Pakylėtieji mokytojai nėra per geri, kad būtų tiesa

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija, per Kim Michaels, 2015 rugpjūčio 17 d.


Aš esu pakylėtoji mokytoja Motina Marija. Norėčiau pratęsti pokalbį, kuriame praėjusią savaitę kalbėjome apie meilę. Ar žinote, mano mylimieji, kad mums, kurie esame pakylėtieji mokytojai, viena iš didžiausių problemų, su kuria susiduriame, yra tai, kad žmonėms yra labai sunku patikėti, jog mes neturime jokių slaptų kėslų, kad čia nėra jokio kabliuko, kad dovanai duodame savo mokymus ir meilę? Esate girdėję posakį, kad jeigu kažkas atrodo per gerai, kad būtų tiesa, tai ir nėra tiesa. Bet ar tikrai, mano mylimieji?

Ar saulė yra pernelyg gera, kad būtų tiesa? Argi saulė tiesiog nedalija savo šviesos? Ar ji prašo kažko mainais? Tai argi tuomet yra taip sunku patikėti, kad gali egzistuoti dvasinės būtybės, kurios taip pat tik duoda, neprašydamos nieko mainais? Kodėl mes duodame? Todėl, kad esame sau pakankamos dvasinės būtybės. Mes turime priėjimą prie Dievo šviesos savyje ir mums nieko nereikia iš jūsų, kurie esate įsikūnijime Žemėje. Vienintelis mūsų troškimas yra duoti jums.

Kaip tai yra susiję su meile? Na, jeigu pažvelgtumėte į Žemę ir savęs paklaustumėte: „Kokia yra didžiausia problema šioje planetoje?“ Esu tikra, kad galėtumėte sugalvoti daug išorinių sąlygų. Tai gali būti karas. Tai gali būti ekonomika. Tai gali būti nelygybė. Tai gali būti daug kitų dalykų, kuriuos galite sugalvoti. Tačiau žvelgiant iš mano perspektyvos, didžiausia problema Žemėje yra ši: žmonės nežino, kaip priimti meilę. Jeigu daugiau žmonių žinotų, kaip iš tiesų priimti meilę, tuomet daugelis kitų problemų, kurias matote Žemėje, pradėtų tirpti po deginančiais meilės saulės spinduliais.

Kodėl negalite priimti meilės? Daugumoje atvejų taip yra dėl to, kad tam tikros tamsos jėgos sugalvojo labai subtilų planą, dėl kurio daugumai žmonių yra neįmanoma priimti meilę. Ir dalis šio jų plano tiesiog yra štai kas: jos jus įtikina, kad meilę turite gauti iš jūsų išorėje esančio šaltinio. Ir daugumoje atvejų, tas šaltinis yra kitas priešingos lyties žmogus.

Pažvelkite į santykius Žemėje ir pažvelkite, kiek daug problemų prasideda būtent namuose. Galiu jus užtikrinti, kad jeigu nebūtų esminio konflikto tarp vyrų ir moterų, karas negalėtų egzistuoti planetos mastu. Kodėl egzistuoja šis pamatinis konfliktas tarp vyrų ir moterų? Todėl, kad nei vyrai, nei moterys nežino, kaip priimti meilę. Jie mano, kad turi ją gauti vienas iš kito. O tada, kai jos negauna, jie įsitraukia į kontroliavimo žaidimą, kuriame siekia kontroliuoti žmogų, su kuriuo gyvena ir kurį tariamai myli.

Bet matote, meilė, tikroji meilė, nenori kontroliuoti. Štai kodėl noriu jums parodyti, kad galiausiai meilę galite gauti tik iš jūsų viduje esančio šaltinio, iš savo aukštesniojo aš, savo dvasinio aš. Tačiau dėl dabartinių Žemėje egzistuojančių sąlygų, šis mokymas yra per daug pažangus daugumai žmonių. Daugumai žmonių reikalingas tarpinis žingsnis, iki kol jie galės gauti meilę iš savo aukštesniojo aš, ir būtent čia galiu pasiūlyti jums savo pagalbą per savo Dangiškosios Motinos tarnystę.

Kadangi Dangiškosios Motinos meilė yra puoselėjanti meilė, kurią visi žmonės yra pajėgūs priimti, jei tik jie pripažįsta, kad ši meilė ateina iš Dangiškosios Motinos ir kad tai yra meilė, kurios jie neprivalo nusipelnyti. Kaip sakiau praėjusią savaitę, aš jau jus myliu labai asmeniška meile dėl to, kas esate. Ir jeigu kreipsitės į mano širdį ir pasinaudosite mano mokymais, išmokysiu jus, kaip priimti meilę tiesiogiai iš manęs, kad jums nereikėtų jos gauti iš ko nors kito.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2015 Kim Michaels