Maitinsite ar transcenduosite savo ateities baimę?

Temos: Negalite būti iš tiesų laimingi dualizme – Žmogiškoji laimė savyje slepia baimę dėl ateities – Kodėl daugelis žmonių jautė, kad 2016 buvo sunkūs metai – Realybės matymas iš pakylėtosios perspektyvos – Minčių vaizdinys 2017 metams – Koks yra negatyvių pranašysčių tikslas? - Pranašystės kaip dingstis atidėti Kristiškumą – Kaip žmonės ieško tiesos, kuri patvirtintų iš anksto susikurtas idėjas – Atverkite savo protą ir širdį aukštesnei tiesai – Baimė dėl ateities ir laipsniškas apreiškimas – Būtinybė, kad daugiau žmonių laikytų pusiausvyrą ateinančiais metais – Pasaulyje įvyks atskleidimai 2017 metais – Pakylėtųjų mokytojų konferencijos 2017 metais – Ateinančių trijų metų iššūkiai – 2017 metų iniciacijų išlaikymas

Pakylėtasis Mokytojas Gautama Buda per Kim Michaels, 2016 metų gruodžio 31 d.


Aš esu Pakylėtasis Mokytojas Gautama Buda, ir aš ateinu su Budos džiaugsmu. Daugelis žmonių, išpažįstančių budizmą daugelį metų, nesuvokė fakto, kad Buda neša Džiaugsmo Liepsną, gilų džiaugsmo jausmą, kurio niekas šioje Žemėje negali sudrumsti.

Budos džiaugsmas neateina iš šios Žemės, neateina iš tam tikrų rezultatų, pasiektų Žemėje, nes Buda neturi prisirišimų prie Žemės. Todėl Budos džiaugsmas iš tiesų nėra tai, ką žmonės vadina džiaugsmu, nes žmogiškasis džiaugsmas visada yra kontraste su džiaugsmo priešingybe, ar tai būtų liūdesys, depresija ar dar kiti žodžiai, kuriuos galite tam priskirti. Budos džiaugsmas neturi priešingybės, neturi kontrasto.

Negalite būti iš tiesų laimingi dualizme

Kai kurie žmonės sakytų, kad tai nėra džiaugsmas, nes jie nesugeba suvokti, kaip gali būti įmanomas pozityvus jausmas, kuris neturėtų kontrasto su negatyviu jausmu. Jie manytų, kad jausmas, kuris neturi kontrasto, nėra intensyvus, nėra tikras, ir jis nebūtų jiems naudingas, nebūtų vertingas. Jie vis dar tebėra toje būsenoje, kurioje jie dar neužtektinai gavo to, ką turi pasiūlyti dualistinė sąmonė, kurioje, žinoma, kiekvienas jausmas turi sau priešingą jausmą.

Ir galite patirti tam tikro intensyvumo džiaugsmą, jeigu prieš tai patyrėte ilgą liūdesio periodą ir dabar staiga patiriate kažką, kas suteikia jums džiaugsmą. Ir tai gali atrodyti intensyviau liūdesio fone. Jūsų laimė gali atrodyti intensyvesnė nelaimės fone. Yra daug, daug žmonių, kurie sakytų, kad Buda negali būti laimingas, nes jis niekada nėra nelaimingas. Jeigu negali būti nelaimingas, negalėsi būti ir laimingas, sakytų tie, kurie vis dar tebėra prisirišę prie dualistinės sąmonės.

Ir tam tikra prasme, galėtumėte sakyti, kad jie yra teisūs, mano mylimieji, nes kai esate dualizme, negalite patirti džiaugsmo, kuris neturėtų kontrasto, laimės, kuri neturėtų kontrasto. Jūsų jausmai visada bus regimi kontraste su su savo priešingybe, o ką tai reiškia? Tai reiškia, kad negalite būti iš tiesų džiaugsmingi, iš tiesų laimingi.

Galite prisiminti daugelį žmonių, kurie patyrė aplinkybes, turėjusias juos padaryti laimingais. Žinosite, jeigu į tai pažvelgsite, kad žmonės visur yra linkę apibrėžti tam tikras sąlygas ir jie galvoja, kad: „Jei tik aš būčiau toje situacijoje, jei tik atrasčiau tobulą meilės partnerį, jei tik turėčiau tobulą namą, jei tik turėčiau vaikų, jei tik turėčiau pinigų, jei tik galėčiau keliauti, jei tik galėčiau daryti tą, jei tik galėčiau daryti aną, būčiau laimingas.“

Žmogiškoji laimė savyje slepia baimę dėl ateities

Iš tiesų, yra daug žmonių, ypač turtingesnėje pasaulio dalyje, kurie per savo gyvenimą įgyvendina vieną iš tų pagrindinių sąlygų, kuri, jų manymu, jiems reikalinga, idant galėtų būti laimingi. Yra daug žmonių, kurie net ir per šiuos praėjusius 2016 metus iš tiesų jautėsi laimingi žmogiškąja prasme.

Jūs galbūt šito nejautėte per šiuos 2016 metus, tačiau kai kurie iš jūsų tikrai tą jautė. Bet jeigu to nejautėte praėjusiais metais, tai tikrai kažkuriame savo gyvenimo etape turėjote sąlygas, kurios jūsų manymu buvo būtinos, kad galėtumėte jaustis laimingais. Jeigu nusileistumėte į žmogiškosios laimės jausmą ir pažvelgtumėte į jį iš arčiau, pamatytumėte, kad žmogiška laimė visada savyje slepia nelaimingumo elementą.

Kodėl taip yra, mano mylimieji? Todėl, kad žmogiškoji laimė egzistuoja kontraste su nelaimingumu. Dauguma žmonių yra patyrę nelaimingumo būseną, ir galbūt šioje būsenoje nugyveno didžiąją savo gyvenimo dalį, bet staiga dabar jie patiria sąlygas, kurios turėtų padaryti juos laimingais. Ir jie iš tiesų jaučiasi laimingi, tačiau jų laimė egzistuoja kontraste su nelaimingumu, ir ką tai reiškia? Tai reiškia, kad žmogiškoji laimė savyje slepia baimę, kad ji negali ilgai tęstis, baimę dėl ateities.

Gali egzistuoti trumpi laiko intervalai, kuomet esate tarsi apsvaigę nuo žmogiškosios laimės, ir todėl sąmoningai nesuvokiate savo ateities baimės. Ir visgi ji niekur nedingo, ir kartas nuo karto ji iškelia savo bjaurią galvą, ir jūs pajuntate baimės spazmą. „Ar gali ši laimė tęstis? Ar gali kažkas nutikti, kas atimtų ją iš manęs?“

Ir tuomet jūs įsitraukiate į įvairius jaudinimosi ir nerimavimo sūkurius, kurie gali atimti iš jūsų gebėjimą vertinti savo situaciją, vertinti tai, kas turėtų būti laimės laikas. Matote daug žmonių, kurie turi sąlygas, kurių jiems reikia, kad galėtų būti laimingi, tačiau po kurio laiko jų pirmosios laimės svaigulys išsisklaido, ir lieka tik nerimas dėl ateities.

Kodėl daugelis žmonių jautė, kad 2016 buvo sunkūs metai

Mano mylimieji, jeigu pažvelgsite į šiuos praėjusius 2016 metus, ką pamatysite? Kai kurie pasakytų, ir jiems net pritaria vienas iš pasaulio lyderių, kad tai buvo sunkūs metai. Daugelis žmonių su tuo sutiktų. Daugelis žiūrėtų į konfliktus, kurie suintensyvėjo ar netgi pavirto fiziniais veiksmais per šiuos praėjusius metus. Daugelis į tai žiūrėtų kaip į nerimą keliantį ženklą, tačiau, jeigu ignoruotumėte tas vietas, kuriose karas vyko nuo pat metų pradžios, tokias kaip Sirija ar tam tikras vietoves Afrikoje, ar tikrai buvo nors vienas didelis įvykis 2016 metais, galėjęs sugriauti žmonių laimę?

Ar įvyko koks nors didžiulis kataklizmas, kokie nors pokyčiai Žemėje, ar prasidėjo kokie nors nauji didelio masto karai ar konfliktai, ar sugriuvo ekonomika, ar pasklido kokia nors infekcinė liga? Kai į visa tai pažiūrite, matote, kad 2016-ieji nebuvo jau tokie blogi metai, jeigu norite naudoti šį terminą. Neįvyko jokios didelės katastrofos, nors kai kurie žmonės Anglijoje ar kitose Europos Sąjungos dalyse su tuo nesutiktų. Tiesiog noriu jums parodyti, kad nebuvo jokio išorinio įvykio, kuris būtų pavertęs 2016-uosius sunkiais metais.

Kodėl tokiai didelei žmonių daliai atrodo, kad tai buvo sunkūs metai? Na, tai yra labai tampriai susiję su tuo, apie ką aš ką tik kalbėjau: su nerimu, baime dėl ateities. Ar matote, mano mylimieji, jog egzistuoja tam tikras žmogiškosios populiacijos segmentas (ir šis segmentas vis didėja), kuris vis giliau ir giliau grimzta į šią ateities baimę, nors pasaulis iš tiesų neina blogyn?

Mes, pakylėtieji mokytojai, jau ne vieną kartą sakėme, kad Žemė yra kylančioje spiralėje, ir kad mes vis labiau artėjame prie Sen Žermeno Aukso Amžiaus įsikūnijimo, kad mes matome, jog Žemė kiekvienais metais daro progresą, kad kolektyvinė sąmonė kyla aukštyn. Tai yra realybė, jeigu galima kalbėti apie realybę Žemėje, tad pakalbėkime apie realybę.

Realybės matymas iš pakylėtosios perspektyvos

Kas yra realybė? Na, mano mylimieji, mano realybės apibrėžimas būtų toks, kad realybė Žemėje yra tai, ką mes matome iš pakylėtosios karalijos. Ir kontraste su tuo yra tai, ką žmonės mato iš energetinės Žemės sistemos vidaus, iš kolektyvinės sąmonės vidaus.

Žinoma, kaip sakiau savo praeitų metų diktavime, dauguma žmonių mano, kad tai, ką jie mato, yra realybė, tačiau iš savo, kaip pakylėtojo mokytojo, perspektyvos, aš matau, jog nėra nė vieno žmogaus Žemėje, kuris sugebėtų matyti tai, ką mes matome iš pakylėtosios perspektyvos. Negalite būti įsikūnijime (kuomet į gyvenimą Žemėje žvelgiate per keturių žemesniųjų kūnų suvokimo filtrą) ir, tuo pačiu metu, matyti pakylėtosios karalijos perspektyvą.

Tai tiesiog neįmanoma, kad ir koks bebūtų jūsų sąmonės lygis. Net ir žmogus, kuris yra pasiekęs 144 sąmonės lygį, net ir žmogus, kuris yra pasiekęs tai, ką žmonės vadina nušvitimu, negali matyti iš pakylėtosios perspektyvos. Galite turėti trumpus nušvitimo blyksnius, išėję iš kūno, tačiau negalėsite sugrįžę į kūną sudėti savo patyrimo į žodžius, kurie pilnai aprašytų jūsų patyrimą.

Taip pat negalite šios patirties sutalpinti į savo paties supratimą ar jausmus, nes jūsų keturi žemesnieji kūnai nesugeba apimti pakylėtosios perspektyvos pilnatvės. Aš sakyčiau, kad realybė Žemėje yra tai, ką mes matome iš pakylėtosios karalijos, o mes matome, kad Žemė yra kylančioje spiralėje. Mes matome, kad Sen Žermeno Aukso Amžius įsikūnija vis labiau ir labiau.

Minčių vaizdinys 2017 metams

Mano mylimieji, noriu kad įsivaizduotumėte, ir noriu, kad įsivaizduotumėte tai šiems ateinantiems 2017 metams, dvi lygiagrečias, persipynusias, tarpusavyje sąveikaujančias spirales. Pirmosios spiralės pamatas yra Žemė, ir ši spiralė kyla aukštyn. Judėjimas šioje spiralėje yra nukreiptas į viršų, ir aš noriu, kad tai įsivaizduotumėte, per šių ateinančių metų laikotarpį. Žemė juda aukštyn šia spirale, kiekvieną dieną, kiekvieną savaitę, kiekvieną mėnesį. Ji juda vis aukštyn ir aukštyn šia spirale.

Tuo pat metu egzistuoja kita spiralė, kuri yra su ja susikabinusi, susipynusi su ja, ta prasme, kad ji turi aukštesnes vibracijas, ir todėl ji gaubia žemiškąją spiralę. Ji persmelkia žemiškąją spiralę, tad galėtume sakyti, jog Žemė kyla aukštyn toje kitoje spiralėje, o ta kita spiralė turi judėjimą, kuris leidžiasi žemyn. Ši spiralė yra besileidžiančios Sen Žermeno Aukso Amžiaus matricos, skirtos kiekvienam gyvenimo Žemėje aspektui.

Žemė juda aukštyn, nes kolektyvinė sąmonė yra keliama į viršų, o Aukso Amžiaus spiralė leidžiasi žemyn. Tai reiškia, kad Žemė pasitinka šią spiralę, ir todėl ji vis labiau ir labiau įsitraukia, nugrimzta, persipina su šia besileidžiančia Aukso Amžiaus matricų spirale.

Tai yra minčių vaizdinys 2017 metams, dvi spiralės, mano mylimieji! Dvi spiralės, pasitinkančios viena kitą, besileidžianti spiralė iš pakylėtųjų mokytojų iš Viršaus, ir Žemė, kylanti aukštyn kita spirale iš apačios. Mano mylimieji, natūralu, kad mes, pakylėtieji mokytojai, esame nusileidžiančios Aukso Amžiaus matricos varomoji jėga, tačiau kas suteiks varomąją jėgą kylančiai kolektyvinės sąmonės spiralei ir pačiai Žemei? Kas, mano mylimieji? Na žinoma, kad jūs; įsikūnijime esantys žmonės.

Tačiau kaip galėsite suteikti varomąją jėgą kylančiai spiralei, jeigu baiminatės ateities, jeigu esate įstrigę kolektyvinėje sąmonėje, sudarytoje iš daugybės žmonių, kurie yra taip susirūpinę dėl ateities, jog nesugeba mėgautis šios akimirkos laime? Kaip gi jūs, tuomet, galėsite būti šia varomąja jėga?

Kalbu visiems jums, kurie esate dvasingi žmonės visame pasaulyje, net ir tiems, kurie niekada negirdės ir neskaitys šio diktavimo, nes jie jį gaus vidiniuose lygmenyse. Jeigu esate dvasingas žmogus, kad ir kokiu išoriniu mokymu, guru ar organizacija besektumėte, esate vieninteliai, kurie gali suteikti varomąją jėgą šiai kylančiai spiralei. Jeigu nebus kylančios spiralės, tuomet besileidžianti spiralė negalės toli nueiti, nes mes šiaip ar taip negalime perduoti to, kas negali būti priimta.

Jeigu norite pasiekti tikslą, dėl kurio atėjote į įsikūnijimą, jeigu norite įvykdyti savo Dangiškąjį planą, turite būti pasirengę pažvelgti į save ir pažvelgti į šį nerimą. Turite pažvelgti į šią baimę dėl ateities, į baimę, kad dabartinė ramybė ir laimė, dabartinė jūsų pozityvi būsena gali bet kurią akimirką būti paimta iš jūsų, ir net ir į baimę, kad tai gali būti paimta iš jūsų dėl tos ar anos priežasties.

Koks yra negatyvių pranašysčių tikslas?

Mano mylimieji, pažvelkite, kiek daug žmonių yra visame pasaulyje, kurie yra dvasingi arba religingi ir kurie naudojasi įvairiomis priemonėmis, kurdami šias baisias pranašystes apie ateitį. Tai gali būti astrologija. Tai gali būti koks nors su dvasiomis kalbantis mediumas. Tai gali būti pakylėtųjų mokytojų mokymai iš praeities. Tai gali būti Motinos Marijos Kosminis Laikrodis. Tai gali būti tas, anas ar sekantis dalykas.

Mano mylimieji, yra žmonių, kurie atrado mokymus, kuriuos mes duodame per šį pasiuntinį, ir jie paskelbė juos neteisingais, nes mes per šį pasiuntinį neduodame jokių pranašysčių, jau nekalbant apie baisias pranašystes. Mano mylimieji, koks gi būtų tikslas pranašauti negatyvius įvykius, kurie galėtų nutikti, kai mes matome, jog tai tėra krestelėjimai kelyje, kurie iš tiesų nesulaikys Aukso Amžiaus nusileidimo?

Ar nesakėme, kad krestelėjimai kelyje yra tik tam, kad suintensyvintų patirtį, kurią gauną žmonės, idant jie galėtų greičiau pasiekti tašką, kuomet jiems jau bus gana negatyvizmo ir jie galės priimti Aukso Amžiaus nusileidimą? Tai kodėl tuomet mes turėtumėme koncentruoti savo perduodamas žinias į negatyvų potencialą? Ar nėra taip, kad žmonės, kurie nori negatyvizmo, nori to dėl to, kad jų sąmonėje dar gyva drama, kuri jiems dar nėra pabodusi?

Pranašystės kaip dingstis atidėti Kristiškumą

Matote, mano mylimieji, mes esame pakylėtieji mokytojai. Mes matome realybę, kad Žemė yra kylančioje spiralėje. Kaip galėtumėme pranašauti ką nors kita, vien tam kad prisitaikytumėme prie tų, kurie neturėjo noro paimti mūsų mokymus ir įveikti epinę mąstyseną? Ar matote, mano mylimieji, kad pakylėtieji mokytojai nesako to, ką žinome, jog žmonės norėtų girdėti? Mes sakome tai, ką matome, ir mes sakome tai, ką žinome, jog žmonėms reikia išgirsti.

Tie, kurie šito nevertina, žinoma, yra laisvi eiti kitur, be jokio pasmerkimo iš mūsų pusės. Kai nuspręsite, jog jums jau gana tos patirties, kurios troškote, mes, žinoma, priimsime jus ištiestomis rankomis ir atvira širdimi. Mes negalime jums duoti to, ko norite, jeigu esate susiderinę su šiuo kolektyviniu nerimu dėl ateities, kuris yra neišvengiama dualistinės sąmonės pasekmė.

Ir tai, turiu pasakyti, daugeliui yra dingstis atidėti savo Kristiškumą. Jie sako (žinoma, nesąmoningai) negalintys susikoncentruoti į Kristiškumą, kai egzistuoja tokia daugybė negatyvių ženklų Žemei. Mano mylimieji, kokia yra Kristiškumo esmė? Ar tai nėra tai, kad įgyjate valdžią materijos karalijai?

Kaip galite pasiekti Kristiškumą, leisdami materialiai karalijai valdyti jūsų sąmonės būseną? Kaip galite sustabdyti negatyvius potencialus, neįkūnydami savo Kristiškumo? Kaip galite iš viso ką nors sustabdyti, jeigu atidėliojate savo Kristiškumą, nes manote, jog įvyks negatyvūs įvykiai?

Matote, mano mylimieji, egzistuoja toks jungiklis prote, kurį galima labai lengvai perjungti, kai pasiekiate tą tašką, kuomet suvokiate, jog dualizmas prieštarauja pats sau. Jame visada egzistuoja paslėptas nenuoseklumas, ir kai pasiekiate tą tašką, kuomet esate pasirengę pažvelgti į save ir pamatyti, jog tikite tam tikromis idėjomis, jog turite tam tikrus subtilius įsitikinimus ir požiūrius, ir kad jie iš tiesų prieštarauja patys sau, tuomet galite akimirksniu atlikti šį perėjimą ir palikti šiuos įsitikinimus.

O tuomet jau galite ateiti pas pakylėtuosius mokytojus, neturėdami jokio suvokimo filtro, norinčio nurodinėti mums, ką turėtumėme kalbėti. Tuomet jau nebeateinate su išankstiniu požiūriu į gyvenimą, kuriam norite gauti iš mūsų patvirtinimą. Pasiekiate tą tašką, kuomet esate atviri ir sakote: „Aš tik noriu žinoti aukščiausią tiesą, kurią sugebu suprasti, ir tuomet esu pasiryžęs pakelti savo sąmonę aukštyn 144 lygių skalėje, kad galėčiau išvysti dar aukštesnę tiesą.“

Kaip žmonės ieško tiesos, kuri patvirtintų iš anksto susikurtas idėjas

Kaip žinote, 2017-ieji bus metai, kuomet Žemė gaus 5-ojo Tiesos Spindulio energijas ir iniciacijas. Ar žinote, kokia bus didžiausia iniciacija šia planetai ateinančiais metais, ne tik žmonėms, bet ir pakylėtųjų mokytojų mokiniams?

Ji bus tokia: 99 kablelis 9, 9, 9, 9 (ir galėčiau vardinti dar toliau) procentų žmonių šioje planetoje į tiesą žiūri taip: Jie turi iš anksto susikurtą idėją savo protuose, kokia yra tiesa, ir tuomet jie ieško patvirtinimo šiai tiesai. Kai kurie patvirtinimo ieško moksle. Kai kurie jo ieško politiniuose autoritetuose. Kai kurie patvirtinimo ieško religiniuose autoritetuose. Ir nedidelis, bet vis didėjantis skaičius žmonių patvirtinimo ieško pas pakylėtuosius mokytojus.

Matote, mano mylimieji, jeigu esate atviri pakylėtiesiems mokytojams ir jų mokymams, tuomet per šiuos ateinančius metus turite perjungti šį jungiklį ir suvokti, kad nenorite iš mūsų gauti patvirtinimo savo išankstinei nuomonei apie tiesą. Norite, kad duotumėme jums aukštesnę tiesą, nei toji, kurią suvokiate dabar. Tai, mano mylimieji, yra augimas. Būtent tai yra dvasinis kelias. Ar nematote, mano mylimieji, kad kiekviename iš 144 įmanomų sąmonės lygmenų Žemėje egzistuoja tam tikras suvokimas?

Atverkite savo protą ir širdį aukštesnei tiesai

Kaip sakiau praeitais metais (ir galėtumėte atrasti laiko dar kartą perskaityti tai, ką sakiau praeitais metais), kai esate tam tikrame lygmenyje, kai susiduriate su tam tikru patyrimu, tuomet ši jūsų apturėta patirtis atrodys visiškai tikra. Tai reiškia, jog kad ir kokiame sąmonės lygmenyje jūs šiuo metu būtumėte, jūs galite suvokti tam tikrą tiesos aspektą, ir šis tiesos aspektas jums atrodys esantis absoliučiai tikras.

Mano mylimieji, kai į gyvenimą žvelgiate per savo keturių žemesniųjų kūnų suvokimo filtrą, tiesa, kurią sugebate suvokti savo dabartiniame sąmonės lygmenyje, jums atrodys visiškai teisinga. Manysite, kad tai yra aukščiausia tiesa. Tokia bus jūsų patirtis.

Kaip sakiau praeitais metais, realybę suvokiate tam tikru būdu. Mano mylimieji, kaip kada nors galėsite išaugti iš šio sąmonės lygmens? Išaugti galėsite tik tuomet, kai būsite pasirengę kvestionuoti savo realybės jausmą, kvestionuoti tiesą, kurią laikote tikra, ir paprašyti mūsų, savo pakylėtųjų mokytojų, duoti jums aukštesnę tiesą. Jeigu esate absoliučiai įsitikinę, kad tai, ką šiuo metu žinote, yra aukščiausia tiesa, kaip tuomet galėsite atverti savo protą aukštesnei tiesai? Kaip gi galėsite, mano mylimieji?

Tai neįmanoma, ir mes matėme dešimtis tūkstančių pakylėtųjų mokytojų mokinių, kurie atrado pakylėtųjų mokytojų mokymus, tikrus mokymus, perduotus per remiamą pasiuntinį. Jie paėmė šį mokymą ir pasinaudojo juo, kad patvirtintų savo iš anksto susikurtą tiesą. Kai kuriais atvejais, jie juo pasinaudojo, kad pakiltų aukščiau ir suvoktų aukštesnę tiesą, tačiau jie vis tiek pasiekė tokį tašką, kuomet pasinaudojo mūsų duotais išoriniais mokymais, kad patvirtintų savo iš anksto susikurtą tiesą, aukščiausią tiesą, kurią jie sugeba suvokti savo dabartiniame sąmonės lygmenyje.

Ir būtent čia dešimtys tūkstančių mokinių sustabdė savo augimą link Kristiškumo, nes liovėsi būti atviri ir nebeleidžia mums duoti jiems aukštesnės tiesos, aukštesnio tiesos suvokimo. Tai nereiškia, kad sakau, jog kiekvienas, kuris kada nors buvo pakylėtųjų mokytojų mokinys, dabar turėtų ateiti ir studijuoti per šį pasiuntinį perduotus mokymus. Mes davėme vertingus mokymus per keletą pasiuntinių. Yra įmanoma augti, studijuojant šiuos mokymus, tačiau tiktai tuomet, jeigu pasiekiate tašką, kuomet nustojate ieškoti patvirtinimo savo išankstinei tiesai.

Esate pasirengę kvestionuoti savo suvokiamą tiesą. Esate pasirengę kvestionuoti savo realybės jausmą, ir esate pasirengę atverti savo protą ir širdį tiesiai mums, pakylėtiesiems mokytojams, kad galėtumėme jums duoti kažką aukštesnio jums iš vidaus. Jeigu sugebate tą daryti, tuomet nėra svarbu, kokiu išoriniu mokymu sekate.

Netgi yra žmonių, kurie sugeba tą daryti, nesekdami pakylėtųjų mokytojų mokymais. Yra krikščionių, kurie studijuoja Bibliją. Yra budistų, kurie studijuoja Dhamapada. Jie atviri laipsniškai gaunamam vis aukštesniam tiesos atskleidimui ir suvokimui iš vidaus, ir todėl jie auga. Ir mes to norime kiekvienam žmogui, atradusiam pakylėtųjų mokytojų mokymą: kad nesustotumėte augti.

Baimė dėl ateities ir laipsniškas apreiškimas

Taip pat pasakysiu, kad iš tiesų ateina toks momentas, kuomet negalėsite toliau augti, jeigu nepradėsite iš tiesų suprasti dualizmo koncepcijos ir epinės mąstysenos. Ir, žinoma, apie tai buvo duoti mokymai, kai kurie iš jų netgi labai seniai per kai kuriuos ankstyvuosius Budistų mokytojus ir net pačioje Dhamapadoje ir mano duotuose mokymuose. Ir netgi yra šiuolaikinių knygų, parašytų šiuolaikinių mokytojų, kuriose yra kalbama apie non-dualizmą.

Niekur daugiau nerasite tokių plačių ir gilių mokymų apie dualizmą / non-dualizmą, epinę mąstyseną ir ego, kaip per šį pasiuntinį per tuos daugelį metų perdavinėjamuose mokymuose. Ir to tiesiog niekur daugiau nėra, nes kodėl gi turėtumėme kartoti ir kartoti, ir kartoti, kol turime instrumentą, galintį duoti vis aukštesnius mokymus? Vėlgi, nesakau, kad visiems, kurie atrado pakylėtuosius mokytojus, reikia tai studijuoti, tačiau pateiksiu klausimą visiems pakylėtųjų mokytojų mokiniams jų eteriniuose kūnuose: „Kodėl nenorite atsiverti laipsniškam apreiškimui, kurį perduodame? Kodėl?“ Paklauskite savęs: „Ar taip yra todėl, kad esate prisirišę prie savo dabartinio tiesos supratimo, prie dabartinio realybės jausmo, kurį ji jums suteikia?“

Mano mylimieji, kalbėjau apie ateities baimę. Ar suvokiate, kad daugelis jūsų, kai atradote pakylėtųjų mokytojų mokymą, turėjote poreikį gauti patvirtinimą? Turėjote poreikį atrasti šią aukščiausią tiesą. Tačiau šis poreikis, kaip sakėme daugybę kartų, buvo sukurtas puolusių būtybių. Tai yra neįmanomas poreikis, nes Žemėje niekada nerasite aukščiausios tiesos.

Jūs turėjote šį poreikį, ir kai atradote pakylėtųjų mokytojų mokymus (kad ir kokie tai būtų buvę mokymai), nusprendėte, kad tai yra aukščiausias prieinamas mokymas planetoje. Dabar jums tereikia sekti šiuo mokymu visą savo likusį gyvenimą ir tuomet užsitarnausite savo pakylėjimą. Jūs dabar paėmėte šią ateities baimę, egzistuojančią kolektyvinėje sąmonėje, ir perkėlėte ją į pakylėtųjų mokytojų mokymą. Ir bijote, kad, jeigu kada nors išvysite kažką, kas išeina už šio mokymo ribų, tai anuliuos šį mokymą, anuliuos jūsų realybės pojūtį ir patyrimus, kuriuos įgijote studijuodami mokymą, arba laiką, kurį praleidote, sekdami šiuo mokymu. Bijote atrasti naują, aukštesnį pakylėtųjų mokytojų mokymą.

Mano mylimieji, ar matote, kad tai nėra nuoseklu? Jūs save laikote pakylėtųjų mokytojų mokiniu. Teigiate keliaujantys keliu į Kristiškumą. Teigiate norintys užsitarnauti savo pakylėjimą po šio gyvenimo, ir žinote, jog tam reikalingas nuolatinis augimas. Tuo pat metu, paimate tam tikrą mokymą ir sakote: „Tai yra viskas, ko man reikia,“ ir iš tiesų bijote atrasti aukštesnį mokymą, kurį davėme mes, pakylėtieji mokytojai.

Galite susigalvoti begalę įvairiausių priežasčių apie netikrą hierarchiją, apie tą ar aną. Galite perkelinėti ant šio mokymo, kad tai turi būti netikra hierarchija, nes jame yra sakoma tas ir nesakoma anas, bet tai tėra baimės! Ar pasiekėte tašką, kuomet esate atviri ir prašote mūsų parodyti jums, koks asmeniškai yra jūsų sekantis žingsnis?

Neprašau jūsų sekti kažkokiu konkrečiu išoriniu mokymu. Prašau jūsų būti atviriems savo prašymuose. Klauskite pakylėtųjų mokytojų, kuriuos pažįstate, ir tuomet būkite atviri, priimdami jums atėjusį atsakymą, kad ir koks jis būtų. Neperfiltruokite jo savo išoriniu protu. Nesiekite patvirtinimo mokymui, kuriuo sekate dabar. Būkite atviri, mano mylimieji!

Ar tai per didelis prašymas žmogui, vadinančiam save pakylėtųjų mokytojų mokiniu? Žinau, kad tai per didelis prašymas daugumai krikščionių, daugumai budistų, daugumai musulmonų, daugumai induistų, tačiau negi tai yra per didelis prašymas tiems, kurie save vadina pakylėtųjų mokytojų mokiniais?

Būtinybė, kad daugiau žmonių laikytų pusiausvyrą ateinančiais metais

Kodėl apie tai kalbu? Nes mums reikia daugiau žmonių, kurie laikytų dvasinę pusiausvyrą iniciacijoms, per kurias Žemė eis 2017, 2018, ir 2019 metais, per 5-ojo, 6-ojo ir 7-ojo spindulio iniciacijas. Tai bus nelengvos iniciacijos planetai. Mums reikia, kad daugiau žmonių laikytų pusiausvyrą, ir todėl mums reikia, kad būtumėte ten, kur turite būti pagal savo Dangiškąjį planą – o ne ten, kur manote turintys būti savo išoriniu protu, kurį įtakoja jūsų realybės pojūtis, jūsų dabartinis suvokimo filtras, ir dabartinė tiesa, kurią laikote aukščiausia įmanoma tiesa.

Mano mylimieji, mums reikia, kad pakiltumėte aukščiau ir laikytumėte pusiausvyrą Žemei šiais ateinančiais metais, nes kitu atveju tai bus labai, labai sunkus iššūkis. Jau 2016 metais matėte, kiek daug dalykų buvo atskleista, kiek daug į paviršių iškilo purvo, kaip praeitais metais ir sakėme, kad tai įvyks. Ar matote, kad tai, kas vyko 4-ajame Tyrumo Spindulyje, bus dar labiau pagreitinta 5-ajame Tiesos Spindulyje?

Yra visiškai įmanoma, kad per šiuos ateinančius metus tam tikri dalykai bus apnuoginti iki tokio laipsnio, bus atskleista, kas vyksta užkulisiuose ir bus atskleistas tam tikrų įsitikinimų klaidingumas, jog daugeliui žmonių to bus per daug ir jie nesugebės to pakelti. Jeigu turėsime daugiau žmonių, galinčių laikyti pusiausvyrą, tuomet kolektyvinė sąmonė bus pakelta aukštyn taip greitai, jog žmonės sugebės pakelti šiuos atskleidimus.

Pasaulyje įvyks atskleidimai 2017 metais

Mano mylimieji, kodėl Vladimiras Putinas pasakė, kad 2016-ieji buvo sunkūs metai? Na, iš dalies dėl to, kad tam tikri dalykai buvo atskleisti apie Rusiją, kuriuos jis mieliau būtų išlaikęs paslaptyje. Į tai įeina programišių surengtos atakos Amerikos prezidento rinkimuose. Į tai įeina sistematiško Rusijos atletų dopingo vartojimo atskleidimas ir kiti dalykai, kurie dar bus atskleisti per ateinančius metus.

Bet nemanykite, kad Amerika sausa išlips iš balos. Praėjusiais metais išgirdome apie Panamos dokumentus, bet kada buvo paskutinis kartas, kai apie juos ką nors girdėjote ar skaitėte? Jie tarsi dingo į vandenį, tačiau bus ir daugiau su tuo susijusių atskleidimų.

Ir taip pat, žinoma, matėte praėjusiais metais, apie ką mes taip pat kalbėjome, kad tai nebus geri metai kandidatuoti į prezidentus, jeigu slepiate praeities šmėklas savo spintoje arba elektroninius laiškus slaptose paskyrose. Ar taip svarbu, kas paviešino šiuos elektroninius laiškus? Kad ir kas juos būtų paviešinęs, tai nekeičia fakto, kad egzistavo kažkas, ką buvo galima paviešinti. Nemanykite, kad naujai išrinktas prezidentas išvengs tam tikrų paviešinimų apie savo asmeninį gyvenimą, savo verslo gyvenimą, apie savo mokesčius ar šių mokesčių nebuvimą.

Ir nemanykite, kad bus pasigailėta ir visos Amerikos šalies, nes egzistuoja labai didelė tikimybė, kad bus paviešinti tam tikri faktai, kaip slaptas elitas valdo Ameriką, ir kaip nelygybė tarp turtingųjų ir vargingųjų Amerikoje pasiekė dar neregėtą lygį šios šalies istorijoje (tai yra, nebent lygintumėte Pietų vergvaldžius su jų vergais). Mano mylimieji, didžiausias iššūkis Amerikai per šiuos ateinančius metus bus tai, kad reikia kažką daryti, kad būtų sumažinta praraja tarp turtingųjų ir vargingųjų turtingiausioje Žemės šalyje.

Ar Amerika yra turtingiausia šalis Žemėje, ar ji tiesiog turi turtingiausią valdžios elitą? Šis klausimas privalo būti iškeltas, tačiau daugeliui bus didžiulis šokas išvysti, kaip elitas daro poveikį kiekvienam Amerikos visuomenės aspektui.

Bus didelis klausimas, ar Prezidentas, kurį didžia dalimi išrinko vargingi žmonės (praradę savo darbus dėl elito spekuliacijų), galės padėti tiems vargingiems žmonėms, kai jis pats yra kilęs ir priklauso elitui? Jis pilnai pasinaudojo tuo, ką dabartinė Amerikos sistema leidžia daryti verslininkams, sukaupusiems pakankamai turto, kuomet jie gali nustatinėti sąlygas, užuot prie jų taikęsi.

Žinoma, taip pat ir kitose pasaulio dalyse vyks atskleidimai. Didžioji Britanija susiduria su labai sunkia situacija, turėdama įgyvendinti balsavimo dėl išėjimo iš Europos Sąjungos rezultatus. Yra daug dalykų kurie galėtų būtų atskleisti apie tai, kokia elitistinė yra Britanijos visuomenė. Turiu jums pasakyti, kad kas liečia mąstyseną, nėra labiau elitistinės visuomenės už pačią Angliją. Nekalbu apie Didžiąją Britaniją, kalbu apie Angliją.

Taip pat matysite, kad ir Prancūzija potencialiai gali susidurti su atskleidimais, koks nenuoseklus yra pačių prancūzų požiūris į save, koks nerealistiškas yra jų požiūris į savo svarbą pasaulyje ar Europos Sąjungoje. Tai gali atnešti gėdingą paviešinimą.

Ir, žinoma, gali būti įvykių daugelyje šalių, kurie iškels į paviršių tam tikrą mąstyseną, nenuoseklumus ir prisirišimus prie tam tikro požiūrio į pasaulį. Žinoma, Vidurio Rytai, ypač Izraelis, bet taip pat keletas Arabų šalių gali potencialiai susidurti su atskleidimais, kurie privers žmones pažvelgti į save, į savo visuomenę, o ypač į Islamą.

Mano mylimieji, ar nuoseklu teigti, kad Islamas yra aukščiausia tiesa, kai islamo kultūra sukūrė šitas nesibaigiančias kovas, kurias matote ateinant iš IS arba ISIS, ar kitų grupių? Kada Arabų pasaulio visuomenė suvoks, jog nenuoseklu teigti, kad tai yra aukščiausia Dievo įkvėpta religija, kai joje formuojami žmonės yra pasirengę žudyti iki tokio laipsnio, kokį matėte Arabų pasaulyje?

Rusijai taip pat gresia potencialūs gėdingi atskleidimai, susiję su faktu, kad didžioji visuomenės dalis gyvena skurde, ir ši dalis auga. Tuo pat metu turite nedidelį elitą, kuris vis labiau lobsta iš gamtos resursų, kurie turėtų priklausyti visai šaliai ir visiems žmonėms.

Pakylėtųjų mokytojų konferencijos 2017 metais

Mes laukiame konferencijos Rusijoje, kurioje susirinkę daugybė pakylėtųjų mokytojų mokinių iš Rusijos duotų šį didžiulį postūmį Aukso Amžiaus sąmonės spinduliavimui šioje nuostabioje šalyje ir šiems nuostabiems žmonėms, kurie, deja, dar nepaleido aukos sąmonės. Mano mylimieji, jie nesugeba matyti, kad nenuoseklu teigti, jog esate pasaulio auka, tuo pat metu vykdant veiksmus, kurių negalėtumėme pavadinti kitaip kaip tik agresijos veiksmais.

Ir tuomet mes, žinoma, laukiame dar vienos konferencijos Europoje, nes Europai reikalingas didelis gydymas, ypač po Britanijos išėjimo (ar bent jau nominalaus išėjimo, kuris dar neprasidėjo), ir todėl egzistuoja didelis gydymo darbas, kurį reikia atlikti.

Laukiame dar vienos konferencijos Korėjoje, kurioje matėme tokį didelį mokinių augimą, jog tai mums iš tiesų teikia didelę viltį, kad galėsime įtvirtinti aukso amžiaus sąmonę Korėjoje, iš kurios ji galėtų pasklisti po daugelį kitų Azijos šalių.

Iš tiesų, mes tikimės, kad 2017 metai bus dar vienas lūžio taškas, kaip buvo ir visi praėjusieji metai nuo 2012-ųjų, kuomet pradėjome šį septynių spindulių energijos perdavimo ciklą, po vieną spindulį kiekvienais metais. Atsakas, kurio sulaukėme iš mokinių, buvo pakankamas, kad galėtume sukurti nemažą aukštyn kylančią spiralę.

Mes laukiame, kad į tai įsijungtų daug daugiau mokinių ir padėtų mums laikyti pusiausvyrą šiems ateinantiems trejiems metams, kurie bus iš tiesų sudėtingi, tiek asmeniniame lygmenyje, tiek ir planetos lygmenyje. Kaip Serapis Bėjus sakė savo knygoje [Mistinės Intencijų Iniciacijos], 4-asis spindulys yra adatos ausis, vidurio taškas tarp trijų pirmųjų spindulių iniciacijų ir paskutiniųjų trijų. Ir žinoma, kylant spinduliais, iniciacijos gali tik intensyvėti, nes artėjate prie 7-ojo laisvės spindulio, reprezentuojančio didžiausią akceleraciją.

Ateinančių trijų metų iššūkiai

Todėl aš esu įsipareigojęs teikti Žemei didžiulę pagalbą per šiuos ateinančius trejus metus, tačiau ši pagalba nebus duodama visuotinai. Šią pagalbą aš duosiu tik per tuos individus, kurie paims mūsų mokymus ir jais pasinaudos.

Kai paimsite mūsų mokymus, mūsų invokacijas, mūsų šaukinius, kai paimsite mūsų knygas ir taikysite jas praktiškai, aš galėsiu jums individualiai padėti, jei tik norėsite, jei tik paprašysite. Tiktai tuomet, kai stosite į septynių spindulių iniciacijų kelią individualiame lygmenyje, aš galėsiu suteikti jums šią pagalbą.

Mano mylimieji, noriu paprašyti jūsų atsitraukti žingsnį atgal, atsitraukti iki tokio taško, tarsi žiūrėtumėte į Žemę iš kosmoso. Galite įsivaizduoti, kad plūduriuojate kosmose su manimi ir žvelgiate į Žemę. Ir tuomet matytumėte, jeigu galėtumėte pažvelgti į tai energetiniame lygmenyje, kad per Žemės centrą eina ašis, o šią ašį yra apsivijęs žaltys.

Žinote kaducėjaus simbolį, kuriuo naudojasi medikų profesija, su vienu arba netgi dviem žalčiais, apsivijusiais aplink lazdą. Būtent tai matote Žemės centre, ir šis žaltys, žinoma, reprezentuoja žaltišką sąmonę, dualistinę sąmonę, puolusias būtybes, ir daugelį žmonių, kurie yra įstrigę šioje sąmonėje.

Jeigu pažvelgtumėte iš arčiau, pamatytumėte, kad žaltys turi ne vieną galvą, jis turi daug galvų. Tai yra septyngalvis slibinas, nes jis turi daugybę išraiškų, ar tai būtų religijos, mokslinis materializmas, politinės filosofijos ar kitos filosofijos, kiekviena iš jų reprezentuojanti slibino galvą. Per šiuos ateinančius metus nutiks taip, kad šios galvos išnirs iš Žemės centro ir iškils į paviršių.

Jos tiesiog bus išstumtos į Žemės paviršių, žinoma, ne fiziškai, bet energetiniame lygmenyje. Tai reiškia, kad išnirus tokiai žalčio galvai, nutiks įvykis, atskleisiantis netiesą, melą, taikos nebuvimą, laisvės trūkumą, visus tuos dalykus, kuriuos slepia tam tikra filosofija, tam tikras požiūris į gyvenimą, tam tikra „aukščiausia“ tiesa.

Per šiuos ateinančius metus bus parodyta, kaip šios filosofijos pačios sau prieštarauja. 2018 metais bus parodyta, kad jos nėra taikios, nors tikina tokios esančios. 2019 metais bus parodyta, kad jos nesuteikia žmonėms laisvės, nors teigia tai darančios. Tokios bus iniciacijos planetai, ir tie, kurie šias iniciacijas pereis, bus tie, kurie pamatys nenuoseklumus, kurie pamatys prieštaravimus, pamatys jų tikrąją prigimtį, ir todėl nepaklius į jų melo žabangus.

2017 metų iniciacijų išlaikymas

Ar jūs, pakylėtųjų mokytojų mokiniai, išlaikysite šias iniciacijas? Galite jas išlaikyti, jeigu darysite tai, apie ką kalbėjau anksčiau: Jeigu kreipsitės į mus atviru protu ir širdimi, pasiryžusia išgirsti aukštesnę tiesos išraišką nei toji, kurią šiuo metu laikote aukščiausia įmanoma ir kuri jums teikia dabartinį jūsų realybės jausmą. Ar norite pakilti aukščiau savo gebėjime matyti realybę per šiuos ateinančius trejus metus? Tai tuomet aš jums jau daviau formulę.

Ir, žinoma, knygos, kurias davė Čohanai ir kurios dar bus duotos, taip pat bus labai svarbios, norint pereiti šias iniciacijas ir padėti planetai pereiti iniciacijas, išlaikant dvasinę pusiausvyrą milijonams žmonių, kurie tiesiog dar nėra pasirengę savarankiškai pereiti šias iniciacijas. Jiems reikia, kad kas nors laikytų šią pusiausvyrą, idant jie nepalūžtų po užgriuvusia našta, bet galėtų akceleruoti savo tiesos suvokimą, galutinai neprarasdami savo realybės jausmo, savo suvokimo, kas tikra, o kas netikra. Kitu atveju, jie gali pradėti manyti, kad viskas yra netikra, ir todėl, tikrąja to žodžio prasme, gali pamesti protą, pamesti kryptį. Jeigu nematysime gausėjančio skaičiaus mokinių, kurie būtų pasirengę naudotis mūsų mokymais, kurie būtų pasirengę laikyti šią pusiausvyrą, tuomet matysite vis augantį protus praradusių žmonių skaičių per šiuos ateinančius trejus metus, nes jie nesugebės pakelti įvyksiančių pokyčių.

Todėl duodu jums šią galimybę, šią atsakomybę ir pateikiu jums šį iššūkį! Ar pasinaudosite šiuo diktavimu maitinti savo ateities baimę ar transcenduosite savo ateities baimę?

Gautama AŠ ESU, ir AŠ ESU visada pasirengęs padėti jums transcenduoti visas baimes! Kreipkitės į mane, ir aš jums duosiu atsakymą, kuris priklausys nuo to, kiek atviri būsite gauti šiam atsakymui, kuris niekada nebus toks, kokio tikisi jūsų išorinis protas.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2016 Kim Michaels