Korėjos susivienijimas yra arčiau nei galvojate

TEMOS: Mąstymo poslinkis vertinti individualumą – Kodėl pakylėtieji mokytojai yra aukso amžiaus dalis – Kodėl nėra vienos pasaulinės vyriausybės – Aukso amžius nėra centralizuotas – Nusivilkite savo kailinius – Kodėl įsikūnijote Korėjoje? – Potencialas pokyčiams Šiaurės Korėjoje – Nieko nėra neįmanomo Arkangelui Mykolui

Pakylėtasis Mokytojas Arkangelas Mykolas, per Kim Michaels, 2016 liepos 1 d., konferencija Seule, Korėja.


AŠ ESU Pakylėtasis Mokytojas Arkangelas Mykolas ir aš atėjau atidaryti šį nuostabų nuostabių sielų susirinkimą šioje nuostabioje šalyje. Nurodžiau pasiuntiniui kiekvienam iš jūsų individualiai paspausti ranką, parodant tuo, kad kiekvienas iš jūsų individualiai yra svarbus. Neįmanoma Aukso Amžių materializuoti be individo. Aukso Amžius nebus atneštas nesąmoningai. Todėl jūs turite suprasti, kad, nors ir egzistuoja kolektyvinė sąmonė, kolektyvinė sąmonė negali pati savęs kolektyviškai transcenduoti. Tiktai individas gali save transcenduoti, ir tik tuomet, kai pakankamai individų save transcenduos, kolektyvinė sąmonė galės būti pakylėta.

Mąstymo poslinkis vertinti individualumą

Ko reikia, kad Aukso Amžius galėtų ateiti ne tik į Korėją, bet ir į visą Aziją? Reikia, kad įvyktų mąstymo poslinkis, labai labai gilus kolektyvinės Azijos sąmonės poslinkis. Ką matote, kai žiūrite į Azijos istoriją, į Korėjos, Kinijos, Japonijos ir daugelio kitų šiandien egzistuojančių šalių istoriją? Kai žiūrite į praeitį, matote tendenciją valstybę arba visumą laikyti daug svarbesniais už individą.

Tiesą sakant, yra tendencija laikyti individą visiškai nesvarbiu, gal tik išskyrus keletą lyderių, kurie buvo laikomi svarbiais. Kalbant apie didžiąją visuomenės dalį, individas nereiškė nieko, o visuma arba valstybė reiškė viską. Tai nėra Aukso Amžiaus mentalitetas, tai nėra Aukso Amžiaus matrica. Kaip sakiau, tiktai individas gali atnešti naujas idėjas ir tiktai šios naujos idėjos gali būti Aukso Amžiaus pamatu.

Mes jums paaiškinome, kad egzistuoja keturi materialios visatos lygmenys, ir kad viskas, kas materializuojasi fiziniame pasaulyje, prasideda nuo idėjos identiteto karalijoje, kuri tuomet yra nuleidžiama į mentalinę karaliją, tuomet yra perduodama į emocinę karaliją, kol galiausiai nusileidžia į fizinę plotmę. Žinoma, šiandien yra daug pasireiškimų, kurie nebuvo atnešti šiuo būdu, nes buvo nuleisti iš žemesnio lygmens. Juos atnešė puolusios būtybės, tamsos jėgos, iš fizinės arba emocinės, arba netgi mentalinės ar žemesniosios identiteto karalijos. Šios idėjos neatėjo iš pakylėtosios karalijos, kaip ateina tikrosios idėjos. Jos buvo atneštos ir sukurtos išreikštame pasaulyje.

Kodėl pakylėtieji mokytojai yra aukso amžiaus dalis

Svarbu, kad suvoktumėte, jog neįmanoma atnešti Aukso Amžiaus, jeigu nesate gavę Aukso Amžiaus matricos, Aukso Amžiaus idėjų, Aukso Amžiaus vizijos iš pakylėtosios karalijos. Taip yra todėl, kad tai, kas yra atsiradę šiame pasaulyje, negali transcenduoti savo paties vibracijų, savo paties sąmonės. Jeigu tai būtų buvę įmanoma, tuomet šis pasaulis, Žemės planeta, jau seniai būtų pakilusi į aukštesnį sąmonės lygį. Būtent todėl pakylėtieji mokytojai yra neatskiriama Aukso Amžiaus dalis. Aukso Amžius neįmanomas be pakylėtųjų mokytojų. Tai yra neįmanoma, nes kitaip tai jau būtų įvykę.

Kaip galite aiškiai matyti, žemesnioji sąmonė gali atnešti tik susiskaldymą ir tik dar didesnį susiskaldymą. Ji tegali palaikyti šį susiskaldymą, ką ir matote įkūnytą Korėjos padalijime, o taip pat ir daugelyje kitų vietų šioje planetoje. Mes kalbėjome apie dualistinę sąmonę, kuri yra paremta iliuzija, jog esate atskirti nuo Dievo. Turite laisvą valią eksperimentuoti su šia sąmone, idant patirtumėte, kas tai yra, tačiau išsilaisvinti iš šitos sąmonės tėra tik vienas būdas. Turite taip giliai nusileisti į padalijimų ir dualizmo sąmonę, kad jums jau būtų gana susiskaldymų, gana konfliktų ir pradėtumėte ilgėtis kažko daugiau. Kai ilgitės to kažko daugiau, kai prašote kažko daugiau, vienintelis būdas tai gauti yra siekti pakylėtųjų mokytojų.

Šie žodžiai jokiu būdu nereiškia kokio nors dirbtinio pasididžiavimo. Jūs visi buvote užprogramuoti tikėti, kad Žemėje jums yra reikalingas elitas, už kurio stovi kituose lygmenyse egzistuojančių tamsos jėgų ir puolusių būtybių elitas, tačiau mes, pakylėtieji mokytojai, nesame elitas. Mes čia ne tam, kad jus kontroliuotume ar jumis manipuliuotume. Mes čia esame tiktai tam, kad padarytume jus laisvus. Puolusios būtybės nenori jūsų išlaisvinti, štai kodėl jos gali tik didinti susiskaldymą, kol jis pasieks tokius kraštutinumus, jog arba pats save susinaikins arba privers žmones sakyti: „Mes norime daugiau negu tai.“ Todėl pakylėtieji mokytojai jokiu būdu nesiekia jūsų kontroliuoti, mes čia esame tik tam, kad pasiūlytume savo tarnystę – kai nuspręsite, jog norite būti laisvi, norite kopti aukščiau, norite tapti daugiau.

Kodėl nėra vienos pasaulinės vyriausybės

Mes jokiu būdu jums savęs neprimetame, štai dėl ko matėte tiek daug pasireiškimų Žemėje, atvedusių prie konfliktų ir karų. Pažvelkite į bet kurį kontinentą Žemėje, pažvelkite čia, į Aziją, pažvelkite į praeitį, ir pamatysite, kiek daug čia buvo konfliktų, kiek daug užkariavimų, kiek daug mėginimų pavergti kitus žmones, pavergti kitas tautas, kitas šalis, vis labiau artėjant prie tikslo įkurti vieną pasaulinę šalį, kurioje dominuotų nedidelis elitas. Kodėl, mano mylimieji, niekada nebuvo tokios imperijos, kurios centrinė valdžia būtų kontroliavusi visą pasaulį? Juk ir Kinijos žmonės mėgino tai pasiekti, kaip ir romėnai, kaip ir sovietai, ir kaip ir daugelis kitų imperijų pasaulyje.

Kodėl nė vienai iš jų nepavyko? Todėl, kad dualizmo sąmonė tai padaro neįmanoma. Ji tegali kurti susiskaldymą, o susiskaldymas pasiekia vis didesnius kraštutinumus, kol galiausiai žmonės pradeda busti ir sakyti: „Mums jau gana, nebeseksime šiais dualistiniais vadais, norime kitokios lyderystės.“ Ir tuomet mes, pakylėtieji mokytojai, galime pasiūlyti jums kitokią lyderystę, kuri nėra centralizuota lyderystė. Mes nedirbame su centralizuota struktūra, ypač ne Vandenio Amžiuje.

Mums nereikalinga centralizuota struktūra Žemėje, kol turime žmonių, gebančių susiderinti su mumis individualiai, savo širdyse ir protuose. Neturime jokio troškimo iškelti vieną žmogų ar nedidelę grupelę žmonių ir padaryti iš jų valdantįjį elitą Žemėje. Neturime jokio troškimo suteikti monopolį vienam kuriam nors žmogui ar grupelei žmonių. Matėte, prie ko tai privedė praeityje, kuomet susiformavęs nedidelis elitas visada mėgindavo užgrobti visas idėjas, kurios būdavo perduodamos iš mūsų lygmens.

Tai labai aiškiai matėte krikščionybėje, kai atsirado katalikų bažnyčia, kuri, kaip daug kartų aiškinome, iškreipė pirminius Jėzaus mokymus ir pasinaudojo jais, kad pateisintų politinę instituciją, turėjusią vieną vienintelį tikslą – centralizuotą kontrolę. Kas yra šios kontrolės pagrindas? Tai yra idėja, kad yra tik vienas asmuo – popiežius, kuris yra Kristaus vikaras. Yra tik vienas žmogus, kuris yra tarpininkas tarp pakylėtųjų mokytojų ir žmonių. Žinoma, katalikų bažnyčia netgi neužsimena apie pakylėtuosius mokytojus, tačiau idėja yra ta pati. Egzistuoja dangiškoji karalystė, tačiau tiktai popiežius gali bendrauti su šia karalyste. Tai, žinoma, nėra Vandenio Amžiaus modelis, dėl ko mes ir šio pasiuntinio niekada nepristatinėjome kaip turinčio išskirtines teises ar paramą bendrauti su pakylėtaisiais mokytojais. Jis ir pats neturi jokio troškimo save taip pristatinėti.

Aukso amžius nėra centralizuotas

Aukso Amžius, kurio viziją Sen Žermenas turi Korėjai ir Azijai, nebus atneštas iš centralizuoto taško. Jis bus atneštas per daugelį individų, gavusių savo individualias idėjas, tačiau jis galės būti labai sustiprintas, jeigu šie individai sugebės išsiugdyti bendruomeniškumo sąmonę, jausmą, kad jie yra to paties judėjimo dalis. Jūs individualiai dirbate su mumis, pakylėtaisiais mokytojais, tačiau jūs taip pat galite dirbti drauge Omegos karalijoje, dirbti drauge horizontaliai.

Jūs jau čia matėte įrodymus, ko galima pasiekti, kai individai dirba drauge, kai jie susirenka kartu į grupę. Tokie susirinkimai kaip šis yra labai vertingi, nes, susirinkdami drauge, jūs labai padauginate savo pastangas. Šaukinys, kurį ką tik man kalbėjote, buvo padaugintas eksponentiškai dėl to, kad jūs jį kalbėjote visi kartu, ir tai taip pat galioja viskam, ką kartu darote harmonijos ir bendradarbiavimo dvasioje.

Puolusios būtybės praeityje dėjo daug pastangų, mėgindamos sunaikinti individualumą iki tokio lygio, kad niekas nedrįstų išsiskirti iš minios. Kiekvienam nuo vaikystės buvo diegiama tam tikra rolė, tam tikra vieta visuomenėje. Visi buvo užprogramuoti daryti savo rolės nubrėžtas užduotis ir niekada nedaryti daugiau nei užprogramuota. Tai ne individualumas, mano mylimieji. Žinoma, kad galėtumėte kažką drauge nuveikti, turite bendradarbiauti. Kartais nėra erdvės individualiai raiškai, kai esate kartu. Tačiau visada yra erdvės individualiai reikštis įvairias būdais, kai bendradarbiaujate harmonijos dvasioje, esančioje aukščiau susiskaldymo.

Ir jūs jau pademonstravote, kad sugebate tai daryti. Tie iš jūsų, kurie esate čia, tie iš jūsų, kurie dalyvaujate vigilėse, kalbėdami invokacijas ir šaukinius, bei studijuodami mokymus, jūs pademonstravote šį norą susirinkti drauge ir augti drauge. Būtent to mes ir laukiame.

Mes nelaukiame, kad jūs Azijoje pradėtumėte reikšti tokį individualizmą, kokį taip dažnai regite Vakaruose. Tenai, individualizmas daugeliui žmonių tapo aklaviete, nes jie siekia vystyti ne savo dieviškąjį individualumą, o savo žmogiškąjį individualumą. Daugeliui tai gali tapti visą gyvenimą trunkančiomis paieškomis, suėdančiomis visą jų dėmesį, visas jų pastangas, tačiau neatvedančiomis į tikrąjį dvasinį augimą. Ir, žinoma, į dvasinį augimą taip pat neveda tai, ką matote tiek daug žmonių darant Azijoje, paklūstančių tradicijai, šeimai, visuomenei. Jeigu tik gyvenate savo gyvenimą, beveik kaip robotai, darydami tai, ko iš jūsų tikisi kiti, tuomet jūs taip pat neišreiškiate savo individualumo. Vėlgi, kaip ir visur kitur, egzistuoja vidurio kelias, auksinis vidurio kelias, vedantis į Aukso Amžiaus sąmonę.

Nusivilkite savo kailinius

Norėčiau, kad įsivaizduotumėte, jog dabar yra žiema ir jūs visi čia atėjote vilkėdami storus kailinius, kuriuos, žinoma, prieš įžengdami į šį kambarį, būtumėte palikę prieškambaryje. Žiūrėdami vieni į kitus, jūs nematote savęs su kailiniais, matote vilkintys savo naminius drabužius. Kai žiūriu į jus, nematau kailinių, kuriuos jūs visi vilkite, matau jus tokius, kokie jūs iš tiesų esate.

Kas yra tie kailiniai, kuriuos jūs visi vilkite? Tai yra visi tie dalykai, kuriuos ant jūsų jums augant uždėjo jūsų šeima, jūsų visuomenė, jūsų mokykla, žiniasklaida, valdžia. Visos šios išorinės įtakos privertė jus prisiimti išorinę asmenybę.

Jūs, kurie esate iš šios Korėjos šalies, užaugote savo konkrečioje kultūroje. Nesakau, kad kažkas yra labai blogai su šia kultūra, ar tai būtų Korėjos, ar bet kurios kitos šalies Žemėje kultūra. Kiekviena šalis turi tam tikrą kultūrą, savitą tai šaliai. Kiekviena šalis taip pat turi tam tikrus kultūros aspektus, kurie riboja jūsų dvasinio individualumo reiškimąsi, ir būtent apie tai norėčiau, kad pradėtumėte mąstyti. Tai ir yra tie kailiniai, kurie jus slegia, nes yra sunkūs ir riboja jūsų judėjimą.

Žinote, kas nutiktų, jeigu visi vilkėtumėte storus žieminius kailinius šiame šiltame kambaryje. Jums visiems pradėtų darytis labai karšta, imtumėte prakaituoti, jūsų kūnas pasijustų nepatogiai ir labai greitai jūsų dėmesys nuklystų nuo mano žodžių ir susikoncentruotų į jūsų kūno diskomfortą. Visa jūsų energija būtų nukreipta į šiuos kailinius ir nebeliktų dėmesio išoriniams dalykams. Būtumėte susikoncentravę į tai, kaip jums karšta, kaip nepatogu, kaip negalite pajudėti, kaip norite tuos kalinius nusivilkti, bet jaučiatės negalintys jų nusimesti.

Ar matote, kiek daug žmonių užaugo su šiais kultūriniais kailiniais, verčiančiais juos visą dėmesį sutelkti į save, į savo pačių psichologiją, savo pačių situaciją? Jie taip giliai yra įnikę į visa tai, jog tai suėda visą jų dėmesį, ir jiems nebelieka nė trupučio dėmesio susimąstyti: „Kas aš esu, kaip dvasinė būtybė? Koks yra mano Dangiškasis planas, kurį pasirinkau, prieš ateidamas į įsikūnijimą?“

Mokymai, kuriuos mes davėme per šį pasiuntinį, yra specialiai sukurti padėti jums visiems, ar būtumėte iš Korėjos ar iš bet kurios kitos šalies, pradėti palaipsniui nusimesti šiuos sunkius savo kultūrinio išauklėjimo kailinius. Tai padės jums pamažu atrasti savo tikrąjį dieviškąjį individualumą, kurį aš matau, bet daugelis iš jūsų dar nematote. Tai taip pat jums padės atrasti Dangiškąjį planą, kurį kiekvienas iš jūsų susikūrėte, prieš ateidami į įsikūnijimą.

Tiesiog sakau, mano mylimieji, kad, nors galbūt jūs ir laikote save korėjiečiais, aš jūsų nelaikau korėjiečiais. Aš jus matau kaip dvasios būtybes, kurių egzistavimas trunka jau labai ilgą laiką. Dauguma iš jūsų, kurie esate atviri šiems mokymams, buvote įsikūniję daugybę kartų Žemėje, dar net prieš susikuriant Korėjos valstybei, ir netgi dar ankstesniuose amžiuose, kurie nežinomi šiandieninei istorijai. Todėl jūs esate dvasios esybės; jūs nesate nei korėjiečiai, nei amerikiečiai, nei kinai, nei rusai, nei dar kas nors. Jūs esate dvasios esybės.

Kodėl įsikūnijote Korėjoje?

Kodėl esate Korėjoje šiame gyvenime? Kodėl daugelis iš jūsų jau keletą gyvenimų iš eilės įsikūnijate Korėjoje? Taip yra dėl to, kad tarp įsikūnijimų (kai turėjote didesnį aiškumą, leidusį jums pasirinkti savo Dangiškąjį planą) pasirinkote norą įsikūnyti čia šiame gyvenime, ir tam jūs turėjote įvairių priežasčių. Vienas iš jūsų Dangiškojo plano aspektų yra jūsų pačių asmeninis augimas, ir jūs jautėte, kad (atsižvelgiant į tai, kas esate, atsižvelgiant į tai, kokioje savo augimo stadijoje esate) ši šalis tam galėtų labai gerai pasitarnauti. Kitas jūsų Dangiškojo plano aspektas yra tai, ką norėjote atnešti, ne tik Korėjos šaliai, bet visai Žemei, kuo norėjote prisidėti keldami Žemę aukštyn.

Daugelis jūsų jau kurį laiką žinote apie Sen Žermeną, ir vidiniuose lygmenyse jūs nusprendėte norintys padėti atnešti jo Aukso Amžių ir todėl pasirinkote įsikūnyti čia. Tik, žinoma, kas jums visiems, atėjusiems į įsikūnijimą, nutinka yra tai, kad jūs pamirštate savo Dangiškąjį planą. Buvimas tankiame kūne ir gyvenimo matymas per savo keturis žemesniuosius kūnus labai apsunkina Dangiškojo plano prisiminimą. Bet mes, žinoma, trokštame, kad jūs visi prisimintumėte savo Dangiškąjį planą. Jūs galite atrasti tą intuityvų žinojimą, išeinantį už intelekto ribų ir bet kokių išorinių įtakų, kuomet žinote, kas esate, kodėl čia esate, kokia yra jūsų dovana, kurios atėjote čia atnešti. Kai tai atrasite, patirsite didelę laisvę, patirsite didelį džiaugsmą, bet taip pat patirsite, jog pradedate suprasti, kaip jūsų Dangiškasis planas dera (papildo) su kitų žmonių Dangiškaisiais planais.

Mano mylimieji, mes jau pernelyg daug kartų matėme, kaip pakylėtųjų mokytojų mokymas padėjo sukurti organizaciją, į kurią žmonės susirinko drauge. Savo išoriniais protais jie manė susirinkę drauge tam, kad kartu tarnautų pakylėtiesiems mokytojams, tačiau iš tikrųjų dažniausiai tarp jų matėte vykstant įvairiausius valdžios žaidimus. Mes žinome, kad jūs turite potencialą virš viso to pakilti. Neįkūnysite Aukso Amžiaus kartodami pavyzdžius iš praeities. Praeityje buvo tiek daug žaidimų valdžia, tiek pasaulyje, tiek ir pakylėtųjų mokytojų organizacijose, jog būtent dėl to mes davėme tokius išsamius mokymus apie ego ir žmogiškąją psichologiją. Jūs turite įrankius virš viso to pakilti ir iš tiesų susivienyti bendram tikslui ir bendrai vizijai.

Mano mylimieji, daugelis jūsų pasirinkote įsikūnyti Korėjoje, kadangi Korėja turi didelį potencialą parodyti pavyzdį, kaip transcenduoti dualizmo sąmonę ir iš tiesų įkūnyti Aukso Amžiaus sąmonę. Nedaug šiandien yra šalių pasaulyje, kurios būtų labiau susiskaldžiusios už Korėją, tarp Šiaurės ir Pietų. Kai žvelgiate į šį susiskaldymą iš normalios žmogiškos sąmonės lygmens, gali atrodyti neįmanoma įveikti šį susiskaldymą. Matote Šiaurės požiūrį, Šiaurės vadovų, ir netgi daugelio žmonių Šiaurėje požiūrį, kuriems nuo vaikystės buvo plaunamos smegenys, diegiama ir programuojama laikyti jus priešais. Nors daugelis jūsų esate giminingi šiems žmonėms, jie laiko jus priešais, nes buvo auklėjami jus tokiais laikyti.

Į juos įprogramuotas fanatizmas gali atrodyti toks gilus, toks radikalus, kad ar įmanoma jį įveikti? Bet juk pamenate Jėzaus žodžius: „Žmonėms tai neįmanoma, bet ne Dievui, nes su Dievu viskas yra įmanoma.“ Aš, Arkangelas Mykolas, kai žvelgiu į Korėjos pusiasalį, nematau susiskaldymo. Matau tik vieną Korėją ir vieną tautą, nes matau, kad tai, kuo žmonės Šiaurėje buvo užprogramuoti tikėti, taip pat yra tik kailiniai, laikinai slepiantys jų tikrąją esybę.

Potencialas pokyčiams Šiaurės Korėjoje

Mano mylimieji, jūs esate žmonės, kurie turite vidinį ryšį su Sen Žermenu ir kurie pasirinkote įsikūnyti Pietų Korėjoje šiame įsikūnijime. Ar manote, kad esate vieninteliai žmonės, turintys ryšį su Sen Žermenu, pasirinkę įsikūnyti Korėjoje? Argi nesuvokiate, kad taip pat yra žmonių, turinčių ryšį su Sen Žermenu, kurie nusprendė įsikūnyti Šiaurės Korėjoje, būtent tam, kad padėtų atlikti poslinkį kolektyvinėje sąmonėje, kuris vadams padarys neįmanoma išlaikyti savo valdžią. Žinau, jog tai gali pasirodyti neįmanoma, bet, jeigu kas nors būtų jums pasakę 1990 metais, kad po metų Sovietų Sąjunga bus sugriuvusi, ar būtumėte jais patikėję? Taip teigiantys žmonės būtų buvę palaikyti pamišėliais, ir visgi matėte, kaip šis Sovietų Sąjungos konglomeratas staiga išnyko, atverdamas kelią kažkam naujam. Tai taip pat gali įvykti ir Šiaurės Korėjoje.

Pasakysiu jums, kad, kuo labiau neįmanoma tai atrodo iš žmogiškojo lygmens, tuo arčiau tai yra iš dvasinio lygmens. Jūs pasirinkote įsikūnyti Pietų Korėjoje, nes jūsų šalis yra laisvesnė iš jūsų dviejų šalių, todėl jūs turite potencialą laikyti dvasinę pusiausvyrą Šiaurės Korėjos žmonėms, kad jie pabustų iš programavimo, kuris jiems buvo diegiamas. Tuomet jie galėtų prisiminti, kas yra, galėtų prisiminti, kodėl įsikūnijo Šiaurės Korėjoje šiame gyvenime. Ir tuomet jie galėtų pripažinti, kas jie yra, ir galėtų priimti savo potencialą žengti į priekį ir tarti: „Gana!“

Jūs taip pat, žinoma, galite žengti į priekį ir tarti: „Gana!“ Kad tai pasiektumėte, ką turite padaryti? Turite įveikti dualizmo sąmonę, kad nebūtumėte susiskaldę patys savyje, ir susiskaldę tarp savęs. Kuo didesnę vienybę pasieksite čia Pietuose, tuo didesnį poveikį turėsite, tuo stipresnę sukursite magnetinę trauką.

Mano mylimieji, Šiaurės Korėjos vadovai ir kariuomenė gal ir bando paversti savo šalį tvirtove, kurios niekas negali palikti ir niekas į ją negali įžengti, tačiau jų sukurti įtvirtinimai tėra tik fiziniai. Nors, žinoma, už Šiaurės Korėjos vadų taip pat stovi tamsos jėgos, kurios mėgina sukurti įtvirtinimus emocinėje, mentalinėje ir identiteto karalijose, tačiau galiu jus užtikrinti, kad šie įtvirtinimai negali sustabdyti pakylėtųjų mokytojų.

Mes galime nušluoti visas kliūtis identiteto, mentalinėje ir emocinėje karalijose, tačiau mums yra reikalingi įgaliojimai tai daryti, ir mes savo įgaliojimus gauname iš jūsų, kurie esate įsikūnijime Pietų Korėjoje ir kurie galite išsakyti prašymus, ką jūs jau ir darote. Prašymai, kuriuos išsakėte per šiuos pastaruosius metus, turėjo didžiulį poveikį, nes jie mums leido apvalyti nuo šių įtvirtinimų, šių sienų, šių barjerų identiteto, mentalinę ir emocinę karalijas.

Nieko nėra neįmanomo Arkangelui Mykolui

Mano mylimieji, man nėra nieko neįmanomo. Aš esu Arkangelas Mykolas. Žodis „neįmanoma“ neegzistuoja mano žodyne. Aš neištariau žodžio „neįmanoma,“ nes negaliu naudoti šio žodžio. Man neįmanoma naudoti žodį neįmanoma. Tai tik jūsų ausys girdėjo „neįmanoma,“ nes aš galiu kalbėti tik apie tai, kas įmanoma. Galiu matyti tik tai, kas įmanoma, nes viskas yra įmanoma su galia, kurią įkūniju šiai planetai.

Nėra tokios jėgos Žemėje, kuri galėtų atsilaikyti prieš Arkangelo Mykolo jėgą. Aš tai žinau, nes pademonstravau tai TIEK DAUG kartų. Todėl, kai išsakote prašymus, kai suteikiate man įgaliojimus naudotis šia jėga, aš galiu nušluoti ir nušluosiu visus barjerus emocinėje, mentalinėje ir identiteto karalijose, o kai šie barjerai bus nušluoti, pradėsite matyti persilaužimus fiziniame lygmenyje.

Tiesą sakant, jau pradedate matyti persilaužimus fiziniame lygmenyje Šiaurės Korėjoje. Jūs nežinote, kas vyksta, nes, žinoma, režimas tai neigia ir slepia. Fiziniame lygmenyje vyksta žymiai daugiau dalykų Šiaurės Korėjoje, nei apie tai girdite. Aš, žinoma, matau ir žinau viską, kas vyksta. Su daugiau prašymų, daugiau vienybės, vyks dar daugiau.

Mano mylimieji, aš esu Arkangelas Mykolas, ir aš matau tik vieną Korėją, laisvą Korėją. Kalba eina ne apie tai, ar Korėja susivienys, nes tai tik laiko klausimas. Sakau jums, jėgos Šiaurės Korėjoje nesugebės užlaikyti to tiek ilgai, kiek dauguma žmonių mano. Tai yra arčiau nei jūs manote, ir kai padarysite savo dalį, tai galės dar priartėti.

Neduosiu jums datos, nes tai arba suteiktų jums netikrą viltį arba jus nuviltų. Noriu, kad išlaikytumėte atvirą protą, kad šis Korėjos susivienijimas vis labiau artėja prie fizinės realybės. Noriu, kad matytumėte, kaip Aukso Amžiaus matrica suvienytai Korėjai jau yra identiteto karalijoje, jau pradeda pereiti į mentalinę karaliją, jau pradeda pereiti į emocinę karaliją, ir todėl vis labiau ir labiau priartėja prie fizinio įsikūnijimo.

Noriu, kad jaustumėte – kiekvieną kartą kalbėdami šaukinį, kiekvieną kartą kalbėdami invokaciją – noriu, kad jaustumėte ir vizualizuotumėte, kaip Aukso Amžiaus matrica vis labiau ir labiau priartėja prie jūsų, kol jūs patys stovite šios Aukso Amžiaus matricos viduryje. Ji materializuojasi ten, kur jūs esate, kaip ji yra materializuota fiziškai čia, kur kalbu šiuos žodžius.

Todėl užsklendžiu jus arkangelo dėkingume, dėkingume, kad susirinkote drauge ir leidote man būti tuo, kas esu, labiau fiziniame pasireiškime, nei paprastai galiu tai daryti, nes aš, žinoma, turiu didžiausią pagarbą laisvos valios įstatymui. Todėl mano dėkingumas ir mano užsklanda jūsų visai esybei mėlynoje Arkangelo Mykolo apsaugos liepsnoje.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com