Laisvės ir Laisvės Deivės liepsnų įtvirtinimas Kinijoje

TEMOS: Troškimo daugiau įžiebimas – Propagandos mašina ir individualumas – Kodėl laisvė laimės prieš kontrolę

Pakylėtasis Mokytojas Sen Žermenas, 2012 birželio 22 d. per Kim Michaels.


Sen Žermenas AŠ ESU, ir aš esu Laisvės Dievas, atėjęs į šią Tiananmenio aikštės vietą dvigubame veiksme su Laisvės Deive. Tad mes įkūnysime nepaprastą dispensaciją – Laisvės ir Laisvės Deivės Liepsnų įtvirtinimą čia, šioje aikštėje, tapusioje tiek komunistinio valdžios užgrobimo, tiek mėginimo išlaisvinti šią šalį nuo komunistinių lyderių simboliu.

Troškimo daugiau įžiebimas

Todėl mes siekiame įkūnyti dvigubą savo liepsnų veiksmą čia, šioje vietoje, idant visi tie, kurie čia ateis, galėtų būti pripildyti šiuo vienu ingredientu, kurio taip stinga Kinijos žmonėms, – laisvės troškimu. Jeigu nebus dievybės, kuri trokštų laisvės individe, kaip tuomet šalis galės išsilaisvinti? Kaip tuomet šalis galės įveikti priespaudą, kuri yra netgi daugiau nei fizinė priespauda, nes tai yra proto, širdies, jausmų priespauda?

Paprasčiausiai nėra vaizduotės – nėra jokio aš-magijos veiksmo, – kuris galėtų padėti žmonėms įsivaizduoti geresnę ateitį. Jeigu laisvėje nematote vertės, kaip galite ilgėtis kažko daugiau už gyvenimą, kurį turite savo kasdienybėje? Kaip tuomet galite susikoncentruoti į kažką daugiau, jeigu net nesugebate įsivaizduoti, kad yra daugiau?

Jeigu pasitenkinate tuo egzistavimo lygmeniu, kurį turite, kaip kada nors galėsite nusileisti vidun, suvokti, kad turite dvasinę liepsną ir padauginti šią liepsną? Jeigu neatsiras kritinė masė individų šalyje, kurie daugintų savo dvasines liepsnas, tai kaip tuomet kada nors galės įvykti nubudimas nacionaliniu mastu? Kaip kada nors atsiras laisvė? Kaip šalis kada nors galės tapti laisva, jeigu neatsiras kritinės žmonių masės, kurie ryžtųsi būti Laisvės Liepsnos pirmtakais, įkūnijančiais ją savo širdyse?

Tad atėjau pasakyti: „Daugiau nebebus įmanoma tęstis šiam tyčiniam laisvės ignoravimui. Mūsų liepsnos, įtvirtintos fizinėje, emocinėje, mentalinėje ir eterinėje plotmėse, iš tiesų mes iššūkį visiems čia ateinantiems.“ Tardamas šiuos žodžius, paleidžiu begalinį Laisvės Liepsnos perdavimą, ir visi čia šiuo metu esantys žmonės pajaus, kaip jų širdis suspurda. Jie žinos, kad kažkas pasikeitė. Daugelis nepastebės sąmoningai, tačiau vidiniuose lygmenyse žinos, kad įvyko pokytis.

Propagandos mašina ir individualumas

Galite manyti, kad yra pompastika sakyti, jog šią daugiau kaip milijardą žmonių turinčią šalį pakeis vos vienas žmogus, stovintis aikštėje ir tariantis fizinius žodžius. Ir vis dėlto, noriu jums pasakyti vieną paprastą dalyką. Puolusios būtybės Žemėje mėgino sukurti visokiausias kontroliavimo schemas, kad užgniaužtų dvasines liepsnas žmonių širdyse. Ir tai matote įkūnyta šioje šalyje masiniu mastu, nematytu nuo seniai pamirštų amžių.

Propagandos mašina yra tokia efektyvi, kad ji užgniaužia didžiosios žmonių dalies individualumą. Tačiau yra vienas dalykas, kurio jie niekada, niekada negali nuspėti, ir todėl niekada, niekada nesugebės nuo jo apsiginti. Ir tai yra vienas individas, įžengiantis vidun ir įkūnijantis liepsną savo širdyje, ir tuomet staiga pasiryžtantis nukeliauti į tam tikrą vietą ir leisti tai liepsnai pasireikšti. Tokia yra individualumo galia.

Kai vienas asmuo tampa liepsnos fokusu, tuomet šis asmuo tampa atviromis durimis visiems tiems, kurie yra viena su ta liepsna dvasinėje karalijoje, ir netgi tiems, kurie įkūnijo tą liepsną fizinėje karalijoje. Ir staiga atsiranda ryšys, atsiranda antakharana, kuri suriša į tinklą visus įsikūnijime esančius žmones, tam tikru laipsniu įkūnijusius Laisvės ir Laisvės Deivės liepsnas.

Ir staiga, vienas žmogus, stovintis tam tikroje vietoje ir būdamas garsiakalbiu, dabar tampa atviromis durimis kolektyviniam visų čia apačioje esančių žmonių ir mokytojų viršuje momentumui. Ir staiga pamatote tokį šviesos paleidimą, kokio jokia jėga Žemėje nėra pajėgi užgniaužti.

Tuo nenoriu pasakyti, kad gali būti tik vienas žmogus, kuris galėtų būti židinio tašku šiam procesui, nes visi, kurie yra kritiniu laipsniu įkūniję dvasinę liepsną, gali būti tuo židinio tašku, kad ir kur jūs būtumėte. Tad ieškau milijonų žmonių šioje Vandenio Amžiaus aušroje įkūnyti įvairias liepsnas, todėl kad ir kur jūs būtumėte Žemėje, galite padaryti tiksliai tai, kas buvo padaryta čia.

Kodėl laisvė laimės prieš kontrolę

Ar ištartumėte šiuos žodžius fizinėje plotmėje ar ne, galite būti atviromis durimis šviesai įtvirtinti, kuri nušluos puolusių būtybių kėslus. Jų kontrolė negali kontroliuoti to, ko negali nuspėti. Negalite užgniaužti to, ko negalite nuspėti, ir negalite nuspėti vieno individo veiksmų, kuris yra tapęs atviromis durimis dvasinei liepsnai. To sukontroliuoti neįmanoma, ir būtent dėl to laisvė laimės. Kuo stipriau mėginsite įtvirtinti kontrolę, tuo labiau apakinsite save beribiam ir nenuspėjamam kūrybiškumui, kuris gali šviesti per vieną individą.

Tad iš tiesų esu dėkingas už tai, kad galėjau kalbėti šiuos žodžius per fizinį indą. Žvelgdamas per fizines akis, iš tiesų regiu šios šalies potencialą. Spinduliuoju meilę, kurią jaučiu visiems žmonėms, ne tik Kinijoje, bet ir Žemėje. Spinduliuoju šią meilę, idant jie pajaustų, kad turiu aukštesnę viziją Vandenio Amžiui, kurios jie net nepajėgia įsivaizduoti. Vizualizuoju, kad kažkas juose gali sujudėti, ir tuomet jie gali pradėti jausti, kad galbūt ateityje yra įmanomi geresni laikai, jeigu jie ryšis ieško to, ko net nesugeba apibrėžti.

Ir vis dėlto, jeigu pradės judėti, jeigu pradės ieškoti, palaipsniui galės būti atvesti atrasti kažką, kas bus išorinis fokusas, ir tai staiga supurtys jų vidinę atmintį. Ir dabar jie prisimins savo dangiškąjį planą, kurį suformulavo prieš ateidami į įsikūnijimą. Ir staiga jie pasiryš atsistoti į teisingą vietą, fiziškai ir dvasiškai.

Kai pakankamai žmonių tai padarys, bus pasiekta ta kritinė masė. Staiga įvyks fazinis virsmas, kuomet žmonės dabar susiderins, ne su melaginga šio pasaulio valdžios elito propagandos aparatų vizija, o su tikrąja Sen Žermeno aukso amžiaus vizija.

Tad sakau: AŠ ESU Sen Žermenas. AŠ ESU Laisvė, Laisvė AŠ ESU – ir Laisvė esate jūs.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2012 Kim Michaels