Ar leis šviesos žmonės puolusioms būtybėms vadovauti pasauliui?

TEMOS: Materija įkūnija jūsų pasąmonę – Kai puolusios būtybės tampa pasaulio lyderiais – Beklasės visuomenės mitas – Savo asmeninės istorijos transcendavimas – Dvigubas Dangiškosios Motinos vaidmuo – Kodėl pakylėtieji mokytojai remia organizacijas – Individualios vertės neigimas – Kaip ateis aukso amžius – Puolusios būtybės religinėse organizacijose

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija per Kim Michaels, 2013 metų birželio 12 d. Perduota konferencijoje Novosibirske, Rusijoje.


Šviesa! Šviesa! Šviesa! Šviesa! Šviesa! Šviesa! Šviesa!

Tenusileidžia Septynių Spindulių šviesa! Tenusileidžia Septynių Spindulių šviesa ir tepasklinda ji per jūsų auras ir čakras po Rusiją ir visas respublikas, kurios anksčiau buvo Sovietų Sąjungos dalimi, ir po visas kitas pasaulio dalis, kurios buvo paveiktos Sovietų Sąjungos.

AŠ ESU Motina Marija, tačiau iš tiesų AŠ ESU daug daugiau nei įsivaizduojate iš mano vardo ar netgi būdami susipažinę su manimi iš pakylėtųjų mokytojų judėjimų istorijos. Aš atstovauju Dangiškąją Motiną. Aš esu daugiau nei galite įsivaizduoti savo išoriniu protu, tačiau galite susiderinti su mano širdimi, galite susiderinti su mano Esybe, leisdamiesi į žodžių skambėjimą, plaukdami su Gyvenimo Daina, kuri AŠ ESU, kurią paleidžiu per ištartą žodį, kurią taria įsikūnijime esantis pasiuntinys, tapęs atviromis durimis šviesai, kaip ir jūs visi turite potencialą tapti.

Materija įkūnija jūsų pasąmonę

Gyvenimo Daina yra daugiau nei įsivaizduojate, mąstydami apie dainą, melodiją, kaip juos pažįstate Žemėje. Tačiau gi žinote, kad muzika gali būti galinga jėga, ji gali atrakinti gilias emocijas. Ji gali sujudinti kažką jūsų esybės gelmėse ir padėti jums pakilti virš išorinio proto ir išorinio proto įvaizdžių, kuriuos jis pristato tiems, kurie nieko kito nemato kaip tik išorinį protą. Jie visą savo gyvenimą gyveno miraže, manydami, kad tai, ką jie suvokia išoriniu protu, yra tikra, nesugebėdami suprasti, kad tai, ką jie suvokia juslėmis ir išoriniu protu, yra projektuojama ant Materijos šviesos ekrano ir todėl, tam tikra prasme, yra projektuojama ant Dangiškosios Motinos. Visgi tai, ką jie suvokia išorinėmis juslėmis ir išoriniu protu, nėra Dangiškoji Motina. Formos, kurias matote Žemėje, NĖRA Dangiškoji Motina, nors Dangiškoji Motina jas įkūnija, idant jūs turėtumėte galimybę išreikšti savo laisvą valią Žemės smėlio dėžėje.

Galite projektuoti kokius tik norite įvaizdžius ant Materijos šviesos, ir Materijos šviesa juos įkūnys, tačiau tik kurį laiką. Dangiškoji Motina prisiekė suteikti jums galimybę naudotis laisva valia, tačiau daryti tai Dievo Įstatymo, Laisvos Valios Įstatymo rėmuose. Ji sako, kad galite projektuoti kokį tik norite įvaizdį, tačiau jeigu projektuosite per dualizmo sąmonę, tai, ką Dangiškoji Motina įkūnys, nebus įvaizdis, kurį matysite savo sąmoningame prote, tai bus visų jūsų projekcijų visuma, taip pat ir tų, kurios glūdi pasąmonėje. Jums įžengus į dualizmo protą, visada egzistuos du priešingi poliai, per kuriuos projektuojate į išorę, nors sąmoningu protu vieno iš tų polių nematote. Jūs jį neigiate, siekiate jį sumenkinti, projektuojate, kad tai yra kažkas kito. Projektuojate, kad esate teisūs savo paviršutiniškame suvokime, o kiti žmonės, kitos šalys, kitos idėjos – jie visi klysta. Savo sąmoningame prote galite manyti projektuojantys tam tikrą įvaizdį ant Materijos šviesos ir galite galvoti, kad šviesa turėtų įkūnyti šį įvaizdį, tačiau pasąmoningai projektuojate dualistinį įvaizdį, ir tai, ką Materijos šviesa atspindės jums atgal, bus visų jūsų siunčiamų dalykų derinys, visų šių dalykų visuma.

Kai puolusios būtybės tampa pasaulio lyderiais

Būtent tai matėte įkūnyta Rusijoje sovietmečio laikais. Tam tikri lyderiai nusprendė jėga užvaldyti šią Rusijos šalį ir kitas šalis. Jiems pavyko apgauti didelę dalį žmonių ir įtikinti juos, kad šitaip jie bus išlaisvinti nuo savo kančių. Tačiau kai laisvė nuo kančių nepasirodė, jie sugebėjo sukurti dar vieną melą, esą tai įvyko dėl to, jog jiems priešinosi išorinis priešas, o ne dėl to, kad kažkas yra ne taip su jų pačių pasaulėžiūra, su jų pačių projekcija.

Ir tai yra charakteristika, kurią matėte tokioje daugybėje pasaulio lyderių istorijos eigoje. Ir šia charakteristika pasižymi mūsų taip vadinamos puolusios būtybės, nes argi nesuvokiate, kad būtybės nupuolė tik dėl vienos priežasties: nenoro pažvelgti į save, pažvelgti į visumą to, ką projektuojate ant Materijos šviesos. Jos težiūri į savo paviršutinišką suvokimą, į savo idėją, į savo idealą, į savo filosofiją; ir tuomet atsisako leistis giliau, ir todėl įžengia į neigimo būseną, kurioje neigia, kad tai, ką gauna atgal, yra jų išsiunčiamų projekcijų visuma. Jos atsisako pripažinti, kad pačios kuriasi priešinimąsi, projektuodamos, kad priešinimasis ateina iš kažkur kitur.

Tai yra skiriamasis puolusių būtybių bruožas, projektuojančių, kad priešinimasis ateina iš Dievo, kad tai yra neteisinga, bet taip pat, savo Motinos iškreipime, jos projektuoja, kad tai ateina iš kitų žmonių arba kitų šalių. Ir čia gali būti išmokta tik viena pamoka, ir tai yra, kad žmonės niekada neišsilaisvins iš savo kančių ir virš jų nepakils, kol seks puolusiomis būtybėmis, kurios visada siekia išsikelti save kaip elitą.

Mano mylimieji, drįskite pažvelgti į savo Rusijos istoriją, ne tam, kad save pasmerktumėte, bet drįskite kaip dvasingi žmonės išmokti dvasines pamokas. Tai, ką matėte bėgant šimtmečiams, yra labai panašu į tai, ką matėte daugumoje kitų žmonių, tai yra, kad žmonės, populiacija, buvo valdoma nedidelio elito, ir šis elitas visada save pristatė pranašesniu už kitus, priklausančiu visiškai kitai klasei, ir todėl turinčiu teisę pavergti žmones. Tačiau Dievas jiems niekada nesuteikė šios teisės, šios teisės jiems nesuteikė joks autoritetas, jie ją užgrobė jėga. Jie apsiskelbė turintys šią teisę, apsiskelbė dievais Žemėje, turinčiais teisę apibrėžti realybę, tuo pačiu apibrėždami ideologinę sistemą, kuri didžiąją populiacijos dalį priskyrė žemesnei klasei už juos pačius, nes save jie priskyrė ypatingų privilegijų klasei. Tai nėra unikalu Rusijai, matote tai visame pasaulyje.

Beklasės visuomenės mitas

Ir pamoka, kurią galite iš to išmokti, yra, kad beklasė visuomenė niekada nebus įmanoma, kol puolusioms būtybėms ir puolusiai sąmonei bus leidžiama apibrėžti jūsų visuomenę valdančias idėjas ir idealus. Kada gali egzistuoti iš tiesų beklasė visuomenė? Tiktai tuomet, kai didžioji dalis žmonių pradeda pripažinti, kad jie yra dvasinės būtybės, kad jie visi yra, giliausia prasme, Dievo tąsos, tačiau taip pat dvasinėje karalijoje esančių būtybių tąsos. Mes, pakylėtieji mokytojai, reprezentuojame būtybes dvasinėje karalijoje, tas būtybes, kurias Žemėje žinote pakylėtųjų mokytojų vardu, mes esame sekanti grandis Būtybių Grandinėje, vedančioje link Kūrėjo. Mes esame tie, kurie stovime tarp jūsų ir dvasinės karalijos, mes esame tarpininkai, mes esame tie, kurie prisiėmėme užduotį padėti jums užmegzti tiesioginį ryšį su savo dvasiniu tapatumu, su dvasine būtybe, kurios tąsa jūs esate. Tai yra mūsų vaidmuo, tai yra mūsų meilė ir tai yra mūsų džiaugsmas!

Mūsų džiaugsmas yra pamatyti individus užmezgant tą tiesioginį ryšį su savo pačių vidine esybe, savo pačių širdyje, kai neleidžiate niekam įsiterpti tarp jūsų ir Dievo, tarp JŪSŲ ir jūsų ryšio su savo AŠ ESU Esatimi, su savo Kristaus AŠ, su savo aukštesne Esybe. Tai yra dvasinis savarankiškumas! Tai yra mūsų užduotis; paskatinti siekti šio tikslo visus žmones, kurie yra tam pasiruošę, kurie to nori, kurie yra atviri.

Mes nesame ir nelaikome savęs puolusių būtybių priešais. Puolusios būtybės priešai yra pačios sau, jos yra viena kitos priešai, nes jau pagal apibrėžimą puolusios būtybės niekada negalės pasiekti vienybės. Jos visada bus tarpusavyje susiskaldžiusios ir jos tegali kovoti su tais, kurie yra kitoje susiskaldymo pusėje.

Ar kada nors egzistavo realus karas tarp Rytų ir Vakarų, tarp kapitalizmo ir komunizmo? Ne, visa tai tebuvo iliuzija, sukurta dviejų puolusių būtybių grupių, kurios abi norėjo pasiekti pasaulinio dominavimo ir kurios – kaip yra neišvengiama – mėgino pasiekti to skirtingais būdais. Jos vis dar tebemėgina tai pasiekti, nors dabar joms sunkiai sekasi atrasti kažką, kas veiktų lygiai taip pat gerai kaip veikė jų padalijimas tarp kapitalizmo ir komunizmo. Žinoma, jos karštligiškai siekia kažką sugalvoti, kažkokį susiskaldymą, kuris vėl suskaldytų žmones. Tačiau dėl vykstančio dvasinio nubudimo joms nepavyko ir nepavyks – Dievo malonės dėka ir daugelio dvasingų žmonių Žemėje reakcijos dėka – nepavyks įvilioti pasaulio į naują poliariškumą, naują konfliktą.

Tai yra aukštesnė visų dvasingų žmonių užduotis ir netgi daugelio milijonų dvasingų žmonių, kurie sąmoningai nežino apie pakylėtuosius mokytojus. Ir ši užduotis yra iš tiesų transcenduoti senąją sąmonę, kurioje egzistavo toks padalijimas, kad galėjo egzistuoti du priešingi poliai. Būdama Dangiškosios Motinos atstove, aš reprezentuoju vienybę, vienybę tarp žmonių, vienybę, kuri yra aukščiau už visus išorinius padalijimus.

Matote, mano mylimieji, galite pažvelgti į pasaulį, galite pažvelgti į žmones, netgi galite pažvelgti į save kaip į šią čia esančią grupę, ir galite matyti, kad esate kilę iš įvairių etninių ir kultūrinių grupių. Tačiau trilypė liepsna jūsų širdyse yra tokia pati, kad ir kokios būtų išorinės jūsų fizinio kūno charakteristikos, kad ir kokia kultūra ar tautybė buvo įdiegta į šį išorinį protą. Tai yra vienijanti grandis, kai įsisąmoninate, kad jūsų širdyje dega dvasinė liepsna. Kai susisiejate su šia liepsna kaip individas, ir kai susirenkate drauge kaip grupė ir pradedate jausti, kad ta liepsna, kuri dega jūsų širdyje, yra ta pati liepsna, kuri dega visų žmonių jūsų grupėje širdyse, štai tuomet galite pradėti transcenduoti išorinį protą ir jo atskirties bei skirtumų iliuzijas.

Savo asmeninės istorijos transcendavimas

Negi iš tiesų yra svarbu, kur jūs užaugote Žemės planetoje? Negi iš tiesų tai yra svarbu?

Ar save tapatinate su savo asmenine istorija, prasidėjusia specifinėje geografinėje vietovėje? Ar save tapatinate su šiomis išorinėmis charakteristikomis? Ne, nes kitaip jūsų čia nebūtų. Jūs net nepripažintumėte pakylėtųjų mokytojų ir mūsų realybės.

Pažvelkite į pasaulį, mano mylimieji, ir pamatysite, kad yra daug vietų Žemėje, kuriose žmonės yra taip stipriai susitapatinę su savo artimiausia šeima, kad jiems net mintis į galvą nešautų, jog jie galėtų priimti dvasinį įsitikinimą, kad jie yra daugiau nei jų religija ar jų šeima. Pažvelkite, kiek daug žmonių tapatinasi su tam tikra bendruomene tam tikrame mieste, ir jie net negali įsivaizduoti, kad kada nors galėtų persikraustyti kažkur kitur. Pažvelkite, kiek daug žmonių yra susitapatinę su tam tikra šalimi arba tam tikra tautybe, pažvelkite, kiek daug žmonių tapatinasi su tam tikra religija arba tam tikra politine filosofija. Pažvelkite į visas šias išorines charakteristikas ir pažiūrėkite, kiek daug žmonių tebėra jose įstrigę, kaip jų protai nėra atviri jokiems kitiems dalykams, išskyrus tai, ką jiems buvo diegiama laikyti aukščiausia realybe.

Kaip iš pradžių sakiau, galite projektuoti ką tiktai norite ant Materijos šviesos, ir regimybės gali jums atrodyti tikros, tačiau jos yra laikinos, jos tėra miražas. Materijos šviesa – Motina, Dangiškoji Motina – netampa forma, kurią ji įkūnija. Jeigu norite pažinti Dangiškąją Motiną, jeigu norite tapti viena su Dangiškąja Motina, negalite galvoti, kad jūs, dvasinė būtybė, tapote išorine forma, per kurią išreiškėte save šiame gyvenime, ar netgi daugelyje ankstesnių gyvenimų.

Dvigubas Dangiškosios Motinos vaidmuo

Dangiškoji Motina turi dvigubą vaidmenį ir tai supainioja daugelį žmonių, net ir daugelį dvasingų žmonių. Tol, kol norite patirti gyvenimą tam tikru būdu ir būti įsitikinę, kad šis būdas yra realybė, Dangiškoji Motina įkūnys materialias formas, kurios jums atrodys visiškai tikros.

Tai yra vienas Dangiškosios Motinos vaidmens aspektas, tačiau kai pabos žaisti šį žaidimą Žemės smėlio dėžėje, kitas Dangiškosios Motinos aspektas yra padėti jums nubusti realybei, kad esate daugiau už išorinę formą, esate daugiau už fizinį kūną, esate daugiau už savo asmeninę istoriją, savo kaimą, savo miestą, savo tautybę, savo tikėjimo sistemą ir religiją. Jūs esate daugiau negu tai!

Jūs visi, įvairiais laipsniais, pradėjote tai po truputį matyti. Tačiau pilnai dar sąmoningai nesuvokėte, kad tai yra ne tik Dangiškosios Motinos, bet ir jūsų pačių, kaip Dangiškosios Motinos atstovų didesnis vaidmuo. Didesnis vaidmuo yra pademonstruoti, kad nors esate tankiame fiziniame kūne, nors turite asmeninę istoriją, esate daugiau negu tai. Galite nubusti iš tapatinimosi su šia forma ir pradėti išreikšti kažką, kas būtų daugiau už formą. Tai yra pagrindinis pakylėtųjų mokytojų tikslas padėti jums pereiti šį nubudimo procesą. Tai visada buvo mūsų tikslas, tačiau argi tai darydami mes nesusiduriame su tais pačiais testais, kuriuos ką tik aprašiau kaip tenkančius dvigubam Dangiškosios Motinos vaidmeniui?

Pažvelkite į faktą, kad mes perdavėme ankstesnius mokymus ir organizacijas, kad davėme tam tikrą formą, kad perdavėme mokymus tam tikru pavidalu, ir daugelis žmonių, kurie tapo tų organizacijų nariais, buvo įsitikinę, kad ši forma ne tik kad yra tikra, bet ji yra aukščiausia tikrovė. Galite nueiti į bet kurią iš ankstesnių organizacijų, kurias mes rėmėme – ir galite rasti žmones, kurie tenai sėdi būdami absoliučiai įsitikinę, kad taip kaip pakylėtieji mokytojai buvo vaizduojami per jų organizaciją, yra aukščiausias būdas, kokiu tik jie kada nors galėtų būti pristatomi.

Kodėl pakylėtieji mokytojai remia organizacijas

Mes iš savo perspektyvos perdavėme tam tikrą mokymą, rėmėme tam tikrą mokymą, kad padėtume žmonėms įveikti tapatinimąsi su forma. Tačiau kiekviename mūsų remtame mokyme ir organizacijoje kai kurie žmonės pasinaudojo tuo mokymu, kad netgi dar labiau susitapatintų su forma, netgi iki tokio lygmens, kad pradėjo mus tapatinti su tam tikra išorine forma. Tai yra priešinga pakylėtųjų mokytojų tikslui. Tie, kurie įžengia į šią proto būseną, įžengia į puolusių būtybių mąstymą, kurios nori apibrėžti realybę Žemėje, sistemą, filosofiją, religiją – net ir dvasinę filosofiją, ir nori išaukštinti ją į absoliutumo statusą.

Tai yra visiškai ne tai, ką norime matyti, nors mes, žinoma, gerbiame laisvą valią. Štai kodėl – kai organizacija atitarnauja savo tikslą, kai didžioji dauguma narių pademonstruoja nenorintys pažvelgti už tam tikros formos – mes privalome judėti toliau. Tiesiog privalome judėti toliau ir palikti tą organizaciją, kad ir kiek į ją būtume įdėję darbo, kad ir kiek pastangų į ją būtų įdėję geranoriški žmonės, kurie darė viską geriausiai, kaip sugebėjo, tačiau neturėjo noro transcenduoti. Jie nenorėjo pasinaudoti forma, kuri tebuvo duota kaip tramplinas pakilti virš formos ir užmegzti ryšį su gilesne realybe savo pačių širdyje.

Mano mylimieji, daugelis jūsų pradėjote suvokti, apie ką čia kalbu, daugelis jūsų suvokėte tai sąmoningai. Jūs visi turite potencialą sąmoningai tai suprasti ir todėl galite pamatyti, kad jums buvo suteikta unikali galimybė turėti pasiuntinį, kuris nėra taip susitapatinęs su savo išorine forma, kad manytų, jog jo mokymų perdavimo darbas turi kažkokią epinę svarbą ir todėl jo būdas atnešti mokymus yra aukščiausias būdas, aukštesnis už kitus. Jis neturi tokio poreikio, ir nors jam labiau patiktų, kad apie tai nekalbėčiau, vis dėlto aš apie tai pasakysiu, nes tai yra mano teisė, o jo teisė yra būti išbandomam.

Galite matyti tendenciją, kad tie, kurie yra pasiruošę padaryti kažką tokio nepaprasto, kaip teigti, kad per juos kalba dvasinės būtybės, dažnai turi psichologiją, kad šitai daro dėl to, jog tai turi kažkokią epinę svarbą ir būtent tai gali paversti jų mokymus, jų judėjimus uždaromis sistemomis, kuomet žmonės tenai sėdi ir galvoja, dažnai patys to neįsisąmonindami: „Kur turėsime eiti po to, jeigu jau turime šį aukščiausią mokymą, aukščiausią pasiuntinį, aukščiausią pakylėtųjų mokytojų mokymų ir šviesos išraišką? Kur dar aukščiau galėtume virš to pakilti?“

Na, jūs galite nusileisti į savo širdį ir užmegzti tiesioginį ryšį su pakylėtaisiais mokytojais, idant išorinis pasiuntinys tebūtų įkvėpimas, įrankis, laiptai, kuriais naudojatės kopimui aukštyn. Nestovite ant tam tikros laiptų pakopos ir nesakote: „Dabar pasiekiau aukščiausią pakopą ir man nebereikia kilti aukščiau.“ Pripažįstate, kad išorinis guru, išorinis pasiuntinys, išorinis mokytojas niekada negalės jūsų atvesti į nušvitimą, niekada negalės jūsų atvesti į pakylėjimo tašką. Ateina toks momentas dvasiniame kelyje, kai privalote tapti dvasiškai savarankiški. Negalite pakilti virš to laiptelio sraigtiniuose Kristiškumo laiptuose, kol nepradedate eiti iš vidaus. Ateina toks momentas, kai niekas negali jums pasakyti, ką jums reikia daryti, turite ryžtis nuspręsti, ką daryti, ir tuomet pasimokyti iš tų sprendimų pasekmių, neturėdami tokios didelės baimės padaryti klaidą, kad nedrįstate rinktis.

Negalite galvoti, kaip daugelis tai darė, jog dėl to, kad atradote pakylėtųjų mokytojų mokymą, jūs dabar turite kažkokią aukščiausią mokymų, šaukinių ir įrankių išraišką, ir tai bus viskas, ką jums reikės daryti visą likusį savo gyvenimą. Ir tuomet kažkokiu būdu jums pasirodys Serapis Bėjus, kai paliksite kūną, ir tars: „Sveiki atvykę į pakylėtąją karaliją!“

Individualios vertės neigimas

Na, galiu jums su absoliučiu užtikrintumu pasakyti, kad viskas veikia tikrai ne taip. Serapis Bėjus nematerializuos stebuklo, kad jūs staiga galėtumėte įšokti į pakylėtąją būseną. Pakylėtoji būsena yra aukščiausias sąmoningumas, aukščiausias individualus sąmoningumas, kuriame suvokiate, kas esate, pripažįstate, kas esate, prisiimate atsakomybę už savo pasirinkimus ir savo gyvenimą. Darote tuos pasirinkimus, einate vidun, gaunate viską, ko jums reikia iš savo Savasties.

Tai yra dvasinis savarankiškumas, ir būtent tai atves šią planetą į aukso amžių, ir tai yra didžiausias priešnuodis puolusių būtybių vadovavimui, kurios visada projektuoja ant jūsų vieną paprastą dalyką. Ką ant jūsų projektuoja puolusios būtybės? Kad neturite visko, ko jums reikia Savyje, kad nesate dvasiškai sau pakankami, kad negalite būti dvasiškai savarankiški. Būtent tai jos ant jūsų projektuoja: kad jums reikalinga išorinė organizacija, išorinis lyderis, išorinis guru, išorinis pasiuntinys. Būtent tai jos projektavo ant žmonių tūkstančius metų. Tai yra iliuzija, kurią atėjo laikas sudaužyti Žemėje! Tai yra iliuzija, ir atėjo laikas ją sudaužyti Rusijoje!

Nes kas gi buvo šis komunizmo periodas? Argi tai nebuvo nuolatinė projekcija? Dvasinės realybės neigimas, dvasinės realybės jumyse neigimas, individo vertės neigimas, teigiant, kad svarbi tik valstybė, o ne individas. Sakau jums, kad Dievo realybėje, pakylėtųjų mokytojų plane, Sen Žermeno Aukso Amžiuje individas yra visų svarbiausias. Individas yra raktas, nes Šventoji Dvasia negali nusileisti bendroje materializacijoje. Ji privalo ateiti per individo širdies liepsną, tačiau turi būti išreiškiama per visas čakras ir išorinį protą.

Jūs parodėte pavyzdį, suorganizuodami šią konferenciją, kaip mes, pakylėtieji mokytojai, ir Šventoji Dvasia galime dirbti per individus. Tiktai keletas žmonių pamatė pirminę viziją, tačiau daugelis žmonių ją pagavo ir ryžosi skirti laiko bei pastangų, laikydamiesi tos vizijos, kad tai taptų įkūnyta realybe. Tai yra tobulas pavyzdys, kaip ateis aukso amžius, ne per kažkokį pranašesnį guru, kaip tiek daug organizacijų šiandien tiki.

Kaip ateis aukso amžius

Pažvelkite į visus dvasinius judėjimus ir kaip jie visi turi teisingą intenciją keisti sąmonę, gelbėti pasaulį. Jie teisingai išsiaiškino vieną lygybės pusę – Alfa aspektą, tai, kad yra būtina pakeisti sąmonę. Tačiau Omega, Motinos aspektas yra, kaip galėtumėte tai pasiekti, ir štai čia dauguma jų nėra suvokę šios vizijos. Jie mano, kad tai galės būti pasiekta tiktai atvertus visą pasaulį į jų organizaciją, į jų mokymą, į jų guru, idant vieną dieną visas pasaulis nusilenks ir pripažins jų guru pranašumą. Tai nėra pakylėtųjų mokytojų vizija. Tai nėra Vandenio Amžius.

Mes savo vizijoje matome šviesos pliūpsnį širdyse tų, kurie yra pasiruošę, idant daug, daug žmonių susiderintų su šia šviesa, kurią mes kiekvieną dieną paleidžiame, kiekvieną dieną vis didesniu ir didesniu mastu. Kai žmonės susiderina su šia šviesa, drįsta išreikšti tą šviesą, štai tuomet mes turime padauginimą, kuomet galime paleisti daugiau šviesos, ir tai yra raktas. Individualios širdies liepsnos, kurios susiderina su šviesa ir išdrįsta išreikšti šviesą, šitaip sukurdamos pozityvią spiralę, per kurią tampa įmanoma perduoti vis daugiau ir daugiau šviesos. Mums nėra svarbu, kad visi dvasiškai sąmoningi žmonės pripažintų tam tikrą mokymą. Mums netgi nėra svarbu, kad jie visi pripažintų pakylėtųjų mokytojų egzistavimą.

Žinoma, būtų konstruktyvu, jeigu kuo daugiau žmonių pripažintų dvasinių būtybių egzistavimą, kadangi tai padarę jie galėtų sąmoningiau su mumis susiderinti. Net ir tie, kurie mūsų nepripažįsta, savo šviesą gauna iš vienintelio šaltinio – pakylėtųjų mokytojų; nėra jokios kitos vietos, iš kurios galėtų ateiti šviesa. Netgi yra žmonių, kurie neigia pakylėtųjų mokytojų egzistavimą, ir jie vis tiek sugeba gauti šviesą iš mūsų ir mes duodame jiems tą šviesą, kol jie ją konstruktyviai išreiškia.

Mes nesame totalitaristai, nesame išskirtinumo propaguotojai, mes dirbame su kiekvienu, kuris turi širdies liepsną ir gali gauti šviesą bei padauginti šviesą. Kad ir kokius išorinius mokymus jie turėtų, ir kad ir kuo jie tikėtų, tai tėra forma. Mes perduodame šviesą visur, kuri tik atsiranda ją galinti priimti taurė. Žinoma, kuo sąmoningiau suvokiate mūsų egzistavimą, savo gebėjimą su mumis susiderinti, tuo daugiau galime perduoti šviesos, ir būtent dėl to būtų konstruktyvu, kad daugiau žmonių pripažintų pakylėtųjų mokytojų egzistavimą. Tačiau mes neturime vizijos, kad visi dvasingi žmonės vieną dieną atiduos pagarbą tam tikram pasiuntiniui, tam tikrai organizacijai ar tam tikram mokymui.

Puolusios būtybės religinėse organizacijose

Yra visiškai teisėta imti mokymus iš įvairių šaltinių ir studijuoti juos kartu tokiu būdu, kuris jums yra veiksmingas. Tai yra Vandenio Amžiaus kelias. Mes visiškai netrokštame matyti Žuvų amžiaus pakartojimo, kai turėjote tūkstančio metų periodą, per kurį katalikų bažnyčia dominavo filosofiniame ir intelektualiniame didelės pasaulio dalies gyvenime.

Mes visiškai netrokštame, kad kuri nors pakylėtųjų mokytojų organizacija taptų panaši į tai, nes kokie tuomet ateitų žmonės ir perimtų tokios organizacijos valdymą? Akivaizdu, kad tai būtų puolusios būtybės, ir joms nėra vietos mūsų Vandenio Amžiaus planuose. Joms iš tiesų buvo numatyta vieta, turite tai suprasti, mūsų Žuvų amžiaus planuose. Troškome joms suteikti paskutinę galimybę pripažinti, kad jos nėra elitas, nes turi tą pačią širdies liepsną, kurią turi visi.

Tai yra pats tikriausias vaistas nuo puikybės ir pranašumo: pripažinimas, kad visi yra tos pačios dvasinės liepsnos išraiškos, tad kaip kuri nors išraiška galėtų būti svarbesnė už kitas? To negali būti. Tai negali būti logiška. Kristaus Protas šitaip nemąsto.

Mes joms leidome užimti vadovaujančius postus daugelyje visuomenės organizacijų, iš dalies dėl to, kad didžioji žmonių dalis nebuvo pasirengę prisiimti atsakomybės už save. Dar nebuvo kritinės masės žmonių, kurie būtų pasiekę dvasinį savarankiškumą, kuris būtų leidęs jiems būti lyderiais. Mes leidome puolusioms būtybėms užimti vadovaujančius postus visuomenėje, religijose, net ir pakylėtųjų mokytojų organizacijose, idant tiek puolusios būtybės, tiek tie, kurie nebuvo nupuolę, gautų galimybę pamatyti pasekmes, iš jų pasimokyti ir tarti: „Mums reikia aukštesnės lyderystės formos nei ši dualistinė lyderystė. Mums reikia pakylėtųjų mokytojų, o ne puolusių būtybių, ir žinome, kad pakylėtieji mokytojai dirba su mumis tiesiogiai mūsų individualiose širdyse, jie nedirba tik su tam tikrais keliais išrinktaisiais, tad esame pasiryžę pakilti aukščiau ir tapti dvasiškai savarankiškais.“

Tokia yra mūsų vizija, toks yra mūsų planas, ir tai yra Sen Žermeno planas. Jums buvo duotas pavyzdys, vienas pavyzdys iš daugelio galimų, kaip galima šitai įkūnyti. Ir už tai reiškiame jums pagarbą ir dėkingumą. Tačiau tikiuosi, kad taip pat netapsite prisirišę prie išorinės formos ir visada žiūrėsite, kas yra už formos. Jūsų esybės šerdis yra už formos, ir tik kai užmegsite ryšį ir tiesiogiai pripažinsite bei patirsite beformį savyje, sugebėsite pilnai užmegzti ryšį su beformiu mumyse. Tiktai beformis gali padėti tam tikrai formai save transcenduoti.

Matote, mano mylimieji, Dangiškoji Motina įkūnys formą, kurią ant jos projektuosite, tačiau kai ši forma yra dualistinė, joje egzistuoja prieštaravimai, kurie galiausiai išardys šią formą. Vienintelis būdas transcenduoti šį veiksmo-atoveiksmio malūną, karmos malūną, yra užmegzti ryšį su beformiu savyje, ir beformiu už savo ribų, beformiu MUMYSE.

Tiktai beformis gali transcenduoti ir paversti formą aukštyn kylančia spirale, užuot jai buvus žemyn traukiančiu sūkuriu. Tai yra svarbiausias alcheminis raktas, į kurį jums gali būti vertinga medituoti, galbūt ilgą laiką ateityje. Kai pradėsite tai suprasti ir pilnai tai pripažinsite, galėsite pakilti į aukštesnį kelio lygmenį, kuriame tampate atviromis durimis ne pakylėtiesiems mokytojams, kaip jūs juos įsivaizduojate tam tikra forma išoriniame prote, bet tapsite atviromis durimis mūsų beformėms esybėms, kurios visada yra daugiau nei išorinis protas geba įsivaizduoti.

Tad toks yra jūsų potencialas. Kalbėjau ilgai, ilgiau nei jūs tikėjotės, nes noriu jums parodyti, kad tai, kas neturi formos, visada yra daugiau, visada DAUGIAU.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2013 Kim Michaels