Baigiamasis žodis

Mano mylimieji, šio kurso tikslas yra duoti jums įrankius, kuriais galėtumėte transformuoti savo sąmonę, ištraukdami save iš dualizmo tamsos į Kristaus sąmonės šviesą. Tai gali įvykti tik tuomet, kai suvokiate ir pritaikote Pažinimo Raktą. Šiam kursui yra skirta būti išoriniu įrankiu, stimuliuojančiu intuityvias įžvalgas iš jūsų Kristaus AŠ ir dvasinių mokytojų. Šios įžvalgos bus kruopščiai pritaikytos prie jūsų dabartinio sąmonės lygmens ir todėl galės padėti jums žengti sekantį žingsnį jūsų asmeniniame kelyje. Šio kurso mokymai yra kruopščiai pritaikyti duoti jums įžvalgas, reikalingas bet kuriame dvasinio kelio lygmenyje. Būtų naivu galvoti, kad galėsite perskaityti šį kursą vieną kartą ir gausite iš jo viską, ką tik galite gauti. Šis kursas yra dovana, kuri nepaliauja duoti, nes jis jums gali duoti įkvėpimą bet kuriame dvasinio kelio lygmenyje. Niekada negalėsite išaugti šio kurso, nes jame iš tiesų yra mokymų, skirtų daugeliui skirtingų sąmonės lygmenų. Noriu paraginti jus nepamiršti šio kurso, bet naudotis juo vėl ir vėl, galbūt netgi perskaitant po nedidelę ištrauką kiekvieną dieną, prieš sukalbant invokaciją arba prieš einant miegoti.

Mano šio kurso tikslas yra suteikti jums supratimą apie esminę žmogiškosios egzistencijos dilemą, tai yra, kad žmonės įstrigo dualistinėje sąmonėje. Aš jums apnuoginau esminę mirtingojo aš dinamiką, tačiau net ir toks ilgas kursas kaip šis negali paaiškinti kiekvieno mirtingojo aš aspekto, ir negali papasakoti visko, ką jums reikia žinoti, kad galėtumėte eiti dvasiniu keliu. Noriu paraginti jus skaityti ir kitas knygas apie dvasingumą, pagal jums iš vidaus ateinantį vedimą. Ir iš tiesų, taip pat galite imti skaityti ir kitas per šį pasiuntinį perduotas knygas ir mokymus.

Turite suprasti, kad, jeigu norite palypėti aukštyn sraigtiniais laiptais, turite patirti intuityvią įžvalgą, kuri pakeistų tam tikrą dualistinę iliuziją. Ši įžvalga peržengia intelektualaus supratimo ribas. Ją gali sužadinti išorinis išgyvenimas, tačiau bet kurio tikro dvasinio mokymo tikslas yra sužadinti šias įžvalgas žodžių pagalba, idant galėtumėte išmokti savo pamoką, idant jums nereikėtų patirti savo ankstesnių veiksmų fizinių pasekmių. Intuityvios patirties sužadinimas per žodžius yra visiškai individualus procesas. Du žmonės gali perskaityti tuos pačius žodžius, ir vienas žmogus mintį supras intelektualiai, kai tuo tarpu kitas išgyvens intuityvų patyrimą. Taip yra dėl to, kad žodžiai nesužadino intuityvios patirties pirmajam žmogui.

Noriu paraginti jus skaityti ir kitas knygas, kuriose yra kalbama tomis pačiomis temomis. Kaip vieno kurso žodžiai galėtų būti vienodai veiksmingi visiems žmonėms? Nors ir mėginu paaiškinti svarbiausias mintis skirtinguose kontekstuose ir naudodama skirtingus žodžius, nėra jokių garantijų, kad šis kursas sužadins jums intuityvų išgyvenimą. Nenusiminkite ir negalvokite, kad kažkas su jumis yra ne taip. Nepaliaukite ieškoti kitų knygų, ir galiausiai atrasite kažką, kas padės jums pakilti aukščiau. Kada nors ateityje galbūt galėsite sugrįžti prie šio kurso ir pamatysite, kad jį dabar suvokiate daug gilesniu būdu nei anksčiau.

Ir paskutine savo mintimi, vėlgi, noriu priminti jums, kaip yra svarbu niekada nesiliauti savęs transcenduoti. Visą laiką ieškokite sekančio žingsnio dvasiniame kelyje, kol žinosite – vidiniu žinojimu, peržengiančiu netikrą jūsų mirtingojo aš saugumą – kad sugrįžote į Gyvenimo Upę. Tuomet plaukite su šia gyvenimo upe, jai nešant jus vis toliau, daug toliau nei pajėgtumėte įsivaizduoti savo dabartinėje sąmonės būsenoje. Dievo gausa yra beribė ir kai plauksite su Gyvenimo Upe, toli paliksite visus apribojimus, kurie galėjo būti įdiegti į jūsų protą šiame pasaulyje. Gyvenimo drobė, Dievo kūrinijos pilnatvė, toli pranoksta nakties dangaus didybę. Laukiu, kada galėsiu pasveikinti jus, užėmus savo dvasinės žvaigždės vietą beribiame Dievo Esybės dangaus skliaute.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Jūsų gausingo gyvenimo planas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2005 Kim Michaels