Vaizduotė, priėmimas, vienovė: Nauja alchemijos formulė Aukso Amžiuje

TEMOS: Uždaras sąlygų ratas – Nėra aukščiausios sistemos – Dualizmas sukuria uždarą ratą – Puolusių būtybių svajonė – Tapkite Laisvės Liepsnos atstovu – Laisvės Liepsnos įtvirtinimas Sankt Peterburge – Jums nereikalinga jokia struktūra – Aukso Amžiaus vizija Rusijai – Laipsniškas apreiškimas – Šerdinis jus įkalinantis įsitikinimas – Kūrybiškumo užgniaužimo sąmokslas – Forma neturi jokios galios Dvasiai – Kaip auga jūsų įtaka – Kristiškumo nužudymas

Pakylėtasis Mokytojas Sen Žermenas, 2010 birželio 12 d. per Kim Michaels. Šis diktavimas buvo perduotas Sankt Peterburge, Rusijoje.


Uždaras sąlygų ratas

Sen Žermenas AŠ ESU ir AŠ ESU laisvas. Kodėl jūs nesate laisvi? Nes nesate manimi. Kodėl nesate manimi? Nes nesate laisvi. Tad matote, tai yra dualistinės sąmonės iliustracija, kuomet egzistuoja uždaras ratas ir negalite matyti, kaip galėtumėte iš jo ištrūkti, nes manote, jog tam, kad galėtumėte ištrūkti iš sąlygų sukurto rato, privalote išpildyti kažkokią sąlygą. Tačiau, žinoma, kai žvelgiate į tai su Kristaus proto logika, matote, kad tame nėra absoliučiai jokios logikos. Nes kokia gi galutinė sąlyga galėtų kada nors įveikti sąlygų sąmonę?

Ar nesuvokiate, kad kuo labiau stengsitės išpildyti tam tikrą sąlygą, tuo labiau stiprinsite sąmonę, kuri koncentruojasi į sąlygas ir yra įkalinta šiose sąlygose? Ir todėl niekada nesugebėsite įveikti sąlygų sąmonės, pildydami kokias nors sąlygas, net ir tai, ką būsite apsibrėžę kaip pačią aukščiausią sąlygą. Ir būtent šioje iliuzijoje žmonės buvo įstrigę tokią daugybę metų.

Pažvelkite į Sovietų Sąjungą, pažvelkite į komunizmo sąmonę, į mėginimus sukurti sistemą, kurioje viskas būtų sutvarkyta taip, kad paklustų tam tikroms iš anksto nustatytoms sąlygoms. Ir tuomet galvojote, kad staiga pasieksite kažkokį utopišką rojų Žemėje, kuomet ekonomika veiks tobulai, paklausa tobulai atitiks pasiūlą, ir viskas vyks pagal paskutinį penkmečio planą. Ir tuomet jie nesugeba suprasti, kodėl šitai neveikia, kodėl sistema neduoda rezultatų, kuriuos buvo sukurta duoti, kodėl visko nėra pakankamai, kodėl parduotuvių lentynos tuščios – o žmonės vis tiek neturi pinigų, kad galėtų kažką pirkti.

Nėra aukščiausios sistemos

Kodėl taip buvo, kad Sovietų Sąjunga – su visa savo išorine fizine galia – net nesugebėjo pati savęs išlaikyti ir išmaitinti savo žmonių? Priežastis, žinoma, yra tokia: negalite sukurti aukščiausios sistemos. Mėginimai sukurti aukščiausią sistemą buvo daugybės jums žinomoje ir nežinomoje istorijoje egzistavusių civilizacijų rykštė. Šią tendenciją mačiau ir stebėjau vėl ir vėl, ir vėl. Jeigu grįžtumėte atgal ir Akašos kronikose pažvelgtumėte į šios planetos praeitį, pamatytumėte, kaip tai vyko vėl ir vėl, ir vėl. Paimkime pavyzdį, kuomet aš vadovavau pažangiai aukso amžiaus civilizacijai, egzistavusiai toje vietoje, kurioje šiuo metu plyti Sacharos dykuma. Žinote istoriją, kaip suvokiau, jog žmonių sąmonei turėjo būti pateiktas didžiausias išbandymas. Ar jie – užuot visada žiūrėję į mane kaip į savo lyderį – sugebės atrasti Kristų savo viduje, o gal jie atiduos savo pasitikėjimą netikram lyderiui, atėjusiam jų paklaidinti?

Tad aš padariau tai, ką visais amžiais darė dvasiniai mokytojai: atvedžiau šią civilizaciją tiek aukštai, kiek galėjau atvesti, o tuomet pasitraukiau. Šią tendenciją matote kartojantis vėl ir vėl. Tikrieji mokytojai visada pasitrauks, kad suteiktų mokiniams galimybę atrasti Kristų, atrasti Šviesą, atrasti kūrybiškumą, atrasti Dvasią savyje. Ši civilizacija, apie kurią kalbu, buvo pakelta į daug aukštesnį lygį, toli pranokdama jūsų šiuo metu Žemėje turimus dalykus. Ir visgi kritinė tos civilizacijos gyventojų masė nebuvo pasirengusi ir nenorėjo tapti savarankiškais, ir todėl jie buvo atviri tamsos princui, atėjusiam iš išorės ir paėmusiam valdžią. Ir ką šis tamsos princas pamėgino padaryti? Jis pamėgino paversti tą civilizaciją aukščiausia sistema.

Ką ši civilizacija turėjo prieš tai? Ji neturėjo sistemos. Ji turėjo nuolatinį kūrybišką Dvasios srautą, kuris nuolatos transcendavo save ir keitėsi, ir todėl gebėjo prisitaikyti prie bet kokių sąlygų, bet kokių iškilusių problemų, ir gebėjo atrasti kūrybišką sprendimą – užuot siekęs sunaikinti problemas, primesdamas sistemą, kuri būtų siekusi užgniaužti nenuspėjamumą. Nes būtent toks yra sistemos galutinis tikslas: užgniaužti nenuspėjamumą. Idant viską būtų galima numatyti ir todėl visuomenė galėtų būti valdoma kaip mašina.

Labai gerai žinote, kad Izaokas Niutonas pradėjo periodą fizikoje, kuomet daugelis mokslininkų į visatą žiūrėjo kaip į milžinišką mašiną, milžinišką laikrodžio mechanizmą, ir tikėjo, kad viskas yra nulemta pradinių sąlygų. Ir kai jau ši mašina yra paleista į darbą, jei tik žinosite mašinos veikimo dėsnius ir pradines sąlygas, galėsite nuspėti viską, kas įvyks ateityje, nes viskas važiuoja iš anksto nutiestais bėgiais. Tačiau tuomet taip pat žinote – jeigu studijavote fiziką, – kad su kvantinės fizikos atsiradimu šiam mąstymui galiausiai buvo mestas iššūkis, nors daugelis žmonių pasaulyje jo dar nepaleido, net ir daugelis mokslininkų bendruomenės narių.

Tačiau kvantinės fizikos esmė yra ta, kad nieko neįmanoma nuspėti su absoliučiu tikrumu. Galite nuspėti tik tikimybes; negalite nuspėti su tikrumu. O kodėl negalite nuspėti su tikrumu? Nes viskas priklauso nuo laisvos valios, ir negalite iš anksto nuspėti, kokį pasirinkimą padarys laisvą valią turinti būtybė. Galite nustatyti tikimybę, kuomet, kadangi ši būtybė atliko šiuos pasirinkimus praeityje, yra tikėtina, kad ji panašius pasirinkimus darys ir ateityje. Tačiau negalite to žinoti šimtu procentu, nes visada egzistuoja galimybė, kad būtybė nustebins net ir save, pasirinkdama tai, ko niekada anksčiau nesirinko.

Dualizmas sukuria uždarą ratą

Tad tai yra vienintelė išeitis iš uždaro rato, nuo kurio aprašymo pradėjau savo kalbą. Uždaras dualistinės sąmonės ratas tampa savaime išsipildančia pranašyste, ir jis liks savaime išsipildančia pranašyste – neišsprendžiama mįsle – kol nepasieksite taško, kuriame pasirinksite tai, kol niekada anksčiau nesirinkote, kuomet padarysite kažką nenuspėjamo, įveiksite prognozes, įveiksite statistiką. Ir staiga tarsite: „O gal į tai galima pažvelgti kitaip? Gal yra būdas kitaip tai daryti?“

Ir štai tuomet ieškote savo aukštesnės esybės, pakylėtųjų mokytojų, tikro mokytojo – ar tai būtų įsikūnijime, ar ne įsikūnijime esantis mokytojas – vedimo. Štai tuomet jūsų protas yra atviras tikram mokytojui, kuris jums duos, ne nurodymus, ką daryti, bet duos jums atskaitos tašką, kad egzistuoja realybė už dualistinės sąmonės proto dėžutės ar už sistemos, kurioje užaugote, ribų. Ir todėl galite daryti kitokius pasirinkimus.

Ar suvokiate, kaip mėgino paaiškinti Kuan Jin, kad Sovietų Sąjunga iš tiesų mėgino sunaikinti šį potencialą kažkam atlikti nenuspėjamą pasirinkimą, kūrybišką pasirinkimą. Už komunizmo, ypač sovietinio komunizmo sukūrimo stovėjusios puolusios būtybės norėjo sunaikinti individualumą ir kūrybiškumą, kad niekas negalėtų nuversti ir sugriauti sistemos, idant sistema, tarsi mašina, bildėtų bėgiais į tolimą ateitį. Jie mėgino sukurti sistemą, kuri būtų nemirtinga, kaip ir individai mėgina pasiekti savo ego nemirtingumą.

Tai buvo mėginimas padaryti Žemėje tai, ką padaryti gali vienas Dievas. Nes tiktai Dievas gali padaryti dalykus amžinus, ir visgi šio amžinumo neįmanoma pasiekti materialioje karalijoje, formų pasaulyje, tai įmanoma pasiekti tik už materialaus pasaulio egzistuojančioje karalijoje, pakylėtoje karalijoje. Ir visgi net ir čia nieko nėra amžino, nes viskas nuolatos kyla aukštyn, transcenduoja save.

Puolusių būtybių svajonė

Tad matote, mėginimas sukurti kažką amžino Žemėje yra didžiausia puolusių būtybių svajonė. Nes jos mano, kad, jei tik joms pavyktų sukurti šią sistemą, kurios nebūtų įmanoma sugriauti – ir ji sugebėtų pati save išsilaikyti – jie sukurtų (galvoja jie) realią alternatyvą Dievo kūrinijai. Tokia yra jų logika. Tai, žinoma, nėra Kristaus logika, nes Kristaus logikoje žinote, kad niekas formų pasaulyje negali būti amžina. Ir vis dėlto, būtent tuo jie tiki savo dualistinėje sąmonėje, savo atskirtyje nuo Dievo realybės, tačiau nesugeba suvokti realybės, kad net ir Dievas save transcenduoja. Ir todėl jie mano, kad Dievas yra amžinas. Ir jie mano, kad yra įmanoma sukurti kažką šiame pasaulyje, kas būtų amžina, nes jie galvoja susikūrę amžiną stabmeldišką Dievo įvaizdį, kuris gali būti išsaugotas.

Tad kokia tuomet yra gilesnė realybė? Kaip galite ištrūkti iš šios uždaros atskirosios savasties sistemos? Kaip galite tapti laisvi? Na, tiktai suvokę, kad esate beformė būtybė – ir todėl negalite būti įkalinti, negalite būti apriboti jokiomis formomis. Nes esate daugiau už bet kokias formas šiame pasaulyje, ir todėl negalite būti suvaržyti jokiomis formomis. Ir todėl, net jeigu būtumėte užaugę represinėje sistemoje, tokioje kaip sovietinis komunizmas, kuris kalė į jūsų protą ir esybę, kad esate ne daugiau nei materiali būtybė, kad iš dulkės gimėte ir dulke pavirsite – nepaisant visos šios propagandos, viso šio smegenų plovimo, jūs vis dar tebesate Sąmoningasis AŠ. Ir bet kurią akimirką galite palikti tą ribotą tapatumo jausmą, nes jūs netapote tuo tapatumu. Jūs tik suprojektavote į jį savo esybę, ir dabar žvelgiate į pasaulį per šio tapatumo filtrą.

Tačiau, kai suvokiate, kad jūs tik suprojektavote save į tai, tuomet taip pat suvokiate, kad galite iš to patraukti savo esybę, sugrįždami į tą grynąją sąmonę, į tą tyrą sąmonės būseną, kuria esate, peržengiančia bet kokios formos ribas. Ir kai šitai suvokiate, kai suharmonizuojate savo dėmesį, susitelkiate į tą beformę realybę, į tą beformę grynąją sąmonę, tuomet tampate laisvi nuo tos formos, nuo to forma grįsto savasties jausmo. Ir visgi tai nereiškia, kad susivienijote su laisve.

Tapkite Laisvės Liepsnos atstovu

Ir todėl norėčiau su jumis pakalbėti apie galimybę tapti, pavyzdžiui, Laisvės Liepsnos Žemėje atstovu, apie galimybę nešti į visuomenę Laisvės Liepsną. Kuomet galite suteikti žmonėms atskaitos tašką, kad jie galėtų pamatyti ir patirti, jog žmogui yra įmanoma būti iš tiesų laisvam, tuo pat metu išreiškiant save per fizinį kūną.

Nes jūs, žinoma, suvokiate, kad fizinis kūnas nėra tapatus atskiram tapatumo jausmui. Yra įmanoma būti fiziniame kūne – o tiksliau išreikšti save per fizinį kūną – nebūnant apakintu dualizmo ir atskirties iliuzijų. Būtent tai pademonstravo Jėzus, būtent tai pademonstravo Gautama ir kiti dvasiniai mokytojai, tarp jų ir aš pats, kai man buvo suteikta dispensacija pasirodyti kaip Europos Stebukladariui, kuomet prisiėmiau fizinį kūną, tačiau iš tiesų nebuvau fiziniame įsikūnijime.

Tad tai yra viena iš aukščiausių tarnystės formų, kurią galite suteikti šiai planetai, ir tai yra patraukti savo tapatumo jausmą iš dualistinio tapatumo, atskirosios savasties, kuomet pirmiausia pasiekiate tą tašką, kuriame save pažįstate kaip beformį aš. Kuomet, kaip kalbėjo Serapis Bėjus, jūs neturite jokių nuomonių, neturite jokio noro kažką projektuoti, nevertinate dalykų, ar jie yra geri ar blogi, teisingi ar klaidingi. Jūs tiesiog patiriate dalykus tokius, kokie jie yra, be jokio teisimo, be jokio analizavimo, be jokio vertinimo. Jūs tiesiog stebite ir sukoncentruojate savo sąmonę. Tačiau tuomet galite žengti sekantį žingsnį. Galite žengti žingsnį, kuomet tampate viena su viena iš Dievo liepsnų, ar tai būtų Laisvės Liepsna ar kita liepsna, pagal savo individualų pasirinkimą ir pagal savo AŠ ESU Esatį ir kilmės liniją, iš kurios gimėte.

Tad matote, mano mylimieji, aš, Sen Žermenas, netrokštu grįžti į fizinį įsikūnijimą ar netgi prisiimti fizinį kūną. Nes aš trokštu, kad JŪS būtumėte Laisvės Liepsnos, kuria AŠ ESU, įsikūnijimai – tie iš jūsų, kurie jaučiate šį pašaukimą. Tad toks iš tiesų yra mano suteikiamas impulsas: padėti jums nubusti realybei, kad, kai žinote esantys Sąmoningasis AŠ, kuris yra už formos ribų, galite suprojektuoti save į Laisvės Liepsną, kuria AŠ ESU. Galite tapti viena su šia Laisvės Liepsna iki tokio laipsnio, kad taptumėte šia Laisvės Liepsna įsikūnijime. Ir todėl labai realia prasme taptumėte Sen Žermenu įsikūnijime, nors vis dar išsaugodami savo individualumą, tačiau būtumėte mano paties tąsa įsikūnijime. Ir štai tuomet tapsite didžiausiu laisvės pavyzdžiu Žemės žmonėms.

Laisvės Liepsnos įtvirtinimas Sankt Peterburge

Ir šį diktavimą perduodu būtent čia, Rusijoje, nes ateinu su dovana Rusijos žmonėms ir Rusijos šaliai, ir tiems, kurie buvo buvusios Sovietų Sąjungos dalimi. Man, Sen Žermenui, buvo suteikta dispensacija įtvirtinti Laisvės Liepsnos dalelę čia, šiame Sankt Peterburgo mieste. Ji nėra įtvirtinama konkrečioje fizinėje vietoje, tad jums nereikia eiti ir ieškoti vietos, kurioje būtų įtvirtinta Laisvės Liepsna. Vietoj to, turėtumėte susiderinti su ja savo širdyje, nes, žinoma, Laisvės Liepsna yra už formos ribų ir negali būti uždaryta į vieną konkrečią fizinę vietą; net ir šventykla, pastatyta jos garbei, negali jos uždaryti.

Tad matote, jūs turite galimybę, tie iš jūsų, kurie buvote buvusios Sovietų Sąjungos dalimi, turite galimybę susiderinti su šia Laisvės Liepsna ir ją įkūnyti didesniu ar mažesniu laipsniu pagal savo dabartinius gebėjimus, nešdami šią Laisvės Liepsną su savimi visur, kur beeitumėte. Tad galite suteikti žmonėms, kurie buvo pavergti sovietinio komunizmo, pavyzdį žmogaus, kuris drįsta būti laisvas. Žinoma, kad galėtumėte įkūnyti Laisvės Liepsną, privalote padaryti tai, apie ką prieš mane kalbėjo kiti mokytojai. Privalote pažvelgti į save, privalote pažvelgti į savo prote egzistuojančias struktūras. Ir tuomet turite naudotis kosminiu griaunančiu kamuoliu sudaužyti šias struktūras, idant galėtumėte išsilaisvinti nuo struktūrų, nes tiktai tuomet galėsite būti Laisve įsikūnijime.

Kaip aš tapau viena su Laisvės Liepsna? Sistematiškai tirdamas savo prote egzistuojančias struktūras, pamatydamas, kaip jos įkalino mano Dvasią formoje, kurios maniau negalintis peržengti. O tuomet, kai pastebėdavau tokią struktūrą, pažvelgdavau į ją su absoliučiu sąžiningumu ir ryžtu, kol suvokdavau įsitikinimą, paskatinusį mane sukurti šią struktūrą ir ją saugoti – galvojant, kad ji kažkaip yra amžina, neišvengiama, gali mane valdyti, ar kad ji man yra reikalinga dėl tos ar anos priežasties.

Jums nereikalinga jokia struktūra

Jūs esate Dievuje laisva būtybė. Sąmoningasis AŠ yra Dievuje laisva būtybė. Jums nereikalinga jokia struktūra. Jums nereikalinga struktūra, kuri apibrėžtų jūsų tapatumą, nes jūs turite gebėjimą suprojektuoti save aukštyn į AŠ ESU Esatį ir pažinti savo dieviškąjį tapatumą, savo dieviškąjį individualumą. Ir struktūra jums taip pat nėra reikalinga, kad galėtumėte išreikšti save materialiame pasaulyje. Nes, vėlgi, jūs galite padaryti tai, apie ką kalbėjo Jėzus Šv. Petro Bazilikoje: galite susiderinti su AŠ ESU Esatimi ir leisti AŠ ESU Esačiai reikštis per jus, nežinodami iš anksto, kas bus padaryta.

Tiktai ego kuria struktūrą, apibrėžiančią, ką jūs turėtumėte ar neturėtumėte daryti. Tiktai ego jus verčia jausti būtinybe sekti kažkokiu išoriniu religiniu mokymu, kuomet galėtumėte sakyti, kad, jeigu darysiu, ką sako ši religija, arba jeigu darysiu tai, ką sako šis pakylėtųjų mokytojų mokymas, tuomet visada būsiu geras, visada būsiu teisus. Ir vieną dieną Dievas tiesiog privalės mane priimti į dangų, nors ne tik kad išsaugojau struktūras, kurias turėjau prieš atrasdamas kelią, bet dar ir pasistačiau šią įmantrią struktūrą, koks geras ir dvasingas aš esu ir kiek daug žinau, kiek daug suprantu apie dvasinį kelią, kaip be pabaigos galiu cituoti tuos ir anuos mokymus, nematydamas, kad Dvasia yra ne mokyme, Dvasia yra už mokymo.

Aukso Amžiaus vizija Rusijai

Tai kokia tuomet yra mano aukso amžiaus vizija Rusijai? Na, tai iš tiesų yra, kad Rusija taptų laisvės kraštu, kūrybiškos laisvės kraštu, kūrybinės išraiškos kraštu. Būtent tai matėte ankstyviausiomis šio miesto dienomis ir dešimtmečiais, kuomet jis buvo statomas ant didžios vizijos. Jis buvo statomas ant kūrybinės laisvės pamatų, nors tais laikais kūrybinė laisvė egzistavo tik nedaugeliui, tik visuomenės lyderiams. Tačiau mano vizija Aukso Amžiui Rusijoje yra tai, kad joje atsiras kūrybinė laisvė daugeliui. Tikrai ne visi, tačiau labai didelis populiacijos procentas pajus tą kūrybinę per juos tekančią laisvę. Ir todėl Rusija bus kultūros, meno, muzikos centras, bet taip pat ir daugelio gyvenimo sričių inovacijų centras.

Sovietų Sąjungos laikais matėte, kad Rusija tapo industrine jėga, tačiau ji tai padarė mechanizuotu būdu, paversdama žmones panašiais į mašinas, galinčiais valdyti kitas mašinas, ir todėl gaminančiais tam tikrus produktus tam tikru būdu, pagrinde karinę techniką, kurios pagalba galėjo projektuoti Sovietų Sąjungos karinę galią. Tačiau jūs turite potencialą Rusijoje materializuoti naują požiūrį į pramonę, kuris nebūtų mechanizuotas, bet būtų grindžiamas didesniu kūrybiškumu ir kūrybine raiška.

Ir aš taip pat Rusijos vizijoje matau, kad Rusija susikoncentruos į vakarinę dabartinės imperijos dalį, į vakarus nuo Uralo kalnų, kai tuo tarpų žemės į rytus nuo kalnų taps atskiromis respublikomis. Ir tuomet matau, kad ši vakarinė Rusijos dalis, Rusijos šerdis, taps atviresnė pasauliui ir ypač Europai. Ir galiausiai jį įsilies ne tik į Europos šalis, į Europos Sąjungą, bet ir į suvienytos Europos visumą, kurios viziją turiu kaip Aukso Amžiaus dalį. Kuomet, kaip kalbėjau Europoje, palaipsniui tautinės valstybės išnyks ir pradės rastis didesnė vienybė. Tam, žinoma, reikės laiko. Kalba čia eina ne apie vienerius metus, kalba eina apie dešimtmečius, ir vis dėlto, tokia yra Aukso Amžiaus vizija, kurios laikausi.

Nes matote, kas yra Rusijos širdis? Ar tai yra teritorija? Ar tai yra šalis? O gal tai yra tam tikra sąmonės būsena? Jeigu nusileistumėte į pačią šerdį, aplink kurią susikūrė Rusijos šalis, atrastumėte sąmonę, kuri iš tiesų nėra Rusijos sąmonė, bet tam tikros dvasinių būtybių mandalos sąmonė, kuri buvo sukoncentruota šioje vietoje, bet ne tik čia. Ir tai, žinoma, galioja ir daugeliui kitų šalių, tad tautines valstybes iš tiesų gali padėti išsklaidyti tai, kad žmonės pradėtų susiderinti su platesne dvasine sąmone, kurios tąsomis jie yra. Ir jie tuomet pamatytų, kad yra visiškai beprasmiška būti ribojamiems nacionalinių sienų, kurios dažnai buvo dirbtinai nubrėžtos žemėlapyje, nubrėžtos krauju.

Ir kai pradėsite susiderinti su šia didesne sąmone, štai tuomet Dvasios meilė tekės kaip gydantys vandenys, kurie pradės trinti tas linijas žemėlapyje. Rašalas pradės skystėti ir blukti, kol galiausiai nebeliks griežtos linijos ir atsiras praėjimai, ir viskas galiausiai pradės susilieti. Ir anksčiau buvusios nacionalinės valstybės pamatys, kad gali gauti daug daugiau naudos bendradarbiaudamos už savo sienų, pirmiausia bendradarbiaudamos regionais, o tuomet palaipsniui išplėsdamos šiuos regionus, kad jie galiausiai apimtų visą planetą, kuomet žmonija suvoks, kad ji yra viena didelė šeima, dvasinė šeima, surišta Dvasia, o ne kraujo ryšiais.

Tad tai yra dalis mano laikomos vizijos, tačiau mano pilna vizija nebus atskleista per šį pasiuntinį ar per bet kurį kitą vieną asmenį, ar tai būtų pasiuntinys už Rusijos ribų ar pačioje Rusijoje. Ji bus atskleista per daugelį skirtingų žmonių, kai kurie iš jų niekada net nėra girdėję Sen Žermeno vardo, ir vis dėlto jie susiderino su Laisvės Liepsna. Tačiau iš tiesų egzistuoja potencialas, kad tie, kurie yra dvasingi žmonės ir kurie ryšis susiderinti su mano Laisvės Liepsna ir įkūnyti tą Laisvės Liepsną, iš tiesų gali tapti atviromis durimis atskleisti vis daugiau ir daugiau detalių apie aukso amžiaus planą Rusijai.

Tai vyks palaipsniui, nes jūs taip pat privalote suprasti, kad, nors savo ašrame turiu detalų planą Rusijai, negaliu šiuo metu atskleisti viso šio plano, nes tarp jūsų nėra nė vieno, kuris sugebėtų jį visą suvokti savo dabartinio dvasinio išsivystymo, vizijos ir vaizduotės lygmenyje. Todėl planas privalo būti atskleidžiamas etapais, ne tik pagal jūsų kaip dvasingų žmonių pasirengimą, bet taip pat ir Rusijos žmonių, ar bent jau aukščiausių dešimties jų procentų pasirengimą priimti šį planą ir iš tiesų priimti tai kaip realią galimybę, o ne kaip kažkokią nerealistišką utopiją.

Laipsniškas apreiškimas

Nes matote, davus žmonėms daugiau nei jie šiuo metu sugeba įsivaizduoti ir priimti, jie dažnai įžengia į atmetimo būseną, ir šis atmetimas tuomet ilgam gali užblokuoti jų protą aukštesnėms idėjoms. Todėl yra būtina atskleisti žmonėms tiktai tai, ką jie gali priimti savo dabartiniame sąmonės lygmenyje. O tuomet, kai jie pakels tą sąmonės lygį, galėsime atskleisti daugiau.

Toks, žinoma, yra esminis viso laipsniško apreiškimo principas. Nes kaip Jėzus prieš 2000 metų sakė: „Turiu dar daug ką jums papasakoti, tačiau jūs negalite to dabar pakelti.“ Tad matote, net ir tarp dvasios mokinių gali būti tendencija tikėti, kad tam tikra organizacija perdavė kažkokį galutinį apreiškimą, kuris taps pagrindine religija ar pagrindiniu mokymu visam Vandenio Amžiui.

Mano mylimieji, prašau jūsų suvokti, kad tai iš tiesų yra ego samprotavimai, ego troškimas iškelti save į pranašesnę poziciją, nes jis seka pakylėtųjų mokytojų mokymu. Ir todėl prašau jūsų suvokti, kad tam tikri dalykai gali būti pasakyti būtent tam, kad išdidintų dvasinę puikybę mokiniuose – idant jie gautų šansą pamatyti šią puikybę. Ir galiu jums pasakyti, kad daugelis iš tiesų ją pamatė, nes pastebėjo, kad, išgirdę ar perskaitę tokius teiginius diktavime, jie pajuto puikybę, kuriuos šie teiginiai stimuliavo. Ir todėl jie pamatė puikybę ir tuomet nuo jos atsiskyrė.

Ir jie yra išmintingieji, išmintingieji yra tie, kurie žvelgia už išorinio mokymo ir išorinio žodžio ir suvokia, kad mes niekada nemėginame perduoti absoliutaus teiginio, nes absoliutūs teiginiai negali būti sukurti iš žodžių. Absoliutūs įvaizdžiai negali būti perduoti formoje. Absoliutą įmanoma atrasti tiktai peržengiant visus mokymus, visus įvaizdžius, visas prote egzistuojančias struktūras, nes tiktai beformis yra absoliutus. Tai paaiškino Kuan Jin, ir aš jus noriu paskatinti perskaityti ir išklausyti tai ne tik vieną kartą, bet klausyti to vėl ir vėl, kol jos žodžiai ir vibracija, įkūnyta tuose žodžiuose, persismelks per visus lygmenis, per visus jūsų sąmonės sraigtinių laiptų laiptelius, per visas pakopas. Ir kol jie pasieks tą šerdinį jūsų turimą įsitikinimą, skatinantį jus tikėti, kad forma turi galią jūsų Dvasiai.

Šerdinis jus įkalinantis įsitikinimas

Ir todėl, būtent šis šerdinis įsitikinimas neleidžia jums būti laisvais, nes manote negalintys – neturintys teisės – tiesiog išprojektuoti savo Sąmoningojo AŠ iš tos ribotos savasties. Ar suvokiate, mano mylimieji, ką mėginu jums pasakyti? Šio pasaulio jėgos mėgina jus įtikinti, kad forma, kad materija turi galią Dvasiai, ir kad ši galia yra amžina ar bent jau peržengia jūsų dabartinio gyvenimo ribas. Ir todėl negalite būti laisvi šiame gyvenime, negalite būti Kristumi šiame gyvenime. Tai yra kažkas, kas nutiks ateityje, galbūt po jūsų pakylėjimo.

Ar suvokiate, kad net ir pakylėtųjų mokytojų mokymas, kuriame yra kalbama apie pakylėjimo ir asmeninio Kristiškumo galimybę, gali būti panaudotas sukurti mąstyseną, kad mums reikia tik be paliovos kalbėti Violetinės Liepsnos šaukinius ir kitus šaukinius visą šį likusį gyvenimą, ir tuomet, kai paliksime Žemę, pakilsime, įkūnysime Kristiškumą. Mano mylimieji, ką gero pakylėtiesiems mokytojams ir žmonijai padarys tai, kad pasieksite Kristiškumą po savo pakylėjimo? Mums nėra jokios naudos iš Kristaus būtybių danguje, nes jų ir taip čia turime daugybę. Kristaus būtybės mums yra reikalingos Žemėje, kur jūs galėtumėte suteikti žmonėms atskaitos tašką, kuris yra vienintelis būdas jiems pradėti matyti, kad yra kažkas daugiau už dualistinę sąmonę.

Ar suvokiate, kad būti Kristumi iš tiesų nėra tas pats kas būti pakylėtuoju mokytoju? Pakylėjimas reiškia, kad visam laikui paliekate Žemę. Buvimas Kristumi reiškia, kad liekate įsikūnijime ir einate į visuomenę pademonstruoti Kristiškumo. Einate ir duodate žmonėms tai, ko jiems reikia, ar tai būtų šalto vandens taurė Kristaus vardu ar aukštesnis mokymas. Tačiau kad ir ką jiems beduotumėte, pademonstruojate savo vibracija, kad yra kažkas daugiau už dualizmo ir tą kažką žmogus gali įkūnyti, tai gali būti įkūnyta ir išreikšta per žmogišką formą. Ir todėl yra įmanoma atnešti Dievo karalystę į Žemę, atnešti Aukso Amžių į įsikūnijimą.

Kokia būtų prasmė atnešti Aukso Amžių į įsikūnijimą danguje, kur ir taip jau viskas žiba auksu? Tad kokia būtų prasmė visiems dvasingiems žmonėms pakilti, paliekant Žemę kažkokioje žemesnėje būsenoje? Tuomet Žemė susinaikintų. Ne toks yra Elohimų planas, ne dėl to Elohimai koncentravo savo dėmesį daug, daug ciklų, kad sukurtų šios Žemės fizinę platformą. Jie norėjo pamatyti ne tiek Žemės pakilimą, kiek Žemės gyventojų pakilimą sąmonėje, idant Dievo karalystė būtų įkūnyta Žemėje, ne danguje.

Kūrybiškumo užgniaužimo sąmokslas

Kai Dievo karalystė bus įkūnyta Žemėje, Žemė taps magnetu, keliančiu aukštyn visą sferą į aukštesnį lygmenį, užuot buvusi ją žemyn tempiančiu balastu, kaip jau kurį laiką yra. Tad matote, tai iš tiesų yra sąmoningai suregztas puolusių būtybių ir netikrų mokytojų sąmokslas. Jie žino, kad yra žmonių, kuriems jie negali sutrukdyti atrasti dvasinio kelio. Jeigu pažvelgsite į Sovietų Sąjungą, jeigu pažvelgsite į daugelį iniciatyvų Vakaruose, tokių kaip materializmas, pamatysite, kaip jie mėgino kurti šias sistemas ir struktūras, kurios užgniaužia dvasingumą. Tačiau jie žino, kad tai negali būti veiksminga visiems žmonėms, tad ką jie mėgina padaryti? Jie mėgina sukurti diversiją, kad tie, kurie yra dvasingi ir religingi galvotų, jog išganymas ateina tik po gyvenimo Žemėje.

Ir ką tai padaro? Tai palieka Žemę puolusių būtybių kontrolei, nes neatsiranda tų, kurie būtų pasiekę Kristiškumą, kurie mestų iššūkį puolusioms būtybėms būtent čia Žemėje. O tuomet, žinoma, Žemė negali progresuoti. Ji tegali grimzti į žemyn traukiantį sūkurį, kuriame antrasis termodinamikos dėsnis priverčia ją susinaikinti. Tai nėra mūsų planas. Ne tam prisiekiau likti su Žeme per šiuos ateinančius 2000 metų. Aš esu Laisvės Dievas. Yra daug dalykų, kuriuos galėčiau veikti šioje visatoje, užuot likęs su šia mažyte planeta.

Nors ši planeta nėra kažkuo labai bloga ar nepatraukli. Ji turi savo žavesio. Ir vis dėlto, kai žinote visas tas dvasinės karalijos platybes, net ir fizinės visatos platybes, kurioje yra daug kitų planetų, kurias reikia ištraukti aukštyn, yra daug kitų dalykų, kuriems galėčiau skirti savo dėmesį ateinančius 2000 metų. Tad aš, žinoma, visiškai netrokštu, kad Vandenio Amžius taptų tokiu amžiumi, kuriame keletas žmonių iš Žemės pakiltų, o likusieji nugrimztų į žemyn traukiantį sūkurį ir visa planeta susinaikintų. Visiškai netrokštu, pasibaigus Vandenio Amžiui, išeiti priešais Kosminę Tarybą ir jiems manęs paklausus: „Taigi, Sen Žermenai, kaip reikalai susiklostė Žemėje?“ Aš tegalėčiau atsakyti: „Na, keliolika žmonių pakilo, o visa likusi Žemė susinaikino liepsnojančiame sūkuryje.“

Tai nėra mano vizija Vandenio Amžiaus pabaigai. Mano vizija, žinoma, yra tokia, kad Žemė bus pakylėta aukštyn į daug aukštesnį lygmenį. Ir tai vis dar tebereiškia, kad daug daugiau žmonių pakils, tačiau tai taip pat reiškia, kad bus pakankamai žmonių įsikūnijime, pasiekusių pakankamai aukštą Kristiškumo lygmenį, kad jie pakylėtų aukštyn visą planetą, o tie, kurie nenorės būti pakylėti, jie tuomet turės eiti kažkur kitur. Ir todėl visa planeta galės pereiti į aukštesnę orbitą, į aukštesnį lygmenį.

Toks yra mano planas. Tokia yra mano vizija, ir kad tai galėtų įvykti, reikės, kad kai kurie iš jūsų suvoktumėte realybę, jog iš tiesų turite teisę palikti atskirąjį aš, palikti struktūras, kurias pastatėte savo visuomenėje, savo šeimoje, savo santykiuose, savo darbe ir kad ir kur tai būtų, kas laiko jus tam tikroje matricoje. Tuo nenoriu pasakyti, kad dabar turite eiti ir palikti šias struktūras. Aš tiesiog sakau, kad turite teisę transcenduoti sąmonę, su kuria iki šio momento buvote įsitraukę į šias struktūras. Turite teisę transcenduoti savivaizdį, kuris jus vertė jaustis taip, tarsi būtumėte įkalinti šiose struktūrose.

Ir tai nebūtinai reiškia, kad sakau, jog turite visiškai palikti šias struktūras, nors kai kuriais atvejais būtent taip turėsite pasielgti. Ir vis dėlto, daugelis jūsų galėsite pasilikti tam tikroje struktūroje, tačiau jūs joje pasiliksite su nauja sąmonės būsena, tuo būdu atnešdami šviesą į tą struktūrą – idant kiti žmonės iš tiesų galėtų pamatyti, kad egzistuoja alternatyva struktūrai ir už jos slypinčiai sąmonei. Tačiau privalote suvokti – jeigu norite išpildyti šį vaidmenį – privalote suvokti, kad struktūra, forma, jums neturi jokios galios, nes jūs esate beformė Dvasia.

Forma neturi jokios galios Dvasiai

Tol, kol neigsite arba atsisakysite patirti grynąją sąmonę, tikėsite, kad forma turi galią jūsų Dvasiai. Tai yra seniausia iliuzija Žemėje – seniausia iliuzija. Ar suvokiate, kas iš tiesų vyksta? Jūs buvote pasiųsti į formų pasaulį, į materialią visatą kaip bendrakūrėjai. Pradėjote bendrakurti, kas buvo visiškai priimtina. Bendrakūrėte pagal savo sąmonės būseną, kurią turėjote. Tačiau tai, ką bendrakūrėte, buvo struktūra, atspindėjusi tą sąmonės būseną. Tačiau tuomet, užuot transcendavę tą sąmonės būseną – transcendavę struktūrą, leidę struktūrai subyrėti – jūs prisirišote prie struktūros. Ir dabar struktūra ėmė jus valdyti. Ji įgijo jums galią, nes jūs jautėte tiesiog negalintys jos palikti ir matyti, kaip ji subyra, tarsi jos niekada nebūtų buvę.

Ir būtent tokia yra idėjos leisti dalykams mirti, palikti dalykus, esmė. Ar suvokiate? Bendrakūrimo tikslas nėra sukurti kažkokią struktūrą ir tuomet ją išsaugoti. Tikslas yra išplėsti savo sąmonę, ir savo sąmonę galite išplėsti netgi sukurdami ribotą struktūrą ir tuomet sąžiningai pamatydami, kokia ribota yra ši struktūra, pasimokydami iš to ir tuomet transcenduodami tą ribotą struktūrą sukūrusį sąmonės lygį. O tuomet, kai transcenduosite tą sąmonės būseną, kokia būtų prasmė saugoti ribotą struktūrą?

Negalite jos ištobulinti, negalite toliau ant jos statyti. Tokia buvo už Babelio Bokšto slypėjusi svajonė. Mes pastatysime bokštą, kuris pasieks dangų. Tai neįmanoma, nes dangus nėra fizinė vieta. Vienintelis būdas yra leisti struktūrai subyrėti ir tuomet pastatyti naują struktūrą iš savo aukštesnės sąmonės būsenos. O tuomet, kai pamatysite kaip veikia ši struktūra, transcenduosite tą sąmonės lygį. Ir dabar galėsite leisti ir šiai struktūrai subyrėti, ir tuomet atgimsite į dar aukštesnį savasties jausmą. Ir būtent taip be paliovos statote: Leisdami kažkam subyrėti, transcenduodami, vėl statydami, vėl leisdami tam subyrėti, transcenduodami, vėl statydami. Kol pasiekiate tašką, kuriame sukuriate struktūrą, kuri iš tiesų nėra struktūra, nes ji visa yra tokia perregima – ji yra tokioje harmonijoje su Dievo Įstatymais ir Gyvenimo Upe, – kad nebelaiko jūsų Dvasios. Ji iš tiesų yra tik priemonė Dvasiai reikštis ir todėl neuždengia Dvasios.

Nes gi matote, kad iš ribotos sąmonės būsenos sukurtos struktūros yra tankios ir todėl slepia Dvasią? Pažvelkite į čia Žemėje regimas fizines formas. Ar galite, pažvelgę į visą tą sugriuvusį pastatą, stovintį antai anoje gatvėje, už tos struktūros matyti Dievą? Ne, nes jis slepia Dvasią. Tačiau yra įmanoma sukurti struktūras, kurios būtų tokios perregimos, kad neslėptų, bet atspindėtų Dvasią. Ir todėl padarytų Dvasią regimą kitiems.

Kaip auga jūsų įtaka

Ir tokios bus struktūros Aukso Amžiuje. Tikrame Aukso Amžiuje nėra jokių Dvasią slepiančių struktūrų; visos jos atspindi, padaugina, padaro regima, kad tai akivaizdžiai yra Dvasios išraiška. Būtent apie tai kalbėjo Jėzus savo mokiniams, apie tai, kad neslėptumėte savo šviesos, bet eitumėte ir ją išreikštumėte, idant žmonės galėtų matyti, jog tai negali būti normali žmogiška būtybė, kuri būtų atviromis durimis tokiai išraiškai. Ši išraiška per žmogų gali ateiti tik iš Dvasios. Ir štai taip žmonės yra pažadinami aukštesniam potencialui, tikram potencialui žmogui transcenduoti tai, kas žmogiška, tampant Kristaus būtybe. Būtybe, kuri yra laisva būti Dvasia ir išreikšti dvasią įsikūnijime, vietoj visų tų sąlygų, kurios riboja Dvasios reiškimąsi.

Būtent tai Jėzus mėgino parodyti, atlikdamas savo stebuklus, atsisakydamas būti varžomas taisyklių ir tradicijų, tokių kaip šabas, doktrinos ir dogmos. Būtent tai jūs visi galite pademonstruoti. Pažvelkite čia, Rusijoje, kiek daug žmonių dar nėra transcendavę, kaip sakė Kuan Jin, komunistinės sąmonės, komunistinio mąstymo, kuris juos verčia galvoti, kad jie yra tokie riboti. Pažvelkite, kiek daug žmonių patikėjo, kad gyvenimas nedideliame, ankštame, nutriušusiame butelyje betoniniame daugiaaukštyje yra jų dalia gyvenime. Ir jie mano, kad štai taip jie gyvens visą savo likusį gyvenimą, ir kažkokiu būdu tuo patikėjo. Nes jie mano, kad per jų gyvenimo laiką visuomenė negalėtų tiek daug pasikeisti, kad jiems būtų įmanoma susikurti geresnes sąlygas.

Pademonstruokite jiems, kad jų negali varžyti šios išorinės sąlygos. Jums nėra būtina tapti milijonieriais, kad tai pademonstruotumėte, jums tereikia tapti milijonieriais Dvasioje, parodančiais jiems, kad jūsų Dvasios nevaržo šios fizinės sąlygos. Ir tai yra tarnystė, kurią jūs galite suteikti. Nors jūsų yra mažai – ir dažnai žiūrite į šį faktą, kad jūsų yra tiek mažai ir kaip jūs galėtumėte padaryti kažkokį poveikį visuomenei, – tačiau sakau jums, jeigu demonstruosite šiuos dalykus visais įmanomais būdais, jūsų įtaka galės pradėti sklisti tarsi ratilai vandenyje.

Ir būsite nustebinti – žvelgdami atgal šio gyvenimo pabaigoje, – kiek daug žmonių paveikėte tiesiog būdami pavyzdžiu. Nes galite matyti tik vieną žmogų, kurį veikiate, tačiau šis žmogus nešis dalį jūsų vibracijos, dalį jūsų Laisvės Liepsnos, ir šis žmogus sutiks tris kitus. Ir jie perims tos liepsnos dalelę ir jie sutiks penkis kitus – ir staiga tai pradės plisti eksponentiškai. Bet matote, kažkas turi pradėti aukštyn kylančią spiralę, nes kitaip ji net negalės pradėti kilti, jie niekada net negalės pradėti akceleruotis.

Kas nors privalo pradėti, kas nors turi žengti pirmąjį žingsnį. Kas nors privalo išsiskirti iš minios ir pademonstruoti, kad egzistuoja aukštesnis potencialas. Yra įmanoma leisti savo vaizduotei išsiveržti iš visų suvaržymų, kurie laiko įkalinę daugumą žmonių jūsų visuomenėje. Pažvelkite į kai kurias iš valstybių, kurios buvo Sovietų Sąjungos dalimi ir kurios dabar nebepriklauso Sovietų Sąjungai, tačiau vis dar tebeturi vienokią ar kitokią totalitarinės valdžios formą, jas valdo iš tiesų neišrinkti prezidentai. Taip yra dėl to, kad taip ilgai išbuvę Sovietų Sąjungoje žmonės nesugebėjo įsivaizduoti labiau nušvitusios lyderystės formos. Tačiau prireiks ne tiek jau daug, kad bent kai kurie žmonės įsivaizduotų aukštesnę lyderystės formą, aukštesnę visuomenės formą. Ir kai tai pradės sklisti tarsi ratilai kolektyvinės sąmonės vandenyje, būsite nustebinti visuomenėje pradėjusių vykti pokyčių.

Nes kaip mėginome jums paaiškinti, viskas yra sukurta iš sąmonės. Ir kai pakeisite sąmonę, išorinės sąlygos IŠ TIESŲ pasikeis. Kitaip tiesiog negali būti. Tai, žinoma, vėlgi, yra vienas iš tų dalykų, kurį puolusios būtybės ir netikri mokytojai daro viską, ką gali, kad neleistų jums priimti. Jie nenori, kad iš tiesų patikėtumėte, jog, jeigu pakeisite savo sąmonę, ir padėsite kitiems pakeisti savo sąmonę, jūsų visuomenė pasikeis. Jie nori, kad manytumėte, jog vienintelis būdas atnešti pokyčius yra įsitraukti į dualistinę kovą. Jie netgi nori, kad kovotumėte patys prieš save, ir šitaip siekia išlaikyti jus ir kitus dualizme.

Kristiškumo nužudymas

Nes kai kurie iš šių netikrų mokytojų iš tiesų supranta, kad, jeigu pakankamai žmonių pakils virš dualizmo, tuomet jų valdžiai toje visuomenėje greitai ateis galas. Būtent dėl to jie taip stipriai nerimsta, mėgindami sunaikinti potencialą žmonėms įkūnyti savo Kristiškumą. Būtent dėl to karalius Erodas nužudė visus vyriškos lyties kūdikius, siekdamas nužudyti vieną Kristų. Būtent dėl to katalikų bažnyčia darė viską, ką galėjo, kad nužudytų Jėzaus pavyzdį. Būtent dėl to komunistinė sistema darė viską, ką galėjo, kad nužudytų individualumą, idant nė viena Kristaus būtybė negalėtų pakilti ir mesti jiems iššūkio.

Drįskite būti Kristaus būtybėmis. Drįskite vizualizuoti, įsivaizduoti ir priimti, kad galite įkūnyti aukštą Kristiškumo laipsnį šiame gyvenime. Tai nėra nepasiekiama tiems iš jūsų, kurie perėjote Kristiškumo iniciacijas, kurias patyrėte. Daugelis jūsų per visą savo gyvenimą patyrėte šias Kristiškumo iniciacijas. Neneikite savo pasiekimų. Aš čia nekalbu apie buvimą nerealistiškais, nes daugelis jūsų sugebėsite – jeigu turėsite noro – matyti skirtumą tarp ego puikybės ir realistiško savęs įvertinimo. Nes argi nesuvokiate, kad, jeigu neigiate pasiekimus, kuriuos turite vidiniuose lygmenyse – nes jūsų išorinis protas negali to priimti, – neigiate savo Kristiškumą. O tai nepadės man įkūnyti Aukso Amžiaus.

Man reikia tų, kurie nebūtų lengvabūdiški galvodami, jog turi Kristiškumą, nors dar nė nepamatė savo ego. Aš ieškau tų, kurie realistiškai vertintų savo pasiekimus ir jų neneigtų. Nesakau, kad turite eiti į pasaulį ir skelbti pasauliui: „Aš esu Kristus.“ Tiesiog sakau, kad turite sau tai pripažinti, kad nebijote išreikšti to Kristiškumo bet kokiose situacijose, į kurias patektumėte.

Tad, baigdamas šį mokymą, tiesiog prašau jūsų prisiminti ateinančiomis dienomis, savaitėmis, mėnesiais ir metais, kad įtvirtinau Laisvės Liepsnos dalelę čia, Sankt Peterburgo mieste. Susiderinkite su šia liepsna, kad ir kur bebūtumėte. Jauskite, kaip ji teka iš šio fokuso į jūsų esybę ir čakras, o tuomet į jūsų vietinę vietovę. Paverskite save šios Laisvės Liepsnos elektrodais, kad ir kur bebūtumėte, ir tuomet pajuskite tą vienovę su manimi, tą vienovę su mano Esybe, su mano Laisvės Liepsna. Nes kuo labiau drįsite jaustis viena su manimi, tuo daugiau galėsite būti atviromis durimis, tuo daugiau aš galėsiu peržengti šydą per jus.

Tad, vėlgi, nepriimkite šių netikrų mokytojų įsitikinimų, teigiančių, jog forma gali jums sutrukdyti būti viena su Laisvės Dievu, ar kad turite laukti iki savo pakylėjimo, kol galėsite pasiekti vienovę su manimi. Drįskite pripažinti, kad turite potencialą būti viena su manimi čia ir dabar, kol tebesate įsikūnijime. Ir tuomet susitelkite į to vienovės jausmo vystymą ir plėtimą, kol sugebėsite ir ryšitės atvirai ir pilnai mane pasitikti, pažvelgdami man tiesiai į akis ir tardami: „Sen Žermenai, aš noriu būti viena su tavimi, noriu būti laisvas, noriu būti Laisve įsikūnijime, ir nėra nieko manyje, į ką nenorėčiau pažvelgti dėl šios vienovės pasiekimo.“

Ir štai tuomet iš tiesų padėsiu jums pagreitintu būdu, ir štai tuomet pradėsite matyti savo esybėje vykstančius pokyčius, kol pažvelgsite atgal į save ir suvoksite, kokie nepalyginamai laisvesni jaučiatės. Drįskite įsivaizduoti save vienovėje su Laisvės Dievu. Drįskite įsivaizduoti, kol jūsų vaizduotė pradės tapti priėmimu, o priėmimas atves į vienovę. Vaizduotė, priėmimas, vienovė. Tai yra nauja aukštesnė alchemijos formulė, kurią noriu perduoti Aukso Amžiui. Ir štai, mano perdavimas yra baigtas. Dėkoju jums už jūsų dėmesį, už jūsų Esybę, už jūsų atvirumą Laisvės Liepsnai, ir sakau jums visų brangiausią, visų mieliausią, visų džiaugsmingiausią sudie.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2010 Kim Michaels