Klausimas apie mikrobangų krosnelių naudojimą

Klausimas: Šis klausimas būtų apie mikrobangų krosnelių naudojimą. Kai kurie tiki, kad mikrobangų krosnelių naudojimas kenkia sveikatai, kadangi iškepto arba pašildyto maisto struktūra yra suardoma. Ar taip yra iš tiesų ir ar ši technologija buvo perduota Sen Žermeno?

Atsakymas iš Pakylėtosios Mokytojos Motinos Marijos per Kim Michaels. Šis atsakymas buvo perduotas 2019 m. konferencijoje Korėjoje.

Na, (mikrobangų) technologija, kurios pagrindu buvo sukurtos mikrobangų krosnelės, buvo perduota Sen Žermeno, kadangi tai yra pastoviai plečiamo suvokimo apie daugybę skirtingų energijos bangų formas dalis. Tačiau pasakysiu taip: nerekomenduočiau pakylėtųjų mokytojų mokiniams reguliariai naudotis mikrobangų krosnelėmis.

Tai nereiškia, jog jos yra tokios kenksmingos, kad labai greitai sugriaus jūsų sveikatą. Tačiau taip pat yra taip, kad iš mikrobangų krosnelės ateinantis karštis padaro vidinį poveikį maistui, sumažindamas ne tik jo maistinę vertę, bet ir subtilesnes maisto energijas. Rytų filosofijoje turite či arba pranos koncepciją, kuri, kaip yra teigiama, yra subtili energija, egzistuojanti už fizinės plotmės ribų, ir ji taip pat yra maisto dalis. Ir jūs, žinoma, žinote apie jogos pratimus, per kuriuos yra praktikuojamas pranos įkvėpimas ir sugėrimas.

Egzistuoja daug subtilių energijų maiste, kurios yra daugiau nei tai, ką žmonės šiandien laiko maistine verte. Žinau, kad egzistuoja tyrimai, kuriuos fiziniame lygmenyje atliko materialistiniai mokslininkai, pasak kurių maisto ruošimas mikrobangų krosnelėje nedaro jokio kenksmingo poveikio, tačiau egzistuoja subtilesnis poveikis, kuris atima iš maisto šias subtilesnes energijas. Tad net jeigu mikrobangų krosnelių naudojimas nedaro jokio fizinio poveikio, egzistuoja subtilesnis poveikis, ir jūs turėtumėte apie jį žinoti būdami dvasingu žmogumi.

Tačiau čia egzistuoja ir labiau psichologinis aspektas. Jeigu pažvelgtumėte į mikrobangų krosnelių naudojimą visame pasaulyje, pamatytumėte, kad dažniausiai jomis naudojasi žmonės, kurie jaučiasi labai, labai užsiėmę ir todėl neturi laiko gamintis maistą įprastiniu būdu. Tad ką jie daro? Jie skuba kuo greičiau pavalgyti. Kokį maistą yra lengviausia paruošti mikrobangėje? Na, iš anksto pagamintą maistą, kuris buvo pagamintas kažkokioje gamykloje ir įpakuotas į uždarą pakuotę, kurią įmetate į mikrobangę, pašildote ir suvalgote.

Akivaizdu, kad toks maistas neturės tokios pačios kokybės, tokios pačios maistinės vertės, kaip tas maistas, kurį paruošite patys ir kurio ruošimui skirsite daugiau laiko. Tad yra akivaizdu, jog, žvelgiant iš dvasinės perspektyvos, būtų geriau valgyti tradiciškai paruoštą maistą nei valgyti maistą, kuris buvo iškeptas ar pašildytas mikrobangų krosnelėje.

Vėlgi, nesakau, kad niekada neturėtumėte to daryti, jums nereikia būti fanatikais. Tačiau nerekomenduočiau to daryti reguliariai. Ir tikrai nerekomenduočiau paversti to savo pagrindiniu maisto ruošimo būdu.

Versta iš www.ascendedmasteranswers.com

Visos teisės saugomos © 2019 Kim Michaels