15 | Galia ir taika

Pakylėtasis Mokytojas MOR, 2013 vasario 07 d. per Kim Michaels.


Mokytojas MOR, AŠ ESU. Ateinu jums duoti sekantį mokymą šioje mokymų serijoje, kad padėčiau jums suvokti, ne tik suprasti intelektualiai, bet iš tikrųjų patirti Pirmojo Spindulio vibraciją ir savybes.

Žinoma, viena iš esminių Pirmojo Spindulio savybių yra galia. Tačiau, kai sakau „galia“, daugelis mokinių iš karto tai asocijuoja su tuo, kaip jie matė galią naudojant Žemėje. Tad leiskite man pasidalinti su jumis keliomis mintimis, ką iš tiesų reiškia būti galingu. Nes kai žvelgiate į Žemę, ypač kai žvelgiate į istoriją, matote, kad istorijoje buvo tam tikrų galingų žmonių, kurie turėjo galią naudotis didele fizine valdžia kitiems. Tad iš to galite susikurti standartą, teigiantį, kad tokią diktatorišką galią turinys žmonės yra labai galingi. Tačiau pagal nedualistinį standartą šie žmonės visiškai nebuvo galingi. 

Mano mylimieji, jeigu norite tai su kažkuo palyginti, eikite ir susiraskite skruzdėlyną. Tikriausiai žinote, kad skruzdėlynas turi labai griežtą hierarchinę struktūrą. Viena skruzdėlė yra, taip sakant, maisto grandinės arba valdžios grandinės viršūnėje. Kai kurios kitos skruzdėlės yra kareiviai, tačiau dauguma jų yra paprasti darbininkai, neturintys jokios tikros savarankiškos valios ar savarankiško proto. Ir tuomet galite manyti, kad ši viena skruzdėlė turi didelę galią skruzdėlyne. Tačiau jūs, žmogus, galėtumėte paimti kastuvą ir per kelias minutes taip sugriauti skruzdėlyną, kad jo praktiškai būtų neįmanoma atstatyti į ankstesnį būvį. 

Kas yra tikroji galia?

Kai pasikeliate į pakylėtojo mokytojo perspektyvą, matote, kad net ir taip vadinami galingi žmonės Žemėje buvo ne ką pranašesni už viršiausią skruzdėlę skruzdėlyne, ir jų galia negali nė iš tolo prilygti Elohimų galiai, ar netgi tai galiai, kurią galite matyti tam tikrose kitose planetose, kuriose nėra žemesnių pasireiškimų, kaip jie egzistuoja Žemėje. Materialioje visatoje egzistuoja planetų, kurių gyventojai savo protų galią išvystė iki tokio lygmens, kad jeigu jie pasirodytų Žemėje, galėtų, tiesiog vienu rankos mostelėjimu, nušluoti pačią galingiausią Žemėje surinktą armiją. Tad matote, tie, kuriuos jūs vadinate galingais, iš tiesų visai nėra galingi. Galingi jie yra tik tam tikrame kontekste, nes, kaip turėtumėte žinoti – iš Einšteino įžymiosios reliatyvumo teorijos – viskas yra reliatyvu – bent jau materialioje visatoje. 

Ar tai iš tiesų yra galia, kad turite valdžią kitiems Žemės skruzdėlyne? Ne. Kaip mėgstu sakyti, jeigu guru būtų skruzdėlė, klausykite jos. Tad pasimokykite iš to, kad galia, kurią turite materialioje visatoje, visiškai negali prilygti kūrybinei Dievo galiai.

Ir esminis tikslas, dėl kurio jums duodu šią instrukciją, yra, žinoma, padėti jums suvokti, kad Septynių Šydų Kelio tikslas yra padėti jums atrakinti savo tikrąsias galias, kūrybines galias, ateinančias iš jūsų AŠ ESU Esaties, nes jūsų Esatis trokšta per jus tekėti ir laukia, kada tapsite atviromis durimis Esačiai.

Septynių Šydų Kelio tikslas nėra iškelti jus iki taško, kuriame galėtumėte tapti galingais pagal žmogišką standartą; tikslas yra, kad taptumėte atviromis durimis Dievo galiai. Bet matote, Dievo galia nori išreikšti save Žemėje, tačiau ji savęs neišreikš pagal žmogiškus lūkesčius ir standartus. Būtent dėl to – tol, kol laikysitės tokių lūkesčių ir standartų – jūsų protas bus uždarytos durys. Jūs pasąmoningai primesite sąlygas, kaip kūrybinė Dievo galia gali būti per jus išreiškiama, o tai iš esmės uždarys vožtuvus jūsų čakrose ir neleis Dievo galiai per jus tekėti. Nes, žinoma, Dievo galia, nors yra visagalė, nepažeis laisvos valios galios.

Svajonė turėti ypatingas galias

Tad dabar norėčiau pakalbėti tema, su kuria man dažnai tenka susidurti savo ašrame, ir tai yra, kad daugelis mokinių svajoja turėti ypatingas galias. Nebūtinai fizines galias, bet tam tikras dvasines arba psichines galias. Tokia daugybė jų svajoja įgyti gebėjimą pademonstruoti kažkokį stebuklingą fenomeną, kuris visus įtikintų apie dvasinės karalijos, dvasinio kelio realybę arba apie tam tikro mokymo, tam tikro guru vertę, ar net apie pakylėtųjų mokytojų egzistavimą. Daugelis pakylėtųjų mokytojų mokinių svajoja, kad vieną dieną mes, pakylėtieji mokytojai, pasirodysime kažkokiu fiziniu, nepaneigiamu būdu, ir visi bus įtikinti mūsų egzistavimu – ir todėl pamatys, kad šie mokiniai, kurie buvo vieni pirmųjų mus pripažinusių žmonių, visą tą laiką buvo teisūs. 

Mano mylimieji, dauguma tokių svajonių ir lūkesčių tiesiog ateina iš ego ir psichologai tai vadina „didybės manija“, kuomet svajojate, kad staiga jus kažkas pakeis, panašiai kaip pasakose, kuriose vargšas pavirsta turtuoliu. Jus staiga pakeis kažkoks stebuklingas įvykis ir dabar visi jus ims pripažinti kažkokiu ypatingu, pranašesniu žmogumi. 

Mano mylimieji, mes ne taip dirbame su savo mokiniais. Visiškai netrokštame iškelti savo mokinių į kažkokį pranašesnį statusą pagal Žemėje egzistuojančius standartus, apibrėžiančius, kas yra galia ar kas yra ypatingas gebėjimas. Mes trokštame, kad mūsų mokiniai būtų atviromis durimis tikrajai galiai. Tačiau tikroji galia neveikia taip, kaip tikitės remdamiesi Žemėje egzistuojančiais standartais. Tad dabar norėčiau jus pasiimti su savimi į nedidelę kelionę, kurioje pažvelgsime į šių svajonių, šios didybės manijos šaknis.

Kalbant atvirai, dauguma dvasingų ir religingų žmonių Žemėje turi šią didybės maniją, kaip ją, tiesą sakant, turi ir daugelis nedvasingų ir nereligingų žmonių. Pažvelkite, pavyzdžiui, į Sovietų Sąjungą ir kiek daug žmonių buvo įtraukti į šią komunistinę svajonę, kurioje svajojo dominuoti pasaulyje ir būti patys pranašiausi. Pažvelkite į nacizmą ir kiek daug žmonių buvo įtraukti į šią svajonę apie arijų rasės pranašumą ir įsivaizdavimą, kad vokiečiai valdys pasaulį. Ir pažvelkite, kiek daug Naujojo Amžiaus ir dvasingų žmonių svajoja, kad jų guru bus pripažintas vieninteliu, išgelbėjusiu Žemę. Arba pažvelkite, kiek daug religingų žmonių svajoja, kad jų religija arba jų pasirinkta sekta ar bažnyčia bus pripažinta ta vienintele. Tiek daug krikščionių galvoja, kad Jėzus sugrįš ir patvirtins, jog jų pasirinkta bažnyčia yra vienintelė tikra Kristaus bažnyčia. A, taip, didybės manija, mano mylimieji.

Na ir dabar, tie, kurie yra mano mokiniai ir kurie pereina pirmuosius keletą mano ašramo lygmenų, jie tuomet pasiekia šeštąjį lygmenį, kuriame turime Pirmojo Spindulio ir Šeštojo Spindulio derinį. Ir dabar jiems reikia pažvelgti į šią didybės maniją, jiems reikia pažvelgti, iš kur tai ateina – ir iš kur gi tai ateina? 

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Mistinės Galios iniciacijos.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2013 Kim Michaels