19 | Dievo iškvėpimas ir įkvėpimas

Pakylėtasis Mokytojas MOR, 2013 vasario 09 d. per Kim Michaels.


Mokytojas MOR, AŠ ESU. Ir ateinu su jumis pasidalinti patyrimu, kas iš tiesų yra Pirmasis Spindulys. Ne kaip jį matote, kai pirmą kartą pradedate eiti Septynių Šydų Keliu, pradėdami savo kelionę 48 lygmenyje ir kildami aukštyn per septynias iniciacijas Pirmojo Spindulio ašrame. Norėčiau su jumis pasidalinti patyrimu, kas yra Pirmasis Spindulys, kai į jį yra žvelgiama iš pakylėtosios būtybės ar netgi iš paties Kūrėjo perspektyvos. 

Materialios karalijos lygmenys

Turėtumėte žinoti, kad gyvenimas turi hierarchinę struktūrą. Galite pradėti savo dabartiniame suvokimo lygmenyje nuo ten, kur dauguma žmonių koncentruoja savo dėmesį – į fizinį kūną ir materijos karaliją, į tuos dalykus, kuriuos gali aptikti savo juslėmis. Tačiau jeigu esate dvasingas žmogus, atviras šiam mokymui, jūs, žinoma, žinote, kad yra ir kitos karalijos, kitos dimensijos. Jūs žinote, kad yra emocinė karalija, kurioje egzistuoja jūsų jausmai. Ji turi aukštesnes vibracijas už materijos karaliją, kaip galite tai matyti iš fakto, kad ji nėra tokia tanki ir kad jausmus yra lengviau pakeisti nei fizinę materiją. 

Kai pakylate virš emocinio lygmens, pasiekiate mentalinį lygmenį, kuriame turite mintis. O mintys yra netgi dar žvitresnės ir lengviau keičiamos už jausmus. Kai jausmas yra įstatytomas į tam tikrus bėgius ir yra paveikiamas tam tikros vibracijos, pavyzdžiui, pykčio vibracijos, yra sunkiau pakeisti tą jausmą nei pakeisti mintį, kuri dažnai eina prieš jausmus. Kai jau esate supykę ant žmogaus, yra sunkiau šitai pakeisti nei tiesiog mintijimą apie tai, ką šis žmogus padarė ar nepadarė. 

Jūs, žinoma, galite pakilti ir virš mentalinio lygmens, pereidami į eterinį, kuriame egzistuoja jūsų tapatumo jausmas. Ir čia jūs taip pat atrandate, kad jūsų tapatumą yra lengviau pakeisti, kai jau pasiekiate tą tašką, kuriame esate susiderinę su identiteto lygmeniu, užuot žiūrėję į jį per sąmoningo proto, emocinio proto ir mentalinio proto filtrą. Kai pasinaudojate Sąmoningojo AŠ gebėjimu suprojektuoti save į identiteto karaliją, galite lengvai pakeisti savo tapatumo jausmą. Tiesą sakant, galite akimirksniu persijungti iš tikėjimo, kad esate žmogiška, materiali būtybė, į žinojimą ir patyrimą, kad esate dvasinė būtybė, kad esate grynoji sąmonė.

Ir lygiai taip pat potencialiai galite persijungti ir nebelaikyti savęs įsikūnijime esančia būtybe, bet laikyti save dvasine būtybe. Pripažįstu, kad jūsų dabartiniame sąmonės lygyje gali būti sunku akimirksniu atlikti šį pokytį, tačiau einant keliu aukštyn link 144 sąmonės lygio išmoksite sąmoningai įvaldyti savo tapatumo jausmo pakeitimo procesą. Ir kai pasieksite 144 lygmenį, tai tebus nedidelis pokytis – nedidelis žingsnelis – pereiti iš ten į pakylėtąją būseną. 

Dvasinės karalijos lygmenys

Žinote, kad jeigu nesiliausite kilti aukštyn, po savo pakylėjimo įžengsite į dvasinę karaliją. Iš pradžių galite įžengti į karaliją, kuri yra arčiausiai materialaus pasaulio savo vibracijomis. Tačiau, vėlgi, dvasinė karalija turi daug lygmenų. Ir kaip jūs skinatės kelią aukštyn per tuos lygmenis? Darote tai, vėlgi, patirdami tam tikrą savasties jausmą, kol jums būna gana to patyrimo ir užsinorite daugiau. Ir tuomet persijungiate į aukštesnį savasties jausmą. 

Galite pradėti save laikyti naujai pakilusiu mokytoju, ir galite pasirinkti likti su Žeme, padėdami kitoms nepakilusioms būtybėms. Arba galite pasirinkti pereiti į kitas karalijas pakylėtame pasaulyje, kuriame galite atlikti kitokį tarnavimą arba išgyventi kitokį patyrimą. Bet tuomet jūs augsite link aukštesnių lygmenų. Ir pasieksite tašką, kuriame galėsite tarnauti vienoje iš aukštesnių tarnysčių. Netgi galite užsitarnauti teisę užimti Arkangelo arba Elohimo, arba Dievo ar Deivės tarnystę, kopdami į vis aukštesnes tarnystes hierarchinėje vieno Dievo proto struktūroje. 

Mes perdavėme mokymą, su kuriuo galite būti pažįstami, kad egzistuoja skirtingos sferos, kad Kūrėjas iš pradžių sukūrė vieną sferą, o tuomet, kai savimonę turinčios Kūrėjo tąsos šią sferą atvedė iki jos pakylėjimo taško, buvo sukurta nauja sfera. Ir tai tęsėsi per septynis lygmenis, tad jūs dabar esate septintoje – nepakilusioje sferoje – kai tuo tarpu visos šešios ankstesnės sferos pakilo.

Skindamiesi kelią aukštyn pakylėtoje būsenoje, jūs pirmiausia įžengsite į žemesnius dvasinės karalijos lygmenis, kuriuos reprezentuoja šeštoji sfera,  pakilusi vėliausiai. Toje sferoje egzistuoja hierarchinė struktūra. Ir tuomet galite kopti tos struktūros laiptais, kol pasieksite aukščiausią šeštosios sferos lygmenį. O tuomet galėsite transcenduoti, pakildami į penktąją sferą, vėl skindamiesi kelią aukštyn per ją, ir toliau tęsite šį procesą, kol pasieksite pirmąją sferą, kurioje skinsitės kelią aukštyn iki to taško, kuriame pasieksite jūsų Kūrėjo turimą sąmonės lygį, to Kūrėjo, kuris sukūrė šį formų pasaulį iš savo paties Esybės.

Tai yra jūsų ilgalaikis potencialas, ir šis potencialas yra atviras kiekvienai savimonę turinčiai būtybei, kuri yra Kūrėjo tąsa. Į tai nebūtinai įeina kiekvienas Žemėje šiuo metu įsikūnijantis žmogus, tačiau į tai iš tiesų įeina dauguma jų. Kaip atrodo kūrinija, kaip atrodo formų pasaulis, kai į jį žvelgiate iš paties Kūrėjo perspektyvos? Kodėl Kūrėjas iš viso kažką sukūrė? Kodėl Kūrėjas pradėjo kūrimo procesą?

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Mistinės Galios iniciacijos.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2013 Kim Michaels