Kodėl keletas žmonių gali pakeisti pasaulinius įvykius

Temos: Geometriniai raštai už fizinių įvykių – Lūžio taškas Europai – Kai paliekate ES, nes nenorite keistis – Susiėjimo kartu tikslas – Aukštyn kylančios spiralės sukūrimas kritinėse situacijose – Priežastinių įvykių supratimas – Apie negatyvias pranašystes

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija per Kim Michaels, 2017 metų birželio 4 d. Šis diktavimas buvo perduotas konferencijoje Olandijoje.


AŠ ESU Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija ir esu dėkinga už tai, kad galiu jums pasakyti, jog laikau šių metų konferencijas labai svarbiomis. Aš, žinoma, koncentruosiuosi į situaciją Europoje, kurioje, jeigu pažvelgsite į įvykius, įvykusius per praėjusius metus ar šiek tiek ilgiau, buvo tokie įvykiai kaip Brexit, teroristų atakos, situacija su imigrantais ir netgi kiti, kuomet šalys tapo labiau nacionalistinėmis. Tai iš tiesų sukūrė tam tikrą baimę tarp populiacijos, susijusią su tuo, kuria kryptimi eina Europa, ir netgi ar Europa iš viso turi ateitį, ir ar ji galiausiai tiesiog neiširs į smulkesnes dalis.

Nėra taip, kad Europos Sąjunga būtų absoliučiai būtina aukso amžiui Europoje įkūnyti. Kaip Sen Žermenas jau anksčiau užsiminė, gali egzistuoti įvairūs scenarijai. Gali būti kitų būdų šalims bendradarbiauti. Gali būti šalių, kurios susijungs į vieną. Gali būti regionų, kurie bendradarbiaus. Ir vis dėlto, būtų lengviau, ir tai yra labiau tikėtina, kad Europos Sąjunga transformuosis į labiau aukso amžių atitinkančią struktūrą, nei kad Europos Sąjunga subyrės ir turėsite sukurti kažką naujo.

Štai kodėl mes iš tiesų norėtume, jog Europos Sąjunga išliktų ir palaipsniui, žinoma, vis labiau ir labiau artėtų prie Sen Žermeno laikomos vizijos. Per praėjusius metus įvyko tai, kad tamsos jėgos, kurios mėgina sutrukdyti aukso amžiaus įkūnijimą, iš dalies sukėlė šiuos įvykius ir iš dalies pasinaudojo šiais įvykiais baimei sukelti. Mano mylimieji, kai kviečiame jus į konferenciją ir kai prašome jūsų, pavyzdžiui, kalbėti invokaciją, vyksta žymiai daugiau nei matyti plika akimi. Tai taip pat vyksta, kai perduodame savo diktavimus.

Geometriniai raštai už fizinių įvykių

Na ir dabar, galite prisiminti filosofą Platoną, kuris sakė, kad už materialios plotmės yra karalija, kurioje egzistuoja idealios geometrinės formos. Kai kuriuos žmones tai paskatino spėlioti, kad tai turėtų būti grynosios geometrinės jums žinomos formos, tokios kaip apskritimai, keturkampiai, trikampiai ir linijos. Tai, tiesą sakant, yra labai supaprastintas būdas mąstyti. Realybėje, viskas turi tam tikrą geometriją. Kiekviena forma yra paremta tam tikra geometrija, kaip galite matyti, kad egzistuoja tam tikri geometriniai raštai, kurie atsikartoja gamtoje. Jeigu galėtumėte pamatyti tris aukštesnes karalijas, pamatytumėte, kad kiekvienoje karalijoje egzistuoja tam tikri geometriniai raštai. Tai reiškia, kad kiekvienai situacijai, kurią turite čia fizinėje oktavoje, galėtumėte matyti, jog egzistuoja sudėtingas geometrinis raštas emocinėje, mentalinėje ir identiteto karalijose. Būtent šių geometrinių raštų sąveika trijose aukštesnėse karalijose dažnai turi lemiamą įtaką tam, kas vyksta fizinėje plotmėje.

Jeigu turite fizinę situaciją, kaip pavyzdžiui, šią situaciją su iššūkiais ir žmonių baime dėl ES ateities, tuomet galėtume sakyti, kad egzistuoja fizinė galimybė, kad tai gali eiti viena kryptimi ir tendencija gali blogėti, ir jūs galite įsisukti į žemyn traukiantį sūkurį, kuris gali atvesti prie ES subyrėjimo. Arba to gali būti išvengta ir jūs galite pradėti pozityvesnį aukštyn kylantį judėjimą, kuris, reikia tikėtis, neleis subyrėti Europos Sąjungai, bet atves prie labiau aukso amžių atitinkančios struktūros. Tai yra fizinis komponentas, kurį daugeliu atvejų galite suvesti į: tai gali pasisukti ta kryptimi arba tai gali pasisukti ana kryptimi, arba gali būti keletas tarpinių scenarijų.

Ir kas iš tiesų nulemia, kas įvyks? Na, iš dalies, žinoma, tai nulemia žmonių laisva valia daromi pasirinkimai. Tačiau laisvos valios pasirinkimai nebūtinai yra laisvi, kadangi žmonės yra įstrigę tam tikruose emociniuose, reakciniuose šablonuose. Jie yra įstrigę tam tikrame mentaliniame mąstymo būde. Jie turi tam tikrą tapatumo jausmą. Kai žvelgiate į klausimą: ar ES risis žemyn ar kils aukštyn? Iš dalies tai apsprendžia tai, kas vyksta šiose trijose aukštesnėse oktavose egzistuojančiuose raštuose. Puolusios būtybės, žinoma, visada mėgina sukurti geometrinį raštą aukštesnėse oktavose, kuris traukia žmonių emocijas tam tikra kryptimi, traukia jų įsitikinimus arba jų mintis tam tikra kryptimi, ir traukia jų tapatumo jausmą tam tikra kryptimi.

Galite matyti, stebėdami šią situaciją, ne tik per praėjusius metus, bet net ir ilgiau, kad tamsos jėgos mėgino sukurti situaciją, kurioje žmonės iš pradžių pradėjo jausti nepasitenkinimą įprastine politika. Nuo 2008 metų finansų krizės jie baiminasi dėl ekonominės ateities. Nuo Graikijos skolos krizės jie, pavyzdžiui, baiminasi: o jeigu pinigų sistema žlugs? O jeigu Europos Sąjunga žlugs ir negalės ištempti šių šalių, kurios ir vėl gali patirti nuosmukį, kaip buvo Italijoje ar kitur? Tai yra emocinis komponentas. Taip pat egzistuoja pyktis, kurį žmonės jaučia dėl atvykstančių imigrantų. Egzistuoja šis augantis jausmas, kad: ES sprendžia už mus. Mūsų šalis gali išnykti. Mes nebegalime spręsti, ką norime daryti savo šalyje, nes viską sprendžia biurokratai Briuselyje.

Taip pat egzistuoja mentalinis komponentas, kuomet jie mėgino vis daugiau ir daugiau žmonių įtikinti šiomis idėjomis, tokiomis kaip idėja, jog nacionalizmas yra svarbus, kad kiekviena šalis yra svarbi, kad yra labai svarbu išsaugoti tam tikrą šalį, kad ES neturėtų į tai kištis ir todėl mes neturėtume siekti glaudesnio bendradarbiavimo. Ir, žinoma, būtent tokie įsitikinimai paskatino Anglijos žmones nubalsuoti palikti ES, kartu, žinoma, su emocine reakcija.

Jūs taip pat turite identiteto lygmens komponentą, kuomet, per kelis pastaruosius metus, tamsos jėgos mėgino supriešinti žmones, skatindamos juos kuo stipriau susitapatinti su savo nacionaliniu tapatumu ir labai siauru požiūriu į šį nacionalinį tapatumą. Žinoma, visa Europos Sąjungos idėja, o už jos net ir Jungtinių Europos Valstijų idėja reiškia, kad turite įveikti šį susitapatinimą su nacionaliniu tapatumu, ypač kaip į jį buvo žiūrima praėjusiais amžiais. Negi taip sunku matyti, kad susitapatinimas su nacionaliniu tapatumu ir tikėjimas tam tikro nacionalinio tapatumo pranašumu buvo pagrindinis veiksnys Antrajame Pasauliniame Kare, Pirmajame Pasauliniame Kare ir daugelyje kitų konfliktų?

Yra akivaizdu, jeigu pažvelgsite į tai logiškai, kad planetai kylant aukštyn, jeigu Europa nori judėti aukštyn su visa likusia planeta, ir vis labiau ir labiau artėti prie aukso amžiaus, privalo įvykti pokytis nacionaliniame tapatume, kad jis būtų atitrauktas nuo šio labai seno juodai balto požiūrio į nacionalinį tapatumą, nuo pranašumo ir menkavertiškumo jausmo, ir visų tų dalykų, kurie stabdo tikrą bendradarbiavimą, kaip kalbėjome apie tai praėjusiais metais. Privalo įvykti nacionalinio tapatumo suminkštėjimas, kuomet nebežiūrėtumėte į tai kaip į konfrontacinį dalyką; negalvotumėte, kad konfliktuojate, varžotės su kitomis šalimis. Nežiūrėtumėte į kitas šalis su įtarumu, bet iš tiesų sugebėtumėte pamatyti žmogiškumą kitų šalių žmonėse ir todėl žinotumėte, remdamiesi šiuo žmogiškumu, kad galite surasti „bendrą kalbą“, kaip yra sakoma.

Lūžio taškas Europai

Įvykiai, kuriuos matėte šį pavasarį, buvo šių tamsos jėgų pastangų persiliejimas į fizinę plotmę. Ypač galėjote tai matyti Prancūzijos rinkimuose, kuriuose du kandidatai daugiau ar mažiau atstovavo šiuos dalykus: 1) ateitį ir judėjimą link labiau aukso amžiaus matricos, ir 2) traukimąsi atgal, susitraukimą į pasenusį, atgyvenusį nacionalinį tapatumą, net ir grėsmę Prancūzijai pasitraukti iš ES, kas iš esmės, labiausiai tikėtina, paskatintų ES žlugimą ar bent jau persitvarkymą į kitokią formą, kuri būtų dramatiškai kitokia.

Matėte šiuos ženklus ir mums tapo aišku iš žmonių reakcijų, kad artėjame prie vieno iš tų lūžio taškų istorijoje, kuomet situacija fizinėje plotmėje gali įsisukti į žemyn traukiantį sūkurį arba ji gali pereiti į aukštyn kylančią spiralę, ar bent jau išvengti žemyn traukiančio sūkurio. Dėl puolusių būtybių sukurtų įsivaizdavimų, ypač emocinėje karalijoje, mes matėme, kad vis daugiau ir daugiau žmonių yra įtraukiami į žemyn traukiantį sūkurį. Ir iš tiesų vienintelis būdas, kurį galėjome matyti, kaip šitai būtų galima sustabdyti, buvo pakviesti jus susirinkti čia Europoje, išsakyti prašymus, padauginti diktavimus, kuriuos mes galime spinduliuoti į kolektyvinę sąmonę, idant galėtume atitraukti Europą nuo šio lūžio taško. Kad galėtume bent jau išvengti įsitraukimo į žemyn traukiantį sūkurį, ir reikia tikėtis, galėtume netgi sukurti aukštyn kylančią spiralę, kurioje būtų mažiau emocinių reakcijų ir daugiau pasiryžimo pamąstyti apie tai, ką sakė Sen Žermenas: apie geresnės ateities galimybę, apie kurią daugelis žmonių šiandien net nedrįsta galvoti, kadangi jie yra taip susikoncentravę į problemas, tokias kaip ekonomika, terorizmas, tas, anas ar sekantis dalykas. Jie net negali išdrįsti vizualizuoti, kas galėtų įvykti kaip geresnė ateitis, ir kaip ES galėtų transformuotis į geresnį judėjimą.

Kai paliekate ES, nes nenorite keistis

Suprantate, mano mylimieji, kad šiuo metu egzistuoja šis lūžio taškas, kuomet vis daugiau ir daugiau žmonių įžengia į juodai baltą požiūrį į ES, manydami, kad: „Mes negalime gauti to, ko norime savo šalyje iš ES, todėl vienintelė mūsų galimybė yra išeiti.“ Būtent tai iš esmės pasakė Britanijos žmonės ir tai atvedė prie Brexit: „Mes negalime gauti to, ko norime iš ES, todėl vienintelė mūsų išeitis yra išeiti.“

Na ir dabar, kaip mes tiek daug kartų mėginome jums pasakyti su savo mokymais apie dualizmą ir juodai baltą mąstymą, ir epinį mąstymą, tai, žinoma, yra labai ribotas požiūris, kuris visada yra paveiktas puolusių būtybių manipuliacijų. Nebent būtumėte paveikti dualistinės sąmonės manipuliacijų, jums yra neįmanoma tikėti, kad yra tik du variantai: juoda ir balta, tas ar anas, likti arba išeiti. Visada egzistuoja daugiau pasirinkimo galimybių, tačiau jūs negalite jų matyti, nes nenorite į jas pažvelgti. Ar buvo kokia nors kita galimybė Britanijos žmonėms nei likti ES taip, kaip jie buvo iki tol, ar išeiti? Na, žinoma, kad buvo. Jie galėjo dalyvauti ES kitokiu būdu, su kitokiu požiūriu, su kitokia perspektyva. Tačiau, kad galėtų tai padaryti, jiems būtų reikėję pasikeisti.

Tad jūs čia matote, kad mes esame šiame lūžio taške, kuriame vis daugiau ir daugiau žmonių įvairiose Europos šalyse mąsto panašia linkme: „Mes nematome, kaip galėtume gauti tai, ko norime iš ES, kokia ji šiuo metu yra, tad vienintelė mūsų išeitis yra išeiti.“ Jie nenori pažvelgti į save ir paklausti: „O galbūt galėtume pakeisti savo požiūrį, kas tuomet mums leistų pakeisti savo dalyvavimą ES? Ir galbūt jeigu pakankamai šalių tai padarytų, mes galėtume pakeisti ES.“

Susiėjimo kartu tikslas

Galite matyti, kaip šitoks nusistatymas staiga gali visą regioną įtraukti į žemyn traukiantį sūkurį. Jeigu jam bus leista akceleruotis ir toliau tęstis, po kelerių metų bus taip, kad dauguma žmonių Europoje nebematys jokios kitos galimybės kaip tik išardyti ES. Tad mes nusprendėme, kad jeigu sukviesime kritinę masę žmonių čia, šiai konferencijai, turėsime didelę tikimybę išrišti šiuos geometrinius raštus emocinėje, mentalinėje ir identiteto karalijose, kurie buvo sukurti puolusių būtybių. Atitrauksime jus nuo šios prarajos – ar bent jau neleisime jums įkristi į žemyn traukiantį sūkurį. Mūsų išankstinis tikslas šiai konferencijai buvo pasiektas jūsų prašymais, mūsų diktavimais, jūsų buvimu čionai, sustiprinant vienas kitą.

Na ir dabar, mes jums šito iš anksto nesakėme, kadangi jums iš tiesų nebuvo būtina to žinoti, kadangi jūsų prašymai ir šios invokacijos buvo visiškai adekvatūs atlikti šį darbą kartu su mūsų diktavimais. Jūs galite potencialiai grįžti prie mūsų diktavimų su žiniomis, kurias turite dabar, ir pamatysite, kad mes apie tai davėme tam tikras užuominas. Mes, tiesą sakant, davėme daug mokymų, kurių tikslas buvo pakeisti šį požiūrį, atitraukiant dėmesį nuo problemų ir sutelkiant jį į galimybes.

Tai iš tiesų buvo labai, labai svarbus darbas dėl Europos ateities. Nėra taip, kad kada nors gausite garbę atsidurti istorijos knygose, mano mylimieji, tačiau jums nereikalinga ši garbė istorijos knygose, kai pakylate. Jums tiesiog reikia žinoti, kad tai iš tiesų buvo kažkas, kas padėjo jums pakilti, kadangi užsitarnavote pozityvią karmą, ar kad ir kaip norėtumėte tai vadinti. Realybė yra: tai buvo tikrasis tikslas, kurį norėjome pasiekti su šia konferencija, ir jis ne tik kad buvo pasiektas, jis buvo pasiektas su kaupu. Mes esame ganėtinai optimistiški, kad iš tiesų galėsime išvengti šio žemyn traukiančio sūkurio, ir galėsime palaipsniui nukreipti kritinės masės žmonių protus susitelkti į galimybes ir į galimybę reformuoti ES, netgi akceleruojant ES į daug aukštesnį lygmenį.

Aukštyn kylančios spiralės sukūrimas kritinėse situacijose

Yra akivaizdu, kad šiuo metu įsikūnijime yra žmonių, kurie bent akies krašteliu pamatė viziją, kurią Sen Žermenas laiko Europai ir ES. Jums išsakant prašymus ir žmonėms išsakant prašymus ir kalbant invokacijas, kurios bus sukurtos šios konferencijos pagrindu ir kitų diktavimų, kurie buvo duoti ir bus duoti, pagrindu, tai gali akceleruoti šią spiralę. Tai gali akceleruoti pozityvią spiralę, kuomet vis daugiau ir daugiau žmonių pradės ieškoti galimybių, kurias jūs turite čia Europoje. Jie pamatys iš tiesų nepaprastai reikšmingą, planetos mastu reikšmingą galimybę, kurią jūs turite, kad galite paimti regioną, kuris buvo taip stipriai kankinamas karų ir konfliktų, galite pakilti virš praeities ir pademonstruoti naują būdą pasiekti tikrą bendradarbiavimą. Iš tiesų, mano mylimieji, Europa turi didžiulį potencialą! Europa turi daug žadančių galimybių! Iš tiesų reikia įdėti ne tiek jau daug darbo pakylėtųjų mokytojų mokiniams, kad būtų galima išsaugoti pozityvią, aukštyn kylančią spiralę.

Žinoma, jeigu atsirastų daugiau pakylėtųjų mokytojų mokinių, mes galėtume akceleruoti tą aukštyn kylančią spiralę. Tiesiog mėginu jums čia parodyti, kad egzistuoja daug tokių situacijų, kuriose yra šis lūžio taškas, ir staiga reikia tik nedaug prašymų, išsakomų nedaugelio žmonių, kad mes gautume įgaliojimą sudaužyti kai kurias šias geometrines struktūras, kurios buvo sukurtos puolusių būtybių aukštesnėse karalijose ir kurios traukia žmones link negatyvaus sūkurio, negatyvios spiralės. Tiesiog tai sudaužius, staiga įvykiai fizinėje oktavoje pakrypsta kita linkme ir prasideda kilimas aukštyn.

Iš tiesų yra nuostabu, kokią didelę įtaką reliatyviai nedidelis skaičius žmonių gali padaryti šiose situacijose, kadangi skirtumas tarp aukštyn ir žemyn yra labai nedidelis. Nereikia labai daug, kad galėtume pakeisti net ir tokį didelį regioną kaip Europa, atitraukdami ją nuo negatyvaus sūkurio ir nukreipdami į pozityvų. Šitai kalbu norėdama jums suteikti realistiškesnį vertinimą, kodėl ši Europos konferencija yra svarbi, ir, žinoma, mes taip pat paaiškinome, kodėl konferencija Korėjoje buvo svarbi, ir paaiškinsime, kodėl konferencija Rusijoje yra svarbi.

Vėlgi, tai, žinoma, yra susiję su faktu, kad egzistuoja tam tikros situacijos arba sąlygos Korėjoje, kurios yra lūžio taške ir lengvai gali pasisukti bet kuria linkme, ir mūsų konferencija padeda pasukti juos pozityvia linkme. Egzistuoja tam tikri ženklai Rusijoje, kurie yra lūžio taške ir gali pasisukti bet kuria kryptimi. Tie iš jūsų, kurie sekėte naujienas iš Rusijos, greičiausiai jau žinote, kad vyksta pastangos atskleisti korupciją. Todėl jūs, vėlgi, matote, kad reliatyviai nedidelis pakylėtųjų mokytojų mokinių skaičius gali padaryti didelį poveikį tokiai situacijai. Visa tai, žinoma, yra pavaldu laisvai valiai, ir galiu jums pasakyti, kad Rusija yra tokia šalis, kuri, deja, keisis lėtai, dėl įvairių veiksnių, kuriuos mes paaiškinsime, kai tenai nusigausime, o tiksliau, kai jūs visi tenai nusigausite, tie iš jūsų, kurie tenai keliausite.

Priežastinių įvykių supratimas

Aš iš tiesų trokštu jums parodyti, kodėl yra taip svarbu jums kalbėti savo invokacijas, kodėl yra taip svarbu jums kelti savo sąmonę, kodėl yra taip svarbu jums viešai kalbėti, kad pakeistumėte kolektyvinę sąmonę. Yra tiek daug situacijų istorijoje, mano mylimieji, kai skirtumas tarp posūkio negatyvia kryptimi ir posūkio aukštyn vedančia kryptimi yra labai mažas.

Jūs, pavyzdžiui, galite grįžti prie Pirmojo Pasaulinio Karo pradžios, kai įvyko ta situacija, kurioje buvo nužudytas vienas asmuo, ir tai buvo šūvis, kuris nuaidėjo per visą pasaulį ir pradėjo Pirmąjį Pasaulinį Karą. Na ir dabar, kiekvienam, kuris rimtai studijuoja istoriją, yra akivaizdu, kad tai nebuvo vien šis įvykis, kuris sukėlė Pirmąjį Pasaulinį Karą. Egzistavo sudėtinga politinė situacija, kuri kūrė vis didesnę ir didesnę įtampą, ir, žinoma, tas vienas šūvis tebuvo gaiduko paspaudimas, paleidęs šią įtampą ir, taip sakant, paleidęs siautėti visus pragaro šunis.

Aš tiesiog sakau, kad skirtumas, tarp šio įvykio įvykimo fizinėje karalijoje ir jo neįvykimo, buvo reliatyviai nedidelis. Toks žmonių skaičius, kurie esate čia, šioje patalpoje, jeigu būtumėte buvę įsikūnijime anais laikais ir būtumėte turėję mūsų invokacijas, jūs būtumėte galėję, vienos tokios konferencijos metu, sudaužyti šias matricas aukštesnėse karalijose, kad tas priežastinis įvykis nebūtų įvykęs. Tai nebūtinai reiškia, jog tai būtų sustabdę Pirmąjį Pasaulinį Karą, kadangi platesnė įtampa, platesnė situacija niekur nebūtų išnykusi. Tačiau tai iš tiesų reiškia, kad bent jau priežastinis įvykis nebūtų įvykęs.

Būtų reikėję daugiau laiko ir galbūt situacija būtų pasikeitusi ir galbūt kitas priežastinis įvykis nebūtų įvykęs. Jeigu būtų buvę daugiau pakylėtųjų mokytojų mokinių, tuomet, visų pirma, jūs būtumėte galėję kviesti mūsų vedimą ir būtumėte galėję iš viso išvengti įtampos susikaupimo per ankstesnius metus. Todėl būtumėte galėję išsklaidyti įtampą iki tokio lygmens, kai karas tiesiog nebūtų buvęs įmanomas.

Taip, reliatyviai nedidelis pakylėtųjų mokytojų mokinių skaičius iš tiesų būtų galėjęs sustabdyti Pirmąjį Pasaulinį Karą. Jeigu būtumėte sustabdę Pirmąjį Pasaulinį Karą, taip pat būtumėte galėję neleisti susidaryti situacijai, kurioje Vokietijos šalis patyrė pažeminimą Versalio Taikos sutartyje, kas tuomet paruošė dirvą Antrajam Pasauliniam Karui. Jūs netgi būtumėte galėję išsakyti prašymus ir padaryti pozityvų poveikį, neleisdami Vokietijos populiacijai būti įtrauktai į šį negatyvų sūkurį, sukurtą Adolfo Hitlerio ir per jį dirbusių tamsos jėgų.

Na ir dabar, žinoma, mes visada galime sakyti: „Tačiau jeigu tie įvykiai būtų buvę sustabdyti, ar žmonija būtų išmokusi pamokas, kurias jai reikėjo išmokti iš tų įvykių?“ Tai yra jau visai kitas klausimas ir, žinoma, nėra taip, kad noriu, jog apgailestautumėte dėl to, kas neįvyko istorijoje. Aš tiesiog noriu jums parodyti, kad reliatyviai nedidelis žmonių skaičius gali padaryti didelį poveikį ateičiai. Net ir šiandien, egzistuoja tam tikri įvykiai, kurių jūsų prašymai negali sustabdyti, būtent dėl to, kad žmonės nenorėjo pakeisti savo sąmonės. Todėl jie privalo pamatyti šios sąmonės įkūnijimą ekstremaliausia forma, kad tuomet užsinorėtų pakeisti sąmonę.

Žinoma, taip pat yra daug situacijų, kuriose jūsų prašymai, jūsų pastangos kelti savo sąmonę, iš tiesų gali pakelti kolektyvinę sąmonę, kuomet planeta būtų pakelta virš to sąmonės lygmens ir nebereikėtų įkūnyti fizinių įvykių. Visada egzistuoja šis stūmimas ir traukimas. Kartais galite sustabdyti didelius įvykius; kitais kartais – negalite. Ir tuomet jums tiesiog reikia, savo prote, susitaikyti su faktu, jog tai vyksta. Kaip įmanoma labiau save saugoti. Kaip įmanoma labiau neįsitraukti į žemyn traukiantį sūkurį. Kitu atveju, išnaudokite situaciją geriausiai kaip galite ir supraskite, kad tai buvo būtina pamoka, kurios žmonės negalėjo išmokti jokiu kitu būdu kaip tik patirdami šias fizines pasekmes.

Apie negatyvias pranašystes

Aš čia, tam tikra prasme, leidžiu jums pajausti, kad ankstesniais laikais daugelis dvasingų žmonių labai koncentravosi į negatyvias pranašystes. Galėtume sakyti, kad egzistuoja pranašystė apie didelį žemės drebėjimą, ar didelį karą, ar dar kokį kataklizmą. Žmonės meldžiasi, jie medituoja, jie siunčia pozityvias vibracijas, jie kalba šaukinus, stengdamiesi sustabdyti šį negatyvų įvykį. Na, o mes, tam tikra prasme, su šia konferencija ir su ankstesnėmis konferencijomis ir savo diktavimais apie aukso amžių, skatiname jus persijungti į šiek tiek kitokią būseną.

Mes, kartas nuo karto, nukreipsime jus išsakyti prašymus, kad išvengtume tam tikros situacijos, tačiau norime, kad didžiąją dalį savo dėmesio sukoncentruotumėte į pozityvių aukso amžiaus aspektų atnešimą, o ne į tam tikrų problemų sulaikymą. Kai kurios problemos turės būti įkūnytos fiziškai, kad žmonės pasimokytų, kad jie galėtų pakeisti savo sąmonę. Yra tiek mažai žmonių planetoje, kurie turi potencialą laikytis ilgalaikės vizijos dėl aukso amžiaus įkūnijimo ir koncentruotis į galimybes, bei išsakyti prašymus dėl šių galimybių materializavimo. Todėl mes prašome jus pamąstyti apie savo dėmesio perkėlimą, susikoncentruojant į šias pozityvias, ilgalaikes galimybes, ir tiek labai nesikoncentruoti į labiau trumpalaikius, negatyvius įvykius.

Žinoma, gali įvykti tam tikri įvykiai, dėl kurių mes galime norėti, kad išsakytumėte dėl jų prašymus, ir tuomet mes duosime jums apie tai žinoti. Ir vis dėlto, turite priimti ilgalaikės perspektyvos požiūrį, tam tikra prasme, ir suvokti, kad jums žinant tai, ką žinote, atsižvelgiant į jūsų susikurtą prašymų išsakymo momentumą, iš tiesų negalite leisti, kad jūsų dėmesys būtų sutelktas į tai, kas iš esmės tėra krestelėjimai kelyje. Turite koncentruotis į: kur mus veda kelias. Ir tuomet koncentruojatės į planetos išvedimą aukštuoju keliu, o ne žemuoju keliu. Tai iš jūsų pareikalaus tiek stipriai neįsitraukti į tai, kas iš esmės yra menkesnės problemos, neturinčios lemiamos reikšmės ilgalaikėje perspektyvoje.

Tad tokie šiuo metu būtų mano esminiai pastebėjimai, ir tiesiog dar kartą noriu padėkoti jums už tai, kad čia esate. Noriu jums visiems padėkoti už darbą, kurį padarėte keldami savo sąmonę, kalbėdami visas tas invokacijas, kurias perdavėme. Tiek daug iš jūsų kalbėjote invokacijas dabar jau daugelį metų nuo to laiko, kai pradėjome jas perdavinėti. Tiek daug žmonių, pakylėtųjų mokytojų mokinių, kalbėjo šaukinius ištisus dešimtmečius, ir galiu jus užtikrinti, kad visa tai padarė pozityvų poveikį planetai. Todėl jūs turite mano dėkingumą, jeigu jums jo reikia, tačiau daugelis jūsų jau esate pasiekę tašką, kuriame jums jo iš tiesų nebereikia – kadangi, kai kalbate savo invokacijas ir šaukinius, jaučiate per jus tekančią Šventąją Dvasią. Ir tai yra visas atlygis, kuris jums yra reikalingas tam tikrame kelio lygmenyje.

Mano mylimieji, užbaigsiu savo pastebėjimus ir užleisiu erdvę tam, kuris laiko erdvę Žemei.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2017 Kim Michaels