2012 yra visur pakylančių moterų metai

TEMOS: Aukštesnis tikslas yra sustiprinti vienovę – Rožinių veikimo vizija – 2012 yra tekėjimo su Dvasia metai – Ypatinga dovana moterų laisvei – Reikalingas pasaulinis moterų išlaisvinimo judėjimas – Naujas požiūris į moterų teises – Žmonės vis labiau eis į kraštutinumus 2012 metais – 2011 metai buvo didelė pergalė – Moterų pakilimo metai

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija, 2011 Gruodžio 29 d. per Kim Michaels. Šis diktavimas buvo perduotas Almaty, Kazakstane.


Kaip sakė Elohimai Ciklopėjus ir Virginija: „Kvietimas reikalauja atsakymo.“ Aš esu jūsų Motina Marija. Aš esu jūsų „Mat Mari.“ [vertėjo pastaba: rusiškai Мать Мэри reiškia Motina Marija]

Iš tiesų, mano mylimieji, mano širdis džiaugiasi girdėdama pasaulyje žmones, kurie visu savo širdies nuoširdumu ir tyrumu šaukiasi mano vardo. Iš tiesų džiaugiuosi šia galimybe pasidalinti su jumis nepaprastu džiaugsmu, kurį jaučiu jums kalbant šiuos rožinius ir invokacijas. Ir ypač kai susirenkate žmonių grupėje, nes tada mes galime padauginti šiuos rožinius daugybę kartų dėl jūsų susiliejusių aurų ir čakrų.

Aukštesnis tikslas yra sustiprinti vienovę

Matote, mano mylimieji, nors rožiniai ir invokacijos iš tiesų veikia ir kelia jus aukštyn kaip individus, svarbesnis šių invokacijų tikslas yra sustiprinti vienovę, vienovės jausmą tarp žmonių. Nes tai yra tikrasis priešnuodis puolusiai sąmonei, dualizmo sąmonei.

Nes jeigu iš tiesų peržvelgtumėte visą šios planetos istoriją, pamatytumėte, kad puolusios būtybės – kad ir kokias kaukes jos būtų dėvėjusios, turėdamos valdžią įvairiose istorinėse epochose ir įvairiose visuomenėse – jos niekada nesugebėjo suvokti vienovės. Jos nesugeba jausti vienovės tarpusavyje, ir būtent dėl to taip dažnai tarp savęs kariauja. Ir jos, žinoma, nesugeba jausti vienovės su žemiau jų esančiais žmonėmis.

Tačiau žmonės daugelyje šalių iš tiesų pajautė vienovę vieni su kitais. Daugeliu atveju šią vienovę kaip tik paskatino nedidelio elito tironija. Ir todėl atsirado tam tikras solidarumo ir vienovės jausmas, apjungęs žmones, kenčiančius bendroje kančioje. Ir galite pažvelgti į buvusias Sovietų Sąjungos respublikas ir matyti, kad komunistiniais laikais egzistavo tam tikras vienovės jausmas, nes žmonės kartu kentėjo.

Ir kai kuriose šalyse netgi galite matyti, kaip šis vienovės jausmas didžia dalimi išgaravo nuo to laiko, kai šios šalys tapo nepriklausomos nuo Sovietų Sąjungos. Ir todėl matote, kad kai kurios iš šių šalių dabar yra tokiame tarpsnyje, kai žmonės ugdosi vis didesnį individualumą – kaip iš tiesų tai matėte vykstant Vakarų valstybėse, kurios nebuvo patekusios po komunistiniu jungu.

Visgi, sakau jums, jog yra būtina pereiti nuo primesto solidarumo jausmo, kurį ugdė totalitarinis, priespaudinis režimas, ir pereiti į individualumo vystymo periodą, į individualumo stiprinimo tarpsnį. O kai pereisite šį tarpsnį, galėsite pajudėti į didesnės vienybės ir vienovės jausmą, kuriam nereikalinga totalitarinės jėgos priespauda.

Rožinių veikimo vizija

Nes žmonės tuomet susirinktų ne dalintis savo kančiomis, o dalintis savo džiaugsmu. Ir būtent tai jūs pasiekėte šiame susibūrime, į kurį tiek daug žmonių atvyko dėl vieno tikslo. Tad noriu pasidalinti su jumis, kaip visa tai atrodo, žvelgiant iš pakylėtosios perspektyvos, kai beveik 100 žmonių skaito rožinį unisonu.

Paprašiau šio pasiuntinio tyliai sėdėti ir klausytis jūsų skaitomo rožinio rusų kalba. Turint omenyje, kad jis nekalba rusiškai, jis nesuprato žodžių, nors ir žino šiuos žodžius anglų kalba. Tad įkvėpiau jį nutildyti protą ir paprasčiausiai klausytis kalbos ritmo, ir klausytis net dar giliau, už ištarto žodžio ritmo. Jis pradėjo jausti ištarto žodžio kuriamą vibraciją. Ir kai leido sau susiderinti su šia vibracija, pradėjo jausti tai, ką mes jaučiame pakylėtoje karalijoje: kad kai susirenkate drauge ir skaitote šias invokacijas ir rožinius, sukuriate ritmišką pulsą, labai panašų į širdies plakimą, nors turintį kitokį ritmą.

Ir tai tampa vibruojančios energijos pulsu. Ir tai išsiunčia energijos bangas iš tos vietos, kurioje jūs kalbate rožinį. Ir šioms bangoms sklindant iš centro, jos pradeda judėti per masinę sąmonę ir keturis žemesniuosius Motinos Žemės kūnus. Ir jei galėtumėte matyti tai iš aukštai, matytumėte, kad kai žvelgiate į šią konferencijų salę iš labai aukštai, matote bangas, panašias į seismines žemės drebėjimo bangas, kurios sklinda iš epicentro vis didesniais ir didesniais ratilais. Ir joms sklindant vis tolyn, jos vibruoja, jos virpa, ir tokiu būdu verčia visą masinę sąmonę ir keturis žemesniuosius kūnus pradėti vibruoti sinchroniškai su šia banga.

Ir, žinoma, banga, kurią jūs sukuriate, yra labai harmoninga banga, nes jūs ne tik kalbate unisonu, bet ir patys rožiniai yra sukurti generuoti labai harmoningas, ritmiškas vibracijas. Taigi, mano mylimieji, kai tiek daug žmonių kalba rožinį, iš tiesų sukuriate šias bangomis riedančias ritmiškas vibracijas, kurios taip nepanašios į tai, ką galite rasti masinėje sąmonėje.

Ir žinote, kaip ritmingos žemės drebėjimo bangos gali sugriauti pastatus, net ir kalnus. Ir todėl galite pagalvoti, kad tai yra destruktyvi jėga. Bet matote, ritmas, kurį jūs sukuriate rožinio dėka, nėra destruktyvi jėga. Tai yra harmoninga, vienijanti jėga. Tačiau, žinoma, tai, kas masinėje sąmonėje yra neharmoninga – tai kas yra anti-vienybėje, anti-vienovėje – iš tiesų bus supurtyta šių vibracijų, kurias generuojate per šią harmoniją ir vienybę.

Nes tai, kas yra uždara, kas yra sustingę, kas yra tapę uždara sistema, uždara struktūra, negali vibruoti kartu su jūsų kuriamu ritmu. Ir, mano mylimieji, tą, kas negali vibruoti harmonijos ritmu, harmonijos ritmas privalo išardyti. Tai, vėlgi, nereiškia, kad jūs kuriate destruktyvią jėgą. Tai reiškia, kad kuriate išlaisvinančią jėgą, kuri supurtys visas tas struktūras, kurios laiko žmones įkalintus.

Tad jeigu galėtumėte pažvelgti iš pakylėtosios perspektyvos, pamatytumėte, kad – pradedant nuo šio ryto, kai pradėjote šį susirinkimą, ir net ir vakar, kai turėjote mažesnį susirinkimą – jūs jau sugeneravote milžinišką bangos veiksmą, ir šios bangos pasklido iš šios vietos ir supurtė tam tikrus pasireiškimus, tam tikras sustingusias struktūras masinėje sąmonėje. Ir šiuo metu ši banga pasklido taip toli nuo jūsų centro, kad jau pasiekė Kinijos gilumą ir artėja prie Pekino, kurį ji pasieks, jums šiandien ir rytoj toliau kalbant rožinius, ji galiausiai pasieks Kinijos sostinę, ir sklis netgi dar toliau, kol pasieks Japoniją ir Rusiją, pasieks net ir Maskvą bei Sankt Peterburgą.

Tad nutiks taip, kad šis harmonijos ir vienovės troškimas, kuris jus visus sukvietė į šį Centrinės Azijos centrinį tašką, sklis tarsi ratilai vandenyje, kol pradės griauti tas sustingusias struktūras. Ir, mano mylimieji, labai svarbu, kad šios struktūros būtų sugriautos dabar, Motinos Metų pabaigoje.

2012 yra tekėjimo su Dvasia metai

Nes sakau jums, ateinančiais Šventosios Dvasios Metais tiktai tie, kurie bus lankstūs, tiktai tie, kurie sugebės ir ryšis tekėti su Dvasia, jai judant spontanišku ir nenuspėjamu būdu, sugebės išlikti. Nes sustabarėjimui ir uždaroms sistemoms nėra vietos Šventosios Dvasios metuose.

Tad iš tiesų galite žiūrėti į ateinančius 2012 metus ir galvoti apie daugybę pranašysčių, kurios buvo perduotos apie pasaulio pabaigą ar apie tam tikrų ciklų pabaigą, ar laiko pabaigą. Ir žinoma, kaip jau anksčiau sakėme, tai nereiškia pasaulio pabaigos tiesiogine to žodžio prasme. Tačiau tai iš tiesų reiškia, kad tam tikros struktūros, kurios išstovėjo daugybę metų, net ir eonus metų, bus supurtytos Šventosios Dvasios vėjų – seisminių Šventosios Dvasios bangų, kurios užlies visą planetą ateinančiais metais.

Tad tai, kas nesugebės judėti su vilnijančiomis bangomis, virpančiomis Dvasios bangomis, pradės drebėti. Ir kai pradės drebėti vis stipriau ir stipriau, galiausiai tai pradės griūti.

Ypatinga dovana moterų laisvei

Tad aš iš tiesų ateinu jums atnešti dar vieną dovaną, prisidėdama prie to, ką perdavė Elohimai Ciklopėjus ir Virginija bei Sen Žermenas. Nes aš įtvirtinsiu, kartu su Sen Žermeno Laisvės Liepsna, ypatingą laisvės liepsnos versiją, kuri specialiai sukurta darbuotis dėl moterų laisvės.

Nes iš tiesų, kaip žinote, moterys buvo priespaudoje visose visuomenėse tūkstančius metų. Ir todėl moterims daugelyje kultūrų buvo neleidžiama būti atviromis durimis Dvasios srautui. Pažvelkite, kiek daug religijų toleruoja moteris pasekėjų vaidmenyje, galbūt toleruoja jas vienuolių vaidmenyje, tačiau neleidžia joms užimti vadovaujančių pareigų arba dvasininkų ir pamokslininkų pareigų, ar kitų toje religijoje svarbių pareigų. Net ir budizmo religija iš tiesų nepripažįsta moterims tos pačios lygybės, kurią turi vyrai.

Tad kai žvelgiate į buvusią Sovietų Sąjungą, jūs, žinoma, matote politinę sistemą, kuri sistematiškai laikė moteris priespaudoje ir neleido joms užimti vadovaujančių postų. Tą patį matote ir Kinijoje. Tik pažvelkite į komunistų partiją ir jos organizaciją Kinijoje. Tik pažvelkite: kur yra moterys, kur yra moterys visuomenėje? Jos yra motinos, jos yra namų šeimininkės, jos yra sekso vergės, jos yra darbininkės gamyklose arba laukuose. Bet kur joms yra leidžiama būti vadovaujančiuose postuose? Kur joms leidžiama kalbėti?

Tad matote, mano mylimieji, Šventoji Dvasia pučia ten, kur nori. Šventoji Dvasia nediskriminuoja pagal žmonių sukurtus skirstymus. Ji nediskriminuoja pagal religiją. Ji nediskriminuoja pagal politinius įsitikinimus ir ideologijas. Ji nediskriminuoja pagal rasę, pagal amžių, pagal tautybę, pagal pilietybę. Bet visų pirma, Šventoji Dvasia nediskriminuoja tarp vyrų ir moterų.

Šventoji Dvasia nori reikštis lygiai tiek per vyrus, tiek per moteris. Todėl visuomenė negali iš tiesų tekėti su Šventąja Dvasia, jeigu moterys yra laikomos priespaudoje, jeigu joms nėra leidžiama turėti balsą religijoje, politikoje, moksle ir bet kurioje kitoje visuomenės srityje.

Kaip Šventoji Dvasia gali laisvai tekėti, jeigu moterims neleidžiama būti atviromis durimis Dvasiai? Kaip visuomenėje gali būti harmonija ir vienybė, jeigu moterys yra priespaudoje – ir todėl joms nėra leidžiama atvesti vyrus į pusiausvyrą? Jie negali patys savęs atvesti į pusiausvyrą, kaip buvo įrodyta, vėl ir vėl, vyrų dominuojamose religijose, vyrų dominuojamuose politinėse institucijose, vyrų dominuojamuose versluose.

Argi nematote, mano mylimieji, kad vyrai negali patys savęs subalansuoti? Jeigu pamatytumėte visuomenę, kuriai vadovautų moterys, pamatytumėte, kad ir jos negali pačios savęs subalansuoti. Reikalingi tiek vieni, tiek kiti – vyrai ir moterys dirbantys kartu harmonijoje, unisonu, ir galiausiai pasiekiantys ne tik fizinę vienybę, bet ir aukštesnę Dvasios vienovę, kuri tuomet taps modeliu aukštesnei Dvasios ir materijos vienovei.

Nes kaip gali būti vienovė tarp Dvasios ir materijos, jeigu nėra vienovės tarp vyrų ir moterų visuomenėje ar šeimoje? Tai neįmanoma, todėl jeigu pažvelgsite į religijas, kuriose dvasininkais gali būti tik vyrai, pamatysite, kad ten nebėra Dvasios. Štai kodėl dauguma šių religijų praranda savo pasekėjus. Jos nebepritraukia naujų pasekėjų, nes negali patenkinti dvasinių šiandieninių žmonių poreikių, nes šiandieniniai žmonės jaučia šį harmonijos, vienovės ir pusiausvyros poreikį.

Tad liepsna, kurią čia įtvirtinu, šioje buvusioje branduolinių bandymų vietovėje, iš tiesų yra liepsna, kuri pasklis į visas puses, susilies su Sen Žermeno Laisvės Liepsna, susilies su visa matančiąja Dievo akimi, ir pasklis kaip ratilai vandenyje. Ji sugriaus šias vyrų dominuojamas struktūras, kol jiems beliks paprastas pasirinkimas – išnykti arba įsileisti moteris į savo uždarą ratą.

Valdžios elitas bijo moterų

Šito, mano mylimieji, valdžios elitas bijo labiausiai. Jeigu galėtumėte patekti į kai kurias politines institucijas – tokias, kaip šiandien matote Rusijoje, Kinijoje, Japonijoje ir kitose Pietryčių Azijos šalyse – pamatytumėte, kad vyrai, kurie šias šalis valdė labai ilgą laiką, turi didžiulę baimę leisti moterims patekti į valdžios organus.

Savo išoriniame prote jie tai pateisina įvairiais būdais, sakydami, kad moterys nėra vertos. „Ką moterys išmano apie politiką?“ Bet sakau jums, iš tiesų tai yra baimė, nes jie žino, kad jų dominavimas šiose valstybėse yra paremtas nesubalansuota vyriško elemento išraiška ir piktnaudžiavimu valdžia – o kai yra leidžiama pasireikšti moterims, jos negali išreikšti šio išbalansuoto vyriško elemento. Ir kai yra pasiekusios pusiausvyrą, jos negali žmonių laikyti priespaudoje. Todėl jie bijo, kad jų žmonės pasieks pusiausvyrą tarp vyriško ir moteriško elementų, nes žino, kad tuomet nebegalės jų kontroliuoti.

Tad matėte šiais Motinos Metais, kaip ne vienas šių diktatorių vyrų, kurie valdė dešimtmečiais, galiausiai žlugo. Matėte tai Egipte, matėte tai Libijoje. Matote, kas vyksta Sirijoje. Matėte, kaip per paskutinius mėnesius Rusijos žmonės drąsiai priešinasi politiniam isteblišmentui. Ir pradėsite matyti, ateinančiais metais, kaip Kinijos žmonės, kaip kitų Pietryčių Azijos šalių žmonės, o taip pat Japonijos žmonės sukils ir pareikalaus labiau subalansuoto vadovavimo.

Bet pirmiausia pradėsite tai matyti islamiškose šalyse. Nes jeigu pažvelgsite į šiuolaikinį pasaulį, pamatysite, kad nors katalikų bažnyčia vis dar neleidžia moterims tapti dvasininkėmis, daugumoje Vakarų šalių lygybė tarp lyčių vis labiau didėja. Tad galėtume sakyti, kad Vakaruose, ir ypač krikščionybės dominuojamuose kraštuose, bent jau vyko lygybės tarp lyčių augimas.

Tad kai žvelgiate į šiuolaikinį pasaulį, matote, kad labiausiai moterų priespaudą skatino dvi sistemos – komunizmas ir islamas. Komunizmas krito. Ir sakau jums, jeigu islamas nepradės keistis, jis taip pat ims byrėti, ir kaip jau sakiau anksčiau, labiau dėl vidinių konfliktų nei išorinio spaudimo.

Jau matote šio konflikto daigus dygstant Sirijoje, Irake, Irane, Pakistane. Tačiau taip pat ir daugelyje kitų šalių, kur tai kol kas yra paslėpta nuo žmonių akių. Ir galiu jus užtikrinti, kad jeigu Šventosios Dvasios metais neįvyks pokyčiai – jeigu nebus noro modernizuotis, jeigu nebus noro atsisakyti reikalavimo, kad visuomenės būtų paremtos islamišku įstatymu, tuomet konfliktai plykstelės čia, ten ir regimai visur.

Reikalingas pasaulinis moterų išlaisvinimo judėjimas

Vienintelis dalykas, kuris galėtų padėti šito išvengti, yra, kad moterys visame pasaulyje pradėtų kilti ir pradėtų rodyti solidarumą su kitomis moterimis. Kada gi įvyks pasaulinis moterų judėjimas, kurios pakiltų ir dirbtų dėl taikos ir moterų lygybės visame pasaulyje?

Kada atsiras pasaulinis moterų ir vyrų judėjimas, kurie susirinktų drauge ir sutelktų savo dėmesį į moterų išlaisvinimą nuo tų dalykų, kurių vergovėje jos buvo šimtus, jei ne tūkstančius metų? Kada atsiras judėjimas, kuris tartų „Viskas, gana!“ baisiam moterų išnaudojimui, tokiam kaip sekso prekybos industrija, pornografija, sekso vergija, žmonių pagrobimai – visos šios nesąmonės, kurių nebeturėtų būti šiuolaikiniame pasaulyje, mano mylimieji.

Ar kalbu griežtai? Taip, kalbu griežtai. Nes aš esu moteris, ir jaučiu solidarumą su visomis moterimis Žemėje. Paskutiniame savo įsikūnijime pagimdžiau Kristaus kūdikį, bet kodėl sugebėjau išlaikyti pusiausvyrą ir pagimdyti kūdikį su tokiu aukštu dvasiniu išsivystymo lygiu – nesvarbu ar kūdikis būtų buvęs vyriškos, ar moteriškos lyties? Tik todėl, kad sugebėjau pastovėti už save kaip moterį. Ar manote, kad būčiau sutikusi, jog su manimi būtų elgiamasi taip, kaip su daugeliu moterų vis dar tebėra elgiamasi šiandien? Ne!

Ar manote, kad būčiau sutikusi, jog su manimi būtų elgiamasi taip, kaip su dauguma moterų buvo elgiamasi prieš 2000 metų? Ne! Galiu jus užtikrinti, mano mylimieji, kad mūsų santykių pradžioje mano mylimas Juozapas turėjo tendenciją būti kaip ir visi jo kultūros vyrai. Nesakau tai, bandydama ieškoti trūkumų pas savo mylimą Sen Žermeną, bet sakau jums, ne kartą buvo taip, kad turėjau tvirtai atsistoti, pažvelgti jam tiesiai į akis ir pasakyti labai aiškiai, kad nesiruošiu leisti jam šitaip elgtis su moterimis. Būtent dėl to galėjau laikyti pusiausvyrą Kristaus kūdikiui: nes buvau tvirta savyje.

Pasaulyje yra daug moterų, kurios pasiekė šį lygį, kai gali pačios už save pastovėti. Tačiau matote, daugeliui šių moterų nebereikia už save pastovėti, nes jų pasąmoningi pasiekimai jau pritraukė jas į situaciją, kurioje jos nebėra vyrų ar visuomenės priespaudoje.

Bet kada gi visos šios moterys, kurių yra visame pasaulyje, atsistos ir tars: „Na gerai, mes pastovėsime už tas savo seseris, kurios dar nesugeba pastovėti pačios už save“? Kada gi moterys susirinks drauge ir pasakys: „Mes netoleruosime, kad su moterimis būtų elgiamasi taip, kaip su jomis yra elgiamasi tam tikrose pasaulio dalyse. Ne vietinių teisių ar vietinių tradicijų bei papročių reikalas yra tai, kad moterys Afrikoje yra apipjaustomos. Tai yra planetinė problema, kuri liečia visas moteris, ir mes nesutinkame, kad tai toliau tęstųsi šiuolaikiniame pasaulyje.“

„Mes nesutinkame, kad moterys Saudo Arabijoje negali gauti vairuotojo teisių, negali vairuoti automobilio, negali balsuoti. Mes nesutinkame, kad moterys vėl ir vėl būtų parduodamos į sekso vergiją. Mes nesutinkame, kad moteriškos lyties kūdikiai Indijoje ir kitose šalyse būtų laikomi beverčiais. Arba būtų parduodami į sekso vergiją, kad likusi šeima galėtų pragyventi iš šitų pinigų. Mes nesutinkame su tomis visuomenėmis, kurios taip menkai vertina moteris, jog leidžia tam tęstis be pabaigos, sistemingai, beveik įstatymiškai įteisintu būdu. Ir todėl mes, moterys, reikalaujame geresnio elgesio su moterimis – arba boikotuosime visas prekes, gaminamas tose šalyse.“

Tai, mano mylimieji, yra mano didelė viltis 2012 metams. Nesakau, kad nėra organizacijų, kurios siekia padėti moterims. Tačiau sakau, kad dar nebuvo iniciatyvos planetiniu mastu, planetinio masto sąmoningumo, kad moterys susirinktų į vieną pasaulinio lygio organizaciją ir kovotų už moterų teises kiekviename pasaulio kampelyje.

Atėjo laikas, ir aš kviečiu visas moteris turtingose ir privilegijuotose šalyse pabusti ir suvokti, kad tai yra jų šansas, jų pašaukimas, jų misija parodyti solidarumą su moterimis, kurios gyvena ne tokiose sėkmingose šalyse, ir pareikalauti geresnio elgesio, geresnių teisių. Laikas atsirasti šiam judėjimui ir aš, Motina Marija, reikalauju, kad jis atsirastų fizinėje plotmėje šiais ateinančiais metais.

Iš tiesų, jau yra moterų, kurios yra pasiruošusios vidinėse plotmėse paversti tai realybe. Ir mano paraginimas yra tiesiog kaip šoko bangų pasiuntimas į masinę sąmonę, su tikslu aktyvuoti šias moteris ir vyrus, kurie taip pat yra pasirengę būti šio proceso dalimi. Nes mes, žinoma, nesiekiame kurti amazonių judėjimo, kurios kastruotų vyrus, ar įkinkytų juos į tą pačią vergovę, kurioje vergavo moterys.

Mes ieškome žmonių, kurie būtų subalansavę savyje vyrišką ir moterišką elementus, idant galėtų susirinkti drauge aukštesnėje vienovėje tarp lyčių, ir dirbdami kartu neštų sąmoningumą, kuris tarsi miško ugnis nusiristų per šalies sąmonę, per planetos sąmonę.

Naujas požiūris į moterų teises

Iš tiesų yra būtina susikoncentruoti į moterų teises ir pažvelgti į tai iš visiškai naujos perspektyvos. Tai vienintelis būdas užkirsti kelią kai kurių 2012 metų baisesnių pranašysčių išsipildymui. Nes iš tikrųjų, pusiausvyra tarp vyriško ir moteriško elementų yra vienintelis kelias laisvam Dvasios tekėjimui. Ir tiktai kai Dvasia galės laisvai tekėti, 2012 metai galės pasiekti savo aukščiausią potencialą ir tapti lūžio tašku, didžiausiu lūžio tašku šios planetos istorijoje.

Iš tiesų egzistuoja aukščiausias potencialas ir žemiausias potencialas Dvasios metams. Vienaip ar kitaip pokyčiai ateis. Skirtumas tik tas, ar struktūros sulūš ir pradės tekėti, ar jos turės būti supurtytos ir subyrės.

Įsivaizduokite upę, viename iš šaltesnių Žemės regionų, kuri žiemą visiškai užšąla. Nuo upės pradžios iki pat jos žiočių ją dengia ištisinis nejudantis ledo sluoksnis. Tačiau pavasarį, atėjus šiltiems orams, šis tvirtas ledas pradeda minkštėti ir galiausiai pradeda skilinėti. Ir tuomet matote, kaip staiga visas ledo sluoksnis ima judėti. Visos suskilusios dalys pradeda judėti, ir būtent dėl to, kad jos suskilo, jos gali pajudėti link vandenyno, kuriame jos arba ištirps arba išsisklaidys, o upė bus išvalyta ir galės nekliudomai tekėti.

Šis senųjų struktūrų skeldėjimo procesas jau prasidėjo, tačiau šie paskutiniai metai – iš keturių metų ciklo, apie kurį kalbėjome – bus tas lūžio taškas, per kurį mes pamatysime, ar individualios dalys gali pradėti judėti link naujojo amžiaus vandenyno. Ar joms ir toliau bus neleidžiama judėti, ir dėl to jos turės toliau griūti, kol pradės viena su kita daužytis, kol iš jų nieko nebeliks, tik dulkės.

Kaip yra sakoma Senajame Testamente: „Iš dulkės gimęs dulke pavirsi.“ Ir tai bus tiesa, jeigu nesiryšite pakilti virš dulkių lygmens – virš Žemės lygmens, virš materialumo lygmens – ir sudvasinti savo sąmonę. Nes tuomet nebegrįšite į dulkę; toliau kilsite spirale aukštyn, tekėdami su Šventąja Dvasia, jai tekant vis tolyn, siekiant pakylėti aukštyn visą gyvybę.

Žmonės vis labiau eis į kraštutinumus 2012 metais

Todėl labai reikalingas atleidimas, atleidimas be priežasties, atleidimas, kuris pranoksta supratimą. Nes jį motyvuoja vienintelis dalykas: išlaisvinti jus nuo visko, kas įvyko praeityje, tačiau taip pat išlaisvinti tuos žmones, kurie jums kažką padarė praeityje. Nes jumyse nebeliko troškimo juos nubausti. Jumyse teliko troškimas išlaisvinti visą gyvybę.

Šventosios Dvasios metais pamatysite, ir tai taps vis labiau akivaizdu, kas yra įstrigę puolusioje sąmonėje, o kas yra pasiruošę ją palikti. Ir sakau jums, tie, kurie yra įstrigę puolusioje sąmonėje, yra tie, kurie nenori atleisti, nenori paleisti ir judėti tolyn – tie, kurie laiko savyje nuoskaudas, kurie siekia nubausti.

Jie bus tie, kurie vis giliau klimps į savo neapykantą kitiems, kuri iš tikrųjų yra neapykanta sau. Tad matote, meilė yra universalus tirpiklis, priverčiantis viską tekėti. Ir šiuo atveju meilės priešingybė yra neapykanta, kuri viską stingdo, šaldo, užfiksuoja tam tikroje matricoje, kurioje niekas negali judėti.

Ir tie, kurie nejudės kartu su meile, tie iš tiesų patys save susinaikins. Nes jų neapykanta sau taps tokia intensyvi, kad atsisuks prieš juos pačius, ir jie pradės kovoti vienas su kitu. Arba jie bus taip plėšomi prieštaravimų savo psichikoje, kad negalės išsaugoti sveiko proto. Tad šiais ateinančiais Šventosios Dvasios Metais pamatysite, kad tie, kurie nenori atleisti, tiesiog nenori paleisti, jų psichinė būklė pasieks vis didesnius kraštutinumus. Kol taps akivaizdu, kad jie kenčia nuo proto ligos, kuri yra tokia sunki, jog jie nebegali normaliai funkcionuoti visuomenėje.

Kai kurios turtingos šalys jau pradėjo suvokti, kad proto ligos bus pagrindinė sveikatos problema – visuomenės sveikatos problema – ateinančiais dešimtmečiais. Tačiau tai bus žymiai pagreitinta Šventosios Dvasios metais. Nes tie, kurie nenorės tekėti su Dvasia, kad išsilaikytų vietoje turės eiti į vis didesnius kraštutinumus. Ir šis troškimas stovėti vietoje sukurs jėgą, kuri perplėš jų psichiką pusiau, iki tokio masto, kad žmonės daugiau nebegalės, kaip yra sakoma, „išsilaikyti“. Grupės nebegalės išsilaikyti, šalys nebegalės išsilaikyti, religijos nebegalės išsilaikyti.

Tad matysite ne tik į vis didesnius kraštutinumus krypstančius veiksmus, bet taip pat matysite, kaip šie veiksmai nutrūks, nes žmonės bus taip suparalyžiuoti savo vidinių psichologinių konfliktų, kad net nebegalės veikti. Jie net nebegalės vieni su kitais kovoti, nes paprasčiausiai sėdės ir dezintegruosis savo psichikos uždarose sistemose. Tuo nenoriu pasakyti, mano mylimieji, kad perduodu jums rūsčią pranašystę. Priešingai, leidžiu jums žinoti šių ateinančių metų galimybes, kaip jos yra matomos iš Motinos perspektyvos.

2011 metai buvo didelė pergalė

Visgi sakau jums, kad žvelgiant iš Motinos perspektyvos, kai žiūriu į 2011 metus, matau, kad nepaisant to, jog pasaulyje vyko tam tikri rimti įvykiai, tie metai visumoje buvo didelė pergalė žmonijos progresavime. Tiek daug dalykų pradėjo skilti, tiek daug dalykų pradėjo tapti akivaizdūs.

Net ir judėjimas okupuoti Volstrytą ir kitus finansinius centrus yra ženklas, kad žmonėms jau gana sustabarėjusių finansinės sistemos valdžios struktūrų. Vėlgi, nesakome, kad mes, pakylėtieji mokytojai, pritariame viskam, kas vyksta, nes iš tiesų yra kūrybiškesnių būdų protestuoti. Vis dėlto, realybė yra tokia, kad protestai turi kažkur prasidėti, ir žmonės turi pradėti kalbėti iš tos sąmonės būsenos, kurioje jie šiuo metu yra.

Žinoma, mes nepalaikome smurtinių protestų. Visgi mes taip pat matome, kad kai žmonės islamo šalyse, tokiose kaip Egiptas ir Sirija, priespaudoje buvo taip ilgai, smurtas praktiškai bus neišvengiamas, kai žmonės galiausiai pradės pasisakyti prieš represinius režimus. Tad nors mes to neskatiname ir to nepalaikome, visgi žinome, kad kartais tai yra reikalingas žingsnis. Nes žmonės turi pradėti išreikšti save, prieš atrasdami pusiausvyrą.

Ir, žinoma, matysite, jeigu įdėmiau pažvelgsite, kad kai kuriose šalyse, kuriose protestai buvo be smurto, taip buvo dėl to, kad juose dalyvavo ne tik vyrai, bet ir moterys. Kai tuo tarpu tose šalyse, kurių protestuose moterų nėra pakankamai, pasireiškia smurto protrūkiai, kaip matėte Libijoje, o taip pat pilietinio karo pradžioje Sirijoje ir Irake.

Tad dar kartą kartoju kvietimą visoms moterims pasaulyje pakilti ir stoti ginti moterų teisę išsilaisvinti. O taip pat pakartoju kvietimą ir vyrams, kurie yra pusiausvyroje, kurie subalansavo savo esybės vyrišką ir moterišką aspektus, taip pat stoti ginti moterų.

Visgi sakau jums, dėl to, kad moterys priespaudoje buvo labai ilgai, būtina, jog vyrai šiame naujame judėjime matytų save palaikančiame vaidmenyje ir leistų moterims prisiimti vadovaujančią rolę, kad jos galėtų parodyti pavyzdį, kaip moterys iš tiesų gali būti naudinga balansuojanti jėga visuomenėje. Ir kad jos gali atnešti pokyčius, kurie bus naudingi tiek vyrams, tiek moterims, kurie bus naudingi šalims, naudingi religijoms, politinėms sistemoms ir net ekonomikai bei pasaulinei sistemai – kuri yra ne tiek sistema, kiek gilesnis vienovės jausmas tarp žmonijos.

Moterų pakilimo metai

Iš tiesų, be vienovės tarp vyrų ir moterų, be subalansuotų santykių tarp vyrų ir moterų, pasaulis negalės įveikti konfliktų ir dualizmo lygmens. Tad šie metai, 2012-ieji metai, yra visų moterų pakilimo metai. Tai yra moteriškojo elemento tiek vyruose, tiek moteryse pakilimo metai, kad ir vyrai atrastų savo naują pusiausvyrą. Kuomet staiga jie atsibustų tarsi iš ilgo miego, apsižvalgytų ir tartų: „Kaip galėjome leisti taip ilgai gyvuoti šitoms sistemoms, kai yra taip akivaizdu, jog jos neveikia?“

Na, akivaizdu tai yra tik todėl, nes įvyko poslinkis sąmonėje. Ir tai iš tiesų yra tas poslinkis, kurį Sen Žermenas ir aš, Juozapas ir Marija iš senų laikų, atėjome atnešti su savo vyriško ir moteriško aspektų laisvės spindulio dvyniais. Ir mes siekiame atnešti vyrų ir moterų vienybę, iš kurios galėtų gimti Kristus tiek vyruose, tiek moteryse, gimti Kristaus kūdikis; ne fizinis kūdikis – nors kai kuriais atvejais ir tai gali nutikti, – bet visų pirma Kristaus kūdikis visose visuomenės srityse.

Kuomet atsirastų naujas sąmoningumas, žmonės pradėtų suvokti, kad kažkas Žemėje fundamentaliai pasikeitė. Nes kažkas fundamentaliai pasikeitė jų sąmonėje, kuomet jie žino, kad jiems jau gana, ir kad senųjų sistemų nebepakanka. Ir mes paprasčiausiai jas paliekame ir pereiname prie naujo požiūrio, kuris, kaip jau buvo sakyta, yra ne sistema, bet iš tiesų yra visiškai naujas požiūris, kai esame pasirengę tekėti su Dvasia. Tekėti su Dvasia, kurią savyje jaučiame, nes pasiekėme unisoną, pusiausvyrą, aukštesnę vienovę tarp vyriškumo ir moteriškumo.

Tai yra vizija, kurios laikausi. Tai yra vizija, kurią duodu visiems šiandien Žemės planetoje esantiems žmonėms. Tegul ji sklinda kaip ratilai masinės sąmonės vandenyne, ir tesupurto sustabarėjusias struktūras, kurios siekia išsaugoti moterų priespaudą ir vyrų dominuojamą visuomenę.

Daugiau to nebus – nes aš, Motina Marija, stoviu čia. Ir aš ginsiu moteris visur. O kadangi neturiu fizinio kūno, nejaučiu nuovargio. Ir ginsiu moteris visus šiuos 2012 metus ir toliau. Ir klausiu jūsų: „Kas iš jūsų prisijungs prie manęs?“

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2011 Kim Michaels