Nesekite netikrais mokytojais

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija, per Kim Michaels, 2015 rugsėjo 21 d.


Aš esu pakylėtoji mokytoja Motina Marija. Žinau, kad mokymas, kurį daviau praėjusią savaitę, galėjo kai kuriuos žmones nuliūdinti, nes galėjo pasirodyti metantis iššūkį vienam iš kertinių krikščionybės religijos akmenų, ar, tiesą sakant, visų religijų Žemėje. Argi nėra taip, kad dauguma religijų, kurias šiandien žinote, remiasi tam tikru šventraščiu ir tie, kurie išpažįsta tą religiją, yra linkę tikėti, beveik aklai tikėti, kad šis šventraštis kažkokiu būdu yra neklystantis. Kad jis negali būti klaidingas ir todėl neturėtų būti kvestionuojamas, net ir neįtikėtinai išsiplėtusių žmogiškų žinių, kurios buvo pasiektos šiuolaikiniame amžiuje, akivaizdoje.

Kai sakiau, jog tai yra įžūlus melas, kad moterys yra atsakingos už žmogaus nuopolį; atrodytų, kad mečiau iššūkį krikščioniškų šventraščių, ar bent jau Senojo Testamento autoritetui. Na, mano mylimieji, aš iš tiesų metu iššūkį Senojo Testamento autoritetui. Tai nėra Dievo žodis neklystama forma. Tai yra dokumentas, kuris buvo sukurtas per labai ilgą laiko tarpą ir jis buvo labai stipriai paveiktas žmonių, kuriems šis dokumentas buvo skirtas, kultūros ir mąstymo.

Turite suprasti, kaip sakiau savo paskutiniame mokyme, kad egzistuoja jėga Žemėje, kuri siekia kontroliuoti žmones. Vienas iš būdų, kuria jie siekia kontroliuoti, yra naudodami apgaulę. Ir viena iš galingiausių apgaulės formų, egzistuojančių šioje planetoje, yra sukurti kažkokį dokumentą, teiginį, doktriną ar netgi mokslo teoriją ar politinę ideologiją. Ir tuomet jie priverčia žmones patikėti, kad tai niekada neturėtų būti kvestionuojama. Tik pažvelkite, kiek daug tokių pavyzdžių galite rasti šiandieniniame pasaulyje. Galite matyti religinius šventraščius, bet pažvelkite į mokslą ir politines ideologijas, kurios privertė net ir šiuolaikinius žmones fanatiškai įtikėti, kad jie niekada neturėtų kvestionuoti tam tikrų idėjų.

Tuo nenoriu pasakyti, kad Senasis Testamentas klysta, o mokslas ir Darvinas yra teisūs. Darvinas turi būti kvestionuojamas lygiai taip pat kaip ir Senasis Testamentas. Tačiau pasilikime prie Senojo Testamento. Senasis Testamentas buvo perduotas žmonėms labai seniai. Žmonėms, kurie buvo tokioje sąmonės būsenoje ir turėjo tokią pasaulėžiūrą, kuri labai stipriai skyrėsi nuo to, ką jūs turite šiandien. Tiesą sakant, skirtumas yra toks didelis, kad jums beveik neįmanoma įsivaizduoti mąstymo, kuriame žmonės buvo, kai Pradžios Knyga buvo perduota į fizinę oktavą.

Na ir dabar, kai kurie tyrinėtojai suvokė, kad Pradžios Knygoje iš tiesų egzistuoja dvi sukūrimo istorijos. Tai yra tiesa. Viena iš jų turi aukštesnį tiesos laipsnį ir tikslumą už kitą, kadangi kita buvo specialiai įterpta būtybių, kurios mėgino įvairiais būdais manipuliuoti žmonėmis. Ir būtent toje istorijoje yra idėja, kad iš dulkių kilote ir dulkėmis pavirsite. Tačiau jūs nebuvote sukurti iš Žemės dulkių. Jūs buvote sukurti kaip dvasinė būtybė aukštesniame pasaulyje, aukštesnėje karalijoje. Jūs nusileidote ir prisiėmėte fizinį kūną. Fizinis kūnas buvo sukurtas iš žemės dulkių. Tačiau jūsų dvasia – nebuvo.

Jėgos, kurios nori, kad tikėtumėte, jog kilote iš dulkių, nori jus tuo įtikinti; kadangi jos nori, jog neigtumėte, kad esate dvasinė būtybė ir turite potencialą įkūnyti aukštesnę sąmonės būseną, tai yra, tą sąmonės būseną, kurią matėte pademonstruojant Jėzų, Budą ir daugelį kitų dvasios lyderių ir pavyzdžių. Toks yra jų tikslas: priversti jus neigti, ne tik tai, kas esate; bet kuo turite potencialą tapti. Nesekite tais netikrais mokytojais.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2015 Kim Michaels