Jau gana!

Pakylėtoji Mokytoja Omega, 2005 spalio 22 d., per Kim Michaels


Aš esu Alfa ir Omega, pradžia ir pabaiga, kuris yra, kuris buvo ir kuris ateina, Visagalis. Taip jūs kvietėte ir aš atsakiau.

Aš esu Omegos liepsna, iškviesta per šį rožinį ir per Motinos Marijos širdį.

Ir aš atėjau į Žemę paskelbti visiško ir galutinio valdžios elito teismo, atėmusio gausingą gyvenimą iš Dievo sūnų ir dukterų. Jų diena baigėsi šioje planetoje, absoliučiu Dievo Motinos sprendimu, įtvirtintu per absoliutų Motinos Marijos sprendimą – kuri yra aukščiausia Dievo Motinos šiai planetai atstovė – ir įtvirtintu fizinėje plotmėje per širdžių liepsnas visų žmonių pasaulyje, kalbančių Motinos Marijos rožinius.

Todėl sakau: „Šią dieną Viešpats paskelbė: ‘Jau gana! Jūs, kurie atėmėte gausingą gyvenimą iš Dievo sūnų ir dukterų, jūsų dienos baigtos! Jūsų valdžios bokštai nebebus apsaugoti nuo jūsų išsisukinėjimų nuo karmos, nuo teisėto jūsų karmos grįžimo. Todėl jie sugrius nuo savo paties piktnaudžiavimo valdžia svorio. Juos sutrins į dulkes sutraukianti Motinos jėga, kuri nebebus ilgiau tramdoma.’“

Tai yra naujos eros Žemės planetai pradžia, nes iš tiesų kolektyvinė sąmonė buvo pakelta iki tokio taško, kuomet gausingas gyvenimas privalo būti įkūnytas fizinėje plotmėje, idant galėtų įsikūnyti Sen Žermeno Aukso Amžius. Ir per šią iškeltą taurę aš nusileidau ir paskelbiau šį teismą šiandien. Tai padaryta! Tai atlikta! Tai užsklęsta. Nes Viešpaties burna, AŠ BŪSIU KAS AŠ BŪSIU, Omega, ištarė tai!

Versta iš www.ascendedmasterlight.com

Visos teisės saugomos © 2005 Kim Michaels