11 | Galia ir akceleracija

Pakylėtasis Mokytojas MOR, 2013 vasario 05 d. per Kim Michaels.


Mokytojas MOR, AŠ ESU. Norėčiau su savo instrukcijomis pereiti į aukštesnį lygmenį. Kol kas jums papasakojau, kaip paprastai mėginu padėti žmonėms, kai jų gyvybės srautai pirmą kartą ateina į mano ašramą Dardželinge. Pasakojau, kaip dauguma naujų mokinių privalo pereiti įžanginį periodą, kuriame pirmiausia siekiu jiems padėti suvokti būtinybę pažvelgti už savo lūkesčių – už savo pasaulėžiūros, savo standarto, – koks turėtų būti dvasinis mokytojas ir ką reiškia būti dvasios mokiniu ir būti dvasiniame ašrame. Nes negaliu padėti žmonėms, jeigu jie siekia priversti mane atitikti jų lūkesčius, užuot leidę man išvesti juos iš jų dabartinės proto dėžutės ribų.

Aprašiau, kaip siekiu samprotauti su žmonėmis, nes visi žmonės turi gebėjimą samprotauti vienu laipteliu virš savo dabartinio sąmonės lygmens. Aprašiau, kaip siekiu padėti žmonėms pasijusti mylimiems ir pajausti, kad visiškai jų neteisiu, nes mano tikslas tėra vienas – padėti jiems pakilti į aukštesnius sąmonės lygius.

Gydymas Meilės Sode

Tačiau aš taip pat aprašysiu, kokiai didelei mokinių daliai reikia pereiti laikotarpį, kuomet – po to kai suvokė būtinybę pažvelgti už savo standarto, po to, kai pradėjo samprotauti – jiems reikia pereiti gydymo laikotarpį, per kurį patirtų meilę. Ir šiam tikslui turiu mano ašramą juosiančius didžiausius sodus, kurie, žinoma, yra eterinėje karalijoje, kur klimatas neturi jokios reikšmės. Nes klimatą kuriu aš ir tie, kurie man padeda prižiūrėti ašramą. 

Mes esame sukūrę didžiausius sodus, papuoštus nuostabiausių gėlių raštais, kvepiančiais augalais, fontanais ir upeliukais, ir, žinoma, nuolatos čiulbančiais paukščiais. Anksčiau kalbėjau apie mėlynplunksnį gerumo paukštelį, tačiau turime daugybę įvairiausių paukščių. Turime atskirą sodo dalį, kuriame pagrindinė gėlė yra rožė ir jame yra keletas paukščių, giedančių taip, kad padėtų mokiniams pajausti meilės vibracijas. 

Žinoma, rožės, kurią pažįstate Žemėje, kvapas iš visų gėlių yra artimiausias meilės vibracijai. Kai uodžiate rožę, savo uodimo jusle patiriate arčiausiai meilės vibracijoms esantį kvapą, kurį galite užuosti savo uodimo jusle. Ateina momentas, kai mokinys jau būna praleidęs tam tikrą laiką mano ašrame, ir tuomet, tiesiogine to žodžio prasme, ateina rožių uostymo metas. Tad daugelis mokinių eina į sodą, susiranda jiems patinkančią vietą, ir tuomet jie tiesiog sėdi tenai ir geria į save kvapą ir paukščių čiulbėjimą. Aš, žinoma, turiu padėjėjus savo ašrame, kurie gali skaityti žmonių aurų ir čakrų vibracijas, ir jie tiksliai žino, ką jiems reikia išgirsti, užuosti, pamatyti ir pajausti, kad galėtų gauti didžiausią gydymą. 

Mokiniai tenai gali praleisti ganėtinai nemažai laiko, nes matote, iš tiesų nėra jokios prasmės eiti toliau, kol nepatyrėte tikros meilės, tai yra, tokios meilės, kuri neturi sąlygų. Tai yra meilė, kuri yra aukštesnė už tai, ką jūs paprastai patiriate Žemėje kaip meilę, kuomet esate taip įpratę, kad visada privalo egzistuoti sąlygos, prikabintos prie žmonių jums rodomos meilės. Privalote jos nusipelnyti, privalote išpildyti kažkokią sąlygą. Tačiau didžiausias išgijimas iš tiesų ateina patyrus besąlyginę meilę. 

Ir iš pradžių galite ją patirti iš manęs, tačiau aukščiausias tikslas yra patirti ją tiesiogiai iš savo AŠ ESU Esaties, kuri yra besąlyginės meilės jums šaltinis. Ši meilė, žinoma, yra Kūrėjo meilė, ta meilė, kurią Kūrėjas jaučia visoms savimonę turinčioms savo paties tąsoms. Tad mes negalime jos sukurti. Mes tegalime būti jai atviromis durimis, tačiau ji yra didžiausias gydytojas.

Besąlyginės meilės atstūmimas

Yra tokių, kurie ateina į mano ašramą, ir jie buvo taip stipriai užprogramuoti Žemėje egzistuojančių sąlygų, kad jiems yra sunku priimti besąlyginę meilę. Ir tai man kelia tokį kaip ir iššūkį. Nes kaip galite padėti žmogui iš tiesų pajausti meilę, kai jis turi tiek daug sąlygų, kurias kabina ant savo meilės įsivaizdavimo ir kaip ši meilė turėtų būti išreiškiama, ir kaip žmogus privalo atitikti tą arba aną standartą, prieš atverdamas savo širdį ir iš tiesų patirdamas meilę?

Galite pažvelgti į Žemę ir matyti, kaip buvote užprogramuoti galvoti, jog turite atitikti tam tikras sąlygas, kad galėtumėte gauti meilę, ir daugelis mokinių perkelia tai Dievui ir mano, kad būtent Dievas turi daugiausia sąlygų. Kadangi Dievo meilė turi būti ypatinga, ypatingesnė už žmonių meilę – tad jeigu turite išpildyti tam tikras sąlygas, kad galėtumėte gauti meilę iš žmonių, tuomet privalote išpildyti dar daugiau ir dar griežtesnes sąlygas, kad galėtumėte gauti šią ypatingą Dievo meilę. 

Štai kaip samprotauja daugelis pas mane ateinančių mokinių. Aš, žinoma, galiu mėginti su jais apie tai kalbėtis. Tačiau klausimas yra toks: Ar sugebės jie pasiekti tašką, kuriame iš tiesų galėtų paleisti savo pačių sąlygas pakankamai ilgai, kad patirtų – ir sakau, ne suprastų, o iš tiesų patirtų – besąlyginę meilę? Matote, niekas labiau netransformuoja už besąlyginės meilės patyrimą. Kol nepatirsite bent nedidelės jos dalelės, iš tiesų negalėsite pakilti į kitą sąmonės lygį. 

Paaiškinau, kad 48 lygmenyje susiduriate su būtinybe pažvelgti už savo standarto. Tačiau kai jau jumyse atsiranda bent kažkoks noras pažvelgti už savo standarto, galite pereiti į 49 lygį. Tai nereiškia, kad esate paleidę visus standartus, nes paprastai negalite to padaryti, kol nepasiekiate 96 lygmens ir galbūt net ir virš to lygmens. Tačiau tai iš tiesų reiškia, kad patyrėte, ką reiškia pažvelgti į save ir į gyvenimą iš aukštesnės sąmonės būsenos nei jūsų dabartinio standarto apibrėžta būsena. Ir tuomet jūs pakylate į 49 lygmenį.

Ir tai yra lygmuo, kuriame jums reikia išmokti samprotauti, kad iš tiesų galėtumėte sąmoningai kvestionuoti savo standarto elementą ir patirtumėte, ką reiškia paleisti tą elementą. Vėlgi, tai nereiškia, kad turite paleisti visus savo standartus, tačiau patiriate procesą, per kurį paleidžiate jų dalį, ir tuomet pakylate į 50 lygmenį.

50 lygmuo yra tas lygmuo, kuriame dabar susiduriate su būtinybe patirti meilę, peržengiančią jūsų sąlygas. Tai nereiškia, kad galėsite paleisti visas savo sąlygas, tačiau tai iš tiesų reiškia, kad būsite tiesiogiai patyrę meilę, kuri bus aukščiau už jūsų dabartinę sąlygą. Ir kol nebūsite išgyvenę šio patyrimo, negalėsite pereiti į 51 lygmenį. Tai tiesiog negalės įvykti.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Mistinės Galios iniciacijos.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2013 Kim Michaels