10 | Tekėkite su meilės besąlygiškumu

Pakylėtasis Mokytojas Paulius Venecijietis, per Kim Michaels 2010 gruodžio 01 d.


Paulius Venecijietis yra vardas, kurį naudojau savo trečiojo spindulio Čohano tarnystėje. Trečiasis spindulys ankstesnėse dispensacijose buvo vadinamas Dievo Meilės spinduliu, tačiau kas yra Dievo Meilė? Na, iš tiesų, galite matyti – argi ne taip, – kad Dievo meilė negali būti tapati žmogiškai meilei, su kuria daugiausia susiduriate Žemėje? Dievo meilė negali būti savininkiška ir siekti kontroliuoti tuos, kuriuos ji teigia mylinti. Dievo meilė negali būti duodama pagal dirbtines arba nuolat kintančias sąlygas, asmeninius mėgimus ir nemėgimus, asmenines idiosinkrazijas, asmenines nuotaikas.

Tad susiduriate su pasirinkimu. Ar pasitenkinsite žmogiška meile, su kuria iki šiol buvote susidūrę savo gyvenime, o gal norėsite daugiau? Ar norite aukštesnės meilės formos, tikrosios trečiojo spindulio meilės? Jeigu norite daugiau, tuomet aš, Paulius Venecijietis, pasiimsiu jus su savimi į nedidelę kelionę į aukštesnes meilės karalijas, idant galėtumėte akies krašteliu išvysti aukštesnę meilę – ryžęsi išeiti iš atskirosios savasties jausmo, kuri mano privalanti viską kontroliuoti. Ir todėl, mėgindama kontroliuoti, ji nori viską suvesti į kažką, ką būtų įmanoma suskaičiuoti ir suvokti išoriniu, intelektualiu, linijišku protu. 

Tad ar iš tiesų suvokiate, jog norėdami kažką kontroliuoti, privalote gebėti tą kažką nuspėti? Ar kada nors iš tiesų apie tai mąstėte? Ką tai reiškia, kad norite kažką kontroliuoti? Ar tai reiškia, kad norite kontroliuoti, kas įvyks ateityje, idant apribotumėte ateities įvykių galimybes savo apibrėžtuose rėmuose. Turėdami troškimą kontroliuoti taip pat privalote turėti viziją apie tai, kas turėtų ar neturėtų nutikti, pagal jūsų dabartinę sąmonės būseną ir tai, kaip žvelgiate į gyvenimą per tos atskirosios savasties filtrą. 

***

Tad ar tuomet suvokiate – kaip paaiškino mano broliai Lanto ir MOR, ir kaip paaiškino mano didžiai gerbiama sesuo Marija, – kad troškimas kontroliuoti yra visiška priešingybė pirminei materialios visatos vizijai ir planui? Puikiai žinau, kad jūsų protas buvo užprogramuotas tikėti, jog egzistuoja nekintantys dėsniai ir sąlygos. Tradiciškai krikščionybė jus programavo tikėti, kad egzistuoja Dievo valia, tai yra, piktos, teisiančios būtybės danguje valia, apibrėžusios, kas yra teisinga, o kas klaidinga, kas leis jums įžengti į dangų, o kas pasmerks amžinoms kančioms pragare. Lygiai taip pat, mokslas apibrėžė tam tikrą gamtos dėsnių rinkinį, kurių, pasak mokslo, jokia jėga šioje visatoje negali pažeisti ar jų peržengti. 

Tačiau ar jau pradedate suvokti, kad viskas čia susiveda į tai, ką paaiškino Lanto, į išorinį teisingumo ir klaidingumo standartą? Ar pradedate suvokti, kad šis standartas buvo apibrėžtas puolusių būtybių, kai jos nupuolė į žemesnę sąmonės būseną? Ši sąmonės būsena yra žemesnė, nes ši sąmonės būsena yra susitapatinusi su tam tikru vibracijų spektru ir todėl yra apribota šio spektro.

Sakėme, kad materialioje visatoje yra 144 įmanomi sąmonės lygiai. Sakėme, kad pradedate savo kelionę, o tiksliau, naujas bendrakūrėjas pradeda savo kelionę materialioje visatoje nuo vienos trečiosios laiptelių lygmens, kitaip tariant, savo kelionę jis pradeda 48 sąmonės lygmenyje. Tačiau taip yra naujo bendrakūrėjo atveju, kuris pirmą kartą ateina į įsikūnijimą materialioje visatoje, kurioje jūs šiuo metu gyvenate.

Kaip jau užsiminėme, ir kaip Maitrėja daug detaliau paaiškina savo knygoje, puolusios būtybės nupuolė aukštesnėje sferoje nei ši, kurioje egzistuoja materiali visata. Tad jos nupuolė iš kitokio sąmonės lygmens, kuris, tiesą sakant, buvo aukštesnis sąmonės lygmuo nei 48 lygmuo, kuriame nauji bendrakūrėjai pradeda savo kelią materialioje visatoje. Tad turite suprasti, kad prieš nupuldamos šios būtybės buvo pasiekusios sąmonės lygį, kuris buvo aukštesnis už tą, kurį dauguma žmonių Žemėje yra pasiekę šiandien. O tai reiškia, kad šios būtybės, net kai pirmą kartą nusileido į materialią visatą, turėjo aukštesnį sąmonės lygį nei tas lygmuo, kuriame nauji bendrakūrėjai pradeda savo žemišką kelionę. Tai reiškia, kad, viena vertus, šios būtybės save laikė pranašesnėmis už beveik visas kitas būtybes Žemėje, ir jos vis dar tebelaiko save pranašesnėmis. Kita vertus, tai taip pat reiškia, kad daugumai žmonių Žemėje šios būtybės atrodo pranašesnės už juos pačius. Tačiau kuo yra grindžiamas šis pranašumo jausmas?

Jis yra grindžiamas iškreipta antrojo spindulio išmintimi, kuris buvo iškeltas kaip aukščiausias būdas vadovauti gyvybės srauto pasiekimams ar sąmonės lygiui. Tačiau ši iškreipta išmintis nėra aukščiausia antrojo spindulio išmintis; tai yra žemesnė išminties forma, nes ji yra nusileidusi žemiau kritinio vibracijų lygmens. 

Suvokiate, kad jūsų akys gali matyti tik tokias šviesos formas, kurios vibruoja tam tikrų dažnių spektre, vadinamame regima šviesa. Jūs taip pat, tikriausiai, suvokiate, kad regima šviesa yra sukurta iš šviesos spindulių, turinčių tam tikrą bangos ilgį. Ir jeigu studijavote fiziką, taip pat galite žinoti, kad jeigu objektas yra mažesnis už mažiausią regimos šviesos bangos ilgį, jūsų akims yra absoliučiai neįmanoma pamatyti šio objekto. Net ir pats galingiausias mikroskopas, koks tik kada nors galėtų būti sukonstruotas, gali dirbti tik su regima šviesa, ir todėl negalite pamatyti objekto, kuris būtų mažesnis nei trumpiausias regimos šviesos bangos ilgis. Tai yra fiziškai neįmanoma.

Tad ar dabar galite tai perkelti tam, ką kalbėjau apie išmintį? Į viską visoje visatoje galima žiūrėti ir suprasti iš vibracijų perspektyvos. Aukštesnė antrojo spindulio išmintis vibruoja virš tam tikro lygmens. Norėdami suvokti šią aukštesnę išmintį, privalote pakelti savo sąmonės lygį, savo suvokimo lygį į tą lygmenį. Tiktai tuomet, kai jūsų sąmonės būsena vibruos tame pačiame lygmenyje kaip aukštesnė išmintis, galėsite suvokti tą išmintį savo protu.

Tikiuosi, jog matote, kad tai galima palyginti su tuo, ką sakiau apie jūsų fizines akis, tad kai išmintį nugramzdinate žemiau tam tikro lygmens, nusileidžiate žemiau tikrosios Kristaus proto išminties lygmens. Na ir dabar, kad galėtumėte suvokti tą žemesnę išmintį, jūsų protas turi vibruoti tame pačiame žemesniame lygmenyje. Tačiau ar suvokiate, kad vos tik pažeminate savo protą į tą lygmenį, prarandate gebėjimą suvokti aukštesnę antrojo spindulio išmintį?

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Motinos Žemės gydymas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2010 Kim Michaels