Moterų išnaudojimas senovinėje ir šiuolaikinėje Rusijoje

TEMOS: Istorinis moterų vaidmuo Rusijoje – Moterys Sovietų Sąjungoje – Stalinas negerbė moterų – Kodėl vyrai laiko moteris priespaudoje – Kodėl Rusija vis dar laiko moteris priespaudoje – Moterų indėlis į visuomenę – Diskusijos apie vyrų ir moterų santykius – Seksualinis moterų išnaudojimas – Kai visiems dalykams prikabinate politinio klausimo etiketę – Moterys privalo dalyvauti aukso amžiaus bendrakūrime – Sovietų piliečiai nesijautė gerai dėl savęs

Pakylėtoji Mokytoja Portija per Kim Michaels, 2017 metų birželio 10 d. Šis diktavimas buvo perduotas konferencijoje Novosibirske, Rusijoje.



AŠ ESU Pakylėtoji Mokytoja Portija. Tarnauju Teisingumo Deivės tarnystėje Žemei. Teisingumas, kurį vykdau iš savo tarnystės, nėra panašus į tą teisingumą, kurį matote daugumoje teismų Žemėje. Tai nėra panašu į tą teisingumą, kurį vykdo įvairūs diktatoriai pasaulyje, tie, kurie save laiko dievais Žemėje, ar kuris yra vykdomas viešosios nuomonės teismuose. Tai yra Dieviškasis teisingumas, kuris nėra dualistinis, ta prasme, kad jis siekia pakelti aukštyn visą gyvybę. Tai taip pat yra tokia teisingumo forma, kuri dirba prieš visas neteisingumo formas, visas išnaudojimo formas. Ir tema, apie kurią noriu pakalbėti, yra moterų išnaudojimas Sovietų Sąjungoje, o taip pat senovinėje ir šiuolaikinėje Rusijoje.

Istorinis moterų vaidmuo Rusijoje

Na ir dabar, mano mylimieji, galite pajausti tam tikrą reakciją savyje į šią temą. Galiu jus užtikrinti, kad sukyla didžiulė reakciją į tai iš masinės sąmonės ir tamsos jėgų. Jeigu grįšite laiku į praeitį, pamatysite, kad Rusija nelabai kuo skyrėsi nuo daugelio kitų šalių, ta prasme, kad moterys įprastai buvo laikomos mažiau vertingomis už vyrus. Joms dažnai būdavo paskiriamas vaidmuo nudirbti didžiąją dalį darbų namų aplinkoje, auginti vaikus, bet taip pat dažnai labai sunkiai dirbti laukuose ir rūpintis gyvuliais. Rusija čia nelabai kuo skyrėsi nuo daugelio kitų šalių viduramžių periodu ir iki pat šiuolaikinio amžiaus.

Galbūt, kaip jau anksčiau apie tai kalbėjome, egzistavo tam tikras nejautrumas gyvybei Rusijoje, o tai taip pat reiškė, kad egzistavo didesnis nejautrumas sunkiai moterų padėčiai ir kančioms. Žinoma, vyrams, kurie patys kenčia, negali būti likę daug užuojautos moterų kančioms. Kaip matote visose vyrų dominuojamose visuomenėse, vyrai turėjo menką supratimą apie moterų situaciją. Ši situacija, žinoma, buvo sukurta puolusių būtybių. Kaip jau anksčiau sakėme, moterų pavergimas įvyko tik po to, kai čia pradėjo įsikūnyti puolusios būtybės. Jos pamatė galimybę sukurti šią pamatinę kovą tarp dviejų lyčių, ir tai galėjo atvesti prie pačių įvairiausių kitų kovų už namų ribų.

Senovės Rusijos laikais nebuvo taip, kad būtumėte galėję pažvelgti į Rusiją ir sakyti, jog joje situacija buvo daug blogesnė ar daug geresnė nei daugelyje kitų šalių. Egzistavo keletas vietovių, kuriose moterų kančios galbūt buvo šiek tiek mažesnės ir visuomenė jas šiek tiek daugiau pripažino, tačiau imant bendrai, nebuvo didžiulio skirtumo. Tačiau 19-ajame amžiuje matėte pradedantį atsirasti moterų judėjimą Rusijoje, kaip šie judėjimai pradėjo atsirasti daugumoje Europos šalių ir Šiaurės Amerikoje. Matėte, kad moterys turėjo tam tikrą ryžtą pakilti aukščiau, reikalauti geresnių sąlygų visuomenėje, didesnio pripažinimo, leidimo balsuoti ir taip toliau. Po bolševikų revoliucijos visa tai didžiąja dalimi buvo nuslopinta. Tiesą sakant, stalinizmo eroje visi, kurie atrodė kvestionuojantys ar norintys pakeisti status quo, buvo brutaliai numalšinti.

Moterys Sovietų Sąjungoje

Turite savęs paklausti: „Kodėl neatsirado daugiau žmonių, kurie po Sovietų Sąjungos žlugimo būtų ryžęsi pažvelgti į moterų išnaudojimą, vykusį sovietinės eros laikais, ir apie tai kalbėti, ar netgi kalbėti apie moterų situaciją sovietinėje eroje?“ Ši tema iš tiesų nesulaukė tiek dėmesio, kiek yra nusipelniusi sulaukti. To pasekoje turime pasakyti, kad šiuolaikinėje Rusijoje, kokia ji šiuo metu yra, nebuvo padarytas progresas, iškeliant moteris aukščiau, kaip šį progresą matėte daugelyje kitų šalių.

Tai nėra kažkokia kritika, aš tiesiog noriu jums parodyti, kad egzistuoja ciklai, ir iš tiesų atėjo laikas, ir jau seniai yra laikas atsirasti didesniam moterų situacijos šiandieninėje Rusijoje įsisąmoninimui. Turi pradėti vykti atviresni debatai. Moterys turi išdrįsti išeiti į priekį ir pasisakyti, reikalauti geresnių sąlygų. Tad su šiuo tikslu atėjau pasiūlyti savo pagalbą, padėdama jums suvokti, kad egzistuoja tam tikri labai, labai galingi demonai Rusijoje, kaip šie demonai, žinoma, egzistuoja ir daugelyje kitų pasaulio šalių. Ir dispensacija, kurią jums duodu, yra, kad paskelbsiu Dangiškosios Motinos teismą visiems demonams Rusijoje, kurie slypi už šios moterų priespaudos. Aš dabar skelbiu šį teismą ir todėl įsakau, kad Dangiškosios Motinos angelai, Arkangelo Mykolo, Astrėjos ir Šivos, ir Kali angelai eitų ir surakintų šiuos demonus nacionaliniu lygmeniu, regioniniu lygmeniu, šeimose ir individualiu lygmeniu.

Mano mylimieji, mes tikimės, kad jūs patys pažvelgsite į savo požiūrį į moteris ir atliksite pokytį ten, kur turi būti atliktas pokytis. Mes tikimės, kad išsakysite prašymus, kad tai taptų ta tema, kuri iškiltų į paviršių viešuose debatuose, ir kad atsirastų noras diskutuoti apie šį klausimą, kuris daugeliui žmonių vis dar tebėra tabu.

Mano mylimieji, ar jūs matėte, sovietiniais laikais, kad kuri nors moteris būtų iškilusi į valdžią sovietinėje sistemoje? Nematėte. Ar matėte, kad daug moterų būtų iškilę į kokias nors valdžios pozicijas šiuolaikinėje Rusijoje? Labai mažai, mano mylimieji. Ką matote Rusijos versluose? Vakaruose yra kalbama apie stiklines lubas, kad moterys negali iškilti iki tam tikrų pozicijų versle, ir tą patį iš esmės matote daugelyje verslų Rusijoje. Tai reiškia, kad ne tik moterys yra pavergtos, bet tai taip pat yra praradimas visuomenei, nes netenkate kūrybiškumo, kuris galėtų būti atneštas per visas moteris, kurioms nėra suteikiama galimybė. Jūs taip pat netenkate – ir galbūt tai yra netgi svarbesnė netektis – tos balansuojančios moterų įtakos, kurį moterys gali atnešti į visus vadovybės lygmenis.

Stalinas negerbė moterų

Mes jau anksčiau apie tai kalbėjome, kaip puolusios būtybės pamatė, jog vyrais yra lengviau manipuliuoti ir įtikinti kovoti už kažkokią idėją. Matėte sovietiniais laikais, kad komunizmas, marksizmas iš tiesų buvo idėja, ir ji turėjo visas tas charakteristikas, apie kurias mes kalbėjome Olandijoje. Daugelis žmonių taip stipriai patikėjo šia idėja, jog jautė, kad yra pateisinama žudyti žmones, siekiant apginti idėją ir sistemą, kuri tariamai šią idėją įkūnijo.

Realybėje sovietinė sistema niekada iš tiesų neįkūnijo komunizmo ar marksizmo idėjų. Jeigu ji būtų tai padariusi, nebūtų egzistavusi tokia didžiulė priespauda, kuri egzistavo. Reikia suprasti, kad Stalinas toli peržengė Lenino idėjas, o Leninas toli peržengė Markso idėjas. Marksas net nebūtų galėjęs įsivaizduoti to, kas nutiko Sovietų Sąjungoje. Jokiu būdu neginu Karlo Markso ir nesakau, kad jis buvo susiderinęs su pakylėtaisiais mokytojais. Jis buvo susiderinęs su puolusiomis būtybėmis, ir marksizmo idėjos buvo sukurtos konfliktams generuoti. Tačiau pats Marksas, tam tikru laipsniu, turėjo intenciją išlaisvinti žmones, kaip jis tai suprato. Jis iš tiesų būtų matęs, kad valdant Stalinui ši laisvė toli gražu nebuvo suteikta Sovietų Sąjungos žmonėms. Jie buvo daug labiau pavergti ir nelaisvi nei jis kada nors būtų galėjęs įsivaizduoti.

Turite suvokti, kad Stalinas neturėjo jokios pagarbos moterims. Jis nebūtų galėjęs turėti normalių santykių su moterimi kaip su sau lygiu partneriu. Į moteris jis tegalėjo žiūrėti iš aukšto ir jas kontroliuoti, ir iš dalies taip buvo dėl tos kultūrinės aplinkos, kurioje jis užaugo. Iš dalies tai buvo dėl jo paties gyvybės srauto, nes per daugelį gyvenimų jis išsiugdė didžiulę panieką moterims, kuri yra tokia būdinga daugeliui puolusių būtybių, kurios dažnai sugeba atrasti būdą manipuliuoti savo karma, kad galėtų inkarnuotis vyriškuose kūnuose daugelyje įsikūnijimų, ir tuomet galėtų siekti valdžios postų.

Kodėl vyrai laiko moteris priespaudoje

Kas liečia plačiąją populiaciją, dauguma žmonių neikarnuojasi išskirtinai vien vyriškuose ar vien moteriškuose kūnuose, keletą gyvenimų jie gali praleisti vyriškame kūne, o tuomet persijungti ir keletą gyvenimų praleisti moteriškame kūne. Deja, daugelyje visuomenių, kuriose moterys patiria priespaudą, nutinka taip, kad kai siela keletą gyvenimų praleidžia būdama įsikūnijusi moteriškame kūne (patirdama priespaudą iš visuomenės ir iš vyrų savo gyvenime), jai išsivysto tam tikras kartėlio jausmas. O tuomet, kai ateina į įsikūnijimą vyriškame kūne, staiga pamato galimybę, kad dabar galės būti viršuje, dabar galės būti tuo, kuris viskam vadovauja ir gauna ypatingas privilegijas iš moterų.

Tai yra ganėtinai žema reakcija, nes aukštesnė reakcija, patyrus priespaudą, būtų pasiekti tašką, kuriame tariate: „Niekada daugiau nenoriu daryti kitiems to, kas buvo padaryta man.“ Būtent taip tam tikrame žemame sąmonės lygmenyje esantys žmonės gali augti ir pakilti aukščiau. Dėl labai didelės priespaudos stalinistinėje eroje daugelis sielų įstrigo žemesnėje reakcijoje, kuriose nesugebėjo transcenduoti. Nors patyrė dideles kančias, nesugebėjo to transcenduoti ir pasiekti taško, kuriame galėtų sakyti: „Niekada nedarysiu kitiems to, kas buvo padaryta man.“

Jos įstrigo šiame šablone, ir kai turėjo galimybę pavergti kitus, pasinaudojo šia galimybe. Būtent dėl to matėte, kad Stalinas sugebėjo atrasti pakankamai žmonių, kurie buvo pasiruošę žudyti arba įkalinti savo tautiečius, ir tuo būdu galėjo iš tiesų pavergti Rusiją ir Sovietų Sąjungą taip, kaip tai padarė. Buvo tokių, kurie, kai jiems buvo suteikta valdžios pozicija, mėgavosi buvimu toje pozicijoje, kurioje turėjo valdžią kitiems, užuot būdami pavergti kitų. Šis sūkurys tęsėsi, kol atvedė prie situacijos, kurioje daugelis vyrų Sovietų Sąjungoje buvo pasiruošę pavergti moteris, ir jie manė, kad yra visiškai teisinga ir būtina, kad visuomenė laiko moteris priespaudoje ir nesuteikia joms jokių galimybių.

Matėte, kad užuot palikusi šią moterų priespaudos tendenciją, Sovietų Sąjunga taip joje ir pasiliko. Jeigu ryšitės sąžiningai pažvelgti į pasaulio istoriją, į tai, kas vyko 19-ajame amžiuje, pamatysite, kad daug, daug kitų šalių pasaulyje pradėjo palikti šią tendenciją. Jos pradėjo judėti link taško, kuriame vyrai visuomenėje neberodė tokio didelio noro laikyti moteris priespaudoje kaip tą darė jų tėvai ir seneliai. Visuomenės pradėjo suvokti, kad turite suteikti moterims daugiau laisvės, didesnę lygybę, ir leisti joms įgyti lygiavertišką statusą visuomenėje, bent jau iki tam tikro laipsnio. Sovietų Sąjungoje viso to nematėte. Nematėte moterų judėjimo. Nematėte jokių debatų apie moterų padėtį visuomenėje. Žinoma, atvirų debatų sovietinėje eroje nebuvo beveik apie jokius dalykus, ir būtent dėl to Rusijos populiacija nesugebėjo transcenduoti tam tikrų sąmonės lygmenų.

Kodėl Rusija vis dar laiko moteris priespaudoje

Kaip jau anksčiau sakėme, galite transcenduoti tam tikrus sąmonės lygius tik tuomet, kai ryžtatės sąmoningai į tai pažvelgti ir pakeisti sprendimą, kuris jus laiko įstrigusius tame lygmenyje. Jeigu šalyje nevyksta jokių viešų ir atvirų debatų, žmonėms yra labai sunku transcenduoti šiuos šablonus. Jie tuomet yra kartojami vėl ir vėl dėl mano aprašytojo mechanizmo. Tie, kurie buvo pavergti keletą gyvenimų būdami moterimis, dabar pasinaudoja galimybe pavergti moteris, nes dabar jie yra vyriškame kūne. Arba jie pasinaudoja galimybe pavergti net ir savo bendratautiečius ar netgi kitų šalių piliečius, kaip matėte tai vykstant sovietinės eros laikais. Daugelis rusų mėgavosi savo turima valdžia kitoms sovietinėms respublikoms, kurias jie laikė menkesnėmis už Rusiją ir Rusijos populiaciją.

Kai Sovietų Sąjunga žlugo, tai buvo didelis sukrėtimas daugeliui žmonių, kaip apie tai vakar kalbėjo Lanelo ir Mokytojas MOR. Kadangi nebuvo jokio noro tarp vyresnės populiacijos pasinaudoti galimybe transcenduoti senąją sąmonę, Rusija nepadarė tiek progreso tam tikrose srityse, kiek galėjo padaryti. Viena iš šių sričių iš tiesų yra moterų situacija. Jums yra būtina į tai pažvelgti, perjungti savo sąmonę ir išsakyti prašymus, kad, visų pirma, apie tai pradėtų vykti viešos diskusijos.

Žinau, kad tam tikros diskusijos vyko, tačiau jų nebuvo pakankamai, kad tai būtų galėję atnešti pokytį į kolektyvinę sąmonę, ir kad būtų pripažinta, jog tai turėtų būti Rusijos visuomenės tikslas suteikti moterims lygesnes teises, didesnį lygiavertiškumą. Mums reikia, kad išsakytumėte prašymus, jog moterys Rusijoje (galbūt tos, kurios keliavo į užsienį ir patyrė kitose šalyse egzistuojančias tradicijas, galbūt tos, kurios bendravo su žmonėmis iš kitų šalių) būtų pažadintos būtinybei, visų pirma pakelti savo pačių savivertę ir nustoti jaustis antrarūšiais piliečiais ar pasmerktomis tam tikram vaidmeniui dėl to, kad yra moterys. Jos gali atlikti pokytį savo pačių prote, pajausdamos, kad yra visiškai vertos turėti tokį patį statusą kaip ir vyrai. Todėl jos gali pradėti garsiau kalbėti, iš pradžių namuose, tada šeimose, tada vietinėse srityse, o po to net ir nacionaliniu lygmeniu.

Moterų indėlis į visuomenę

Iš tiesų sakau, kad jeigu išsakysite šiuos prašymus ir jeigu pakankamai žmonių ryšis į tai sureaguoti, Rusija galės pasivyti tą vietą, kurioje būtų galėjusi būti, jeigu būtų vykusios atviresnės diskusijos. Ji galės tai pasivyti ganėtinai artimoje ateityje, tai yra, per dešimtmetį ar du, galbūt netgi mažiau. Ir todėl galėsite matyti, kad Rusijos moterys pradės mėgautis tuo jausmu, kad jos turi vertę kaip individai ir kaip moterys, kad jos yra pripažįstamos visuomenėje, kad jos turi teisę išeiti į priekį ir įnešti indėlį į visuomenę kaip tiktai moterys tegali jį įnešti.

Galite išsakyti prašymus, kad visa visuomenė pripažintų, jog egzistuoja tam tikras indėlis, kurį gali įnešti tiktai moterys. Vyrai jo negali įnešti. Taip iš dalies yra dėl to, kaip sakiau, kad vyrai turi tendenciją įsimylėti idėjas, kai tuo tarpu moterys dažnai yra labiau susiderinusios su Motinos karalija, su materijos karalija. Jos sugeba matyti, kad idėja negali būti svarbesnė už žmonių gyvybes. Taip pat yra daug ir kitų priežasčių; ir būtent dėl to, kad moterys taip ilgai buvo pavergtos šių vyrų dominuojamų visuomenių, jos gali matyti silpnąsias šių visuomenių vietas, ir gali matyti, kaip būtų galima pastūmėti šias visuomenes į priekį.

Vyrai, daugumoje atvejų, nesugeba to matyti, nes jie buvo įkalinti šių nacionalinių vyrų dominuojamų visuomenių padarų. Tad aš, Portija, taip pat skelbiu Dangiškosios Motinos teismą nacionaliniams Rusijos padarams ir demonams, kurie įkalina vyrus šiame šovinistiniame pranašumo mentalitete, kuris leidžia jiems toliau jaustis pranašesniais prieš moteris ir manyti, kad jie turi teisę reikalauti ypatingų privilegijų, kurias moterys tariamai privalo jiems suteikti.

Diskusijos apie vyrų ir moterų santykius

Mano mylimieji, jūs taip pat galite laikytis vizijos ir išsakyti prašymus, kad atsirastų pasiryžimas Rusijos visuomenėje daugiau kalbėti apie vyrų ir moterų santykius, apie santykius tarp dviejų lyčių. Galite matyti, kad egzistuoja didžiuliai sunkumai daugelyje visuomenių, daugelyje šalių, kurios priklausė buvusiai Sovietų Sąjungai ar Varšuvos paktui. Vyrai ir moterys yra įstrigę ir negali labai laisvai komunikuoti. Todėl reikalingos atviresnės diskusijos apie tai, koks iš tikrųjų yra ryšys tarp vyro ir moters, ką jisai reiškia, kaip vyrai gali pasijusti patenkinti ir laimingi santykiuose, ir kaip moterys gali pasijusti patenkintos ir laimingos.

Žinau, kad yra tokių, ypač tarp labiau militaristiškai nusiteikusių moterų aktyvisčių Vakaruose, kurios sakys, kad lengva vyrams jaustis patenkintais, nes jie gavo, ko norėjo, jie turi visas privilegijas, o moterys iš esmės buvo jų vergės, tačiau taip toli gražu nėra. Šiuose tradiciniuose santykiuose vyrai nėra laimingi. Jie nesijaučia patenkinti. Jie neišpildo savo aukščiausio potencialo, nes negali išpildyti savo aukščiausio vyriško potencialo, jeigu yra santykiuose su moterimi, kuri nėra lygiavertė jų partnerė. Tai negali įvykti, kai neturite priėmimo ir pripažinimo, ir kai neturite gebėjimo atvirai komunikuoti. Dažnai vyrai ir moterys būna uždaryti vaidmenyse, kuriuose tarp jų iš tiesų nevyksta tikro, asmeniško bendravimo; tai tik vienas tradicinis vaidmuo komunikuoja su kitu vaidmeniu. Šie vaidmenys, kurie buvo sukurti visuomenėje, negali bendrauti jokiu prasmingu būdu. Jie tegali kartoti tai, kas egzistuoja masinėje sąmonėje, ir tai blokuoja tikrą bendravimą ir tikrą supratimą.

Seksualinis moterų išnaudojimas

Turi vykti atviresnės diskusijos apie tai. Kaip viso to išdava, taip pat turi vykti diskusijos apie lytinius santykius tarp vyrų ir moterų. Turi būti pripažinta, kad Rusijoje egzistavo tam tikras polinkis tarp vyrų turėti labai išnaudotojišką požiūrį į moteris sekso klausimu. Jie jautė turintys tam tikras teises ir kad moteris čia turi tam tikras pareigas. Tai dažnai atveda prie labai žemų, gašlių seksualinių santykių, kurie iš tiesų niekuo nepasitarnauja vyrams, ir tikrai nepadeda jiems augti savo sąmonėje.

Matote visa tai reiškiantis net ir šiandien, kuomet daugelis moterų jaučia, kad privalo būti prieinamos vyrams visą laiką, kai tik jie užsinori sekso. Jos privalo įvairiais būdais jiems atsiduoti ir negali nieko pasakyti. Jos negali paprieštarauti ir pasakyti ne, kai nenori sekso, ir jos taip pat negali pasakyti, kad nėra patenkintos ir jų netenkinta šie seksualiniai santykiai.

Labiau ekstremaliame lygmenyje egzistuoja požiūris į moteris, kuris nebuvo įveiktas Rusijoje, ir tai galite matyti (nors galbūt jūs to nepastebite, tie iš jūsų, kurie gyvenate Rusijoje) daugelyje Vakarų šalių, kaip internete ir kitose vietose jiems yra reklamuojama pradėti susitikinėti su jaunomis, gražiomis Rusijos moterimis. Na ir dabar, žinoma, tai vyksta ne dėl to, kad egzistuoja kažkokia geranoriška pažinčių agentūra, kuri nori suporuoti Rusijos moteris, kurios norėtų išvykti į užsienį ir turėti geresnį gyvenimą. Tai tėra fasadas, kamufliažas, už kurio slepiasi prekyba žmonėmis. Tai yra sekso vergių pardavinėjimas, mano mylimieji.

Todėl turi būti pripažinta, kaip Sen Žermenas apie tai kalbėjo Olandijoje, kad demokratinė valdžia turi tam tikrą atsakomybę apsaugoti savo žmones nuo išnaudojimo. Jeigu Rusija nori save pristatyti kaip demokratišką šalį su demokratine valdžia, tuomet ji privalo prisiimti savo atsakomybę apsaugoti savo jaunas moteris nuo šios seksualinio išnaudojimo formos. Jaunos Rusijos merginos nėra prekė, kurią būtų galima eksportuoti, to negali daryti nei Rusijos mafija, nei dar kas nors. Demokratinė valdžia negali leisti, kad tai vyktų ir toliau tęstųsi, tik dėl to, kad egzistuoja tam tikra galinga mafija, kuri papirko tam tikrus žmones visuomenėje ir todėl toliau gali su tuo išsisukti.

Todėl aš, Portija, dabar skelbiu Dangiškosios Motinos teismą tiems žmonėms, kurie sudaro Rusijos mafiją ir prekybos žmonėmis tinklą, tiek čia, tiek užsienyje, o taip pat tiems žmonėms valdžioje ir netgi žiniasklaidoje, kurie buvo papirkti ir kurie leidžia tam vykti savo tylėjimu. Tai bus nuteista, ir už to slypintys demonai bei padarai dabar yra surakinami Dangiškosios Motinos, Dangiškosios Motinos ir kitų mokytojų angelų. Jie yra surakinami, jie yra paimami.

Jie, žinoma, gali būti atkurti tų žmonių, kurie nenori palikti savo pelningos praktikos, tačiau jūsų prašymų dėka jie galės vėl ir vėl ir būti surakinami, kol galiausiai žmonės išdrįs apie tai prabilti. Kol bus pasiektas taškas, kuriame valdžia turės reaguoti, turės kažko imtis, kad tai sustabdytų ir tuo būdu užtikrintų, kad jaunos moterys Rusijoje galėtų augdamos pačios spręsti savo likimą, užuot būdamos parduodamos į įvairias prostitucijos formas arba pornografiją, dažnai būdamos priverstos įnikti į narkotikus, kurie visa tai lydi.

Visos moterys Rusijoje turi teisę augdamos nepatirti seksualinio išnaudojimo. Visos moterys visur turi šią teisę, tačiau aš skelbiu, kad jos turi šią teisę Rusijoje, ir atėjo laikas, kad visuomenė tai pripažintų viešose diskusijose. Tą turi pripažinti žiniasklaida, kuri teigia tarnaujanti šaliai, tačiau kaip galite tarnauti šaliai, jeigu nepasisakote prieš savo pačių piliečių išnaudojimą?

Kai visiems dalykams prikabinate politinio klausimo etiketę

Mano mylimieji, Rusijoje egzistuoja tendencija, kad kiekvieną kartą, kai yra iškeliama kažkokia problema, atsiranda tokių, kurie nustumia tai į šalį sakydami: „A, bet tai tėra politinis klausimas, kurį mums čia primetė Vakarai, nes jie turi politinių tikslų.“ Na, mano mylimieji, aš neatstovauju jokios Vakarų valdžios. Aš atstovauju pakylėtuosius mokytojus ir Dangiškąją Motiną, ir sakau jums: „Negalite žiūrėti į jaunų moterų išnaudojimą ir sakyti, kad tai yra politinis klausimas.“ Negalite nustumti to į šalį. Tai yra reali problema, tikra problema. Tai neturi jokio ryšio su politika. Ryšį tai turi tik su vienu dalyku: jūsų žmogiškumu. Jeigu turite pamatinį žmogiškumą, pripažinsite šių jaunų moterų kančias, ir jeigu turite valdžią, pasinaudosite šia valdžia, kad tai sustabdytumėte. Jeigu to nedarote, taip gali būti tik dėl to, kad neturite pamatinio žmogiškumo, kuris jums leistų pripažinti, kada kiti žmonės kenčia, ir kada tai yra jūsų atsakomybė, kaip užimančių tam tikrą poziciją, tai sustabdyti.

Mano mylimieji, perdaviau jums labai rūsčią žinią, ne dėl to, kad esu rūsti jums, kurie esate dvasios mokiniai, bet dėl to, kad yra būtina griežtai kalbėti, kad galėtume prasiskverbti pro daugybę gynybinių sluoksnių masinėje sąmonėje. Šiam diktavimui buvo didžiulis pasipriešinimas. Jeigu galėtumėte matyti, kaip tamsos jėgos astralinėje plotmėje kaip paklaikusios staugia iš įtūžio dėl to, kad šis diktavimas yra perduodamas fizinėje plotmėje, patirtumėte šoką dėl jų pykčio, dėl jų visiškos beprotybės. Todėl suvoktumėte, koks didžiulis yra pasipriešinimas šiai temai, ir kokį didelį jūs galite padaryti poveikį, išsakydami dėl to prašymus.

Moterys privalo dalyvauti aukso amžiaus bendrakūrime

Ir iš tiesų, kai žvelgiate į potencialą atnešti aukso amžių Rusijoje, galiu jus užtikrinti su absoliučiu užtikrintumu iš paties Sen Žermeno širdies, kad aukso amžius negalės būti atneštas ir nebus atneštas vien vyrų. Jis gali būti bendrakuriamas tik su moterų dalyvavimu. Kuo daugiau joms bus suteikta lygių teisių, lygaus pripažinimo ir lygių galimybių išreikšti savo kūrybiškumą, tuo greičiau galėsime įgyvendinti daugiau aukso amžiaus principų Rusijoje.

Iš tiesų, tai yra didžiulė galimybė. Galite žiūrėti į mano žinios griežtumą ir sakyti, kad aš kalbu apie trūkumus, bet ar iš tiesų rodau jums trūkumą? Argi nerodau jums galimybės išspręsti problemą ir greitai virš jos pakilti, šitaip atnešant visiškai naują kūrybiškumo, pusiausvyros, harmonijos ir augimo erą?

Jeigu pabūtume visiškai atviri, galite pažvelgti į faktą, kad sovietinės eros laikais materialaus pragyvenimo lygis buvo labai žemas. Pats Borisas Jelcinas kartą nukeliavo į Ameriką. Pakeliui atgal į oro uostą, jis nusprendė padaryti nenumatytą sustojimą ir užeiti į įprastinę maisto prekių parduotuvę Amerikoje, ko jis niekada neturėjo galimybės padaryti augdamas Rusijoje. Kai įėjo į parduotuvę, buvo sukrėstas iki savo esybės gelmių, matydamas visas tas nukrautas lentynas, su tokia didžiule įvairove šampūnų, su tiek daug įvairaus maisto, su tuo ir anuo. Jis matė, kad ši parduotuvė nebuvo atvira vien privilegijuotam elitui. Ji buvo atvira visiems, kiekvienas galėjo ateiti į parduotuvę, paimti didelį pirkinių vežimėlį, pripildyti jį viskuo, kuo tik nori, ir nusipirkti kiek tiktai nori bet kokių savo norimų daiktų, o tada, jeigu turėjo pinigų, eiti ir už visa tai sumokėti, išsivežant visa tai iš parduotuvės.

Jis suprato, kad vienintelė priežastis, kodėl sovietų sistema išgyveno, buvo ta, kad vidutinis sovietų pilietis nežinojo, kokias nepalyginamai geresnes materialias pragyvenimo sąlygas turi vidutinis pilietis Vakaruose. Jeigu žmonės būtų tai žinoję, jie jau seniai būtų sukilę prieš komunistinę sistemą. Jis labai aiškiai tai pamatė ir tuomet ryžosi imtis veiksmų.

Kai šitai suvokiate, galite užduoti sau klausimą: „Kodėl materialus pragyvenimo lygis buvo taip nepalyginamai žemesnis Sovietų Sąjungoje nei Vakaruose?“ Didele dalimi taip buvo dėl to, kad moterims nebuvo suteikta galimybė dalyvauti visuomenėje. Didele dalimi dėl to, kad Sovietų Sąjungos vyrai užfiksavo savo protus į būtinybę ginti komunistinę sistemą, prasilenkiant su bet kokia sveiko proto logika. Vyrai turi daugiau šio gebėjimo susikurti savo protuose tai, ką Guru Ma pavadinto fiksuotu tašku, kuomet vyrai sako: „Privalome būti ištikimi savo šaliai, savo sistemai. Negalime jos kvestionuoti. Turime būti patriotais ir todėl negalime kvestionuoti savo šalies.“

Vyrai yra labiau pasiruošę įsimylėti idėją, tad jiems buvo svarbiau išsaugoti Sovietų Sąjungos ir komunizmo idėją, nei pagerinti savo visuomenės piliečių materialias gyvenimo sąlygas. Moterys niekada nebūtų galėjusios to padaryti. Moterys niekada nebūtų galėjusios sukurti Sovietų Sąjungos visuomenės. Jos būtų turėjusios ryžto pradėti ieškoti už komunistinės sistemos ribų, jeigu matytų, kad ji nesugeba suteikti oraus materialaus pragyvenimo lygio.

Jums yra svarbu šitai priimti ir pripažinti, jog priežastis, dėl kurios egzistuoja tam tikra stagnacija Rusijos ekonomikoje, didele dalimi (ne vien dėl to, tačiau didele dalimi) yra dėl to, kad moterims nebuvo leista įnešti savo indėlio į visuomenę. Tai taip pat, žinoma, vyksta ir dėl tam tikrų manipuliacijų, tačiau tai nėra šios diskusijos tema. Jeigu sugebėsite pasiekti pokytį, kuomet pradės vykti atviresnės diskusijos apie moterų vaidmenį ir moterų teises, jeigu moterys pakils aukščiau ir priims savo vertę, galėsite pamatyti, kad ekonomika ir vėl galės įžengti į augimo spiralę.

Tai gali atvesti prie daug lygesnio turto paskirstymo, kaip tai buvo vienas iš komunistinės eros šūkių. Šį kartą tai būtų pasiekta ne valstybei per prievartą padalinant turtą, bet tuo pačiu metodu, kaip tai buvo pasiekta kitose šalyse, kurios nėra griežtai kapitalistinės, nes transcendavo griežtą kapitalizmą, kuris yra priešingas komunizmo polius. Jose tiesiog įvyko kūrybiškumo augimas, atvedęs prie geresnių materialaus gyvenimo sąlygų, kuomet visi žmonės gavo galimybę rasti darbo arba pradėti verslą, kad galėtų būti tinkamai apdovanoti už savo pastangas, už savo pasiryžimą pasiekti kažką geresnio.

Sovietų piliečiai nesijautė gerai dėl savęs

Mano mylimieji, galite žiūrėti į tai kaip į rūstų perdavimą, tačiau iš tiesų tai yra didžiulė galimybė, nes aš atkreipiu jūsų dėmesį į vieną iš esminių raktų, reikalingų aukso amžiaus atnešimui į Rusiją, daug didesnio materialaus turto sukūrimui, taip pat sukuriant visuomenę, kurioje vyrai ir moterys galėtų bendrauti tokiu būdu, kuris abiem pusėms suteiktų pilnatvę. Todėl galite matyti, kad jaunesnė karta gali kurti naujus santykius, ne tik tarp vyrų ir moterų, bet ir tarpusavyje, kai bendradarbiauja įvairiuose visuomenės aspektuose, ir tai gali atnešti naują bendradarbiavimą, naują kūrybiškumą, naują supratimą, kuris transcenduoja bet kokius mėginimus kontroliuoti žmones. Todėl galės įvykti didelis augimas ekonomikoje, kuris galės visiems žmonėms padėti įgyti ne tik geresnes materialias sąlygas, kurių viziją mes iš tiesų turime, bet taip pat leistų jiems geriau pasijausti dėl savęs, kaip kalbėjome apie tai Olandijoje.

Mano mylimieji, pažvelkite į sovietinę erą. Žinoma, moterys nesijautė gerai dėl savęs, nes buvo pavergtos. Galite sakyti, kad vyrai turėjo visą valdžią ir visas privilegijas, tačiau sąžiningai savęs paklauskite: „Ar vyrai jautėsi gerai dėl savęs sovietinėje eroje?“ Na, tai kodėl yra tiek daug vyrų vyresnėje kartoje, kurie ilgisi tų laikų? Tai yra dėl to, kad jie vis dar nesijaučia gerai dėl savęs, tačiau priežastis yra ta, kad jie nenorėjo keisti savo sąmonės.

Matote tai visose visuomenėse, kai žvelgiate planetiniu lygmeniu, matote faktą, kad moterys apskritai yra atviresnės dvasiniams mokymams, jos yra atviresnės dvasinėms idėjoms. Todėl matote, kad moterys yra, dabartiniame amžiuje, labiau pasiryžusios keisti savo sąmonę nei vyrai. Ir neišvengiama viso to pasekmė yra ta, kad didžiausią potencialą, didžiausią galimybę pakelti savo šalį aukštyn turi moterys, nes jos yra pasiryžusios keisti savo sąmonę. Kai moterys sulauks didesnio pripažinimo, galbūt tuomet ir vyrai galės pradėti matyti, kad tai, ką daro jų žmonos, nėra tiesiog kažkokie kvaili moteriški įgeidžiai. Vyrus iš tiesų gali įkvėpti moterų pasiryžimas keisti savo sąmonę, idant vyrai galėtų pradėti keisti savąją.

Matote, kad daugelyje Vakarų šalių ištisus dešimtmečius vyko atviresnės diskusijos tarp moterų. Tai pamažu atvedė prie taško, kuriame moterys yra laisvesnės kalbėti apie tai, kas moterims leidžia pasijusti gerai dėl savęs. Tai gali įkvėpti vyrus pradėti panašias diskusijas. Kas leidžia vyrui pasijausti gerai dėl savęs? Kai įžengiate į šią fazę, kurioje atvirai išdrįstate diskutuoti šiomis temomis, gali įvykti labai greiti pokyčiai kolektyvinėje sąmonėje, kurie gali atnešti didžiulį augimą į visas visuomenės sritis.

Jeigu sugebėsite pagauti Galimybės Liepsną, kurią atstovauju Žemei, pamatysite, kad kai atkreipiame jūsų dėmesį į kažkokią problemą, taip visada yra dėl to, kad matome, jog egzistuoja realus potencialas transcenduoti šią problemą ir pakelti visuomenę į nepalyginamai aukštesnį lygmenį. Todėl ne tik žiūrėkite į Teisingumo Liepsną, kurią aš atstovauju, bet taip pat pagaukite Galimybės Liepsną, kuria aš esu, nes aš tarnauju Teisingumo Deivės Tarnystėje, tačiau esu Galimybių Deivė.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2017 Kim Michaels