4 | Daugiau nei intelektualios žinios

Pakylėtasis Mokytojas Elohimas Apolonas, per Kim Michaels 2009 sausio 01 d.


Apolonas yra mano vardas, ir AŠ ESU žinomas kaip Antrojo Dievo išminties Spindulio Elohimas. Tad ateinu jums suteikti perspektyvą apie bendravimą iš širdies ir kaip tai siejasi su Antruoju išminties Spinduliu. 

Jūs susiduriate su iššūkiu būti tuo, kuo esate, šioje planetoje siautėjančio nenoro būti akivaizdoje. Šis nenoras būti planetą valdė taip ilgai, kad už jo slypinti jėga patikėjo, kad planeta priklauso jai ir ji yra teisėta jos valdovė. Ir ji nesiruošia leisti, kad nedidelė grupelė žmonių pakiltų virš jos kontrolės ir pademonstruotų pasauliui, kad jie yra pasiryžę būti besąlygine meile visų sąlygų akivaizdoje. 

Religijos iškreipimas

Ir nors gali būti skausminga pažvelgti asmeninėms problemoms į akis, galite suvokti, kad jeigu norime, jog žmonija augtų ir įveiktų ribotumus, su kuriais susiduria, kai kurie žmonės privalo ryžtis būti pirmtakais – būti tuo ieties smaigaliu – ir pademonstruoti, kad jie yra pasiryžę spręsti savo asmenines problemas įkvėpdami ir kitus padaryti tą patį. 

Ir apie ką gi mes kalbėjome – tokioje daugybėje skirtingų kontekstų ir tokiomis įvairiomis žodinėmis išraiškomis – mes kalbėjome, kad labai ilgą laiką šioje planetoje netikri mokytojai naudojosi religija sukurti įspūdį, jog galite įžengti į Dievo karalystę neieškodami rąsto savo akyje, neieškodami ego. Egzistuoja visa ši sąmonė, kuri tarsi tamsus debesis kabo virš šios planetos. Tie, kurie, tiesą sakant, yra patys dvasingiausi žmonės, susiviliojo šiuo tikėjimu, kad galite atrasti kažkokią aukščiausią religiją arba guru, kurie visą darbą nudirbs už jus. Arba kad galite atrasti kažkokią magišką formulę, kuri jums leis įžengti į Dievo karalystę, nedirbant viso to nemalonaus darbo, kuriame turite pažvelgti į savo ego ir panaikinti savo praeities pasirinkimus, padarydami geresnius pasirinkimus, nes pradėjote matyti – nors kurį laiką tai gali būti skausminga – kaip jūsų praeities pasirinkimai jus riboja. 

Tiktai ryždamiesi pažvelgti į savo praeities pasirinkimus galėsite pripažinti, kad esate daugiau nei tas ant praeities pasirinkimų sukurtas tapatumas. Galėsite virš jo pakilti, galėsite palikti jį praeityje, galėsite paleisti jį į Esybės ugnį, kuria esate. 

Ko pertekusi širdis

Mokytojas MOR padėjo nuostabų pamatą, kalbėdamas apie Dievo valią ir kaip ji yra susijusi su bendravimu iš širdies. Iš tiesų, yra daug žmonių šiame pasaulyje, kurie nenori bendrauti iš širdies, nes jie netgi nenori užmegzti ryšio su širdies vienove. Tiesą sakant, būtų galima žengti žingsnį dar toliau ir atkreipti dėmesį į Kristaus mokymus, kuris sakė, kad lūpos kalba tai, ko pertekusi širdis. Širdis iš tiesų gali nusidažyti tam tikrais negatyvumo arba pykčio atspalviais. 

Tai, žinoma, nereiškia, kad širdis – kai ji yra suvokiama kaip jūsų esybės centras – prisiėmė šį negatyvumą. Jūsų esybės centro niekas Žemėje negali pavergti. Tačiau tai iš tiesų reiškia, kad galite leisti savo širdies čakrai užsipildyti tam tikru negatyviu požiūriu ir su juo susijusiomis vibracijomis. Iš tiesų galite matyti žmones pasaulyje, kurių širdys – tai reiškia, jų fundamentalus požiūris į gyvenimą, jų fundamentali perspektyva į gyvenimą – prisiėmė tam tikrą anti-meilės pasireiškimą. 

Ir jie iš esmės tuomet yra linkę reaguoti į gyvenimą tam tikru būdu, reaguodami į jį su negatyvumu arba projektuodami šį negatyvumą ant kitų. Būtent tai kalbės burna, kai jie susidurs su bet kokia jų lūkesčių nepateisinančia situacija. Šie lūkesčiai, žinoma, yra visiškai nulemti jų požiūrio į gyvenimą, kurį jie pasirinko priimti ir kurį laiko aukščiausia realybe. Jie nesugeba matyti, kad tai tiesiog yra nerealistiška dualistinės sąmonės iliuzija, kurią jie pasirinko priimti kaip tikrovę ir kurią jie pasirinko suprojektuoti ant Materijos šviesos. 

Kai širdis yra nudažyta tokiais negatyviais pasireiškimais, šie žmonės dažnai nenori pripažinti, kad tai yra netikra, kad tai yra jų pasirinkimo pasekmė. Ir dabar jie projektuoja įvaizdį, kad būtent taip viskas yra, – nes jie gyvena paralelėje visatoje, kurioje dominuoja baimė, pyktis ir kiti pasireiškimai, kuriuos jie pasirinko paversti savo požiūrio į gyvenimą pagrindu. 

Pažvelkite į savo širdį

Jūs, kurie esate išmintingi, pradėjote nuskaistinti savo širdis. Pradėjote virš to pakilti, tačiau kai kurie iš jūsų vis dar tebeturite tam tikrų anti-meilės elementų savo širdies čakroje, kurie veikia jūsų požiūrį į gyvenimą. Ir aš noriu padėti jums suprasti, kad šviesa iš jūsų AŠ ESU Esaties pirmiausia patenka į jūsų esybę slaptajame širdies kambarėlyje, o iš jo teka į širdies čakrą. Ir tuomet galite matyti, kad kai egzistuoja netikrovės elementas jūsų širdies čakroje, jis nudažo šviesą jau pirmajame jos pasireiškime jūsų žemesnėje esybėje. Būtent dėl to gali būti labai sunku praregėti iš šių netikrovės elementų jūsų širdies čakroje – nes jūs dabar patikėjote, kad taip tiesiog viskas yra. 

Nenorite atsitraukti žingsnelį atgal ir paklausti: „O gal tai yra iliuzija?“ Dažnai manote, kad jums paprasčiausiai nereikia užduoti šio klausimo. Manote, kad nors patyrėte daug kitų persilaužimų savo psichologijoje, nors galėjote įveikti kitus prisirišimus arba palikti kitas iliuzijas, šis konkretus jūsų esybės elementas neturi būti kvestionuojamas. Nes jis iš tiesų yra paremtas realybe, ta realybe, kuria manote esantys, nes jis yra užpildytas iš jūsų AŠ ESU Esaties ateinančia šviesa. Jūs matote šviesos jėgą, tačiau nematote, kad ši šviesa buvo nudažyta ta konkrečia dualistine iliuzija, kurią priimate kaip realybę. 

Kaip galite praregėti iš šių pamatinių iliuzijų? Na, tiktai sutikę gyvąjį guru. Ir kalbėdamas apie gyvąjį guru neturiu omenyje kažkokį statusą, išsilavinimą ar autoritetą turinį žmogų. Turiu omenyje, kad sutiktumėte gyvąjį guru viename iš daugybės jo pavidalų. Argi Mokytojas MOR nesakė: „Jeigu guru būtų skruzdėlė, klausykite jos?“ Argi jūs visi nežinote senosios pasakos apie naujus karaliaus drabužius, kuomet ne kas kitas, o mažas vaikas sušuko: „Bet juk karalius nuogas?“ 

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Kaip bendrauti iš širdies.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2009 Kim Michaels