, kad galėtų jį gerti ir juo maitintis, tapdami dar galingesni.

Ginklus laikantys kareiviai tebuvo įrankiai, neturintys jokios vertės. Po to jie pajautė tokią didžiulę vidinę gėdą – tokią gilią vidinę tuštumą, – kad iš karto turėjo viską neigti, kaip sakė Kuan Jin. Kaip galite pažvelgti į akis šiems žiaurumams, kuriuos padarėte, kai galvojate, kad jūsų nebus pasigailėta?

Iš tiesų, aš, Šiva, ateinu sudaužyti šią gaujos sąmonę, gaują tų, kurie robotiškai vykdo įsakymus iš valdžios elito, ir todėl yra pasiruošę areštuoti arba nužudyti, arba kitais būdais pavergti savo brolius žmones, nelaikydami jų žmonėmis, nelaikydami nei jų, nei savęs individais.

Individualumas yra Kūrėjo dovana, didžiausia dovana. Tad bet kuri sistema arba valdžia Žemėje, kuri stengiasi užgniaužti individualumą, iš tiesų yra prieš Dievą. Šitai, galiu jus užtikrinti, yra tikriausias orientyras, kurį galite paimti ir juo naudotis įvertindami bet kurią sistemą.

Individualumas yra aukščiausia dovana. Išvalęs dabar šiuos įrašus, sudaužęs pačią jų matricą, įtvirtinu čia individualumą, tą individualumą, kurį kai kurie laikys destruktyviu, tačiau tai yra aukščiausias kūrybiškumas, kadangi jis sugriauna matricą, kuri dabar jau labai ilgai buvo primesta žmonėms puolusių būtybių.

Aš, Šiva, sudaužau ją dabar planetiniu veiksmu.

Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva, Šiva...

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2012 Kim Michaels