4 | Tapkite mokytini Mokytojui MOR

Pakylėtasis Mokytojas MOR, 2013 vasario 01 d. per Kim Michaels.


Mokytojas MOR AŠ ESU. Tačiau esu daugiau nei vardas. Esu daugiau už bet kokį vardą. Nes iš tiesų, kaip gi vardas – perduotas žodžiais, kuriuos galite suprasti Žemėje – galėtų aprėpti pakilusios, Dievuje laisvos būtybės visumą?

Ką tai reiškia, kad esu pakylėtoji būtybė? Ar tai reiškia, kad taip stipriai skiriuosi nuo jūsų, jog negalite užmegzti ryšio su manimi? Ne, tai šito nereiškia. Nes iš tiesų, aš kažkada buvau įsikūnijęs Žemėje, kaip jūs esate joje įsikūniję šiandien. Aš pakilau, kadangi užbaigiau procesą, link kurio užbaigimo judate ir jūs patys. Ir vienintelis mano troškimas, perduodant šiuos mokymus, yra padėti jums sąmoningiau suvokti kelią, kuriuo jūs iki šiol ėjote, tikėtina, daugelį gyvenimų.

Tad, vėlgi, ne taip jau daug kuo skiriuosi nuo jūsų. Tiesiog esu toliau pasistūmėjęs kelyje, kuriuo visos savimonę turinčios būtybės turi potencialą eiti.

Pakylėjimas nėra evoliucija

Tačiau, nors nenoriu, kad save laikytumėte fundamentaliai besiskiriančiu nuo manęs, jums iš tiesų yra būtina pripažinti, kad egzistuoja fundamentalus skirtumas tarp pakylėtosios sąmonės būsenos ir nepakylėtos sąmonės būsenos. Pakylėtoji sąmonės būsena nėra tiesiog nepakilusios arba žmogiškos sąmonės būsenos aukštesnio lygmens evoliucija. Nes neįmanoma evoliucionuoti žmogiškos sąmonės būsenos iki taško, kuriame ji sklandžiai pereitų į pakylėtąją būseną. 

Jeigu nors kažką žinote apie šiuolaikinės fizikos atradimus, galite žinoti, kad atėjo momentas, kai mokslininkai išvystė naują fizikos šaką, vadinamą kvantine mechanika. Šio mokslo pagrindu tapo atradimas, kad šviesa, nors yra banga, sklindanti erdve ir neturinti fiksuotos vietos, nėra tęstinis fenomenas. Šviesa yra spinduliuojama individualiais vienetais, vadinamais kvantu, iš čia ir pavadinimas „kvantinė mechanika“.

Tai yra svarbu, kadangi, kaip paaiškinome ankstesnėse dviejose šios serijos knygose, žmonės turi potencialą būti 144 skirtinguose sąmonės lygiuose. Jūs užsitarnaujate savo pakylėjimą kildami per šiuos lygmenis, kol pasiekiate 144 lygmenį.

Tačiau svarbiausia mintis čia yra ta, kad tai nėra tolygus, švelniai vykstantis procesas. Kiekvieną kartą, kai pakylate iš vieno sąmonės lygmens į kitą, jūs neinate per evoliucinį procesą. Iš jūsų, tiesą sakant, yra reikalaujama atlikti kvantinį šuolį sąmonėje, kad galėtumėte pakilti iš vieno lygmens į kitą. Ir, žinoma, pats didžiausias iš visų kvantinių šuolių įvyksta tuomet, kai pasiekiate 144 lygmenį ir atliekate tą paskutinį šuolį į pakylėtąją būseną. Ir vis dėlto, jums kylant per skirtingus lygmenis ir labiau įsisąmoninant šį procesą, jūs greitai išmokstate atiduoti dabartinį savasties jausmą ir atgimti į naują bei brandesnį savasties jausmą. Ir kuo labiau įprantate prie šio proceso, tuo mažesnis jums bus šuolis į pakylėtąją būseną. Ir visgi, turi būti pripažinta, kad tai vis tiek bus šuolis. Tai visada bus šuolis. Ir ko reikia, norint atlikti kvantinį šuolį iš vieno lygmens į kitą? Reikia sąmoningo sprendimo. 

Mokytojas MOR negali mokyti kiekvieno

Tad pradedu šią mokymų seriją atkreipdamas jūsų dėmesį į tai, kad esu dvasinis mokytojas. Tačiau negaliu mokyti visų Žemėje esančių žmonių. Yra daug žmonių, kurie nėra pasirengę tam mokymui, kurį galiu pasiūlyti. Nes, žinoma, būdamas pakylėtąja būtybe, siūlau mokymą, kurio tikslas yra atvesti jus į pakylėjimą.

Jeigu turite kitų tikslų, kas gali būti visiškai teisėta pagal Laisvos Valios Įstatymą, tuomet gali būti, kad nesate man pasirengę. Nes galite nebūti pasirengę priimti sprendimus, kuriuos jums reikės priimti, kad galėtumėte pasinaudoti tuo, ką turiu jums pasiūlyti.

Tad jums gali būti reikalinga kuriam laikui susirasti kitus mokytojus, arba jums gali būti reikalinga praleisti šiek tiek laiko studijuojant mūsų taip vadinamoje Skaudžių Smūgių Mokykloje, kurioje patirtumėte savo proto būsenos fizines pasekmes – to, ką projektuojate su šia proto būsena. Ir patirtumėte šias pasekmes, kol jums jų būtų gana ir sušuktumėte: „Gyvenime privalo būti kažkas daugiau.“ Ir kai sušuksite, kad privalo būti kažkas daugiau, tuomet aš, Mokytojas MOR (angl. MORE reiškia DAUGIAU), iš tiesų galėsiu ateiti jums į pagalbą. Tačiau mano gebėjimas jums padėti priklausys nuo jūsų pasiryžimo priiminėti sąmoningus sprendimus. Ir negalėsite priimti sąmoningų sprendimų, jeigu sąmoningai į save nepažvelgsite.

Tad sakau jums: Nors esu pirmasis mokytojas, su kuriuo žmonės susiduria, pradėję eiti Septynių Šydų Keliu – Septynių Spindulių Kelių – negaliu mokyti visų. Tačiau iš tiesų mėginu mokyti kaip įmanoma daugiau žmonių. Tačiau, kadangi žmonės yra skirtinguose pasiryžimo pažvelgti į save lygmenyse, esu sukūręs skirtingus būdus mokyti žmones, pagal jų pasiryžimą pažvelgti į veidrodį ir sąžiningai įvertinti savo sąmonės būseną.

Turint omenyje mūsų aptariamą temą, noriu atkreipti jūsų dėmesį, kad mano eterinis ašramas yra virš Dardželingo, Indijoje, ir jame aš mokau dviem pagrindiniais lygmenimis. Dalis mano ašramo yra panaši į tas labdaros valgyklas, kurias matote kai kuriuose miestuose Žemėje, į kurias atėję benamiai ir neįgalūs žmonės gali gauti pavalgyti. Ir mano ašrame esanti patalpa yra skirta tiems, kurie pasiekė tą tašką sušukdami: „Gyvenime privalo būti kažkas daugiau!“ Tačiau jie dar nėra pasiruošę iš tiesų pažvelgti į save ir užduoti sąmoningus klausimus. 

Tad aš leidžiu jiems – nakties metu savo subtiliaisiais kūnais – ateiti į mano ašramą ir įžengti į labdaros valgyklą, kur jie stovi eilėje, ateidami prie patarnautojų, kurie jiems įpila sriubos dubenį – kažkiek pritaikytą prie jų individualios sąmonės būsenos poreikių. Ir tuomet jie suvalgo tą sriubą ir palieka mano ašramą, kartais keliaudami į kitas vietas, kartais grįždami į savo kūnus. Ir daugeliu atvejų jie sąmoningai visiškai neprisimena, kad buvo mano ašrame, išsaugodami tik tam tikras pamokų, kurios, taip sakant, buvo integruotos į jų gautą sriubą, nuotrupas. Aš čia, žinoma, kalbu perkeltine prasme – tikiuosi, suprantate. 

Jiems kurį laiką palankius mano ašramą, ateis toks momentas, kai žmonės taps pasiruošę ne tik suvalgyti savo sriubą ir išeiti, bet jie sustos, apsidairys aplinkui ir paklaus savęs: „Kur aš esu? Kas čia per vieta? Gal man čia galima rasti kažką daugiau, nei vien gauti šį sriubos dubenėlį ir tuomet išeiti?“

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Mistinės Galios iniciacijos.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2013 Kim Michaels