29 | Individualumas yra raktas į Aukso Amžių

Pakylėtasis Mokytojas Sen Žermenas, per Kim Michaels 2010 gruodžio 20 d.


Sen Žermenas AŠ ESU. Savo pirmame mokyme pamėginau jums duoti viziją, kad Žemė iš tiesų turi potencialą transcenduoti savo dabartinį kovų ir konfliktų, stygiaus ir ribotumų lygmenį ir įžengti į mano taip vadinamą Aukso Amžių. Tai yra įvaizdis, kurį aš mėginau, per įvairius pasiuntinius ir organizacijas, duoti žmonijai nuo XX-ojo amžiaus ketvirtojo dešimtmečio. Ir nuo to laiko iš tiesų buvo padarytas didelis progresas. Dalies šio progreso varomoji jėga iš tiesų buvo tai, kad tiek daug mūsų mokinių paėmė šią viziją ir projektavo ją į kolektyvinę sąmonę. Šitaip jie išlaisvino kitus žmones tapti atviromis durimis naujoms idėjoms ir technologijoms atnešti, padėjusioms pasiekti jūsų matytą progresą.

Ir vis dėlto, taip pat yra daug mokinių, kurie pažvelgė į mano viziją ir nesuprato esminio jos tikslo. Nes jie buvo taip stipriai paveikti puolusios sąmonės, kad iš tiesų perkėlė šią puolusią sąmonę ant Sen Žermeno vizijos. Tad nors žinau, kad daugelis šių mokinių vis dar tebėra taip stipriai įstrigę puolusioje sąmonėje, kad net nenorės pripažinti to, ką čia pasakysiu, tikrumo, vis tiek pasakysiu tai, ką pasakysiu. Nes žinau, kad atsiras mokinių, kurie iš tiesų sugebės suvokti šią esminę mintį, kurią perduosiu jums šioje žinioje. 

***

Matote, mano mylimieji, yra daug žmonių šioje Žemėje, kurie yra taip vadinami futuristai, ir jie turi viziją, kad Žemė yra pakeliui link geresnės visuomenės. Tačiau tarp jų taip pat yra daug tokių, kurie vis dar tebėra taip stipriai paveikti puolusios sąmonės, jog mano, kad ši utopinė ateities visuomenė galės būti įgyvendinta tik privertus arba įtikinus visus žmones paklusti specifinei ideologinei sistemai arba standartui, kuris buvo apibrėžtas Žemėje.

Būtent tai yra puolusių būtybių svajonė, kurią jos projektavo nuo pat savo pirminio nuopolio. Ir tai niekada – mano mylimieji, ar girdėjote mane, tai NIEKADA – neatneš Sen Žermeno Aukso Amžiaus. Aš nesiruošiu paklusti tam nuo seniausių laikų garbinamam, stabmeldiškam išorinio Dievo danguje įvaizdžiui, nes nesėdžiu čia aukštai su fiksuotu standartu, visus ir viską teisdamas pagal jį Žemėje. Nesėdžiu čia aukštai su Aukso Amžiaus vizija, kuri būtų apibrėžta iki smulkiausių detalių.

Žinoma, turiu tam tikrus principus, idėjas ir vizijas, tam tikrus Aukso Amžiaus planus ir brėžinius, tačiau tai nėra iškalta akmenyje. Nes žinau kai ką, ką žino ir puolusios būtybės, tačiau nenori, kad jūs tai žinotumėte. Žinau, kad Aukso Amžius bus įkūnytas ne prievarta ar klasta priverčiant žmones atsisakyti savo individualumo, bet tik leidžiant ir skatinant žmones išreikšti šį individualumą.

Nes matote, mano mylimieji, mes iki šiol mėginome laipsniškai plėsti jūsų suvokimą apie puolusių būtybių keliamą problemą. Tai yra, tai gali atrodyti problema, žvelgiant iš jūsų perspektyvos, nors iš tiesų tai nėra problema, žvelgiant iš pakylėtųjų mokytojų perspektyvos – tų, kurie žino, kas yra tikra, o kas netikra, ir žino, kad tai, kas netikra, neturi jokios galios tam, kas tikra. 

Mes iki šiol kalbėjome apie tai, kad puolusios būtybės sukilo prieš Kūrėjo užmanymą sukurti savimonę turinčias savo paties tąsas ir apdovanoti jas laisva valia. Tad iš to galite padaryti išvadą, kad puolusios būtybės iš tiesų sukilo prieš laisvą valią. Tai nebūtų neteisinga išvada, mano mylimieji, tačiau tai nėra išbaigtas paveikslas. Nes mes mėginome jums duoti supratimą, kad visame kame egzistuoja Alfa ir Omega.

Tad laisva valia taip pat turi ir Omega aspektą. Tad kas yra Alfa? Na, tai yra tai, ką mes pavadinome savimone. Ko jums reikia, kad galėtumėte turėti savimonę? Jums reikia dviejų komponentų: sąmonės ir savasties. Tai reiškia, kad privalo egzistuoti individualumas, galintis jums suteikti savasties jausmą, kuris taptų pagrindu jūsų savimonei.

Tai, mano mylimieji, yra labai subtilus supratimas, tad pasistenkite įtempti savo protą. O tiksliau, pasistenkite nusileisti į savo širdį ir leisti Sąmoningajam AŠ tapti atviromis durimis, kad galėtumėte gauti vidinį supratimą iš savo Aš Būsiu Esaties, užuot siekę suprasti mano žodžius per išorinį protą.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Motinos Žemės gydymas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2010 Kim Michaels