Kaip kažką pakeisti Žemėje

TEMOS: Susiderinimas su Mokytoju MOR – Laipsniško apreiškimo įstatymas – Rusijos koncepcija – Rasės iliuzija – Tautų iliuzija – Žmonės ir kiti žmonės – Kodėl pasiryžimas žudyti Rusijoje? – Kodėl tautinės valstybės išnyks – Dalinimasis savo pamatiniu žmogiškumu – Susisiekite su DAUGIAU savyje

Pakylėtasis Mokytojas Mokytojas MOR per Kim Michaels, 2017 metų birželio 9 d. Šis diktavimas buvo perduotas konferencijoje Novosibirske, Rusijoje.


Mano mylimieji, klausantis jūsų širdžių meilės, kai dainuojate šią dainą „More“ [angl. Daugiau], kaip kieno nors prote galėtų kilti abejonė dėl to, kodėl savo vardą pakeičiau į Mokytojo MOR? Matote, kad net ir elementaliai taip stipriai nori parodyti galintys būti daugiau, jog galbūt šiek tiek šiuo metu persistengia. Tad galbūt mums, visai grupei, reikėtų paprašyti jų nusiraminti, atrasti tą vidinę pusiausvyrą ir būti taikoje, mano mylimieji?

Žinoma, visi žmonės trokšta taikos. Visi žmonės Rusijoje trokšta taikos. Tai kodėl tuomet buvo tiek daug audrų šios šalies istorijoje? Kodėl buvo tiek daug laikotarpių, kuriuose atrodė, kad viena audra gena kitą? Niekada nebuvo ramybės, kad žmonės galėtų įžengti vidun ir užmegzti ryšį su tuo, ką jie myli labiau už viską šioje Žemėje. [Viso diktavimo metu girdimas griaustinis ir stiprus lietus.]

Susiderinimas su Mokytoju MOR

Kas iš tiesų pakeis Motiną Rusiją? Na, tai padarys žmonės, gyvenantys šiose žemėse, kai jie sąmoningai ir atvirai pripažins, kad yra kažkas, ką jie myli labiau, ir tas kažkas nėra materialiame pasaulyje ar iš materialaus pasaulio. Yra kažkas, ką jie myli labiau už puolusias būtybes, kurios juos valdė per tokią daugybę jų istorijos periodų. Mano mylimieji, jūs esate sąmonės kėlimo pionieriai, jūs galite padėti žmonėms labiau užmegzti ryšį su meile jų širdyje, su giliausia meile, kurią jie turi. Kodėl tokiai daugybei žmonių Rusijoje buvo taip sunku užmegzti ryšį su šia meile? Todėl, mano mylimieji, kad jie puolusių būtybių manipuliacijomis buvo įstumti į situaciją, kuri yra tokia nemaloni, tokia sunki jiems, jų kasdienis gyvenimas yra toks sunkus, kad jie jaučia, jog nėra nieko, ką jie iš tiesų galėtų mylėti.

Mano mylimieji, tai yra tai, ką jūs galite padaryti, kad atneštumėte pokyčius į šią šalį ar į bet kurią kitą šalį: užmegzkite ryšį su kažkuo, ką mylite labiau už viską šioje Žemėje. Ryžkitės pripažinti, kas tai yra. Susiderinkite su tuo savo širdyje. Pajauskite tai savo širdyje. Kas priverčia jūsų širdį spurdėti? Kas priverčia jus verkti? Ne baimės ašaromis, o džiaugsmo ašaromis. Ir tuomet sekite šiuo jausmu. Sekite juo, kol užmegsite ryšį su šaltiniu, ir tuomet priimkite vienovę su savo meilės šaltiniu. Daugeliui jūsų, kurie čia esate, aš galiu būti tuo tarpininku, kurį galite mylėti, prieš iš tiesų pamildami savo AŠ ESU Esatį ar kažkokią aukštesnę Dievo išraišką, kurią galite laikyti esant toli nuo jūsų.

Neturiu jokio kito troškimo kaip tik padėti jums susisieti su Esatimi, kuria aš esu. Tai kas tuomet aš esu? Kas gi aš esu? Kaip jau anksčiau sakiau, aš esu daugiau nei galite įsivaizduoti, daugiau už bet kokį jūsų turimą įvaizdį. Nes, mano mylimieji, įvaizdžiai, kuriuos laikote savo išoriniame prote, privalo būti linijiški, nes tik tiek išorinis protas sugeba pakelti. Dažnai šie įvaizdžiai būna surišti su žodžiais. Kas yra Mokytojas MOR? Jis yra Pirmojo Spindulio Čohanas. Kas yra Pirmasis Spindulys? Jūs pradedate ant jo dėlioti žodžius. Tai yra galia. Tai yra valia. Tai yra disciplina. Mokytojas MOR yra griežtas disciplinuotojas. Kai kurie iš jūsų esate pradėję man jausti tam tikrą meilę, remdamiesi šiuo įvaizdžiu, kad aš esu tasai, kuris jums skiria šias griežtas iniciacijas ir, taip sakant, neleidžia jums išklysti iš kelio. Tačiau iš kokio kelio nenoriu, kad išklystumėte? Iš kelio į mano Esatį, mano mylimieji.

Kas yra mano Esatis? Ji yra daugiau nei žodžiai gali išreikšti. Daugiau, nei linijiškas protas gali suvokti ir kategorizuoti, užkabinti etiketes ir analizuoti. Jeigu norite susisieti su mano Esatimi, jums reikia ryžtis pakilti virš šių išorinių įvaizdžių. Būtent dėl to nusprendžiau, jog kadangi tiek daug iš mano mokinių buvo prisirišę prie išorinio El Morijos įvaizdžio, aš juos šokiruosiu ir nustebinsiu pakeisdamas savo vardą, žinodamas, kad kai kurie iš jų, žinoma, pasinaudos tuo kaip dingstimi atstumti mano naują žinią, kadangi jie patys nenorėjo kopti aukščiau, būdami patogiai įsitaisę įvaizdyje, kurį susikūrė. Ir ką tuomet galiu padaryti? Turiu jiems leisti likti savo komforto zonoje. Tačiau aš esu ne ten, mano mylimieji.

Laipsniško apreiškimo įstatymas

Matote, egzistuoja paprastas įstatymas, galiojantis pakylėtiesiems mokytojams. Mes čia esame tam, kad visus žmones mokytume laipsniško augimo. Kai duodame mokymą ir žmonės juo pasinaudoja augti, galime toliau perdavinėti mokymus ir duoti netgi dar daugiau. Jeigu žmonės pradeda jaustis patogiai ir naudojasi mokymais savo patogumui pateisinti, privalome judėti toliau. Privalome judėti aukščiau. Privalome rasti kitus mokinius, kurie ryžtųsi judėti aukščiau su mumis; arba tuos, kurie jau pajudėjo aukščiau. Būtent dėl to pavadinome savo mokymų perdavimą laipsnišku apreiškimu.

Ar suvokiate, mano mylimieji, jog nėra jokios prasmės sakyti, kad kažkas yra laipsniškas apreiškimas, tačiau per laipsnišką apreiškimą mes gavome aukščiausią dvasinį mokymą planetoje? Laipsniškas apreiškimas yra laipsniškas dėl to, kad jis nesustoja. Jis jums duoda mokymą. Kai pritaikote mokymą ir pakylate aukščiau savo sąmonėje, mes jums duodame kitą mokymo lygmenį. Argi sunku tai suprasti? Jau anksčiau tai sakiau. Kiti mokytojai anksčiau apie tai kalbėjo, bet kodėl tuomet vis dar tebėra mokinių, kurie nesusiderino su tuo savo širdyse?

Kodėl jie turi pasiekti šį tašką, teigdami mylintys mane tokį, kokiu iki šiol mane matė? Jie myli mano perduotas žinutes, tačiau nenori judėti su manimi ir susiderinti su Esatimi, kuria aš dabar esu. Aš nesu tas pats, kuriuo buvau prieš kelis metus ar dešimtmečius. Nesu tas pats, kuriuo buvau anksčiau. Štai kodėl aš esu DAUGIAU. Žinoma, tai, kad nebesate tokie patys, kokie buvote anksčiau, automatiškai nereiškia, kad esate daugiau; nes iš tiesų galite regresuoti ir tapti mažiau, bet tik ne tuomet, kai esate pakylėtasis mokytojas, mano mylimieji. Aš esu DAUGIAU, ir aš amžinai esu daugiau. Ar suvokiate tai? Taip, žinau, kad suvokiate išoriniu protu, bet ar galite tai pajausti? Ar galite tai patirti? Ar galite susiderinti su tuo mano esybės aspektu, kuris negali būti uždarytas į jūsų proto dėžutę ar dar kieno nors protą, ar netgi visos žmonijos protą?

Manęs į dėžutę neuždarys joks žmogus ir jokia jėga, nei Žemėje, nei nepakilusioje karalijoje. Jeigu iš tiesų sugebėtumėte suvokti šią vieną mintį, galėčiau jus vesti vis aukščiau ir aukščiau visą šį likusį jūsų gyvenimą – jeigu sieksite susiderinti su manimi širdimi, o ne protu. Nėra nieko blogo su jūsų protu, jei tik pripažįstate, kokiam tikslui buvo sukurtas protas, ir nepavedate jam daryti užduočių, kurioms jis nėra sutvertas. Protas (išorinis, linijiškas, analitinis, racionalus protas) nėra sutvertas padėti jums peržengti materialios visatos ribų. Būtent širdis, intuicija yra sukurta padėti jums užmegzti ryšį su kažkuo, kas peržengia jūsų dabartinio sąmonės lygmens ir materialios visatos ribas; ar tai būtų fizinė karalija ar trys aukštesnės karalijos.

Ir ką gi tie, kurie yra Mokytojo MOR mokiniai, darys? Na jie, visų pirma, padarys valios aktą, nuspręsdami, kad nori išlaikyti ryšį su manimi, su mano, pakylėtojo mokytojo, Esatimi, kaip nuolatos kylančio mokytojo, kuris nelieka toks pat. Ir iš tiesų yra taip, kad negaliu padėti tiems, kurie nenori kilti aukštyn su manimi. Kodėl taip yra? Todėl, kad jiems nereikalinga mano pagalba. Jie turi savo fiksuotą mano įvaizdį ir jie mano, kad tai yra viskas, ko jiems reikia ar ko jie nori. Privalau gerbti tą laisvą valią, nes aš turiu absoliučią pagarbą laisvai valiai. Štai kodėl kai kuriems mokiniams yra būtina įveikti visą šią idėją, kad siekiu priversti juos augti.

Aš nė vieno neverčiu augti, bet esu tiesus. Kai kurie mane vadino griežtu. Galite sakyti, kad dabar kalbu griežtai. Ar taip yra dėl to, kad siekiu pažadinti jus, o gal mėginu kalbėti garsiau už griaustinį? Patys nuspręskite. Kokį įvaizdį turite savo širdyje ir kokį įvaizdį turite savo prote? Ryžkitės užduoti sau klausimą: „Ar yra kažkoks skirtumas tarp El Morijos įvaizdžio, kurį turiu savo prote, ir Mokytojo MOR pajautimo, kurį jaučiu savo širdyje?“ Ir tuomet nuspręskite, kuriam iš jų norite būti ištikimi – ir aš gerbsiu jūsų pasirinkimą.

Rusijos koncepcija

Tai ką, mano mylimieji, būtų galima pasakyti apie Rusiją? Daug, daug dalykų. Dabar norėčiau atkreipti jūsų dėmesį į tai, kad kai sakote žodį „Rusija“, apie ką jūs kalbate? Galite galvoti, kad kalbate apie tautą, apie tam tikrą šalį esančią Žemėje; tačiau realybėje jūs kalbate apie koncepciją, apie idėją. Ar suvokiate, mano mylimieji, kad Žemės planeta yra viena planeta?

Jūs visi matėte apvalios planetos nuotraukas iš kosmoso ir žinote, kad ji yra visuma. Ji nėra padalinta į skirtingus sferos fragmentus, kuriuos galėtumėte atskirti ir vieną dalį priartinti prie mėnulio, o kitą pastumti priešinga kryptimi. Jūs gyvenate vienoje planetoje. Žinoma, galite ją padalinti į žemę ir vandenynus. Galite ją padalinti į žemynus. Bet yra tik vienas vandenynas. Yra tik viena žemė arba žemės masė, nors ji ir yra atskirta vandenynais. Žmonės mėgsta kurti padalijimus ir atskirti dalykus. Kai žiūrite į Žemę ir suvokiate, jog yra tik viena planeta; taip pat suvokiate, kad yra tik viena žmonija. Yra tik viena žmonija.

Kas yra padalijimai? Jie yra sukuriami iš dualistinio proto. Kai kurie padalijimai turi praktinę reikšmę, nes kai kalbate, yra praktiška atskirti obuolį nuo apelsino. Yra teisėta įvardinti dalykus dėl praktinių tikslų. Problema iškyla tuomet, kai puolusios būtybės sugundo žmones pritaikyti vertybinius vertinimus šiems išskyrimams, nes tuomet jie pavirsta padalijimais, atskiriančiais žmones. Jeigu peržvelgtumėte amžių istoriją, pamatytumėte, kad net ir per tą reliatyviai trumpą laiko tarpą, kurį jūs vadinate rašytine istorija (nors, žinoma, visa istorija yra užrašyta Akašoje, tačiau tai, ką jūs vadinate rašytine istorija), buvo laikai, kai Žemėje nebuvo tautų. Nebuvo jokių nacionalinių sienų.

Rasės iliuzija

Žmonės, kurie gyveno tais laikais, taip, jie turėjo labiau ribotą supratimą apie Žemės dydį, Žemės formą. Jie, tiesą sakant, neturėjo planetos koncepcijos, jau nekalbant apie tai, kad ši planeta būtų vadinama Žeme. Akivaizdu, kad žmonijai buvo būtina pagilinti savo suvokimą. Ir dalis to yra daugiau sužinoti, o tam, kad galėtumėte daugiau sužinoti, turite atskirti tą nuo to. Šiam procesui judant į priekį, puolusieji dažnai mėgino nuvesti jį įvairiomis žmones skaldančiomis kryptimis. Iš tiesų, kuo daugiau žinote, kuo daugiau iš tikrųjų žinote, tuo geriau matote visos gyvybės vienovę. Sutinku, kad kai žmonės gyveno primityviose bendruomenėse, susiskaldę ten ir šen, niekada nebendraudami vieni su kitais dėl didelių atstumų ir transporto priemonių nebuvimo, jie neturėjo to vienovės pajautimo.

Dėl šio augančio sąmoningumo jūs daugiau sužinojote apie Žemę, kokia ji iš tiesų yra didelė, kiek daug žmonių joje gyvena. Jūs, žinoma, pradėjote matyti, kad ji turi skirtingas dalis. Todėl jums reikia jas įvardinti. Pradėjote matyti, kad žmonės kitose pasaulio dalyse neatrodo taip, kaip jūs. Kai kurie turi tamsesnę odą. Kai kurie turi kitokios spalvos odą. Kai kurie turi kitokius veido bruožus. Jūs sukūrėte šiuos padalijimus, kad galėtumėte tai įvardinti, sakydami, kad tai priklauso nuo rasės, etniškumo ir kitų dalykų. Na ir dabar, šie padalijimai, tam tikru laipsniu, yra pakankamai natūralūs, ta prasme, kad žmonės skirtingose pasaulio šalyse iš tiesų atrodo skirtingai. Žmonės Afrikoje turi tamsesnę odą.

Na ir dabar, kai sakau, kad jie yra pakankamai natūralūs, sakau tai atsargiai, kadangi buvo laikai neužrašytoje Žemės istorijoje, kai neegzistavo rasės ir nebuvo jokių etninių grupių. Tai atsirado po to, kai planeta nupuolė žemiau tam tikro sąmonės lygmens. Todėl pradėjo rastis vis didesnė jūsų taip vadinama įvairovė, vis didesni skirtumai tarp žmonių. Tai, ką jūs matote kaip rasių skirtumus, iš tiesų nėra natūralu. Tai yra, galėtume sakyti, žmonijos fragmentacijos pasekmė, įvykusi po to, kai jie nusileido į dualizmą. Žinoma, šis procesas buvo paveiktas ir pagreitintas puolusių būtybių.

Tad tuo noriu pasakyti, kad buvo laikai, kai neturėjote šių padalijimų. Skirtingos rasės ir skirtingos etninės grupės nebūtinai turi egzistuoti. Ir vis dėlto, galite sakyti, kad kiek siekia rašytinė istorija, jos yra natūralios, ta prasme, kad dauguma žmonių nemano, jog tai buvo sukurta žmonių. Na, mano mylimieji, jeigu nemanote, kad padalijimai į rases yra sukurti žmonių, tai kodėl tuomet taikote žmogišką vertybinį vertinimą rasėms? Kodėl sakote, kad kai kurios rasės yra pranašesnės, o kitos prastesnės? Kai žvelgiate į kitus dalykus, kuriuos laikote natūraliais, jūs to netaikote. Ar dramblys yra geresnis už raganosį? Ar iš viso yra prasmė užduoti tokį klausimą? Jie tiesiog yra natūralūs fenomenai.

Tad jeigu manote, kad rasė yra natūralus fenomenas, kokia tuomet būtų prasmė sakyti, kad baltaodžių rasė yra pranašesnė, o juodaodžių, raudonodžių ar geltonodžių rasės yra menkesnės? TAME NĖRA JOKIOS LOGIKOS! Žinau, kad jūs visi tai žinote, tačiau aš tai kalbu į masinę sąmonę. TAME NĖRA JOKIOS LOGIKOS! Nes noriu, kad žmonės pajaustų, jog tame nėra jokios logikos. Kalbu su užsidegimu, nes tai nueina giliau į masinę sąmonę per jūsų čakrų akceleraciją ir procesą, per kurį jūs tampate viena su manimi, kuomet mes esame viena kaip Viršuje taip ir apačioje. Jūs turite paprastą pasirinkimą. Arba paliekate idėją, kad rasė yra natūrali, arba paliekate idėją, kad kai kurios rasės yra pranašesnės už kitas.

Tautų iliuzija

Dabar eikime su tuo šiek tiek toliau. Koks yra dar vienas taip dažnai Žemėje pasitaikantis padalijimas? Tai yra dalijimasis į skirtingas religijas. Na čia, vėlgi, negalite iš tiesų sakyti, kad religijos yra natūralios. Jeigu būsite visiškai sąžiningi, pamatysite, kad religijos buvo sukurtos žmonių. Žinoma, daug religingų žmonių iš karto paprieštaraus ir sakys: „Bet mūsų religija mums buvo perduota Dievo. Mes turime Biblijos autoritetą ir tai yra Dievo Žodis. O koks yra tavo žodis?“ Na, mano mylimieji, mano žodis yra Gyvasis Žodis. Ar gali jam prilygti mirę žodžiai jūsų knygose? Tai tuomet ateikite pas mane ir meskite man iššūkį su savo mirusiu žodžiu; nes pergalė bus mano.

Visos religijos yra sukurtos žmonių. Žinoma, pakylėtieji mokytojai bėgant laikui perdavė įvairias dvasines idėjas, koncepcijas, mokymus ir patyrimus. Jie nebuvo sukurti žmonių. Bet mes jums neperdavėme tokių religijų, kurias matote šiandien, nes, vėlgi, šios religijos atskiria žmones. Mūsų mokymai visada turėjo tikslą suvienyti žmones, suvienyti žmones su jų šaltiniu, su jų Dievu. Religijos, kurias matote, kurios skaldo, teigdamos, jog yra geresnės už kitas, kad jos yra vienintelės tikros, jos buvo sukurtos žmonių. Jos buvo sukurtos puolusių būtybių, siekiančių išreikšti tą patį pamatinį ego aspektą – pranašumo/menkumo dinamiką.

Galite grįžti į praeitį ir matyti, kad buvo laikai, kai egzistavo religijos, tačiau egzistavo tik labai miglota tautų idėja. Galbūt sakysite, kad kalbėjome apie tautas jau nuo graikų laikų, nuo romėnų laikų, gal netgi dar anksčiau. Tačiau nesuprantate, mano mylimieji, kad tai, ką jūs šiandien vadinate tauta, nėra tai, kaip į tai tuo metu žiūrėjo žmonės. Jie nelaikė graikų tauta, žmonių grupe. Jūs turite daug labiau linijišką, racionalų tautų supratimą šiandien nei žmonės turėjo praeityje.

Jūs dažnai turite šią tendenciją projektuoti šiuolaikinį, racionalų, linijišką, analitinį mąstymą ant praeities; tačiau žmonės nemąstė tokiu būdu vos prieš kelis šimtus metų. Nutiko taip, kad nors tautų koncepcija kurį laiką buvo naudinga ir turėjo savo vietą žmonijos evoliucijoje, ja taip pat jau nuo pat pradžių puolusios būtybės naudojosi susiskaldymui kurti. Štai kodėl sakau: „Kas yra Rusija? Tai yra koncepcija. Tai yra idėja.“

Žmonės ir kiti žmonės

Ką mes kalbėjome konferencijoje Olandijoje? Ką sakėme anksčiau? Didžiausia problema Žemėje šiuo metu yra tikėjimas, kad idėjos gynimas pateisina žmonių žudymą. Pakylėtieji mokytojai niekada neturėjo intencijos, kad tautos idėja turėtų būti naudojama žmonių, kurie priklauso kitai tautai, žudymui pateisinti. Tad štai ką noriu pasakyti. Nėra tokio padalijimo Žemėje, nėra tokių galimų padalijimų Žemėje, kurie pateisintų kitų žmonių žudymą. Atkreipkite dėmesį, ką sakau. Nesakau, žmonių žudymą, sakau, kitų žmonių žudymą. Nes žmogus negali nužudyti žmogaus. Jis gali nužudyti tiktai KITĄ žmogų.

Jūs turite žiūrėti į kitą žmogų kaip besiskiriantį nuo jūsų, kaip atskirtą nuo jūsų, kaip priklausantį kitai klasei negu jūs. Ir todėl jums yra pateisinama juos nužudyti. Mano mylimieji, pažvelkite į istoriją, ypač į pastarojo šimtmečio istoriją, ir pažvelkite, kiek daug karų buvo pradėta dėl šių nacionalinių skirtumų. Vos prieš šimtą metų, mano mylimieji, baigėsi Pirmasis Pasaulinis Karas ir prasidėjo bolševikų revoliucija.

Kuo buvo paremtas komunistinis mąstymas, visa ši Markso ir Engelso filosofija, visa Lenino filosofija, pateisinusi Sovietų Sąjungos sukūrimą? Ji buvo paremta dar vieno padalijimo sukūrimu. Peržengiančio nacionalines sienas, panašiai kaip religija, bet šį kartą tai buvo religija, kuri neigia Dievą ir išaukština valstybę į Dievo statusą. Vėlgi, sukuriate idėją, kad ši valstybė, ši komunistinė sistema yra svarbesnė už bet kokį individą, už bet kokį individų skaičių.

Tad, vėlgi, matote šiuos dirbtinius padalijimus tarp žmonių. Kiek kartų jie buvo naudojami kitų žmonių žudymui pateisinti, kuriuos jūs laikote kitais tik dėl to, kad juos tokiais pavadino ideologinė sistema, kuri apibrėžia jūsų idėjas? Jūs netgi matėte, kaip kilo karai tarp Rusijos ir kitų šalių ir Rusijos žmonės buvo sugundyti žudyti tuos kitų šalių žmones. Po bolševikų revoliucijos Rusijos žmonės buvo sugundyti žudyti vienas kitą, ir tai tęsėsi iki Stalino valdymo pabaigos. Tai, tam tikru laipsniu, tęsėsi ir po to ir tęsiasi net ir šiandien.

Kodėl pasiryžimas žudyti Rusijoje?

Turėtumėte savęs paklausti, kodėl tiek daug žmonių Rusijoje yra pasiruošę žudyti kitus tam, kad apgintų idėją? Taip yra dėl to, kad jie nenori savarankiškai nuspręsti, kas yra tiesa, o kas ne, kas yra tikra, o kas netikra. Kai nenorite naudotis širdimi vibracijai pajausti, pajausti, kas yra tikra, o kas netikra, lengvai galite susigundyti idėja. Tai, žinoma, randate kiekvienoje šalyje. Žinau, kad daug žmonių šitai perskaitys arba išgirs ir galvos: „Bet pažvelkite į visas tas kitas šalis. Juk tai vyksta ne vien Rusijoje.“ Tikra tiesa, mano mylimieji, tačiau tai visiškai neturi reikšmės gyvenimo Rusijoje pagerinimui.

Mano mylimieji, jeigu gyvenate Rusijoje, ar norite pagerinti gyvenimą Amerikoje? Tai kodėl tuomet jums taip rūpi pakeisti žmones Amerikoje? Jeigu norite pagerinti savo gyvenimą, jums turėtų rūpėti pakeisti save, nes tai yra vienintelė priemonė, kuri gali pagerinti gyvenimą čia. Kodėl taip sakau? Todėl, kad žinau Rusijos žmonių polinkį norėti besti pirštu į kažką kitą ir sakyti, kad jeigu visi tie kiti žmonės turi tą pačią ydą, tuomet nėra taip blogai, kad ir mes turime šią ydą ir: „Todėl mums nereikia keistis, kol jie nepasikeitė.“

Matote, mano mylimieji, kodėl yra šalių pasaulyje, kurios yra toliau pažengusios už Rusiją? Todėl, kad jos ryžosi save keisti, užuot badžiusios pirštais į kitus. Būtent taip evoliucionuojate. Būtent taip augate; ar būtumėte šalis, ar individas. Kitaip negali būti. Kitaip nėra. Aš esu Pirmojo Spindulio, valios ir galios čohanas. Tiek daug žmonių per daugelį amžių atėjo į Pirmąjį Spindulį ir manė, kad esmė yra įgyti galią ir įgyti stipresnę valią. Kokia yra sena kiniečių patarlė? Galite nugalėti visą pasaulį; tačiau didžiausias yra tas, kas nugali save. Kas iš to, kad turite valią, kuri gali pavergti visus kitus žmones, jeigu nesugebate pažvelgti į save ir sąmoningai, valios aktu pakelti save aukščiau tapdami daugiau?

Tie, kurie turi stipriausią valią, yra tie, kurie ryžtasi pažvelgti į save ir naudoja savo galią kelti save; užuot keitę, pavergę ar kontroliavę kitus. Tokios yra pamatinės pamokos, mano mylimieji. Galite sakyti, kad jau anksčiau tai sakėme, ir nors gali būti, kad kažką sakiau anksčiau, aš dabar esu daugiau nei buvau paskutinį kartą tai sakydamas. Jeigu jūs būtumėte buvę daugiau, o tiksliau, jeigu Rusijos žmonės būtų buvę daugiau, man nereikėtų to dar kartą kartoti. Galėčiau duoti aukštesnį mokymą. Jeigu jūs arba Rusijos žmonės netapote daugiau, tuomet turiu ir vėl tai sakyti su didesne galia, kuria aš esu šiandien. Matote, mano mylimieji, mes, pakylėtieji mokytojai, išsiugdėme didelę kantrybę su žmonija. Privalome būti pasiryžę vėl ir vėl kartoti tuos pačius dalykus, šiek tiek kitokiais būdais, tikėdamiesi, kad kiekvieną kartą mums tai pasakius, vis daugiau ir daugiau žmonių tai suvoks.

Kodėl tautinės valstybės išnyks

Mano mylimieji, Rusija tėra tik idėja. Rusijos sienos tėra linijos, nubraižytos žemėlapyje. Jos nėra nubrėžtos planetoje, išskyrus tose vietose, kur pastatėte sienas ar tvoras. Ateis toks momentas aukso amžiuje, mano mylimieji, kuomet tautinių valstybių idėja bus transcenduota ir šių individualių šalių nebeliks. Egzistuos žmonių regionai, kurie pradės matyti tai, apie ką mes kalbėjome Olandijoje: pamatinį žmogiškumą savyje, kuomet jūs matote pamatinį žmogiškumą kituose ir todėl tie kiti nebėra kiti. Jie yra tokie pat žmonės kaip ir jūs. Kai šitai matote, negi yra svarbu, kad tarp jūsų yra nubrėžta nacionalinė siena. Ar privalo egzistuoti nacionalinė siena tarp jūsų? Negi negalite atrasti kitokio būdo tarpusavyje bendrauti kaip tik remdamiesi savo nacionaliniu tapatumu?

Kuo vertinga, mano mylimieji, išaugusi technologija, kuri palengvino keliavimą? Kuo vertingas internetas, kuris leidžia žmonėms komunikuoti per didelius atstumus? Visa tai padeda sugriauti sienas tarp žmonių, nes kai fiziškai nuvykstate į kitą Žemės vietą ir patiriate pamatinį tenai gyvenančių žmonių žmogiškumą, suvokiate, kad egzistuoja kažkas daugiau už išorinius padalijimus. Šiam pasiuntiniui pasisekė užaugti šalyje, kurioje rasizmas praktiškai neegzistavo ir jis niekada nebuvo mokomas iš aukšto žiūrėti į juodosios rasės žmones. Jis tuomet persikėlė į Ameriką ir pamatė, kad jam yra lengva bendrauti su žmonėmis, turinčiais tamsesnę odą už jį patį (o tai buvo daug žmonių), ir jis juose matė pamatinį žmogiškumą.

Daugelis amerikiečių buvo auginami su šiais dirbtinais rasiniais padalijimais ir daugelis baltųjų amerikiečių nesugeba matyti pamatinio žmogiškumo juodaodžiuose amerikiečiuose, o daugelis juodaodžių amerikiečių nesugeba matyti pamatinio žmogiškumo baltaodžiuose amerikiečiuose. Jie nesugebėjo transcenduoti šių rasinių padalijimų ir užmegzti ryšio širdies lygmenyje. Galite atrasti daug žmonių, ypač daug baltaodžių žmonių Amerikoje, kurie intelektualiai įsitvėrė šios idėjos, kad neturėtų iš aukšto žiūrėti į juodaodžius žmones ir neturėtų su jais elgtis kitaip. Tai yra išorinis dalykas, kurį jie prisiėmė, nes kol neužmezgate ryšio su žmogiškumu kitame, jūsų santykis su juo yra grindžiamas vien išoriniu protu. Galite priversti išorinį protą nustelbti tam tikrą programą, bet būtent širdies ryšys jus išlaisvina.

Dalinimasis savo pamatiniu žmogiškumu

Jūs, kurie esate šioje konferencijoje, visi patyrėte šį ryšį tarpusavyje, kuris yra daugiau už išorinius padalijimus. Ar būtumėte atvykę iš skirtingų jūsų taip vadinamos Rusijos dalių, ar būtumėte atvykę iš jūsų taip vadinamų kitų šalių, jūs užmezgate ryšį su pamatiniu žmogiškumu vienas kitame, ir būtent tai jūs galite duoti kitiems. Galite tai duoti žmonėms, kai juos sutinkate. Galite spinduliuoti tai į kolektyvinę sąmonę. Galite išsakyti dėl to prašymus, netgi galite sukurti invokaciją, paremtą šiuo diktavimu, jeigu norite, tačiau tikroji proceso, kurį jums aprašau, esmė yra išgyventi tą patyrimą. Išdrįskite patirti tą patyrimą, susijungdami su pamatiniu žmogiškumu.

Na ir dabar, kad galėtumėte tai vienas su kitu padaryti, jūs, žinoma, pirmiausia privalote padaryti tai su savimi, mano mylimieji. Yra daug, daug dvasingų žmonių pasaulyje, kurie kurį laiką studijavo dvasinį mokymą, praktikavo dvasines praktikas, atliko ritualus, tačiau jie neišdrįso susijungti su pamatiniu žmogiškumu savyje. Kas yra pamatinis žmogiškumas jumyse? Na, pačiu aukščiausiu pavidalu tai yra jūsų AŠ ESU Esatis. Tai taip pat yra Sąmoningasis AŠ. Tai taip pat, tam tikru laipsniu, yra jūsų keturi žemesnieji kūnai, kurie taip pat gali patirti tą susietumo jausmą, kuris ateina iš Aukščiau. Nėra taip, kad jūsų keturi žemesnieji kūnai būtų visiškai nepajėgūs jausti jūsų AŠ ESU Esaties, tačiau jie ją gali jausti tik per Sąmoningąjį AŠ.

Jeigu Sąmoningasis AŠ sąmoningai nesuvokia savo šaltinio, tuomet jūsų keturi žemesnieji kūnai bus pilni susiskaldymo. Kai įsisąmoninsite savo šaltinį, galėsite patirti tą susietumo jausmą, tą vienovę savo identiteto kūne, savo mentaliniame kūne, savo emociniame kūne. Ir todėl galėsite drįsti išreikšti tai fiziškai, sutikę kitus žmones. Mes tikimės, kad jūs būsite pionieriai. Jeigu nesusisiejote su tuo savyje, jeigu nenuasmeninote savo gyvenimo, nepriimdami visko asmeniškai, kuomet nebesate sau toks svarbus, tuomet pasistenkite tai padaryti.

Susisiekite su DAUGIAU savyje

Iš tiesų yra įmanoma kiekvienam iš jūsų paimti kelią, kurį mes davėme, ir pripažinti, kad tai yra kelias, kuriame nuasmeninate viską Žemėje, tampate prie to nebeprisirišę, kadangi suvokiate, jog esate daugiau. Kaip jūs ką nors nuasmeninsite, jeigu manysite, kad esate tik ši išorinė savastis, kuri reaguoja į bet kokią situaciją, kuri jai nepatinka? Tiktai tuomet, kai žinote esantys daugiau, kad yra kažkas, ką jūs mylite stipriau už išorinę savastį, sugebėsite atsiskirti nuo reakcinio išorinės savasties šablono ir galėsite tarti: „Aš šito daugiau nenoriu. Aš noriu DAUGIAU.“ Ir tuomet galėsiu jums padėti. Galėsiu pasiūlyti jums savo pagalbą.

Tiems iš jūsų, kurie turite ryšį su manimi savo širdyje, tiems iš jūsų, kurie jaučiate, jog mano mokymai yra vertingi, visada esu pasiruošęs padėti jums užmegzti ryšį su daugiau savyje. Jeigu iš pradžių jums nepavyks to padaryti, tuomet bent jau pasistenkite užmegzti ryšį su daugiau manyje ir aš padėsiu jums palaipsniui pajausti ir patirti daugiau savyje. Kaip sakė kiti mokytojai, mes visada susiduriame su dilema, kai mes, pakylėtieji mokytojai, turime atviras duris, per kurias galime kalbėti nepakilusiems mokiniams. Nors gali egzistuoti tam tikri limitai priklausomai nuo to, ką pasiuntinys žino, kokį jis turi žodyną ir koncepcijas, mes iš esmės galime sakyti ką tiktai norime.

Galiu jums pasakyti, mano mylimieji, kad jūs, kiekvienas iš jūsų, esate nepalyginamai daugiau už savo išorinę asmenybę ir savo pasaulietišką tapatumą. Tačiau dilema yra tokia, kad jeigu iš tiesų jums pasakyčiau, kokie nepalyginamai daugiau jūs esate, jums praktiškai taptų nepakeliama būti įsikūnijime tokioje planetoje kaip ši. Susiduriu su dilema, kad iš tiesų matau, kaip jums reikia susisieti su faktu, jog esate daugiau, idant atiduotumėte mažiau, kuris yra išorinė asmenybė. Tačiau daugelis dvasios mokinių perėjo šią šizofrenišką fazę, kurioje jautė padalijimą tarp dvasinių patyrimų, kuriuos išgyveno, ir kasdienio gyvenimo, su kuriuo susiduriate šioje planetoje – ir visiškai netrokštu jūsų įmesti į tą tapatumo krizę. Visiškai netrokštu apsunkinti jums buvimą įsikūnijime, kadangi žinau, jog yra svarbu, kad būtumėte įsikūnijime. Tai yra svarbu jums patiems ir jūsų augimui, bet taip pat yra svarbu ir mums, pakylėtiesiems mokytojams, nes mums reikalingi dvasios mokiniai, per kuriuos galėtume spinduliuoti savo šviesą ir savo idėjas.

Noriu, kad pripažintumėte, jog esate daugiau nei ši išorinė asmenybė. Žinau, kad daugelis jūsų jau anksčiau tai girdėjote, bet ar iš tiesų tai girdėjote? Ar išgirdote tai iki tokio lygmens, kad patiriate bent jau šiek tiek iš to daugiau ir pripažįstate šį patyrimą, pripažįstate, kad esate verti tai patirti, kadangi esate tiek nepalyginamai daugiau? Nėra taip, kad šis jausmas, jog esate daugiau, nėra tikras. Tai jausmas, kad esate mažiau, nėra tikras.

Trokštu jums perduoti šią savo širdies dovaną, Buvimo DAUGIAU jausmą, kad galėtumėte jį pasiimti, kiekvienas iš jūsų, kuris to nori, pasiimti tai į savo širdį. Galbūt rytais galite susikurti įprotį, kol gulite nubudę lovoje, paskirti keletą sekundžių ar kelias minutes susiderinimui su mano DAUGIAU Esatimi. Tik tiek prašau. Tai nėra daug. Tai nėra sunku, tačiau to pakaks, jeigu šitai taikysite. Būtent patirdami daugiau galėsite priimti, kad jūs esate daugiau, tačiau tiek daug iš jūsų blokuojate šį patyrimą. Galbūt tomis akimirkomis, kai dar nesate iki galo pabudę, kai dar nesate iki galo sugrįžę į savo kasdienį gyvenimą ir savo kasdienę sąmonę, galbūt tuomet galėsite užmegzti ryšį. Tą patį galite padaryti vakare, jeigu sugebėsite save pakankamai nuraminti prieš užmigdami.

Mano mylimieji, tai yra mano dovana jums. Tai yra mano dovana šiai šaliai. Galite sakyti: „Ką aš padariau? Kas, sakiau, iš tiesų pakeis Rusijos žmones?“ Tam tikra prasme, aš nieko nepadariau ir nieko nepasakiau. Nes niekas nepakeis Rusijos žmonių, tiktai tie, kurie save laiko dvasinėmis būtybėmis ir žino, jog jie yra daugiau už bet kokią tautybę, religiją, politinę sistemą, rasę ar etninę grupę. Tiktai tie, kurie žino esantys daugiau, pakeis. Tie, kurie tapatinasi su šiais dirbtiniais padalijimais, negali pakeisti, bent jau ne ta prasme, kad jie taptų daugiau. Jie gali pakeisti tiktai dar labiau sustabarėdami savo išoriniame tapatumo jausme.

Žvelgiant iš vienos perspektyvos, galite patraukti pečiais ir tarti: „Jis mums nedavė nieko vertingo.“ Žvelgiant iš kitos perspektyvos, galite sakyti: „Jis mums davė esminį raktą, kaip viską Žemėje pakeisti.“ Esu laimingas, galėdamas šį sprendimą palikti jums, kiekvienam iš jūsų, tačiau noriu, kad žinotumėte vieną dalyką, prieš man liaujantis kalbėti.

Myliu jus, kiekvieną iš jūsų, kad ir kokį mano įvaizdį turėtumėte. Nėra tokios sąlygos, kurią turėtumėte išpildyti mano meilei gauti. Jeigu užmegsite labiau tiesioginį ryšį su manimi, tapdami mano mokiniu kelyje, tuomet iš tiesų galėsiu jums duoti nurodymus, ir tik tuomet, kai įvykdysite šiuos nurodymus, galėsite pakilti į kitą lygmenį. Tačiau kas liečia mano meilės gavimą, neapibrėžiu jokių sąlygų.

Jūs patys galite jas apsibrėžti sau. Tai yra jūsų teisė, bet aš jums sakau, pačiu tiesiausiu įmanomu būdu: „Aš, Mokytojas MOR, neapibrėžiu jokių sąlygų savo meilės jums davimui. Tik nuo jūsų priklauso, kokias sąlygas apsibrėžiate šiai meilei priimti.“ Žinoma, dėl savo Esaties, turiu dar daug daugiau ką jums pasakyti, tačiau jūs negalite to šiuo metu pakelti.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2017 Kim Michaels