6 | Norėdami būti gydūnu, privalote įveikti kataklizmų baimę

Pakylėtoji Mokytojas Motina Marija, per Kim Michaels 2010 lapkričio 27 d.


Kol kas daviau jums tam tikras užuominas šioje knygoje, kurių paskirtis buvo pažadinti jūsų supratimą ir nukreipti jus į suvokimą, kad dabartinės sąlygos Žemėje yra taip toli nuo pirminės Elohimų vizijos ir dizaino, kad beveik yra nesuvokiama protu. Taip pat mėginau duoti užuominas, kad padėčiau jums suprasti, jog priežastis, dėl kurios egzistuoja šis milžiniškas skirtumas tarp dabartinės realybės ir pirminės kūrybinės vizijos, yra ta, jog žmonija nusileido arba nupuolė į sąmonės būseną, kuri yra daug žemesnė už tą sąmonę, su kuria gimė visi bendrakūrėjai.

Matote, aš čia jums daviau idėją, kad Žemės planetą galima laikyti milžiniška mokykla. Tiesą sakant, visą materialią visatą galima laikyti milžiniška mokykla gyvybės srautams, kurie gimė tam, kad nusileistų į šį pasaulį – į daugelį šio pasaulio vietų, galėtume sakyti – į daugelį skirtingų planetinių sistemų.

Tačiau kai žiūrite į Žemės planetą šiandien ir pažvelgiate į dabartinę evoliucijos teoriją, galite susidaryti įspūdį, jog bendrakūrėjai savo kelionę pradėjo iš labai žemos sąmonės būsenos, tokios, kurią galite matyti reprezentuojamą gyvūnų karalijoje tam tikrų grobuonių pavidalu, kurie tetrokšta žudyti kitus gyvūnus ir daro tai be jokių emocijų. Ir todėl galite pagalvoti, kad bendrakūrėjai atsirado toje sąmonės būsenoje, kuri yra žemiausia šiuo metu Žemėje įkūnyta sąmonė, ir tuomet turėjo kilti nuo jos aukštyn. 

Remdamiesi šiuo mąstymu galite susidaryti įspūdį, kad žemiausia Žemėje įkūnyta sąmonė buvo pradinis taškas, o tai, ką šiuo metu matote kaip aukščiausią Žemėje įkūnytą sąmonę, yra aukščiausias įmanomas žmonėms prieinamas evoliucijos lygmuo. Tačiau tai yra labai toli nuo realybės.

Iš tiesų egzistuoja labai nedidelis procentas žmonių šioje planetoje, kurie pasiekė aukštesnę sąmonės būseną už tą, su kuria gimė bendrakūrėjai. Tačiau jeigu pažvelgtumėte į didžiąją žmonijos dalį, jie toli gražu dar nėra grįžę į tą sąmonės būseną, su kuria gimė. Kitaip tariant, nors galėtume sukurti skalę ir pritaikyti ją didžiajai žmonijos daliai, net ir tai, kas būtų aukščiausia būsena toje skalėje, vis tiek būtų žemiau už tą lygmenį, kuriame gimė bendrakūrėjai.

***

Matote, tai jums suteikia tam tikrą suvokimą, kiek žemiau už pirminę viziją ir dizainą iš tiesų nupuolė Žemė. Tai taip pat jums gali suteikti tam tikrą supratimą, kodėl ne vienoje religijoje esama mitų apie ankstesnių civilizacijų žlugimą, apie Dievo bausmę, tariamai nušlavusio visus žmones nuo Žemės paviršiaus, kaip apie tai yra pasakojama biblijinėje tvano istorijoje ir panašiuose mituose apie didelio masto kataklizmus.

Tiesą sakant, ši didelio masto kataklizmų baimė iš tiesų yra kolektyvinėje atmintyje iš ankstesnių amžių. Kaip paaiškinau anksčiau, praeityje iš tiesų egzistavo tam tikros civilizacijos, kurios nebuvo nusileidusios žemiau kritinio lygmens, ir todėl dauguma tų civilizacijų narių pakilo į dvasinę karaliją po savo klajonių Žemėje. Tačiau taip pat buvo tokių civilizacijų, kuriose didžioji dalis narių nesugebėjo pakilti, ir todėl civilizacija susinaikino dėl antrojo termodinamikos dėsnio.

Tokių įvykių iš tiesų buvo ne vienas. Tačiau turiu jums pasakyti, jog kad ir kokie rimti buvo šie įvykiai, jie visada buvo lokalizuoti ir niekada nebuvo globalaus masto. Net ir biblijinis tvano mitas nėra apie visą Žemę paveikusį įvykį. Egzistavo tam tikros lokalizuotos vietos, kurios ganėtinai staiga buvo užlietos, ir šis potvynis pražudė daug žmonių, priversdamas išnykti net ir tam tikras civilizacijas. Tačiau nebuvo taip, kad būtų buvusi užlieta visa Žemės masė, kaip šiandien tiki dauguma krikščionių. 

Tad tai, ką čia mėginu jums paaiškinti, yra labai paprasta realybė, ir priežastis, dėl kurios jums šitai aiškinu, yra ta, kad prieš pradėdami iš tiesų aptarti Elohimų kūrybines galias ir kūrybinę viziją, turime įveikti baimę, kurią turi tiek daug žmonių, kad gali įvykti kažkoks pasaulinio masto kataklizmas. Ši baimė buvo užprogramuota į kolektyvinę sąmonę, iš dalies dėl ankstesnių įvykių, o iš dalies dėl to, kad egzistuoja tam tikros jėgos – išsamiau jas aprašysiu vėliau, – kurios siekia kontroliuoti kolektyvinę sąmonę. Ir tuo būdu jos siekia kontroliuoti individus, kurie turi potencialą būti sąmonės kėlimo į aukštesnį lygmenį pionieriais, kurioje ji negalėtų būti kontroliuojama ne iš meilės lygmens ateinančių jėgų. Tad yra absoliučiai būtina, kad tie, kurie siekia būti šio pokyčio sąmonėje pionieriais, pažvelgtų į tai ir įveiktų šią kažkokio pasaulinio masto kataklizmo baimę. 

Jau sakiau, kad nė vienas žmogus nėra sala ir visa gyvybė yra tarpusavyje susijusi. Sakiau, kad visa Žemė yra viena persipynusi sistema. Tiesą sakant, visa materiali visata yra persipynusi visuma. Tačiau taip pat turite suprasti, jog tai nereiškia, kad Žemė, savo dabartiniame pavidale, yra išbaigta sistema, kuri privalo kilti aukštyn arba leistis žemyn kaip vienetas. Žemė iš tiesų buvo sukurta kaip nesutrūkusi, nesuskilusi visuma. Tačiau kai Žemėje įsikūnijančios būtybės pradėjo leistis į žemesnę sąmonės būseną, ši visuma ėmė trūkinėti į atskiras dalis. 

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Motinos Žemės gydymas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2010 Kim Michaels