Šešėlis ir velnias

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija, per Kim Michaels, 2015 lapkričio 02 d.


Aš esu Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija. Norėčiau pakomentuoti šiandieninio šou temą, t.y., pakalbėti apie šešėlį arba velnią. Pradėti norėčiau nuo posakio, kad šviesa neįmanoma be šešėlio. Mano mylimieji, ar šis teiginys yra universaliai teisingas? Ar yra kokių nors šešėlių saulėje? Ar yra šešėlių pakylėtoje karalijoje? Nėra.

Kodėl šešėliai egzistuoja Žemėje? Kas sukuria šešėlį? Jį sukuria kažkas tankaus, ir todėl šviesa negali pro tai prasiskverbti. Tai reiškia, kad jeigu žiūrite į tai iš išorės, negalite matyti, kas yra už tankios sienos. Būtent tokie yra daugumos žmonių Žemėje protai. Jūsų šešėlis gimė iš jūsų troškimo kažką nuslėpti, nuslėpti tai, kas vyksta jūsų pačių prote.

Iš pradžių jūs norėjote tai nuslėpti nuo savo dvasinio mokytojo, kaip aprašėme keliose per šį pasiuntinį perduotose knygose. Jūs taip pat išvystėte troškimą nuslėpti tai, kas vyksta jūsų prote, nuo kitų žmonių. Na ir dabar, mano mylimieji, nėra iš esmės nieko blogo patirti šį patyrimą. Tai yra dalis laisvos valios, kad eksperimentuojate su tuo, jog jūsų protas būtų uždarytas ir kiti negalėtų į jį pažvelgti, tačiau tai turėtų būti tik fazė.

Daugumai žmonių Žemėje tai tapo spąstais, kalėjimu. Priežastis tam, mano mylimieji, yra labai labai paprasta. Negalite nuslėpti to, kas vyksta jūsų pačių prote, nuo kitų žmonių ar nuo mokytojo, kartu nenuslėpdami to ir nuo savo paties sąmoningo proto. Jeigu nematote savo sąmoningu protu, kas vyksta jūsų pasąmonėje, negalite nuo to išsilaisvinti. Tai turėtų būti labai paprasta logika.

Ko reikia, kad galėtumėte pakilti, mano mylimieji? Tam nereikia jokių magiškų gebėjimų. Tam nereikia pagalbos iš magiško mokytojo. Tam reikia tik vieno vienintelio dalyko: pasiryžimo pažvelgti į absoliučiai kiekvieną jūsų pasąmonėje egzistuojantį dalyką. Tie iš mūsų, kurie pakilome, pakilome dėl to, kad po ištisus gyvenimus Žemėje trukusių kančių galiausiai pasiekėme momentą, kai tarėme: „Esu pasiryžęs pažvelgti į viską savo prote.“ Ir kai tuomet iš tiesų į viską pažvelgėme ir paleidome visas savo šešėlio dalis, visas savo ego dalis, tapome nepažeidžiami planetinei (kolektyvinei) jėgai, kurią jūs dažnai vadinote velniu.

Velnias nebuvo sukurtas Dievo. Velnias neturi jokio kosminio reikalingumo. Velniui egzistuoti nėra jokios būtinybės. Egzistuoja tik laikina būtinybė tiems, kurie nori nuslėpti, nes velnias tarnauja kaip pasiteisinimas, siekiant toliau kažką slėpti nuo Dievo, nuo dvasinio mokytojo, nuo kitų žmonių. Tam tikra prasme, velnias jums daro paslaugą. Jis padeda jums daryti tai, ko jūs sakote norintys, tai yra, suteikia jums tobulą pretekstą nežiūrėti į savo pačių pasąmonės prarają. Žinoma, tai turi savo kainą. Velnias nori, kad sumokėtumėte jam savo energija ir savo dėmesiu.

Kai pasiekiate tašką, kai jums būna to gana, štai tuomet tampate atviri realybei, kad iš tiesų negalėsite ištrūkti iš savo ego ir šešėlio, neturėdami atskaitos taško, kuris egzistuoja už šešėlio, nes yra sukurtas vien iš šviesos. Ir štai čia mes, pakylėtieji mokytojai, galime jums padėti, kadangi mes, žinoma, esame tik šviesa. Todėl mes galime suteikti ir suteiksime jums tą atskaitos tašką. Mes jį davėme per daugelį savo knygų ir mokymų. Jeigu taikysite šias knygas ir mokymus, ir įrankius, kuriuos perdavėme, galėsime taip pat jį jums suteikti asmeniškai. Trokštu pamatyti jus visus pasiekiant tą tašką, kuriame galėtumėte girdėti mane savo pačių prote, nes nebegirdėtumėte savo šešėlio.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2015 Kim Michaels