Ar bendrakursite Aukso Amžių?

Pakylėtasis Mokytojas Sen Žermenas, per Kim Michaels, 2015 rugpjūčio 24 d.


Aš esu pakylėtasis mokytojas Sen Žermenas ir norėčiau, kad pamąstytumėte apie šią citatą: „Teesie tavo valia kaip danguje, taip ir žemėje.“ Žinoma, aš sutiksiu su jumis, kad Dievo valia yra vykdoma danguje; tačiau ar ji yra vykdoma Žemėje, mano mylimieji?

Ar manote, kad karas yra Dievo valia? Ar manote, kad skurdas yra Dievo valia? Ar manote, kad manipuliavimas akcijų rinka, kaip matote tai vykstant šiandien, yra Dievo valia? Negi iš tiesų manote, kad visi tie dalykai, kurie vyksta Žemėje, yra Dievo valia? Na tai tuomet, jeigu tai nėra Dievo valia, kaip jie gali vykti? Todėl, kad tai, kas yra įkūnyta Žemėje, nepriklauso nuo Dievo valios; tai priklauso nuo visų daugiau kaip 7 milijardų būtybių, kurios yra įsikūnijusios Žemėje, laisvos valios.

Jūs kolektyviškai bendrakūrėte dabartines sąlygas ir tik jūs galite jas panaikinti. Kol tikėsite, kad egzistuoja kažkokia išorinė jėga, kuri privalo ištaisyti arba ištaisys dabartines sąlygas; jos nebus ištaisytos. Būsite pasmerkti kartoti istoriją vis blogesnėmis ir vis intensyvesnėmis sąlygomis, kol galiausiai nubusite ir prisiimsite atsakomybę už savo sąmonės būseną ir tą faktą, kad būtent jūsų sąmonės būsena materializuoja fizines, materialias sąlygas.

Aš esu pakylėtasis mokytojas ir esu ateinančių 2000 metų Vandenio amžiaus hierarchas. Turiu planą sukurti aukso amžių Žemėje ir tame aukso amžiuje nebus vietos karui, skurdui, manipuliacijoms, blogam elgesiui su žmonėmis, kaip tai matote tokioje daugybėje vietų Žemėje. Tačiau negaliu to atnešti pats vienas. Galiu tik bendrakurti jį su tais iš jūsų, kurie esate įsikūnijime ir esate pasiryžę bendrakurti jį su manimi.

O kad galėtumėte pasiryžti jį bendrakurti su manimi, jums reikia suvokti, kad Žemėje egzistuoja tradicijos. Kai kurie vadintų jas religijomis. Aš jų neminėsiu, nes jūs visi jas žinote. Tačiau Žemėje yra tradicijų, kurios turi tik vieną tikslą. Ir tai yra paversti jus avimis, kad nesinaudotumėte savo bendrakūrybiniais gebėjimais. Nepripažintumėte, kad esate dvasinė būtybė, turinti potencialą bendrakurti su kitomis dvasinėmis būtybėmis – pakylėtaisiais mokytojais.

Tai privalo pasikeisti, jeigu norime įkūnyti aukso amžių. Esu 100% pasiryžęs įkūnyti tą aukso amžių. Klausiu jūsų: ar esate lygiai taip pat pasiryžę? Jeigu nesate, ar esate pasiruošę pakilti aukščiau ir manifestuoti tą pasiryžimą? Mes perdavėme tiek daug įrankių, kurie yra nemokamai prieinami mūsų svetainėse, kuriais naudodamiesi galite įveikti žemyn tempiančią masinės sąmonės trauką, kuri jus traukia priimti pasyvų požiūrį ir tiesiog stebėti, kas vyksta, negalvojant, kad galite kažką dėl to padaryti. Mes perdavėme tiek daug įrankių, kuriais galite naudotis.

Ir sakau jums, tai bus sunkus darbas daugumai žmonių ištraukti save virš žemyn tempiančios traukos, virš gravitacinės masinės sąmonės traukos. Tačiau tai yra įmanoma padaryti, kaip daugelis žmonių tą jau įrodė. Ir kaip iš tiesų įrodžiau ir aš pats, būdamas įsikūnijime Žemėje ir vis tiek laimėdamas savo pakylėjimą. Kaip Jėzus, kaip Motina Marija ir tūkstančiai kitų žmonių ir būtybių manifestavo tą pakylėjimą, nors buvo įsikūniję tose tankiose Žemės sąlygose. Ir sakau jums, kad buvo periodų praeityje, kai sąlygos buvo netgi dar intensyvesnės. Tačiau dėka tokios daugybės dvasingų žmonių visame pasaulyje įdėto darbo, iš tiesų padarėme progresą šioje planetoje.

Esame daug arčiau aukso amžiaus įkūnijimo nei dauguma jūsų galvojate. Šis aukso amžius nebus įkūnytas vienu ypu. Jis bus įkūnytas, kaip paaiškinome, per keletą žingsnių; kadangi jis turi būti nuleistas per keturis materialios visatos lygmenis. Tačiau kai kuriais aspektais aukso amžius jau yra čia, jis yra pasiruošęs prasiveržti į fizinį spektrą, kuriame pamatysite fizinius jo pasireiškimus. Jūs jau pradedate tai matyti kukliais pasireiškimais, tačiau labai greitai tai gali tapti potvynio banga, kurios negalės sustabdyti masinė sąmonė ar jėgos, kurios siekia sustabdyti progresą, nes nenori prarasti kontrolės.

Ir todėl, mano mylimieji, ar suvoksite, kad turiu viziją ir esu pasiruošęs duoti šią viziją jums, kad galėtume įveikti sąlygas, kurias matote ir dėl kurių mes visi esame susirūpinę, kurias žinote nesant teisingomis ir kurios neturėtų vykti? Ar bendrakursite aukso amžių su manimi?

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2015 Kim Michaels