Leiskite sau pajausti Kristaus džiaugsmą

TEMOS: Amžinos karalystės Žemėje svajonė – Melas, kad jums reikalingas tarpininkas tarp jūsų ir Kristaus – Dvasinio Savarankiškumo Liepsna Rusijoje – Kristaus niekas šiame pasaulyje neriboja – Žmonės, kurie kaltina pasiuntinį – Visada egzistuoja potencialas transformuotis – Net ir karai padaro pasąmonės dalykus regimus – Patirkite Kristaus Džiaugsmą

Pakylėtasis Mokytojas Jėzus per Kim Michaels, 2013 metų birželio 16 d. Perduota konferencijoje Novosibirske, Rusijoje.


AŠ ESU Pakylėtasis Mokytojas Jėzus Kristus.

Pamąstykite apie giesmės žodžius, paimtus iš Biblijos: „… ir jis valdys per amžių amžius.“ Galite juos interpretuoti kaip reiškiančius, jog Kristus yra Karalius, kuris pakils ir pergyvens visas šio pasaulio karalystes.

Amžinos karalystės Žemėje svajonė

Tačiau jūs taip pat galite tai interpretuoti per šį atskirties mąstymą, kaip šio troškimo, kurį turi tiek daug būtybių Žemėje, išraišką: sukurti karalystę Žemėje, kuri išliktų per amžių amžius. Jeigu pažvelgsite į istoriją, pamatysite, kad visada egzistavo žmonių grupė, kurie turėjo šį troškimą apsiskelbti karalystės ar kokios kitos amžinai gyvuosiančios valstybės lyderiais.

Argi ne taip galvojo senosios Egipto imperijos lyderiai? Argi ne dėl to jie taip vargo statydami šiuos įmantrius monumentus karaliams ir juos balzamuodami, kad jie tariamai išliktų amžinai pomirtiniame gyvenime, bet taip pat ir kad jų karalystės išliktų amžinai? Argi ne apie tai svajojo tokia daugybė senovės civilizacijų – sukurti tą aukščiausią civilizaciją, gyvuosiančią per amžių amžius? Argi ne apie tai svajojo Romos imperija? Argi ne apie tai svajojo rytų ortodoksų bažnyčia ir katalikų bažnyčia, svajodamos sukurti krikščionišką imperiją, kuri užkariautų visą pasaulį ir gyvuotų per amžių amžius, nes tariamai būtų pastatytos su Kristaus parama? Argi ne apie tai svajojo tie, kurie sukūrė Sovietų Sąjungą, argi jų svajonė nebuvo sukurti imperiją, kuri užkariautų pasaulį ir galėtų gyvuoti per amžių amžius, būdama paremta komunistiniais principais?

Kai žvelgiate į šią ilgą istoriją ir žvelgiate į šiuos lyderius, kurie visada save pristatydavo kaip privilegijuotą elitą, kuris laikė žmones priespaudoje ir naudojo prievartą prieš žmones, siekdamas kurti savo imperijas, jūs, žinoma, galite aiškiai matyti, būdami dvasingais žmonėmis, kad tai tegalėjo daryti mūsų taip vadinamame puolusiame mąstyme ir atskirties prote įstrigę žmonės. Matote, kad tiktai atskirties mąstyme įstrigusiems žmonėms galėtų ateiti į galvą mintis sukurti karalystę Žemėje, kuri galėtų gyvuoti per amžių amžius.

Melas, kad jums reikalingas tarpininkas tarp jūsų ir Kristaus

Tie, kurie pakilo į Kristaus mąstymą, gali matyti, jog nėra jokio reikalo sukurti kažką Žemėje, kas galėtų gyvuoti per amžių amžius, nes Žemė tėra laikina mokykla, ir tiktai gyvybės srautai, kurie susiderins su Kristaus Protu, gyvuos per amžių amžius. Tačiau kaip jie gyvuos per amžių amžius? Tiktai transcenduodami save per amžių amžius, nes vienintelis gyvavimas yra savitranscendencijoje. Tokia yra Kristaus Proto realybė, priešinga tam netikram įvaizdžiui, kurį pristato didžioji dauguma krikščioniškų bažnyčių šioje Žemėje.

Jos nori sukurti Kristaus įvaizdį ir projektuoti, kad įvaizdis yra tikrovė, ir būtent dėl to jos sukūrė įvaizdį, kad Kristus yra toli nuo žmonių ir todėl žmonėms reikalingas tarpininkas Kristui pasiekti. Tai yra ta pati sąmonė, kurią užmaskuotomis formomis matote visuose prievartiniuose, totalitariniuose, centralizuotuose režimuose. Žmonės yra bejėgiai; jiems reikalingas elitas. Jeigu jie seks elitu, elitas jiems suteiks pažadėtąją žemę – jei tik žmonės duos elitui valdžią ir privilegijas, kurių jie trokšta labiau už viską. Tie, kurie yra gyvieji žmonės, kurie bent kažkiek suvokia, bent kažkiek yra susiderinę su kažkuriuo Kristaus Liepsnos aspektu, nemato jokios būtinybės egzistuoti kažkokiam amžinumui Žemėje. Jie žino, kad amžinumą galite rasti tik nuolatinėje transcendencijoje, kurią mes pavadinome Gyvenimo Upe arba Šventąja Dvasia.

Dvasinio Savarankiškumo Liepsna Rusijoje

Tad aš, Jėzus, ateinu jums pranešti, kad šios konferencijos tikslas buvo pasiektas ir Dvasinio Savarankiškumo Liepsna buvo įtvirtinta Rusijoje. Mes tikimės, kad tie iš jūsų, kurie esate čia, ir tie iš jūsų, kurie skaitysite arba klausysite mūsų diktavimų, atnešite tą liepsną tenai, kur gyvenate, ir įtvirtinsite ją per savo širdis. Ji nebus įtvirtinta vienoje specifinėje, lokalizuotoje vietoje. Ji bus įtvirtinta visur, kur bus atvirų širdžių. Šiuo metu, žinoma, ji yra įtvirtinta čia, kur vyksta ši konferencija, tačiau kai iškeliausite ir kai žmonės sugers šiuos diktavimus, turėtumėte save laikyti atviromis durimis įtvirtinti liepsną ten, kur esate.

Iš tiesų, ši Dvasinio Savarankiškumo Liepsna yra Kristaus Liepsnos aspektas. Ji yra perduodama per Planetinio Kristaus Tarnystę, kurioje aš tarnauju. Ji yra priešnuodis visoms totalitarinėms schemoms, kurios vaizduoja žmones bejėgiais ir vaizduoja, kad tik nedidelis elitas gali turėti valdžią. Būtent tai padaryti aš atėjau prieš 2000 metų: išlaisvinti Izraelio žmones, o po to ir visą pasaulį, išlaisvinti nuo žydų dvasininkijos valdžios elito, apsiskelbusio tarpininkais tarp žmonių ir Dievo.

Galbūt pamenate, kaip sakiau: „Kas ciesoriaus ciesoriui, o kas Dievo Dievui.“ Mano pagrindinis rūpestis anais laikais nebuvo romėnų imperija. Romėnų imperija, žinoma, buvo pasaulietinės valdžios, išnaudojančios žmones, pavyzdys, tačiau pagrindinis mano rūpestis buvo tie, kurie skelbėsi ne pasaulietiniais valdytojais, o dvasiniais valdytojais, sakydami, kad žmonės negali prieiti prie Dievo kitaip kaip tik per šį elitą. Būtent šitai norėjau apnuoginti ir norėjau suteikti žmonėms įrankius virš to pakilti ir įgyti dvasinį savarankiškumą.

Žinoma, bolševikų lyderiai, komunistiniai Rusijos lyderiai neteigė turintys priėjimą prie Dievo. Ir vis dėlto, skleisdami komunistinę filosofiją, kad Dievo nėra, jie iš tiesų, tam tikra prasme, apsiskelbė tarpininkais tarp žmonių ir Dievo. Jie pasakė: „Negali būti net kalbų apie kažkokį Dievą, į kurį galėtumėte kreiptis, nes mes turime galią apibrėžti Dievą kaip neegzistuojantį. Svarbiausia tėra valstybė.“

Ir raktas į šios sąmonės atsikratymą, raktas į šios sąmonės drakono sudaužymą, yra Dvasinio Savarankiškumo Liepsna, kurioje žmonės pripažįsta, kad nėra tokios galios pasaulyje, kuri galėtų jiems sutrukdyti eiti tiesiai į savo širdį ir užmegzti ryšį su Kristumi, o per Kristų užmegzti ryšį su Dievu tiesiogiai savo širdyje. Vienintelis tarpininkas, kurio žmonėms Žemėje reikia tarp jų ir Dievo yra Kristaus Sąmonė.

Kristaus niekas šiame pasaulyje neriboja

Kristaus Sąmonė negali būti uždaryta į išorinę bažnyčią, išorinę organizaciją, išorinę dvasininkiją ar netgi pakylėtųjų mokytojų pasiuntinį. Kristaus niekas šiame pasaulyje negali apriboti. Būtent to atėjau mokyti ir pademonstruoti.

„Tai yra mano kūnas, kuris yra dėl jūsų visų padalinamas – dėl jūsų visų.“ Kristaus kūnas yra dėl visų padalinamas, tai reiškia, kad visi turi prie jo priėjimą. Jūs visi galite nuspręsti, kad ryšitės būti atviromis durimis ir kreipsitės į Kristų tiesiogiai savo širdyje. Žinoma, jūs taip pat galite, kaip tai iki pat šios dienos daro daugelis tų, kurie save vadina krikščioniais, toliau laikytis Kristaus įvaizdžio, kuris yra taip toli nuo jūsų, kad jums reikalingas fizinis bažnyčios ir jos dvasininkijos tarpininkavimas. Ir tai tiesiog parodo jūsų nenorą prisiimti atsakomybę už save, ir jūsų nenorą daryti viską, kas būtina, kad galėtumėte sugerti Kristaus kūną ir kraują.

Kas įvyks, kai sugersite Kristaus kūną ir kraują? Na, kaip daugelis jūsų, kurie buvote dvasiniame kelyje, žinote, kai sugeriate šviesą, ji iškelia į paviršių ir apnuogina visą neišspręstą substanciją jūsų esybėje, tai, ką Serapis Bėjus taip gražiai pavadino jūsų „dalykais“. Jūs visi šitai žinote, ir jūs visi turėjote drąsos tai pasitikti, todėl neturėtumėte dvejoti sugerti šią Dvasinio Savarankiškumo Liepsną ir paskleisti ją po visą Rusiją. Ir, žinoma, mokiniai visame likusiame pasaulyje gali padaryti lygiai tą patį savo šalyje.

Jūs, kurie keliavote keliu, nejausite, kad ši liepsna jus verčia jaustis nepatogiai ar atskleidžia daugiau, nei jūs jau buvote atskleidę savo įprastinėmis praktikomis. Galite pajusti, kad liepsna teka per jus ir meta iššūkį kitiems, tiems, kurie nenori priiminėti savarankiškų sprendimų, kurie nenori prisiimti atsakomybės už savo kelią ir nori, kad kas nors kitas priiminėtų sprendimus už juos. Bet jūs tuo nesirūpinkite. Leiskite šviesai šviesti per jus ir leiskite šviesai daryti savo darbą.

Žmonės, kurie kaltina pasiuntinį

Suvokiate, kad nesate darytojas, todėl jums nėra reikalo jaustis atsakingais už kitų žmonių jausmus ar netgi, kad jie gali jus apkaltinti, kai šviesa juos priverčia taip nepatogiai pasijusti, jog jie nebegali to ištverti. Jie netgi gali pradėti jus kaltinti, kad jus sutrikdėte jų gyvenimą, kaip galite matyti, kad beveik visi pasiuntiniai, guru ar pakylėtųjų mokytojų atstovai patyrė kaltinimus iš žmonių, kurie nenori sugerti šviesos ir jaučia, kad jų pretekstui atstumti šviesą iššūkį meta pasiuntinio buvimas.

Būtent tai aš daug kartų patyriau būdamas įsikūnijime Žemėje, savo paskutiniame įsikūnijime, o taip pat ir ankstesniuose įsikūnijimuose. Žmonės jautėsi trikdomi šviesos, kurią išreiškiau, ir todėl mane kaltino. Jie manė, kad jeigu sugebės mane nužudyti, nužudę fizinį kūną galės išjungti šviesą. Tad šitaip jie įveiks savo diskomfortą ir galės toliau gyventi tyčiniame neišmanyme ir Kristaus savyje neigime.

Kristų kitame galite neigti tik tuomet, kai jau esate išsigynę Kristaus savyje. Tai yra amžinasis principas. Tad jeigu neigiate arba atstumiate Kristų bet kuriame kitame žmoguje, demonstruojate, kad jau esate išsigynę Kristaus savyje. Jeigu būtumėte pripažinę Kristų savyje, matytumėte šį Kristų visur, ir todėl taip pat jį matytumėte ir visuose kituose žmonėse. Tai gali būti tik potencialas, kurio patys šie žmonės dar nepripažino, tačiau jis vis tiek egzistuoja, ir todėl realybė yra, kad „AŠ ESU Visur“, Kristaus Sąmonė yra visur ir būtent tai, kaip sakė kiti Mokytojai, jūs galite pripažinti.

Visada egzistuoja potencialas transformuotis

Ir staiga tampa lengviau pakelti sąlygas Žemėje ir pažvelgti į sąlygas Žemėje, o tuomet pažvelgti už jų ir matyti Kristaus šviesą, kuri šviečia net ir iš blogiausių sąlygų, šitaip jas sudegindama, jas transformuodama. Ir kaip iš tiesų mane matėte atliekant gydymo stebuklus, paimant nudžiuvusią ranką ir beveik akimirksniu transformuojant ją į sveiką ranką. Nebuvo jokios magijos, nebuvo jokio stebuklo, išskyrus tai, kad savo prote nepriėmiau nudžiuvusios rankos realybės amžinumo. Mačiau tai tik kaip laikiną įvaizdį, suprojektuotą ant Materijos šviesos, ir mačiau realybę, kad galiu suprojektuoti kitą įvaizdį, kuris tuomet taps įkūnyta realybe.

Visada egzistuoja šio akimirksniu patiriamos transformacijos potencialas, ir tai jums, dvasingiems žmonėms, turėtų būti didelis padrąsinimas. Žinau, kad yra lengva jausti, jog kalbėjote šaukinius ir kvietėte šviesą ištisus metus ar netgi dešimtmečius ir galbūt nematote rezultatų, kurių trokštate savo asmeniniame gyvenime, galbūt nematote jų savo visuomenėje ar planetoje. Gali būti lengva pažvelgti į ankstesnius pakylėtųjų mokytojų judėjimus ir pastangas, kurias dėjo tie mokiniai, ir gali būti lengva priimti pusiau tuščios stiklinės požiūrį, žiūrint į tas problemas, kurios vis dar tebėra Žemėje. Galite pasiduoti nusivylimui ir sakyti: „Kas iš viso to darbo, jeigu vis dar tebėra tiek daug problemų?“

Kaip paaiškinome iš kelių skirtingų perspektyvų, viskas materialiame pasaulyje yra žmonijos sąmonės išraiška, ir yra daug dalykų, kurie yra paslėpti pasąmonėje. Žmonės nemato, kas yra jų sąmonėje, ir todėl, norėdami tapti laisvi, turite iškelti tai į paviršių, kad tai taptų matoma. Taip pat yra ir su problemomis pasaulyje. Nėra taip, kad šiandien pasaulyje būtų daugiau problemų, tiesiog atsirado daugiau suvokimo, daugiau yra kalbama apie problemas nei anksčiau.

Žinoma, yra tokių problemų, kurias galite laikyti naujomis, tačiau už jų slypinti sąmonė nėra nauja, nauja yra tik jos išraiška. O nauja ji yra dėl to, kad kai yra iškviečiama šviesa, kai ji yra iškviečiama tiek pakylėtųjų mokytojų mokinių, tiek kitų dvasingų žmonių, šviesa iškelia į paviršių tai, kas yra paslėpta pasąmonėje. Jau pats šis faktas, kad matote tiek daug problemų pasaulyje, yra ženklas, kad planeta kyla, nes šios problemos daugiau nebegali būti slepiamos ir ignoruojamos.

Net ir karai padaro pasąmonės dalykus regimus

Jūs galite, pavyzdžiui, pažvelgti į didžiuosius karus, kuriuos matėte per praėjusį šimtmetį, ir galite pagalvoti, kad juos sukėlė tam tikri geopolitiniai ar ekonominiai faktoriai. Gilesnė realybė yra tokia, kad šie karai buvo daugelio, daugelio dalykų, kurie buvo paslėpti kolektyvinėje sąmonėje ir nepripažįstami, išraiška. Ir šie dalykai tuomet sukūrė sąlygas, atvedusias prie karo, energetinės sąlygos trijuose aukštesniuose kūnuose atvedė prie karo fizinėje plotmėje.

Tad tuo noriu jums pasakyti, jog pats šis faktas, kad daugelis šių sąlygų dabar tapo labiau pripažįstamos, labiau matomos, labiau akivaizdžios, prisideda prie energijų emociniame, mentaliniame ir identiteto lygmenyse išsklaidymo. Ir tai iš tiesų sumažina dar vieno didelio karo riziką. Todėl turėtumėte jaustis padrąsinti, užuot jautę nusivylimą dėl to, kad atrodo, jog yra daugiau problemų, ir tuomet turite pripažinti, kad tai tėra laikina fazė ir jums reikia pamatyti, kad už viso to yra Kristaus realybė.

Žinau, kad galite, pavyzdžiui, pažvelgti į Rusiją ir matyti, kad sovietinės eros laikais egzistavo tokia didelė kontrolė, jog daugelis problemų negalėjo būti išreiškiamos. Žmonės buvo tokie prispausti, kad jie, pavyzdžiui, negalėjo įnikti į narkotikus. Arba jiems nebuvo taip lengva gauti alkoholio kaip šiandien. Ir buvo dar daug kitų dalykų, kuriuos režimas slopino.

Tad galite sakyti, kaip netgi yra sakančių apie nacistinį režimą Vokietijoje, kad buvo daugiau įstatymų ir tvarkos, o tuo tarpu dabar yra daugiau chaoso. Bet matote, kai dalykai yra užgniaužti, jie vis dar tebeegzistuoja pasąmonėje. Jie nuolatos siekė išraiškos, ir būtent tai sukuria įtampą, kuri galiausiai tampa tokia didelė, kad negali būti paleista jokiais kitais būdais, kaip tik per pačias ekstremaliausias nežmoniškumo formas, tai yra, per karą, kankinimus ir panašius dalykus.

Na ir dabar matote, kad daugelis šių dalykų iškyla į paviršių labiau individualiame lygmenyje. Ir todėl jie yra nugesinami, kas yra sveikiau visumai, nors kai kuriems individams tai iš tiesų gali būti sunkiau. Ir vis dėlto, tai vis tiek atitinka jų individualią sąmonę ir jų nenorą prisiimti atsakomybę už save, kaip tą, pavyzdžiui, matote priklausomybėje nuo narkotikų ar priklausomybėje nuo alkoholio. Žmonės atiduoda save, atiduoda savo gyvenimą ir atsakomybę už savo gyvenimą cheminei substancijai ir už jos slypintiems demonams, kad jiems nereikėtų įsisavinti šviesos ir transcenduoti savo sąmonės.

Ir tas pats, tam tikru laipsniu, vyksta organizuotame nusikalstamume. Net ir biurokratijoje, kurioje žmonės atsisako mąstyti ir tiesiog aklai seka taisyklėmis, ar pagal jas turėtų uždėti antspaudą ar neuždėti antspaudo, ir jie visą laiką seka taisyklėmis, niekada nepritaikydami savo žmogiškumo, niekada nepažvelgdami į situaciją iš širdies ir netardami: „Galbūt čia galėtume padaryti išimtį.“ Ne tokią išimtį, kurią matote korupcijoje, kai galite už tai susimokėti, nes tai vis dar nėra Kristaus įžvalgumas, tai vis dar neateina iš širdies, nes tai tėra išorinis protas, kuris mechaniškai paima tai, ką gali gauti.

Patirkite Kristaus Džiaugsmą

Ir iš tiesų, kaip yra giedama toje giesmėje: „Džiaugsmas pasauliui!“, džiaugsmas Rusijai dėl šios konferencijos! Aš, Jėzus, esu džiaugsmingas! Mes visi, pakylėtieji mokytojai, esame džiaugsmingi. Tie Mokytojai, kurie kalbėjo šioje konferencijoje, džiaugiasi dėl to, kas jūs susirinkote drauge, kad pakėlėte taurę, kad galėjome įtvirtinti šią liepsną. Žinoma, liepsna sudrums kolektyvinę Rusijos sąmonę, ji sutrikdys daugelį žmonių Rusijoje, net ir tam tikras valdžios struktūras Rusijoje. Jie nesijaus patogiai, jiems bus mestas iššūkis.

Tačiau jūs, kurie esate dvasingi žmonės, galite žiūrėti į pozityvą. Galite žiūrėti į stiklinę ne kaip į pusiau tuščią, o kaip į pusiau pilną ir matyti, kad Kristaus šviesa kyla stiklinėje. Ir ji gali, ne tokioje tolimoje ateityje, pradėti bėgti per viršų, net ir toje taurėje, kurią jūs iškėlėte aukštyn. Vizualizuokite Kristaus Šviesą, bėgančią per Kristaus Taurės viršų ir tekančią į visas Rusijos ir pasaulio vietas. Tai yra mūsų didelis džiaugsmas, nes kai taurė bus iškelta, mes paleisime šviesą ir leisime jai tam tikru laipsniu bėgti per viršų.

Kristaus Džiaugsmas liejasi per mano širdies kraštus; tas džiaugsmas, kurio daugelis krikščionių nesugeba jausti, nes tiek daug dėmesio skiria toms kelioms valandoms, kurias prakabėjau ant to kryžiaus. Kartais vos nesuirztu matydamas, kiek daug dėmesio žmonės skiria mano kančioms, pamiršdami, jog buvau prikeltas. O prisikėlime slypi begalinis džiaugsmas. Pakylėjime tėra begalinis džiaugsmas, kaip sakė Guru Ma, džiaugsmas tapus naujai pakilusiu pakylėtuoju mokytoju.

Aš, žinoma, pakylėtuoju mokytoju esu jau kurį laiką, tačiau kas yra Kristus? Argi Kristuje nėra viskas nauja? Tad ir aš galiu akimirksniu susiderinti su šiuo naujumu, su džiaugsmu jausti pakylėjimo liepsną, ir tikiuosi, kad jūs visi sugebėsite susiderinti su šiuo naujumu, džiaugsmu, kurį jaučiate gavę pakylėtųjų mokytojų perduodamą šviesą, ne tik per išorinį pasiuntinį, bet ir per savo širdis.

Jauskite džiaugsmą! Leiskite sau pripažinti džiaugsmą ir tuomet išsineškite šį džiaugsmą su savimi, palikdami šią konferenciją ir jį puoselėdami. Neleiskite žlugdytojams pas jus ateiti, nes jie iš tiesų pas jus ateis ir mėgins jį iš jūsų atimti. Jeigu jiems pavyks su savo subtiliomis intrigomis priversti jus įsitraukti į kažkokią reakciją, nesmerkite savęs; tiesiog grįžkite į džiaugsmą. Paskirkite šiek tiek laiko įžengti į tylą, iškviesti šviesą, susikoncentruoti į savo širdį, susikoncentruoti į mano širdį ir paprašyti manęs padėti jums atkurti ryšį su Kristaus naujumu ir džiaugsmu.

Tokia yra mano žinia šiandien. Jūs turite Pakylėtojo Mokytojo Jėzaus Kristaus džiaugsmo pilnatvę.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2013 Kim Michaels