6 | Leiskite Meilei tekėti!

Pakylėtieji Mokytojai Elohimai Erosas ir Amora, per Kim Michaels 2009 sausio 02 d.


Mes ateiname Vienovėje, būdami žinomi Eroso ir Amoros, Trečiojo Spindulio Elohimų vardu, duoti jums supratimą ir – jeigu to norėsite – tiesioginį patyrimą, kaip meilė siejasi su bendravimu iš širdies. 

Kodėl norėjome, kad sukalbėtumėte Invokaciją pakilti virš praeities prieš šį diktavimą apie meilę? Pamąstykite, kaip jūsų buvo paprašyta šio rožinio metu patvirtinti, kad radikaliai atleidžiate, besąlygiškai atleidžiate visiems iš savo praeities – atleidžiate sau ir kitiems žmonėms, atleidžiate Dievui ir Materijos šviesai. Kai esate įsitvirtinę besąlyginėje meilėje, jūsų praeitis neišnyksta, tačiau liaujasi valdyti jūsų ateitį. Kodėl taip yra, mano mylimieji? Todėl, kad kai esate Viena su šia liepsna, su ta besąlyginės meilės Gyvenimo Upe, žinote, kad esate daugiau, nepalyginamai daugiau už bet kokį pasireiškimą iš jūsų praeities šioje ribotoje Žemės sferoje. 

Galbūt vaikščiodami lauke matėte saulės spindulį, atsispindintį nuo vandens balutės kelyje. Šis saulės spindulys nesitapatina su balute. Jis žino, kad yra saulės spindulys. Nors saulės spindulį galima matyti per purviną langą ir jis gali būti šiek tiek nudažytas šio lango, šis nudažymas įvyksta jūsų akyse, nes pats saulės spindulys žino, kad yra Saulės tąsa. Jūs taip pat, žinoma, esate savosios AŠ ESU Esaties Saulės tąsa, net ir savojo Kūrėjo Saulės tąsa. Kai leisite sau atkurti ryšį su šia realybe, jausite per jus tekančią besąlyginę Kūrėjo meilę. Ir kaip tuomet galėtumėte tapatinti save su situacijomis, sąlygomis ir įvykiais, kurie įvyko jūsų praeityje šioje Žemėje? Žinosite, kad esate nepalyginamai daugiau. Jūs netgi žinosite, kad kiti žmonės yra daugiau nei praeities pasireiškimai, kuriuos patyrėte. Sugebėsite įveikti dažniausiai pasitaikančią tendenciją, kuri sukelia konfliktus Žemėje, tai yra, tendenciją laikytis įsikibus praeities įvaizdžio apie save ir apie kitus, net ir praeities įvaizdžio apie pasaulį ir Dievą. 

Jūsų praeitis tampa jūsų duomenų baze

Pratęsiant mokymą apie išmintį ir intelektą – ir kaip intelektas yra sukurtas dirbti su formų pasauliu ir aptikti skirtumus, kategorizuoti skirtumus, analizuoti formų pasaulyje veikiančias priežastis – matote, kad su daugeliu žmonių, tiesą sakant, su visais žmonėmis nutinka taip, kad jie susikuria duomenų bazę savo pasąmonėje. Dauguma žmonių to net nesuvokia, tačiau kai kurie pradeda po truputėlį atitraukti šydą ir suvokti, kaip jie susikūrė šiuos įvaizdžius praeityje.

Kai yra sukuriama ši duomenų bazė, kiekvienas naujas įvykis yra akimirksniu palyginamas su duomenų baze. Jūs susitinkate kitą žmogų ir iš karto jūsų protas nesąmoningai siekia užklijuoti etiketę tam žmogui, kad žinotų, į kurią kategoriją, į kurį stalčiuką iš savo praeities, galėtumėte įdėti šį žmogų. Ir tuomet žinosite, kaip turėtumėte reaguoti į šį žmogų, pagal tai, kaip reagavote į kitus žmones iš šios kategorijos praeityje.

Daugeliu atvejų yra žmonių, kuriuos sutinkate pirmą kartą – bent jau šiame gyvenime – ir būtų galima pagalvoti, kad jeigu sutinkate kitą žmogų, kurio niekada anksčiau nebuvote sutikę, turėtumėte sutikti tą žmogų su tuščiu lapu, turėtumėte suteikti žmogui galimybę būti savimi. Tačiau dauguma žmonių nesugeba to daryti. Jie iš karto nesąmoningai siekia priskirti tą žmogų dailiai, mažai kategorijai pasąmonės duomenų bazėje. Ir vos tik gauna pakankamai duomenų iš žmogaus, jų pasąmonė pajaučia dabar galinti užklijuoti etiketę tam žmogui, ir jie tuomet nebereaguoja į  tą žmogų kaip į unikalų individą. Jie dabar reaguoja taip, kaip būtų reagavę – ir iš tiesų, kaip ir reagavo – į panašius žmones praeityje. 

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Kaip bendrauti iš širdies.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2009 Kim Michaels