14 | Ką reiškia būti iš tiesų laisvu

Pakylėtasis Mokytojas Sen Žermenas, per Kim Michaels 2010 gruodžio 05 d.


Sen Žermenas AŠ ESU, ir ateinu pakalbėti su jumis septintajame Dievo Laisvės spindulyje. Mano mylimieji, beveik nėra labiau nesuprastos koncepcijos Žemėje už laisvę. Laisvė iš tiesų yra esminė dovana, kurią jis padovanojo kiekvienai savimonę turinčiai savo paties tąsai. Laisvė yra galimybė transcenduoti save – bet kokiais būdais, kokius tik galite įsivaizduoti ir sumąstyti.

Todėl jums yra labai svarbu suvokti, kad nei Kūrėjas, nei jokie šviesos ir Kristaus proto atstovai niekada jokiais būdais nesiektų apriboti ar suvaržyti jūsų žinių, jūsų supratimo, jūsų vizijos ar jūsų vaizduotės. Dievas jums suteikė savasties jausmą ir Dievas jums davė visišką laisvę, ką galite veikti su šiuo savasties jausmu materijos karalijoje.

Tikslas, dėl kurio savasties jausmas, kuriuo jūs esate, buvo suprojektuotas į šią karaliją jūsų AŠ BŪSIU Esaties, yra, kaip paaiškinome, Esaties savimonės plėtra. Tačiau Sąmoningasis AŠ turi savo savarankišką laisvą valią, tad jis gali reaguoti į sąlygas, su kuriomis susiduria materialiame pasaulyje, pagal savo dabartinį savasties jausmą.

Todėl jūs galite, kaip paaiškinome, arba plėsti tą savasties jausmą virš 48 lygmens, arba galite jį siaurinti žemiau 48 sąmonės lygmens. Kildami vis aukštyn nuo 48 lygmens, pamažu pradėsite jaustis vis laisvesni. Ir kai pasieksite dviejų trečiųjų žymę kelionėje link 144 lygmens, būsite pasiekę labai svarbų lūžio tašką. Tai yra tas taškas, kuriame pilnai įkūnijate ir suvokiate septintąjį laisvės spindulį. O tai reiškia, kad peržengėte ribą, už kurios jums net mintis į galvą nešautų suvaržyti kito žmogaus laisvę. 

Priešingybę tam, žinoma, matote nusileisdami žemiau 48 lygmens, kuomet neišvengiamai pradedate jausti norą varžyti kitų žmonių laisvę. Ir todėl lengvai galite patekti į puolusių būtybių pinkles, kurias aprašė Nada, kuomet puolusios būtybės apibrėžia aukščiausią tikslą, tą tikslą, kuris reikalauja nužudyti specifinę žmonių grupę. 

Visi žemiau 48 sąmonės lygmens esantys žmonės yra įstrigę vienokioje ar kitokioje šios epinės kovos versijoje, jausdami, kad jų neapykanta kitai grupei – net ir jų pykčio ir priešiškumo veiksmai prieš tą grupę – yra pateisinami Dievo dėl šios epinės kovos, kuri vaizduoja kitus žmones Dievo priešais. Ir todėl epinė kova sako, kad tie, kurie yra Dievo pusėje, turi šventą pareigą priešintis ar netgi sunaikinti tuos, kurie yra Dievo priešai.

***

Tačiau net ir tie, kurie pakyla virš 48 lygmens, gali susigundyti švelnesne šios filosofijos versija, apgaulingesne, žaltiškesne šios filosofijos versija. Tuos, kurie yra pakilę virš 48 lygmens, nėra taip lengva sugundyti imtis smurtinių veiksmų. Ir vis dėlto, juos vis tiek yra įmanoma sugundyti laikyti kitą žmonių grupę problema arba priešu, ir todėl imtis nesmurtinių arba nepriešiškų priemonių, mėginant suvaržyti tos grupės laisvę. 

Galėtume sakyti, norėdami pateikti išbaigtesnę perspektyvą, kad kol esate žemiau 48 sąmonės lygmens, jums nėra problema naudoti fizinę prievartą, siekiant suvaržyti kitų žmonių laisvę. Kai pakylate virš 48 lygmens, nebenorite naudoti fizinio smurto, tačiau vis dar tebesate pasiruošę naudoti nesmurtines priemones, net ir psichines priemones, siekdami suvaržyti kitų laisvę. Esate pasiruošę projektuoti tam tikras minčių formas ir tam tikras emocines matricas į kitų žmonių protus, siekdami suvaržyti jų vaizduotės laisvę. Ir esate pasiruošę arba mėginti suvaržyti jų žinias ir supratimą, arba siekiate pasinaudoti psichine jėga, kad priverstumėte žmones priimti ir paklusti tam, ką jūs vis dar tebelaikote pranašesne tikėjimo sistema. 

Tiktai tuomet, kai pradedate artėti prie 96 sąmonės lygmens, įgyjate gebėjimą kvestionuoti šį jėgos naudojimą, šį psichinės jėgos naudojimą. Tiktai tuomet pradedate suvokti, kad tai niekada nėra jūsų šventa pareiga suvaržyti kurio nors kito žmogaus laisvę. Ir taip pat joks aukštesnis tikslas negali pateisinti bet kurio kito žmogaus laisvės suvaržymą. Suvokiate, kad Dievas tikrai niekada nereikalavo, jog turėtumėte pasinaudoti Dievo jums suteikta besąlygine laisve, mėgindami suvaržyti besąlyginę laisvę, kurią Dievas suteikė visoms kitoms savimonę turinčioms būtybėms.

Todėl galėtume sakyti, kad kai pradedate artėti ir pasiekti 96 sąmonės lygį, galiausiai išsilaisvinate nuo visos šios sąmonės, kuri siekia naudoti jėgą. Ir kai įgyjate savo asmeninę laisvę, taip pat įgyjate gebėjimą išlaisvinti visus kitus žmones.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Motinos Žemės gydymas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2010 Kim Michaels