Pasiųsiu jus liudyti Kristaus tiesą šiame amžiuje

TEMOS: Palaiminti romieji – Ego kaip mokytojo pakaitalas – Krikščionybė skleidžia antikristo žinią

Pakylėtasis Mokytojas Jėzus, 2006 gegužės 26 d., per Kim Michaels


Kur du ar trys yra susirinkę mano vardu, ten AŠ ESU tarp jų. Ir retai man šioje planetoje tekdavo patirti tokį didelį džiaugsmą, kokį patiriu šiandien būdamas čia tarp jūsų. Dangus pilnas jaudulio. Eterinė karalija, pakylėtieji mokytojai yra pilni jaudulio. Nes turiu jums pasakyti, kad dar niekada šioje planetoje nebuvo tokio susirinkimo, kuriame tiek daug žmonių taip giliai būtų suvokę esmines mūsų jums duotas koncepcijas – kurias aš įtraukiau į šią invokaciją – ir kurie būtų pasirengę patvirtinti savo pasiryžimą įveikti mirties sąmonę.

Mano Mylimieji, aš tai sakau ne tam, kad paskatinčiau jus jausti kokią nors puikybę, ar kad paskatinčiau jus manyti, jog esate geresni už kitus. Nes jūs puikiai žinote, kad tai tėra ego žaidimas ir kad jums reikia leisti jam mirti. Aš tiesiog noriu jums realistiškai pasakyti, jog tai yra mokymas pažengusiems. Tai iš tiesų yra toks gilus mokymas, jog jo nebuvo galima duoti ankstesniais amžiais, išskyrus tuos labai senus laikus Lemūrijoje, Motinos žemyne, kuriame iš tiesų buvo duoti panašūs mokymai, tačiau tiktai aukštesnes iniciacijas pasiekusiems žmonėms šventyklose.

Ir todėl šioje invokacijoje perduodama galia yra milžiniška, kai kalbate ją iš Kristaus proto. Ir aš su džiaugsmu pridėjau savo mirties įveikimo ir savo pakylėjimo laimėjimo momentumą prie jūsų išsakomų prašymų. Tačiau dariau tai, kol kalbėjote invokaciją, nes buvau tarp jūsų, ir AŠ ESU tarp jūsų ir šią akimirką. Ne per išorinį pasiuntinį, bet per vidinį kiekvieno žmogaus Kristaus AŠ pasiuntinį.

Todėl „tarpe jūsų“ nereiškia tiesiog, šiame kambaryje, bet už jūsų ribų. Nes ką gi yra jūsų tarpe? Kas yra jūsų centras? Tai yra jūsų širdis, jūsų širdies čakra. Ir jeigu nebūtumėte turėję noro išvalyti šios širdies čakros, kalbėdami širdies išvalymo invokaciją, nebūčiau galėjęs jums perduoti šios invokacijos [Pergalės prieš Mirtį invokacija].

Palaiminti romieji

Tiktai kai esate pasiekę tam tikrą širdies tyrumą, galite regėti Dievą. Tiktai kai esate pasiekę tam tikrą širdies tyrumą, galite regėti Dievą savyje. Ir tiktai tuomet, kai būsite išvydę Dievą – išvydę jį bent akies krašteliu – savyje, galėsite leisti ego mirti. Nes žinosite, kad, jeigu Dievas yra jumyse, kaip gi tuomet galėtumėte mirti, mirus ego? Ir todėl palaiminti tyraširdžiai, nes jie regės Dievą. Palaiminti romieji, nes jie paveldės Žemę.

O romieji yra tie, kurie liaujasi žaisti ego žaidimus ir yra pasiryžę juos paleisti – tapdami mažais vaikais, pasiryžusiais mokytis, pasiryžusiais augti, atverti savo protą vis naujoms koncepcijoms begaliniame augime, kuris yra Dievo protas. Tokia daugybė žmonių Žemėje taip stipriai bijo mirties, kad nedrįsta į ją pažvelgti ir pamatyti, jog jiems buvo įdiegtas klaidingas mirties įvaizdis – kaip jiems buvo įdiegtas ir klaidingas gyvenimo įvaizdis. Ir todėl jie nesugeba išsilaisvinti iš šios iliuzijos, kuri laiko juos įkalinusi mirties sąmonėje. Jie mano, kad, jeigu atiduos šią iliuziją, atiduos patį gyvenimą. Tačiau argi aš nesakiau: „Kas siekia išsaugoti savo gyvybę, tas ją praras, o kas yra pasiryžęs prarasti savo gyvybę, ją atras.“ Atras tikrąją gyvybę – Dievo Liepsną, kurios individualizacija jūs esate.

Ir kaip sakiau prieš 2000 metų, atėjau į šį pasaulį liudyti tiesą. Ir tai iš dalies yra daroma per ištartą žodį, tačiau tai taip pat yra daroma, leidžiant savo šviesai šviesti žmonėms, idant jie pajaustų šią Dievo Liepsną, kuria jūs esate, ir pajaustų, kad yra kažkas, kas egzistuoja už dualistinės sąmonės, už mirties sąmonės ribų. Nes argi tai nėra tiesa, kad, kai dalinatės mokymais ir koncepcijomis, ir idėjomis, kurios yra išreikštos žodžiais, tuomet ego visada gali atrasti būdų ginčytis su tuo, ką sakote?

Ir todėl žmonės gali visada, jeigu jie yra įstrigę savajame ego, jaustis turintys gerą priežastį atmesti tai, ką sakote, arba interpretuoti tai, ką sakote, tokiu būdu, kad atrodytų, jog jiems iš tiesų nereikia keistis. Jiems nereikia išsitraukti to rąsto – to ego – iš savo akies. Ir todėl jie gali toliau pasilikti netikrame kelyje į išganymą – plačiame kelyje, vedančiame į pražūtį. Nes tai nėra ego atidavimo kelias, tai yra ego patvirtinimo kelias, kuriame patvirtinate ego savo sielos „tikruoju gelbėtoju.“

Ego kaip mokytojo pakaitalas

Kai jūsų Sąmoningasis AŠ pirmą kartą nusprendė atsukti savo dvasiniam mokytojui nugarą – Dievo atstovui, kuris jums buvo priskirtas, kad ir kokioje aukštesnėje karalijoje tuo metu buvote, kai nusprendėte eksperimentuoti su dualistine sąmone – kai tai pirmą kartą įvyko, priėmėte sprendimą, ir šis sprendimas privertė jus netekti ryšio su mokytoju. Ir todėl pasijautėte vienišas. Ir negalėjote pakelti šio vienišumo jausmo, ir todėl susikūrėte ego kaip mokytojo pakaitalą, kaip tikrojo mokytojo pakaitalą, ar šis mokytojas būtų buvęs Viešpats Maitrėja Rojaus Sode, ar kokia kita pakylėtoji būtybė kitose karalijose ar kitose pasaulių sistemose. Nes iš tiesų, daugelis žmonių Žemėje yra atėję iš labai tolimų vietų šioje visatoje ir už jos ribų.

Ir todėl tai iš tiesų yra tiesa, kad daugelis žmonių tiki, jog jų ego ir šio pasaulio princas yra tikrieji jų mokytojai. Netgi yra tokių, kurie tiki, kad pats velnias yra tikrasis žmonijos išvaduotojas, nes, kaip jie sako, „Kol nebuvome sukilę prieš Dievo valią, tol iš tiesų neturėjome tikros laisvės ir laisvos valios.“ Iš tiesų yra žmonių, kurie rimti tiki, kad tiktai sukilę prieš Dievą žmonės įgijo laisvą valią. Bet, mano mylimieji, jeigu jau nebūtumėte turėję laisvos valios, kaip tuomet būtumėte turėję galimybę sukilti prieš Dievą? Ir jeigu Dievas iš tiesų būtų norėjęs jus kontroliuoti, kam tuomet Jis būtų leidęs jums sukilti prieš Jo įstatymus ir atsiskirti nuo Jo?

Žinau, kad ego ir netikri šio pasaulio mokytojai turi daugybę įmantrių argumentų, nukreiptų prieš šią paprastą logiką. Tačiau, jeigu pažvelgtumėte į tai nekaltu vaiko protu, suvoktumėte, kad visas jų įmantrumas tėra tik kaukė ir neturi absoliučiai jokios logikos. Ir todėl galite nustoti sekti netikrų šio pasaulio mokytojų subtilia logika, kurie turi tik vieną tikslą. Ir šis tikslas yra laikyti Sąmoningąjį AŠ įstrigusį mąstyme – jog jis yra atskirtas nuo savo aukštesniosios esybės ir nuo savo Dievo – ir kad jūs negalite sugrįžti į vienovę su Dievu savarankiškai, ir kad jums reikalingas išorinis išganytojas.

Krikščionybė skleidžia antikristo žinią

Ir būtent dėl to netikri šio pasaulio mokytojai – padedami ankstyvojoje bažnyčioje aukščiausius postus užėmusių žmonių ego – sugebėjo apversti krikščionybę aukštyn kojomis – sugebėjo apversti mano mokymus aukštyn kojomis – ir ėmė skleisti visiškai klaidingą Kristaus įvaizdį. Tai yra liūdna tiesa, kad vyraujančios srovės krikščioniškos bažnyčios šiandien dėsto doktriną, kuri visa yra gimusi iš antikristo proto, siekiančio sudaryti įspūdį, kad išganymą galima pasiekti per kontrolę, užuot pasiekus jį per atidavimą. Kuomet atiduodate ego kontrolę ir priimate Dievo kontrolę, nes, kaip sakė Herkulis, suvokiate, kad Dievo Valia nėra svetima jūsų pačių valiai, nes Dievas nėra jūsų išorėje.

Tad tai, mano mylimieji, iš tiesų yra mano knyga [Kaip mistikai gali suvienyti mokslą ir religiją]. Tai yra knyga, kuri buvo perduota iš mano Esybės. Ji buvo perduota per čia Žemėje esančio žmogaus protą, kuris turėjo ryžto eiti Kristiškumo keliu, Vienovės keliu. Tad ši knyga yra aštuoniukės tėkmė tarp manęs Viršuje ir autoriaus apačioje, kuris tarnavo šios knygos perdavimo instrumentu, perduotos ne diktavimų pavidalu, bet bendradarbiavimo pastangomis. Kaip sakiau: „Mano tėvas dirba ir aš dirbu.“ Tad aš, Jėzus, dirbau, ir Kimas dirbo čia apačioje.

[Jėzus nori čia pridurti, kad šioje knygoje yra visos koncepcijos, kurias jis nori įnešti į debatus apie krikščionybės ateitį. Todėl ši knyga yra parašyta taip, kad suteiktų jums pagrindą liudyti Kristaus tiesą šiame amžiuje.]

Tačiau aš noriu, kad suvoktumėte, jog jūs visi turite potencialą pasiekti tokią pačią poziciją, tapdami žemesniąją aštuoniukės tėkmės dalimi, tekančios tarp jūsų – jūsų žemesniosios esybės, jūsų Sąmoningojo AŠ – ir aukštesniosios Esybės, iš kurios gimėte, tame tarpe ir iš jūsų AŠ ESU Esaties, įskaitant pakylėtąjį mokytoją, kuris yra gimęs iš tos pačios Esybės. Ir netgi galite kilti į aukštesnius AŠ ESU lygmenis ir į AŠ ESU KAS ESU lygmenį ir atkurti šią aštuoniukės tėkmę, kuri yra Gyvenimo Upė, kurios dėka esate bendrakūrėjai su Dievu.

Tai yra potencialas, kurį jūs visi turite. Ir ne visiems jums yra skirta rašyti knygas, tačiau jums visiems yra skirta būti naujo judėjimo dalimi, kurio paskirtis yra atnešti krikščionybės atgimimą šiame amžiuje. Ir tai galės įvykti tik tuomet, kai daug žmonių, galiausiai milijonai žmonių, taps pasirengę liudyti tiesą. Aš atėjau liudyti tiesą ir pasiunčiau savo mokinius į pasaulį liudyti šią tiesą.

Ir todėl, jeigu esate pasirengę tai priimti apie save, tuomet galite dirbti su savimi, su savo baimėmis, su savo dvejonėmis, kol suvoksite, kad būdami Kristaus mokiniu esate pašaukti liudyti Kristaus tiesą šiame amžiuje. Ir tuomet, kai būsite pasirengę, kai būsite pasiryžę, aš iš tiesų pasiųsiu jus, kaip pasiunčiau savo mokinius. Tačiau jūs privalote žengti šį pirmąjį žingsnį, nežinodami, kur jis nuves. O kad pasiektumėte šį tašką, jums reikia mąstyti apie šiuos gilius mokymus, apie visišką savo koncepcijų, savo lūkesčių atidavimą, koks turėtų būti jūsų kelias, kokia turėtų būti jūsų tarnystė, kas įeina į jūsų dangiškąjį planą ir kaip jis turėtų vystytis. Atiduokite visa tai, leiskite visam tam nuo jūsų nukristi.

Nes, mano mylimieji, tiktai per šį atidavimą pasieksite tikrąjį neprisirišimą, kuris leis Dievui dirbti per jus. Ir tai yra koncepcija, kurią giliau paaiškinti leisiu Motinai Marijai, kadangi ji – būdama Dievo Motinos atstovė – turi unikalią perspektyvą į tai.

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2006 Kim Michaels