Moterys daugiau nebebus kaltinamos dėl žmogaus nuopolio

TEMOS: Kodėl yra įmanoma daryti nesubalansuotos veiksmus – Galutinis teismas vyrų ir moterų konfliktui – Žemyn traukiančio moterų priespaudos sūkurio išvyniojimas – Dievo valdžios iškreipimas – Nauja galimybė ir nauja atsakomybė

Pakylėtasis Mokytojas Dievas Surija, 2009 spalio 25 d. per Kim Michaels. Jeruzalė, Izraelis.


Kodėl yra įmanoma daryti nesubalansuotos veiksmus

Surija, tobuloje pusiausvyroje esantysis. Toks yra mano tapatumas, mano mylimieji. Pusiausvyra iš tiesų yra Dievo savybė, kurią aš įkūnijau eonus metų, ir iš Dievo Žvaigždės Sirijaus laikau pusiausvyrą Žemei. Tiek mažai žmonių Žemėje suvokia šią dvasinės pusiausvyros laikymo koncepciją, kuri yra laikoma dėl nusileidusiųjų į dualizmą.

Kaip Jėzus sakė savo mokiniams: „Jūs esate brangiai nupirkti“, ir kai kas nors pasinaudoja savo laisva valia tam, kad nusileistų į dualistinę sąmonę, jie sukuria disbalansą savo asmeninėje įtakos sferoje. Pamatinis visatos įstatymas yra Pusiausvyros Įstatymas. Visatoje negali būti disbalanso. Toks yra įstatymas. Ir todėl šis įstatymas reikalautų, kad tie, kurie įžengė į nesubalansuotą sąmonės būseną, akimirksniu susikurtų priešingą atoveiksmį savo nesubalansuotam veiksmui. Ir kai šis atoveiksmis jiems akimirksniu būtų atspindėtas kosminio veidrodžio, jie akimirksniu būtų sunaikinti savo nesubalansuoto veiksmo ir atoveiksmio į jį.

Ir tuomet atrodytų neįmanoma kam nors naudotis savo laisva valia nesubalansuotu būdu, ir taip iš tiesų ir yra. Tad būtybėms į dualizmą nusileisti leidžia tai, kad Dvasinėje Karalijoje egzistuoja Būtybės, kurios yra prisiekusios laikyti pusiausvyrą, kurios prideda savo dvasinę šviesą ir momentumą, idant visuotinė pusiausvyra galėtų būti kuriam laikui išlaikyta. Ir būtybėms, kurios pasirinko nusileisti į dualizmą, yra suteikiama galimybė patirti mažiau ekstremalų savo nesubalansuotos sąmonės būsenos įkūnijimą. Idant jie nebūtų akimirksniu sunaikinti, bet iš tiesų patirtų švelnesnę savo susikurto atoveiksmio versiją.

Tad per šį patyrimą jiems yra suteikiama galimybė pamažu pasisotinti tuo, ką siūlo dualizmas. Iki kol jie, pasiekę aukštesnį sąmoningumą, pasinaudos savo laisva valia ir tars: „Viskas, gana, noriu kažko daugiau. Noriu palikti šią nesubalansuotą būseną. Noriu sugrįžti namo, į tikrąją pusiausvyros būseną, į pusiausvyrą tarp Alfos ir Omegos, tarp vyriškojo ir moteriškojo mano Esybės aspektų. Noriu grįžti namo į Dvasinę Karaliją, kurioje pusiausvyra niekada nebuvo pažeista, kurioje iš tiesų egzistuoja tobula pusiausvyra, tobulas skaidrumas, tobulas ekvilibriumas.“

Galutinis teismas vyrų ir moterų konfliktui

Esate įpratę į Dievo Galią žiūrėti iš proto dėžutės, vaizduojančios Dievą Senojo Testamento visagaliu vyriškiu, kuris sukūrė dangų ir žemę, kuris jus teis paskutiniame teisme ir kuris yra pasiruošęs įmesti jus į pragarą, jeigu neatitiksite kažkokio kažkurios religijos Žemėje nustatyto standarto. Tai, žinoma, yra nesubalansuotas vyriškas Dievas, sukurtas tų, kurie patys įžengė į nesubalansuotą sąmonės būseną, kurioje pradėjo kurtis konfliktus. Ir tuose konfliktuose privalo egzistuoti priešas, privalo egzistuoti atpirkimo ožys. Ir ar galima rasti geresnį priešą, nei sukuriant melagingą mokymą, kad moterys sukėlė nuopolį ir todėl jos turėtų būti pavergtos vyrų? Ir štai čia – pamatiniuose santykiuose tarp dviejų lyčių – turite konfliktą, kuris tuomet tampa pagrindu beveik visiems kitiems šioje planetoje kylantiems konfliktams.

Yra absoliučiai būtina šiame kosminių ciklų momente, kad moterų kaltinimo dėl nuopolio sąmonė gautų savo paskutinį teismą iš pakylėtųjų mokytojų. Nes dar kartą jums sakau, tam, kad tokia sąmonė galėtų egzistuoti, mes, pakylėtieji mokytojai, turime dėl jos laikyti pusiausvyrą, ir mes tai su meile ir džiaugsmu kurį laiką ir darome, idant žmonės Žemėje ir kitur, kurie yra nusileidę į dualizmą, galėtų patirti – galėtų pjauti, ką pasėjo – galėtų patirti savo pačių sąmonės būseną įkūnytą tokiu būdu, kad tai jų nesunaikintų, bet iš tiesų leistų jiems patirti savo bendrakūrinį, savo nesubalansuotą bendrakūrinį.

Mes davėme erdvę Žemės planetoje keletui tūkstančių metų, čia Vidurio Rytuose ir kitur, kur monoteistinės religijos turėjo didžiausią įtaką, ir net ir už jų ribų, Rytuose, kur moterys taip pat buvo išnaudojamos; tačiau ypač čia, Vidurio Rytuose. Tai buvo židinio taškas, tai buvo, taip sakant, taškas, centrinis juodosios skylės taškas, į kurį buvo sukoncentruotas moterų priespaudos žemyn traukiantis sūkurys.

Anksti šį rytą, šiam pasiuntiniui nubudus, daviau jam viziją – nors jis tuo metu nežinojo, kas tai yra per sūkurys – kuomet jis nusileido į tą juodąją skylę, kurioje demonai ir išsikūnijusieji kėlė erzelį prie sienų. Ir jis patyrė tai, ką jam perdaviau šiek tiek anksčiau – Galios Lazdą, Valdžios Skeptrą, ir tereikėjo jam truputį jį pakelti, ir demonai puolė bėgti vis giliau į juodąją skylę, kol jis nusileido iki pačios apačios ir jie visi buvo sudeginti ta Dievo galia. Nes šis Valdžios Skeptras negali būti naudojamas nesubalansuotu būdu, kadangi matote, tie, kuriems jis yra duodamas, būtų akimirksniu sunaikinti, jeigu mėgintų juo pasinaudoti nesubalansuotu būdu, savo asmeninei naudai, asmeniniam kerštui ar bet kokiais kitais būdais. Tad jis yra duodamas tiktai tiems, kurie yra įrodę savo pasiryžimą išlikti pusiausvyroje net ir pačiomis ekstremaliausiomis aplinkybėmis.

O ši pusiausvyra, žinoma, yra besąlyginės Dievo meilės pusiausvyra, kuri atneša tai, ko reikia, ir kartais tai gali atrodyti griežta meilė, kurią kai kurie gali apkaltinti visiškai nesant meile, laikydami ją pykčiu, nes jie į ją žiūri per savo sąmonės būseną. Ir jie pyksta dėl to, kad negali kažko pajudinti, nes jis stovi nepajudinamas ant Kristaus Uolos, užuot prisitaikęs prie jų sąmonės būsenos ir kalbėjęs jiems tai, ką šie nori girdėti, o ne tai, ką jiems reikia išgirsti.

Šis Valdžios Skeptras iš tiesų yra galingas instrumentas, leidžiantis pakylėtiesiems mokytojams pasinaudoti įsikūnijime esančio žmogaus aura ir čakromis, atnešant labiau fizinio lygmens teismą jėgoms, susibūrusioms fizinėje karalijoje, astralinėje karalijoje, mentalinėje ir eterinėje karalijose. Ir todėl mes naudosime šį įrankį visur, kur tik šis pasiuntinys keliaus, idant jis galėtų ištiesti savo dešinę ranką, šitaip ištiesdamas tą Valdžios Skeptrą, ir paliesdamas visus tuos daugybę padarų, kuriuos sukūrė žmonės, tuos padarus, apie kuriuos buvo kalbėta Vesako šventėje, paliesdamas jų kaktą, jų trečiąją akį, kadangi jie visi buvo sukurti, piktnaudžiaujant regėjimo galia.

Ir aš iš tiesų pradėsiu nuo čia, nuo Vidurio Rytų, nusileisdamas į patį šios bedugnės gelmės vidurį, į tą juodąją moterų persekiojimo ir priespaudos skylę, moterų teisimo, kuris buvo praktikuojamas ir skleidžiamas per visą pasaulį iš šio epicentro tūkstančius metų. Ir iš tiesų, šios juodosios skylės centras yra čia, Jeruzalėje, ir būtent todėl Jėzus, būdamas Karaliumi Dovydu, buvo įkvėptas čionai pastatyti šventyklą, nors, vėlgi, tai turėjo būti daroma pagal žmonių sąmonės lygį, kurie Dievą sugebėjo garbinti tik kaip turintį tam tikras materialias charakteristikas, kaip tam tikrą formą turintį Dievą. Nes jie buvo taip toli nutolę nuo pirminio Abraomo Dievo, kad net negalėjo įsivaizduoti beformio Dievo.

Net ir aš akimirkai nusilenksiu šiuolaikinės technologijos stebuklams, kurie kartais yra triukšmingesni nei norėtume. Ir tai, žinoma, tiesiog rodo į kokį disbalansą yra nuėjusi visuomenė. Nes sakau jums, technologija, kuri kelia triukšmą, kuri teršia, kuri degina energiją, tikrai nėra pusiausvyros išraiška. Nes technologija, kuri būtų kilusi iš pusiausvyros sąmonės, neturėtų jokio negatyvaus poveikio aplinkai. [Virš galvų per 100 metrų nuo žemės praskrido policijos sraigtasparnis ir diktavimas buvo kelioms minutėms pertrauktas.]

Žemyn traukiančio moterų priespaudos sūkurio išvyniojimas

Tačiau grįžtant prie mano tikslo, aš dabar nusileisiu į šią bedugnę skylę, nusileisiu į patį jos dugną, kurioje pats padaras – moterų priespaudos, moteriškojo Dievo elemento priespaudos ir neapykantos Motinai padaras – yra sukoncentruotas. Neaprašinėsiu šio padaro, nes jis iš tiesų yra toks bjaurus, kad beveik neįmanoma jo aprašyti žodžiais, tačiau jis dabar, šią akimirką [11:35 ryto] – mano įsikūnijime esančio instrumento ir Dievo Žvaigždės galia – bus nudobtas. Ir jam besiraičiojant savo mirties traukuliuose, jį iš tiesų sudegins beribė Dievo Žvaigždės Sirijaus galia, kuri taip pat yra Dievo Valdžios Žvaigždė.

Dievo valdžios iškreipimas

Kas yra Dievo Valdžia? Ji privalo prasidėti nuo pripažinimo, kad Dievo Valdžia negali ateiti vien iš vyriškojo aspekto, ji privalo gimti iš vyriškumo ir moteriškumo pusiausvyros. Ir todėl ji negali būti grįsta neapykanta moteriškumui, neapykanta Motinai, ji tegali būti grįsta pagarba Motinai.

Tad iš epinių dramų kylantis melas yra tai, jog valdžios paskirtis yra užtikrinti kažkokį materialų tikslą, kaip jūs tai, pavyzdžiui, matote čia, Knesete, Izraelio parlamente, kuris yra taip stipriai susikoncentravęs į materialaus tikslo pasiekimą – į Izraelio Valstybės ir jos teisės egzistuoti apgynimą. Ar tai iš tiesų yra nustatyta Dievo, kad ši valstybė turėtų bet kokia kaina egzistuoti? Ne, nėra nustatyta, niekada nebuvo ir niekada nebus. Argi ne tokia yra pamoka, kurią Izraelio žmonės, kurią žydai turėjo išmokti iš savo istorijos? Tad argi jie negali pažvelgti atgal ir matyti, kad priežastis, dėl kurios jie buvo užkariauti, priežastis, dėl kurios jie buvo ištremti, iš tiesų buvo jų pačių sąmonės projekcija, kurioje jie norėjo, kad visi juos laikytų Dievo išrinktaisiais žmonėmis; tais, kuriems visi kiti, kilę iš kitur, pavydėtų.

Jeigu turite šį ekstremalų poreikį jaustis aukštesniais už kitus, tuomet turite elgtis taip, tarsi kiti jums pavydėtų, tarsi jie jūsų nekęstų, tarsi jie ant jūsų pyktų, tarsi jie iš jūsų jaustų grėsmę. Ar matote, kad tokia tiesiog yra būtinybė, gimusi iš dramos, kurioje norite jaustis Dievo išrinktaisiais žmonėmis? Ir tuomet turite projektuoti šią dramą ant kitų, o kosminis veidrodis tuomet jums taria: „Na gerai, apsupsime jus žmonėmis, kurie yra įstrigę kitoje dramoje ir kurie taip pat nori turėti kažką, ko galėtų nekęsti, ant ko galėtų pykti, ką galėtų kaltinti dėl savo situacijos.“

Kaip ir visada, matote, kad panašus traukia panašų, ta prasme, kad tie, kurie turi persidengiančias dramas, prisitraukia vienas prie kito, įsikūnydami tose pačiose geografinėse vietovėse, kuriose tuomet atsiranda įtampa, nuolatinė, niekada nesibaigianti, amžina įtampa tarp jų. Ir čia jūs matote šios sąmonės pavyzdį, kuomet Izraelio valstybės lyderiai propaguoja politiką, kad turi teisę gintis visomis įmanomomis priemonėmis. Argi tai tiesiog nėra sąmonės, kad tikslas gali pateisinti priemonės, viena iš versijų? Ir taip ir yra tiems, kurie turi akis tai matyti.

Nes kas gi, iš tiesų, yra būtina? Jeigu nueisite į psichiatrinę ligoninę ir atrasite ekstremalia paranoja sergantį žmogų, šiam žmogui beveik viskas kels grėsmę. Ar tai reiškia, kad šiam žmogui iš tiesų kažkas grasina, o gal tai tiesiog reiškia, kad šis žmogus tik jaučia, jog jam yra grasinama, remdamasis tuo, kaip žvelgia į pasaulį iš savo proto dėžutės vidaus? Argi nematote, kad Izraelio valdžia ir Izraelio žmonės taip pat susikūrė proto dėžutę? Ir ši proto dėžutė tampa save pastiprinančiu žemyn traukiančiu sūkuriu, kuriame jie jaučia vis didėjančią grėsmę, vien todėl, kad projektuoja savo proto įvaizdžius ant savo kaimynų.

Ar suprantate – kaip jau anksčiau sakėme – kad Jėzus čia įsikūnijo ne be priežasties. Jis čia įsikūnijo ne todėl, kad ši žemė būtų buvusi šventesnė už bet kurią kitą akmenų krūvą bet kurioje kitoje pasaulio dykumoje, tiesiog sąmonė čia buvo tokia žema, kad iš tiesų egzistavo būtinybė atnešti į čia tam tikrą pusiausvyrą. Ir būtent tai Jėzus atėjo atnešti, tardamas: „Mylėkite savo artimą kaip save patį“. Tačiau prieš tai jis pasakė: „Mylėkite Dievą visa savo širdimi, protu ir siela“. Jeigu pirma nemylėsite Dievo, negalėsite suvokti, kad viskas materialioje visatoje yra Gyvojo Dievo išraiška. Ir tik tuomet, kai žinote, kad esate Gyvojo Dievo išraiška, ir jūsų artimas yra Gyvojo Dievo išraiška, galite mylėti savo artimą kaip save patį, kadangi matote, jog jūsų artimas ESATE jūs pats, jis yra tos didesnės savasties dalis; vienos, nepadalintos, nedalomos Kūrėjo savasties dalis.

Būtent dėl šio tikslo Jėzus čionai atėjo – kad pakeistų tą karo, neapykantos ir pykčio sąmonę. Argi jis neatėjo parodyti, kad niekas negali būti išrinktaisiais Dievo žmonėmis, nes visi yra Dievo išrinktieji žmonės? Argi Paulius nesakė, kad nėra nei žydo, nei pagonio Kristuje, nes visi yra atgimę ir tapę naujais žmonėmis, naujomis Būtybėmis Kristuje. Įsivaizduokite, jeigu šiame regione gyvenantys žmonės būtų supratę ir priėmę šią tiesą – iš tiesų tuomet būtų pasklidęs naujas sąmoningumas.

Nesakau, kad žydai ar arabai būtų turėję tapti krikščioniais. Tiesiog sakau, kad Jėzus galėjo būti laikomas universaliu mokytoju, atnešusiu mokymą, kurio negalima kategorizuoti ir paversti sustabarėjusia religija. Jeigu ši sąmonė būtų buvusi priimta, tuomet žydai nebebūtų savęs laikę vieninteliais išrinktaisiais žmonėmis. Krikščionybė nebūtų pavirtusi sektantiška, sustabarėjusia religija. Galbūt islamui iš viso nebūtų buvę būtinybės atsirasti, ar bent jau jis tuomet nebūtų tapęs dualistine religija, kokia buvo nuo pat pradžių. Viskas galėjo būti kitaip, jeigu būtų atsiradę pakankamai žmonių, pasiryžusių priimti Kristaus universalumą. Tačiau jų neatsirado; jų sąmonė nebuvo pakankamai aukšta, ir jie buvo įtraukti į žemyn traukiantį sūkurį, neapykantos Motinai sūkurį.

Šis sūkurys buvo sulaikytas, jis buvo sustabdytas šią dieną! Padaras yra sudeginamas, man tariant šiuos žodžius. Tai reiškia, kad dabar žmonėms Vidurio Rytuose yra suteikiama nauja galimybė permąstyti savo požiūrį į gyvenimą, nejaučiant tos gravitacinės, magnetinės šios juodosios skylės traukos, šio žemyn traukiančio sūkurio, šios bedugnės prarajos, kurioje verda pyktis ir neapykanta, neapykanta sau ir pyktis prieš save, pyktis prieš Dievą. Pyktis Dievui Motinai, bet taip pat net ir pyktis Dievui Tėvui, nes egzistuoja nenoras pripažinti, kad tikrasis Dievas Tėvas yra už formų ribų, ir todėl jis negali būti gentinis Dievas – gentinis Dievas ant steroidų, taip sakant – kurį matote Toroje, Senajame Testamente.

Nauja galimybė ir nauja atsakomybė

Nauja galimybė yra duodama šiai vietai ir pasauliui. Tačiau ši nauja galimybė ateina kartu su atsakomybe. Nes matote, mano mylimieji, negalime tiesiog duoti galimybės ir toliau laikyti pusiausvyrą, kuri leidžia žmonėms daryti, ką nori, nepjaunant karminės grąžos. Tad laikas, per kurį kosminis veidrodis atspindi žmonėms tai, ką jie išsiunčia, bus sutrumpintas. Ir iš tiesų matysite, kad žmonės šioje vietovėje – kol nepakeis savo sąmonės – pjaus tiesiau pareinantį grįžimą to, ką pasėjo. Jų pasėtos sėklos sudygs daug greičiau, nei buvo įpratę. Ir todėl iš tiesų pamatysite daug didesnę padidėjusios įtampos, padidėjusių konfliktų tikimybę, net ir karo potencialą šiame regione dėl šios dispensacijos, nes žmonės iš tiesų privalo išreikšti tai, ko jie nenori paleisti.

Nes tikiuosi, kad suvokiate, jog ši dispensacija, kuri buvo duota, jokiu būdu nepažeidžia žmonių laisvos valios. Visuotinis sūkurys buvo sudegintas, tačiau nebuvo sudeginta tai, ką žmonės saugo savo individualioje sąmonėje, nes tai pažeistų jų laisvą valią. Tad jie akimirksniu gali pradėti iš naujo kurti šį sūkurį; jie gali vėl siųsti į visatą tą pačią sąmonės būseną. Tačiau, žinoma, mes sūkurį sudeginome ne tam, kad jis būtų iš naujo atkurtas, ir būtent dėl to sakome: „Jis nebus atkurtas, nes žmonėms bus sugrąžinta tai, ką jie išsiunčia, kad naujas sūkurys negalėtų susiformuoti“.

Ir todėl nauja galimybė permąstyti išliks, ir ją sustiprins žmonės, kurie pamatys labiau tiesioginį jų sąmonės būsenos ir jos projekcijų grįžimą nei buvo įpratę. Nes iš tiesų, šie žmonės yra įžengę į sąmonės būseną, kuri yra tokia arogantiška, kad abejose pusėse, visose konflikto pusėse, jie tiki, kad Dievas yra jų pusėje. Ir jie tiki, kad Dievas neleis jiems pjauti to, ką jie patys pasėjo, nors savo širdyje žino pažeidinėjantys Dievo įsakymą: „Nežudyk“.

Tačiau jie įprato išsisukti nuo šios karmos, ir pradėjo tai laikyti Dievo Valia, nors tai tiesiog buvo malonė, suteikusi jiems galimybę pamatyti švelnesnį jų pačių projekcijų grįžimą. Tačiau šį švelnesnį grįžimą dabar pakeis greitesnis grįžimas, daug greitesnis grįžimas. Ir todėl nenustebkite, kurį laiką pamatę didesnius konfliktus. Tegul tai jūsų netrikdo; toliau kalbėkite rožinius ir laikykitės vizijos, kad pusiausvyra galiausiai paims viršų. Nes argi audrai išsisėmus, vandenyno bangos nepradeda rimti, kol ir vėl visas vandenynas tampa tarsi veidrodis? O ką daro veidrodis, mano mylimieji? Argi lygus vandenynas neatspindi dangaus viršuje, kaip iš tiesų pusiausvyra Žemėje gali atspindėti Dvasios tobulumą?

Tad štai tokios vizijos prašau jūsų laikytis per šiuos ateinančius mėnesius ir metus, idant galėtumėte pamatyti už išorinių įvykių, kurie iš tiesų gali įvykti – kurie, net labai tikėtina, kad įvyks – nors jų ir būtų galima išvengti pakeitus sąmonę. Laikykitės vizijos šiam sąmonės pokyčiui, ir nepaliaukite jos laikytis, net jeigu atrodys, kad jūsų vizijos laikymasis neturi visiškai jokio poveikio. Nes sakau jums, jis iš tiesų turi poveikį, net jeigu reikia laiko, kad tai būtų įkūnyta fizinėje plotmėje. Tačiau net ir šis laikas bus sutrumpintas, ir pamatysite, kad jūsų vizijos laikymasis taip pat bus greičiau įkūnytas, dėl ciklų akceleracijos, apie kurią kalbėjau.

Tad, mano mylimieji, pasakiau, ką norėjau. Tad tai yra užsklęsta. Nes Surijos galia buvo paleista šią dieną, kad leistų išaušti naujai dienai šioje planetoje ir šiame Vidurio Rytų regione. Tad Dievo Sirijaus Žvaigždė švies nauju ryškumu ir nauja galimybe, žymėdama naujos sąmonės gimimą, naujos Kristaus sąmonės 10 000 širdžių ir protų, apie kuriuos kalbėjo Jėzus, ir daugybėje milijonų, kurie priklauso šiai mandalai, šiam Kristaus būtybių judėjimui, kuriam yra lemta šiame amžiuje atsistoti ant Kristaus Uolos ir tarti: „Mūsų nepajudins dualizmo sąmonė ir tie, kurie ją įkūnija, nes mes esame tikrieji bendrakūrėjai ir prisiimame savo atsakomybę viešpatauti Žemei“. Tad tai yra atlikta, užsklęsta, baigta.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2009 Kim Michaels