20 | Materializacija – materijos realizacijos procesas

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija, per Kim Michaels 2010 gruodžio 11 d.


Dabar leiskimės giliau į materializacijos – „materijos realizacijos“ procesą. Iš pradžių apžvelkime idealų arba tyrą scenarijų. Procesas prasideda dvasinėje karalijoje, Elohimams suformuluojant proto įvaizdį, matricą, tam tikros formos materializavimui. Paimkime paprastą pavyzdį: gėlę. Po to matrica yra perduodama iš Elohimų į eterinę karaliją. Ši matrica yra perduodama vaizdinio pavidalu, kuris yra įkrautas tam tikru energijos impulsu, tam tikru kūrybiniu impulsu.

Šį vaizdinį ir impulsą priima ugnies elementaliai eteriniame lygmenyje. Ugnies elementaliams eteriniame lygmenyje yra pavesta tvarkyti patį subtiliausią materijos lygmenį, ir tai yra lygmuo, kurį mokslas šiuo metu vadina subatominėmis dalelėmis.

Tačiau yra svarbu suprasti, kad mokslas iki pat šiol vis dar tebesilaiko juslėmis grindžiamo pasaulio įvaizdžio. O juslės, žinoma, negali matyti taip vadinamų subatominių dalelių. Todėl paimti juslėmis grindžiamą įvaizdį, tai yra, dalelės įvaizdį, ir suprojektuoti jį ant subatominio pasaulio tiesiog nėra realistiška.

Galbūt žinote, jeigu studijavote kvantinę fiziką, kad egzistuoja toks taip vadinamas bangos-dalelės fenomenas. Tai reiškia, kad subatominė taip vadinama dalelė kartais elgiasi kaip paprasta dalelė, tai yra, kaip mažytis visur zvimbinėjantis biliardo kamuoliukas, o kartais ji elgiasi kaip banga. Tiesą sakant, mokslininkai žino, kad jeigu jie ieškos dalelės, subatominis darinys elgsis kaip dalelė, o jeigu ieškos bangos, subatominis darinys elgsis kaip banga. 

Tai jums akivaizdžiai rodo, kad subatominis pasaulis nėra sukurtas iš kietų dalelių ar bangų; jis yra sukurtas iš subtilesnės substancijos arba elemento, turinčio gebėjimą prisiimti bet kokią formą. Priežastis, dėl kurios mokslininkai jaučiasi sumišę, yra ta, kad jie iš tiesų nenori priimti logiškų tam tikrų kitų kvantinės fizikos atradimų išdavų. Kaip jau anksčiau minėjome, mokslininkai suvokė, kad kol jie neatlieka stebėjimo, realiai nėra nei dalelės, nei bangos. Nėra nieko – jeigu remiatės juslėmis grindžiamu situacijos suvokimu.

Tad realybė yra tokia, kad subatominiame lygmenyje, eterinėje karalijoje, neegzistuoja jokie „dalykai“. Nėra nei dalelės, nei bangos; yra tik tai, ką aš pavadinau Materijos šviesa. Tačiau, žinoma, Materijos šviesa yra Motinos šviesa, ir ji taip pat yra dvasinę karaliją sudaranti „substancija“. Tad realybė yra tokia, kad eteriniame lygmenyje randate specifinę Materijos šviesos formą, vibruojančią baziniu dažniu, kuris buvo naudojamas visai jūsų sferai, kurioje šiuo metu gyvenate, sukurti.

Tačiau svarbiausia mintis, kurią jums čia noriu perduoti, yra ta, kad bazinė substancija, kuri sudaro jūsų sferą, negali būti aptikta dabartiniais moksliniais instrumentais. Mokslininkai gali aptikti tik tą momentą, kai bazinė substancija yra sujudinama ir pradeda prisiimti formą. Kitaip tariant, Materijos šviesa nėra nei dalelė, nei banga. Todėl mokslininkai negali tiesiogiai aptikti šviesos. Šviesą jie gali aptikti tik netiesiogiai, kai šviesa pradeda materializacijos procesą, prisiimdama formą, kurią mokslininkai mato kaip dalelę arba bangą.

Ne tokioje tolimoje ateityje mokslininkai išvystys visiškai naujų koncepcijų kalbą, leisiančią jiems pagaliau išvystyti teorijas, kurias jie jau labai ilgai mėgina išvystyti. Tačiau aš čia apie tai dabar nekalbėsiu, kadangi tai pernelyg prasilenkia su šios knygos tikslais.

Tad dabar dėmesį norėčiau sukoncentruoti į tai, kad eteriniame lygmenyje turite tam tikrą bazinę energiją arba substanciją, tai yra, mano taip vadinamą Materijos šviesą. Ugnies elementaliams yra pavesta paimti šią Materijos šviesą ir iš jos sukurti fenomenus, kuriuos mokslininkai šiuo metu atranda kaip subatominius reiškinius. Tai yra, kaip mokslas teisingai suprato, baziniai materialios visatos statybiniai blokai.

Tad kai Elohimai suprojektuoja įvaizdį į eterinę karaliją, ugnies elementaliai padaro pirmąjį žingsnį tame procese, per kurį šis įvaizdis yra atnešamas į materialių arba fizinių dažnių spektrą ir paverčiamas realia gėle. Tai reiškia, kad ugnies elementaliai suteikia bazinę substanciją, iš kurios būna sukuriama gėlė, tai yra, jie duoda subatomines daleles ir bangas – pamatinius atomų statybinius blokus.

Na o tada, mažytis ugnies elementalis yra priskiriamas gėlės minčių vaizdiniui. Jeigu minčių vaizdinys yra sudėtingesnis, tuomet minčių vaizdiniui yra priskiriamas labiau išplėstą sąmonę turintis ugnies elementalis. Ugnies elementalis, kuris prisiima gėlės minčių vaizdinį, tuomet tampa kaip ir pasiuntiniu, pernešančiu minčių vaizdinį ir su juo susijusį energijos impulsą, į mentalinę karaliją.

***

Oro elementaliams yra pavestas materijos lygmuo, kurį mokslininkai vadina atomais. Galite pastebėti, kad subatominių dalelių lygmenyje materija visiškai nėra kieta; ji yra gana eteriška. Tad jos substancija arba išvaizda yra daug panašesnė į tai, ką galite matyti žiūrėdami į ugnį, kai ugnis į eterį išgarina degančias malkas. Atomų lygmenyje matote – jeigu pažvelgtumėte į dabartinį mokslo išvystytą modelį, – kad atomą galima prilyginti miniatiūrinei saulės sistemai. Atomas turi branduolį arba šerdį, aplink kurią orbita skrieja mažesnės dalelės, panašiai kaip planetos orbita skrieja aplink saulę.

Tai, žinoma, kaip tą suvokia net ir mokslininkai, nėra visiškai tikslus atomo modelis. Ir vis dėlto, aš jį naudoju dėl to, kad jis jums parodo bazinę atomų savybę. Kai žiūrite į saulės sistemą, suvokiate, kad nors saulės sistemoje egzistuoja tam tikras masės kiekis – saulės ir planetų pavidalu – didžioji dalis jūsų taip vadinamos saulės sistemos iš tiesų yra tuščia vieta. Pavyzdžiui, tarp Žemės ir Saulės egzistuoja milžiniškas atstumas. Tad esmė yra tokia, kad atomų lygmenyje didžioji atomo dalis yra tuščia vieta. O tai, žinoma, atitinka oro stichiją, kuri taip pat didžiąja dalimi yra tuščia vieta. Tad net ir šiame lygmenyje viskas tebėra labai taku.

Vėlgi, mentaliniame lygmenyje tam tikras elementalis yra priskiriamas minčių vaizdiniui, ir tuomet jis prisiima formą, kuri, žinoma, yra paremta pirminių minčių vaizdiniu, tačiau yra žingsneliu arčiau realaus pasireiškimo – tai reiškia, kad ji yra didesnio tankumo už eterinį minčių vaizdinį. Oro elementalis, kuris prisiima šį minčių vaizdinį, idealiame scenarijuje savo darbe paklūsta ugnies elementalio viršenybei. Tad čia mes matome hierarchijos formavimosi pradžią, kurioje aukščiausiai yra ugnies elementalis, o oro elementalis yra po juo. Tai reiškia, kad oro elementalis dirba ugnies elementalio parametrų nustatytose ribose. 

Oro elementalis tuomet tampa pasiuntiniu, atnešančiu minčių vaizdinį ir energijos impulsą į emocinę karaliją. Emocinė karalija atitinka molekulių lygmenį, ir čia jūs matote, kaip keletas atomų apsijungia, suformuodami didesnę struktūrą. Ir todėl matote, kad molekulių lygmenyje – nors vis dar egzistuoja didelis paslankumas – visgi molekulės yra tankesnės arba labiau išreikštas darinys už atomus. Tai atitinka faktą, kad vandens stichija yra tankesnė už oro stichiją. Tad vandens stichijos lygmenyje matote, kad elementalis, kuris prisiima minčių vaizdinį, turi gebėjimą surinkti daug skirtingų atomų ir išlaikyti juos tam tikroje matricoje.

Tai yra svarbu prisiminti, kadangi vandens stichija atitinka individo emocinį kūną arba žmonijos emocinį kūną. Ir dažnai būtent trikdančios emocijos neleidžia materializuotis harmoningam minčių vaizdiniui ir sukuria daugybę disbalansų Motinos Žemės kūne arba individualaus žmogaus kūne.

Tai vyksta būtent dėl to, kad emociniame lygmenyje yra labai svarbu išlaikyti atomus tam tikroje matricoje. Ir jeigu atomai nebus išlaikyti tinkamoje matricoje, materializacija fiziniame lygmenyje nebus harmoninga. Ir, žinoma, atomų idealioje matricoje išlaikyti neleidžia būtent smurtinės arba netobulos emocijos.

Tačiau mes kalbame apie idealų scenarijų, tad pasistengsiu neužbėgti sau už akių. Idealiame scenarijuje, vandens stichijos elementalis priima minčių vaizdinį ir surenka atomus į molekules. Ir tuomet vandens elementalis tampa pasiuntiniu, atnešančiu minčių vaizdinį ir energijos impulsą į fizinių vibracijų spektrą, kuris atitinka žemės stichiją.

Fiziniame lygmenyje, vėlgi, egzistuoja elementalis, kuris prisiima minčių vaizdinį ir tampa naujai suformuotos hierarchijos pamatiniu lygmeniu. Ir žemės elementalis prisiima minčių vaizdinį tokiu būdu, kad materializuoja realią fizinę formą, kurią galite aptikti juslėmis. Tai gali būti bet kokia materijos forma, kuri yra sudaryta iš molekulių.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Motinos Žemės gydymas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2010 Kim Michaels