Rusijos moterims reikia išeiti į priekį ir pareikalauti pokyčių

Pakylėtoji Mokytoja Astrėja per Kim Michaels, 2021 metų balandžio 24 d. Šis diktavimas buvo perduotas 2021 metų Rusijai skirtame vebinare „Įveikite pranašumo sąmonę ir jausmą, kad esate nevientisi, sutraumuoti ir susikoncentravę į išorę“.


Aš esu Pakylėtoji Mokytoja Astrėja, Ketvirtojo Spindulio Elohima.

Kas gali pakeisti Rusijos visuomenę? Kas gali pakeisti Motiną Rusiją, kaip ji taip dažnai yra vadinama? Na, kas gi tai galėtų padaryti, jeigu ne Rusijos motinos, Rusijos moterys. Yra pasakyta: „Negalite išspręsti problemos su ta pačia sąmonės būsena, kuri sukūrė problemą“. Na, kas sukūrė daugumą problemų, kurias matote šiandieninėje Rusijos visuomenėje, tarp jų ir piktnaudžiavimą valdžia? Argi tai padarė ne vyrai? Ypač tam tikrą amžiaus ribą perkopę vyrai, kuomet nebegalite jų iš tiesų vadinti jaunais, tačiau negalite jų vadinti ir senais, tačiau tai iš tiesų nėra jauni vyrai. Tad kas gali pakeisti Rusiją? Moterys ir jaunesnė vyrų karta, nes būtent šie žmonės yra atviri naujoms idėjoms, naujiems būdams žiūrėti į dalykus, naujoms perspektyvoms.

Yra daug, daug žmonių, kurie įsikūnijo Rusijoje būtent šiam gyvenimui, nes jie nebuvo Rusijos visuomenės dalimi ankstesniuose gyvenimuose ir todėl jie nėra taip stipriai sutraumuoti daugybės traumų, kurias rusai patyrė per šiuos praėjusius dešimtmečius ir per šį praėjusį šimtmetį. Todėl jie ateina be traumos ir turėdami kitokią perspektyvą, o taip pat turėdami mažesnį prisirišimą prie požiūrio į Rusijos šalį, kuris buvo propaguojamas jau keletą kartų. Tad būtent šiems žmonėms mes pagrinde kalbame šioje konferencijoje, kadangi tikėtina, jog būtent jie bus atviriausi mūsų idėjoms ir sugebės jas įgyvendinti.

Žinau, kad didžioji jų dalis nėra pakylėtųjų mokytojų mokiniai, ir vis dėlto, kai kažkas yra ištariama fizinėje plotmėje, kai kalbate savo invokacijas ir šaukinius – kai keliate savo sąmonę, šie žmonės taps atviri idėjoms, net jeigu nesuvoks, iš kur šios idėjos atėjo. Kaip jau daug kartų sakėme, esmė čia nėra, kad žmonės pripažintų pakylėtuosius mokytojus, esmė tėra jiems pripažinti tam tikras idėjas, kurios pastūmės visuomenę į priekį ir jiems patiems padės pasistūmėti savo asmeniniame augime, kuriam daugelis šių žmonių yra atviri.

Ir, žinoma, kad moterys galėtų suvaidinti aktyvų vaidmenį Rusijos keitime, joms yra būtina pripažinti, kad labai ilgą laiką moterys Rusijoje buvo visaip žeminamos. Mes kalbėjome apie šią dinamiką, kad puolusios būtybės verčia žmones joms paklusti, nes žmonės jaučiasi menkesni. Tad, pavyzdžiui, sovietiniais laikais matėte, kad ypač vyrai buvo puolusių būtybių kontrolės taikiniu. Taip yra dėl to, kad, kaip sakėme, vyrai yra atviresni epiniam mąstymui. Ir, žinoma, Sovietų Sąjunga jau nuo pat pradžių buvo labai stipriai statoma ant epinio mąstymo, kaip ir pati marksizmo ideologija.

Tad vyrai buvo pirmasis taikinys, kuriuos reikėjo pažeminti, idant jie paklustų partijos elitui ir puolusioms būtybėms, tačiau visa tai buvo kompensuojama jiems suteiktu pranašumo jausmu. Ir jie, žinoma, kaip sakėme, buvo skatinami jausti, kad Rusijos vyrai yra pranašesni už visus tuos, kurie negyvena komunistinėje šalyje, ir netgi tuos, kurie gyvena kitose Sovietų Sąjungos respublikose ar Varšuvos bloko šalyse.

Tačiau tai nebuvo vienintelis pranašumo jausmas, kurį Rusijos vyrai turėjo sovietiniais laikais. Jie turėjo šią grupę žmonių savo pačių namuose, už kurią buvo užprogramuoti jaustis pranašesniais, ir ši grupė, žinoma, buvo moterys. Moterys galbūt ir buvo toleruojamos sovietinėje visuomenėje, kadangi jos taip pat galėjo dirbti, net ir pramonėje, tačiau jos niekada nebuvo laikomos tais žmonėmis, kurie galėtų valdyti visuomenę. Galite tai matyti iš to, kiek mažai moterų sovietiniais laikais buvo vadovaujančiuose postuose, tiek vietiniame, tiek nacionaliniame lygmenyje, ir netgi kiek mažai moterų buvo moksle, kuriame moterys iš tiesų turi tokius pačius ar netgi aukštesnius gebėjimus protauti kaip vyrai ir gebėjimus vystyti mokslą.

Aiškiai matėte, kad sovietų visuomenėje moterys buvo nustumtos į antrarūšę poziciją, ir vyrai jautėsi pranašesniais už moteris. Tad štai turite vyrą, kuris privalo paklusti partijos elitui ar bosams savo darbe, tačiau jis bent jau parėjęs namo gali jaustis pranašesniu už savo žmoną. Jis gali elgtis su ja, su savo žmona, su panieka, galbūt netgi naudodamas prieš ją smurtą, galbūt netgi ją žemindamas, laikydamas ją sekso verge, o ne tikra partnere gyvenime. Nesakau, kad tai vyko su visais vyrais ir moterimis Sovietų Sąjungoje, tačiau tai iš tiesų vyko su daugeliu jų.

Ką šiandien matote Rusijos visuomenėje? Na, moterys gavo didesnę laisvę ir galimybes nei turėjo sovietiniais laikais, tačiau skirtumas iš tiesų nėra toks didelis. Galite matyti vadovaujančiose pozicijose, kaip moterys yra labai menkai atstovaujamos Dūmoje ir kituose – tiek vietiniuose, tiek nacionaliniuose – susirinkimuose. Yra daug mažesnis moterų procentas vadovaujančiose pozicijose nei maždaug pusė populiacijos, kurią iš tiesų sudaro moterys.

Kitas veiksnys, kurį matote, tiek sovietiniais laikais, tiek šiandien, yra, kad nors turite šiuos formalius organus, kuriuose tariamai yra priiminėjami sprendimai, visada egzistavo tradicija, kada daugelis šių sprendimų nėra priimami šiuose susirinkimuose, jie nėra priimami viešai. Jie yra priimami privačiuose susirinkimuose, ar tai saunose, medžiotojų klubuose, žvejų klubuose, gėrimo klubuose, lošimo klubuose ar kad ir kas tai būtų, ir šios institucijos tradiciškai buvo visiškai uždarytos moterims.

Tad tai reiškia, kad net ir už formalių valdžios organų turite šiuos neformalius vyrų susirinkimus, kuriuose jie kalbasi tarpusavyje ir nusprendžia, kas turėtų būti daroma, ir moterys didžiąja dalimi nėra į tai įleidžiamos.

Na ir dabar, kadangi Rusijoje tai tebevyksta iki pat šių dienų, kaip moterys iš tiesų galėtų pakeisti situaciją ir imti vaidinti aktyvesnį vaidmenį? Na, jos tai gali daryti dviem būdais, kaip kalbėjome savo konferencijoje apie moteris. Vienas iš jų, žinoma, yra, kad jos gali kalbėtis su jų įtakos sferoje esančiais vyrais ir gali įtikinti vyrus tam tikrų naujų idėjų pagrįstumu. Kitas būdas yra moterims tapti atviroms naujoms idėjoms, kurioms vyrai nėra atviri.

Mes jau anksčiau sakėme, kad daugelyje visuomenės sričių matote, jog moterys yra atviresnės daryti dalykus kitaip, jos yra atviresnės naujoms idėjoms, jos yra atviresnės išbandyti kažką naujo negu vyrai. Galite matyti dvasiniuose Naujojo Amžiaus mokymuose, kad daugeliu atvejų juose yra daugiau moterų negu vyrų, nes jos tiesiog yra atviresnės naujoms idėjoms. Tad tokie yra būdai, kuriais moterys gali pradėti daryti didesnį poveikį. Suprantu, ir mes visi suprantame, kad tam tikrai reikės daugiau laiko. Kopti į šį kalną nebus lengva, nes kolektyvinėje sąmonėje esantis mąstymas, kuris buvo sutvirtintas ir labai išplėstas sovietiniais laikais, vis dar tebeegzistuoja.

Na ir dabar, žinoma, tie iš jūsų, kurie esate pakylėtųjų mokytojų mokiniai, galite išsakyti prašymus, kad šis mąstymas būtų sudaužytas ir sudegintas, kad būtų surakinti už jo slypintys kolektyviniai padarai ir netgi demonai bei puolusios būtybės, ir kad šitaip galėtumėte padaryti didesnį poveikį moterų situacijai Rusijoje. Jūs, žinoma, galite sukurti šiuo diktavimu paremtą invokaciją, o taip pat kitais šioje konferencijoje perduotais diktavimais paremtas invokacijas, kaip jūs jau tai padarėte su ankstesniais diktavimais, kuriuos perdavėme Rusijoje ar Rusijai.

Tad noriu labai padėkoti tiems iš jūsų, kurie padarėte šį darbą, tiems iš jūsų, kurie kalbėjote šias invokacijas, ir noriu paraginti toliau tęsti šį darbą. Nors galbūt ne visada galite jausti tiesioginį šio darbo rezultatą ar rezultatus galite pamatyti ne taip greitai kaip norėtumėte, galiu jus užtikrinti, kad jūs iš tiesų generuojate rezultatus, jūs kuriate pokyčius, ir tai yra identiteto, mentaliniame ir emociniame lygmenyse vykstantis darbas, ir tėra laiko klausimas, kol visa tai persilauš į fizinę plotmę.

Mes, žinoma, jau daug kartų sakėme, kad nėra jokio fundamentalaus skirtumo tarp vyrų ir moterų, kai atsitraukiate nuo fizinio kūno. Sielos arba gyvybės srauto lygmenyje jūs netgi nesate vyrai ar moterys, nes galite įsikūnyti tiek vyriškuose, tiek moteriškuose kūnuose per daugelį gyvenimų. Tad tai yra absoliučiai nerealistiška, tai yra absoliutus atitrūkimas nuo realybės laikyti moteris menkesnėmis už vyrus bet kurioje srityje išskyrus fizinę jėgą, ir net ir šioje srityje jos ne visada nusileidžia vyrams.

Tačiau iš tiesų, kas liečia protą, gebėjimą suprasti koncepcijas ir idėjas, įgyvendinti idėjas, atrasti naujas idėjas, moterys niekuo nenusileidžia vyrams, tačiau, kaip sakiau, kai kuriais atvejais jos netgi yra pranašesnės už vyrus, kadangi yra atviresnės naujoms idėjoms. Jos turi didesnį pasiryžimą ieškoti, ką būtų galima padaryti geriau, jos turi stipresnį ryšį su motinos karalija, su materijos karalija, jos dažnai geriau sugeba suvokti praktinius gyvenimo veikimo aspektus. Štai kodėl matote, kad net ir tradicinėse visuomenėse, kuriose moterys yra nustumiamos į paribį, daugelis vyrų vis tiek leidžia savo moterims valdyti ūkį, net ir namų ekonomiką, kadangi moterys tiesiog geriau sugeba tai daryti už daugelį vyrų. Tad akivaizdu, kad mes, pakylėtieji mokytojai, žinome, jog moterys gali įnešti lygiai tokį pat svarbų ir vertingą indėlį į bet kurią visuomenę kaip ir vyrai.

Mes taip pat matome, kaip jau anksčiau sakėme, kad dabar pereiname į tokį amžių, kuomet visuomenė, kuri nesuteiks lygių teisių ir galimybių moterims, tiesiog negalės eiti koja kojon su tomis visuomenėmis, kurios tai padarys. Jūs, vėlgi, matote, kad egzistuoja grupė šalių, kurios turi didesnį turto lygmenį, aukštesnį asmeninės laisvės laipsnį ir aukštesnį pragyvenimo lygį. Kodėl taip yra?

Na, didele dalimi taip yra dėl to, kad pradedant nuo XX-ojo amžiaus septintojo dešimtmečio jos suteikė didesnę lygybę moterims, ir kai kuriose šalyse buvo pasiektas taškas, kuomet egzistuoja labai aukštas lygybės laipsnis. Taip tiesiog yra dėl to, kad kai įsileidžiate moteris į visas visuomenės pozicijas ir sritis, turite geresnę pusiausvyrą tarp vyriškų ir moteriškų energijų, ir kuo didesnę pusiausvyrą turėsite žmonių gyvenime, tuo stipriau būsite susiderinę su ta pusiausvyra, kurią kai kurie vadina gamtos pusiausvyra. Tačiau tai iš tiesų yra dvasinės karalijos pusiausvyra, dėsnių ir principų pusiausvyra, kurie vadovauja žmonių ir visos planetos augimui.

Kuo didesnį balansą yra pasiekusi visuomenė tarp vyriškumo ir moteriškumo, tuo labiau ji klesti, tuo ji yra atviresnė naujoms idėjoms ir tuo daugiau joje yra laisvės. Vėlgi, galite pažvelgti į pasaulį, ir Rusija tikrai čia nėra vienintelė, tačiau galite pažvelgti į tas šalis, kurios nesuteikia lygybės ir laisvės moterims. Galite pažvelgti į kai kurias arabų šalis ir galite matyti, kad kai kurios iš jų netgi turi didelį turtą. Tačiau kodėl jos turi didelį turtą? Todėl, kad turi naftos, ir nėra jokios kitos priežasties, dėl kurios jos turi šį didelį turtą. Ir, žinoma, ateis metas, kai ne tai kad baigsis nafta, bet Sen Žermenas perduos naujas energijos technologijas, kurios naftą pavers iš esmės atgyvenusiu dalyku. Ir kas tuomet nutiks su šiomis arabų šalimis?

Lygiai taip pat galite matyti, kodėl Rusijos ekonomika yra tame lygmenyje, kuriame yra šiandien. Taip yra dėl, kad ji siurbia naftą, dujas ir kitus gamtinius išteklius. Ar tai yra tvaru? Na, tikrai ne, nes nebegalėsite parduoti naftos ir dujų, kai atsiras kitos jas pakeisiančios technologijos.

Matote, kad dėl ilgalaikio Rusijos ekonomikos išgyvenimo, dėl pragyvenimo lygio Rusijos ekonomikoje pakėlimo, yra būtina sukurti ekonominę įvairovę. Ir tai negalės įvykti tol, kol nebus lygybės tarp vyrų ir moterų, nes daugelis nedidelių verslų, kurie turi būti sukurti, bus sukurti moterų arba bus sukurti bendradarbiaujant moterims su vyrais, kurie dirbs kaip lygūs partneriai. Vėlgi, jeigu pažvelgtumėte į ateitį, jeigu pažvelgtumėte į aukso amžiaus įkūnijimą Rusijoje, yra akivaizdu, kad vienas iš absoliučiai esminių žingsnių yra judėti link vyrų ir moterų lygybės.

Jeigu tai neįvyks, tuomet aukso amžiaus įkūnijimas Rusijoje bus atidėtas, kol atsiras didesnė lygybė. Tai, kas šiuo metu vyksta, ir kas vyko valdant Putinui, yra, kad buvo stabdomas perėjimas į aukso amžių, ir didele dalimi tai vyko dėl to, kad moterų situacija nebuvo pakankamai pagerinta. Jeigu pažvelgtumėte į Putiną ir kaip jis elgėsi ir kalbėjo apie moteris savo valdymo metu, pamatytumėte, kad vienintelis pavyzdys, kur jis pastaruoju metu kažką kalbėjo apie moteris, buvo tuomet, kai jis kalbėjo apie savo skiepus gavusią dukrą. Tad tai yra vaidmuo, kurį jis yra paskyręs moterims, tik tokią naudą jis mato iš moterų. Taip, jas galima staiga ištraukti į dienos šviesą, parodyti, kad pasiskiepijo, ir tuomet vėl paslėpti kamurkoje.

Tad tiesiog pažvelkite į Rusijos vadovybę, pažvelkite į verslo lyderius, pažvelkite į jų požiūrį į moteris ir į jų požiūrį į tai, kad moterims būtų suteiktos lygios teisės ir galios visuomenėje. Pamatysite, kad jie turi labai, labai negatyvų požiūrį į moterų gebėjimą priiminėti sprendimus. Ir šiuo atžvilgiu, privalome pasakyti, kad Rusija labai, labai stipriai atsilieka nuo šiuolaikinių demokratijų, ir ji iš tiesų yra kai kurių islamiškų šalių lygmenyje. Ir nors Rusijoje islamas nedominuoja, ji iš tiesų yra stipriai paveikta rytų ortodoksų bažnyčios, tačiau, žinoma, ją taip pat stipriai veikia komunistinis palikimas.

Galite savęs paklausti, kodėl komunizmas, kuris save vaizdavo beklase visuomene, nesuteikė lygaus vaidmens moterims? To jis tiesiog iš dalies nedarė dėl to, kad Karlas Marksas, žinoma, buvo puolusi būtybė ir jis buvo kontroliuojamas puolusių būtybių kitose karalijose, ir puolusios būtybės apskritai turi labai niekinantį požiūrį į moteris. Jos nusprendė, kaip sakėme, prieš daug daug metų, padaryti vyrus pranašesne lytimi, o moteris menkesne lytimi, ir mes paaiškinome, ką jos mėgino tuo pasiekti.

Tad matote, jog moterims Rusijoje ne tik kad yra neleidžiama užimti sprendimus priiminėjančių pozicijų, jos taip pat dažnai patiria labai prastą elgesį iš jų gyvenime esančių vyrų. Jos tai gali patirti savo darbe, kuriame su jomis yra šiurkščiai elgiamasi, kuriame joms nėra mokamas toks pat atlyginimas kaip vyrams. Jos tai gali patirti šeimoje, kurioje dažnai yra nustumiamos į beveik vergių vaidmenį, turėdamos vergauti savo vyrams arba vaikams. Jos turi rūpintis vaikais, vyru, tėvais ir seneliais dėl to ar ano, ir jos dažnai dirba daug, daug sunkiau negu vyrai.

Šalia viso to, jos dažnai turi iškęsti tam tikrą prievartą iš vyrų pusės, ne tik žodinę prievartą, bet taip pat emocinę, net ir fizinę prievartą. Ir taip pat, žinoma, egzistuoja tam tikras seksualinio išnaudojimo aspektas, kuomet daugelis Rusijos vyrų yra pasidavę praktikoms, kurias tegalėtume pavadinti netyromis seksualinėmis praktikomis, ir vis dėlto jie tikisi, kad jų moterys šitai leis ir visada bus prieinamos tam, ką tegalėtume pavadinti seksualiniu išnaudojimu. Tai, žinoma, yra labai stiprus Ketvirtojo tyrumo spindulio iškreipimas, ir būtent dėl to aš perduodu diktavimą šia tema. Aš taip pat duosiu dispensaciją, kuomet įtvirtinsiu savo esybę visoje Rusijoje ir buvusiose sovietinėse respublikose, o taip pat Varšuvos pakto šalyse, ištiesdama pagalbos ranką kiekvienai moteriai, kuri nuspręs, jog yra pasiryžusi keistis, jog nori keistis, kad ji daugiau nebepriims status quo, nes nori pokyčių.

Aš taip pat, žinoma, suteiksiu ypatingą dispensaciją, padaugindama bet kokius prašymus, kuriuos pakylėtųjų mokytojų mokiniai išsakys dėl moterų Rusijoje, dėl netyrumų Rusijoje sudeginimo, ar šie netyrumai būtų paminėti čia, ar daugelis kitų netyrumų, apie kuriuos jūs jau ir patys žinote.

Ir, žinoma, yra absoliučiai būtina, kad Rusijos žmonės būtų išlaisvinti nuo priklausomybių, narkotikų, alkoholio, seksualumo, lošimų, internetinių žaidimų ir taip toliau. Vyrai, žinoma, lengviau pasiduoda šioms priklausomybėms, tačiau ir moterys gali būti į tai įtrauktos. Tačiau, vėlgi, būtent moterys yra atviresnės suvokti, kad reikia imti kažką dėl to daryti.

Galiu jus užtikrinti, kad iš tiesų yra daug žmonių, daug moterų, kurios nebūtinai yra girdėjusios apie pakylėtųjų mokytojų mokymus, tačiau jos yra atviros faktui, kad privalo egzistuoti kažkokia tamsos jėga už šių priklausomybių, kadangi jos mato, kaip jų vyrų protai yra užvaldomi, kai šie ima prieš jas naudoti prievartą, kai jie per daug geria, kai jie vartoja narkotikus, kai jie lošia ir taip toliau.

Vėlgi, yra moterų, kurios gali būti atviros šioms universalioms idėjoms, paaiškinančioms, kodėl žmonės įninka į šias priklausomybes. Tai, šiek tiek labiau ilgalaikėje perspektyvoje, gali padėti daugeliui moterų tapti atviromis idėjai, kad taip pat egzistuoja tam tikros tamsos jėgos, kurios užvaldo visuomenėje vadovaujančius postus užimančių vyrų protus, ir priverčia juos smurtauti prieš gyvybę, prieš žmones, ir demonstruoti didelį žiaurumą, malšinant bet kokią opoziciją ar protestus.

Tad tai iš tiesų yra kai kurie iš dalykų, kurie turi didelį potencialą padaryti Rusijos visuomenę atvirą pokyčiams. Yra daug, daug moterų, kurios yra labai atviros pažvelgti į tai, koks yra kitose šalyse gyvenančių žmonių pragyvenimo lygis, ir kurios yra atviros pamąstyti: „O kodėl mes neturime tokio pragyvenimo lygio? Ko reikia, kad rusai turėtų tokį patį pragyvenimo lygį kaip ir kitose šalyse gyvenantys žmonės?“

Jos taip pat yra atviros mesti iššūkį šiam mąstymui, kad Rusijos žmonės yra pranašesni, nes jos nėra taip stipriai prisirišusios prie materialinių gėrybių ir neturi tokio didelio noro aukotis dėl šalies. Moterys yra atviros pamatyti, kad jūs nesiaukojate dėl šalies. Jūs tesiaukojate dėl valdžios elito, kad jie galėtų visus pinigus susigrobti sau, užuot dalinęsi su žmonėmis. Moterys pačios pirmos sugebės tai pamatyti, jos pačios pirmos išeis į priekį ir pasakys: „Mes daugiau šito nebepriimame. Mes norime auginti savo vaikus klestėjimo būsenoje, neturėdamos pastoviai jaudintis, kad neįstengsime patenkinti bazinių poreikių, neturėdamos jaudintis, kad turėsime gyventi šiose nutriušusiose sovietinėse degtukų dėžutėse, kurios iš tiesų niekada nebuvo skirtos gyventi žmonėms.“

Egzistuoja labai didelis potencialas, kad moterys ir jaunesni vyrai gali atnešti pokyčius į Rusijos visuomenę. Tai iš tiesų bus pats optimistiškiausias įvertinimas, kurį iki šiol perdavėme šioje konferencijoje. Čia iš tiesų egzistuoja didelis potencialas. Gali užtrukti šiek tiek laiko, kol pradėsite matyti fizinius rezultatus, tačiau jūsų gali laukti tam tikri siurprizai ne tokioje tolimoje ateityje, kurie atneš pokyčius, nustebinsiančius dabartinę Rusijos vadovybę, kadangi jie tiesiog nesugeba matyti to kaip potencialo, ir būtent dėl to jie net nesugebės nieko padaryti, kad tai sustabdytų ar užkirstų tam kelią. Jie nesugeba to matyti, nes yra taip stipriai apakinti savo suvokimo filtrų, kad nesugeba net matyti to kaip galimos grėsmės, kaip jie tai matytų.

Tad štai kuo norėjau su jumis pasidalinti šiame mokyme.

Ir noriu palikti jus su šia mintimi, kad, kaip jau sakėme, ateinantis dešimtmetis bus moterų dešimtmetis. Ir šiuo metu tai tebėra atviras klausimas, ar tai įvyks ir Rusijoje, o gal moterų priespauda Rusijoje tęsis ir toliau. Tačiau mes iš tiesų esame optimistiški, kad tai galės būti moterų Rusijoje dešimtmetis, kuomet Rusijos moterys išeis į priekį, pareikalaus pokyčių, užims įvairius postus visuomenėje, kad įvyks pokyčiai šeimos lygmenyje, įvyks pokytis vyrų požiūryje ir mąstyme, ir todėl tai turės lemiamą, pozityvų poveikį Rusijos priartėjimui prie aukso amžiaus.

Ir iš tiesų, būtent tai mes norime pamatyti. Būtent dėl šio tikslo įtvirtinu savo esybę, ir labai stipriai padauginsiu ne tik jūsų, pakylėtųjų mokytojų mokinių, prašymus, bet taip pat ir visų moterų pastangas, kurios yra nuoširdžiai atviros pokyčiams Rusijoje.

Tad dabar užsklendžiu jus Ketvirtajame tyrumo spindulyje. Kiekvienam, kuris kreipsis į mane, prašydamas sudeginti netyrumus Rusijos visuomenėje, savo šeimoje, savo auroje, savo gyvenime – daug kartų padauginsiu jūsų prašymus. Tad dabar dėkoju jums už tai, kad esate atviros durys transliuoti šią žinią į kolektyvinę sąmonę, ir užsklendžiu jus savo tyroje meilėje.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2021 Kim Michaels