9 | Galia ir meilė

Pakylėtasis Mokytojas MOR, 2013 vasario 04 d. per Kim Michaels.


Mokytojas MOR, AŠ ESU. Duosiu jums dar vieną jūsų aukštesnių protavimo gebėjimų supratimo lygmenį. Kaip sakėme, Žemė yra daug žemiau idealaus scenarijaus. Tad kai ateinate į Septynių Šydų Kelią ir kreipiatės į mane, Pirmąjį Čohaną, neateinate su švariu popieriaus lapu; ateinate su tam tikru bagažu. 

Šį bagažą susirinkote savo kelionių čia Žemėje metu, kuri yra labai stipriai užteršta aplinka. Ją stipriai užteršė ne tik tai, ką žmonija bendrakūrė per tūkstančius metų, bet ypač ją užteršė idėjos ir mokymai, paskleisti mūsų taip vadinamų netikrų mokytojų, kuriems buvo leidžiama įsikūnyti šioje planetoje labai ilgą laiką ir kurie paveikė kiekvieną gyvenimo Žemėje aspektą. Nėra nė vieno gyvenimo Žemėje aspekto, kurio nebūtų paveikęs šių netikrų mokytojų, kuriuos mes taip pat dar vadiname puolusiomis būtybėmis, mąstymas. Šis mąstymas yra dualizmo sąmonė, dualistinė sąmonė, kurią simboline forma reprezentuoja žaltys Rojaus Sode. 

Tapimo kaip dievas melas

Na ir dabar, žaltys pasakė Ievai, kad jeigu suvalgys uždraustąjį vaisių, ji „tikrai nemirs“, bet taps kaip dievas, „pažinusi gėrį ir blogį“. O paaiškinimas, kaip jau anksčiau išsamiai šitai aiškinome, čia tiesiog yra toks: Kai tampate kaip dievas, manote turintys gebėjimą ir teisę apibrėžti, kas yra gėris ir blogis. Kitaip tariant, žaltiško proto esmė yra tokia, kad jis sukuria melagingą gėrio ir blogio standartą ir tuomet sako, kad jeigu gyvensite pagal šį išorinį standartą – siekdami išvengti blogio ir elgtis pagal tai, kas yra gera – garantuotai įžengsite į dangų. 

Kai mokiniai ateina pas mane į mano Dardželingo ašramą, jie ateina turėdami didesnį ar mažesnį šio puolusio mąstymo laipsnį. Jie visi ateina būdami priėmę vienokį ar kitokį standartą, ir jie dabar galvoja, kad galės ateiti į mano ašramą ir, taip sakant, primesti savo standartą man. 

Mano mylimieji, iš tiesų yra žmonių, kurie ateina į mano ašramą savo subtiliuosiuose kūnuose, ir jie yra taip stipriai prisirišę prie savo standarto, taip stipriai nori primesti savo standartą man, kad kai nepaklūstu jų standartui, jie iš karto ima samprotauti, kad esu netikras mokytojas arba nesu jiems pakankamai pažengęs mokytojas – ir jie pasipiktinę išeina. 

Jie išeina jausdamiesi visiškai teisūs mane atstumdami, nors jų atstūmimas yra grįstas absoliučia iliuzija – kai tuo tarpu aš iš tiesų esu tikras. Nes transcendavau puolusį mąstymą, kuriame mokiniai yra taip giliai įstrigę, jog net nesugeba matyti, kad siūlau jiems atskaitos tašką už puolusio mąstymo ribų. Jie netgi nesugeba matyti būtinybės ieškoti kažko, kas peržengtų jų uždaros proto dėžutės ribas. Jie nesugeba matyti mokytojo vertės, kuris jiems siūlo atskaitos tašką už puolusio mąstymo ribų. Nes jie teieško mokytojo, kuris patvirtintų žaltišku protu paremtą standartą.

Jūsų protavimo gebėjimo naudojimas

Ar suvokiate, kad negaliu padėti tokiems mokiniams? Ir būtent dėl to, pirmoji mintis, kurią noriu perduoti šiame mokyme, yra, kad norėdami būti mokomi pakylėtojo mokytojo, turite ryžtis naudotis savo protavimo gebėjimu, kad ir kokiame sąmonės lygyje būtumėte. Turite sugebėti pasinaudoti savo protavimo gebėjimu, kad suvoktumėte vieną paprastą faktą: jūsų dabartinis sąmonės lygmuo sukuria dėžutę jūsų protui, proto dėžutę. Vienintelis būdas pakilti virš savo dabartinio sąmonės lygmens į kitą lygmenį yra ieškoti kažko, kas peržengtų jūsų dabartinės proto dėžutės ribas. Tai yra vienintelis būdas, kuriuo kas nors kada nors pakilo į aukštesnį sąmonės lygį. Tai yra vienintelis būdas, kuriuo kas nors kada nors galės pakilti į aukštesnį sąmonės lygį. Sukčiauti čia yra neįmanoma. 

Ar suvokiate, kad tai yra viena iš pamokų, kurią pateikė mokslas ir gamtos dėsniai? Negalite pergudrauti gravitacijos. Jeigu žengsite į orą nuo aukšto pastato arba aukštos uolos, iš tiesų nukrisite. Ir kiek kartų turite nužengti nuo aukšto pastato, kad patys sau pakankamai įrodytumėte, jog gravitacija pavers jus raudonu tašku ant šaligatvio apačioje? Kiek kartų jums reikės nugyventi visą įsikūnijimą būnant įstrigus tam tikroje proto dėžutėje, kad patys sau įrodytumėte, jog netikri išganymo keliai, siūlomi netikrų mokytojų, jūsų automatiškai nenuves į dangų po to gyvenimo? 

Tad štai ką čia tiesiog noriu pasakyti: kad ir kokiame sąmonės lygmenyje būtumėte, turite protavimo gebėjimus suvokti, kad šis sąmonės lygmuo sudaro uždarą sistemą – uždarą proto dėžutę – ir vienintelis būdas pakilti į kitą lygmenį yra ieškoti mokytojo, kuris jums galėtų perduoti kažką iš už jūsų proto dėžutės ribų, iš už jūsų dabartinio lygmens ribų. O tuomet, kabindamiesi į šį gelbėjimo lyną, galėsite išsliuogti į aukštesnį kelio lygmenį. 

Matote, kai esate žemiau 48 sąmonės lygmens, jūsų dabartinis sąmonės lygmuo yra tarsi liūnas, ir žinote, kad kuo daugiau kovosite, tuo greičiau skęsite. Yra tik vienas būdas ištrūkti – privalote liautis kovoti ir leisti savo protui nurimti, idant galėtumėte pamatyti, kad kažkas jums iš tiesų tiesia virvę. Kai įsikibsite į šią virvę, turėsite fiksuotą tašką, kuriuo naudodamiesi galėsite iškopti į viršų.

Tad aš jūsų prašau pasinaudoti savo protavimo gebėjimu ir suprasti, kad esu tikras mokytojas. Tiesiu jums virvę. Tačiau jeigu leisite sau, paskatinti kažkokio prisirišimo prie netikro standarto ar netikro mokymo, mane atstumti ar atstumti specifinius mano instrukcijų aspektus, tuomet, žinoma, negalėsiu jums padėti. Tiesiog privalau gerbti Laisvos Valios Įstatymą, kurį gerbiu su didele meile, ir privalėsiu leisti jums paleisti virvę ir kristi atgal į savo dabartinio sąmonės lygmens liūną.

Vis dėlto, esu besąlygiškai mylintis mokytojas – kadangi transcendavau sąlygas. Tad net jeigu mane atstumsite, visada jūsų lauksiu, jeigu užsinorėsite vėl manęs ieškoti ir paprašyti mano pagalbos. Tad tiems iš jūsų, kurie esate pasiryžę pasinaudoti savo protavimo gebėjimu ir suvokti, kad Mokytojas MOR iš tiesų jiems siūlo kažką, kas peržengia jų dabartinės proto dėžutės ribas, pažvelkime, kaip galėtumėte geriausiai pasinaudoti tuo, ką jums siūlau.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Mistinės Galios iniciacijos.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2013 Kim Michaels