18 | Gilesnis keturių stichijų supratimas

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija, per Kim Michaels 2010 gruodžio 09 d.


Pažvelgę į elementalius matote, kad jie yra surikiuoti į hierarchiją. Nors sakiau, kad ugnies elementaliai gali būti siejami su tam tikrais su fizine ugnimi susijusiais reiškiniais, turite būti atsargūs, kad nesusidarytumėte pernelyg linijiško įvaizdžio. Iš tiesų matote, kai atidžiau į tai pažvelgiate ir giliau apie tai pamąstote, kad ugnis negali būti vien fizinės, matomos ugnies reiškinys. Tai taip pat yra pats elementariausias energijos virtimo materija procesas, o tiksliau, materijos formos prisiėmimo procesas.

Pavyzdžiui, matote, kad galingiausia ugnies forma, žinoma mokslui, yra branduoliniai procesai, vykstantys branduoliniame reaktoriuje arba saulėje. Saulė, kaip sakėme, iš tiesų yra atviros durys energijų perdavimui iš dvasinės karalijos į šios saulės sistemos fizinį vibracijų spektrą. Todėl taip pat matote, kad ugnis reprezentuoja pirmąjį žingsnį šiame procese, per kurį dvasinė energija yra pažeminama į materijos vibracinį spektrą.

Ugnis, jeigu pažvelgtumėte į fizinę ugnį, reprezentuoja fizinės materijos pavertimą eteriu. Pavyzdžiui, kai deginate malką savo židinyje, matote, jog liepsna, taip sakant, išardo fizinę medžio materiją, kol lieka tik nedidelė pelenų krūvelė. Tačiau taip pat galėtume sakyti, kad ugnis iš tiesų akceleruoja fizinės materijos vibraciją, kuomet medį sudarančios molekulės ir atomai iš tiesų yra išlaisvinami iš matricos, vertusios juos įkūnyti medžio gabalą. Jie dabar yra išlaisvinami, ir jų tapimas nematomais iš tiesų rodo, jog jie buvo akceleruoti į aukštesnę vibracijos būseną, kurioje nėra matomi jūsų fizinėms akims. Tad šitaip bazinė materijos substancija, iš kurios buvo sudarytas medis, dabar buvo išlaisvinta, kad galėtų sukurti kitą matricą ir materializuoti kitokią formą. 

Tad jau iš paties šio fakto, kad ugnis akceleruoja tai, kas jau yra fizinė materija, į aukštesnį būvį, galite matyti, kad taip pat turi egzistuoti ir atvirkštinis procesas: ugnies stichija atneša energijas iš aukštesnio lygmens ir priartina jas prie fizinio vibracijų spektro. Tad tuo būdu ugnies stichija ir ugnies elementaliai reprezentuoja pirmąją materializacijos pakopą.

Tad tampa aišku, jog ugnies elementaliai yra elementalių hierarchijos viršūnėje. Kai jie atneša dvasines energijas į materialių vibracijų spektrą, šios energijos tuomet gali būti perduodamos oro elementaliams. Ir, vėlgi, matote, kad oras taip pat yra labai taki substancija, nors ir ne tokia taki kaip ugnis. Ugnis iš tiesų ardo materiją, kai tuo tarpu oras to nedaro, tačiau oras iš tiesų gali pakurstyti ugnį. Tad, vėlgi, matote, jog oro stichija savo vibracijomis yra artimiausia ugnies stichijai.

Tad ugnies elementaliai tuomet paima energijas ir pažemina jas netgi dar labiau, kol jos gali būti perduotos į emocijų karaliją arba į vandens stichiją. Vėlgi, matote, kad vanduo yra tankesnis už orą, nors vis dar pakankamai takus. Tad tampa akivaizdu, jog paskutinė pakopa yra, kai vandens elementaliai paima energijas ir pažemina jas į fizinį vibracijų spektrą, kuriame jos gali suformuoti jūsų taip įprastai vadinamą kietą materiją, kuri, žinoma, kieta yra tik jūsų juslėms. Elementaliams, žemės elementaliams materija visiškai neatrodo kieta. Nes jie iš tiesų žino, jog ji yra sąmonės pasireiškimas, tai yra, jų pačių sąmonės, prisiėmusios materijos formą.

***

Kodėl jums yra taip svarbu suprasti šį procesą? Na, visų pirma tai yra svarbu, jeigu norite būti vienu iš Motinos Žemės gydymo pionierių. Nes kaip paaiškinome, raktas į Motinos Žemės išgydymą yra pakeisti žmonių požiūrį į Motiną Žemę ir jų santykį su planeta. Kalbėjome apie faktą, jog atskirties iliuzija privertė žmones į planetą žiūrėti kaip į atskirą darinį – ar netgi kaip į kažkokį mechanišką įtaisą, – ant kurio jie gyvena. Ir kad galėtų įvykti realūs pokyčiai, yra absoliučiai būtina žmonėms pradėti matyti ryšį tarp savęs ir Motinos Žemės. Kaip gali įvykti šis sąmonės pokytis? Na, jūs save aiškiai patiriate kaip sąmoningą, savimonę turinčią būtybę. Tad jeigu į Žemę žiūrėsite kaip į negyvą, beveik mechanišką įtaisą, kuris neturi sąmonės, kaip galėsite pamatyti ryšį tarp savęs ir Žemės?

Tad vienintelė išeitis yra išplėsti savo sąmonę, idant suvoktumėte, jog viskas yra sąmonės išraiška. Ir todėl Motina Žemė taip pat yra, ne tik sąmonės išraiška, bet ji iš tiesų yra tokia pažangi ir sudėtinga matrica, jog sąmonę ji turi kaip vieninga visuma. Ir tuomet galite pradėti matyti, kad jeigu Motina Žemė turi sąmonę, tuomet jūs, sąmoninga būtybė, iš tiesų galite savo ryšį su Motina Žeme užmegzti keldami savo sąmonę ir susiderindami su Žemės kaip visumos sąmone.

Jūs tuomet netgi galite žengti tolesnį žingsnį, suvokdami, jog nesate atskira būtybė su sąmone, gyvenanti ant didesnės Motinos Žemės būtybės su sąmone. Tiesą sakant, jūs gyvenate Motinos Žemės sąmonės viduje. Jūsų individuali sąmonė egzistuoja didesnėje Žemės sąmonės visumoje.

Jūs, žinoma, esate savimonę turinti būtybė, o tai reiškia, kad nesate nesąmoninga visumos dalis, kaip pavyzdžiui, elementaliai, kurie neturi savimonės. Jūs akivaizdžiai suvokiate save kaip individualią būtybę, tačiau ryždamiesi kelti savo sąmonę ir suvokti, kad esate ne atskira būtybė, o didesnės visumos išraiška, tai yra savo AŠ ESU Esaties išraiška, jūs taip pat galite patirti tiesioginį ryšį tarp savo individualios sąmonės ir Motinos Žemės sąmonės.

Jau yra milijonai žmonių planetoje, kurie pradėjo matyti už savo individualios sąmonės, kurioje save laiko atskira būtybe, ribų ir pasiekė kažkokį gilesnį ryšį su Žeme arba su gamta. Daugelis žmonių jaučia stiprų ryšį su gyvūnais, pavyzdžiui, su šunimis, katėmis ar arkliais. Tai yra tik vienas pavyzdys, kaip žmonės gali pradėti suderinti savo sąmonę su didesnės Žemės sąmonės elementais.

Taip pat yra daug žmonių, kurie turi prigimtinį suvokimą, kaip auginti augalus ar netgi javus ūkyje. Jie intuityviai jaučia gamtos ciklus, oro kaitos tendencijas, jie jaučia, kaip sekasi jų augalams ir ką jie turėtų padaryti, kad šie augalai geriau augtų. Taip pat, žinoma, ir su gyvūnų auginimu, kai tuo yra užsiimama didesniu mastu nei tiesiog auginant naminius gyvūnėlius, ir daugelis žmonių, vėlgi, turi gilų intuityvų pajautimą, kaip tai daryti. Taip pat yra žmonių, kurie turi ryšį su gamta platesne prasme, tad jie supranta, kaip būti žvejais ar medžiotojais, ar kaip nuspėti orus. Visi šie dalykai rodo, kad daug, daug žmonių jau yra išvystę ryšį su fizine planeta.

Ir aš tiesiog čia sakau, kad jeigu šie žmonės galėtų paimti šį ryšį ir toliau jį stiprinti, jie galėtų labai greitai išvystyti daug stipresnį ryšio pajautimą su Žeme ir Motina Žeme. Tiesą sakant, visiems, kurie jau turi šį ryšį su gamta arba su gyvūnais, nebus taip sunku pakelti savo sąmonę, kad galėtų pradėti jausti ryšį su elementaliais. O kai pradėsite jausti ryšį su gamtos dvasiomis, sugebėsite nugriauti šį didžiausią barjerą tarp žmonių ir Motinos Žemės, tarp žmogaus ir gamtos.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Motinos Žemės gydymas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2010 Kim Michaels