11 | Akceleruokitės į aukštesnį požiūrį į ekologines problemas

Pakylėtasis Mokytojas Serapis Bėjus, per Kim Michaels 2010 gruodžio 02 d.


Serapis Bėjus AŠ ESU, ir aš esu ketvirtojo spindulio Čohanas. Šis spindulys tradiciškai buvo vadinamas tyrumo spinduliu, tačiau ką iš tiesų tai reiškia? Galite pažvelgti į Žemę ir matyti daugybę dalykų, kuriuos galite laikyti netyrais. Taip pat galite pažvelgti į Žemę ir matyti daug dalykų, kuriuos laikytumėte tyrais. Tačiau raktas yra, kaip nusprendžiate, kaip atskiriate, kas yra tyra ir netyra.

Nes kaip jau paaiškino pirmųjų spindulių čohanai ir mūsų mylima Motina Marija, puolusios būtybės Žemėje sukūrė šį dualistinį standartą, pagal kurį viskas yra vertinama. Tad net jeigu save laikote dvasios mokiniu, net jeigu sekėte tam tikrais dvasiniais mokymais ne vienerius metus ir dešimtmečius, tai nebūtinai reiškia, kad pakėlėte savo sąmonės lygį iki tokio lygmens, kuriame pažįstate tikrąjį ketvirtojo spindulio tyrumą. Galbūt iš tiesų suvokėte tik dualistinį standartą tyrumui nuo netyrumo atskirti, tačiau tai jūsų nepakels virš tam tikro dvasinio kelio lygmens.

Tad leiskite man pamėginti paaiškinti, kas yra tikrasis tyrumas, nedualistinis, besąlyginis dvasinės karalijos tyrumas, tyrumas, kuris nepriima jokių sąlygų Žemėje. Ir todėl negalite tiesiog sakyti, kad kol nedarau dalykų, kuriuos žemiškas standartas laiko netyrais, jau pagal apibrėžimą privalau būti tyras. Esmė čia nėra daryti ar nedaryti tam tikrus išorinius dalykus, esmė nėra išpildyti dualistinės sąmonės būsenos apibrėžtas sąlygas. Esmė yra pakilti virš dualizmo lygmens. Tad kas gi yra dualizmo lygmuo? Tai yra tam tikrų vibracijų lygmuo, kaip jau tai paaiškinome.

***

Tad pažvelkime dabar į tai iš ketvirtojo spindulio perspektyvos. Paaiškinome, kad naujas bendrakūrėjas nusileidžia į Žemę 48 lygmenyje iš 144 materialioje karalijoje galimų sąmonės lygmenų. Paaiškinome, kad jeigu bendrakūrėjas laikysis pirminės vizijos, jis kurį laiką eksperimentuos su savo bendrakūrybiniais gebėjimais pagal tą 48 sąmonės lygį. Jis patirs materialų pasaulį per tą 48 sąmonės lygmens filtrą. O tuomet, gavęs grįžtamąjį ryšį iš Esaties, jis padaugins talentus ir akceleruos save virš 48 lygmens į sekantį lygmenį aukštyn. 

Kaip paaiškinome, Elohimai panaudojo septynis dvasinius spindulius fizinei Žemės planetai materializuoti. Tad kai naujas bendrakūrėjas iš pradžių nusileidžia į materialią karaliją, jis savo iniciacijas pradeda pirmajame spindulyje. Tad galėtume sakyti, kad 48 lygmenyje jus inicijuoja pirmojo spindulio Čohanas, jis yra jūsų pagrindinis dvasinis mokytojas. 

Tad dabar turite septynis lygmenis pirmojo spindulio iniciacijoms įvaldyti, ir tai galima suprasti šitaip. Nė vienas spindulys nėra atskirtas nuo visų kitų spindulių. Spinduliai neegzistuoja nepriklausomai vienas nuo kito; jie yra labai stipriai tarpusavyje persipynę. Tad pirmajame iniciacijų lygmenyje, pirmajame spindulyje, jūsų iniciacijos Alfa aspektas iš tiesų yra pirmasis spindulys, o Omega aspektas taip pat yra pirmasis spindulys. Tačiau sekančiame lygmenyje Alfa aspektas yra pirmasis spindulys, o Omega yra antrasis spindulys – ir taip toliau, kol pasiekiate septintąjį lygmenį, kuriame Alfa vis dar tebėra pirmasis spindulys, o Omega yra septintasis spindulys. O tuomet, žinoma, užkopiate į kitą lygmenį, kuriame Alfa tampa antrasis spindulys, o Omega ir vėl eina per septynis spindulius. Ir galiausiai pasiekiate lygmenį, kuriame Alfa yra trečiasis spindulys, o kiti spinduliai yra Omega.

Tačiau kas nutinka, kai pereinate tuos pirmuosius tris lygmenis? Na, nuo tos akimirkos – jeigu sėkmingai išlaikėte jums pirmųjų trijų čohanų duotas iniciacijas – pasiekiate lygmenį, kuriame turite potencialą akceleruotis į nepalyginamai aukštesnį lygmenį. Tai yra ketvirtojo spindulio lygmuo, ir ko reikės, kad galėtumėte akceleruoti save, akceleruoti savo sąmonės būseną, iki tokio lygmens, kuriame galėtumėte pradėti gauti ketvirtojo spindulio iniciacijas? Na, tam reikės, paprastai tariant, kad būtumėte pasiekę pusiausvyrą savo esybėje, pusiausvyrą tarp trijų pirmųjų spindulių – galios, išminties ir meilės, kaip jie tradiciškai buvo vadinami.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Motinos Žemės gydymas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2010 Kim Michaels