Aukso Amžiaus įkūnijimas per Dangiškosios Motinos išmintį

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija per Kim Michaels, 2023 metų spalio 29 d. Šis diktavimas buvo perduotas 2023 metų Amerikai skirtame vebinare „Įženkite į vienovę su Sen Žermeno vizija Amerikai“.


AŠ ESU Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija ir tarnauju Žemės Dangiškosios Motinos tarnystėje. Kas yra Dangiškoji Motina? Kaip galite suprasti Dangiškąją Motiną? Kaip galite suvokti Dangiškąją Motiną? Kaip galite patirti Dangiškąją Motiną?

Dviejų viena kitą papildančių jėgų sukūrimas

Pradėsime savo tyrinėjimus pažvelgdami į Kūrėją. Šio formų pasaulio pradžioje, kurio dalimi mes visi esame, buvo Kūrėjas. Kūrėjas yra Viena Būtybė. Nepaisant visų įvaizdžių, kurie buvo projektuojami Žemėje, Kūrėjas nėra nei vyras nei moteris. Kūrėjas yra aukščiau bet kokių skirstymų. Tačiau, kai Kūrėjas pradėjo kūrybinį procesą, jis sugeneravo, iš savo vienovės, du: į išorę einančią jėgą ir sutraukiančią jėgą. Plėtimosi jėgą ir sutraukiančią jėgą. Plėtimosi jėgą galima apibūdinti kaip vyrišką, o sutraukiančią – kaip moterišką. Tačiau toks apibūdinimas gali būti šiek tiek klaidinantis, kadangi įvaizdžiai, kurie yra siejami su vyriškumu ir moteriškumu Žemėje, nėra dermėje su tuo, ką iš pradžių sukūrė Kūrėjas.

Kūrėjas nesukūrė dviejų priešingų jėgų, nors linijiškam protui gali taip atrodyti. Kūrėjas sukūrė dvi papildančias jėgas, kurios egzistuoja simbioziniame, holistiniame ryšyje. Kitaip tariant, negalite šių dviejų jėgų perskirti. Negalite turėti tik vienos jėgos. Negalite jų paversti dualistiniu poliariškumu ir paversti jų priešingybėmis. Jūs, žinoma, galite visa tai padaryti prote, kuris yra atsiskyręs nuo realybės, tačiau negalite to padaryti Kristaus prote.

Galime sakyti, kad netgi iki plėtimosi ir traukimosi jėgų sukūrimo egzistavo Vieno proto kūrinys. Krikščioniškame kontekste, mes, kai apie tai kalbame, dažnai tai vadiname Kristaus protu. Tačiau, vėlgi, įvaizdžiai, kurie buvo sukurti Žemėje apie Kristų, nėra dermėje su tuo, ką mes turime omenyje, kalbėdami apie šį Vieną protą. Jūs galite, budistinėmis sąvokomis, ką mes taip pat darėme, vadinti tai Budos Prigimtimi. Tačiau, vėlgi, Budos Prigimtis realybėje skiriasi nuo tų įvaizdžių, kuriuos daugelis budistų projektuoja ant Budos Prigimties. Dalykas, kurį galime pasakyti, yra, kad buvo sukurtas šis vienas protas, vienijantis protas, kurio paskirtis yra laikyti šias dvi jėgas simbioziniame ryšyje, kad jos netaptų priešingybėmis.

Kodėl kūrinijai tai yra nepaprastai svarbu? Todėl, kad Kūrėjas turėjo intenciją sukurti tvarią kūriniją, kuri nesusinaikintų. Ir norint neleisti bet kokiai formai susinaikinti, į dvi jėgas, į dvi kūrybines jėgas, reikia žiūrėti kaip į suvienytas, kaip į dvi tos pačios realybės puses, nes jos abi yra reikalingos formų pasaulio sukūrimui ir palaikymui. Tai yra šiek tiek panašu į Tai Či, matomą Daoizme, kuriame dvi jėgos nėra priešingos, bet viena kitą papildančios. Tai, žinoma, yra konceptualiai sunku suvokti tiems iš jūsų, kurie esate fiziniame įsikūnijime ir mėginate šitai suprasti, nes net ir kalba bei koncepcijos, kurios taip dažnai yra naudojamos Žemėje, yra skirtos parodyti skirtumus, atskirumus. Ir todėl egzistuoja tendencija į viską žiūrėti kaip į priešingybes. Kai kalbu apie plėtimosi jėgą ir traukimosi jėgą, jūs iš karto mąstote, jog kadangi šios dvi jėgos regimai eina priešingomis kryptimis, jos privalo būti skirtingos, privalo būti atskiros, jos privalo veikti priešingomis kryptimis. Tačiau taip nėra. Jos viena kitą papildo. Nė viena iš jų negali egzistuoti be kitos.

Ryšio užmezgimas su už jūsų proto ribų egzistuojančia realybe

Kodėl tai yra svarbu? Kodėl tai iš tiesų yra svarbu? Na, dėl daugelio priežasčių. Tačiau jeigu projektuosime, kas įvyks Amerikoje per šiuos ateinančius dešimtmečius, pamatysime, kad atsiras naujas suvokimas. Ir šį suvokimą būtų galima aprašyti įvairiais būdais, tačiau aš jį čia aprašysiu vienu būdu. Jeigu pažvelgsite į istoriją, pamatysite, kad viduramžiais Europoje vyko procesas, žinomas kaip raganų medžioklė. Taip pat vyko inkvizicija. Tačiau pagrinde vyko raganų medžioklė, per kurią buvo persekiojamos moterys. Jos buvo vadinamos raganomis. Visgi realybėje, teisingesnis terminas, kuris taip pat buvo naudojamas, būtų sakyti, kad vyko išmintingų moterų persekiojimas. Buvo persekiojamos moterys, kurios turėjo gilesnį supratimą apie tai, kaip veikia gamta, kaip veikia žmogaus kūnas. Ir todėl jos gebėjo naudoti natūralias priemones, visokias žoleles ir kitus dalykus įvairioms ligoms gydyti. Tai reiškia, kad jos turėjo mūsų taip vadinamą Dieviškąją Sofiją, moterišką išmintį apie tai, kaip iš tiesų veikia pasaulis.

Kodėl tai buvo laikoma grėsme? Na, katalikų bažnyčia tai laikė grėsme, kadangi katalikų bažnyčia buvo paremta patriarchaliniu, vyrų dominuojamu požiūriu į gyvenimą. Mes daug kartų paaiškinome, kad tai ateina iš puolusių būtybių, kurios tiesiog nusprendė vyrus paversti dominuojančia lytimi Žemėje ir pavergti moteris, šitaip sukuriant šį prigimtinį, nesutaikomą konfliktą pačiame pamatiniame visuomenės lygmenyje. Matote, kad katalikų bažnyčia nuo pat savo sukūrimo, kaip ir žydų religija, ir vėlesnės religijos, buvo šio mėginimo pavergti moteris išraiška. Kodėl tai yra svarbu? Kodėl yra svarbu tai suprasti? Todėl, kad kai suvokiate, ką mes sakėme apie puolusias būtybes, suvokiate, jog jos yra atitrūkusios nuo realybės. Pasekmės čia yra dvejopos. Jos yra atitrūkusios nuo dvasinio pasaulio ir kartu yra atitrūkusios nuo Vieno proto, Kristaus proto. Tačiau jos taip pat yra atitrūkusios ir nuo materialaus pasaulio, nuo natūralaus pasaulio, nuo to, kaip iš tiesų veikia visata.

Galėtume sakyti, kad kai Kūrėjas nusprendė sukurti savimonę turinčias tąsas iš savęs ir suteikti žmonėms laisvą valią, jis numatė, kad kai kurios būtybės gali pasinaudoti savo laisva valia, eidamos prieš patį kūrybiškumo procesą. Kūrėjas sukūrė šias būtybes bendrakūrėjais, tačiau galėjo numatyti, kad kai kurie iš jų naudosis savo laisva valia, eidami prieš kūrybinį procesą ir prieš jį maištaudami. Norėdamas suteikti žmonėms pačias didžiausias galimybes sugrįžti iš šio pasirinkimo, transcenduoti šį pasirinkimą, išsilaisvinti nuo šio pasirinkimo, Kūrėjas sukūrė du būdus, kaip tai galėtų įvykti.

Pirmasis yra Kristaus sąmonė, į kurią mes pagrinde koncentravomės šioje dispensacijoje. Kitaip tariant, kad ir kaip žemai nusileistumėte, net jeigu nusileistumėte į patį žemiausią sąmonės lygį, kuris yra įmanomas Žemėje, negalėtumėte prarasti galimybės užmegzti ryšio su Kristaus protu ir, užmezgę ryšį su Kristaus protu, praregėti iš iliuzijos savo dabartiniame sąmonės lygyje, kad galėtumėte pakilti į sekantį, aukščiau esantį lygį. Tačiau yra visiškai įmanoma, kai žmonės įžengia į atskirtį, į atskirties iliuziją, kad jie gali atsisakyti pasinaudoti šiuo Kristaus proto saugumo mechanizmu. Kitas saugumo mechanizmas yra tai, kad materiali visata veikia tam tikru būdu. Egzistuoja tam tikri mokslo taip vadinami gamtos dėsniai. Tai iš tiesų yra dvasiniai dėsniai, dvasiniai principai. Jie, žinoma, buvo apibrėžti dvasinėje karalijoje esančių būtybių, Elohimų, kurie sukūrė Žemę. Saugumo mechanizmas yra, kad net kai imate maištauti prieš bendrakūrybinį procesą, galite stebėti, kaip gamta, kaip visata iš tiesų funkcionuoja.

Na ir dabar, kodėl tai yra svarbu? Tai yra svarbu dėl to, kad kai imate maištauti prieš bendrakūrybinį procesą, jūs tai galite daryti įžengdami į dualistinę sąmonę. Ir ką jūs darote dualistinėje sąmonėje? Jūs paimate šiuos du dviejų pamatinių jėgų poliariškumus ir savo prote paverčiate juos priešingybėmis. Tuomet jūs primetate vertybinį vertinimą šiai dualistinei ideologinei sistemai, šiai dualistinei pasaulėžiūrai. Ir sakote, kad kažkas yra gera, kažkas yra bloga, kažkas yra teisinga, kažkas yra klaidinga, kažkas yra gėris, kažkas yra blogis. Kai tai darote, nesuvokdami, ką darote, įsupate save į iliuzijos šydą. Buda tai vadino maja. Jėzus tai vadino mirties sąmone. Įsisupate į iliuziją, nes prarandate ryšį su už jūsų pačių proto egzistuojančia realybe, ta realybe, kuri nebuvo sukurta jūsų pačių proto. Jūsų protas tampa mūsų taip vadinama uždara sistema, save pagrindžiančia, save pastiprinančia sistema. Tai reiškia, kad jūs dabar projektuojate įvaizdį, kokį norite matyti pasaulį, kaip norite, kad pasaulis funkcionuotų. Ir esate įsitikinę, kad galėsite tai padaryti ir galėsite priversti pasaulį, priversti visą visatą funkcionuoti pagal savo viziją. Kaip sakiau, kai jau į tai įžengiate, tai tampa save pastiprinančiu procesu, nes kai žiūrite tik į tai, ką generuoja jūsų pačių protas, nematote, kad tai yra visiška iliuzija. Nesugebate to matyti iš savo proto vidaus. Vienintelis būdas ištrūkti iš šios iliuzijos būsenos, yra užmegzti ryšį su Kristaus protu. Kitas būdas yra stebėti, kaip iš tiesų veikia materiali visata.

Žmonių Žemėje atkirtimas nuo saugumo mechanizmų

Ką padarė puolusios būtybės? Jos pamėgino atkirsti abu šiuos būdus daugumai Žemės žmonių. Jos pagrinde tai darė dviem būdais. Jos apsiskelbė religijų lyderiais ir visuomenių lyderiais, įskaitant ir mokslą, nors ne vien jį. Tai reiškia, kad puolusios būtybės dabar apibrėžia, ką žmonės gali gauti iš aukštesnio šaltinio, iš Kristaus proto. Matote, krikščionybės religija buvo sukurta katalikų bažnyčios. Puolusios būtybės apsiskelbė tais, kurie gali apibrėžti, kas yra Kristus ir ką Kristus gali padaryti, ir ką Kristus gali pasakyti žmonėms. Ir jos apibrėžė tai tokiu būdu, kad Kristus esąs kažkokia tolima būtybė tenai aukštai danguje, visiškai nepasiekiama paprastiems žmonėms, ir jį pasiekti gali tik keletas ypatingų žmonių, tai yra, pačios puolusios būtybės. Kitaip tariant, puolusios būtybės pasinaudojo krikščionybe, kad sukurtų barjerą tarp žmonių ir Kristaus. Tačiau Kristaus realybė yra tokia, kad nėra jokio barjero ir niekada negalėtų būti. Dievas nepastatė barjero tarp Žemės žmonių ir Kristaus. Dievo karalystė yra jumyse, tai reiškia, kad visi žmonės turi priėjimą prie Kristaus tiesiogiai savyje, jiems nereikia nieko išorėje, jokio valdžios elito ir jokios institucijos Žemėje.

Tuo pat metu, puolusios būtybės mėgino įvairiais būdais, iš pradžių per religiją, po to per mokslą, po to per politines ideologijas, apibrėžti įvaizdį, kaip tariamai turi veikti materiali visata. Ir jos, vėlgi, apsiskelbė ekspertais, galinčiais apibrėžti šį įvaizdį, kam, pavyzdžiui, yra leidžiama interpretuoti mokslinius atradimus, ar netgi apibrėžiančiais, kaip turėtų būti atliekami moksliniai tyrinėjimai, apibrėžiančiais paradigmą, kuria remiasi moksliniai tyrinėjimai. Jos mėgino iškreipti tiek Kristaus protą, tiek materialios visatos stebėjimą.

Susiderinimas su Dangiškosios Motinos tarnyste

Na ir dabar, tai mane grąžina prie fakto, kad esu Dangiškosios Motinos Žemei atstovė. Kas yra Dangiškosios Motinos tarnystė? Na, visų pirma, tai yra tarnystė, kuri padeda žmonėms pažvelgti į pasaulį, pažvelgti į materialų pasaulį ir suvokti, kaip pasaulis iš tiesų funkcionuoja. Tai nereiškia, kad Dangiškoji Motina, kad Dangiškosios Motinos tarnystė yra atkirsta nuo Kristaus ir planetinio Kristaus tarnystės. Tačiau tai iš tiesų reiškia, kad Jėzus, kuris tarnauja planetinio Kristaus tarnystėje, yra tasai, kuris labiau tiesiogiai dirba su žmonėmis, gebančiais susiderinti su Kristaus protu. Kai tuo tarpu Dangiškosios Motinos tarnystė dirba su žmonėmis, kurie geba susiderinti su materialiu pasauliu, su moteriška išmintimi, kaip iš tiesų veikia pasaulis. Aš, o tiksliau mano tarnystė, iki mano pakylėjimo, dirbo su daug žmonių, kurie sugebėjo susiderinti su tuo, kaip veikia gamta. Ne vien moterys, taip pat ir vyrai, tačiau pagrinde moterys yra atviros su tuo susiderinti. Todėl yra daugiau moterų, kurios gali dirbti su mano tarnyste, nei vyrų, nors, žinoma, taip pat yra ir daug vyrų.

Kodėl aš apie tai kalbu, jeigu mūsų tema yra Amerika? Todėl, kad vienas iš dalykų, kurį matau įvyksiant per šiuos ateinančius dešimtmečius, bus tai, kad išaugs žmonių skaičius, kurie ryšis susiderinti ir dirbti su Dangiškosios Motinos tarnyste. Tai nereiškia, kad jie turės žinoti apie pakylėtuosius mokytojus ar pakylėtąją mokytoją Motiną Mariją, ar netgi kad iš viso egzistuoja tokia Dangiškosios Motinos tarnystė. Jie galės su ja susiderinti intuityviai, nesuprasdami, su kuo susiderina. Tačiau jie vis tiek galės gauti idėjas ir intuityvius impulsus, kurie galės jiems padėti pagerinti kažkokį gyvenimo Žemėje aspektą. Ir, žinoma, jau yra daug tokių žmonių, pavyzdžiui, gydymo sferoje, daug žmonių švietime, bet taip pat daug žmonių mokslo sferoje.

Per šiuos ateinančius dešimtmečius įvyks taip, kad didelė dalis technologinio progreso, kuris įvyks, apie kurį Sen Žermenas kalbėjo savo Aukso Amžiaus vizijoje, įvyks per Dangiškosios Motinos tarnystę. Nes kas gi iš tiesų yra technologija? Na, tai yra mėginimas ištirti, kaip veikia materiali visata, ir tuomet naudojantis šiais stebėjimais sukurti kažkokią technologijos formą, kuri leistų žmonėms kažką padaryti, ko jie šiuo metu negali padaryti savo protais ar savo fiziniais kūnais. Jūs galite sukurti mašinas, kurios galėtų atlikti darbą, kurio neįmanoma atlikti fiziniu kūnu ar netgi neįmanoma atlikti pasitelkiant gyvūnus, kaip tai buvo daroma iki technologijos atsiradimo.

Darbas su dviem viena kitą papildančiomis jėgomis

Tai, žinoma, turi daug išdavų, tačiau priežastis, dėl kurios pradėjau kalbėti apie dvi viena kitą papildančias jėgas, yra ta, kad žiūriu į augantį žmonių skaičių, pagrinde moteris, mokslo srityje, atsiveriančias šiai idėjai, kad visas pasaulis buvo sugeneruotas iš šių dviejų viena kitą papildančių jėgų. Jos gali būti aprašomos įvairiais būdais, nes iš tiesų yra daug tokių jėgų, daug jėgų lygmenų, tačiau jos visada yra papildančios viena kitą. Jos nėra priešingybės, jos neveikia viena prieš kitą. Tačiau, kai įžengiate į dualistinę sąmonę ir sukuriate šiuos du priešingus poliariškumus, prarandate ryšį su dviem papildančiomis jėgomis. Tai reiškia, kad viskas, ką kuriate iš dualistinės sąmonės, negali turėti pusiausvyros tarp dviejų jėgų, o tai, kas neturi pusiausvyros tarp dviejų jėgų, laikui bėgant sugrius, susinaikins. Tai negali būti išsaugota per laiką. Tai gali būti išsaugota kurį laiką, bet tikrai ne amžinai.

Gravitacinė ir aukštyn kelianti jėga

Kai daugiau žmonių pradės su tuo susiderinti, atsivers daug naujų sričių moksliniams tyrinėjimams. Ir duosiu jums čia vieną pavyzdį, apie kurį trumpai užsiminė Sen Žermenas, ir tai yra gravitacija. Kol kas mokslininkai į gravitaciją žiūrėjo kaip į vienišą jėgą, egzistuojančią savarankiškai. Ji traukia visą materiją link gravitacinio centro, tokio kaip Žemės centras. Tačiau pradės atsirasti naujas supratimas, kad gravitacija negali egzistuoti viena pati. Ji privalo egzistuoti kaip papildanti jėga kitai jėgai, traukiančiai materiją priešinga kryptimi. Jeigu tokios jėgos nebūtų, kaip galėtumėte paaiškinti, kad Saulė gali spinduliuoti šviesą? Saulė turi milžinišką masę. Tad yra akivaizdu, kad jeigu egzistuotų tik gravitacija, saulė būtų turėjusi sukurti tokią milžinišką gravitacijos jėgą, kad šviesa negalėtų ištrūkti iš Saulės, tad kaip šviesa ištrūksta iš Saulės ir pasiekia Žemę? Taip yra dėl to, kad šviesa yra varoma kitos jėgos, kuri dirba dvipusiame ryšyje su gravitacija. Šios dvi jėgos egzistuoja abipusiame ryšyje. Ką tai reiškia? Tai reiškia, kad visada egzistuoja pusiausvyra. Ši pusiausvyra gali mainytis, ji gali keistis, tačiau visada egzistuoja pusiausvyra. O šią pusiausvyrą iš tiesų palaiko Vienas protas, Kristaus protas. Tačiau svarbiausias atradimas, kuris gali pradėti persilaužti mokslo sferoje yra tai, kad visada egzistuoja dvi viena kitą papildančios jėgos, ir todėl pusiausvyra privalo turėti papildančią jėgą, ir jeigu sugebėsime atrasti, kaip galėtume pasinaudoti šia jėga, galėsime sukurti technologiją, kuri regimai suspenduos gravitacijos jėgą. Ji ne iki galo ją suspenduos, tačiau leis mums sukurti technologiją, kuri turės kitokią pusiausvyrą tarp dviejų jėgų, nei egzistuoja šiuo metu mūsų turimoje technologijoje, kuri važinėja ant žemės, pavyzdžiui, automobiliuose.

Sklendžiančios transporto priemonės

Automobiliai reprezentuoja tokią technologijos formą, kuri turi tokią pačią pusiausvyrą tarp dviejų jėgų kaip ir jūsų fiziniai kūnai. Todėl jie yra traukiami link Žemės centro, tai reiškia, kad jie atsiremia į Žemės paviršių. Na ir dabar, mokslas šiuo metu mano, kad Žemės tankumas neleidžia automobiliui prasmegti į žemę ir toliau grimzti link jos centro. Tačiau iš tiesų taip yra ne dėl materijos tankumo. Taip yra dėl papildančios jėgos, plėtimosi jėgos, aukštyn keliančios jėgos, kuri verčia visus objektus, visus palaidus objektus likti Žemės paviršiuje. Kai mokslininkai pradės tai suprasti ir tyrinėti, jie atras šią jėgą ir atras, kad visos jėgos savo prigimtimi iš tiesų yra vibracinės. Net ir gravitacija yra vibracijos forma, nes ir pati energija yra vibracija, o tai reiškia, kad jeigu galėsite pakeisti vibraciją, jeigu sugebėsite atrasti specifinę vibracijos rūšį, iš tiesų galėsite pakeisti pusiausvyrą tarp gravitacinės ir aukštyn keliančios jėgos.

Ir tai jums leis sukurti – čia dar kartą panaudokime automobilio pavyzdį – automobilį, gebantį sklęsti tam tikrame aukštyje virš Žemės paviršiaus. Mokslininkai atras, kad egzistuoja tam tikros vibracinės zonos, kurios priklauso nuo to, kokiu jos yra atstumu nuo gravitacinio centro. Kiekviena zona turi tam tikrą vibracijos lygį, ir jeigu sugebėsite pakeisti objekto vibraciją, galėsite priversti jį pakilti į aukštesnę gravitacijos zoną nei Žemės paviršius. Tai reiškia, kad jūs dabar galėsite sukurti transporto priemonę, kuri galės sklęsti tam tikrame aukštyje. Tai, žinoma, turės daug pasekmių. Visų pirma, kaip Sen Žermenas minėjo, jeigu turėsite automobilius, kurie galės sklęsti ore, jums nebereikės šios brangios ir sudėtingos kelių sistemos. Jūs taip pat galėsite visiškai išvengti avarijų, nes galėsite turėti automobilius skirtinguose lygmenyse, kad jie nesusidurtų, neatsitrenktų vienas į kitą. Jūs, žinoma, taip pat galėsite įdiegti sensorinę technologiją, kuri taip pat neleis įvykti šiems susidūrimams. Galėsite sukurti automobilius, kuriems nereikės būti vairuojamiems žmogaus, kad jus galėtų nuskraidinti į tam tikrą vietą. Visa tai galės kontroliuoti kompiuterinė technologija, kuri bus labiau pažengusi už tą, kurią turite šiandien, ir vis dėlto.

Jūs, žinoma, taip pat galėsite naudotis šia technologija, siųsdami objektus į Žemės orbitą, pavyzdžiui, satelitus. Užuot leidę raketas, kurios degina didžiulius kiekius kuro, galėsite nustatyti objekto vibracinį lauką ir priversti jį pakilti į norimą aukštį virš Žemės ir išeiti į orbitą. Tai turės daug pasekmių. Tačiau, kad galėtumėte pasiekti šį tašką, turi atsirasti šis augantis supratimas ir susiderinimas su tuo, kad visada egzistuoja dvi viena kitą papildančios jėgos, ir kai jos yra pusiausvyroje, galite sukurti kažką tvaraus. Kai jos nėra pusiausvyroje, kad ir ką bekurtumėte, tai galiausiai subyrės, sugrius, susinaikins.

Perėjimas iš jėga paremto mąstymo

Tad tai yra alternatyva mūsų taip vadinamai jėga paremtai technologijai. Na ir dabar, galite paklausti: argi aš nekalbu apie dvi jėgas? Argi nekalbu apie tai, kad viena jėga suspenduoja kitą jėgą? Tačiau aš nekalbu apie jėgas kaip apie priešingybes. Būtent tai jūs matote dabartiniame moksle, visame šiame mąstyme, nes tai ateina iš puolusių būtybių. Jėga paremtas mąstymas ateina iš puolusių būtybių. Jos atkirto save nuo Kristaus Proto, atkirto save nuo Dangiškosios Motinos ir Motinos išminties, ir todėl mėgina primesti savo viziją visatai. Ir tai tam tikru laipsniu yra įmanoma padaryti, dėl to kad turite laisvą valią ir savo bendrakūrybinius gebėjimus. Tačiau jūs visada sukursite disbalansą ir disbalansas nepaliaus augti. Ir būtent dėl to turėsite naudoti vis daugiau ir daugiau jėgos, kad išsaugotumėte savo kūrinį. Ir tai galiausiai privers jūsų kūrinį susinaikinti, kadangi negalėsite sugeneruoti pakankamai jėgos. Kai tuo tarpu, kai į bazines kūrimo jėgas žiūrite kaip papildančias viena kitą, turite praktiškai neribotą energiją, nes nemėginate primesti nesubalansuotos vizijos visatai.

Ko reikia, kad galėtumėte atrasti ir sukurti tokią technologiją? Reikia pakeisti mąstymą, paliekant šį dualistinį mąstymą, kuris yra paremtas jėga. O ką tai reiškia? Tai reiškia, kad jums reikia žmonių, kurie sugebėtų susiderinti su Kristaus protu ir gebėtų suvokti, kad egzistuoja aukštesni principai, kurie buvo apibrėžti iš aukštesnio suvokimo lygmens. Ir tuomet jums taip pat reikia susiderinti su Dangiškąja Motina ir Motinos išmintimi apie tai, kaip veikia visata. Ir tai pareikalaus iš žmonių pakeisti savo mąstymą iš to mąstymo, kuris yra taip įsivyravęs šiandien, kuomet tiek daug žmonių yra pasiryžę naudoti jėgą, kad pasiektų savo. O tai reiškia, kad jie yra mąstyme, kurį mes pavadinome stygiaus mąstymu. Jie mano, kad visata turi ribotus išteklius. Jie mano, kad Žemė turi ribotus išteklius. Jie mano, kad Dangiškoji Motina turi ribotus išteklius ir nori kažką nuo jų nuslėpti. Tai reiškia, kad jie mano gyvenantys priešiškoje visatoje.

Gausingas gyvenimas Žemėje

Ir pokytis, kuris yra reikalingas ir apie kurį mes jau anksčiau kalbėjome, yra tai, kad žmonės pradėtų suvokti, jog jie iš tiesų gyvena draugiškoje visatoje. Jėzus sakė: „Nebijok, mažoji kaimene, tavo Tėvui malonu tau dovanoti savo karalystę.“ Kas yra karalystė? Na, tai galima laikyti dvasiniu pasauliu, kuomet jūs galite pakilti į dvasinį pasaulį, ir Tėvui yra malonu, kad jūs pakylate, nes Tėvas nepastatė jokių kliūčių jūsų kelyje. Puolusios būtybės mėgino pastatyti kliūtis jūsų kelyje, tačiau jos jus gali veikti tik tuomet, jeigu pasirenkate leisti joms jus veikti, nes atsiskyrėte nuo Kristaus proto. Tėvui yra malonu jums dovanoti Kristaus sąmonę.

Tačiau lygiai taip pat galėtume sakyti: „Nebijok, mažoji kaimene, jūsų Dangiškajai Motina yra malonu jums dovanoti karalystę Žemėje.“ Kitaip tariant, dovanoti jums gausingą gyvenimą, turtingą gyvenimą. Tai ne Dangiškoji Motina varžo jūsų gausą, jūsų puoselėjimą Žemėje. Tai daro antikristo sąmonė, mirties sąmonė, jėga paremta sąmonė, kuri suprojektavo šiuos limitus ant materialios visatos, kuri sukūrė stygių, sukūrė skurdą, kurį žmonės šiuo metu laiko tikrove ar netgi vienintele tikrove Žemėje. Todėl jie mano, kad gyvena priešiškoje visatoje, kuri nori jiems kažko neduoti, ir jie privalo tai užgrobti jėga, jėga priversti fizinę Žemę duoti jiems tai, ko jiems reikia.

Realybė yra tokia, kad Dangiškoji Motina ne tik geba, bet ir nori duoti žmonėms viską, ko jiems reikia, be jėgos naudojimo. Tačiau tam reikia žmonių, kurie ryžtųsi pakeisti savo mąstymą, įveikdami jėga paremtą mąstymą ir susiderindami su Motinos išmintimi, tapdami išmintingomis moterimis ir išmintingais vyrais. Vėlgi, tiek vyrai, tiek moterys gali tai padaryti, tačiau galima numatyti, kad didesnė grupė, didesnis skaičius bus moterų, kurios sugebės ir ryšis tai padaryti. Ir būtent to laukiu Amerikoje ir, žinoma, visose kitose šalyse. Laukiu šių moterų atsiradimo, kurios ryšis susiderinti su Dangiškąja Motina, ryšis susiderinti su fizine karalija ir atras, gaus iš manęs ir mano tarnystės, iš kitų pakylėtųjų mokytojų, šias žinias, kaip iš tiesų veikia visata. Ir kaip dirbti bendradarbiaujant su materialia visata, užuot jėga siekus priversti jums duoti tai, ko jūs norite.

Susiderinimas su Dangiškosios Motinos išmintimi

Tai taip pat pareikalaus iš jų susiderinti ir suvokti, kad Dangiškoji Motina neturi išrinktųjų. Dangiškoji Motina nėra elitistė ir todėl neleis nedideliam elitui monopolizuoti turto ar išteklių, kuomet jis nori kontroliuoti žmones, jėga atimdamas iš žmonių arba atimdamas žmonių darbo vaisius. Technologinis augimas turi eiti ranka rankon, kaip Sen Žermenas sakė, su sąmonės kėlimu ir pasiryžimu kelti aukštyn visą gyvybę. Šitai, žinoma, jau prasidėjo. Daug, daug žmonių pradėjo su tuo įvairiais būdais susiderinti. Daugelis jų remiasi žinių šaltiniais, kurie yra reliatyviai primityvūs ir iš tiesų nėra pakankamai gilūs, kad galėtų atnešti pokyčius, apie kuriuos kalbu. Tačiau kai vis daugiau ir daugiau žmonių atvers tam savo protus, jie sugebės gauti šias idėjas iš manęs ir iš mano tarnystės, kurios pakels tai į aukštesnį lygmenį. Kol kas, daugelis žmonių, kurie susiderino, susiderino su būtybėmis emocinėje, bet ypač mentalinėje karalijoje. Ir jie gavo tam tikras idėjas, kurios nebūtinai yra blogos ar destruktyvios, tačiau tai nėra pačios aukščiausios idėjos, kurias žmonės galėtų gauti, nes šitai jie, žinoma, gali gauti tik iš pakylėtojo lygmens. Materialią visatą sukūrė ne emocinėje, mentalinėje ar identiteto karalijose esančios būtybės. Ją sukūrė būtybės pakylėtoje karalijoje, tad jeigu iš tiesų norite išminties, Dieviškosios Sofijos, jums reikia susiderinti su pakylėtuoju lygmeniu, o ne su identiteto, mentaliniu ar emociniu lygmenimis. Ar, tiesą sakant, net ir su materija, su fizine plotme.

Talentų padauginimas

Tai gali būti, ir bus, milžiniškas pokytis visuomenėje. Ir tai pakeis visuomenę tokiais įvairiausiais būdais, kad dauguma žmonių negalėtų to pakelti, jeigu jiems pasakyčiau, kaip iš tiesų pasikeis visuomenė. Aš tik truputį praskleidžiau šydą, kalbėdama apie technologiją. Tačiau kita svarbi sritis, žinoma, yra ekonomika. Atsiras augantis suvokimas apie tai, kaip iš tiesų veikia ekonomika, kaip veikia pinigai. Ir tai bus paremta principu, apie kurį tiek daug kartų kalbėjome, cituodami Jėzaus palyginimą apie tris tarnus, kurie gavo talentus. Kalbėjome apie tai, kad tie, kurie daugina talentus, gauna daugiau. Nedauginate talentų, siekdami jėga atimti iš kitų žmonių jų darbo vertę ir sukoncentruoti tai į savo rankas. Talentus dauginate, kai naudojate pinigus ir turtą kelti aukštyn visus žmones visuomenėje. Ir šioje vietoje, žinoma, Amerikai šiuo metu daug ko stinga, lyginant su kitomis demokratinėmis šalimis, kuriose egzistuoja aukštesnis socialinio sąmoningumo arba mūsų taip vadinamo pamatinio žmogiškumo lygmuo. Ir klausimas, kaip greitai galės būti atnešta nauja technologija, yra labai tampriai susijęs su šiuo socialinio sąmoningumo vystymusi, kaip jūs tai kvietėte šioje invokacijoje, kurią kalbėjote prieš šį diktavimą, nes tai, ar technologija galės būti perduota Amerikoje ar kitose šalyse, labai stipriai priklausys nuo socialinio sąmoningumo lygmens. Ir jeigu amerikiečiai neišvystys reikiamo socialinio sąmoningumo lygmens, daugelis technologijos formų negalės būti tenai perduotos. Tai, žinoma, nereiškia, kad Amerika negalės naudotis šia technologija, tačiau Amerika nebus šių technologijų pradininkė, nes egzistuoja pernelyg didelė rizika Amerikoje, kad elitas mėgins monopolizuoti ir pasinaudoti šiomis technologijomis savo praturtėjimui. Ši technologija iš tiesų negali būti monopolizuota, ir vis dėlto, elitas gali kažką padaryti, mėgindamas panaudoti ją savo, o ne visų žmonių praturtinimui.

Naujas požiūris į darbą

Kai kurie pokyčiai, kurie įvyks, pakeis visuomenių požiūrį į darbą. Kas yra darbas? Iki šiol egzistavo ši sąmonė, kuri buvo varomoji jėga visuomenių požiūriui į darbą, ir šis požiūris yra, kad jūs kažką gaminate, pavyzdžiui: dirbate gamykloje, gaminate tam tikras prekes, kurios tuomet gali būti parduodamos už pinigus. Arba dirbate ūkyje, sėjate javus, ariate laukus, pjaunate javus, prižiūrite gyvulius ir taip toliau. Jūs kažką darote, iš ko galima gauti pinigus, ką yra įmanoma įvertinti pinigine išraiška, kam yra įmanoma suteikti piniginę vertę. Ir išdava čia yra tokia, kad už darbą, kurį atliekate, jums nebūtinai yra išmokama piniginė to darbo vertė, bent jau nėra išmokama pilna vertė. Tačiau egzistuoja kiti asmenys, kurie galbūt gauna didesnę piniginę vertę iš jūsų darbo už jus pačius. Tai gali būti didikas, kuriam priklauso žemė, kurioje jūs gyvenate, tad jis jums net nemoka pinigų, kad darytumėte darbą, jūs gaunate vietą gyventi ir maistą, ir tai yra viskas.

Tai gali būti asmuo, kuriam priklauso gamykla ir jums gali būti mokamas tam tikras atlyginimas, tačiau gamyklos savininkas gauna didžiąją piniginės vertės dalį, kuri buvo sukurta per jūsų darbą.

Ši sistema, žinoma, buvo sukurta puolusių būtybių, kad jos pačios galėtų įsiropšti į šias privilegijuotas pozicijas, kuriose joms nereikia atlikti fizinio darbo, kad galėtų kaupti pinigus, nes kiti žmonės atlieka fizinį darbą, o puolusios būtybės gauna sukuriamos piniginės vertės didžiąją dalį. Tačiau aukso amžiuje atsiras naujas požiūris į darbą ir piniginę darbo vertę. Pavyzdžiui, šiandien turite daug visuomenių, kuriose moterys ne tik gimdo vaikus, bet pagrinde yra atsakingos už darbą maitinti vaikus, saugoti jų gyvybę, auginti vaikus ir taip toliau. Yra tokių visuomenių, kuriose, kai tėvai pasensta, pagrinde būtent moterims yra pavedama užduotis rūpintis senais žmonėmis. Tačiau ką jūs pradedate matyti vykstant tam tikrose visuomenėse, tokiose kaip Kinijos ir Japonijos visuomenės? Matote, kad gimstamumas taip stipriai sumažėjo, jog populiacija iš tiesų ima trauktis. To pasekoje, populiacija sensta, ir vyresnių žmonių procentas, kurie nebegali dirbti, auga.

Kaip jūs, kaip visuomenė, galite pakilti virš šio netvaraus lygmens? Na, turite sakyti, kad vaikų gimdymas, vaikų auginimas turi piniginę vertę. Tai yra darbas. Tai, ką iki šiol daugelis visuomenių laikė savaime suprantamu dalyku, kad moterys turėtų tai daryti, dabar gali būti pradėta laikyti darbu, turinčiu piniginę vertę. Kitaip tariant, iki šiol daugelyje visuomenių moterys buvo tarsi feodaliniai valstiečiai viduramžiais. Iš jų buvo reikalaujama dirbti, o už tai jos tegavo kambarį nakvynei, vietą gyventi ir maisto. Tačiau už jų darbą joms niekas pinigų nemokėjo. Jeigu šios valstybės, kurios patiria populiacijos mažėjimą, gimstamumo mažėjimą, jeigu jos nori sustabdyti šią tendenciją, visuomenė turi pasakyti: „Moterys, kurios gimdo ir augina vaikus, suteikia vertę visuomenei, tad privalome įvertinti tai pinigine išraiška ir moterims už tai mokėti. Moterys, kurios rūpinasi senyvais žmonėmis šeimoje, – šitai turi piniginę vertę visuomenei, nes kitu atveju pati visuomenė turėtų tai daryti, tad privalome mokėti moterims, ar, tiesą sakant, ir vyrams, jeigu jie pasirinktų tai daryti, tačiau privalome mokėti žmonėms už šį darbą.“

Bazinių pajamų koncepcija

Jūs taip pat galite pasiekti tašką, kuomet suvoktumėte, kad tiesiog gyvendami, tiesiog egzistuodami, jūs iš tiesų suteikiate patarnavimą visuomenei, kadangi turite turėti vietą, kur galėtumėte gyventi, turite valgyti, turite turėti drabužius, ir šitaip prisidedate prie ekonomikos. Ir tai gali atvesti prie bazinių pajamų koncepcijos, kuomet sakote, kad pačiai visuomenei yra naudingiausia mokėti žmonėms šias bazines pajamas, kad jie galėtų išgyventi baziniame lygmenyje. O jeigu jie nori turėti aukštesnį pragyvenimo lygį, tuomet jie gali dirbti arba sukurti verslą. Tačiau visada egzistuoja šis pamatinis lygmuo, kad žmonės galėtų išgyventi, ir tai yra pačios visuomenės labui palaikyti žmones tame lygmenyje.

Galite matyti, kaip šios idėjos susidurtų su didžiuliu pasipriešinimu Jungtinėse Valstijose su savo „šiurkščiu individualizmu“, su požiūriu, kad: „Aš pats esu savo sėkmės kalvis, aš padariau visą sunkų darbą, turėčiau gauti atlygį, neturėčiau mokėti mokesčių tiems kitiems žmonėms remti.“ Ir didžioji dalis šio požiūrio yra labiau paplitusi Jungtinėse Valstijose nei daugumoje kitų demokratinių šalių, tiesą sakant, nei visose kitose demokratinėse šalyse, ir todėl galite matyti, kad reikalingi tam tikri dramatiški pokyčiai. Ir kas gali atnešti šiuos pokyčius? Na, didžiąja dalimi, moterys. Moterys yra tos, kurios gali su tuo susiderinti, su motinos išmintimi, ir jos gali matyti, kad, nors žvelgiant iš tam tikros perspektyvos, tai gali atrodyti nerealistiška ar įžūlu, ar netgi tiesiog neteisinga, žvelgiant iš Dangiškosios Motinos perspektyvos, Dangiškosios Motinos išminties perspektyvos, tai iš tiesų yra visiškai prasminga, tai yra net labai konstruktyvu, nes tai iš tiesų pakels šalies ekonomiką į aukštesnį lygį. Tačiau, kad tai galėtų įvykti, jums, žinoma, reikia įveikti šią taip vadinamą kapitalistinę sistemą, arba laisvo verslo sistemą, kaip kai kurie tai vadina, kuri leidžia elitui skinti žmonių darbo vaisius. Vietoj to jums reikia atlikti pokytį ir tarti, kad žmonės turėtų gauti didžiąją dalį piniginės vertės už savo darbą, ir tuomet jie turėtų sumokėti sąžiningą procentą mokesčių valstybei, kuri už šiuos pinigus galėtų teikti žmonėms reikalingas viešas paslaugas.

Matote, yra apskaičiuota, kad jeigu aukščiausi dešimt procentų pačių turtingiausių žmonių sąžiningai mokėtų mokesčius, kiekvienais metais tai sugeneruotų daugybę milijardų dolerių viso pasaulio mastu. Ir todėl matote, kad jeigu egzistuotų kitokia sistema, kurioje aukščiausiems dešimčiai procentų net nebūtų leidžiama darytis tiek daug pinigų, visuomenės lengvai galėtų sau leisti mokėti žmonėms bazines pajamas, mokėti žmonėms, kurie dirba su vaikais, su senyvais žmonėmis ir taip toliau. Tai galėtų būti pasiekta, sąžiningiau perskirstant piniginę žmonių darbo vertę ir nebeleidžiant nedideliam elitui pavogti didžiosios dalies žmonių darbo piniginės vertės.

Ideologija ir Dangiškosios Motinos išmintis

Žinoma, bus tokių, ypač Jungtinėse Valstijose, kurie šauks: „Komunizmas! Socializmas!“ Tačiau tai su tuo niekaip nėra susiję. Komunizmas buvo ideologija, kuri sukūrė dirbtinį, nerealistišką požiūrį į tai, kaip turėtų veikti visata, ir tuomet mėgino šį požiūrį jėga primesti visatai. Kapitalizmas taip pat yra ideologija, kuri sukuria dirbtinį įvaizdį apie tai, kaip turėtų veikti visata, ir mėgina jį primesti visuomenei. Abi šios ideologijos nėra tvarios.

Taip vadinamą kapitalistinę sistemą palaikė tai, jog kapitalizmas suteikia daugiau laisvės individualiai iniciatyvai nei komunizmas būtų kada nors galėjęs tai padaryti, ir būtent dėl to kapitalistinė sistema nesugriuvo. Tai neįvyko ne dėl paties kapitalizmo, o dėl to, jog vis dar buvo pakankamai laisvės, kad žmonės galėjo būti kūrybiški ir sukurti, sugeneruoti turtą, kuris leido visuomenei išgyventi. Tačiau kaip galite akivaizdžiai matyti, horizonte iš tiesų matosi pavojaus ženklai, gręsiantys sistemos žlugimu, kas jau įvyko keletą kartų, ir vėl pasikartos, jeigu ekonomika nebus reformuota. Tai, ką aš čia siūlau, nėra ideologija. Turite tai atskirti, tie iš jūsų, kurie sugebate tai padaryti, ir suvokti, kad tai, kas buvo sukurta iš dualistinės sąmonės, yra ideologijos, įvaizdžiai, kaip pasaulis tariamai turėtų veikti, kaip tam tikri žmonės, ypač puolusios būtybės ir valdžios elitas, nori, kad visata veiktų. Tačiau aš čia kalbu apie Dangiškosios Motinos išmintį, kuri nėra paremta norėjimu, kad visata veiktų tam tikru būdu. Ji yra paremta stebėjimais, susiderinimu su tuo, kaip visata iš tiesų veikia. Tai yra fundamentalus skirtumas, ir aš čia kalbu apie tai, kad ateinančiais dešimtmečiais vis daugiau ir daugiau žmonių pradės susiderinti ir suvokti šį skirtumą.

Tai, ką jūs šiuo metu matote išreiškiama daugelyje pasaulio šalių, tame tarpe ir demokratinėse šalyse, ir ypač Jungtinėse Valstijose, matote šios žmonių grupės iškilimą, kurie su vis didesne desperacija mėgina primesti savo įvaizdį, savo proto įvaizdį visatai ir visuomenei, mėgina priversti kitus žmones paklusti šiam įvaizdžiui. Ir kaip kalbėjo Sen Žermenas, tam turi būti leidžiama vykti, kad šios išraiškos pasiektų vis didesnius kraštutinumus, vis didesnę desperaciją, kol kritinė masė žmonių tai pamatys, pamatys pusiausvyros stygių, pamatys viso šio mąstymo tuštybę, kai galvojate, jog žmonės šioje mažytėje planetoje, vadinamoje Žeme, gali priversti visatą paklusti savo proto įvaizdžiams. Tuo tarpu alternatyva yra susiderinti su Kristaus protu ir Dangiškąja Motina ir tuo būdu sužinoti, kaip iš tiesų veikia visata, kad galėtume pradėti dirbti su visata, su gamta, su planeta. Ir todėl, galėtume atsiverti puoselėjimui ir gausai, kuriuos Dangiškajai Motinai yra malonu mums dovanoti. Ir kai kritinė masė žmonių pradės tai matyti, štai tuomet galėsite pamatyti šios technologijos perdavimą, šių idėjų perdavimą, kurios iš tiesų pradės materializuoti Aukso Amžių ir sukurs šiuos didžiulius pokyčius, apie kuriuos kalbėjome, kurie bus tokie dramatiški, jog dauguma žmonių šiuo metu net negalėtų jų įsivaizduoti ar jais patikėti. Tačiau kai žmonės pradės suvokti šią Dangiškosios Motinos išmintį ir su ja susiderinti, jie sugebės priimti, kad tai gali būti realybė. Kaip jau anksčiau sakėme, nepakanka perduoti technologijos, idėjos apie technologiją. Privalo egzistuoti kritinė masė žmonių, kurie iš tiesų galėtų priimti, jog tai yra įmanoma, nes kitaip technologija negalės būti perduota.

Matote, kaip progresyvūs, kūrybiški, atviresnio proto žmonės gali suvaidinti milžinišką vaidmenį, atnešdami šį pokytį sąmonėje, kuomet mes nustotume gamtą, planetą, visatą laikyti priešiška jėga, manydami, kad jėga turime iš jos grobti tai, ko norime, ir vietoj to pradėtume ją laikyti draugiška jėga, kuri su malonumu mums duos viską, ko mums reikia, jei tik nustosime naudoti jėgą, ir tiesiog pradėsime tai priimti.

Tad dabar, daviau jums viziją, kurią norėjau perduoti. Juk, šiaip ar taip, aš taip pat esu Penktojo Vizijos Spindulio Archėja. Ir kaip buvo pasakyta, be vizijos žmonės pražus, nes be Kristaus proto ir Dangiškosios Motinos proto vizijos žmonės negali sukurti nieko tvaraus. Jungtinėms Valstijoms buvo skirta būti tokia šalimi, kurioje egzistuotų tam tikras Kristaus sąmonės lygmuo ir tam tikras moteriškos išminties lygmuo. O be šito ši šalis nėra tvari. Daugelis amerikiečių Amerikos egzistavimą laiko savaime suprantamu dalyku ir galvoja, kad Amerika niekada negalėtų patirti nuosmukio ir išnykti. Tačiau priminsiu jums, kad daugelis romėnų tą patį galvojo apie Romos imperiją. Ir kur ji yra šiandien? Galite nuvykti į Romą ir pamatyti Romos imperijos griuvėsius, ir lygiai taip pat Amerika gali virsti griuvėsiais, jeigu amerikiečiai nenorės susiderinti su šiuo šaltiniu, davusiu neatimamas teises, kurias jie laiko savaime suprantamu dalyku.

Esu dėkinga už galimybę šitai perduoti, suprojektuoti tai į kolektyvinę sąmonę per jūsų čakras. Jūs pasiekėte ne tik aukščiausią potencialą šiai konferencijai, jūs peržengėte jį, ir už tai mes esame nepaprastai dėkingi. Todėl užsklendžiu jus Dangiškosios Motinos džiaugsme, nes tai iš tiesų yra mano džiaugsmas parodyti jums Karalystės viziją.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2023 Kim Michaels