15 | Iliuzija, kad su Žeme kažkas yra ne taip

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija, per Kim Michaels 2010 gruodžio 06 d.


Na o dabar, kai jau patyrėte septynis dvasinius spindulius, septynias Dievo savybes, kurias Elohimai naudojo konstruodami visą formų pasaulį, o ypač Žemės planetą, galime toliau statyti ant šių pamatų. Pažvelgę į spindulius suvokiate, kad kai į juos yra žiūrima kaip į linijišką progresiją, jie veda nuo pirmojo valios spindulio ir pasiryžimo eksperimentuoti iki septintojo laisvės spindulio. Tai turėtų jums duoti užuominą, kurią tuomet galite pritaikyti tarp žmonių ir Motinos Žemės egzistuojančiam ryšiui, o taip pat santykiams tarp žmonių.

Ar suvokiate, kad į septynis spindulius galima žiūrėti kaip reprezentuojančius iniciacijų kelią, kuriame gyvybės srautas savo kelionę pradeda turėdamas stiprų norą eksperimentuoti ir netgi norą primesti savo proto įvaizdžius Materijos šviesai? Būtybė eksperimentuodama įgyja patirties. Ir jeigu ji iš tiesų įvertina savo eksperimentų rezultatus, gali pradėti įgyti išmintį. Būtybei augant išmintyje, ji tuomet gali pradėti jausti meilę kažkam aukštesniam nei jos pačios gyvenimo suvokimas. Puoselėdama šią meilę būtybė gali suvokti, kad privalo akceleruotis į tyrumą, kuris ateina iš suvokimo, jog jums, savimonę turinčiai būtybei, yra skirta būti atviromis durimis savo AŠ ESU Esaties reiškimuisi, jūsų tikrojo individualumo, įtvirtinto dvasinėje karalijoje, reiškimuisi.

Ir tai tuomet gali jums padėti susiderinti su aukštesne savo Esaties vizija. Ir kai suvoksite ne tik aukštesnę savo Esaties viziją, bet ir aukštesnę Kūrėjo viziją – ir viso formų pasaulio tikslą – įgysite vidinę ramybę, kuri yra tikrojo tarnavimo pagrindas. Augdami savo tarnavime ir ramybėje, pradėsite suvokti, kad gyvenimo tikslas yra transcenduoti save į visišką išraiškos laisvę. Tačiau ši laisvė nėra tai, ką daugelis žmonių Žemėje laiko gebėjimu daryti ką tiktai norite. Tai yra laisvė išreikšti savo dieviškąjį individualumą tokiu būdu, kad jis keltų aukštyn visą gyvybę, ir todėl prisidėtų prie sferos, kurioje jūs gyvenate, kėlimo.

***

Ar jau pradedate suvokti, ką tai iš tiesų reiškia? Kūrėjas sukūrė formų pasaulį dėl specifinio tikslo padėti savimonę turinčioms savo tąsoms augti savimonėje. Pamatinis viso pasaulio, kuriame jūs gyvenate, tikslas yra savimonės augimas. Viskas visame pasaulyje yra sukurta specifiškai taip, kad padėtų vykti šiam savimonės augimui, tam augimui, kuris veda nuo pasiryžimo eksperimentuoti iki visiškos reiškimosi laisvės.

Galbūt jau suvokiate, jog iniciacijų kelias, kurį reprezentuoja septyni spinduliai, yra ilgas procesas? Kaip paaiškinome, naujas bendrakūrėjas savo kelionę pradeda 48 sąmonės lygyje. Augdamas nuo šio lygmens jis pasieks 144 lygį, kuris reprezentuoja absoliučią kūrybinę laisvę ir proto valdžią materijai. Tačiau galiu jus užtikrinti, kad egzistuoja labai didelis atotrūkis tarp 48 sąmonės lygmens ir 144 sąmonės lygmens. Šis atotrūkis yra daug didesnis nei dauguma žmonių pajėgtų net įsivaizduoti, nes jie niekada nebuvo sutikę 144 lygmenyje esančio žmogaus. Tad jie iš tiesų labai menkai tenutuokia, koks didelis yra atstumas tarp jų dabartinio sąmonės lygmens ir paties aukščiausio įmanomo lygmens.

Tačiau tuo tiesiog noriu jums parodyti, kad nėra tokios jėgos – ar ji būtų sukurta Kūrėjo ar Kūrėjo atstovų Elohimų, – kuri kaip nors siektų suvaržyti jūsų augimą ar siektų priversti jus augti. Viskam vadovauja Laisvos Valios Įstatymas, nes tiktai laisva valia priimamais sprendimais iš tiesų galite paaugti nuo vieno sąmonės lygmens į kitą.

Pasistenkite suvokti subtilią pusiausvyrą, kurią mėginu paaiškinti. Augimas nevyksta savaime, tačiau augimas taip pat negali vykti per prievartą. Kaip mėginome paaiškinti, materialioje visatoje yra įdiegta jėga, kuri siekia bet kokią uždarą sistemą sugrąžinti į žemiausią įmanomą energijos būvį. Tad jeigu sąmoningai nesieksite akceleruoti savo sąmonės ir pakilti į aukštesnį lygmenį, tapsite pavaldūs šiai jėgai. Ir būtent dėl to negalite tiesiog sėdėti ir tikėtis, kad automatiškai augsite sąmonėje. Iš tiesų yra būtina dėti pastangas, kad galėtumėte augti savo sąmonėje. 

Jėzus tai iliustravo savo palyginimu apie šeimininką, kuris išvykdamas davė savo trims tarnams tam tikrą skaičių talentų. Kai šeimininkas po ilgo nebuvimo parvyko namo, jis paprašė tarnų atsiskaityti, ką jie nuveikė su talentais. Du tarnai padaugino jiems duotus talentus, tuo tarpu trečiasis užkasė juos į žemę. Šis palyginimas simbolizuoja, jog tam, kad galėtumėte augti, privalote ryžtis padauginti tai, ką turite, vertinti tai, ką turite, ir kuo geriau išnaudoti tai, ką turite, užuot užkasę tai žemėje.

Tačiau čia egzistuoja netgi dar gilesnis simbolizmas. Nes kas gi neleidžia žmonėms padauginti to, ką jie turi? To daryti jiems neleidžia, kaip jau apie tai kalbėjome, puolusių būtybių sukurtas mąstymas, kuris sako, kad visatos užmanymas yra fundamentaliai ydingas. Šią ydą privalo ištaisyti žmonės Žemėje, paklusdami tam tikrai tikėjimo sistemai ir siekdami visus kitus žmones Žemėje priversti paklusti tai pačiai sistemai. Kai galvojate, kad visatos užmanyme egzistuoja fundamentali yda, negalite dauginti talentų, kadangi negalite vertinti to, ką turite čia ir dabar.

Mano mylimieji, pasistenkite atsitraukti nuo savo įprastinės sąmonės būsenos ir intuityviai pajauskite, ką jums čia aiškinu. Kai tikite – galbūt netgi sąmoningai to nesuvokdami, – kad su Žeme kažkas yra ne taip, jūsų prote egzistuoja atotrūkis tarp ten, kur Žemė yra šiandien ir kur ji tariamai turėtų būti pagal standartą, kuriuo naudodamiesi nusprendžiate, jog kažkas yra ne taip.

Ar suvokiate, jog tam, kad galėtumėte tikėti, kad su Žeme kažkas yra ne taip, privalote turėti standartą savo prote, kuris sako: „Štai kaip viskas turėtų būti“. Ir tuomet pažvelgiate į Žemę ir matote, jog tai, kas yra įkūnyta šioje planetoje, nėra taip, kaip viskas turėtų būti. Ir tuomet egzistuoja atotrūkis jūsų prote – tarp to, kas yra, ir to, kas turėtų būti – ir jūs negalite branginti to, kas yra. O jeigu nebranginate to, kas yra, negalite padauginti talentų, priimdami tai, kas yra, kaip galimybę augti.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Motinos Žemės gydymas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2010 Kim Michaels