3 | Ko jums reikia iš už atskirosios savasties ribų

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija, per Kim Michaels 2009 balandžio 17 d.


Mano mylimos širdys, aš, Marija, ateinu jūsų pasveikinti šioje labai taurioje vietoje. Žodis „taurus“ ir taurumo koncepcija yra plačiai naudojami Rytų mokymuose, perduotuose Budos, su kuriuo – nors tai gali pasirodyti visiškai svetima daugeliui žmonių, atvykstančių manęs garbinti kaip katalikų Mergelės Marijos – aš vis dėlto esu viena, kaip Dangiškoji Motina yra viena su Dangiškuoju Tėvu. Dangiškosios Motinos atstovė yra viena su Dangiškojo Tėvo atstovu Žemės planetai, su Pasaulio Viešpačiu, Gautama. 

Norėčiau, kad susiderintumėte su besąlygine Budos ramybe. „Besąlyginis“ čia yra raktinis žodis. Kas stabdo tikrąjį išgijimą? Argi tai tiesiog nėra sąlygos, kurias priėmėte po to, kai priėmėte vieną pamatinę sąlygą, iliuziją, kad kada nors galėtumėte būti atskirti nuo Dangiškojo Tėvo? Manote, kad Dangiškoji Motina ir bet koks jos Esybės pasireiškimas galėtų būti atskirti nuo Dangiškojo Tėvo.

Pažvelkite į daugelio statulų, kurias matote šioje vietoje, spalvas. Šviesiai mėlyna ir balta, kurias pasirinkau, kad jos mane atstovautų šiame apsireiškime, ir jos simbolizuoja Dangiškosios Motinos tyrumą ir mėlyną Dievo Valios, Dangiškojo Tėvo liepsną. Šviesiai mėlyna rodo, kad šio apreiškimo metu – ir netgi dar anksčiau, per visą krikščionybės istoriją iki šio momento – nebuvo atvirumo ir noro iš tiesų įsiklausyti ir priimti Tėvo valią. Krikščionybė skleidė išorinio Dievo danguje įvaizdį, tolimos ten aukštai esančios būtybės įvaizdį, kurią galite pasiekti tik per išorinį autoritetą – per bažnytinę hierarchiją. 

Nuolankumo pamoka

Kai kurie iš jūsų žinote, kad atvykote čionai gauti nuolankumo pamoką, ir tai iš tiesų galioja jums visiems. Kiekvienam iš jūsų ši pamoka gali šiek tiek skirtis, priklausomai nuo jūsų psichologijos. Prašau jūsų pamąstyti, kokią asmeniškai turite pereiti ir išmokti nuolankumo pamoką, kad galėtumėte gauti pilną naudą iš šios knygos – kad galėtumėte pasiekti pilną potencialą, kurį galite asmeniškai pasiekti. 

Jūs, žinoma, visi galite pasimokyti nuolankumo, kadangi esate dvasingi žmonės, gyvenantys pasaulyje, ir visada esate supami triukšmo, kuris siekia atitraukti jus ir jūsų dėmesį nuo vidinės, besąlyginės Budos ramybės. Maros demonai siekia jus ištraukti iš meditavimo po savo AŠ ESU Esaties figmedžiu ir priversti susitapatinti su šiomis materialiomis sąlygomis. Kaip iš tiesų galite matyti daugelį žmonių, kurie atvyksta į šią vietą būdami pilnai susitapatinę su materialiomis sąlygomis, kurios niokoja jų fizinį kūną ar protą, ir nuo kurių jie siekia išsigydyti per stebuklingą jų išorėje esantį šaltinį. 

Puikiai žinau, kad daugelis dvasingų žmonių turi daug didesnį supratimą, daug gilesnį supratimą nei daugelis į šią vietą atvykstančių katalikų. Tačiau trokštu, kad jūs visi pamąstytumėte apie nuolankumo pamoką, kuri galioja beveik jums visiems, nors, žinoma, su tam tikrais individualiais atspalviais. Galite nuėję pažvelgti į žmonių procesiją, kurie čionai siekia išgijimo. Galite pajusti, ir kai kurie iš jūsų jau tai pajutote, tam tikrą liūdesį – matydami taip stipriai tam tikrame mąstyme įstrigusius žmones, dėl ko jiems yra labai sunku kažką patiems padaryti ir pasiekti išgijimą. Jie jo teieško iš išorinio šaltinio, manydami, kad kito kelio nėra. Bažnyčia, kuriai jie priklauso, pašalino tikruosius Kristaus mokymus, – kad Dievo karalystė yra jumyse. 

Prašau jūsų nuoširdžiai savo širdyje pamąstyti, ar bent kažkiek nesijaučiate labiau pažengę, išmintingesni, brandesni, ar dar kažkokiu būdu pranašesni už į šią vietą gydymo atvykusius ieškoti žmones. Turiu tikslą jums parodyti, kad čia galite gauti nuolankumo pamoką. 

Daugelis jūsų ir patys ieškote kažkokio gydymo, galbūt fizinio, galbūt gilesnio psichologinio-dvasinio gydymo. Kai kurie iš jūsų studijavote ir jau kurį laiką taikote šiuos mokymus. Ir nors padarėte didelį progresą, žinote, kad vis dar tebėra kažkas, kas stovi tarp jūsų ir jūsų aukščiausio potencialo, tame tarpe ir jūsų vidinės ramybės. Galite pamąstyti, kodėl jums yra taip sunku įveikti tą paskutinę sąlygą, kuri jus stabdo. Ir štai čia galite pamąstyti apie tuos žmones, kurie atvyksta į šią vietą ieškoti fizinio, o kai kuriais atvejais, psichologinio ir dvasinio išgijimo. 

Kodėl kai kurie yra išgydomi, o kai kurie ne

Kai kurie čionai atvykusieji iš tiesų yra išgydomi, kai tuo tarpu kiti – daugelis jų – atvyksta čionai ir nėra išgydomi. Galite sakyti, kad šioje vietoje privalo būti kažkas tokio, kas turi gebėjimą skatinti išgijimą. Kodėl taip yra, kad kai kurie žmonės gali būti išgydyti, kai tuo tarpu kiti – negali?  Kai pažvelgiate į tai širdies išmintimi, suvokiate, kad tėra tik vienas skirtumas tarp tų, kurie yra išgydomi, ir tų, kurie nėra. Šis vienas skirtumas yra tai, kad tie, kurie yra išgydomi, gali priimti – pilnai, – kad pagijo. Tie, kurie nėra išgydomi, turi kažkokią sąlygą, kuri trukdo pilnai tai priimti. 

Galite pažvelgti į save ir į tai, kas jums trukdo patirti lūžį ir būti tuo, kuo iš tiesų esate. Galite pamatyti, kad iš tiesų ne taip jau labai skiriatės nuo čia atvykstančių žmonių. Kai kurie iš jūsų taip pat turite sąlygą, kuri neleidžia jums pilnai priimti išgijimo, priimti, kad esate išgydyti. Per šį priėmimą įvyksta taip, kad perkeičiate savo tapatumo jausmą, nustodami save laikyti nesveiku žmogumi. Ir tai yra tas tapatumo pokytis, kurį jūs visi turite atlikti, kad galėtumėte būti tuo, kuo jūs pilnai esate. Tai, žinoma, neįvyksta per vieną grandiozinę akimirką, tai įvyksta per daug mažyčių akimirkų, per kurias priimate naują tapatumą. 

Prašau jūsų pamąstyti, kad tokia daugybė jūsų turite potencialą iš tiesų patirti didelį išgijimą, naudodamiesi šia knyga. Tam, kad šis išgijimas galėtų įvykti, privalote perkeisti savo tapatumą, kad galėtumėte priimti save kaip sveiką būtybę. O tam turite ieškoti kažkokios sąlygos, kažkokio įsitikinimo, kurio anksčiau nematėte. Pažįstu visų jūsų širdis. Nėra nė vieno žmogaus, kuris nepaleistų savo sąlygų, jeigu galėtų iš tiesų jas pamatyti. Vienintelis dalykas, kuris jums kliudo paleisti sąlygą, yra tai, kad jūs jos nepamatėte arba nepamatėte jos tikrojo pavidalo. 

Ryžkitės priimti nuolankumą ir pamatyti tai, ko dabar negalite matyti. Ryžkitės ieškoti guru, dažnai pasirodančio skruzdėlės pavidalu, kuris jums pasakytų, ko patys negalite matyti. Tiktai atlikę šį pokytį, galėsite pasiekti vientisumą. Žinote pakankamai ir todėl žinote, kad tai neateis iš kažkokio stebuklingo jūsų išorėje esančio šaltinio.

PASTABA: Likusį diktavimą rasite knygoje Išsigydykite save išvalydami čakras.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2009 Kim Michaels