16 | Ar Kristus turi nuomonę?

Noriu, kad rimtai pamąstytumėte, ar Kristaus būtybė turi žmogiškas nuomones. Tikriausiai buvote auginami galvoti, kad apie viską privalote turėti nuomonę: apie politinius klausimus, apie religinius klausimus ir apie tai, kaip kiti žmonės turėtų gyventi savo gyvenimą. Daugelis dvasios ieškotojų patyrė, kad, kai atrado kelią, jų supratimas apie daugelį dalykų, apie kuriuos dauguma „normalių“ žmonių niekada net nesusimąsto, labai išsiplėtė. Daugelį nuoširdžių dvasios ieškotojų tai paskatino susikurti nuomones, kurios yra platesnės už daugumos žmonių. Daugelis netgi galvoja, kad šių nuomonių turėjimas ir jų laikymasis yra jų dvasinio augimo dalis. Kodėl žmonėms sakiau neteisti pagal regimybes?

Tai iš tiesų yra subtilus epinių dramų padarinys, kad apie viską, su kuo susiduriate gyvenime, privalote susikurti nuomonę. Kas yra nuomonė? Dažniausiai tai yra juodai baltas teisimas, grįstas vienpusišku požiūriu į tam tikrą klausimą arba kitus žmones. Ji verčia žmones vertinti problemą, remiantis ribotomis žiniomis, ir kai jau susikuria šį vertinimą, ego galvoja, kad tai yra mirties arba gyvybės klausimas niekada nepakeisti šio vertinimo arba neleisti, kad būtų įrodytas jo klaidingumas.

Koks yra viso to padarinys? Žmonės yra skatinami tapatintis su savo nuomonėmis. Realybėje, jūs esate Sąmoningasis AŠ ir esate grynoji sąmonė. Grynoji sąmonė yra aukščiau už visas žmogiškas nuomones ar vertinimus. Žmogiška nuomonė yra suformuojama išoriniame aš, tačiau Sąmoningasis AŠ netampa išoriniu aš ir todėl jis netampa išorinio aš nuomonėmis. Tai nebus gyvybės arba mirties klausimas Sąmoningajam AŠ, jeigu bus įrodytas jo nuomonės klaidingumas. Gyvybės arba mirties klausimas kyla tik dvasiai, kuri buvo sukurta ginti tą nuomonę. Ar tikrai norite, kad jūsų sąmoningą dėmesį prarytų beprasmiški mėginimai ginti dvasių, neturinčių jokios gyvybės, nuomones?

Siekis niekada nesuklysti

Kitas epinių dramų padarinys yra tas, kad jos projektuoja, jog žmogui yra epiškai svarbu turėti teisingas nuomones. Jeigu suklysite, tai bus epinė katastrofa, tad yra labai svarbu, kad niekas niekada neįrodytų, jog kada nors klydote. Ką reiškia niekada neklysti? Tai reiškia, kad niekas neturi įrodyti, jog viena iš jūsų nuomonių buvo klaidinga.

Koks, kaip sakiau, yra dualistinės sąmonės bruožas? Ji visada turi du priešingus polius. Tai reiškia, kad bet kokia nuomonė, kuri yra suformuluota iš dualistinės sąmonės, turi savo priešingybę. Kol nuomonė turi priešingybę, visada yra įmanoma įrodyti jos klaidingumą. Kai priimate dualistinę nuomonę, į savo sielos indą iš tiesų įsileidžiate dvasią. Ir tuomet visada atsiras kita dvasia, kuri turės priešingą nuomonę nei ta, kurią priėmėte jūs. Ir negalėsite išvengti šių dviejų dvasių konflikto.

Puolusios būtybės sugebėjo įstumti daugumą žmonių į nesibaigiantį žaidimą, kuriame jie stengiasi, kad niekas neįrodytų, jog jie klydo, ir daro tai gindami savo nuomones. Kai kurie kiti žmonės neišvengiamai bus priėmę visiškai priešingą nuomonę jūsiškei, tad jūsų nuomonei visada grasins jos priešingybė. Ir dabar turėsite įrodyti, kad kitų žmonių nuomonės yra klaidingos, idant apgintumėte savo nuomonę. Jeigu bent šiek tiek užmestumėte akį į istoriją, suprastumėte, kad šis žaidimas iš tiesų neturi pabaigos. Jis užvaldys visą jūsų dėmesį, kol Sąmoningasis AŠ nubus ir taps išmintingu kaip žaltys ir taikiu kaip balandis. Tai reiškia, kad praregėsite iš poreikio turėti nuomones ir paliksite bet kokį troškimą būti teisiais tarp žmonių, pasirinkdami būti teisiais prieš Dievą.

Puolusios būtybės sukūrė labai agresyvią jėgą, kuri iš tiesų puola kiekvieną, išdrįsusį išreikšti Kristiškumą šiame pasaulyje. Dauguma gyvybės srautų, kurie turi potencialą įkūnyti Kristiškumą šiuo metu, atėjo į Žemę tam, kad padėtų pakelti šią planetą virš puolusios sąmonės. Kai pirmą kartą čia atėjote, puolusios būtybės žinojo, kad keliate grėsmę jų kontrolei, tad jos jus žiauriai užpuolė. Jų tikslas buvo visais įmanomais būdais įrodyti, kad klystate, ir jos tai darė kritikuodamos, išjuokdamos ir žemindamos jus. Jos iš tiesų buvo pasirengusios padaryti bet ką – tame tarpe ir visaip jums meluodamos – kad įrodytų, jog klydote.

Ko jos siekė? Jos siekė priversti jus galvoti, jog tam, kad įrodytumėte jų klaidą mėginant įrodyti jūsų suklydimą, privalote stengtis įrodyti, kad klysta jos. Smurtaujančios puolusios būtybės įtraukia jus į dualistinį žaidimą, įveldamos jus į situaciją, kurioje atrodo, kad turite jas nužudyti, idant jos nenužudytų jūsų. Meluojančios puolusios būtybės siekia įtraukti jus į žaidimą, kuriame stengiatės įrodyti, kad jos klysta, idant jos negalėtų įrodyti, kad klystate jūs. Jeigu pasiduosite šiai apgaulei, įstrigsite dramoje, mėgindami įrodyti kitų klaidas, užuot buvę atviromis durimis savo AŠ ESU Esačiai. Šviesa iš tiesų gali pakylėti pasaulį, kai tuo tarpu kitų neteisumo įrodinėjimas niekada nepakylės pasaulio.

Atkreipkite dėmesį, ką sakiau apie dualizmą. Kiekviena nuomonė turi priešingybę, tai reiškia, kad nėra jokio galutinio argumento, nėra jokios absoliučios tiesos. Neprisidėsite prie Žemės augimo, įrodydami, kad velnias klysta. Prie šios planetos augimo prisidėsite, tik pakildami virš viso dualistinio žaidimo, kuriame siekiate įrodyti vienos dualistinės iliuzijos teisingumą, įrodydami kitos dualistinės iliuzijos klaidingumą. Kai išsitrauksite šį rąstą iš savo akies, pradėsite aiškiai matyti, ir tuomet galėsite siekti padėti ir kitiems padaryti tą patį.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Laisvė nuo ego dramų.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2013 Kim Michaels