Bet kurio įvykio svarba priklauso nuo to, ko žmonės iš jo pasimoko

Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija, 2016 kovo 5 d., per Kim Michaels


Aš esu Pakylėtoji Mokytoja Motina Marija ir pasinaudosiu šia galimybe pakalbėti apie tai, ką tai reiškia, kad ši planeta per ateinančius metus pereidinės Ketvirtojo Spindulio iniciacijas. Mes šį spindulį vadinome Tyrumo spinduliu ir jūs jau matėte, daugelyje vietų pasaulyje, kaip dalykai, kurie buvo slepiami, buvo iškelti į paviršių, kuomet jų buvo nebeįmanoma nuslėpti. Taip pat vienas iš Ketvirtojo Spindulio aspektų yra akceleracija. Ir, žinoma, matysite šiais metais, kad visi dalykai bus labai akceleruoti, tiek geri dalykai, tiek ir ne tokie geri.

Mes jau anksčiau kalbėjome apie faktą, kad metus galima padalinti į keturis kvadrantus. Pirmasis kvadrantas atitinka identiteto lygmenį, antrasis – mentalinį, trečiasis – emocinį, o ketvirtasis – fizinį. Todėl matysite, kad per paskutiniuosius trejus šių metų mėnesius vyks pagreitintas žmonijos karmos grįžimas, tai reiškia, jog vyks daugiau dramatiškų įvykių, kurie užvaldys žmonių dėmesį. Tai nereiškia, kad tokių įvykių negali būti prieš tai, nes, kaip sakiau, dalykai iškils į paviršių.

Ypač tai svarbu bus Jungtinėms Valstijoms, kadangi šiais metais jūs renkatės naują prezidentą. Tai nėra geri metai kandidatuoti į prezidentus, jeigu turite paslėptų „skeletų spintoje,“ kaip yra sakoma, kurie tikrai iš šios spintos išlys.

Šiandien norėčiau susikoncentruoti į Amerikos žmonių intenciją, renkantis prezidentą. Ką gi jūs, dvasingi žmonės, norėtumėte matyti prezidente? Ar norėtumėte matyti žmogų, kuris neturi pusiausvyros, kuris į viską žiūri juodai baltu požiūriu, kuris atrodo teikia pirmenybę lengviems, dramatiškiems sprendimams? Ar jums įdomus žmogus, kuris iš esmės yra politinis gyvulys, sakysiantis viską, ko reikės, kad būtų išrinktas? O gal jus labiau domina žmogus, kuris turi aukštesnes intencijas ir aukštesnę viziją?

Galite sakyti, būdami dvasingais žmonėmis: „Mūsų yra pernelyg mažai, kad paveiktume rinkimų baigtį. Jau yra visiškai aišku, kurie du kandidatai gaus šių dviejų partijų nominacijas. Todėl pasirinkimas jau buvo padarytas.“ Mano mylimieji, tai gali būti tiesa fiziniame lygmenyje, tačiau jūs esate dvasingi žmonės ir mes norėtume, kad jūs suvoktumėte, kaip mes, pakylėtieji mokytojai, žvelgiame į bet kokį įvykį. Daugeliu atveju būna taip, kad mes matome, kaip karmos ratai sukasi tam tikru būdu, kas praktiškai padaro neįmanoma išvengti tam tikros fizinės baigties. Mes taip pat matome, kad tai, kaip šią fizinę baigtį žmonės suvoks, gali labai stipriai varijuoti. Kitaip tariant, ta pati fizinė baigtis gali paskatinti žmones išmokti mažą pamoką arba neišmokti jokios pamokos. Arba tai gali juos paskatinti išmokti didelę pamoką. Mes būtume dėkingi, jeigu jūs, kurie esate dvasingi žmonės, mažiau koncentruotumėtės į tai, kas bus nominuotas ar kas laimės rinkimus, bet labiau koncentruotumėtės į tai, ką šis rinkimų procesas atskleis, ne tik apie konkrečius kandidatus, bet ir apskritai apie Amerikos politinę situaciją ir politinę sistemą.

Tam tikri kandidatai jau minėjo naują viziją, kuri yra aukštesnė, nei gali suvokti dauguma vyraujančios krypties kandidatų. Jūs, kurie esate dvasingi žmonės, galite padėti laikytis vizijos, kad Amerikos žmonės suvoks, jog jie nori kažko daugiau savo prezidente, nei žmogaus, tarnaujančio nedideliam elitui, arba žmogaus, kuris sakys bet ką, kad tik gautų rinkėjų balsus. Reikia, kad žmonės nubustų ir suvoktų, jog Amerika prarado savo viziją. Ji prarado intenciją, ką reiškia būti amerikiečiu. Apie tai, žinoma, Sen Žermenas labai daug kalbėjo. Todėl jūs taip pat galite laikytis vizijos, kad Sen Žermeno žinia, kurią jis perdavinėja jau nuo pat XX-ojo amžiaus 4-ojo dešimtmečio, taps žinoma didesniam skaičiui žmonių.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com